Highlights 2010: Januar – April

God morgen! Brukte store dele av gårsdagen på å saumfare bloggen min fra januar til april. Det er i slike stunder jeg elsker å ha blogg. Det er så mye jeg har glemt at jeg har gjort. Så mange gode minner, men også noen ikke fullt så gode. Likevel, 2010 har vært bra. Jeg ville gjerne gjort alt sammen om igjen.

Tenkte det beste var å dele året opp i tre, fire måneder om gangen.

Minner fra januar

Bryllupsplanleggingen startet for alvor den første måneden i året. Her er mine vakre bridesmaids samlet hjemme hos meg, på søken etter inspo til den perfekte bryllupspikekjolen.

Jeg var med på to reportasjer i samme nummer MAGnummer. Den ene var en reportasje om bloggebabes, mens den andre . .

. . var en reportasje om blinddate, hvor jeg dro med venninna mi på 3 forskjellige dates i løpet av få dager. Stakars Kine. Du er råtøff som stilte opp!

Jeg jobbet tidlig hver dag på Emil&Samuel, og lærte selvtløseren å kjenne.

Jeg fylte 23 år, og fikk mitt fjerde elskverdige par med Louboutins.

Minner fra februar

Hugo lærte seg å bli en flittig bloggleser, da han forstod at matmor hadde seilet opp på andre plass over Norges mest leste blogger for å bli værende der.

Lars-Kristian dro avgårde på treningsleir, og jeg benyttet anledningen til å feire mine 23 år sammen med herlige venninner.

Rett før han dro, var vi var rundt omkring til alle gjestene for å levere bryllupsinvitasjonene, som endelig var ferdig etter mye planlegging og arbeid.


Jeg var en flittig bruker av den lille sorte, og skaffet meg den i flere varianter. Denne er fortsatt en favoritt, som jeg helt hadde glemt. Fra Jones & Jones.

Jeg var på Cosmopolitanawards.

Og drømte meg fullstendig bort i Krokstad Herregård, hvor vi skulle feire bryllupet 3 dager til ende.

Så ble jeg invitert som gjest i Studio 5, talkshowet. En kjempemorsom opplevelse! Dere kan se klippet her, det er gratis å registrere seg.

Lars-Kristian var fortsatt på treningsleir, og skulle ikke komme hjem før dagen etter Valentines Day. Merkelig det der, de er alltid på borte rundt den tiden, så vi har aldri fått feiret kjærlighetens dag. Jeg dro derfor hjem til Sarpsborg en tur, fordi alle venninnene mine hadde planer, og jeg ville ikke være alene. Det var også perfekt at mamma og pappa hadde invitert meg og storesøster ut på middag på hotellet i Fredrikstad.

Det ble mer enn middag, for plutselig befant jeg meg i den flotteste suiten på hotellet, hvor alle venninne mine også var. Det var storesøster som ville arangere et skikkelig slumberparty for meg, før jeg ble frue. Å, Anette! Du er den beste søstra i hele verden! Det var en fantastisk kveld, med quiz, drinker og egen kokk.

Dagen etter, da alle var samlet rundt frokostbordet og bare ventet på roomservice, ble jeg bedt om å åpne da de banket på. Der stod ingen andre enn Lars-Kristian, som jeg trodde skulle komme dagen etter. Den beste overraskelsen jeg noen gang har fått. Jeg tror jeg er litt i sjokk ennå. Jeg trodde jo at han var i Spania. Det ble den beste valentinesdagen ever.

Noen uker etter dro vi på jakt etter brudgomsantrekket til Lars-Kristian. Han endte opp med sjakket. Slips og vest som matchet meg, tok det litt lenger tid før vi fant. . .

Minner fra mars

Bare 3 måneder til bryllpet, og vi mottok beskjeden om at Krokstad Herregård, som vi hadde booket for helgen 18 – 19. juni, hadde gått konkurs. Jeg trodde verden skulle gå under. Vi var helt rådville. Alt var jo plass! Musikk, bryllupskake, blomster, invitasjoner, skyss til og fra kirken, kirkeplass, fotograf – alt var duket for bryllup, og nå ble det kanskje avlyst? Vi ringte rundt, satt oppe om nettene, prøvde å finne en løsning, men alt var booket. Kanskje ikke så rart, det er få som setter sammen et stort bryllup på 3 måneder.

Da vi begynte å snakke om å stikke til Roma for å gifte oss, ringte plutselig telefonen. Det var fra Hällsnäs. De hadde fått en avbooking akkurat den helgen vi skulle gifte oss (du vet, vi MÅTTE ha helgen 18 – 19. juni på grunn av fotballen)

Snakker vi flaks i uflaks?? Vi dro avgårde for å ta en titt på hva Hällsnäs Herregård hadde å by på, og ble mer enn positivt overrasket. For et sted! Fantastisk gjestfrihet & service.


På en helt vanlig torsdag dro jeg på champagnesmaking med verdens beste Gunnestad. Dette var vår første date siden Cosmopolitanwards, hvor vi møttes første gang.

Deretter var det duket for valsekurs. Greit å blåse liv i dansekunster før en skal danse foran nesten hundre mennesker.

Brudepikekjolene kom, og matchet mer enn perfekt til min brudekjole.

Vi hadde mange romantiske ost – & vinkvelder. .

. . før vi dro avgårde til Hällsnäs igjen. Denne gangen for å møte Helen, bryllupskoordinatoren, og presten. .

. . for å ta en titt på Landvetter kirke.

Det siste vi gjorde i mars, var å booke bryllupsreise.  Ah, Veligandu

Minne fra april

2 måneder til bryllup – jeg var i min egen bryllupsrus, kreativ, full av idéer og fant utrolig mange flotte detaljer.

Her er noen:

Så besøkte jeg Coverbrands for første gang, og fikk med meg mange produkter hjem til testing. Jeg var overhappy!

Påsken kom, vi ble i Oslo og fikk føle på det urbane påskelivet. Gatene var helt tomme for folk. Vi følte oss ganske alene, men fy, så deilig det var.

Påskeaften ble feiret hos familien Holmen, med musikk, mat, drikke & just dance.

Se video under.


Påskeegg

Dagbladet var på besøk, og laget en sak om – ikke overraskende – Fotballfruer.

Jeg ble forelsket i collegejakken

Også ble jeg plutselig kidnappet – UTDRIKNINGSLAG!

Vi dro på spa, jeg lærte å strippe, vi kjørte karaoketaxi, og danset hele natten.


Hihi – utdrikninslagsquiz

Plutselig var det mai. Highlights fra de neste fire månedene kommer om få dager

61 kommentarer

 1. Linda Marie

  Kjempefin oppsummering av de fire første månedene i år^^ Morsomt å se alt som du har opplevd i 2010:D^^ Gleder meg til mer opppsummering^^

 2. Karoline

  Wow! Du har virkelig opplevd mye på bare 4 måneder:)

 3. Elisabeth

  Hei skjønne Caroline! For et flott og forseggjort innlegg! Jeg lurer på en helt annen ting; har du vurdert å kjøpe deg din egen tredemølle? Nå har kanskje ikke dere plass der dere bor nå, men hvis dere hadde hatt det? Jeg trener ikke så mye som deg, men løper 2-4 ganger i uken. Er litt for langt og kaldt til senteret og tenker at det hadde vært perfekt med en hjemme. Vet du noe om modeller etc? Stå på og fortsatt god jul 🙂

 4. Så utrolig kult innlegg! Gleder meg til de 2 neste 🙂 Fikk et helt annet inntrykk av deg etter at jeg så den videoen. Fikk ett mer positivt syn på deg. Du virker som en utrolig herlig og sprudlende dame. Vil bare si at jeg digger bloggen din – digger deg!
  Hilsen Julie 14 år

 5. Virker som om du har hatt ett fantastisk år 🙂 Kjempe morro film btw.

 6. «Jeg var på Cosmopolitanawards.» – Mer trenges ikke å si om den kvelden! LEGENDARISK! 😀
  Håper vi får til en sånn kveld til før jeg flytter.. Det MÅ vi <3

 7. så gøy å se 😀 har fulgt deg alle de månedene og vel så det, men det er mye som fort blir glemt 🙂

 8. Så kjekt. For et velfylt innlegg!
  Tenker å lage utdrikningslag til en venninne i sommer, er mange gode idèer å ta av her ja 😀

 9. ragnhild

  HERLIG 😀 😀

 10. Virker som du legger mye arbeid på denne bloggen din 🙂 Eg fikk også eit heilt anna syn på deg da eg såg den videoen av deg. Du virker som ei sprudlande og fin dame 🙂
  Helsing Randi 15

 11. Du er så nydelig! 🙂

 12. Du er så utrolig vakker! Og jeg er mer enn misunnelig på ditt flotte hår:D Kjempefin oppdatering:)

 13. Karianne

  Åh, det er mye som er morsomt å se igjen 😀

 14. Så artig innlegg 😀

 15. Christine

  Morsomt! I suiten dere var i hadde vi vår bryllupsnatt i 2009 (etter perfekt feiring i Kommandantgården i Gamlebyen)! <3

 16. haha!! Den videoen er bare så dødsbra!!! «Jaaaaa!!! Loooooooseeeeer!!!!» Hehehe. Åååå, Caroline, jeg vil på fest med deg!! 😀

 17. Fantastisk godt og langt innlegg! Dette har du lagt arbeid i, og det syns 🙂 Og så mye du har opplevd på de månedene!

 18. Gøy med kavalkade. Du har jammen meg rukket mye på fire måneder. Gleder meg til de neste 🙂

  Men hvorfor har du du header til den du hadde før? Likte den nye veldig godt 🙂 <3

 19. Det ser virkelig ut til at du har hatt et travelt år! Men til gjengjeld fikk du drømmebryllupet – noe alle jenter drømmer om. Denne oppsummeringen var oversiktelig og bra gjort, jeg gleder meg til å høre om resten av året ditt! (Jeg ble fast leser av bloggen din rundt den tida dere var på bryllupsreise, før det hadde jeg bare vært innom en gang iblant anledning bryllupet deres og sånt, så dette er «nyttig» for meg å lese)

 20. Kjempe bra innlegg 😀 Gleder meg til de neste!

 21. Så mye flott du har opplevd!:) Hun som hadde dere på «opplæring» i strippekurs, var ikke hun med på tv-serien «Trekant», for å vise Marie hvordan man danset med stanga? Og hun som sitter helt til venste på det nederste bildet på dette innlegget, var ikke hun og kjæresten med i en episode på «Trekant» hvor de skulle vise Thomas hvordan man kan «spice» opp sexlivet, osv? heheh har trekant på hjernen! Flott blogg Caroline, gleder meg like mye hver dag:)

 22. Carolineee!

  Du vet vel at det er Victorias secret show på TV3 i kveld kl 20.30? 😀 <3

  1. Fotballfrue

   I KNOOOOW 😀

 23. mye fine tilbakeblikk 🙂
  kan jeg spørre hvem hunden i bakgrunn er på filmen?

  1. Fotballfrue

   Det er Mons 🙂

   – C

 24. Kjempe fint innlegg 🙂 Ser ut som du har hatt et minnerikt og fantastisk år! Ser at du har opplevd mye i forbindelse med bloggen å 😀

 25. Legg ut mer videosnutter! Det er så gøy å se deg i bevegelse 🙂

 26. Sykt mye på 4 månder ja 🙂 Liker 🙂

 27. Hei Caroline 🙂

  Jeg vil bare si at jeg elsker siden din og er inne her flere ganger om dagen! Måten du skriver på, det du skriver om og du er bare veldig bra 🙂 Jeg stemte på din nettside på side2 😀

  Ha en fin kveld 😉

 28. Alle må stemme på Caroline’s blogg her! https://www.side2.no/livsstil/article3054178.ece

  1. …..Selv om hun ikke er »bryllupsblogger» som de framstår..
   Stem på C! <3

 29. Fotballfrue

  Yest

 30. Så moro å se et sammendrag:) liker bloggen din kjempegodt! Ser frem til mye blogging til neste år også:)

 31. Fantastisk. du er fantastisk.

 32. Caroline, du er råå! 🙂 Takk for en fantastisk blogg.
  Digger klesstilen din, kunne du tenke deg å lage et innlegg om hvordan man bygger opp garderoben med basic plagg osv. ?

 33. Må si du har opplevd mye gøy på kort tid, Caroline.

 34. Elisabeth

  For et utrolig herlig innlegg! 😀 Elsker slike årskavalkader, gleder meg til de neste innleggene!

 35. Charlotte

  Hvor kjøper du Louboutin’ene dine??

 36. Må virkelig si at du er en av de mest «ordentlige» bloggerne jeg vet om, eller iallefall så beundrer jeg måten du har fremstilt deg selv på bloggen . Du ignorerer ikke «kommentarer – om sponsing» slik som mange andre toppbloggere , du sier meningen din , du har en utrolig fin stil og jeg syntes du virker som en skikkelig bra person ! Hilsen fast leser (som er elendig til å kommentere , desverre)

  – Håper du får ett supert godt nyttår 😀 Stå på videre i det nye året !!

 37. Må bare fortelle deg at jeg synes du er en fantastisk blogger! Du opptrer modent og profesjonelt, uten å miste særpreg, i tillegg til at du skriver veldig bra. Blir veldig inspirert av deg og det livet du lever, og har begynt å bry meg mindre og mindre om hva personer som ikke betyr noe for meg mener. Det viktigste er jo at man har det bra med seg selv, og at man liker det livet man lever, når det gjelder klær, trening, kosthold, jobb etc. Man lever jo ikke sitt liv for å behage andre. Håper du har ei fin og fredfull jul. Ønsker deg også et godt nytt år, måtte det nye by på minst like mye bra som det forrige 🙂

 38. På kveldstid (spesielt etter kl. 22) er det nesten helt umulig å komme inn på bloggen din. Får opp «tjener ikke funnet», så må oppdatere og oppdatere… Vet ikke om du kjenner til dette, og om flere har samme problem som meg?

  Likte forresten dette innlegget veldig godt (som alle andre innlegg, for så vidt)!! 🙂

  1. Kristine

   jeg hadde samme problem i flere timer i dag!

 39. Du virker så energisk og sjarmerende, og bare kjempe søt 😀 Og jeg må bare si at du har en utrolig god og gjennomført stil.
  Lurte på om jeg kunne poste noen av outfitbildene dine på tumblr-bloggen min?

 40. Du ligger på første plass på http://www.blogglisten.no ! Sykt kult. Den plassen er vel fortjent ! Elsker bloggen din ! :):)
  Btw,elsker stilen din også! (Ha en fortsatt god jul, og godt nytt år!)

 41. Du er helskjønn i den videoen! Får se en helt annen side av deg 🙂

 42. Wow for et år! Gratulerer med første plassen på blogglisten)

 43. Åh., så koselig å lese! 🙂 Hadde glemt mye, så var gøy å mimre. 😀

 44. Marianne

  Hahhaaah, likte videoen! Fekk sjå ei anna sida av deg 😀 Kanskje du kunne legge ut videoer litt oftare? 🙂

 45. Åh, du har fått opplevd litt av hvert på bare fire måneder. Hadde du så langt hår eller er det extensions? Isåfall, var det for lengde eller bare tykkelse? Er ikke mulig å ha så fint hår, blir rett å slett misunnelig! :-p
  Var faktisk det første jeg la merke til da jeg begynte å lese bloggen for et år siden!

  Du var utrolig søt i den videoen, kjempe å se en slik annen side av deg! 🙂

 46. Utrolig innholdsrikt og bra innlegg:)) Men er det bare meg(?), eller blogger du litt mindre om dagen?

  1. Fotballfrue

   Jeg har dessverre serverproblemer, så det er grunnen. Også er det jo jul,og mye som skjer 😉

 47. Mange fine minner med flotte bilder 🙂 Gøy å se selv om jeg jo selvsagt har fulgt bloggen hele året! 🙂

 48. så gøy du har hatt det! 😀
  hva heter det dansespillet dere spiller? og er det sant playstation spill eller? 🙂

 49. fantastisk bra innlegg! godt jobba.
  elsker når du roper: «LOOOSER» på filmen!!!

 50. Kan du vise oss noen tips om selvutløser?

 51. er du fornøyd med dataen din??

 52. Jeg misunner deg SÅ mye!! Du er så pen og skapet kunne jeg gjort hva som helst for <3<3

 53. Hei, kordan spill er det dere spiller eller danser til? 🙂 Btw, elsker bloggen din!

 54. Fantastisk mye gøy du har gjort :o)

 55. Haha, måtte bare le da jeg så videoen i dette innlegget! Hadde aldri sett den før, haha 🙂 Så ut som dere hadde det veldig gøy da 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *