Video: Minner fra bryllupsreisen

Først vil jeg si tusen takk for alle fantastiske tips jeg fikk fra dere i går. Dere er så herlige Vurderer å skrive alt sammen ned i en bok jeg kan ha liggende i medisinskapet. Han er mye bedre i dag, men har fortsatt litt feber. Er vel nære et mirakel at jeg enda ikke har blitt smittet *bankibordet* Jeg er i hvert fall mer enn nok forkjølet.

Her kommer endelig en liten videosnutt fra bryllupsreisen vår. Det er mest fra leiligheten og omgivelsene i starten, så får dere se litt av oss etter hvert. Legg forresten merke til at jeg er dødsskeptisk hver gang jeg skal bade. Livredd for fiskene. Haha 😀

Dersom dere har spørsmål angående reisen, kan dere ta en titt på dette innlegget. Der har jeg besvart alt som kan besvares 😀

Det er ikke røyksneiper i vinglasset, men cashewnøtter.

Nå skal jeg drikke kaffe og spise 85 prosent sjokolade Ønsker alle en deilig søndag! Den mest avslappende dagen i uka.

Ps. videoen til høyre på youtube (en sminkevideo med en eller annen Caroline Berg, er ikke meg)

260 kommentarer

 1. Jeg har danset Zumba på Elixia med en Cubans proffdanser til den musikken! Hva heter sangen? 😀 Den er så fin!

 2. ah,derfor bryllupsbildet dokka var i Sunnmørsposten:-)

 3. Ååååh HERLIG video! dere er så søte sammen <3

 4. Så korselig video:)
  Du er bare så nydelig og dere passer perfekt for hverandre!!<3

 5. Kjempefin blogg du har Caroline! 🙂 Reiser til Maldivene på torsdag som kommer, gleder meg veldig ser jo så herlig ut 🙂

  Hva heter den første sangen i filmen?=)

 6. […] Du kan lese alt om bryllupsreisen vår i kategorien bryllup – her. Vi snekret også sammen en video fra turen, den finner du her. […]

 7. Fantastisk video! Og musikken rocker 😀

 8. Benedikte

  Veldig fin video! Det var også veldig bra filmet synes jeg! 😀 Det så ut som dere hadde det veldig gøy! 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *