Ukens leserspørsmål

Synes du har hatt så fin leppefarge i det siste, hva bruker du?

Jeg har blitt avhengig av lipliner. Det er viktig at du finner en som har ganske lik farge som dine egne lepper, slik at den ikke er særlig synlig. Da vil det se naturlig ut, og ikke tacky. Jeg bruker denne fra Barry M – i farge nummer 9.

Leppestiften jeg bruker, har en klar og utrolig fin rosarød farge. Den er også fra Barry M, nummer 144. Jeg pleier å avslutte med en gloss, og har blitt kjempeglad i Spike My Punch fra Plump Your Pucker. Du finner den her.

Produktene er sponset av Coverbrands.no

74 kommentarer

 1. Heisann! Hva skjedde egentlig med Sky Heels? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, har svart på dette en million ganger nå føler jeg :p Sony var ikke så seriøse, så akkurat nå er ting satt på vent, og jeg vet ikke om det kommer til å skje noe mer. Helt ærlig så tror jeg ikke det, men jeg synes uansett det er gøy med erfaringen 🙂

   – C

 2. Jeg har også den liplineren, kjempegod!

 3. Jeanette

  fått med deg at denne bloggen har skrevet om lasangen din? https://fitnessbloggen.no/oppskrifter/vis/supersunn-lasagne/

 4. Veldig kledelig til deg med leppestift og fargene du har begynt å bruke 🙂

 5. Hei:)
  Flott blogg du har! Du inspirerer meg virkelig og nå tenker jeg å bli flinkere til å trene 🙂 Er det nikeplus du har og er det der du kan registrere løpingen din? Veit du hvor jeg kan få kjøpt det?

  Ha en flott søndag videre :):):):)

  1. Håper du skjønte hva jeg mente 😛 Er ikke så god til å forklare 😛 hehe.. men ble det brukt til Take Oslo kanskje? 🙂

   1. Karoline

    Ja, hun bruker Nikeplus. Du får kjøpt det på de aller fleste sportsbutikker.

 6. Har du en god tørrshampo å anbefale? Som kan kjøpes på nett 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei :/ Tørrshampoo? Tror ikke jeg bruker det.

   – C

   1. jeg synes også du har sagt det før? På et spørsmål om hvordan du holdt håret ditt pent uten å ødelegge det med vask hver gang du har trent.

   2. Fotballfrue

    Nei, tørrshampoo har jeg aldri brukt 🙂 Jeg bruker for det meste shineprodukter, og antifrizzprodukter på tørt hår 🙂 Jeg vasker det ca. 4 ganger i uken, og er veldig glad i enten tigiprodukter eller produkter fra john frieda.

    – C

  2. Nathalie.

   Jeg er kjempe fornøyd med Rockaholic Dirty Secret Dry Shampoo fra Tigi, og du får kjøpt den hos blivakker 🙂

 7. Du ser flott ut med fargen på leppene, den er ikke slik at kontrasten i øyensminken din blir for mye eller for lite. En smukke kler alt 😉
  Har du vært flere ganger innom BeOne foresten? Hvor mange ml tok du første gang (hvis du har vært der flere ganger)?
  Jeg og ei venninne skal til Oslo i mars, – har bestilt time hos Petra- gleder oss veldig til å bli like fornøyd som andre har blitt:)
  Ha en flott søndag videre Caroline<3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀 Nei, jeg har ikke vært der siden. Tror kanskje jeg skal dit igjen, men jeg er ikke helt sikker ennå. Holder uansett noen uker til 😉 Dere kommer ikke til å bli misfornøyde i hvert fall, det kan jeg love 🙂 <3

   – C

   1. Åj, da varer det jo ganske lenge!:) Hehe, hadde nesten vært litt dumt hvis vi skulle bli misfornøyde, med tanke på at vi reiser fra Harstad oppi Nord og til Oslo for å hovedsaklig dra innom BeOne. Det ble så naturlig på deg da du la ut innlegget, og det er jo nettopp det som er »målet», å se naturlig ut. Det blir nok bra, hører mye positivt om Petra og resten av crewet:))

   2. FYI: Be One har lagt ned.

   3. Neida, det er ikke lagt ned, men flyttet fra Fronger til Bogstadveien 🙂

 8. http://www.fashiioninspo.blogg.no
  Håper på tilbakemeldinger, komenter i komenaterfeltet på bloggen min!:)

 9. Hvordan får du til den «snurren» på håret ditt, av håret? 🙂

 10. Foresten; søkeboksen «søk+enter» fungerer ikke? Prøvde i går å søke etter ett innlegg, og i dag kom det samme opp: «The webpage cannot be found. DNS error occurred. Server cannot be found. The link may be broken.»
  Og andre navn, mail og websider kommer fremdeles opp når jeg skal kommente..:s

 11. Foresten; søkeboksen «søk+enter» fungerer ikke? Prøvde i går å søke etter ett innlegg, og i dag kom det samme opp: «The webpage cannot be found. DNS error occurred. Server cannot be found. The link may be broken.»
  Og andre navn, mail og websider kommer fremdeles opp når jeg skal kommente, nå kom det opp et navn Victoria eller noe..

 12. Hei Caroline

  Dette har ingenting med innlegget å gjøre, men jeg skriver her for det.
  Jeg laget musliblandingen din her om dagen. Samboeren min synes at den var kjempegod, og spiser den nesten hver dag! Ellers har jeg laget laksesalaten din (helt fantastisk!!), og begynt med noen dermalogicaprodukter, takket være deg!

  Klem fra Anne

 13. Liten Ida

  Digger bildet av deg i oniepiecen. Det kule er at du SER chic ut, as always…

 14. Sminkevideo? :-))

 15. Hellu, ble det ikke noe av det nye designet eller? 🙂
  Siden du har det gamle, syntes det nye var fint jeg!

  mulig du har svart noen andre før men, jaja

  1. Fotballfrue

   Det har jeg gjort, vet du 😉

   Det ble trukket tilbake pga. feil. Venter på at det skal komme igjen 🙂

   – C

 16. Hvilken farge har du i lipglossen? den du linket til så så…dus ut :p

  1. hun skrev jo at hun brukte Spike My Punch 🙂

 17. Du kledde kjempegodt den fargen på leppene! 🙂
  God søndag til deg Caroline!! 🙂

 18. Jeg bare lurte på hvordan du klarte og lage en sånn her blogg. Liksom fotballfrue.NO liksom ..

 19. Fatter ikke hvordan du fikser håret ditt på den måten, og hvordan du rekker å gjøre alt på en dag… Du ser fantastisk ut! Du må aldri slutte å blogge…..!

  My rolemodel !!!! 😉

 20. Victoria

  Jeg mener å ha lest at Lars-Christian har kristensymbolske tatoveringer, og det har fått meg til å lure – har du/han/dere en tro?

  1. Får da håpe det, hvis ikke er det et ganske kleit motiv å ha blekket på seg 😉

   1. caroline trenger jo ikke tro noe for det.

   2. Victoria

    der for jeg skrev du/han/dere …

 21. Du kledde det kjempe godt!:) Bloggen din er utrolig bra!

 22. SÅ petite er kun kortere?
  Size 10 inside leg measures 27in (68.5cm) betyr dette at lengden er på 68.5?

 23. Elizabeth

  Om du har vært med i en missekonkurranse som Frøken Norge eller Miss Norway? 🙂
  Du lignet iså fall på ei som var der for noen år tilbake.

 24. Du er alltid så vakker og stilfull Caroline =)
  Selv i onepiece =)

  Jeg lurer på om du har noen spesiell måte du organiserer sminken din på, eller om du bare har den liggende i en sminkepung. (Regner med at du har en del produkter ettersom du blir sponset av ulike brands) =)

  1. https://mariachristines.blogspot.com var den riktige adressen. (glemte en «s» i slutten)

 25. Carolinetilhenger

  Hei.

  Har fulgt bloggen din en god stund, men dette er første gang jeg komenterer. Du har en fantastisk flott, og ikke minst motiverende blogg. (Burde vel heller si hjemmeside).

  Husker du skrev om ditt og LKs første kyss her en gang. Men har du skrevet en like utfyllende historie om hvordan det ble dere to ? Har skjønt at dere møttes i en park med hundene, men kunne du ikke lage et innlegg med litt mer av historien ? Skjønner hvis du synes det blir litt privat, men hadde vært så fint å høre åpningsreplikken, og litt om datingen i startfasen f.eks. Hvor hadde dere første date ? hvor lenge dere datet før dere ble et par osv. ? Er sikker på at mange av leserne her er nysgjerrige.

  Litt rart, men etter å ha fulgt bloggen en stund føler jeg jo nesten jeg kjenner deg litt. Så da blir man jo automatisk interessert i vite mer om deg.

  Keep up the good work, Caroline 🙂

  Og til alle dere som alltid må spy ut ett eller annet negativt her inne; finn dere en blogg som appelerer mer til dere. Ser ikke helt poenget med å lese en blogg hvor man hverken liker bloggeren eller temaene som tas opp.

  1. ærlig talt, dersom du leser gjennom bloggen så finner du veeeldig lite negativt som blir skrevet.

   1. Fotballfrue

    Jeg har rett og slett verdens beste lesere! I det siste har det vært 99 prosent positivt, og det er jeg så glad for! Det var en periode jeg ofte gruet meg til å sjekke kommentarfeltet da jeg våknet, for det kom så mye fælt i løpet av natta, men dette har nesten avtatt helt, og det er jeg veldig glad for 🙂

    – C

   2. Carolinetilhenger

    Absolutt enig med deg i det, men noen ganger dukker det opp usaklige og negative kommentarer her inne. Var bare ment som en slags støtterklæring fra min side.

 26. Kunne du hatt en spørrerunde hvor L-K svarer? 😀 En litt annerledes vri på det! Når han blir frisk, såklart. God bedring til han (:

 27. Bra merke! Har du prøvd E.LF? Jeg får sponsorpakke fra dem imorgen, er kjempespent 🙂

 28. Jeg må bare si at jeg er så imponert over bloggen din Caroline : ) Du er så profesjonell, samtidig vittig og kjapp i replikken : ) Jeg har definitivt funnet min nye ynglingsblogg. Her er det ikke bare hva du spiser den dagen (og når det er det legger du jo med oppskrift og tips, så da blir det og interressant) – men tips i alt mulig annet i livet. Jeg vil absolutt si du har norges beste blogg! :))

  Ha en flott dag Caroline – nyt den :))

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Alltid hyggelig med slik tilbakemelding <3

   Ønsker deg en deilig start på uken <3

 29. Hei! Lurer på hvor i Oslo kan jeg få kjøpt C.Louboutin sko? :o) DU må være personen å spørre 🙂

 30. hei 🙂 jeg lurte bare på om du kan legge ut bilder av hele leiligheten deres, har lurt lenge på hvordan den ser ut 🙂 har kun sett stuen og kjøkkene, og jeg elsker stilen 🙂

 31. Hei! Jeg synes du har en utrolig fin blogg med masse inspirasjon. Du er også kjempeflink til å svare på kommentarer, noe som gjør bloggen din enda bedre!

 32. hei! er på jakt etter eit vitrineskap. kor har du kjøpt ditt?;)

 33. hei !!
  Jeg pleier å bruke rød leppestift og rosa lipgloss

 34. Hei 🙂
  Jeg bare lurer på hvor lang tid du bruker på å sminke deg hver dag?

  1. Fotballfrue

   Bruker 20 – 30 min. på make up 😉

   – C

 35. Cathrine

  Hei Caroline.

  Jeg har fått med meg at dere har startet på et lavkarbo-kosthold. Jeg ønsker også selv å spise minst mulig karbohydrater; men jeg synes det er en utfordring å unngå brød, poteter, ris, pasta osv. Til og med knekkebrød er jo fyfy…… Så derfor lurer jeg på om du ikke kan lage litt flere innlegg som omhandler maten dere spiser? Hva spiser dere til frokost, lunsj, middag, kvelds, mellommåltid? Jeg har sett oppskriften på lasagnen din, den skal jeg prøve en dag. På forhånd takk!

  1. Fotballfrue

   Mellommåltid trenger du ikke på LCHF. For oppskrifter foreslår jeg at du rett og slett googler lavkarbooppskrifter, eller går inn på forum.lavkarbo.no, der finner du mye godt 🙂

   – C

   1. Cathrine

    Takk for svar:) Jeg synes bare det er litt frustrerende å lete i disse forumene, det står ofte mye rart… Men jeg skal prøve så godt jeg kan. Uansett håper jeg du fortsetter å dele litt oppskrifter med oss lesere, det setter vi veldig pris på. Du er et forbilde for mange, et godt forbilde! 🙂

   2. https://lchf-bloggen.blogspot.com/

    Bruker denne jeg, masse enkle og gode oppskrifter og du kan slå opp på hvilken hovedingrediens du vil bruke. Jeg synes denne er veldig grei istedenfor å tråle gjennom mange lavkarboforumer, her får du alt på et sted, fra middag til brødbakst:)

   3. Cathrine

    Tusen takk!

 36. Hei! Sa ikke du at, du skulle legge ut inlegget før kl.12?=)

  1. Fotballfrue

   Litt forsinkelser blir det alltid 😉

   – C

 37. Hei! Lurte litt på om du kanskje kunne legge ut et innlegg hvor du forteller hvordan du setter på løshåret?

 38. Hei Caroline!

  Har et spørsmål angående innlegget om de forskjellige skjønnhetsidealene rundt om i verden.
  Hva syns du om vestens skjønnhetsideal? Her er det om og gjøre å se tynnest ut og helst være skyhøy – gjerne silikon, men det beste er jo å være flat som en pannekake. Aller helst smale hofter og liten rumpe. Jeg personlig syns «vårt» skjønnhetsidealet er et av de verste, da folk uten sans og samling sulter seg tynne – og det ser man alvorlige konsekvenser av, som anoreksia osv. I tillegg til blant annet BMI-måling, som viser om hvorvidt du er overvektig eller undervektig – muskler veier jo faktisk mer enn fett. Når man går i butikken og skal kjøpe seg noe, og man må bruke M når man er normalt bygd – da er det vel noe galt et sted? Hva skal man da bruke om man legger på seg litt? Modeller osv er alt for tynne, og eier ikke former i det hele tatt – dersom det ikke er juks, da. Men det er jo mote nå om dagen. Ta for eksempel undertøys modellene til Victorias Secret undertøyet. Mye fint undertøy, men når modellene er i strl xxs er det ikke vanskelig for en middels bygd kvinne å fylle ut dette undertøyet – tvert imot! Vi må få et bredere syn på normale mennesker, og ikke lage en idealkvinne som er alle jenters drøm. Det må settes fokus på at trening og riktig kosthold er viktig – og at dietter ikke egner seg dersom du ikke har et vekt problem. Det hadde vært fint om du kunne skrevet dette i et innlegg, og få frem at ikke alle nødvendigvis trenger å være tynne som prøvedukkene til for eksempel http://www.nelly.com.

  Ellers liker jeg bloggen din kjempegodt, og ser hvorfor du er blant topp-bloggerne. Du har tydelig mye innflytelse på leserne dine, og derfor er det fint om du også kunne skrevet dette i et innlegg, og få frem at ikke alle nødvendigvis trenger å være tynne som prøvedukkene til for eksempel http://www.nelly.com. Så lenge du ser normal ut, er du fortsatt flott. Vi trenger ikke være strl. xs alle mann – ikke alle er bygget for det. Fortell de unge- og forsåvidt de eldre leserne også, dette. Det ville nok mange satt pris på. 🙂

  Mvh. Marte

 39. Hei! Jeg har et spørsmål jeg har så lyst til å få svar på.
  Hva synes du om innvandring?
  Må bare få vite det 🙂

  Hilsen Sandra

 40. Hei, kunne du også svart på hva målene dine er?^^ bryst-midje-hofter? du har amazing kropp!:)

 41. Hei
  Jeg digger bloggen din:)

  Hvordan oppbevarer du sminken din? Jeg er så lei av å ha sminken min liggende i forskjellige, små sminkepunger.

 42. […] Plump My Pocker – Spike My Punch lipgloss med herlig duft og nydelig farge – se den på her […]

 43. Sheila Lukman

  Hello 🙂
  You have a short dark-blue dress on, in one of your pictures. It’s very pretty! Witch shop is it from? And can you send a link to that shop from the internet? Thanks:-)

 44. […] denne har jeg tidligere brukt Barry M 144 Cerise, skrev et innlegg om den for en tid tilbake, her. Faktisk har jeg brukt den i nesten 12 måneder nå, så det var kanskje på tide å bytte den ut? […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *