Norefri på Norefjell – Framme

God morgen 

Da er det på’an igjen med serverproblemer hos meg, det er derfor jeg ikke fikk oppdatert dere mer enn en gang i går. Men dere som følger meg på facebook & twitter fikk jo likevel med dere at vi har kommet frem, og at alt er vel. Jobber med å finne en løsning på problemene, så satser på at alt er på gli i løpet av dagen.

Alt er på plass, både på badet & på soverommet

Nå er det klart for frokost hvert øyeblikk, før vi skal opp i bakken. Jeg skal ærlig innrømme at en lun og varm hytte frister mer enn flere minus. Jeg har til og med dratt på meg halsbetennelse over natta. Sitter her og hutrer med en glovarm kopp te mellom hendene,  overbevist om jeg ikke hører hjemme i Norge på vinterstid. Men likevel. Jeg skal ikke klage. Ski er gøy hvis jeg ikke faller, venner og kjæresten er alltid morsomt, i tillegg er det nyttårsaften og full fest i morgen. Vi kommer til å få noen fantastiske dager

Nå kan dere forresten stemme på meg som årets blogger! Klikk deg inn her om du synes jeg fortjener det. Da blir jeg kjempeglad 😀

76 kommentarer

 1. Hei!:)
  Stemte på deg som årets blogger, håper du vinner:) Syns du bør vinne:D

 2. Må kose dåkke 😀 ska stemme no!

 3. hvorfor viser du alltid frem leggene dine ? 😛

  1. Fotballfrue

   Den var ny 🙂 Hvis du sikter til de gangene jeg har på meg joggebukse, så er det fordi den er designet sånn at den skal være brettet opp 🙂

   – C

 4. Hei.Hvor kan jeg bestille toalettvesken din?Vil så gjerne ha en slik:) Klem

 5. Marianne

  Hvor gjør dere av hundene når dere er borte?:)
  Kos dere masse!:)

 6. Du fortjener og bli årets blogger, så sykt. Du er kjempeflink, Caroline 🙂 Ha en fin kveld :-DD

 7. Æ veit itj om d e låv t å stæm fleir gång på dæ, men æ har nå stæmt på dæ 78 gång no=) Du vinnj sjø! Itj nå problem 😀 ska nå stæm t e får krampe i henjern.

  å du? KOS dæ i armkroken åt hanj LK =)

 8. Har stemt på deg og på flinkepiker :o) Godt nyttår!

 9. Jeg har stem på deg vet du! 🙂 Åh, forresten. Jeg elsket bildet av deg og Lasse. Dere er supersøte 😀

 10. Jeg og vil på hyttetur 😛 En del av vennene mine reiste opp på hyttetur for nyttårsaften, og det frister sykt.. Men ikke så veldig når de melder storm og lignende, men alikvell 😛 Men du må kose deg supermye 🙂 Godt nyttår 🙂

 11. heihei! jeg digger bloggen din , og jeg håper du vil lese denne kommentaren og kanskje prøve å få skviset inn det jeg skal spør om i et av innlegga dine!
  jeg vurderer å kjøpe lulu’s toalettmappe, men jeg lurer på hvordan den er, pga ingen bilder på netsiden jeg har set den på, lurer jeg på om du kunne laget en omtale med bilder osv om den ? please!

 12. Kristin

  Så ut som en koselig nyttårsfeiring!

  Et lite tips, hvis du har ordentlig halsbetennelse og ikke bare «vanlig» vondt i halsen, så er det kulde som gjelder.. Spis iskrem eller drikk noe kaldt, varm drikke hjelper ikke mot halsbetennelse 😉

  Godt nyttår!

  1. varm/lunken Te med fersk ingefær og en teskje honning pleier å hjelpe meg..:) iskrem er vel ikke det lureste å spise om du har vondt i halsen, da melkeprodukter danner «slim»..

   1. Jeg sitter nå med halsbetennelse ,og det bare varmt som hjelper for meg. Jeg drikker solbærtoddy og det hjelper 🙂

 13. Hvilke str har du kjøpt den nydelige rosa kjolen i? Den som henger i skapet. Bestilte en til meg selv i str 6 hvis jeg ikke tar feil ( den minste str. Men den ble visst alt for liten)
  Gleder meg til å se deg i den, utrolig fin kjole 🙂
  Godt nytt år!

 14. Hei kjære Caroline. Leste igjennom et par av kommentarene dine fra de forrige innleggene.
  Herregud, skal si du må tåle bra mye unødvendig og kvass kritikk! Jeg synes det bilde du utleverer av deg selv er ei frisk, treningsglad og et menneske som elsker forskjellig mat.
  Ønsker deg et godt nytt år!

 15. Selfølgelig stemmer jeg på din blogg, Caroline!! Du eier jo!! 😉
  Så nå har jeg stemt på deg. Godt nyttår!

 16. ingvild C

  har stemt på deg jeg 😀
  Håper du vinner 😉
  godt nyttår !

 17. Det fortjener du! STEMT 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *