I farta

Wow. Så godt å plassere stumpen i godstolen. Nesten så jeg vurderer å bli her til i morgen tidlig. Jeg er sliten. Det har vært så mye å styre med i dag. Frem, tilbake, ut og inn. Men det er bare morsomme saker, så jeg har ingenting å klage på. Har blant annet vært med på en liten sak som kommer på side2 i morgen. Var på footballshop og plukket ut de 10 mest sexy draktene. Haha, utrolig morsomt! SÅ har vi vært litt rundt og byttet julegaver, pluss at jeg endelig har funnet litt nytt treningstøy. H&M har utrolig mye lekkert til lav pris.

Shorts fra Jennny Skavlan for BikBok // Ankelboots fra Bianco // Smykke & strømper fra H&M // Body fra Asos.com // Armbånd fra Celine Engelstad

Nå står lasagne med squash, cottage cheese & sæterrømme på menyen om få minutter. Lurer på å gi dere oppskriften i morgen. Håper alle har en deilig kveld

176 kommentarer

 1. du er pen!!:)

 2. Hvorfor bytter dere julegaver?

  1. Fotballfrue

   Fordi ting ikke passer? 🙂

   – C

   1. Okei, tenkte om dere ikke er fornøyde med gavene, Er så mange som er misfornøyde med det de får, og bytter i hytt og pine. Det viser lite takknemlighet.

   2. Fotballfrue

    Det er jeg enig i, skulle bare bytte strl. jeg 🙂

    – C

   3. Elisabeth

    Syns ikkje det blir å ikkje visa takknemlighet. Du kan jo få en genser og tenka, å denne va fin, men ikkje heilt min stil? Eller at den ikkje passe til noe du har? Hvis du tenke deg om .. om du gir en gave til ein venninne og hu ikkje syns den e helt hennes stil, ville du ikkje heller at hu skulle ha bytta den i någe hu syns va merr hennes stil?

    Litt blanding av dialekter her.. men håpe du skjønte poenget mitt?

  2. Det var dagens!:) Hvorfor setter butikken på byttelapp?

   1. snuppa

    Herlighet, jenta må da få lov til å bytte julegaver hvis hun vil! Faen så mye folk pirker her!

 3. Hørtes godt ut, håper på oppskriften! 🙂

 4. Så utrolig fin du var på håret her! 🙂 Ikke det at det er så uvanlig… 😛 Håper så inderlig du kan dele hemmeligheten (?), men jeg kan tenke meg at jeg ikke akkurat vil få et slik resultat.. Søren.
  Du er utrolig flink med hår, det skal du ha 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Jeg har bare brukt en krølltang, og krøllet mye hår av gangen 🙂

   – C

 5. Hei Caroline! Morsomt å følge med på bloggen din, jeg synes du er en flink blogger som fortjener hver og en av leserne dine. Det er en ting jeg har hatt lyst å spørre deg om lenge, men jeg vil ikke virke slem eller frekk. Så du må ikke tro at det er min intensjon med dette spørsmålet, vær så snill.

  Jeg ser på bildene dine at du er veldig tynn/slank. Så jeg lurte bare på om du hadde vært sånn hele livet? Og jeg ser jo at du spiser sunt og trener mye også. Har dette noen innvirking på vekten din, eller gjør det deg bare sterkere og at du går opp i vekt på grunn av musklene? Og har du noen gang hatt komplekser fordi du er tynn, eller er du veldig fornøyd med deg selv som du er?

  Hadde vært interessant å få et innlegg på dette. Selv er jeg overvektig, men jeg vet det er mange jenter som sliter med undervekt. Jeg sier ikke at du gjør det, men hadde vært interessant med ditt syn på saken.

  Ha en fin kveld videre 🙂

  PS: Har sendt deg mail angående Bloggermagasinet.com som vi var enig om 🙂

  1. Fotballfrue

   Hei, ja det stemmer 🙂 Så den så vidt i stad, jeg skal svare deg i kveld / i morgen tidlig.

   Ang. kroppen min, så kan jeg svare at ja, jeg har vært som dette hele livet 🙂 Helt riktig blir det ikke å si akkurat det heller, fordi kroppen forandrer seg jo fra barn til tenåring, og fra tenåring til voksen, men slank har jeg alltid vært. Jeg har aldri slanket meg. Når det kommer til trening og kosthold, er dette noe som har blitt en livsstil for meg. Jeg elsker å lese om kosthold, og jeg elsker å holde meg i form. Jeg føler meg nesten aldri så bra, som etter en real treningsøkt 😉 Jeg trener verken for å gå opp eller ned i vekt, og heller ikke for å bygge noe særlig muskler. Jeg har en sterk nok kropp nå, og er fornøyd med den som den er. Vil heller si at jeg trener for å vedlikeholde, og for å leve et langt liv 🙂 Veldig fornøyd med seg selv er det nok få kvinner som er, men klage skal jeg ikke gjøre.

   – C

   1. Jeg synes det er bra at du fokuserer på helse på bloggen din, det er et godt forbilde. Jeg har aldri sett deg skrive at man må være tynn for å være pen osv, så det er bra!

    Gleder meg til å høre fra deg! 🙂

   2. Syns du ser fin ut jeg! Selv er jeg jo halvparten av deg.. Skulle gjerne hatt litt mer kjøtt på kroppen!!

   3. Halvparten av Caroline?? Enten overdriver du noe fryktelig eller så vil jeg påstå at du uten tvil er nær døden…

 6. Er bildet dratt i, eller har du så smal midje? :O

  Du gjør meg motivert til å trene 🙂

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei det er ikke dratt i. Jeg er veldig smal rundt midjen, alltid vært.

   – C

 7. Høres ut som en slitsom, men gøy dag! 😀
  Får vi forresten vite resultatene av de 10 mest sexy fotballdraktene? 😉 hehe

 8. Hei:) Kan du var så snill å legga ut bilder av de nye treningstøyet ditt??:)

 9. smal rundt midjen ja! kunne godt ha byttet. du er utrolig fin på alle måter 🙂

 10. Du er så pen , Caroline 🙂

 11. skulle gjerne likt å sett treningstøyet ditt. Hadde også vært veldig gøy om du hadde skrevet et innlegg om kostholdet ditt, litt om hva du spiser og noen gode sunne måltider/småretter. Jeg er veldig interessert i å ha et godt og sundt kosthold, men hadde vært gøy med noen mat tips.

 12. Hadde våre kjekt å fått oppskriften på lasangen 🙂

  Keep up the good work you doin!!

  1. Karoline

   Den ligger under «mat» kategorien på høyre side øverst på siden.
   Du får bare bla deg ned til du finner det! 🙂

 13. Hei!
  Leser bloggen din hver dag, du er så motiverende!
  Jeg er 170 høy og veier 63 kg, jeg skulle gjerne kommet ned til 59/58 har du noen tips??
  Har du hørt om 30 days hofte/lår, vet du om noen du kjenner som har prøvd det? Trenger en booster for å hjelpe meg selv litt… j25

  1. Fotballfrue

   Et enkelt svar, LCHF (lavkarbo / karbene erstattes med fett). Perfekt for mennesker som vil nå idealvekten. Sjekk ut bøkene til Dr. Dahlquist, og les litt på forum.lavkarbo.no. Hvis du kutter ned på karbohydratene (ca 50 gram i løpet av dagen), vil du oppnå et vekttap på 2-3 kg ganske raskt, kun fordi kroppen gir slipp på vannet som karbohydratene «lagrer» i kroppen 🙂

   – C

   1. Kan du komme med noen tips nå til jeg får sjekket ut de bøkene? 🙂
    Skal sjekke ut nettsiden i natt på jobb, takk skal du ha 🙂

   2. Fotballfrue

    Tipset går vel mest ut på å følge rådene i bøkene. Hvis du ikke kan noe om LCHF, så står det for low carb high fat. Kort og godt går det ut på å kutte ut de karbohydratene som øker blodsukkeret, og erstatte de med sunt fett. Sunt fett vil si fett som er riktig behandlet, det være seg nøtter, kjøtt, fisk, smør (for all del ikke margarin), rapsolje, kaldpresset olivenolje, rømme, creme fraiche, bacon, egg osv 🙂 Du bør også øke inntaket av proteiner littegrann. 60 -70 % av energiintaket bør bestå av fett, resten fra proteiner og karbohydrater 🙂

    Men jeg ville ikke satte i gang med kokkeleringen før jeg visste hva jeg drev med, du tjener mye på å lære om maten du spiser 🙂

    – C

   3. lavkarbo

    Oi, nå måtte jeg skrive, merker jeg. Hvorfor skulle man ville gå ned 3-4 kg i vannvekt, kun for å ha «trivselsvekten»? Jeg forstår hva Caroline mener (lavkarbo vil etterhvert også brenne fettet på kroppen), men hvis vekten peker på 58 etter en uke med lavkarbo og det er bare mindre vann i kroppen, forstår jeg ikke vitsen med å være opptatt av nettopp denne.

    Jeg vet dette, fordi jeg ikke er langt unna disse målene selv. Jeg er 29 år, 170 høy, og i 2009 slanket jeg meg ca 15 kg like før jul. (Ikke på lavkarbo). I midten av desember 2010 begynte jeg smått på lavkarbo, men det ble litt ruinert av julen, jobbing, hytta hvor jeg spiste andres mat osv, så man kan vel egentlig si at jeg ikke kom skikkelig i gang før 2. juledag. Og ja, siden da har jeg mistet vekt (jeg ikke egentlig trengte). Sannsynligvis vannvekt, selv om målene også viser litt annerledes, spesielt cm rundt midjen. Altså, da jeg først slanket meg til 58 kg, gikk jeg opp bittelitt da jeg dro til USA for 6 mnd like etter den julen. Landet med alle karbene…hehe.

    Uansett, om jeg veide 61, 60 eller 58 har egentlig fint lite å si, og ja, jeg er opptatt av det, men tar meg selv i å bestemme meg for at det er uvesentlig, så lenge klærne passer, jeg er sunn og frisk og føler meg noenlunde fin. Men nå er jeg altså nede på 58 kg igjen, og jeg spiser nesten ingen karbohydrater (i alle fall når jeg lager maten selv, bare det som er i grønnsaker osv). I tillegg er jeg vegetarianer, noe jeg har måtte firet litt på kravene nå i en omleggingsfase (fordi jeg rett og slett ikke lenger vet hva jeg kan/skal spise). Vegetarianere er jo vant med å spise en hel haug med brød! Men jeg har laget lavkarbobrød, Carolines müsli (med gresk yoghurt og superdyrt syltetøy helt uten sukker, bare det som er i bærene), lavkarbokakao og lavkarbobrownies, lavkarboiskrem osv. Eneste er at jeg reagerer litt på «kunstig søtning», det har jeg alltid gjort, jeg er blant annet ikke noe fan av lightbrus.

    Jeg er også godt vant med å løpe, løper i gjennomsnitt 4 mil i uken (når ikke jeg er skadet eller syk osv). Men jeg må si at omleggingen av kosten har vært litt smertefull for formen. Jeg sover mye mer, og å løpe går ikke så lett. Jeg løp 1-2 mil i jevnt tempo lett før, mens nå «sliter» jeg med mila. Bruker pulsklokke, så ser at pulsen er MYE høyere når jeg løper hele mila i det jeg før brukte som oppvarmingstempo (10,5 km/t). Det er rett og slett slitsomt. Jeg håper dette blir bedre, for det er virkelig en bivirkning av kostholdet. Det sies jo at man skal bli så energisk osv, men det har jeg ikke merket noe til, snarere tvert i mot.

   4. Fotballfrue

    Line skrev at hun ville ned til 58-59 kg, da oppfattet jeg det som «trivselsvekten» hennes. Hvis du går ned 2-4 kg i «vannvekt», vil dette synes på kroppen. Mye av vannet ligger i og rundt musklene, og mange av de ligger jo i «ytterkanten» av kroppen. Hvis vannet rundt de musklene forsvinner, vil man se slankere og mer markert ut 🙂

    – C

   5. lavkarbo

    Det visste jeg ikke, takk for svar. Det kan forklare vektnedgangen min også, da kanskje. Og cm rundt livet.

    Men, jeg lurer også på om du har merket det samme som meg i forhold til formen din. Jeg synes det er dritslitsomt å løpe nå, og jeg sover veldig mye mer.

   6. Fotballfrue

    Det var tungt i starten, men har blitt bedre 🙂 Det kommer seg etter hvert vil jeg tro 🙂

    – C

   7. 58/59 er trivselsvekt!
    Jeg har selv veid 80 kg for noen år tilbake, så jeg har etter dette vært mer eller mindre opptatt av å ikke havne der igjen, noe jeg har klart!!
    Men jeg var nede på 58 kg, men jeg havnet omsider opp igjen og det er der jeg ligger nå og jeg trives ikke!

    Så ja til deg Lavkarbo det er min trivselsvekt, jeg vet det for jeg har vært der ikke hatt det så bra med meg selv som da 🙂
    Tusen takk Caroline for supre tips, vet ikke hvilken av bøkene til denne dr Dahlquist jeg skal prøve meg på, men inatt på jobb blir det salat,tunfisk og egg, og i morgen etter jobb blir det proteinpannekaker med cottage chees,havregryn og eggehvite 🙂

    Fin blogg, håper du fortsetter lenge med den!!

   8. Fotballfrue

    Tør jeg spørre hvorfor du kun skal spise eggehviten? Det er i eggeplommen du finner det «livsviktige» fettet. Hvis du tenker å gå over til lavkarbo, bør du absolutt få i deg mye fett, det er essensielt! 🙂

    – C

   9. Vet ikke jeg, det er bare sånn oppskriften jeg fikk for 1/2 år tilbake er. Men da putter jeg oppi eggeplommen også da 🙂
    Er det noen av de bøkene du vil spesielt anbefale så man ikke ender opp med å måtte kjøpe alle?

   10. Fotballfrue

    🙂 Ja, for min del holdt det fint med kokeboken av Dr. Dahlquist & Frisk med lavkarbo av Dr. Hekseberg. Finnes også mye info. på nett 🙂

    – C

 14. Vil veldig gjerne ha oppskrift på den lasagnen. Hørtes veldig god ut :o)

 15. Elisabeth

  Hei Caroline 🙂
  Ville bare gratulere med tittelen som årets blogger 2010 😀 vel fortjent! 🙂

 16. Victoria

  Gjerne legg ut oppskriften ! Elsker bloggen din, og er innom minst 5 ganger om dagen 🙂
  Du er den beste bloggeren jeg vet om, og du må bare vite at du når alle målgrupper !
  Fortsett slik du gjør, helt perfekt 😀

  Lurer om du har noen tips for hvordan få slankere lår? Vil ikke ta noen piller, er ute etter treningsmetoder 😉

  Ha en fin kveld !

 17. Olala, pretty lady! Thihi 😀
  Gøy å kjøpe nytt treningstøy, synes jeg. Gleder meg hver gang jeg skal plukke nye ting 😀

 18. Du må jo bare være en av de flotteste damene i Norge, Caroline! 😀 Jeg leser bloggen din fast, men pleier ikke å kommentere. Men nå er jeg bare NØDT til å si at du har hatt utrolig mange gode innlegg de siste dagene, særlig det om hvordan man shopper smart på salg! 🙂 GLEDER meg til innlegget om vårmoten 2011 🙂 Stå på!

 19. Jeg har nettopp begynt med lavkarbo. Har sett en del oppskrifter her!! Vil ha flereeee 🙂

  1. Kjøp Dr Dahlquist si bok, masse gode oppskrifter, lagde myslien i dag, men den blei litt fuktig, selv om den ble kald og låg til «lufting» Siden du Caroline har lagd den, er det feil? For mye vann?

   1. Fotballfrue

    Jeg har lagt ut oppskriften på bloggen her også 🙂 Men ja, jeg vil tro for mye vann, eller for liten steketid?

    – C

 20. Jeg vil bare fortelle at du er et fantastisk forbilde og virker som en flott person 🙂
  Du inspirerer meg, andre på bloggen og meneskenne runt deg!
  Du lyser opp dagen til unge og gammle!

  1. Happy 40 ;)

   Enig 🙂 Du har utrolig mange godt velskrevne innlegg som inspirerer oss alle, so keep on going Frue 🙂

 21. Enig med hun over her. Kan du legge ut bilder av det du har kjøpt? 🙂 Finner aldri noe treningstøy på hennes jeg?

  1. Fotballfrue

   De har en egen avdeling på Oslo City 🙂

   – C

 22. Du bare MÅ vel se selv at du er forferdelig tynn?!

  1. Fotballfrue

   Jeg er slank all over, men er kanskje litt slankere rundt midjen ja, det har jeg alltid vært 🙂 Forferdelig tynn er jeg overhodet ikke.

   – C

   1. ellen h

    midjemålet i cm?? og vekt?

   2. Elisabeth

    det har da ikke vi noe med!!!

   3. Helt enig, Elisabeth! Det er en privatsak

   4. Hun har skrevet 57 cm. tidligere på bloggen:-)

 23. Så kule klær! Du har alltid så sykt kule klær!! 🙂

 24. Jeg håper også du legger ut bilde av nytt trenngstøy 🙂

 25. Vil gjeeerne ha oppskrift en på lasagne. Du ser så smashing ut med utslått hår (selvfølgelig ser du strålende ut med oppsatt også)!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

 26. SPØRSMÅL: Hei! Kan du vise oss hvilke treningstøy du bruker og hva du anbefaler? Jeg har treningstightsen fra HM og er veldig fornøyd, vil gjerne ha flere tips om andre billige treningsklær! Har du noen råd å gi?

  Håper på råd!

  1. Fotballfrue

   bruker stort sett H&M og Nike 🙂 Sistnevnte er jo en del dyrere :p

   – C

   1. Ok, takk for svar! Jeg liker jo godt HMs treningstøy, så da fortsetter jeg med det. De har jo også vunnet best i test på tv2 hjelper deg, for treningstightsen dems 🙂 Du er utrolig flink til å blogge, leser bloggen din hver dag og blir aldri lei! Stå på 🙂 Jeg får også masse inspirasjon fra klesstilen din.

   2. Fotballfrue

    det skjønner jeg! de er mye bedre enn for eks. Nike. Fikk hull i den etter 2 uker :O

    – C

   3. Dette var supert å lese. Jeg har alltid kjøpt Nike o.l. men det er som du sier dyrere. Skal ta meg en tur på H&M neste gang jeg trenger noe nytt. Håper også du legger ut oppskriften 😉

    Forresten, kjempe flott bilde av deg! 🙂

 27. Benedicte

  Syns du svarer på en så bra måte 🙂
  Spes ang at du er tynn… Ja, du er tynn, men FLOTT…. 😀

 28. Dwightinha

  Kjære deg, det er så gøy å følge deg. Jeg var også nygift da jeg var i din alder og hadde verden for mine føtter. Akkurat som du har. Hadde det fantes blogger den gang hadde jeg sikkert gjort noe a la deg.
  Flott stil har du, og jeg synes du får mye ut av plagg og tilbehør du kjøper. Pass på å pleie kjærligheten dere to alene lenge, lenge. Du får så mye igjen for det senere. Ønsker dere hell og lykke.

  1. Fotballfrue

   Så morsomt å høre 🙂 Tusen takk for fine ord <3

   - C

 29. Ååå du er så FIN!

  1. Fotballfrue

   å, takk for at du synes det!

 30. Har du fyllt på mer/etterfyllt restylan, eller lager du litt trutmunn her? 🙂 Rart hvis du må fylle på allerede?
  Legg gjerne ut oppskrift!

  1. Fotballfrue

   ikke noe mer restylane 🙂 det er nok heller leppestiften & liplineren som spiller deg et puss :p

   – C

 31. Legg gjerne ut oppskriften på lasagnen 🙂

  Forresten så lurte jeg på en ting, i forhold til den banan/ kaffe smoothien du tidligere har lagt ut oppskrift på, har du noe forslag på hva en kan ha oppi istedenfor nøtter/mandler?
  Er allergisk, så savner et alterntativ generelt egentlig.
  – K

 32. Hei, ville bare si at jeg syntes bloggen din er utrolig bra, skjønner ikke at du har tid til å oppdatere så mye, men synes det er veldig bra !
  Jeg liker at du skriver om sminken din og at du tar outfit bilder, har stor inspirasjon fra deg 🙂

  Fotsett som du gjør!
  Hilsen en daglig leser

 33. Så fint outfit, og du er vakker! Stå på 🙂

 34. Hei!

  Super blogg, du er utrolig flink til å skrive! 🙂
  Jeg har ett litt teit spm. Har sittet å lest i bloggen din fra i fjor (hehe, eller i forfjor blir det vel nå..), og så blant annet juleantrekket og andre antrekk du har som er stroppeløse, og da lurer jeg på hvor du finner de stroppeløse bh-ene? (om du bruker det da så klart) Har letet og letet selv, men finner ingen bra! 🙂

  Mvh Annea

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker enten ingen BH, eller bare stroppeløs BH fra Victoria’s Secret eller H&M 🙂

   – C

 35. Så vakker du er Caroline. Jeg lurte på om du kunne lage ett innlegg om lavkarbo. Hva man kan spise og hva man må holde seg unna. Ha en fantastisk kveld

 36. Dette er overhodet ikke for å såre, eller være frekk.. men du MÅ slutte å OVERPOSERE så jævlig. Unnskyld, meg, men det blir litt mye. Du er pen og alt det der, men disse poseringene..huff!

  1. Fotballfrue

   Unnskyld. . Men ser du andre bloggere som ikke poser? Hva ville du gjort om du skulle legge ut antrekksbilder? Stått rett opp og ned?

   – C

   1. Enig med dere begge, he he 😀
    Jeg elsker de bildene som er tatt mer i naturlige omgivelser, som når du er ute og går etc. men ser jo at det er vanskelig å få til alene 😉

   2. Happy 40 :)

    Andrea: hvordan ville du ha frontet DIN blogg uten posering? Du har sikkert reflekterte, nyskapende, proffe & gjennomtenkte innspill i så henseende, eller.. ?

   3. I alle dager, Andrea!!
    Jeg synes du poserer flott, Caroline! 🙂 Naturlige og litt uventede bilder er også veldig fint, men det er ingenting galt i måten du poser på.. 😉

 37. Hei Caroline. Du ser nydelig og fresh ut! Veltrent og lykkelig, det gløder av deg!
  Det jeg lurer på er om du har planer om en ny runde restylane? Det har gått ca. 3 mnd nå, og
  det var vel så lang tid det skulle ta.
  Har lurt på en liten stund, og jeg har mine tanker om at jeg ikke er den eneste 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 <3

   Ja, det ha i hvert fall gått litt over 2 🙂 Jeg er veldig usikker på hva jeg skal gjøre. Har kjempelyst, men hevelsen i ettertid er så kjip! Også var det prisen da :p

   - C

   1. ellen h

    fattige folk tar seg ofte råd til restylane .. så da burde vel du ha råd. dvs de som bare rutter med ti tusen i mnd.

   2. Man kan jo synes at prisen på noe er høy, selv om man tjener godt og i utgangspunktet kan ha råd til det. Men prisen gjør at man stopper opp og spør seg selv en ekstra gang og det er verdt det. Kanskje man heller harr lyst på et par nye designersko, som man kan ha i mange år, enn å ta restylane som forsvinner om noen måneder.

   3. Jeg syns du er kjempefin nå jeg! Bare gjør det du selv føler for, ikke det andre mener 😉

 38. Hei Caroline!
  Må bare si at du ser helt fantastisk ut, og du er virkelig et sunt og bra forbilde 🙂
  Er ganske interessert i dette med lavkarbo, og kunne tenkt meg til å kjøpe den boken du prater om.
  Er det denne boken du mener: https://cdon.no/b%C3%B8ker/dahlqvist,_annika/doktor_dahlqvists_kokebok-8452815 ?
  Var litt usikker, kan jo henne hun har fler 🙂

  Takk for en fantastisk blogg, som gir meg inspirasjon, tips og rett og slett gjør meg glad 😀

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Blir veldig glad for så fine ord <3

   Det er denne boken vi kokkelerer etter 😉 Fantastisk! Du burde kjøpe Frisk med lavkarbo av Dr. Hexeberg også 🙂

   – C

 39. Heisann,kjempeflott blogg:) Synes dere har det så fint hjemme,litt av samme stilen som vi ønsker i vårt nye hjem,kan du ikke legge ut litt bilder av interiøret i leiligheten deres?Så får jeg litt tips,hehe:)
  Klem

  1. Fotballfrue

   Det er en del bilder ute fra jula 🙂 Vi rydder ut jula til helgen, kanskje jeg kan vise bilder da? Soverommet må nok utebli, for det er under oppussing 😉

   – C

 40. Hei!
  I dag var du virkelig pen på håret! Hvilken størrelse (eller modell om du vil) er krølljernet ditt? Vakkert !

  1. Vet at du har Philips Salon Curl Pro Styler, men er usikker på om du har 25 mm eller 38 mm…

   1. Fotballfrue

    Den eksploderte i hånda mi rett før jul :O Har en annen nå 🙂

    – C

   2. Oi! Skummelt! Hvilken størrelse eller modell har du nå? 😀

   3. Fotballfrue

    Jeg har en Valera Krølltang Digicurl Nanosilver strl. M 🙂

    – C

 41. Oppskriften hørtes kjempe god ut! Jeg stemmer for at du legger den ut 😉

 42. Hei Caroline! 🙂

  Jeg lurte på om du noen gang lager smoothies, kanskje til og med noen som er sunne og godt for kroppen?
  I så fall, har du noen favoritter, anbefalinger eller oppskrifter du kunne laget ett innlegg om (eventuelt sendt link til meg på?).
  Selv har jeg begynt å lage meg til frokost og gjerne som mellommåltid også, får skikkelig energiboost og blir godt mett av det!

  Hadde vært kjempeflott om du kunne svart meg. Leser bloggen din fast, og finner så masse inspirasjon og flott lesestoff her 😀

  Med venlig hilsen Marie

  1. Fotballfrue

   Nå lager jeg ikke smoothies lenger, men jeg gjorde det hyppig før 🙂 Du finner 3-4 oppskrifter under «mat» i kategorilisten til høyre 🙂

   – C

   1. Tusen takk ! 🙂

 43. Henriette

  Du er altså så UTROLIG nydelig Caroline! Jeg leser bloggen din hver dag og det er det jammen en grunn til 🙂
  Du skriver utrolig bra og jeg blir veldig inspirert av det du skriver; både med tanke på kosthold og trening, men jeg blir også så glad av å lese om deg og Lars-Kristian og kjærligheten til familien din osv. Ååh, det er så mye 🙂 Jepp, skulle bare si at jeg syns du virker som en utrolig bra person! I DIGG YOOOOU :)) Klem fra Henriette, fast leser!

 44. Ja takk til oppskrift på lasagne:)

 45. Du er så utrolig nydelig! Har lest bloggen din en stund nå, og jeg må innrømme at du har utrolig gode innlegg! Du virker som et fantastisk forbilde, Caroline <3

  Stå på vidre!

 46. fin du var på håret. ser som oftest bilder av deg med helt redd hår. Du kledde virkelig sånne krøller..eller hva kler du likksom ikke:P har kanskje aldri skrøtet så mye om en person som jeg har skrøtet av deg..til deg og til andre om deg 😀 Er straight liksom.. men du er forbilde mitt..rett og slett! Jeg drømte at jeg hadde kjøpt julegave til deg og jeg gikk rundt i Oslo i håp om at jeg en dag skulle få møtt deg..skikkelig kjeendis type..du skjønner.. så møtte jeg Lars kristian og jeg bare løp bort til han og spurte om han kunne gi den til deg… så husker jeg liksom ikke så mye mer:P

 47. H&M sitt treningstøy har mer en en gang kommet best ut i test! 🙂 Er en relativt ny leser av bloggen din. Du er dyktig med bilder.

 48. Hej, hej!
  Har lest bloggen din en god stund! Har aldri kommentert før nå da… Og nå måtte jeg bare fordi jeg husker du hadde er innlegg om fløyel- yey or ney? Der skrev du at du mest sansynlig ikke kom til å bruke det, men at man aldri skulle si aldri med mote. Shortsen var drittkul! Du kler den fantastisk! Og du er fantastisk! 🙂
  Klem, klem

  1. Fotballfrue

   Haha, det er sant! Så morsomt å tenke på 🙂

   – C

 49. Hei! Digger bloggen din!:-) bare et lite forslag/ ønske; kanskje du kunne laget en treningstøy-guide, hvor du la ut forslag til fine treningsplagg? Noe tilsvarende moteinnleggene dine, bare med treningstøy:D Hehe, vet ikke om det er gjennomførbart da, men med en så god stilsans som du har (og «erfaring med treningstøy») 😛 ville det sikkert blitt en super og nyttig guide! Eller?:) stå på, jeg er hekta leser!;)

  1. Fotballfrue

   JA! Takk for tips, det skal jeg gjøre 🙂

   – C

 50. Linn Kristell

  Nydelige sko! Lurer på hva de kostet?

  1. Fotballfrue

   1 300,- tror jeg det var 🙂

   – C

 51. Hei 🙂
  Bare lurte på hvilken str. du bruker i den Jenny Skavlan shortsen?

  Elsker bloggen din, og elsker deg!! 🙂

  1. Fotballfrue

   XS, den passer fint, er bare litt stor i livet.

   – C

 52. ah, du er så utrolig nydelig!
  Jeg lurte på om du kunne gi meg noen tips angående trening. Jeg er 16 år, 170 høy og veier ca 58 kg. Om 4 måneder så reiser jeg og kjæresten min + familien til Spania, og jeg har veldig lyst til å bli kvitt den lille klumpen på magen og litt på innsiden av lårene.. Har du noen råd som jeg kan følge? 🙂

  1. Fotballfrue

   Slik jeg ser det, er det ingenting galt med din vekt 🙂 Du er helt normal, og sikkert veldig flott. Det du kan gjøre, er å bygge litt muskler via styrketrening, men da må du også passe på å samtidig drive litt hard kondisjon i disse 4 mnd.

   – C

   1. okei, tusen takk for svar 🙂

 53. Elisabeth

  Åh du er så utrolig flott!! 🙂
  Hvordan er HM sitt treningstøy i forhold til Nike etc? Puster det like bra og føles like bra på kroppen synes du?

  1. Fotballfrue

   Tusen takk <3

   Ja, det synes jeg absolutt 🙂 Jeg er veldig fornøyd med det. Er ikke så fan av t-skjortene, men det er fordi de fleste jeg har funnet er i bomull. Nike sine overdeler er å fortrekke, men heller H&M sine tights 🙂

   - C

   1. De har singleter i freshe farger og sånnt annet «treingstype» stoff…. de er faktisk helt greie! liker heller ikke å trene i bomull, fyssj så uhygenisk!

   2. hvis det er lov med singlet i fellesområdene da så klart…. er mest på spinning/gruppetrening jeg!

 54. ha en fin kveld dere også 🙂 du er pen!

 55. Hei Caroline! Jeg må bare si at jeg synes det er så morsomt å se hvor flink du er til å svare leserne dine i kommentarfeltet – tror ikke det er mange andre toppbloggere som kan måle seg med deg på det feltet! Og gratulerer så mye som årets blogger, det fortjener du virkelig! 🙂 Jeg har fulgt med på bloggen din en god stund, og det virker som du bruker en del tid på den. Innleggene dine er iallfall veldig velskrevne og virker godt gjennomtenkte! Så jeg ville bare si at jeg setter stor pris på deg som blogger, du er veldig flink! 🙂

 56. Imponert av hvordan du svarer leserene dine på en veldig ordentlig og grundig måte! Dette er noe som gjør deg til en toppblogger 🙂 Synes du ser nydelig ut selv om jeg også så klart mener du er nokså tynn. Har virkelig lyst til å prøve lavkarbo kostholdet snart, men er så redd for å få dårlige måltider da jeg alltid har likt pasta, ris, potet osv i måltid :/

  1. lavkarbo

   Vet du, jeg har også alltid elsket pasta, ris, potetgull, brød… Men etter at jeg begynte på lavkarbo har det gått veldig bra å holde seg unna det. Jeg har til og med laget det til samboeren, uten at jeg føler noe behov for å forsyne meg av det selv. Det er så mange ting du kan lære deg å lage på lavkarbo, da jeg begynte hadde jeg rett og slett ingen anelse om hva disse ingrediensene var og hvordan man brukte dem, og alt jeg har brukt er google for å finne informasjon, oppskrifter osv. Jeg har lest VELDIG MYE (vil jeg si), og med så mye god mat man kan lage er det ikke noe savn å skulle sette seg ned med en bolle med spaghetti, ost og ketchup, hvis du skjønner hva jeg mener 🙂

   Problemet kommer nok nå når jeg skal utenlands en liten tur. Har ingen anelese om hva jeg skal gjøre med det. Jeg har tenkt å drikke øl, men forsøke å spise lavkarbo til frokost og middag. Men så var det dette med desserter da… Vi får se. Ellers er det ikke verre enn å begynne på igjen når man kommer tilbake.

   Lykke til på lavkarbo. Jeg lover deg at du vil spise så mye god mat at du ikke kommer til å savne de vante karbene.

 57. Kathrine

  Hei Caroline!

  Jeg bare lurte på hvor den fine innepeisen er ifra?

  Mvh kathrine:)

 58. Lillemeg

  Hei Caroline 🙂

  Vil bare si at jeg liker veldig godt å lese bloggen din 🙂 Jeg forstår at du er perfeksjonist og opptatt av å ha det reint og ryddig rundt deg – noe jeg også er 🙂 Lurer derfor på hvordan det er å ha hundene? Jeg passet en hund for en tid tilbake, og holdt på å gå på veggene av alle hundehårene og siklende hundetunge på mitt nyvaskede gulv… Hvordan er det med hunder og renhold? Må du ofte støvsuge hundehår og vaske gulv oftere enn dersom du ikke hadde hatt hundene tror du? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hundene røyter heldigvis ikke så mye, i hvert fall ikke Hugo. Ronaldo er ille om sommeren, så da blir det mopping hver dag 😉 Ellers har vi heldigvis en del hvite møbler nå, så alt kommer ikke så godt frem som på mørke – som vi hadde før 🙂

   Jeg tror vi vasker litt oftere enn de uten hund, men det er helt ok 🙂

   – C

 59. Benedicte Andreassen

  Hei!

  Har et spørsmål… Når du skrubber kroppen, bruker du hanske eller ikke? Jeg får liksom ikke helt til med den hansken, føler liksom at peelingen forsvinner inn i hansken på en måte.

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker hanske 🙂 Føler ikke det tar like bra uten.

   – C

 60. du er nydelig! mitt forbilde 🙂

  legge ut bilde av treningstøyet du kjøpte? 🙂

 61. først vil jeg si du er en utrolig god blogger! 😀 du skriver om alt mulig og har masse interessant! 🙂 håper du legger ut oppskriften, skal lage middag i morgen så da var jo det en god idé. 🙂
  -Herdis ^^

 62. SÅ morsomt! Håper vi får se de 10 mest sexye draktene 🙂 Ha en god natt, fortjener du etter en hektisk dag!

 63. Dette er kanskje noe du ser på som privat. Men har du noen gang fått trusler som du har blitt virkelig redd for?

 64. kan ikke du lage et innlegg om treningsklær innimellom? Tips og hot or not og sånn!

 65. Hei 🙂
  Ville bare si at du er utrolig vakker, og jeg synes det er veldig flott at du svarer leserne dine så bra som du gjør.
  Også lurte jeg også på; jeg er 178cm og 45kg, men har fett på innsiden av lårene som bare ikke vil bort, har du noen trenings/kostholds-tips for å få de bort? 🙂

  1. Hei Lisa. Det er virkelig ikke bra å veie bare 45kg dersom du er 178cm høy. Det er sykt. Enig med Lux som har kommentert under her, at du heller bør fokusere på å øke kaloriinntaket ditt. Man regnes som undervektig med en BMI på under 18,5. Din er 14! Håper du er klar over at det er veldig lite. Hvis ikke foreslår jeg at du søker hjelp.
   Lykke til:)

   1. Jeg er kanskje undervektig, i følge BMI, men synes ikke jeg er noe spessielt tynn… Men så er det jo sånn at fett veier mindre enn muskler, og jeg har vel ikke noe særlig med muskler 🙂

   2. Fotballfrue

    Start med trening 🙂 Da vil du bygge muskler og bli kvitt fettet, det er nok det beste du kan gjøre 🙂

    – C

   3. Jeg trener ganske bra da, men kroppen bygger ikke noe særlig muskler 🙂 Men fikk ikke helt svar på spm. mitt; Om du har noen tips for trening av innsiden av låret 😉

   4. Fotballfrue

    Gjør du? Da synes jeg det er merkelig med dette fettet du snakker om, i og med at du er såpass tynn :/ Har du snakket med treningsveiledere?

    – C

   5. Trening fungerer bare muskelbyggende om du spiser nok! Det er proteinene etter trening som bygger musklene. Det virker som du bare har et forvrengt kroppsbilde. Litt fett vil det ALLTID være på kroppen din.

   6. Vel, jeg ser i alle fall det fettet, og vil ha det bort 🙂
    Nei, har ikke snakket med treningsveiledere.

    Og til »..»
    Det er ikke muskler jeg vil ha heller, jeg vil bare fjerne noe av fettet på innsiden av låret 🙂 Om jeg har et forvrengt kroppsbilde eller ei, kan egentlig ikke jeg svare på, for om andre synes det er forvrengt, så er det det kroppsbildet som er normalt for meg 🙂

 66. Kjære deg….

  Din BMI er på 14! Håper du er klar over at du er undervektig? Du bør nok heller øke kaloriinntaket ditt:) Lykke til:)

  https://www.melk.no/kosthold-ernaering/test-deg-selv/bmi-kalkulator/

  1. Fotballfrue

   Det er ikke meg du svarer håper jeg? :p men hun på 178 & 45 kg? Jeg er i så fall enig med deg. Dette er ikke fn sunn idealvekt. Kanskje øke fettinntak og starte med trening (om du ikke allerede trener) Da vil du merke endringer i kroppen din , og kun til det positive 🙂

   – C

   1. Hehe, nei den kommentaren var jo selvfølgelig ikke til deg:) jeg aner jo ikke hva din kroppsvekt er…

    skulle være til Lisa:)

   2. Er ikke du ca. 170 høy med en vekt på 45 kilo da? Det utgjør jo faktisk ikke en så mye høyere bmi, eller?

   3. Fotballfrue

    Hvor i alle dager har du det fra? Jeg veier da mye mer enn 45 kg!! min BMI er fin.

    – C

   4. Mener å ha lest det, men om det ikke stemmer så er jo det bare bra, og jeg beklager så mye for kommentaren min 😉

 67. Lykkelig

  Hei,jeg må å bare si at jeg syns du ser fantastisk ut.jeg syns du har en flott blogg,med fine innlegg.og gjett hva?jeg er ei dame på 30 som følger bloggen din…og jeg syns du har flotte poseringer og at du tar deg godt ut,og at du har et sunt «vett» på innleggene dine.jeg er gift å har 2 barn,men jeg er fast følger 😉 stå på,og ta til deg de tingene som gir deg positiv energi 😉

 68. BelindaJagedal

  Hei Caroline 🙂
  Jeg er en flittig leser, og sjekker bloggen din flere ganger til dagen! Du skriver fantastisk bra, og en en inspirasjon til de grader, på alle måter 🙂
  Du har en flott kropp, du er slank og veltrent! Hadde gjort mye for å se ut som deg! Keep up the good work 😀
  Jeg håper du vil dele den lasagne oppskriften, gjerne nå… slik at jeg kan ha den til middag 😉 Nam nam!
  Ha en flott dag!

 69. Caroline, spørsmål!
  Jeg får ikke svar av høyskolen på dette her forstår du.. Jeg tenker å studere 3 år norsk og 3 år engelsk pluss pedagogikk, stiller jeg på lik linje med vanlige lærere når jeg søker? vil ikke slite på jobbmarkedet! Elsker deg btw.<3

 70. Godmorgon. Ville bara sæga att jag GILLAR din blogg massa. Føljer med varje dag. =)
  Ha en fin dag!!!

 71. Enig i at H&M har mye fint treningstøy, men synes ikke kvaliteten er spesielt god. Tightsen er ok og gjorde det bra i en forbrukertest, men resten av klærne ble vraket. Dårlig hold/support i treningsbh og toppene er i materialer som puster dårlig. Sverger til NIKE Dri-Fit.. helt underbart å trene i 🙂

 72. Benedicte Andreassen

  Hei <3

  Kan du skrive et innlegg om detox? 🙂

  1. Fotballfrue

   Så snart jeg finner en jeg vil bruke 🙂

   – C

   1. JA! Det stemmer jeg også for 😀 det behøves etter all julematen…hehe:)

 73. Hei
  Vil først si at jeg er en fast leser av bloggen din, syns du virer som en flott jente som inspirerer, derfor følger jeg med på livet ditt 🙂

  Jeg lurte på om det nye kostholdet ditt/deres er annerledes økonomisk enn tidligere? Dvs, merker du/dere noe forskjell på «matbudsjettet»?

  Stå på videre 🙂

 74. Du ser helt fantastisk ut på bildene her! Håret ditt ser helt utrolig ut! 😉

 75. Duu?? Kan ikke du skrive om hva du synes om treningstøyet fra H&M?
  For jeg så på TV2 Hjelper deg, og da kom treningstøyet fra H&M dårligst ut.. Det er litt kjipt at billige treningsklær skal være dårlig! Pliiis? 😀

  1. har prøvd H&M treningstøy, ble lite fornøyd! Det stikker og er ukomfortabelt 😛 Men det var tights da, vet ikke hva du tenkte på 😛

   1. Fotballfrue

    jeg elsker treningstightsene til H&M, jeg 🙂 Altså, de i lycra. Men ikke så fan av det andre.

    – C

   2. ingrid

    haha aner ikke om jeg har prøvd de i lycra, men anbefaler egentlig helst Nike! merket som jeg er mest fornøyd med, jeg! 🙂

   3. Fotballfrue

    Jeg har masse Nike tøy, og alle tightsene har hull i rumpa 😉 Men jeg elsker t-skjortene.

    – C

 76. Likte håret ditt i dag!
  Men vil bare si at om du hadde lagt på deg noen kilo hadde du blitt veldig flott, og du hadde ikke hatt vondt av det. men det er jo bare et ‘tips», så ikke ta det som en missunnelig kommentar eller noe. men synes at du ser ut til å være litt på kanten. idealvekten til en på 170 cm er 60 kg, men du kan umulig veie 60 kg. det er ikke vanlig å beholde kroppen du hadde da du var 16 hele livet, og har vanskelig for å tro at du «bare har høy forbrenning» osv, men det er nok kostholdet ditt, og leser jo at du ikke kan ha for mye karbohydrater…
  uansett, digger bloggen din. 🙂 grattis med årets blogger tittelen <3

 77. Liv Mari

  Hei! jeg bare lurte på om du hadde noe innetreningstøy, som t-skjorter, tights, sports-bh og sånt som du vil anbefale? Trenger noe nytt, men er ikke sikker på hva jeg vil ha 🙂 Digger bloggen din! ;D

 78. kan du vær så snill å vise de fotballdraktene??
  Jeg elsker bloggen din og du er såå pen!: )
  <3

 79. Du er fantastisk! 🙂

 80. Nydelig antrekk, as always! 🙂
  Jeg elsker bloggen din, og det at du er så trofast mot leserne dine! At du tar deg tid til å svare nesten hver og en. Det er slikt som gjør at vi trykker oss innom bloggen din, hver eneste dag!

  forresten, du burde virkelig vurdere å gå modell for Victoria’s secret fashion show, du glir rett inn! vakkeer

 81. Hei nydelige Caroline! Først og fremst, elsker jeg bloggen din! Utrolig god motivasjon, og du er virkelig et godt forbilde! Må virkelig skyryte over den utrlig gode kvaliteten på innleggene dine! Man kan virkelig se du har lagt arbeid i det, noe som jeg syntes er bra, med tanke på at du får godt betalt! Stå på 🙂

  et spørsmål bare ,når får du tilbake den headeren du byttet til her for en stund siden? den var utrolig fin!

  klem fra meg<3

 82. Du ser smashing ut, som vanlig…! Jeg må bare fortelle at i går hadde jeg en grusom PT-time på treningssenteret mitt, og da jeg lå der og led/svettet/gryntet på gulvet med planken og pushups og det hele, så tenkte jeg på deg – og det motiverte noe veldig! Du er mitt forbilde når det kommer til å holde seg i form og leve et sunt liv. Så tusen takk for at du blogger så bra som du gjør! Har du forresten noen tips mot støle muskler?

 83. Hei,

  Ser du skriver at du får mye hevelse etter Restylane. Har brukt Restylane i 10 år og min erfaring er at jeg fikk mye mindre hevelse ved å bruke Restylane Lidocain dvs. med bedøvelse innbakt i sprøyten. Dersom du ikke har forsøkt den versjonen, er det absolutt verdt et forsøk og det gjør heller ikke vondt da bedøvelsen virker umiddelbart :)))

  Takk for en super blog forresten 🙂

  1. Fotballfrue

   Oh, takk for tips 🙂

   – C

   1. Princess

    enig, den er kjempebra, det var det legen gjorde på meg sist, merket ingenting,

 84. du har veldig mange fine klær og du sminker deg veldig pent og naturlig. men det er en ting som jeg gjerne vil se mer av, eller mindre av. når du viser frem klær står du alltid i samme pose. kan du ikke gjøre noe nytt og kreativt.. stå på litt annerledes måter. gleder meg til å se nye outfit bilder i 2011!! 🙂
  liker bloggen din. ser på den hver dag!

 85. Jeg lagde denne til middag i går og den smakte FANTASTISK! Jeg spiser egentlig ikke grønnsaker overhodet, men til og med jeg ble fristet av disse bildene 🙂 Samboeren min var først veldig skeptisk, men han elsket den han også! Denne vil erstatte vanlig lasagne for vår del heretter 🙂 Sendte også smaksprøve til en kollega som har glutenallergi og diabates og hun fikk smaksprøve i dag og den var perfekt for henne også! Har du en link med flere oppskrifter innenfor dette kostholdet 🙂 ?

  Anette Sienna

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *