Highlights 2010: Januar – April

God morgen! Brukte store dele av gårsdagen på å saumfare bloggen min fra januar til april. Det er i slike stunder jeg elsker å ha blogg. Det er så mye jeg har glemt at jeg har gjort. Så mange gode minner, men også noen ikke fullt så gode. Likevel, 2010 har vært bra. Jeg ville gjerne gjort alt sammen om igjen.

Tenkte det beste var å dele året opp i tre, fire måneder om gangen.

Minner fra januar

Bryllupsplanleggingen startet for alvor den første måneden i året. Her er mine vakre bridesmaids samlet hjemme hos meg, på søken etter inspo til den perfekte bryllupspikekjolen.

Jeg var med på to reportasjer i samme nummer MAGnummer. Den ene var en reportasje om bloggebabes, mens den andre . .

. . var en reportasje om blinddate, hvor jeg dro med venninna mi på 3 forskjellige dates i løpet av få dager. Stakars Kine. Du er råtøff som stilte opp!

Jeg jobbet tidlig hver dag på Emil&Samuel, og lærte selvtløseren å kjenne.

Jeg fylte 23 år, og fikk mitt fjerde elskverdige par med Louboutins.

Minner fra februar

Hugo lærte seg å bli en flittig bloggleser, da han forstod at matmor hadde seilet opp på andre plass over Norges mest leste blogger for å bli værende der.

Lars-Kristian dro avgårde på treningsleir, og jeg benyttet anledningen til å feire mine 23 år sammen med herlige venninner.

Rett før han dro, var vi var rundt omkring til alle gjestene for å levere bryllupsinvitasjonene, som endelig var ferdig etter mye planlegging og arbeid.


Jeg var en flittig bruker av den lille sorte, og skaffet meg den i flere varianter. Denne er fortsatt en favoritt, som jeg helt hadde glemt. Fra Jones & Jones.

Jeg var på Cosmopolitanawards.

Og drømte meg fullstendig bort i Krokstad Herregård, hvor vi skulle feire bryllupet 3 dager til ende.

Så ble jeg invitert som gjest i Studio 5, talkshowet. En kjempemorsom opplevelse! Dere kan se klippet her, det er gratis å registrere seg.

Lars-Kristian var fortsatt på treningsleir, og skulle ikke komme hjem før dagen etter Valentines Day. Merkelig det der, de er alltid på borte rundt den tiden, så vi har aldri fått feiret kjærlighetens dag. Jeg dro derfor hjem til Sarpsborg en tur, fordi alle venninnene mine hadde planer, og jeg ville ikke være alene. Det var også perfekt at mamma og pappa hadde invitert meg og storesøster ut på middag på hotellet i Fredrikstad.

Det ble mer enn middag, for plutselig befant jeg meg i den flotteste suiten på hotellet, hvor alle venninne mine også var. Det var storesøster som ville arangere et skikkelig slumberparty for meg, før jeg ble frue. Å, Anette! Du er den beste søstra i hele verden! Det var en fantastisk kveld, med quiz, drinker og egen kokk.

Dagen etter, da alle var samlet rundt frokostbordet og bare ventet på roomservice, ble jeg bedt om å åpne da de banket på. Der stod ingen andre enn Lars-Kristian, som jeg trodde skulle komme dagen etter. Den beste overraskelsen jeg noen gang har fått. Jeg tror jeg er litt i sjokk ennå. Jeg trodde jo at han var i Spania. Det ble den beste valentinesdagen ever.

Noen uker etter dro vi på jakt etter brudgomsantrekket til Lars-Kristian. Han endte opp med sjakket. Slips og vest som matchet meg, tok det litt lenger tid før vi fant. . .

Minner fra mars

Bare 3 måneder til bryllpet, og vi mottok beskjeden om at Krokstad Herregård, som vi hadde booket for helgen 18 – 19. juni, hadde gått konkurs. Jeg trodde verden skulle gå under. Vi var helt rådville. Alt var jo plass! Musikk, bryllupskake, blomster, invitasjoner, skyss til og fra kirken, kirkeplass, fotograf – alt var duket for bryllup, og nå ble det kanskje avlyst? Vi ringte rundt, satt oppe om nettene, prøvde å finne en løsning, men alt var booket. Kanskje ikke så rart, det er få som setter sammen et stort bryllup på 3 måneder.

Da vi begynte å snakke om å stikke til Roma for å gifte oss, ringte plutselig telefonen. Det var fra Hällsnäs. De hadde fått en avbooking akkurat den helgen vi skulle gifte oss (du vet, vi MÅTTE ha helgen 18 – 19. juni på grunn av fotballen)

Snakker vi flaks i uflaks?? Vi dro avgårde for å ta en titt på hva Hällsnäs Herregård hadde å by på, og ble mer enn positivt overrasket. For et sted! Fantastisk gjestfrihet & service.


På en helt vanlig torsdag dro jeg på champagnesmaking med verdens beste Gunnestad. Dette var vår første date siden Cosmopolitanwards, hvor vi møttes første gang.

Deretter var det duket for valsekurs. Greit å blåse liv i dansekunster før en skal danse foran nesten hundre mennesker.

Brudepikekjolene kom, og matchet mer enn perfekt til min brudekjole.

Vi hadde mange romantiske ost – & vinkvelder. .

. . før vi dro avgårde til Hällsnäs igjen. Denne gangen for å møte Helen, bryllupskoordinatoren, og presten. .

. . for å ta en titt på Landvetter kirke.

Det siste vi gjorde i mars, var å booke bryllupsreise.  Ah, Veligandu

Minne fra april

2 måneder til bryllup – jeg var i min egen bryllupsrus, kreativ, full av idéer og fant utrolig mange flotte detaljer.

Her er noen:

Så besøkte jeg Coverbrands for første gang, og fikk med meg mange produkter hjem til testing. Jeg var overhappy!

Påsken kom, vi ble i Oslo og fikk føle på det urbane påskelivet. Gatene var helt tomme for folk. Vi følte oss ganske alene, men fy, så deilig det var.

Påskeaften ble feiret hos familien Holmen, med musikk, mat, drikke & just dance.

Se video under.


Påskeegg

Dagbladet var på besøk, og laget en sak om – ikke overraskende – Fotballfruer.

Jeg ble forelsket i collegejakken

Også ble jeg plutselig kidnappet – UTDRIKNINGSLAG!

Vi dro på spa, jeg lærte å strippe, vi kjørte karaoketaxi, og danset hele natten.


Hihi – utdrikninslagsquiz

Plutselig var det mai. Highlights fra de neste fire månedene kommer om få dager

61 kommentarer

  1. Kan du vise oss noen tips om selvutløser?

  2. er du fornøyd med dataen din??

  3. Jeg misunner deg SÅ mye!! Du er så pen og skapet kunne jeg gjort hva som helst for <3<3

  4. Hei, kordan spill er det dere spiller eller danser til? 🙂 Btw, elsker bloggen din!

  5. Fantastisk mye gøy du har gjort :o)

  6. Kristin

    Haha, måtte bare le da jeg så videoen i dette innlegget! Hadde aldri sett den før, haha 🙂 Så ut som dere hadde det veldig gøy da 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *