Hjemreise

Etter nesten fem hele dager her på Norefjell, er det på tide å pakke sakene, og sette nesa mot hovedstaden. Vi har hatt et utrolig bra opphold, men det er alltid godt å starte på hverdagen igjen. Selv gleder jeg meg til å komme i vanlige rutiner, og starte det nye året med å gjøre bloggen bedre enn noen gang. Any wishes?

Nå venter egg, bacon og en siste tur i bakken.

Litt trøtt, bare. .

Ønsker alle en deilig dag, og takker for alle fine kommentarer de siste dagene. Dere er så gode

Jeg bruker forresten hjelm i bakken, til dere som reagerte her om dagen.

113 kommentarer

 1. Gratulerer! Du kommer nå til å bli Norges største blogger. Voe har lagt opp.

  Ha en fin kveld! 🙂

  1. Du får det til å høres positivt ut at voe har lagt opp. Hun la opp på grunn av at hun fikk så mange negative kommentarer, og det gikk ut over hennes selvtillit. Det er jo bra for Caroline som vinner norges største blogger, men ikke for voe..

   1. lena olsen

    jepp men de begge har tjent mer enn noen av dere lesere kan drømme om.. virker som dere er blinde for at de tjener opptil 120 000 i mnd tenk voe en 15 åring tjente så mye penger.. andre 15åringer har ikke så mye på et år. tror bloggere tåler det meste av negative ord når de vet at de sitter med seieren uansett dvs 100 000 i mnd. hvem ville ikke holdt ut med noen stygge ord da???????????? jeg bare spør. er jo snart norges best betalte. rikeste,.

   2. Fotballfrue

    Jeg tjener i hvert fall ikke 120.000 ,- i måneden. Det varierer hele tiden. Det er først siden juni at jeg har hatt mulighet til å leve av bloggen. Norges best betalte? Det er vel å ta LITT i? Penger kan ikke måles med negative ord og tilbakemeldinger. Det er vel samme hva en tjener, om en må finne seg i all mulig dritt, og ikke trives med tilværelsen? Jeg blogger over hodet ikke for pengene, men fordi jeg elsker det, jeg synes det er gøy. Den dagen det blir et ork, slutter jeg.

    – C

   3. lena olsen

    om en tjener 50 000 en mnd er det da mye det også i forhold til vanlige mennesker (ikke rike seff) som feks tjener 15000 -20 000 kr.. voe tjente iallfall 120 000 i des.. og rundt 40 de andre mnd ,sinnsykt mye for en 15åring.tror ingen hadde fortsatt skrive om de bare fikk masse dritt, om de ikke tjente noe iallfall…og siden en vet at stygge ord bare er misunnelse er det vel ikke noe som legger seg i sjela uansett… en lærer vel se over slikt.som blogger..er da værre få stygge ord rett i ansiktet belive me i have tried that…hele barneskolen og ungdomskola..

   4. hun har jo skrevet tidligereom hva hun ca tjener i måneden, tviler sterkt på at Voe tjener mer en Caroline. Caroline, gratulerer med Norges Blogger, du fortjente det virkelig!

 2. Godt nyttår Caroline! Flott å se at dere har hatt noen fine nyttårsdager på Norefjell.
  Syntes bloggen din er fantastisk bra, er blitt helt avhengig av å klikke meg innom her opptil flere ganger daglig. Syntes også du er beundrende pen, og skulle ønske du kunne skrive eeenda mer om skjønnhet, velvære, sminke og diverse produkter. Bare et ønske fra meg siden du nå spurte 🙂

  Lykke til med den stressende hverdagen som kommer i møte! 🙂

 3. Etterlyser videoblogg fra bryllupsreisen! Har gledet meg til den helt siden du nevnte det, hehe 🙂

 4. Liker att du blogger om klær,sko,trening og kosthold. men, kanskje litt mer interiør blogging på toppen av det hele:) hvor får man kjøpt CL sko i norge? er det en hjemmeside ell noe j kan gå inn på? d samme gjelder undertøy fra victoria secret?

 5. Jeg ønsker et oppdatert kostholdsinnlegg, og flere tips om hva slags mat du spiser i hverdagen… Ønsker oxo lavkarbo tips, og tips om hva du gjør når du blir søtsugen 🙂 Ellers ELSKER jeg bloggen din!!! Mvh fast fast fast leser 😀

 6. Heei!
  Kjempe stor fan av bloggen din! Også er du såå pen! Hvordan produkter bruker du til huden din?
  Klemmer!!
  BTW- har du face?

 7. elisabeth

  hei, caroline!
  jeg håper virkelig du blogger like bra nå i 2011, som du gjorde i 2010. du har så bra meninger om ting, og står virkelig på for leserne dine. du er helt klart norges beste blogger! lykke til i 2011, caroline! du er nydelig.

 8. Digger den hvite boblejakken din, men lurer på hvor du har kjøpt den? 🙂
  Hadde vært kjempe gøyt om du kunne lagt til mer på salgsbloggen 😀

 9. Hvilken bil har dere, kan du skrive om hvordan det er å bo i Oslo og hvordan du/dere kommer dere til å fra jobb og møter;)

 10. Hei. Jeg vil bare si at du har kjempe bra blogg, og at du er en stor inspirasjon for meg. Leser bloggen din hver dag, og det er alltid like kjekt! Hadde satt pris på om du kunne lage et innlegg om når/hvor lenge du har trent, hvor du henter motivasjon fra og om du alltid har hatt det kostholdet du har nå? Jeg var flink før og trente hver dag, men så flyttet jeg til USA for å studere, og har lagt på meg en del på disse 3 månedene, så jeg trenger virkelig motiasjon/tips og inspirasjon til å komme igang igjen. Må bli kvitt sideflesket og komme i form igjen før sommeren 🙂

 11. hva fikk du av LK til jul? og hva ga du han? =)

  1. Fotballfrue

   Jeg fikk hele beltet i bunadsølv til bunaden min 😀 Også fikk jeg fotobøker.

   Av meg fikk han morgenkåpe, Jean Paul tøfler, genser, joggebukse og veske 🙂

   – C

 12. hei 🙂 hva het de bøkene du likte best når du leste om karbohydrat dietter? husker du skulle lage et innlegg om dette, men kan ikke finne noe i arkivet. tenkte å lese meg opp på dette kostholdet og trenger råd om bøker 🙂 håper virkelig du kan svare på dette 🙂

  1. MinnePinne

   Jeg har også bestemt meg for å begynne på dette. Prøvde å lese litt på lavkarbo.no, men har du noen bøker du anbefaler? Takker

   1. Fotballfrue

    Les Dr. Dahlquist sin kokebok, og en annen bok som heter «frisk med lavkarbo» av Sofie Hexeberg 🙂

    – C

   2. Andrea

    Eventuelt «Spis deg ned i vekt» av Sten Sture Skaldeman. Den er egentlig myntet på menn, men han skriver veldig lettforståelig, folkelig og vittig 😀

 13. Hei 🙂
  Du har sikkert skrevet om det før, men da det ikke er søke-funksjon på bloggen din er det veldig tidkrevende å lete gjennom arkivet ditt – derfor undrer jeg på om du kan skrive utfyllende om hvordan du legger opp et sunt måltidopplegg for uka, hvor mange måltider + mellommåltider pr. dag, skrive om «filosofien» bak sammensetningen av et måltid osv. Du forstår sikkert hva jeg mener. Det hadde vært toppers, tror mange av oss setter sammen måltidene våre feil nemlig, slik at kroppen faktisk legger på seg – selv om kaloriinnholdet kan være ganske lite. Kan du skrive forskjellige forslag til «menyer» for hvert måltid i løpet av en dag også?
  På forhånd Tusen Takk 🙂

  1. Enig 🙂 om karbo kosthold 🙂

 14. Therese S

  Hvilken ski har du ? 🙂 Er de gode og stå på ? 😀

 15. Hei, hvor er jeansen fra som du har på deg på bildene med cupcakene?
  den var kjempe fin! og helt perfekt farge.

  1. Fotballfrue

   Den er fra Gina Tricot 😉

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *