Min hverdagssminke

Øyenbryn utgjør faktisk en veldig viktig del av ansiktet ditt, selv om det er mange som ikke tenker så mye over det. Det er viktig å finne en proff til å style / designe brynene dine, men i ettertid er det opp til deg å vedlikeholde resultatet med gode produkter. Jeg går til Fred hos Jan Thomas Studio.

Selv har jeg vært innom en del brynprodukter, men nå har jeg endelig funnet de produktene jeg liker aller best. Billion Dollar Brow sin gel og blyant er utrolig gode, ikke minst børsten som sitter bak på blyanten (trykk på linkene for å komme til produktet)

BillionDollarBrows har blitt utrolig populært i USA, og har faktisk egen salong i Beverly Hills California, hvor blant annet Lauren Conrad og Lo Bosworth fra The Hills, er faste kunder.

Om dere lurer på om Brow Pencil er drøy, kan dere ta en titt på på bilde jeg har tatt av blyanten hvor jeg har skrudd den helt ut. Husk at jeg allerede har brukt min i noen uker.

Produktomtale i samarbeid med Coverbrands.no

61 kommentarer

 1. Takk for gode tips 🙂

 2. Du skriver at du går til Fred, men han anbefaler jo øyebrynsskygge for utfylling. Har du feks. prøvd Smashbox – Brow Tech? Den er jo helt fantastisk!

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg brukte denne før, men foretrekker bdb 🙂

   – C

 3. Charliee

  kunne du ha skrevet et innlegg om kostholdet ditt? regner med du spiser lavkarbo?

 4. har prøvd disse, men ble ikke fornøyd i det hele tatt! så jeg gikk over til glo brow collection, og er superførnøyd! har du prøvd det? hva er din mening om øyenbrynsettet?

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har skrevet om dette tidligere også. Men for meg blir bryna altfor kraftig og fargesterke med brynpudder. Jeg foretrekker denne 🙂
   Totalt avhengig.

   – C

 5. Takk for fine tips! Jeg er veldig dårlig på det der med øyenbryn, og lurer på å dra og få formet dem… Hvilken teknikk bruker han Fred? Gjør det vondt? Og er det lett å opprettholde formen selv? (Tusen takk hvis du svarer!)

  1. Det er ikke ledig hos fred før i 2012

   1. ett års vent tid? tviler..

   2. Fotballfrue

    Jo, det er nok tilfellet 🙁

    – C

   3. Hvor ofte er du med Fred når han er så opptatt? Booker du time ett år i forveien? Skjønner ikke at det er mulig? Selv ikke kjendisstylister i Bev. Hills har så lang ventetid.

   4. Fotballfrue

    Nå har jeg ikke vært der siden juni 😉

    – C

   5. Camila

    Men gjør det vondt? lett å opprettholde selv? 🙂

   6. Fotballfrue

    Litt aua er det, men ikke noe vondt 🙂 Jeg liker veldig godt å opprettholde selv, det er derfor jeg ikke går så ofte 🙂

    – C

   7. Hvis du har fulgt med på «happy day» med Jan Thomas så vet man at Fred har ventetid i over ett år;) han er meget populær.

 6. Kan du ha en blide greie om dine fineste klær? 🙂
  ett spørsmål: hva jobber Lars kristian med?
  anbefaler du juicepluss + til ei jente som vil slanke magen litt? 🙂

  Maria

  1. please svar 😉

  2. Fotballfrue

   Lars-Kristian spiller fotball.

   JP+ er ikke et slankeprodukt.

   – C

 7. Agus/Anne

  Gratulerer med tittelen «Årets blogger»! Velfortjent til tusen! Jeg lølger flere blogger, noen «samfunnsnyttige» (politikk), noen trenings- og kostholdsblogger og en interiørblogg, men din er den eneste jeg er innom hver dag. Den er fengende, vakker, ryddig, søt og interessant, og språket er godt! Det lyser lang vei at du bruker tid på den og at du legger sjela di i den! Gleder meg til å følge deg videre, Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, Anne! Utrolig hyggelig å høre 🙂

   – C

 8. Emma Cecilie

  Oppdaget bloggen for litt over et halt år siden, begynnte å lese fast for ikke så lenge siden, så vet ikke om du ikke har skrevet om det, eller om jeg er dårlig til å lete, men hvordan var det Lars-Kristian fridde til deg? Eller kansje det var du som fridde? ;D
  Digger bloggen btw ü

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian fridde til meg, det var veldig uventet 🙂 Jeg har skrevet om det som svar på spm. runden her: http://fotballfrue.no/?p=1665

   – C

 9. Kristine

  Hallo, jeg elsker bloggen din!! <33
  Du er kjempe flink til å legge ut blider!

  Gz med titellen årets blogger, det er du virkelig!!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   – C

 10. Oh no! Jeg glemte å gratulere deg med tittelen som årets blogger! 🙁 GRATULERE Caroline! Du er utrolig flink, elsker som sagt kreativiteten din, ryddigheten på bloggen, språket du bruker, bildene, humøret, skrivegleden og alt. Det er en grunn til at jeg oppdaterer bloggen din flere ganger om dagen:)
  Skal prøve ut bdb, har alltid hold meg til brynsblyanter fra H&M (!!?) og øyenbrynsskygger. Bruker også en vokspenn for å forme brynene, men denne kan gli av eller misforme brynene i løpet av dagen, hørtes interessant ut å prøve gèlen:) Flotte produkter du anbefaler! Håper virkelig ikke at du slutter å blogge i nærmeste eller fjerneste framtid, må ha en bit av bloggen din hver dag! Slik kaffe virker for deg, virker bloggen din for meg! 😀 Ha en fortsatt flott mandag:)

  1. Åj.. Internett er visst ikke helt med meg idag ettersom du nå ble spammet med ett par kommentarer..:p

 11. Gratulerer som Årets blogger, velfortjent 😀

  Det du sier om at det er viktig å få en som er proff til å style/designe brynene, er en veldig bastant ting å si. Om det er en smart ting og ganske greit å gjøre, er nok sant, men «at det er viktig» blir feil i mine øyne. For det første er det ikke alle som har råd til å få en proff til å gjøre det, og for det andre kan man fint klare det selv. Jeg skjønner hva du mener, men jeg reagerer bare litt på måten det blir sagt på, akkurat som om det er liv eller død at en proff MÅ gjøre det. Du har jo ganske mange unge lesere som kanskje ikke har tatt fatt på brynene sine enda, og som da utfra det du skriver, tenker at de MÅ komme seg til en proff først.. Om du skjønner hva jeg mener 🙂

  1. Enig! Man trenger ikke nappe brynene sine heller, det er lov å være naturlig. Noe det er et fåtall som er i dagens samfunn

   1. Fotballfrue

    Nå er dette ment for personer som vil fikse på brynene sine på en ordentlig måte, hvis du/dere ikke ønsker det, så er det jo bare å la være 🙂 Napp de selv, eller la de vokse, det bestemmer dere fint selv.

    – C

   2. Sihilje

    Så man kan ikke fikse brynene på en ordentlig måte, annet enn å gå til en proff? Jeg får mye skryt for mine bryn, og de har jeg ikke fått fikset på en «ordentlig måte».

   3. Fotballfrue

    Herregud! At dette skal være noe å kverulere på?!? Alle gjør som de vil, for Guds skyld!

    – C

   4. Elisabeth

    Haha, virker som Sihilje aldri forlot trassalderen…

 12. Jeg elsker selvtiliten din!! du kommer til og bli ett flottfor bilde!! (jeg leste på http://fotballfrue.no/?p=1665) 😉

 13. GRATULERER med tittelen:) Velfortjent!!

 14. GRATULERER MED VELFORTJENT SEIER som årets blogger!!! Super bra! 🙂 Stå på videre!

 15. Hei 🙂 Spm. har ikke noe med innlegget å gjøre, men ble bare litt nysgjerrig. Har du noen gang prøvd ut treningsformen Zumba, hvis du har hørt om det da? 🙂 Fast leser av bloggen btw 🙂

 16. Takk for tipset 🙂

 17. Kristina

  Carolinee! kan du være så snill å legge ut noen tips til å få en stram, flat mage?
  Jeg trenger virkelig tips.. vis oss hva du spiser for å holde seg så slank, og kanskje du kunne vit oss noen øvelser? 🙂 dette er ikke noe du må, men hadde vært supert om du hadde gjort det 😀

  1. Kristina

   Dette har hun gjort mange ganger allerede 🙂

 18. Først vil jeg bare gratulere deg som årets blogger. Det var velfortjent, og du har virkelig lagt sjelen din i dette. 3 innlegg hver dag er ikke ille. Spesielt når du er en travel kvinne, med både jobb, mann, 2 hunder, hyppige treningsøkter ol. Og da snakker jeg ikke om 3 kjedelige innlegg med 3 setninger og et bilde som er slengt med. jeg snakker om omtenkte innlegg med kvalitet og godt språk! Så jeg er fornøyd med at du vant! 🙂 Det var veldig fortjent. <3

  Og jeg lurer nesten på akkurat det samme som Tina. Om du er glad i noen form for trening via dans/arobic (eller hva det nå heter) ? Slik som Zumba? Du burde virkelig prøve det ut! Utrolig gøy, og det er ikke så ensformig som å løpe på en mølle. Mye mer variert 😀

  1. Zumba er kjempe gøy.. men desverre forbrenner man ikke like mye som å løpe på mølle:(

 19. Gratulerer som årets blogger!dette fortjente du :)-stemte selvfølgelig på deg 🙂 som ‘heii’ sier: det er velfortjent og imponerende med tanke på din travle hverdag og kvaliteten på innleggene dine 😀

 20. Gratulerer som årets blogger 2010! Dette var velfortjent 🙂
  Håper du fortsetter med alle dine fantatiske innlegg og inspirerer oss enda mer 🙂
  Godt nyttår!

 21. En digresjon: Lagde laksesalaten din i dag – KJEMPEGOOOOD!!! Det blir nok en gjenganger hos oss også 😉 Takk for tipset!

 22. Gratulerer med førsteplassen! 🙂 Artig med kåring!

  Anine

 23. Hei! 🙂 Du nevnte en gang at du brukte en foundation fra Maxfactor/ Maybelline til hverdagssminke. Bruker du denne ennå?

  1. Fotballfrue

   Nei, denne har jeg kuttet ut for lenge siden. Nå bruker jeg GloMinerals Liquid Foundation 🙂

   – C

 24. skal dte bildet være et eksempel på brynene dine før og etter? hvem er hva? har du bare gått til Fred 1 gang? hvem kan gå dit jevnlig hvis det er 1 års ventetid, når skal du dit neste gang? =)

  1. Fotballfrue

   Nei, dette er ikke et eksempel på før og etter, du ser vel at begge bildene er så og si like? 😉

   Jeg bestilte time hos Fred første gang i februar i fjor, og bestiller kontinuerlig når jeg er der. Det har nesten aldri vært et problem, jeg booker, også ringer de om de får en avbestilling før.

   – C

 25. Cathrine

  Gratulerer med prisen! Jeg er ei norsk jente ( ok dame ) som bor i Nederland. Du er vel noe a la Sylvie van der Vaart ( som ikke blogger forresten!) i Norge… Please keep on going!

 26. Ja, men du får jo ikke time før om ca et år som er ventetiden når du går dit? de fleste napper jo brynene daglig, jeg antar han vokser… la oss si du går dit en gang i mnd. Man skulle tro du ikke lot håret vokse fritt før du gikk dit, napper selv daglig og det er et must for meg! =)

  1. Siw Irene

   Tror ikke han vokser. Tror han bruker tråd.

   1. Fotballfrue

    Ingen voks, farge,tråd og pinsett 🙂

    – C

 27. Funker den pennen til de som ikke har noen hår i brynet. Min vokser desverre ikke ut igjen etter heftig napping fra 13års alderen. (Ja, man kan angre). Har enda ikke funnet en god penn og jeg har vært avhengig av å sminke i 5 år. Mange av pennene er beregnet til å gi fyldighet for de som allerede har bryn. Nå bruker jeg HM sin og den har null holdbarhet og er ikke veldig god.
  =)

 28. Jeg syns det er pent når brynene er kraftige. De aller fleste kler det veldig godt!

 29. Har selv vært hos han, og han er veldig flink 🙂
  Men for meg ser det ut som enden på brynet er litt kort? Det er kanskje bilde som gjør det. Men et bryn skal jo gå lengre ned enn det dine gjør på bildet?
  Hvis du skjønner, dårlig å forklare:P

  1. Fotballfrue

   De er som de skal være 🙂

   – C

 30. hvor mye tar Fred?

  1. Fotballfrue

   750,- 🙂

   – C

   1. OMG, 750? faen napper han med a? 😀 GULL? Kan du forklare den ordentlig måten, som det blir snakk om over her? bruker han tråd?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *