Snølek

Det ble en lang tur med hundene i dag, etter dagens møte på 3 timer i Asker. Morsomt, kreativt og spennende møte. Forteller dere årsaken ved en senere anledning. Alt er litt hysjhysj ennå.

Kåpe fra Lipsy / Nelly.com – er den ikke fin? Jeg føler meg i hvert fall skikkelig sofistikert i den. Og varm. Veldig varm.

Ellers vurderer jeg fælt å rydde ut julen i dag. Vet bare ikke helt om jeg er klar for å kvitte meg med julekuler og spillende engler helt ennå. Det er så deilig å våkne opp, tasse bort til juletreet og bare beundre.

Lurer på å vente til lørdag i stedet . For det er lov å vente til lørdag, er det ikke det da?

203 kommentarer

 1. Er usikker på om den skal ryddes ut 13. dag jul. eller om det er 20. dag jul? Og om tellingen begynner 24. eller 25? Her står i allefall englene og røkelsen framme til helgen tror jeg 🙂

  1. 20.dag jul og 13.januar. Sånn er tradisjonen her 🙂

 2. Vi har ikke ryddet ut julen enda.. Skal nok gjøres til helgen 🙂 fine bilder, du er utrolig pen!

 3. Absolutt!! Man behøver ikke å gjøre «som alle andre»:D Right?

 4. Hei!

  Kan du en gang skrive et innlegg om sommertrender?

  Det er jo en stund til sommer enda, men er greit å være tidlig ute 🙂

  Vil bare tilføye at du har en utrolig fin blogg, leser den hver dag! 🙂 Stå på!

  1. Jeg tenkte da spesielt på bikiner osv.

 5. Kjempesøte bilder! 🙂 Ryddet bort julepynten i dag, føltes så trist uten..

 6. Det er lov å vente til lørdag. Null stress. Mamma syns alltid det blir så tungt og mørkt når juletreet forsvinner, så her i huset blir det til 13. dag jul, hehe :)) <3

  Jeg elsker bloggen din Caroline, den er superduper altså =) =) =)
  helene

 7. Hei:) Digger bloggen din ! Men en artikkel fra dagbladet tror jeg viste til en undersøkelse som viste at folk på lavkarbodietter svekker hjernen sin?

  1. Fotballfrue

   Det var side2 som hadde den artikkelen. Det er bare tull, kroppen produserer nok karbohydrater selv til å fø hjernen 🙂

   – C

   1. Mener du at du vet mer enn side2? Du vet ikke alt, innse d!

   2. Fotballfrue

    Ja, det mener jeg 🙂 Hvis du hadde fulgt med, så hadde du fått med deg at det er leger som også er uenige, og jeg tror på dem 🙂 Egne meninger vet du, det er fullt lovlig 🙂

    – C

   3. Kan du utdype den påstanden?..

   4. Fotballfrue

    Jeg har gjort det tidligere, men kan godt gjøre det igjen 🙂

    En lavkarbodiett består av alt mellom 30 – 150 gram karbo, noe som er mer enn nok til å «fø» hjernen. I tillegg så er ikke karbohydrater essensielle, dvs. at kroppen ikke trenger det, fordi den produserer nok selv.

    Ved full tilgang på glucose vil hjernen kun forbruke dette. Ved liten tilgang til glucose, for eks. på ketogendiett (lavkarbo), vil hjernen kunne dekke 80 prosent av sitt energibehov med ketoner, og 20 prosent med glucose. Denne glucosen kommer da enten fra maten eller fra nedbrytning av proteiner. Egentlig er dette en tilstand man har når man sulter, men ketogendiett baserer seg på nok inntak av kalorier, men «for lite» karbohydrater slik at karbohydratmessig og blodsukkermessig er tilstanden relativt lik.

    – C

   5. Takk for svar! Leser ikke alle kommentarene dine, så har ikke sett det før 🙂 Da er jeg med. Trodde kanskje du mente at kroppen selv kunne dekke hjernens energimetabolisme med kun egenprodusert glukose på lavkarbo, så ble nysgjerrig på hva du mente. Ja, det stemmer jo at hjernen klarer seg på ketogen diett, da fett brytes ned i leveren til ketoner som kan brukes tilnærmet likt som glukose – forutsatt at man får i seg nok fett, da. Som du sier er jo dette en tilstand man har når man sulter, og dessuten når man er nyfødt og drikker morsmelk (da bruker hjernen mest ketoner, men går over til glukose etterhvert). Ketogen diett brukes jo også noen ganger medisinsk for å behandle epilepsi, så hjernen har faktisk godt av det i noen tilfeller. Men det er uenighet om hvorvidt det har skadelige effekter også, så her er vel ingen fasitsvar 🙂

 8. Er vel egentlig 13.juledag man skal rydde ut, noe som vil si den 6.januar, men står jo egentlig ingenting i veien for å la det stå til helga 🙂

  1. I følge «tradisjoner» er det 20. dag jul, som vil si 13 Januar. Mange som blander dette 🙂

 9. så fin jakke! Jeg liker kåpejakker mest jeg:) du har så søte hunder.. har lyst på en jeg ogg

 10. Hei, du kan faktisk vente til 13.Januar, det er noe som heter 20 dag jul faktisk ;D
  Men du må ikke tenke på hva andre mener, gjør det du sekv mener du ;))

 11. Synes du er Norges beste blogger helt klart! Du skriver om ting alle bryr jeg om, + at det er lærerikt 🙂 stå på videre!

 12. Jeg likte kåpen din veldig godt, misunnelig..
  Tar vekk julepynten i dag jeg 🙂

 13. Nydelig kåpe ja! : )
  Vanligste er å vente til 13. eller 20. dag jul, så det er ikke noe du trenger å stresse med^^

 14. Faktisk er det 20. dag jul, så det skal ut 13. desember. Tror Ayla har blandet litt.. Så du kan la det stå lenge med god samvittighet! Det gjør det iallefall her 🙂

  1. For mange er det 13 dag jul, for det er Hellige 3 kongers dag 🙂

 15. 20. dag jul er det korrekte, altså 13. januar.

  1. Nina Julianne

   Enig i dette, lærte at «Tjuande dags Knut jaga julen ut» fra mamma og mormor, så hos oss har juletreet og pynten stått til 13. jan =)
   Blir ikke sånn i år, siden jeg ikke lenger bor hjemme og det er jeg som har kontroll på hvordan julepynten pakkes ned =P

   1. Fotballfrue

    Haha 😀

 16. Ja, det er det vel:) Trettende dag jul er jo uansett ikke før på Fredag:)

 17. Så vakker kåpe! Den kledde du 🙂

  Wiiihiii, leste nettopp artikkelen: https://www.side2.no/mote/article3056843.ece

  «- Ja, fotball er den mest sexy sporten. Basket er en god nummer to, svarte den pianospillende bloggeren etter litt betenkningstid.»
  Missforstår jeg, eller spiller du piano?? 🙂

  1. Morsom artikkel, jeg leste den selv. Men jeg stusset veldig over språkføringen til journalisten. Jeg satt igjen med flere spørsmål etter å ha lest artikkelen ferdig. Spørsmål som journalisten selv hadde skapt ved å bruke slike fraser som «pianospillende bloggeren».

   Bare en tanke.

   1. Ja, det gjorde jeg også.. Litt merkelig skrevet. Men men 🙂

 18. Så gøy å leke med hundene, de er så søte 🙂
  ps. Du vet å plukke ut den fineste fotballdrakten Caroline, og Lars-Kristian vet å heie på de beste 😀

 19. Kjem ikkje over kor fin du er på håret, spesielt på desse bildene! Veldig fin kåpe óg 😀

 20. Så utrolig fin du er på håret! Hvordan får du til en så perfekt frisyre?

 21. Jeg skulle til å kommentere noe ang. ditt kosthold og ser plutselig at det står ‘Maria’ i navnefelt samt en helt ukjent mailadresse og link til webside?? Hvordan har det kommet dit uten at jeg har skrevet det? Rart.

  1. Nina Julianne

   Samme skjedde med meg, men forsvant da jeg oppdaterte siden.. Stod Maria og mailadressen maria…. ettellerant…

   1. Samme her :O

   2. Skjedde hos meg også, min kommentar ble registrert som «martine» + mail og blogglink… Veldig rart.. :S

   3. Mystisk. tror det var Malin jeg ble kalt.

   4. og nå ZARA?!?!

   5. Me to! Men det stod et annet navn her..

   6. anonym

    Godt å høre det er flere.. 😛

   7. Annette

    Meg og!

   8. kanskje det bare er eksempler!

 22. Hvis jeg ikke misforstod, gikk du lang tur med høye hæler, får du ikke vondt i beina? Hehe. :p

 23. Får du noen gang cravings etter karbohydrater eller har det forsvunnet helt etter at du begynte med LCHF? Har du merket noen forskjell på vekten? Jeg lurer også på hvordan du regner ut hvor mange gram karbohydrater du har spist utifra ingrediensfortegnelse?

  1. Fotballfrue

   Jeg spiste jo godteri i jula (på julaften & 2.dag), så da falt vi litt ut. Fikk vondt i magen, så det ble ikke så altfor mye uansett :p I dag har jeg ikke særlig cravings, jeg er egentlig fornøyd med fløte i kaffen, uten å høres ut som en oldis 😉 Dessuten er det lov med en liten knekk (70 prosent eller høyere) sjokolade innimellom 😀 Merket cravings da jeg skulle ha mensen forrige måned, og kommer sikkert til å kjenne det igjen nå. Men da tar jeg meg en Atkinsbar, også er det borte 🙂

   Vekten er der den har vært, så ingen forskjell der. Men jeg føler meg mindre oppblåst enkelte dager i måneden, og det er helt skjønt! Når det gjelder utregningen er det ikke noe jeg regner nøyaktig, tar det mer på slumpen 🙂

   – C

   1. Hei! Det virker som om du får veldig fort vondt i magen av søtsaker? VELDIG FORT! hvor mye søtsaker kan du egentlig spise før du får vondt i magen? I mitt (og alle mine venners tilfelle) kan vi spise UTROLIG (dvs: veeeeeeeeldig mye) mye før noen av oss sier «nå ble jeg LITT kvalm». Så jeg blir litt overasket når du sier du fikk vondt i magen, og jeg tror neppe du spiser så mye som vi gjør 😛 såå? er det noe galt med oss eller deg? haha, det vra ikke frekt ment? spør helt seriøst! haha 😛

   2. Fotballfrue

    Ingen det er noe galt med, folk er bare forskjellige 🙂 Jeg fikk heller ikke vondt i magen av smågodt før jeg gikk over til lavkarbo. Nå har vel magen min vendt seg av med sukker.

    – C

   3. alexsandra

    Jeg har ADHD å går på lavkarbo diett for å fungere bedre. Har gjort det i 2 år nå. Får også vondt i magen av smågodt… Mn ren sjokolade går bra i små mengder. 😀

   4. da jeg gikk på lavkarbodiett vente kroppen min seg av det og jeg ble kvalm med engang jeg spiste litt «godteri» selv. Så suget på søtsaker forsvant til meg, hadde ikke noe imot det :p

 24. Andrea Gundersveen

  Hei, meg igjen 😉 Jeg har bestemt meg for å kommentere oftere, bare for å vise at jeg digger deg.
  Vel, søt kåpe, søt hund, søt hårsveis, søt JENTE (unnskyld, dame/kone/frue/FOTBALLFRUE)!
  Hunder elsker å leke, og det å leke med deg må vel være dobbelt så morsomt som med en gjennomsnittlig amerikaner, siden amerikanere bare stikker til Mc’Donalds og spiser burger mens hunden står igjen ute.
  Okei, det med amerikaneren og deg var egentlig bare random, så ikke ta det seriøst (det er nok mye morsommere å leke med deg enn det jeg sa).

  Vel, ha en fin dag 🙂

 25. Kjempepen jente, og stilig kåpe! De to hundene er jo så søte da 🙂 Syntes oppskriften på lasagnen du la ut i forrige innlegg så veldig god ut, så den må jeg prøve ut en dag 😉 Takk for tipset. Ha en fin kveld videre 🙂

 26. Gratulerer som årets blogger!!! Følger din blogg hver dag!

 27. Elisabeth

  Hei. Utrolig fin kåpe, hvilken størrelse har du? Kan jeg spørre hvor høy du er?

  Elisabeth

  1. Fotballfrue

   Jeg er ca. 170 🙂 Har kåpen i xs.

   – C

 28. Ååå, du var så fin på håret idag! Sånn burde du gjøre oftere!:-)
  Julen skal forresten ryddes ut 13. dag jul, i følge mamma, men jeg tror jeg gjør det idag;-) Føler julen er over nå! Så kan vi glede oss til neste jul istedet.

  Klem!

 29. Gleder meg til og høre hva det er!:)

 30. Det er min første kommentar her, men skulle bare si at jeg elsker bloggen din ? : D
  Du er en av de eneste bloggerne jeg ikke kommer på noe negativt å si om ! (ikke at jeg skriver negativt på andre blogger)

 31. Det er det nok 🙂

 32. Siste frist for å rydde bort julen er 20. dag jul, altså 13. januar 😉 Dermed kan du med god samvittighet la jula stå en drøy uke til! Jeg personlig ser faktisk frem til å få den bort nå. Når hverdagen kommer, blir det bare litt for mye som står fremme… 🙂

 33. jo, den var kjempefin 🙂 masse fint på nelly.com.

 34. Margrethe Jakobsen

  Ååh, så herlige bilder! Du var døds fin på håret i dag, og kåpa var lækkår! Du skal få lov til å ha jul i leiligheten så mange dager du ønsker, Caroline : )

 35. Kjempefin blogg!!!
  Hvor kan jeg kjøpe Atkinsbar?

 36. Jula varer helt til påske 😀

 37. Hei Caroline! Jeg lurte på om man legger på seg av LFCH? siden man spiser jo sunt fett, men er litt usikker. Du skrev i forrige kommentarfelt at i LFCH skulle man bare spise moderate moderate megder av grønnsaker og frukt menes det at man kan spise det tre ganger i uken eller mye mer eller mindre? Siste spørsmål har du noen sunne frokost tips som man ikke legger på seg av?? Prøver å få av meg julefettet skjønner duu! Super blogg, har vært med helt fra start!=)

  1. Fotballfrue

   Grønnsaker kan du spise masse av, men frukt bør du være litt forsiktig meg. 5 om dagen er en fin tommelfingerregel. Dvs, 2 frukt og 3 grønnsaker 🙂

   Du legger ikke på deg av å spise fett, det er kombinasjonen fett og karbohydrater som er skyld i det 🙂 Frokosttips, egg og bacon f.eks, muslien jeg hadde oppskrift på for en uke siden, eller egg, majones og bacon 🙂

   – C

   1. Nora C

    Unnskyld meg, men skjønner ikke hvordan du klarer å spise rømme, fløte, majones og bacon! Jeg blir kvalm bare av tanken.. Lenge leve brød sier jeg bare…. Og løping!

   2. Fotballfrue

    Bacon er jo supergodt, spesielt til egg. Og rømme er så mild og rund i smaken at den er perfekt til lasagne og andre retter. Og majones til egg har jeg spist siden jeg var barn, fløte bruker vi mest til kaffe, blomkålmos og kremer 🙂 Brød har jeg aldri vært tilhenger av, får vondt i magen av det.

    – C

   3. Takk for svar!=)

   4. Nora C

    Så søt du er:)

   5. Hvis du får vond i magen av brød bør du kansje skjekke om du har Cøliaki! 😀

   6. Fotballfrue

    Har sjekket 🙂

    – C

 38. Ut og leke i snøen med hundene i kåpe, høye heler, tynn strømpebukse, lebestift og nykrølla hår… Hva med og bare vise seg litt uten glamoren en gang i blandt? Som f.eks når du skal ut og leke i snøen?

  1. Fotballfrue

   Hvorfor det? Skal jeg ta ut krøllene og sminken bare fordi jeg skal ut med hundene? Du får det til og høres ut som om jeg har stått på badet bare for å gå ut med dem. Grunnen til at jeg har på meg det jeg har er jo fordi jeg har vært ute å fartet tidligere på dagen 🙂

   – C

   1. Happy 40 :)

    ..enig:)

   2. Syns nå det virker helt på trynet å gå på tur med hunder i høye heler, og «det ble en lang tur». Hva er en lang tur? en runde rundt blokka? Hunder trenger turer i skog og mark, tviler på at det er behagelig å ta seg en tur i skogen med høye heler og kåper..

   3. Fotballfrue

    Jeg synes det er helt på trynet at du smeller med det der. Har du fulgt med og sett at vi har hatt med hundene på fjellet i nyttårshelgen for eks.? Har du fått med deg at vi ofte er i Nordmarka og går lange turer med dem nå om vinteren? Vet du at de har vært med meg bla. på fjellet til Gålå og gått opp til 1 mil hver dag? Er du klar over at jeg har hatt hund i snart 5 år, kjenner min chihuahua og vet hva dens behov er? De trenger minst en times gåtur hver eneste dag, noe de får. Om jeg velger å bruker hæler eller ikke, er vel strengt talt ikke ditt problem, eller er det?

    – C

   4. Enig med Caroline

 39. åååå, jeg skjønner ikke at du ikke fryser! jeg går rundt i byen med ull innerst (trøye og bukse), ull-cardigan, boblejakke, lue, votter og skjerf.. tykke vintersko og ullsokker etc og holder så vidt varmen.
  Gikk du tur med hundene i dette antrekket? Det var veldig fint altså, men er det ikke KAAALDT? 🙂

  1. Fotballfrue

   Kåpen er jo av ull, det samme er strømpene 🙂 Frøs gjorde jeg da det var 15 minus, nå er det jo knappe 3 😉 Det går an å se ok ut selv om det er kaldt, synes nå jeg. På fjellet er det helt fint med bobledress, og på dager hvor jeg ikke har gjort noe i forveien, men det er så sjelden, blir mest søndager.

   – C

   1. Er bare sååå enig med deg Caroline! Har da aldri på meg superundertøy/strømpebukser etc i tillegg til vanlig ullstrømpebukser når jeg går med liknende klær som det du har her på en vanlig hverdag men fryser da ikke fordet i minus 3 grader 🙂 skjønner ikke hvorfor folk fryser så fælt hele tiden jeg. Tror all treningen vi bedriver hjelper oss å holde kroppstemperaturen på topp at all time jeg 😀

   2. Fredrikke

    Pleier du å ta av deg det «hverdagslige tøyet« når du er ferdig med dagen og ikke skal gå mere ut? å bytte til mere behaglig tøy?=):)

 40. Nydelig kåpe & hårfrisyre! Tusen takk for super lasagneoppskrift forresten! Den skal testes ut, riktignok uten squash :p

 41. Hei Caroline:)

  Syntes du har en utrolig flott blogg og du er svært inspirerende skal du vite. Noen ting jeg lurer på er
  – husker du omtrent hvor lenge du blogget før leseretallene steg?
  – Sånn omtrent hvor mange lesere har du i dag?
  -Om du kanskje kunne laget et innelegg der du gir råd for hvodan man kan bli en bedre blogger?

  Håper du tar deg tid til å svare:)

  1. Fotballfrue

   Lesertallene har steget jevnt og trutt. Var ikke noe spesielt tidspunkt det begynte å stige på 🙂

   Nå har jeg ca 45 000 lesere hver dag 🙂

   – C

 42. Elegant og sofistikert 😀 Kåpen er nydelig og får deg til å minne meg om Lily Bass i Gossip Girl <3

  1. Fotballfrue

   Å! Så koselig å høre 🙂

 43. Kjempefin kåpe! DU så kjempefin ut 😉 Skal snart til Spania, og lurer på om du har noen tips til å blir brunere når jeg er der nede. Er bare 13 år, så tar ikke solarium…
  Men har du noen tips?
  Hva gjorde du når du dro til Maldivene, siden du ble så brun?

  1. Fotballfrue

   Hvis du har planer om å sole deg der nede, bør du absolutt ta deg en eller to turer i solarium før avreise 🙂 Det minsker faren for å bli solbrent, og du vil bli fortere brun når du er der nede 🙂

   – C

   1. Jeg leste noe lurt her for ei stund sida om akkurat detta, som jeg blei veldig overrasket over, fordi jeg har trudd at det du skriver er riktig, Caroline. Er ikke HELT sikker på om jeg er helt 100 % korrekt nå, men skal prøve å skrive det på en best mulig måte, utifra hva jeg husker:P

    Uv stråler lager flere pigmenter og uvb stråler gjør huden tjukkere og gir oss D vitaminer, mens uva stråler gjør pigmentene i huden brune. Når man soler seg i solarium, får man veldig lite uv og uvb st stråler, men mye uva stråler. Dette gjør at man trur man har mer grunnlag for å sole seg i den ordentlige sola.

    Ikke arrester meg om jeg tar feil, men trur det var omtrent sånn 🙂

   2. Fotballfrue

    Det vet jeg rett og slett ikke. Min erfaring er hvertfall at litt solarium hjelper 🙂

    – C

   3. Nå må jeg nesten rette litt og kjefte litt på deg Caroline! Du anbefaler virkelig ikke en 13-åring å ta solarium før en sydentur!! Dessuten sprer du feilkunnskap når du sier at solarium gir et grunnlag, for det gjør det ikke. Solarium gir ikke like god herding av huden, da strålene er annerledes enn den du får fra sola. Hvis du ikke kan nok om et tema, er det ingen skam å si «Beklager,men det vet jeg ikke».

    Mvh. HUDPLEIER

   4. Fotballfrue

    Beklager, etter å ha sjekket litt på nettet, fant jeg denne siden: https://www.nrpa.no/eway/default.aspx?pid=239&trg=CenterAndRight_6254&LeftMiddle_6254=6264:0:&CenterAndRight_6254=6304:0:15,4911:1:0:0:::0:0

    Der finner du det du trenger 🙂

    – C

   5. Okei, tusen takk for svar! Da skal jeg se hva jeg finner ut av, også skal jeg gi deg svar, Caroline om jeg har blitt brunere etter Spaniaturen!! 😉

   6. Fotballfrue

    Brunere blir du garantert 🙂 Bare ikke bli solbrent, verste som finnes. Start med høy faktor 🙂

    – C

   7. Høy faktor er viktig ja : ) da holder du også lengere på den fargen du får og slipper å bli solbrent og at du flasser. God tur til syden, noen som har det : )

   8. Tusen takk for det 🙂

 44. Så utrolig nydelig du var der (som alltid egentlig)! Kunne du vist oss hvordan du stylet håret ditt? Blir stadig overrasket over hvor vakker du kan være, også med en god personlighet i tillegg! 🙂

 45. du kler deg sykt pent !!

 46. koselige bilder

 47. Jeg leser bloggen din hver dag, digger den!
  Du er så sofistikert og nydelig, et godt forbilde 🙂
  Har lagt merke til at alle skriver sponseinnlegg for tiden og har med sponserne helt nederst. Men, slik var det ikke akkurat før den saken om deg. Synes det rett og slett er idiotisk at DU skulle få slik kritikk fordi du ikke skrev det på alle innleggene, men alle andre bloggerne slapp unna fordi….de ikke er utdannet journalist?
  Blir litt provosert jeg… Glad alt er glemt og at du fortsatte å blogge 🙂
  Du er fantastisk!!

 48. Du er nydelig og sofistikert, leser bloggen hveer dag!
  Ser nå på mange andre sponserinnlegg på andre blogger at de skriver sponsorne helt nederst, men jeg kan ikke huske at de gjorde det før. Er rett å slett urettferdig at de slapp unna det uten noe fres fra media, mens DU fikk såå mye kritikk bare fordi du av og til glemte det. Jeg synes ikke det er rett, at de slepper unna fordi….de ikke er utdannet journalist? Blir litt irritert egentlig.

  Men glad du fortsatte å blogge og ikke lot det komme så veldig godt innpå deg at det kunne ende med at du sluttet. Du er sterk og er et veldig godt forbilde, digger deg! 😀

 49. vi bruker ikke å ta bort vårt juletre før på lørdag! Så det er helt lovlig å ha det oppe til helga etter nyttår!:D

 50. woach. du får fort vondt i magen av en liten mengde søtsaker. også får du vondt i magen av brød?! er det normalt? jeg spør ikke på noen frekk måte, men, har du noen problmer med magen? haha, hørtes litt dumt ut egentlig 😛

  1. Det kalles karbointoleranse, og er ganske så vanlig 🙂 Mange har det uten at de er klar over det.

   1. Æsj, hun har aldri hatt det før..snakket om at hun elsket brød med brunost… hele denne greia er bare tull, teit unnskylding for at hun har begynt på denne dietten, ja jeg kaller det diett, slik at folk ikke skal reagere..

   2. Fotballfrue

    Har jeg sagt at jeg elsket brød med brunost? Link? 😀 Syns det var en seriøs diskusjon her, helt til du kom 🙁

    – C

   3. Hun har sagt at hun elsker brunost og … honning? mener jeg det var:) .. aldri brød.. Får vondt i magen av brød jeg også.

   4. haha 😛 nice

   5. hahah xD nå svarte hun visst ikke mer 😛

   6. Trine Kristiansen

    Haha, hvorfor svarte du ikke her da Caroline? Det står vel strengt tatt at du elsker brød med brunost her, gjør det ikke? Haha, teit av deg å ikke svare.

   7. Fotballfrue

    Haha?? Hva ler du av? Dette er en stund siden nå. Jeg har skrevet at selv om jeg får vondt i magen,hender det jeg spiser nystekt brød med brunost fordi jeg elsker det. Noen ganger er det verdt å ofre litt magesmerter.

    Forstod du nå hva jeg mente den gangen? I dag spiser jeg verken brød eller brunost, dersom du har fulgt med vet du at jeg har et LCHF-kosthold,hvor jeg erstatter karbohydratene (som bla finnes i brød og brunost) med fett. Er det vanskelig for deg å akseptere?

    – C

   8. Trine Kristiansen

    Haha, nei. Men det var du som kom med denne kommentaren «Har jeg sagt at jeg elsket brød med brunost? Link? 😀 Syns det var en seriøs diskusjon her, helt til du kom :(» og det er derfor jeg reagerer. Du hadde jo faktisk sagt at du elsket brød med brunost. Du spurte etter link, og det fikk du. Hadde ingen ting med hvordan kosthold du har nå, eller hva du spiser nå. Det var ikke de de over mente.

   9. Fotballfrue

    Ordla meg kanskje litt feil, mente om jeg spiste det 🙂

    – C

 51. Leser du alle kommentarene dine ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

   – C

   1. Så hyggelig 🙂

 52. alltid like fin og søt 🙂

 53. ÅÅ såååå utrolig fin kåpe! Har sett etter en slik en lenge nå :O

 54. The makeup artist

  Utrolig flott kåpe!! Vil ha!!:))

 55. Veldig fin kåpe på en veldig fin frøken med veldig fine hunder 🙂 Lurer på om ikke jeg faktisk sto med den kåpen i hendene her om dagen i London, men så måtte vi løpe for å rekke masse andre greier. Mulig jeg må tilbake før vi drar igjen merker jeg 🙂 Ha en fin kveld!

 56. Jeg vil og ha en slik kåpe! Sponser du en? I samme str for det passer jeg helt fint! Just saying….true story! Kaster jo ikke skygge om noen måneder så jeg driver og samler opp klær! Juhu

 57. Asker er da det beste stedet på jord 🙂 Hva har du møter om i Asker ?

 58. Hvordan får du laget så fine krøller? Bruker du rettetang/ krølltang eller hårruller?

  Hilsen meg:)

 59. De nye headerne dine dukker aldri opp, er alltid de samme gamle som bytter på. Er det fordi jeg bruker bloglovin’ eller hva er det?

 60. Hei Caroline,
  superfin blogg du har! Veldig inspirerende! Jeg har spurt om dette før, men prøver igjen.
  Jeg liker så innmari godt den svarte lampa du har over sofaen, kan jeg spørre om merke, ev hvor du har kjøpt den. Hvis du ikke vil svare er det helt greit, men fint hvis du sier det, så slipper jeg å tenke mer på det. På forhånd takk!

  1. Fotballfrue

   Den finnes i utvalgte Hødnebøbutikker, vet i hvert fall at de hadde den i Ålesund 🙂

   – C

   1. Tusen takk:) Ha en super dag!

 61. Haha, alt julepynten er borte oss oss .. Eller utenom juletreet 😀

 62. Kjempefin kåpe, Caroline!

  Jeg fikk opp navnet Rosa med email stokkert@hotmail.com – og det er ikke meg…
  Hva skjer egentlig?

  1. Fotballfrue

   Aner ikke, skal sjekke det i morgen 🙂

   – C

   1. Samme får jeg hver gang jeg skal kommentere noe, må oppdatere for å få min egen adresse + navn..

 63. Norges beste blogger uten tvil!!! Nydelig kåpe også 😉

 64. Hei!

  Begynte med lavkarbo-kosthold for en stund tilbake, men holdt ut bare i et par uker! Savnet etter brød ble rett og slett for stort, hehe. Ble lei av å spise egg og bacon uten brød hver dag..

  Lurer likevel på om jeg skal begynne med lavkarbo igjen, men da må jeg bruke mere tid og energi på matplanlegging og handling. Har du noen tips til gode frokoster bortsett fra egg og bacon og müsli?
  Og hva kjøper du deg av ferdigmat når du er ute å farter? Min erfaring er at jeg sjeldent finner noe da alt inneholder mange karbohydrater, da det er lettest å handle påsmurte baguetter, rundstykker, pizzastykker osv.

  Ha en fortsatt fin kveld!

  klem

 65. Liker bloggen din, og leser den veldig ofte. Men en ting jeg stusser over og ikke liker, er at mange toppbloggere reklamerer med slanking på siden deres. Hvorfor gjør dere dette? Er jo ungdommer som er flertallet av leserene deres, så hvorfor sende ut slike signaler?

 66. Hei Caroline!
  Jeg har et spørsmål til deg. Du er jo ganske høy og veldig slank. Har du problemer med å finne klær som passer? Jeg er selv 183 cm høy og bruker str M i «bredde» men må ofte opp i XL for å få jakker og bukser som er lange nok. Jeans fungerer fordi de ofte har separerte lengde- og breddestørrelser. Men jakker er egentlig det største problemet. Skulle kjøpe meg Bergansjakke, men str XL var fortsatt for kort i ermene. Kåper er også håpløst. Jeg ser du har str. XS i denne kåpa, er den virkelig lang nok i ermene for deg? Du er jo «langlemmet» 🙂 Har sett at du ofte går til skredder for å få sydd inn kjoler og sånt. Er det ofte du må gjøre dette med jakker også? Og kjøpe større str enn du egentlig behøver?

  Håper på et svar, for dette er noe som plager meg. Det er kun ca 10 % av alle klærne jeg prøver som er lange nok for meg. Dette fører jo til at jeg aldri tør å handle denne type klær på nett.

  Ha en fin kveld, vakre jente! 🙂

 67. Jeg venter i alle fall lengst mulig, er så koselig med julepynt og julelys, gir noe ekstra til den ekstra kalde, mørke og dystre tida! 🙂

 68. Til helga tar vi ned julepynten 😉
  Var en nydelig kåpe, den kledde deg veldig godt!:)
  Har et spm. om Hugo: Bjeffer han mye? Eller hvem er mest »bråkete» av Hugo og Rinaldo?
  Naboen min har en Chihuahua og den tispa bjeffer så og si konstant, utrolig irriterende..

 69. kan du vise hvordan du fikset håret på bildene der du leker med hundene??? <3 har ball snart og vil gjerne se sånn ut på håret… ??

 70. Hva syntes du om at VOE har sluttet og blogge?

 71. hahaha, huff, ryddet vekk julen 25.desember, jeg :p … var så lei

 72. Så fine bilder, og så fin kåpe! Man vokser aldri fra litt leking i snøen… Det er fortsatt julepyntet her i huset også, jeg synes det er lov til å holde på høytiden litt til!

 73. Nå har jeg lest raskt i gjennom de fleste kommentarene på dette innlegge, og jeg må si jeg er veldig imponert! Du svarer på så og si alle spørsmål og takker for komplimenter!:) Bloggen din er så gjennomført 😀

  I tillegg så er du så vakker 🙂 Du virker så elegant, og med de klærne .. Årh, jeg er grønn av misunnelse. Hvis jeg har hatt drømmebrylluppet, funnet en jobb som gjør meg glad OG ser slik ut, da skal jrg vætr mer en

 74. Mente, da skal jeg være fornøyd 🙂 Skrev fra iPhonen, og den vil ikke alltid samarbeide .. 😉

 75. For en nydelig kåpe! Den satt som et skudd på deg 🙂

 76. Heisann.. Jeg lurer på en ting og som jeg har lurt på en stund. hvor lang tid bruker du foran speilet i løpet av en dag? sminke,hår,ect??

  1. Fotballfrue

   1.5 til 2 timer 🙂

   – C

 77. Reiser mannen din på treningsleir denne måneden? Hvor lenge blir han borte da?

  Min mann reiste i helgen (ikke treningsleir men) og blir borte i fem uker. Du som har vært mye alene, har kanskje noen tips til hva en jente kan bruke tiden på i flere uker i strekk? Kanskje det kan være et forslag på et innlegg?

  Holde jo på å gå på veggen av savn allerede! :O Hehe <3

 78. Christine

  Hei 🙂 Du skulle giftet deg på nytt å vært med i programmet «det beste bryllupet» 🙂 Hehe.. Virket som ett perfekt bryllup 😀

 79. Du er så fin på alle bilder du 🙂

 80. heisann. du var virkelig nydelig på håret her. jeg få bare ikke til mitt hår og det ender alltid med at jeg samler det i en topp. kan du lage en trinn for trinn bildeserie der du forklarer hvordan du fikser håret sånn? det hadde jeg satt stor pris på. 🙂

 81. Hei! 🙂 Ikke meningen å mase på deg om dette lavkarbokostholdet du og LK går på. Men jeg bare lurer, hva er hensikten deres med å legge om til et slikt kosthold? Er det pga en helsegevinst? Og er dette noe dere har tenkt til å prøve ut en stund, eller har dere lagt om «for godt»? Hehe, bare nysgjerrig 🙂

 82. Tenk nå som voe har lagt ned bloggen, så er du norges største blogger! 🙂 Vel fortjent!:))

 83. Henriette

  Hei Caroline! Ett spm til deg fra meg; Er det ofte sånn: «Å, kan du ta bilde av meg til bloggen min? Kan du ta bildet av meg i denne posituren, og kanskje denne? «. Håper du skjønner hva jeg mener. Du har jo ganske mange bilder av både deg og andre på bloggen din, og du blogger jo ganske ofte. Har du med deg kameraet overalt? Og er det ikke litt kleint å be Lars Kristian om å ta bilder av deg hele tiden, eller har han ikke no imot det? God natt til dere! 🙂

 84. Jeg prøver igjen, hvilke leppestift (merke+farge) har du på nyttårsbildene? 🙂

 85. Heii! Ville bare kommentere her å si at du så fantastisk ut idag, nydelig på håret og du kledde kåpen utrolig godt! Du er flott 🙂

 86. Så fin du er. Lekker kåpe. Du får rydde når det passer for deg 😉 Jeg ryddet bort alt om mandagen.

 87. Ingeborg^^

  Du er sykt fin, til og med når du leker i snøen !
  Hvilken strømpebukse er det du har, siden du sa den var i ull og at den var varm så lurte jeg på hvilket merke og sånt 😉
  Hundene dine er foresten super skjønne ! <3

 88. Karoline

  Hei Caroline. Jeg lurer egentlig på hva som er meningen bak lav-karbon? De fleste jeg kjenner som har hatt et slikt kosthold har testet det ut på grunn av at andre «dietter» ikke har gitt ønsket resultat.

  Jeg synes det er oppsiktsvekkende når du utrrykker et så anspent forhold til mat. Jeg hadde støttet deg i og dine innlegg hadde det vært om godteristreik, mindre junk-food. Men karbohydrater bør være den største energidonator. Hele 55-60 % av det totale energiinntaket bør komme herfra. Du skal selvfølgelig få lov til å ha ditt liv, dine meninger osv, men pass LITT på hvordan og hva man «poster».

  Tenker på de litt yngre som leser bloggen din og ser opp til deg. Hvem vil vel ikke se ut som deg? Mener du som en voksen person bør ha dine «dietter» eller alternative kosthold for deg selv, så kan man heller oppfordre unge til et sunt, variert kosthold, kombinert meg litt trening.

  1. Fotballfrue

   Jeg håper du legger merke til at jeg ikke fronter noe null-karbokosthold, men heller karbohydrater i naturlig form.

   Jeg kan fortelle deg litt om min og Lars-Kristians erfaring meg LCHF den siste måneden.

   – Et mer stabilt blodsukker: Som igjen fører til mindre søtsug. (Vi har faktisk nesten ikke lyst på søtsaker lenger, før var det alltid en sjokolade i butikken) Ingen småspising mellom måltidene. Metthetsfølelsen varer lenger, og vi slipper å spise hver 3 time for å fylle opp karbolagerene. Vi går ikke “tom” på trening og må fylle på med sportsdrikke underveis.

   Lars-Kristian, som ALLTID sov middag i seks tiden, er aldri trøtt i løpet av dagen lenger.

   I tillegg føler vi oss mer opplagt i løpet av dagen, og får unnagjort alt mye lettere.

   Det første jeg nevner er kanskje den viktigste grunnen, søtsuget er vekk. Karbohydrater i form av poteter, pasta og ris f.eks øker blodsukkeret og trigger søtsuget. Så en naturlig bieffekt er jo at du får mindre lyst på godteri.

   Jeg ønsker over hodet ikke noen vektnedgang, dette er et helt fantastisk kosthold med mange helsefordeler. Det er bare å google.
   – C

   1. Jeg skjønner at du, Caroline, er svært opptatt å leve sunt og holde kroppen frisk osv, så jeg skjønner dine argumenter. Likevel må jeg si meg litt enig i det Karoline skriver. Selv om du uttrykker et ønske om en frisk kropp, viser du fortsatt at du tydeligvis har et ganske anstrengt forhold til mat..
    «Jeg spiste godteri hele TO ganger i jula». Det virker som om dette er veldig mye du tenker på, og at du har et ganske anstrengt forhold til mat. Sier ikke dette for å være slem, men det skal faktisk være lov å kose seg litt uten å få dårlig samvittighet etterpå. I hvert fall når man trener så mye som det du gjør..

   2. Fotballfrue

    Ehm. . Å spise godteri to ganger i jula, er ganske drøyt for en som har et veldig høyt fettinntak – som jo jeg har nå grunnet LCHF. Det er SVÆRT uhelgid å kombinere et kosthold som inneholder mye fett OG mye karbo (som sukker er). Da jeg ikke hadde dette kostholdet spiste jeg godteri hver eneste helg, men du må forstå at det ikke er mulig med min nye livsstil. Så dette har ingenting med anstrengt forhold å gjøre, dette har med å gjøre at jeg har lagt om kosten. Det må du bare akseptere.

    – C

   3. Oda Sofie

    Jeg får så lyst til å starte et slikt kosthold selv, men «alle» forbinder jo dette med vektnedgang og «crazydiett». Søsteren min er klinisk ernæringsfysiolog, og det gjør det ikke noe lettere å starte dette i min familie (bor hjemme da jeg er 19). Hun er veldig på den at det skal være ett variert kosthold bestående av litt naturlig(!!) fett, litt karbohydrater og masse grønnsaker og litt frukt. Ernæringsfysiologer følger statens rettningslinjer , og de følger igjen den gamle «variert kosthold». Men det jeg ser er at denne dietten også er variert, men kan i tilegg hjelpe mot f.eks. stort søtsug, eller oppblåsthet og oppsamling av vann som jeg ofte sliter med.

    Skulle virkelig ønske at folk ikke hadde så store fordommer mot denne dietten. Jeg tror min familie hadde hatt ekstremt godt av det, da f.eks. min far er en hyppig spiser av brød,pasta, ris og mel – noe som synes på han både i humør, matvaner og utseende.

    Jeg digger rett og slett at du og din mann står frem såpass sterkt og beviser at dette nødvendigvis ikke må være en slankende diett, men heller en sunn livsstil.

   4. Fotballfrue

    Takk for fine og kloke ord, jeg er så enig i det du skriver 🙂 Dette er ingen diett, men et vanlig kosthold med mange helsefordeler. Foreldrene mine har også startet på dette 🙂

    – C

   5. Karoline

    Jeg forstår godt at du ser helsefordeler med dette opplegget, hvorfor skulle du ellers valgt et slikt opplegg?

    Jeg mener bare at ernæring er et utrolig sensitivt og sårt tema. Man skal være ytterst forsiktig med «påstander». Det finnes helt sikkert helsefordeler, men du kan umulig mene at det ikke finnes ulemper?

    Jeg ser på deg som en person med et relativt anstrengt forhold til mat, sier ikke at det er negativt, Synes bare at det blir for personlig og for vågalt, og «annonsere» om stabilt blodsukker og metthetsfølelse på en «rosablogger». Ser lenger oppe at du anbefaler en 13 årig jente på å ta solarium før syden. ..?.. Hva med høy solfaktor? Sånn at du ikke blir brent?

    Synes ikke at metthetsfølelse og lavt blodsukker bør være et tema en gang for unge jenter. Spis deg mett på sunne og gode varer, spis når du er sulten igjen! Hvor lenge du er mett og hvor mange ganger man klarer å motstå en skjokolade i butikken synes jeg rett og slett bare blir for dumt å «annonsere» på bloggen..

   6. Fotballfrue

    Jeg blir så oppgitt. Folk i Norge er så trangsynte! Jeg annonnserer ikke for noe som helst! Folk spørr og jeg svarer, vi diskuterer. Hva er galt med det? Dette med solarium rettet jeg opp i senere, jeg linket til en relevant side OG anbefalte høy faktor.

    – C

   7. Karoline

    Du annonserer ingenting når du har 50 000 lesere hver dag? Nå må du oppriktig tulle med meg?

    Off, nå blir JEG oppgitt!

    Trangsynte? Vi disukterer ikke ?

   8. Fotballfrue

    Herregud, nå blir jeg faktisk sint! Jeg har ALDRI annonnsert for noe som helst! Folk spør og jeg svarer. Det er normalt på en blogg. De spør hvordan jeg lever, hva slags kosthold jeg har. Skal jeg da la være og svare for at du skal bli fornøyd? Hva slags kosthold hver og en velger er opp til ingen andre enn den det gjelder, jeg har valgt LCHF og mener dette har mange helsefordeler, derfor deler jeg min erfaring med de som måtte lure på hva dette er for noe. Jeg har aldri laget et eget innlegg om dette, eller oppfordret noen til å starte. Jeg sier bare at dette er et bra kosthold. Du kommer bare med synsinger.

    DU må tulle med MEG! Hvor frekk går det an å bli?

    – C

   9. Det er greit at Caroline har en av norges største blogger. Men seriøst, skjerp dere. Nå har denne lav-karbo- debatten holdt seg gående siden hun byttet over fra sitt vanlige kosthold.

    Jeg skjønner godt at leserne er nysgjerrige, og om folk hadde tatt seg tid, hadde dere sett at Caroline har svart på ca 300 tilnærmet like spørsmål om det nye kostholdet. DET er tålmodighet, det.

    Og når det kommer til påvirkningskraft i henhold til antall lesere; HVA SKJEDDE MED FOLKS EGEN FRIE VILJE?? Kjenner at jeg blir provosert. Jeg foretrekker karbohydrater, og da spiser jeg dette. Om Caroline har et annet kosthold, som fungerer for henne, all creds. Men ikke kom å påstå at hun prøver å pushe dette på andre. Hun anbefaler det,ja. Men så er det opp til folket med innhold mellom ørene å ta vurderingen om det er en livsstil som passer vedkommende. Selvom jeg leser om egg og bacon, rømme osv, hopper jeg ikke nødvendigvis over til et annet kosthold.

    Så la Caroline svare på kommentarer, la de som ønsker det bytte kosthold. Hvorfor plager det deg? Opplysning har da aldri skadet noen. Makan.

    -Gitte

   10. Oda Sofie

    JEG ER SÅ ENIG MED DEG !!

   11. Oda Sofie

    Jeg er enig i at Caroline har ett «ansvar» som blogger, og for meg virker det som om denne jenta har forstått det fullstendig. Hun «annonserer» jo ikke, hun svarer på spørsmål og forteller sine egne erfaringer og «helsegevinster» med sitt kosthold. Se heller etter alle de som faktisk lurer på dette, og pris henne for at hun svarer så bra som hun gjør til omtrent alle.

    Hun har lov som ALLE andre å stå fram med sine EGNE meninger, EGNE erfaringer og EGNE synspunkt om denne dietten, uten at hun sier at alle andre vil få samme erfaring eller annonserer på noe som helst måte. Vi som lesere må også huske på at dette er en personlig blogg skrevet ut ifra ett persons synspunkt. Altså, det jeg prøver å si er at vi som lesere også har ett ansvar i å respektere det og godta at hun, som ett menneske i denne store verdenen, også har egne meninger som hun har FULLSTENDIG lov til å uttrykke. Og som en eneste person, vil hun også kunne svare «etisk feil» på spm, som f.eks. ang. solarium osv. Men hun svarte etter egne erfaringer. Og vi vet alle at LITT solarium ikke bare har negative konsekvenser, og at en 13 åring har fullstendig kapasitet til å lese alt Brun og Blid eller andre solsentre advarer mot. Om Caroline skulle advart mot alt, hadde jo bloggen blitt en advarselsplakat på nett.

    Slutt å pirk og syt over bloggen. Den er jo rett og slett veldig strålende, og en frisk pust i det ellers (enig med deg Caroline) trangsynt Norge.

   12. Fotballfrue

    Tusen takk, det er nettopp dette jeg mener! 🙂

    – C

   13. Oda Sofie

    Det skulle bare mangle. Blir rett og slett mektig irritert. Hvorfor lese bloggen din om de syns du er en så ansvarsløs annonsør av en blogger som tvinger folk til å starte LCHF? Det blir bare dumt, og ekstremt frekt.

    Det hadde vært noe HELT annet om du hadde stått frem og sagt at dette er det eneste som fungerer og den eneste livsstilen alle burde følge. Jeg syns personlig ikke det hadde gjort noe om du hadde laget innlegg om LCHF, rett og slett fordi det er så mange av leserne som lurer på både ditten og datten, og du kan jo ekstremt mye om dette i forhold til mange som er innom her eller som faktisk selv sier de går på dietten. Men jeg skjønner også at du kvier deg, da folk gjør det som jeg som en 19 åring vil si: «klikker i vinkel» over at du bare deler f.eks. oppskrifter. Ingen sitter å kritiserer om du deler ut coockie-oppskrifter eller julekake-oppskrifter, og jeg vil si at det er «like feil» å oppfordre folk til å spise usunt som å spise sunt. Jeg mener rett og slett at det ikke er feil noen av delene. Så hvorfor skal folk reagere så kraftig på denne dietten din og at du deler erfaringer. BAhhhh !!

    Folk spør, du svarer som den flinke bloggeren du er. Ikke glem det !! Du er virkelig en flink blogger.

 89. Hei Caroline!:)
  Enig i at jula skal behaldast så lenge så mulig! Utrulig fin kåpe forresten!
  Lurte berre på om du kunna hjelpt meg litt, det var du som la ut oppskriften på de havrekjeksene med lyse nonstop i? Prøvde å lete etter oppskriften på passion 4 baking, men fant den ikke. Jeg lette også under kategorien «Mat» på bloggen din:) kanskje det er jeg som er helt blind, men kunne du forklart meg hvor den var?:D

 90. Gjør hva du vil med juletreet ditt du Caroline 🙂 Vårt er desverre dødt, men småjentene insisterer på å ha det et par dager til – og det skader vel ingen det 🙂

  Nydelig kåpe ja – den vil jeg også ha! Hehe 🙂

 91. Du var kjempefin på håret 🙂 Kan du fortelle hvordan du gjorde det? Likte kåpen!

 92. Hei Caroline!

  Kunne du tenke deg å komme med forslag til en lavkarbo matplan og dele med oss? 🙂
  Jeg vurderer om jeg skal prøve dette, men sliter med å komme på matforslag! Hadde vært supert om du kunne hjelpe meg litt på vei.

  På forhånd takk!

  PS: Du har motivert meg til å like løping, noe jeg ikke kunne fordra før… 😉 Gleder meg bare til is og snø er borte, så slipper jeg å løpe med livet som innsats :-p

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig 🙂 Jeg er litt usikker på om jeg skal gjøre dette, grunnet den utrolige diskusjonen som kommer til å bli på bloggen. De fleste hopper jo i taket bare over en eneste oppskrift. Men jeg skal tenke på det 🙂 I mellomtiden anbefaler jeg deg kokeboken til Dr. Dahlquist 🙂

   – C

   1. Hehe ja det skjønner jeg. Folk henger seg opp i mye rart…. Bare til å overse pirkerne;-)

   2. Jeg hadde ikke gjort det om jeg var deg. Du er i medias søkelys, emd tanke på at VOE akkurat la ned. Og Tone Damli fikk jo massiv refs da hun skrev at hun spiste 200g laks til middag. I lys av debattene som har rast her tdligere angående din vekt og ditt utseende ville jeg ikke utsatt meg for den mediestormen. Bare et forslag:)

    Oppskriftene du legger ut, er jo en flott måte å unngå problemet på. Da får leserne middagstips, og du slipper alt bråket jeg mistenker ville kommet fra media med en publisert matplan. Du kunne jo hatt «ukens oppskrift», eller noe liknende?

   3. Syns det er helt sløkket det noen innpå her skriver nesten sjokka. At det går ann. du er en blogger,blogger om det du vil og til og med blogger etter ønsker. Hva du spiser skal vi i grunn ikke bry oss med,men er alltid noen der ute som alltid har en mening om alt negativt. Jeg er kokk og at du og mannen velger LCHF er topp. Ikke noe galt i dette. Jeg selv går på lavkarbo og har gjort dette en stund og det fungerer veldig godt for meg 🙂 At du legger ut oppskrifter syns jeg er suuper kjekt og se,elsker oppskrifter. Boken du anbefaler er heller ikke så dum. Keep up the good work 🙂

 93. Nydelig kåpe, er det lenge siden du kjøpte den? Har ikke handlet så mye på Nelly – er det slik at de fyller på lageret igjen? Hehe, du får mange «late» spørsmål – kan selvsagt sende en mail til Nelly selv, var bare så enkelt å høre med deg:)

  Blir inspirert av kostholdsomleggelsen deres. Lever selv svært sunnt (hva nå det enn er, ekspertene enes jo ikke akkurat), men har ikke vært like strickt med kh som dere til nå. Skal lese meg litt opp og se hva jeg ender med. Et nøkkelpoeng hvis man går over til LCHF er vel å være svært konsekvent. Blir kh inntaket for høyt i kombinasjon med relativt mye fett vil vel effekten bli ganske kjedelig:)

 94. Vurderte denne livsstilen før, men har hørt mange ulemper, som feks at man kan begynne å lukte vondt pga laktose eller noe. Kommer ikke på i farta. Stemmer det?

  1. Fotballfrue

   Haha, huff da. Ikke som jeg vet. Jeg lukter ikke noe annerledes, og ikke Lars-Kristian heller 😉

   – C

  2. Kanskje det er aceton du tenker på? Noen kan få dårlig ånde av lavkarbo-kosthold, nå husker jeg ikke helt hvordan det hang sammen, men mener å huske at det hadde noe med hva man forbrenner (fett/karbo) å gjøre.

 95. hei all ære til deg for at du greier å svare på så mye dritt som du får slengt etter deg. Akkurat denne tråden er kanskje ikke den verste jeg har lest, men d får da være grenser for hva man skal greie å ta i mot av dritt. fortsett å stå på du er tydeligvis veldig tøff med masse bein i nesa:D

 96. Karoline

  Jeg ser alle deres poenger. Men når det kommer til dette om annonsering så mener jeg bare at Caroline egentlig annonserer alt som er på bloggen sin. Med det mener jeg ikke at hun direkte skriver «dette anbefaler jeg «, men at hun gjennom tekst og bilder kan påvirke holdninger og meninger på grunn av hennes posisjon som blogger og person. Var ikke det i media at hun skulle annonsere en slags lav-karbo diett med et bokforlag da? Da var det bevisst annonsering, mens nå er det ikke det?

  Samtidig må jeg si at det er utrolig mange naive argumenter, dette med fri vilje, jeg velger selv osv! Da har man rett og slett ikke nok innblikk i en bloggers påvirkningskraft.

  Mitt poeng var og fremdeles er:

  Alle skal selvfølgelig få lov til å ha det kostholdet og livet en selv vil ha. For all del. MEN, som en blogger med en så høy dekningsgrad, MÅ man være selektiv i hva man velger å blogge om. Ernæring og kropp er såpass sensitive områder, spesielt for målgruppen av denne bloggen, Derfor håper jeg Caroline veier ordene sine nøye når hun skriver om slike ting. Synes heller ikke at det burde være så mye fokus på kropp. Det sies jo at de sunneste personene er de som har et veldig avslappet forhold til kroppen sin.

  1. Fotballfrue

   Jeg veier ordene mine nøye, tro meg. Er det noe jeg har lært i løpet av dette halvannet året, så er det ordveiing. Hvem er det som ikke kan påvirke holdninger i dagens samfunn? Hvorfor tror du at jeg velger å legge ut enkeltoppskrifter, fremfor en hel dagsplan som blir etterspurt? Fordi jeg er LIVREDD for og LEI av slike diskusjoner. Jeg orker det rett og slett ikke. Samme hva jeg skriver, skal det alltid være noe galt. Dette er mine svar og uttalelser basert på min erfaring, det er da normalt å svare på noe når folk spør. Er det ikke bedre at jeg svarer utfyllende på dette med LCHF, slik at folk ikke misforstår, men skjønner hva det dreier seg om? Det jeg er redd for, er at noen skal kutte ut alle karbohydrater, og ikke vite at man da MÅ få i seg fett i tillegg. For å unngå slike misforståelser, forteller jeg heller i kommentarfelter, at fett er en viktig del av LCHF. Så slipper noen å gjøre feil.
   Og igjen, jeg annonnserer ikke for dette kostholdet, jeg forteller om mine erfaringer i forhold til det den siste måneden. Om noen vil spise Grete Roede eller høykarb, samme for meg. Jeg bare forteller om mitt kosthold når noen spør.

   – C

 97. En debatt og ulike meninger er alltid verdifullt. Caroline sitt kosthold har ingen noe med. Hun gjør hva hun vil, og vet hva som er best for henne.

  Jeg har nylig startet på lav-karbo av den enkle grunn at jeg sliter med magesmerter og at min kropp ikke «tåler» karbohydrater. Det er rett og slett ikke bra for meg. Mange deprimerte, dibates, overvektige, de med høyt blodtrykk, med mer, legger faktisk mer og mer om til dette. Selvfølgelig spiser jeg pasta om jeg reiser f.eks til Italia på ferie, for vi lever kun en gang, men i det daglige er det ingen ris, pasta, poteter, brød, sukker o.l.

  Lav-karbo trenger nødvendigvis ikke være en slankediett selv om det omtales av mange. Det er rett og slett bra for helsen.

  Samtidig må jeg nevne at unge mennesker sluker ting rått. Det mye mer press enn tidligere, og å være tynn sees på som en sterk og vellykket kvinne. Så man må være forsiktig med hva man publiserer, men Caroline er en sunn og frisk jente som er en stor inspirasjon til f.eks trening og kreativitet. Anbefaler å lese boken «Perfekte jenter, magre liv» av Courtney E. Martin for å få et innblikk om mat og det å hate kroppen sin.

  Ha en fantastisk dag videre søte Caroline 🙂 Du har en kjempeinteressant blogg.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 98. For noen fine bilder:) du virker alltid så lykkkelig og glad :o)

 99. okei, kanskje litt random spørsmål, men har dere tenkt på å få barn i den nærmeste fremtiden? Hadde vært så gøy å følge med på! Forresten, bloggen din er interessant og spennende, og du er for pen!

  1. Fotballfrue

   Haha, det har vi. Men ikke på noen år :p

   – C

 100. Hei Caroline!

  Beklager at jeg spør samme spørsmål igjen, men fikk ikke noe svar sist 🙂 Jeg skjønner at du ikke har tid til å svare på alle kommentarene dine altså, men jeg prøver meg igjen jeg 🙂

  Du er jo ganske høy og veldig slank. Har du problemer med å finne klær som passer? Jeg er selv 183 cm høy og bruker str M i “bredde” men må ofte opp i XL for å få jakker og bukser som er lange nok. Jeans fungerer fordi de ofte har separerte lengde- og breddestørrelser. Men jakker er egentlig det største problemet. Skulle kjøpe meg Bergansjakke, men str XL var fortsatt for kort i ermene. Kåper er også håpløst. Jeg ser du har str. XS i denne kåpa, er den virkelig lang nok i ermene for deg? Du er jo “langlemmet” 🙂 Har sett at du ofte går til skredder for å få sydd inn kjoler og sånt. Er det ofte du må gjøre dette med jakker også? Og kjøpe større str enn du egentlig behøver?

  Håper på et svar, for dette er noe som plager meg. Det er kun ca 10 % av alle klærne jeg prøver som er lange nok for meg. Dette fører jo til at jeg aldri tør å handle denne type klær på nett.

  Ha en fin dag! Du gjør en super jobb! 🙂

  1. Fotballfrue

   Hei! Jeg er ikke veldig høy, ganske normal – 170 ca. 🙂 Har ingen problemer med å finne klær som passer. Akkurat denne kåpen kan kanskje være litt kort på armene, bittelitt, men jeg bruker hansker, så da er det inget problem 🙂

   – C

 101. DU ER EN FANTASTISK BLOGGER!! 🙂

 102. Selvfølgelig er det lov til å vente! JULEN VARER HELT TIL PÅSKE!! 🙂

 103. Du har så utrolig nydelig hår, så jeg har et spørsmål:
  Når jeg går ut i ekkelt vær med snø og vind og sludd, blir håret mitt ødelagt med en gang.. Hvordan får du ditt til å være perfekt hele tiden? 🙂

 104. Barbr0 Larsen

  Hei 🙂

  Julen skal være til 20.dag jul den, altså den 13.januar 🙂
  Her følger jeg den gamle skikken, eeeeelsker julen jeg 🙂

  ~~Ha en strålende helg~~~

 105. Kristina

  Hvilken krølltang bruker du?

 106. Kristina

  heii:) hvor har du kjøpt de skoa der? oooog hva kostet de?:D
  lurer også på hvor mye du betalte for bryllupsskoene!
  hadde vert fint om du svarte;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *