Godt nyttår ♥

Vil  bare ønske dere en fantastisk slutt på 2010. Håper alle feirer med alt de har i dag, og gjør dette til den beste dagen i hele året!

Selv har jeg stått på ski til jeg nesten knakk sammen i beina, tatt en deilig dusj og skal til å ordne meg for kvelden. Champagnen er i kjøleskapet og kalkunen i ovnen – ting kan ikke bli bedre.

Satt forresten foran dataen i over to timer i dag tidlig, for å lage enda et oppsummeringsinnlegg til dere fra 2010. Men nettet er så treigt, så det er håpløst å laste opp så mange bilder. Jeg holdt på å sprekke av utålmodighet. Det får komme når jeg er tilbake i Oslo igjen.

Gir dere oppdatering fra kvelden i dag, pluss antrekk i morgen! Da har jeg litt bedre tid til alt. Tusen takk for et kjempefint 2010

65 kommentarer

 1. Godt nytt år, Caroline ! Håper du vil fortsette som den supre bloggeren du er i 2011 😀

 2. Godt Nytt År!

 3. Godt nyttår til deg og dine! 🙂

 4. Godt Nyttår, Caroline!! Det har vært fantastisk å følge deg i året som var…gleder meg til det neste 🙂

 5. hvor er jakken kjøpt ? 🙂

 6. Kule klær! Hvor har du kjøpt lua? 🙂

 7. sorry.. leste nå lenger opp at du bruker hjelm i bakken:) skjønner jo at du ikke har den på inne på bildet. hehe. men kanskje du kunne hatt den i hånden eller noe så folk ser at du bruker det og er et godt forbilde som alltid!

 8. Hei Caroline 🙂 jeg lurte på hvor du har kjøpt klærne du har på deg på bildet? hva slags merke er det? jeg skal på skidag med klassen min snart og må få kjøpt meg utstyr. er usikker på hva jeg burde kjøpe, men jeg likte veldig det du har på deg! elsker stilen din! 🙂

 9. Christine

  Ååå, hva heten den jakken din? 😮 Jeg ser at det er Bergans, men hvilken modell liksom?
  Den jakken er så fin, har så lyst på en sånn. Men vet du om de fortsatt blir solgt i butikkene? 🙂

  btw, du er helt nydelig! både på innsiden og på utsiden.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *