Highlights 2010: mai – august

Der var alt på plass! Jeg har snakket med et titalls journalister i dag, som et utfall av at Voe har besluttet å legge ned bloggen sin. Nå har jeg endelig kommet meg hjem fra trening, fått laget ferdig dette innlegget, og startet med å scrolle meg gjennom over hundre mails. Denne arbeidsdagen blir lang, men trengende og utfordrende. Ikke en dårlig start på 2011.

Minner fra mai

Hele Norge satt benket foran tv-skjermen da vi var sikre på at vi hadde enda en MGP-vinner i Didrik Solli Tangen. Vi var på fest hos familien Holmen, hvor alt var rigget til den beste MGP-feiringen noensinne!

Kubb er alltid en sommerfestslager.

Sola tittet endelig fram, og jeg var overlykkelig over å kunne bruke mine nyinnkjøpte bikinier fra Victoria’s Secret.

Jeg var på min første Nelly-shoot i Borås. Teamet var fest, og nyhetesbrevet kom ut i forbindelse med 17. mai.

17. mai – nasjonaldagen

Vi var på cupcakestasting i forbindelse med bryllupet. I Olea’s!

Cupakes ble servert sammen med makroner til kaffe / avec i bryllupet. Bryllupskaken skar vi etter valsen.

Etter mye planlegging og kaos tok vi en utrolig deilig pause på vakre Losby Gods.

Vi bodde i en herlig suite med vindeltrapp (!!) og spiste 5-retters utsøkt mat.

Jeg var klar som et egg for den store bryllupsdagen, da alle detaljer endelig var på plass (inkludert tiara, som jeg har glemt å ta med på bildet)

Så laget jeg en oversikt over nettbutikker som absolutt ALLE med en brud i magen må klikke seg innom.

Minner fra juni

Vi var på preeweddingshoot i svarteste svenskeskogen, slik at vår fantastiske fotograf Benny kunne bli litt bedre kjent med oss.

Jeg satt ofte oppe om natta for å gjøre klar alle detaljene til den store dagen, som nærmet seg med stormskritt.

Lars-Kristian ble drukket ut. .

. . også dro vi avgårde for å feire vår kjærlighet til hverandre – 3 dager til ende.

Fredagen kom med skinnende sol og glade gjester. Kvelden ble en fest utenom det vanlige. .

. . men det hele toppet seg likevel dagen etter – på selve bryllupsdagen.

Vi var utslitt etter en helg med mange inntrykk og herlige minner, og tok med oss ufattelig mange bryllupsgaver hjem. Stua var full, og jeg fikk julaftenfølelsen midt i juni.

Minner fra juli

Jeg dro til vakre Hornbæk med storesøster, for å se på Ilse Jacobsen sitt moteshow.

Søstra miii

Antrekk; kjole fra Lipsy i London // belte fra Gina Tricot // skinnjakke fra Muuba

Det var fortsatt noen soldager igjen, og vi fikk endelig muligheten til å dra i parken og kose oss. .

. . og til å være noen dager på hytta ved sjøen.

Jeg fikk god bruk for nye gummistøvler. .

. . og fikk vært enda mere sammen med storesøster – her for å feire hennes 28 år i Gamlebyen.

Minner fra august

August kom så altfor fort, men varmen var fortsatt ikke til å klage på. Her fant vi en minigolfbane på Grünerløkka.

Vi dro på Vestila Spahotell, og hadde en opplevelse utenom det vanlige.

Så kjøpte vi oss sykler. .

. . syklet mange lange turer i Nordmarka. .

. . og fisket 😀 Jeg så riktignok på, siden jeg alltid synes så synd på fisken.

Jeg var også på RadioEnergy og gjorde et intervju

August ble avsluttet med en herlig jentetur på hytta til vakre Henriette, for å feire hennes 23-årsdag. Det ble masse mat og vin, sene kvelder og wakawaka til tidlig på morgenkvisten. Verdens beste gjeng

Del 3 av oppdateringen kommer i løpet av uka 😀

92 kommentarer

 1. Hei 🙂 Kjempefine bilder! Jeg er fast leser.. Lurte bare på når du skal få tilbake det nye designet? Ønsker deg et godt nyttår <3

  1. Fotballfrue

   Mest sannsynlig til helgen 🙂

   – C

 2. Du ser virkelig fantastisk ut!:-) Lett hadde du passa inn med Victoria’s secret angels’ene

 3. Bra innlegg! Men jeg har et spørsmål. De sorte gladiatorsandalene på siste bilde, hvor er de ifra? I want them! ♥

 4. Den bunaden har jeg også! Bor i Fredrikstad, og her brukes den mye! Fin du, enig med en kommentar her, du hadde passet inn med Victoria Secrets englene. Søt, og koselig har jeg fått inntrykk av at du er og!:)

 5. Hver gang jeg ser bildet av deres første kyss som gift begynner jeg å grine! 🙂

 6. Tenkte jeg skulle slenge meg inn i bunken av fine kommentarer. Du aner faktisk ikke hvilket forbilde du er for meg. Du har en så utrolig fin blogg, og jeg blir så glad inni meg av å lese den. Hvis jeg er deppa, går jeg inn på fotballfrue.no! Hvis det er ingen nye innlegg atm, leser jeg i arkivet ditt. Du er så utrolig nydelig, og gjennom bloggen da – så virker du som et fantastisk menneske. Unner deg virkelig alt godt i livet, og det virker som du lever et drømmeliv. Du har sikkert en del nedturer du og, men du er så utrolig positiv og glad hele tiden. Du er min største inspirasjon! Nå høres jeg kanskje ut som en stalker, but so be it! Du fortjener å høre hvor fantastisk du er! Varme tanker i fra kanskje din største fan <3

 7. For en vakker søster du har, Caroline! Hun er virkelig nydelig!!!

 8. Vil bare fortelle deg at jeg synes du er en utrolig flink blogger. Det ligger så mye KVALITET i hvert eneste innlegg, med bra bilder og god tekst. Virker som du jobber mye med bloggen og det gir virkelig resultater! Kjempefornøyd!!! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 9. Kan du legge ut sangen du har spilt inn :)?

 10. Pernille Mømb

  elsker bloggen din! du har jo drømme livet!

  – men, lurer på hvor den røde bikinien din er fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Den rosa tenker du på? Den er fra Victoria’s Secret 🙂

   – C

 11. Hei jeg har tittet og tittet på nett, klarer ikke finne den polkadot bikinien din i hvit, eller den røde! blir så fortvila. Husker du hva de heter, eller hva du trykket på? Kjempe fin blogg, du er utrolig nydelig, mannen din er veldig heldig:)

  1. Fotballfrue

   Det er ikke vanskelig å finne den på victoriassecret.com 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *