Godt nyttår ♥

Vil  bare ønske dere en fantastisk slutt på 2010. Håper alle feirer med alt de har i dag, og gjør dette til den beste dagen i hele året!

Selv har jeg stått på ski til jeg nesten knakk sammen i beina, tatt en deilig dusj og skal til å ordne meg for kvelden. Champagnen er i kjøleskapet og kalkunen i ovnen – ting kan ikke bli bedre.

Satt forresten foran dataen i over to timer i dag tidlig, for å lage enda et oppsummeringsinnlegg til dere fra 2010. Men nettet er så treigt, så det er håpløst å laste opp så mange bilder. Jeg holdt på å sprekke av utålmodighet. Det får komme når jeg er tilbake i Oslo igjen.

Gir dere oppdatering fra kvelden i dag, pluss antrekk i morgen! Da har jeg litt bedre tid til alt. Tusen takk for et kjempefint 2010

65 kommentarer

 1. Detsamma Caroline! Hälsa mannen 🙂

  /Benny

 2. Godt nytt år!! 🙂
  DU HAR DIGG STIL!!!! 🙂

 3. Andrea Gundersveen

  Godt nytt år til deg og dine 🙂

 4. Ha en kjempe fin kveld og godt nyttår <3

 5. Stilig bilde, godt nytt år !

  https://inamakeup.blogg.no

 6. DU MÅÅ BRUKA HJELM!!!!!:)

  Godt nytt år;)

  1. ja men man går vel ikke med hjelm inne vel? caroline har allerede sagt i tidligere innlegg at hun bruker hjelm.. jeg hadde omkommet av frustrasjon hvis jeg var deg caroline 😉

 7. Godt nyttår, Caroline!! 🙂

 8. Godt nyttår! 🙂

 9. Bruk hjelm i bakken er du snill 😛 Det er mye kulere 😀

 10. Caroline

  Hjelm da, Caroline!! ???

 11. hjelm er viktig på slalåm. hvertfall hvis man ikke er så god. det har jeg fått erfart……. just sayin’
  godt nyttår da!

 12. Godt nyttår til dere begge 😀
  Håper hundene klarer seg greit igjennom kvelden med masse smell mot himmelen 😉 hehe..

 13. GODT NYTTÅR TIL DEG 🙂
  Jeg elsker bloggen din,Caroline! Du er virkelig en kavalitetsblogger:-D hihi
  Også er du jo i tillegg utrolig pen 🙂

  PS: bruker du ikke hjelm? 😮

 14. Godt nytt år! Gleder meg til flere inspirerende blogginnlegg i 2011 🙂

 15. Hvorfor bruker du ikke hjelm? det er et godt forbilde å bruke, når så mange unge jenter og gamle forsåvidt, som følger med på bloggen!

  Ha et riktig godt nytt år!

 16. Takk til deg óg 🙂 Godt nyttår 😀

 17. Godt Nyttår 🙂 Håper dere får en veldig fin feiring 🙂 Gleder meg til å følge bloggen din videre ut i det nye året!

 18. Herregud, tror hun vet at hu må bruke hjelm og bruker det sikkert når hu er i bakken… folk tar jo helt av her!!

  1. ENIG! gad…

   1. ENIG! hvor kom den debatten fra? jenta er jo innendørs. Hvem søren har hjelm på seg der? Jeg gir opp.

 19. Hun bruker helt sikkert hjelm i bakken.. Så vidt jeg ser er bildet tatt innendørs 😛

  Riktig godt nyttår, Caroline! Gleder meg til å følge deg videre i 2011!

 20. Håper du har hatt et kjempefint år! Godt nyttår<3

 21. Takk for et fint år med bloggen din Caroline. Ser frem til å følge bloggen din nok et år og vet det er mye bra i vente! Du får ha en super feiring i kveld, noe jeg har tenkt å ha. Godt nytt år til deg og dine! =)

 22. Godt nyttår! 😀

 23. Hun har vel ikke på seg hjelmen inne??? Fyfaen, for noen maseunger…
  Ha en topp nyttårsfeiring Caroline! Godt nyttår 😀

  1. Ser jo ut som at hun ikke bruker hjelm, i og med at hun har på seg alt utstyr, til og med lue med slslåmbriller utenpå, men jeg skal ikke blande meg i om hun gjør det eller ikke, det er hennes egne valg 🙂
   GODT NYTT ÅR, CAROLINE! Håper du blogger like bra i 2011 som du gjorde i 2010, for da blir det supert!

   1. Fotballfrue

    Tusen takk til alle! Hjelmen er på i bakken,dere 😉

    – C

 24. Agus/Anne

  Takk for 2010, vakre menneske! Og så håper jeg at 2011 blir akkurat som du ønsker for deg og dine <3 Cheers! :-))

 25. Godt nytt år! 🙂

 26. Godt nyttår 🙂 Kos deg i kveld

 27. Godt nytt år 🙂

 28. Godt nyttår Caroline! 🙂 Håper du får en fin feiring. Ser veldig frem til å følge med bloggen din i det kommende året! Nyt kvelden, det fortjener du!

 29. Håper det blir et like bloggrikt 2011. elsker å følge med. godt nyttår verdens beste blogger.. 🙂

 30. Takk for et flott år med bloggen din!
  Håper dere har en fin feiring i kveld, og godt nytt år! 🙂

 31. Godt nyttår til deg også ♥
  Det har vært morsomt å følge deg gjennom dette året !
  Gleder meg til å fortsette med dette i 2011 ♥

 32. Ønsker deg et godt nyttår, vakre Caroline 😀 Ha en super kveld på Norefjell!

  Klem fra Silje

 33. Godt nyttår, Caroline! Håper du får en fantastisk kveld! Jeg ligger hjemme og er syk:(

  Du bør forresten vurdere å bruke hjelm når du står på ski! Uhell skjer fort. Jeg måtte selv erfare hjernerystelse før jeg forsto viktigheten av å beskytte meg! Kanskje du er litt smartere enn meg;)

 34. godt nyttår 😀

 35. ingebjørg

  godt nyttår, Caroline! 🙂

 36. Tusen takk for et fantastisk år med din fantastiske blogging!
  Godt nyttår,Caroline 🙂 <3

 37. Takk for at du har gitt meg masse inspirasjon gjennom 2010! Du har fått meg motivert til å trene og ta vare på meg selv. Du har lært meg nye ting. Og fått meg til å se på ting med andre øyne. Takk for at du blogger! Jeg beundrer deg for at du fortsetter, selv om du får negative kommentarer slengt mot deg. Du skal vite at vi er mange om støtter deg! Takk for alt du har gitt oss lesere i 2010!
  Jeg ønsker deg et godt nytt år! Håper du får en fantastisk feiring: )

 38. litt vanskelig og gjøre den til den beste ever når det er verdens verste vær ute… : )
  men godt nytttår til deg da!

 39. GODT NYTT ÅR 🙂

 40. Håper du fortsetter å blogge i året som kommer! You know we love you ♥

 41. Ønsker deg Godt nytt år, Caroline! 🙂

 42. Godt nyttår! 🙂

 43. Godt nytt år, kos deg kjempe mye 😀

 44. Victoria

  Godt nyttår verdens beste bloggar ! :- D
  Håpa du får eit godt og fint år med Mannen,
  familien, vennene, dine og ikkje minst lesararne :- D !
  Digga deg Caroline :-*

 45. Riktig godt nyttår! 😀

 46. GODT NYTTÅR Caroline! 🙂
  Vi har lik boblejakke, forresten!

 47. Godt nyttår 😉

 48. Godt nyttår!! Takk for at du er til stor inspirasjon for veldig mange! Mange som følger deg dag inn og ut 🙂 Ønsker deg alt godt i det nye året som nå har kommet! =)

  <3

 49. Margrethe

  Hei Caroline! Dette er faktisk første gangen jeg legger igjen en kommentar på en blogg!

  Jeg har alltid tenkt at de som legger i igjen kommentarer på blogger har lite å gjøre eller at de forguder den personer som blogger til det enorme! Etter å å fulgt din blogg, trofast, gjennom det siste året, har jeg tatt meg selv i å ha som en vane å lese nye innlegg, sjekke hva du har gjort på, se på bildene du har lagt ut. Jeg interesser meg for hva du gjør uten at jeg kjenner deg! Det er en rar følelse. Tenk at så mange mennesker vet så mye om deg, uten at du har noen som form for anelse om hvem som får med seg alt du gjør.
  Jeg opplever deg som en positivt og ressurssterk person. Du har tydeligvis talenter innenfor mange områder, og du er ikke redd for typiske jantelovs-forhåndsdømminger som de fleste er. Slik jeg ser på deg er du en jente med mye guts, vilje og ikke minst stayerevne 🙂

  Vil du få noe til så gjør du det meste får å klare det. Det er ikke alle som er så tøff at de slutter på juss for å heller følge drømmene sine om en journalist – utdannelse. Uansett hvor gode karakterer du har og hvilke mål som settes til deg tror jeg du vil uansett vil velge det som føles riktig for deg. Valget du har tatt ved å etablere deg tidlig, i en alder av 23 er også beundringsverdig. I dagens samfunn er det gjene slik at man «helst ikke» skal etablere seg og gifte seg før man er nærmere 30 – årene. Du setter høye krav til deg selv, og gjennomfører de med stil. Tenk så mye du har fått til. Du gir så mye inpsirasjons til mennesker som trenger det – og for den sags skyld – til dem som egentlig ikke trenger det, men som bare er innom bloggen for en liten titt.

  Det er også en annen ting jeg har merket meg med deg: Du skriver på en utrolig bra måte. Dette har mye mer å gjøre med en kun den faglige utdannelsen din, men et naturtalent. De som har ordene for sin hånd har dem der for hele livet. Du kan skrive bøker (om bloggkarrieren, om blogg som fenonmen, sosiale medier, forventningssamfunnet osv). Du har en økonomi som gir mulighet til reising, opplevelser og nye utfordringer. Du har hele livet forran deg. Du har så mange blogglesere som følger deg – men ikke la dem ta all din tid. Lev.

  Stor klem fra Margrethe

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for hyggelige ord 🙂

   – C

 50. Godt nytt år, Caroline ! Håper du vil fortsette som den supre bloggeren du er i 2011 😀

 51. Godt Nytt År!

 52. Godt nyttår til deg og dine! 🙂

 53. Godt Nyttår, Caroline!! Det har vært fantastisk å følge deg i året som var…gleder meg til det neste 🙂

 54. hvor er jakken kjøpt ? 🙂

 55. Kule klær! Hvor har du kjøpt lua? 🙂

 56. sorry.. leste nå lenger opp at du bruker hjelm i bakken:) skjønner jo at du ikke har den på inne på bildet. hehe. men kanskje du kunne hatt den i hånden eller noe så folk ser at du bruker det og er et godt forbilde som alltid!

 57. Hei Caroline 🙂 jeg lurte på hvor du har kjøpt klærne du har på deg på bildet? hva slags merke er det? jeg skal på skidag med klassen min snart og må få kjøpt meg utstyr. er usikker på hva jeg burde kjøpe, men jeg likte veldig det du har på deg! elsker stilen din! 🙂

 58. Christine

  Ååå, hva heten den jakken din? 😮 Jeg ser at det er Bergans, men hvilken modell liksom?
  Den jakken er så fin, har så lyst på en sånn. Men vet du om de fortsatt blir solgt i butikkene? 🙂

  btw, du er helt nydelig! både på innsiden og på utsiden.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *