Januarsalget: 6 must

Utdrag fra vårmoten 2011: 70-tallsglamour // maxikjolen // pologenseren

Kamelfargede plagg – kom for fullt i høst, og vil fortsatt være i motebildet utover våren. Chinosen er også tilbake for fullt. Andre jordfarger du kan se etter på salg er sennesgult, sand, nude og beige.

Pologenseren – denne våren er et av stikkordene 70-tallsglamour, det vil si lang, smal siluett og duse farger. Se etter en kroppsnær pologenser på januarsalget.

Romantiske og gjennomsiktige bluser – dere husker vel undertøysmoten som herjet våren 2010? Den holder seg stødig i 2011 også, vær derfor på jakt etter transparente salgsplagg.

Eksempel på salgsvarer fra Nelly.com

Bohemkjole fra Rare // Chinos fra Jeane Blush // Løs, sort kjole fra Malene Birger // Fuskevest fra Only

Maxikjoler – denne herlige trenden slipper ikke taket ennå, noe jeg er utrolig glad for. Kan både dresses opp og ned. Se gjerne etter en boheminspirert.

Flettebeltet – fortsatt en tilbehørsklassiker.

Statementsmykker – er fortsatt i vinden. Stikkordet denne våren er få, men godt synlige smykker.

Ellers er basisplagg og klassiske plagg alltid safe, gjerne kvalitetsplagg som du kanskje ikke har råd til med mindre det er på salg. Dette kan være et par rålekre støvletter, en skinnveske, en trenchcoat eller et par sorte hæler.

Innlegg om vårmoten kommer veldig snart!

37 kommentarer

 1. Gratulerer som Årets Blogger, Caroline. Det var virkelig vel fortjent 🙂

 2. I år så MÅ jeg få kjøpt meg en nydelig maxikjole, gikk glipp av det i året som gikk.

 3. Tusen takk for tipsene, kjempebra at du lager et innlegg om dette temaet, sånn at man slipper å gå seg vill i alle tilbudene. Gratulerer som årets blogger også, Caroline, jeg stemte på deg og det var virkelig fortjent.

  Håper du tar førsteplassen nå som Voe slutter å blogge, og det tviler jeg ikke på 🙂

 4. Gode tips! Gleder meg til innlegget 🙂

 5. Vil berre gratulera deg som årets bloggar. Var ikkje vanskelig å finne ut kven eg skulle stemme på 🙂 Du skriv utrulig bra og har innholdsrike innlegg heile tida. Og dette er ikkje noke unntak.

 6. Hei! Hvor finner man foreksempel dyre luksusklær som man som oftest ikke har råd til?=) Super blogg!:D

 7. Marianne

  Bra tips! Du har en engasjerende blogg=)

 8. Nå har du reklamert for to forskjellige slankemiddel på to dager.
  Tenker du ikke på påvirkningskraften du har på unge jenter?

  Ellers, gratulerer med seieren! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke reklamert for noe, det er Nettavisen som har rettighetene til annonser på bloggen 🙂

   – C

   1. Jeanett

    Har også lagt merke til det og synes annonseringen er veldig uheldig med tanke på hvilken leserskare du har… Dersom man leser flere av Nettavisen sine bloggere blir man jo bombadert med reklame for disse slankeproduktene. Synd at dere som bloggere ikke har kontroll over hvilke annonser som omkranser bloggen. Kan ikke se for meg at superkul.no er noe du ville valgt å representere heller f.eks 😉

   2. Anniken

    Hahaha. Elsker måten du alltid skriver fra deg ansvar på 😉 samme som når det var en stor sak anående å opplyse om sponsing på blogg. «ooiiii, jeg visste ikke at det var en lov i norge som sa at man må opplyse om reklame, så da er det jo ikke min feil hvis jeg har gjort noe galt». neida. helt seriøst, forsett som du gjør a.

   3. Fotballfrue

    Jeg har en kontrakt som sier at Nettavisen har rettighetene for annonser på bloggen. Er det å fraskrive seg ansvar, eller skjønner du ikke hva det betyr?

    Hvis du ikke har noe fornuftig å bidra med, foreslår jeg at du går et annet sted.

    – C

   4. Anniken

    Din blogg, ditt ansvar. Alt som kommer opp når man taster inn fotballfrue.no er noe som blir forbundet med deg 🙂 Hva er det med jenter som alltid må være så bitchy? «Skjønner du ikke hva det betyr?» Bare smil 🙂

   5. Fotballfrue

    Jeg diskuterer / forteller deg fakta 🙂 Det er ikke å være bitchy, synes jeg 🙂 Dersom du tolket det på den måten, beklager jeg.

    – C

 9. cecpia17

  Hei Caroline

  Jeg er som deg, jeg elsker klær og mote og leser bloggen din for å få inspirasjon. Men jeg kommer ikke fra å få dårlig samvittighet når jeg shopper mye. Jeg tenker spesielt på hvordan vi overforbruker ressurser når vi handler mye klær som vi strengt tatt ikke trenger og kanskje bare bruker noen få ganger, på belastningen dette er på miljøet, og på at vi ikke vet sikkert hvem som lager klærne og om de får betalt en rettferdig lønn.

  Så jeg lurer på om du også tenker og plages av sånne ting, sidan du tilsynelatende shopper ganske mye, og mye mer enn meg. Synes du dette er forsvarlig? Kanskje du kan komme med tips mht gjenbruk/vintage også, ikke bare klær som må kjøpes nye og evt andre måter å begrense forbruket sitt på?

  1. Fotballfrue

   Hei!

   Jeg skjønner hvordan du tenker, og helt ærlig skulle jeg nok ønske at jeg var litt flinkere til å tenke som deg. Men samtidig er jeg ikke villig til å oppgi interessene mine på grunn av miljøet, da jeg føler at en slik oppfordring må komme fra et høyere hold – altså at flere må gå sammen og virkelig ta tak i dette.

   Jeg er faktisk ganske ålreit flink til gjenbruk, så selvsagt kan jeg komme med slike tips også 🙂

   – C

 10. HeI! Kunne du ha laget ett innlegg om forskjellige måter å style disse harmesbuksene? Ser du har en del av dem, og sliter selv med å hva å bruke til av sko og overdel 🙂

 11. Gratulerer! Vel fortjent plass som årets blogger! Selv om du aldri svarer på kommentarene mine (hehe), så er du en enestående blogger og forbilde. Innleggene dine er alltid innholdsrike, og du er en stor inspirasjon. Så fortsett sånn! 😀

 12. charlotte

  Gratulerer med førsteplass!

 13. Herlig Caroline! 🙂
  Og grattis med førsteplassen, den var velfortjent! 🙂

 14. Charlotte

  Hei Caroline! Kan du pleease legge ut bilde fra hvordan soverommet og gangen deres er? jeg trenger sårt ideèr og liker stilen din så godt. På forhånd, tusen takk!:)

 15. takk for tipsene 😉 kjempefin blogg =) men kan du skrive noe om jakke og sko moten til våren /sommeren?
  takk 🙂

 16. Veldig kjekt med slike innlegg om det som gjelder av mote! Vertfall for oss som ikke er like flinke til å følge med. Hadde vært veldig kult med flere slike 🙂 Du er så oppdatert 😉

 17. Kaltrina

  GRATULERER SOM ÅRETS BLOGGER!!!!!!!!!!!!!

 18. Hei!

  Jeg vil egentlig bare takke deg for fantastisk trenings inspirasjon! Det er herlig å lese bloggen din, og nå gleder jeg meg masse til å lande på mølla i morgen tidlig. To venninner og jeg har laget en slags treningspakt, om du kan kalle det det da. Jeg liker ikke å trene sammen med noen, men vi har avtalt små godbiter for hvert mål vi oppnår. F.eks at vi går ut å spiser, eller kjøper nye sko <3 Jeg sluttet å røyke for tre mnd siden, så treningslysten falt på plass der hvor nikotinsuget satt før. Håper jeg merker vesnetlig forskjell på kondisen etterhvert:)
  "Jeg trener ikke for å bli ung, men for å bli gammel"!
  Ha en fin dag, og igjen takk skal du ha!

  Christina 😀

 19. jeg skulle gitt opp ganske mye, for å eie alt det du har i klesskapet ditt !!

 20. Whoa. Maxikjolen er tøff. lurer på om… ehh…. «frodige jenter» kan kle slike. Hmmm.

 21. Benedicte Andreassen

  Hei. Bruker du ikke lenger den headeren du hadde i julen?

  1. Fotballfrue

   Designet ble trukket tilbake pga. feil, men regner med det er oppe igjen neste uke 🙂

   – C

 22. Maxikjoler kan man trygt handle på salg ja 🙂 Tror det blir vårens og sommerens store greie om man ser på Spring 2011-kolleksjonene til alle de store motehusene! Synd jeg ikke kler det..grrr

 23. Hei Caroline!
  Du som er så glad i sko bør gå inn på http://www.pumpsstore.no. Kanskje du finner noen godbiter der? 🙂

 24. Hei!

  Har tittet innom bloggen din de siste ukene, og den er kjempebra! Takk for flotte, inspirerende innlegg – og ikke minst dette innlegget om vårmoten! Bestilte nettopp chinos fra Nelly 🙂

  Lykke til med arbeidet videre!

  – A

 25. Så mycket fint!

 26. Åååh, døde litt inne i meg da det ikke var noen link til maxikjolen helt øverst! Er den fra et av de dyre merkene? Du vet ikke om noen rimeligere sider som har en lignende? Den var helt perfekt, altså.

 27. Så mye fint!
  Jeg elsker bloggen din.. har lest den i snart 2 år. Jeg digger deg, måten du lever livet ditt på. Mitt forbilde 🙂 og digger vårens moteplagg!

  1. Btw, sjekk bloggen min da 🙂 Hvis du har tid..

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *