Yey or ney?

Skal du være hott i 2011, lar du skinny jeans og leggings ligge igjen i skapet. Nå er det slengbuksa som preger motebildet.

I tillegg til den berømte slengen, var det også flere motehus som presenterte varianter av 70-tallsbuksa med høyt liv for den kommende sesongen. Skal jeg gå for en variant, skal den så absolutt ha begge deler. Sleng og høyt liv.

Er det ikke deilig å se litt vidde i klærne igjen? Dette er buksa som gir deg timeglassfigur og milelange bein, jeg synes det er dødstøft. Men hva synes du? Er dette en trend du kommer til å gå for?

146 kommentarer

 1. ney 😉 men du ville kledd det, alt kler den smukke vettu :o)))

 2. Jeg synes det kan være stilig med slengbukser! MEN, som du sier så synes ikke de kvinnelige formene like godt. Leggene, lårene og rumpen forsvinner… Jeg kommer ftil å fortsette med slim jeans, men det er mulig jeg skaffer meg en slengbukse også, hvis jeg finner en som ser bra ut på!

 3. yey or ney ? MAYBE!

  Jeg må nok svare både og 😛 Pr dags dato bruker jeg faktisk løse dressbukser med sleng og nokså høyt liv. Jeg liker det blant annet godt sammen med bluser – både i og utenfor buksa.

  Bukser med sleng er jo en kjekk måte å forlenge føttene på, og kan brukes til så mangt :-))

  Når det gjelder dette med Sarpsborg, er det forresten lavmål å dømme folk for hvor de er fra. I det hele tatt å dømme en by slik….

  Du er ei flott jente Caroline! 🙂

 4. ney 😀 men du er hot i alt, digger deg 😀

 5. Ney! husker at disse var hot for mange år siden og.. men NEY!

 6. Sikkert hot på noen, men jeg, med korte & tynne bein er nok skinny jeans best 🙂

 7. Yey 🙂 skal ihvertfall ha meg ett par til våren 🙂

 8. yeey!

 9. Et definitivt ney.. grusomme grusomme slengbukser!

 10. Jeg kommer definitivt ikke til å henge meg på «slengbuksetrenden». Men jeg tror ikke jeg vil utelukke vide bukser, bare de som har sleng nederst. Det er nemlig noe av det mest uflatterende jeg vet om, spesielt hvis man har litt korte bein som meg.

  1. Fotballfrue

   Sleng på et par hæler, så ser det ut som beina dine er dødslange 🙂

   – C

 11. Sist jeg husker, skulle slengbukser være super hot for 2 år siden. En del kjendiser prøvde seg på trenden, men den slo aldri helt til, og det håper jeg vikelig ikke at den gjør denne gangen heller. GOOO skinny jeans!!

 12. Og jeg som brukte så mange år på å akspetere de åletrange jeansene og legge vekk slengbuksene for mange år siden! Dumme mote .. Nei, dette kommer jeg neppe til å gå i, gitt, men det er sikkert mange som kler det 😛

 13. Yey 😀 Elsker høytlivsbuksene <3

 14. Yey 😀 Elsker høytlivsbuksene <3, men vil helst ha de uten en så voldsom sleng i bena 🙂

 15. Jo. Fint på jobb og fint til meg som er lang og litt tynn. Men penest på mer er skinny jeans. Og høye heler.

  Ha en fin tur 🙂

 16. Elsker 70-talls klær pg slengbukser, så dette blir hot for min del :o)

 17. definitivt et ney fra meg. slengbukser er stygt, det passer bare på motebilder.

 18. NEY!

 19. Det er utrolig tøfft, men på grunn av min krops fasong, er jeg veldig glad i livhøye stramme bukser, og tights for å vise at jeg faktisk er mer enn brede hofter og bryster, jeg har faktisk ben og midje jeg også! 🙂 Så jeg tror ikke jeg går for slengen med det første 🙂

 20. Så absolutt ikke! Jeg hater slengbukser. Men jeg elsker høyt liv! 🙂

 21. Nei, huff.. det er jo så fælt.

 22. jeg er så altfor glad i skinny jeans, men når moten forandrer seg forandrer man fort syn på det!

 23. Aldri, hater slengbukser, det er så fryktelig stygt!

 24. Uff, ney. Det er så fælt! Holder meg til skinny, jeg bryr meg ikke så mye om jeg er med på moten eller ikke.

 25. Ney 😛

 26. Ney 😉 trend eller ikke – det blir mer og mer riktig å kle seg etter fasongen sin, med inspirasjon fra trender. Og slengbukser? Det er få som kan «pull that off».
  Dessuten elsker jeg skoene mine alt for høyt til å skjule dem i et par vide flagrende bukser 😉 Mormor var skjønn i de på 60 tallet, og jeg var ikke fullt så skjønn i de på 90 tallet..
  Ney ! 😉

 27. Jeg hadde nok ikke sett særlig bra ut i det der tror jeg 🙂

 28. Yey:D Men være satt sammen med de riktige tingene. Syns egentlig det er kulest når sleng er med høytliv;)

 29. Wow, Caroiline!!!! Vi synes å være så like! Se bloggen min.. Jeg giftet meg for snart tre år siden. Vi har fått to barn siden, men verdiene og tankene våre synes å være så like!! Hyggelig om du vil ta en tur innom bloggen min eller sende meg en mail Romjulshilsen fra Julie Schnell

 30. Hej, detta är mitt första besök hos dig! Vill bara säga att jag tycker du har en väldigt intressant och underhållande blogg och jag älskar din klädstil :-). Du har väldigt fina klänningar.

 31. Ney, tror VIRKELIG ikke at slengbukser er noe for meg..! Det er jo helt…. æsj. Høyt liv, derimot, det kan jeg like.

 32. YEAY!! til høgt liv og vidde i beina!! Det pinetrange kan ikkje kostes ut fort nok for meg.

 33. For å si det sånn,så hàter eg slengbukser. Synes det er stygt,for å si det mildt så sverger eg til bukser med stramming i anklene. Men så følger ikkje eg med på trendene,da.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *