I farta

Wow. Så godt å plassere stumpen i godstolen. Nesten så jeg vurderer å bli her til i morgen tidlig. Jeg er sliten. Det har vært så mye å styre med i dag. Frem, tilbake, ut og inn. Men det er bare morsomme saker, så jeg har ingenting å klage på. Har blant annet vært med på en liten sak som kommer på side2 i morgen. Var på footballshop og plukket ut de 10 mest sexy draktene. Haha, utrolig morsomt! SÅ har vi vært litt rundt og byttet julegaver, pluss at jeg endelig har funnet litt nytt treningstøy. H&M har utrolig mye lekkert til lav pris.

Shorts fra Jennny Skavlan for BikBok // Ankelboots fra Bianco // Smykke & strømper fra H&M // Body fra Asos.com // Armbånd fra Celine Engelstad

Nå står lasagne med squash, cottage cheese & sæterrømme på menyen om få minutter. Lurer på å gi dere oppskriften i morgen. Håper alle har en deilig kveld

176 kommentarer

 1. Linn Kristell

  Nydelige sko! Lurer på hva de kostet?

  1. Fotballfrue

   1 300,- tror jeg det var 🙂

   – C

 2. Hei 🙂
  Bare lurte på hvilken str. du bruker i den Jenny Skavlan shortsen?

  Elsker bloggen din, og elsker deg!! 🙂

  1. Fotballfrue

   XS, den passer fint, er bare litt stor i livet.

   – C

 3. ah, du er så utrolig nydelig!
  Jeg lurte på om du kunne gi meg noen tips angående trening. Jeg er 16 år, 170 høy og veier ca 58 kg. Om 4 måneder så reiser jeg og kjæresten min + familien til Spania, og jeg har veldig lyst til å bli kvitt den lille klumpen på magen og litt på innsiden av lårene.. Har du noen råd som jeg kan følge? 🙂

  1. Fotballfrue

   Slik jeg ser det, er det ingenting galt med din vekt 🙂 Du er helt normal, og sikkert veldig flott. Det du kan gjøre, er å bygge litt muskler via styrketrening, men da må du også passe på å samtidig drive litt hard kondisjon i disse 4 mnd.

   – C

   1. okei, tusen takk for svar 🙂

 4. Elisabeth

  Åh du er så utrolig flott!! 🙂
  Hvordan er HM sitt treningstøy i forhold til Nike etc? Puster det like bra og føles like bra på kroppen synes du?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

   Ja, det synes jeg absolutt 🙂 Jeg er veldig fornøyd med det. Er ikke så fan av t-skjortene, men det er fordi de fleste jeg har funnet er i bomull. Nike sine overdeler er å fortrekke, men heller H&M sine tights 🙂

   - C

   1. De har singleter i freshe farger og sånnt annet «treingstype» stoff…. de er faktisk helt greie! liker heller ikke å trene i bomull, fyssj så uhygenisk!

   2. hvis det er lov med singlet i fellesområdene da så klart…. er mest på spinning/gruppetrening jeg!

 5. ha en fin kveld dere også 🙂 du er pen!

 6. Hei Caroline! Jeg må bare si at jeg synes det er så morsomt å se hvor flink du er til å svare leserne dine i kommentarfeltet – tror ikke det er mange andre toppbloggere som kan måle seg med deg på det feltet! Og gratulerer så mye som årets blogger, det fortjener du virkelig! 🙂 Jeg har fulgt med på bloggen din en god stund, og det virker som du bruker en del tid på den. Innleggene dine er iallfall veldig velskrevne og virker godt gjennomtenkte! Så jeg ville bare si at jeg setter stor pris på deg som blogger, du er veldig flink! 🙂

 7. Imponert av hvordan du svarer leserene dine på en veldig ordentlig og grundig måte! Dette er noe som gjør deg til en toppblogger 🙂 Synes du ser nydelig ut selv om jeg også så klart mener du er nokså tynn. Har virkelig lyst til å prøve lavkarbo kostholdet snart, men er så redd for å få dårlige måltider da jeg alltid har likt pasta, ris, potet osv i måltid :/

  1. lavkarbo

   Vet du, jeg har også alltid elsket pasta, ris, potetgull, brød… Men etter at jeg begynte på lavkarbo har det gått veldig bra å holde seg unna det. Jeg har til og med laget det til samboeren, uten at jeg føler noe behov for å forsyne meg av det selv. Det er så mange ting du kan lære deg å lage på lavkarbo, da jeg begynte hadde jeg rett og slett ingen anelse om hva disse ingrediensene var og hvordan man brukte dem, og alt jeg har brukt er google for å finne informasjon, oppskrifter osv. Jeg har lest VELDIG MYE (vil jeg si), og med så mye god mat man kan lage er det ikke noe savn å skulle sette seg ned med en bolle med spaghetti, ost og ketchup, hvis du skjønner hva jeg mener 🙂

   Problemet kommer nok nå når jeg skal utenlands en liten tur. Har ingen anelese om hva jeg skal gjøre med det. Jeg har tenkt å drikke øl, men forsøke å spise lavkarbo til frokost og middag. Men så var det dette med desserter da… Vi får se. Ellers er det ikke verre enn å begynne på igjen når man kommer tilbake.

   Lykke til på lavkarbo. Jeg lover deg at du vil spise så mye god mat at du ikke kommer til å savne de vante karbene.

 8. Kathrine

  Hei Caroline!

  Jeg bare lurte på hvor den fine innepeisen er ifra?

  Mvh kathrine:)

 9. Lillemeg

  Hei Caroline 🙂

  Vil bare si at jeg liker veldig godt å lese bloggen din 🙂 Jeg forstår at du er perfeksjonist og opptatt av å ha det reint og ryddig rundt deg – noe jeg også er 🙂 Lurer derfor på hvordan det er å ha hundene? Jeg passet en hund for en tid tilbake, og holdt på å gå på veggene av alle hundehårene og siklende hundetunge på mitt nyvaskede gulv… Hvordan er det med hunder og renhold? Må du ofte støvsuge hundehår og vaske gulv oftere enn dersom du ikke hadde hatt hundene tror du? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hundene røyter heldigvis ikke så mye, i hvert fall ikke Hugo. Ronaldo er ille om sommeren, så da blir det mopping hver dag 😉 Ellers har vi heldigvis en del hvite møbler nå, så alt kommer ikke så godt frem som på mørke – som vi hadde før 🙂

   Jeg tror vi vasker litt oftere enn de uten hund, men det er helt ok 🙂

   – C

 10. Benedicte Andreassen

  Hei!

  Har et spørsmål… Når du skrubber kroppen, bruker du hanske eller ikke? Jeg får liksom ikke helt til med den hansken, føler liksom at peelingen forsvinner inn i hansken på en måte.

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker hanske 🙂 Føler ikke det tar like bra uten.

   – C

 11. du er nydelig! mitt forbilde 🙂

  legge ut bilde av treningstøyet du kjøpte? 🙂

 12. først vil jeg si du er en utrolig god blogger! 😀 du skriver om alt mulig og har masse interessant! 🙂 håper du legger ut oppskriften, skal lage middag i morgen så da var jo det en god idé. 🙂
  -Herdis ^^

 13. SÅ morsomt! Håper vi får se de 10 mest sexye draktene 🙂 Ha en god natt, fortjener du etter en hektisk dag!

 14. Dette er kanskje noe du ser på som privat. Men har du noen gang fått trusler som du har blitt virkelig redd for?

 15. kan ikke du lage et innlegg om treningsklær innimellom? Tips og hot or not og sånn!

 16. Hei 🙂
  Ville bare si at du er utrolig vakker, og jeg synes det er veldig flott at du svarer leserne dine så bra som du gjør.
  Også lurte jeg også på; jeg er 178cm og 45kg, men har fett på innsiden av lårene som bare ikke vil bort, har du noen trenings/kostholds-tips for å få de bort? 🙂

  1. Hei Lisa. Det er virkelig ikke bra å veie bare 45kg dersom du er 178cm høy. Det er sykt. Enig med Lux som har kommentert under her, at du heller bør fokusere på å øke kaloriinntaket ditt. Man regnes som undervektig med en BMI på under 18,5. Din er 14! Håper du er klar over at det er veldig lite. Hvis ikke foreslår jeg at du søker hjelp.
   Lykke til:)

   1. Jeg er kanskje undervektig, i følge BMI, men synes ikke jeg er noe spessielt tynn… Men så er det jo sånn at fett veier mindre enn muskler, og jeg har vel ikke noe særlig med muskler 🙂

   2. Fotballfrue

    Start med trening 🙂 Da vil du bygge muskler og bli kvitt fettet, det er nok det beste du kan gjøre 🙂

    – C

   3. Jeg trener ganske bra da, men kroppen bygger ikke noe særlig muskler 🙂 Men fikk ikke helt svar på spm. mitt; Om du har noen tips for trening av innsiden av låret 😉

   4. Fotballfrue

    Gjør du? Da synes jeg det er merkelig med dette fettet du snakker om, i og med at du er såpass tynn :/ Har du snakket med treningsveiledere?

    – C

   5. Trening fungerer bare muskelbyggende om du spiser nok! Det er proteinene etter trening som bygger musklene. Det virker som du bare har et forvrengt kroppsbilde. Litt fett vil det ALLTID være på kroppen din.

   6. Vel, jeg ser i alle fall det fettet, og vil ha det bort 🙂
    Nei, har ikke snakket med treningsveiledere.

    Og til »..»
    Det er ikke muskler jeg vil ha heller, jeg vil bare fjerne noe av fettet på innsiden av låret 🙂 Om jeg har et forvrengt kroppsbilde eller ei, kan egentlig ikke jeg svare på, for om andre synes det er forvrengt, så er det det kroppsbildet som er normalt for meg 🙂

 17. Kjære deg….

  Din BMI er på 14! Håper du er klar over at du er undervektig? Du bør nok heller øke kaloriinntaket ditt:) Lykke til:)

  http://www.melk.no/kosthold-ernaering/test-deg-selv/bmi-kalkulator/

  1. Fotballfrue

   Det er ikke meg du svarer håper jeg? :p men hun på 178 & 45 kg? Jeg er i så fall enig med deg. Dette er ikke fn sunn idealvekt. Kanskje øke fettinntak og starte med trening (om du ikke allerede trener) Da vil du merke endringer i kroppen din , og kun til det positive 🙂

   – C

   1. Hehe, nei den kommentaren var jo selvfølgelig ikke til deg:) jeg aner jo ikke hva din kroppsvekt er…

    skulle være til Lisa:)

   2. Er ikke du ca. 170 høy med en vekt på 45 kilo da? Det utgjør jo faktisk ikke en så mye høyere bmi, eller?

   3. Fotballfrue

    Hvor i alle dager har du det fra? Jeg veier da mye mer enn 45 kg!! min BMI er fin.

    – C

   4. Mener å ha lest det, men om det ikke stemmer så er jo det bare bra, og jeg beklager så mye for kommentaren min 😉

 18. Lykkelig

  Hei,jeg må å bare si at jeg syns du ser fantastisk ut.jeg syns du har en flott blogg,med fine innlegg.og gjett hva?jeg er ei dame på 30 som følger bloggen din…og jeg syns du har flotte poseringer og at du tar deg godt ut,og at du har et sunt «vett» på innleggene dine.jeg er gift å har 2 barn,men jeg er fast følger 😉 stå på,og ta til deg de tingene som gir deg positiv energi 😉

 19. BelindaJagedal

  Hei Caroline 🙂
  Jeg er en flittig leser, og sjekker bloggen din flere ganger til dagen! Du skriver fantastisk bra, og en en inspirasjon til de grader, på alle måter 🙂
  Du har en flott kropp, du er slank og veltrent! Hadde gjort mye for å se ut som deg! Keep up the good work 😀
  Jeg håper du vil dele den lasagne oppskriften, gjerne nå… slik at jeg kan ha den til middag 😉 Nam nam!
  Ha en flott dag!

 20. Caroline, spørsmål!
  Jeg får ikke svar av høyskolen på dette her forstår du.. Jeg tenker å studere 3 år norsk og 3 år engelsk pluss pedagogikk, stiller jeg på lik linje med vanlige lærere når jeg søker? vil ikke slite på jobbmarkedet! Elsker deg btw.<3

 21. Godmorgon. Ville bara sæga att jag GILLAR din blogg massa. Føljer med varje dag. =)
  Ha en fin dag!!!

 22. Enig i at H&M har mye fint treningstøy, men synes ikke kvaliteten er spesielt god. Tightsen er ok og gjorde det bra i en forbrukertest, men resten av klærne ble vraket. Dårlig hold/support i treningsbh og toppene er i materialer som puster dårlig. Sverger til NIKE Dri-Fit.. helt underbart å trene i 🙂

 23. Benedicte Andreassen

  Hei <3

  Kan du skrive et innlegg om detox? 🙂

  1. Fotballfrue

   Så snart jeg finner en jeg vil bruke 🙂

   – C

   1. JA! Det stemmer jeg også for 😀 det behøves etter all julematen…hehe:)

 24. Hei
  Vil først si at jeg er en fast leser av bloggen din, syns du virer som en flott jente som inspirerer, derfor følger jeg med på livet ditt 🙂

  Jeg lurte på om det nye kostholdet ditt/deres er annerledes økonomisk enn tidligere? Dvs, merker du/dere noe forskjell på «matbudsjettet»?

  Stå på videre 🙂

 25. Du ser helt fantastisk ut på bildene her! Håret ditt ser helt utrolig ut! 😉

 26. Duu?? Kan ikke du skrive om hva du synes om treningstøyet fra H&M?
  For jeg så på TV2 Hjelper deg, og da kom treningstøyet fra H&M dårligst ut.. Det er litt kjipt at billige treningsklær skal være dårlig! Pliiis? 😀

  1. har prøvd H&M treningstøy, ble lite fornøyd! Det stikker og er ukomfortabelt 😛 Men det var tights da, vet ikke hva du tenkte på 😛

   1. Fotballfrue

    jeg elsker treningstightsene til H&M, jeg 🙂 Altså, de i lycra. Men ikke så fan av det andre.

    – C

   2. ingrid

    haha aner ikke om jeg har prøvd de i lycra, men anbefaler egentlig helst Nike! merket som jeg er mest fornøyd med, jeg! 🙂

   3. Fotballfrue

    Jeg har masse Nike tøy, og alle tightsene har hull i rumpa 😉 Men jeg elsker t-skjortene.

    – C

 27. Likte håret ditt i dag!
  Men vil bare si at om du hadde lagt på deg noen kilo hadde du blitt veldig flott, og du hadde ikke hatt vondt av det. men det er jo bare et ‘tips», så ikke ta det som en missunnelig kommentar eller noe. men synes at du ser ut til å være litt på kanten. idealvekten til en på 170 cm er 60 kg, men du kan umulig veie 60 kg. det er ikke vanlig å beholde kroppen du hadde da du var 16 hele livet, og har vanskelig for å tro at du «bare har høy forbrenning» osv, men det er nok kostholdet ditt, og leser jo at du ikke kan ha for mye karbohydrater…
  uansett, digger bloggen din. 🙂 grattis med årets blogger tittelen <3

 28. Liv Mari

  Hei! jeg bare lurte på om du hadde noe innetreningstøy, som t-skjorter, tights, sports-bh og sånt som du vil anbefale? Trenger noe nytt, men er ikke sikker på hva jeg vil ha 🙂 Digger bloggen din! ;D

 29. kan du vær så snill å vise de fotballdraktene??
  Jeg elsker bloggen din og du er såå pen!: )
  <3

 30. Du er fantastisk! 🙂

 31. Nydelig antrekk, as always! 🙂
  Jeg elsker bloggen din, og det at du er så trofast mot leserne dine! At du tar deg tid til å svare nesten hver og en. Det er slikt som gjør at vi trykker oss innom bloggen din, hver eneste dag!

  forresten, du burde virkelig vurdere å gå modell for Victoria’s secret fashion show, du glir rett inn! vakkeer

 32. Hei nydelige Caroline! Først og fremst, elsker jeg bloggen din! Utrolig god motivasjon, og du er virkelig et godt forbilde! Må virkelig skyryte over den utrlig gode kvaliteten på innleggene dine! Man kan virkelig se du har lagt arbeid i det, noe som jeg syntes er bra, med tanke på at du får godt betalt! Stå på 🙂

  et spørsmål bare ,når får du tilbake den headeren du byttet til her for en stund siden? den var utrolig fin!

  klem fra meg<3

 33. Du ser smashing ut, som vanlig…! Jeg må bare fortelle at i går hadde jeg en grusom PT-time på treningssenteret mitt, og da jeg lå der og led/svettet/gryntet på gulvet med planken og pushups og det hele, så tenkte jeg på deg – og det motiverte noe veldig! Du er mitt forbilde når det kommer til å holde seg i form og leve et sunt liv. Så tusen takk for at du blogger så bra som du gjør! Har du forresten noen tips mot støle muskler?

 34. Hei,

  Ser du skriver at du får mye hevelse etter Restylane. Har brukt Restylane i 10 år og min erfaring er at jeg fikk mye mindre hevelse ved å bruke Restylane Lidocain dvs. med bedøvelse innbakt i sprøyten. Dersom du ikke har forsøkt den versjonen, er det absolutt verdt et forsøk og det gjør heller ikke vondt da bedøvelsen virker umiddelbart :)))

  Takk for en super blog forresten 🙂

  1. Fotballfrue

   Oh, takk for tips 🙂

   – C

   1. Princess

    enig, den er kjempebra, det var det legen gjorde på meg sist, merket ingenting,

 35. du har veldig mange fine klær og du sminker deg veldig pent og naturlig. men det er en ting som jeg gjerne vil se mer av, eller mindre av. når du viser frem klær står du alltid i samme pose. kan du ikke gjøre noe nytt og kreativt.. stå på litt annerledes måter. gleder meg til å se nye outfit bilder i 2011!! 🙂
  liker bloggen din. ser på den hver dag!

 36. Jeg lagde denne til middag i går og den smakte FANTASTISK! Jeg spiser egentlig ikke grønnsaker overhodet, men til og med jeg ble fristet av disse bildene 🙂 Samboeren min var først veldig skeptisk, men han elsket den han også! Denne vil erstatte vanlig lasagne for vår del heretter 🙂 Sendte også smaksprøve til en kollega som har glutenallergi og diabates og hun fikk smaksprøve i dag og den var perfekt for henne også! Har du en link med flere oppskrifter innenfor dette kostholdet 🙂 ?

  Anette Sienna

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *