Yey or ney?

Skal du være hott i 2011, lar du skinny jeans og leggings ligge igjen i skapet. Nå er det slengbuksa som preger motebildet.

I tillegg til den berømte slengen, var det også flere motehus som presenterte varianter av 70-tallsbuksa med høyt liv for den kommende sesongen. Skal jeg gå for en variant, skal den så absolutt ha begge deler. Sleng og høyt liv.

Er det ikke deilig å se litt vidde i klærne igjen? Dette er buksa som gir deg timeglassfigur og milelange bein, jeg synes det er dødstøft. Men hva synes du? Er dette en trend du kommer til å gå for?

146 kommentarer

 1. Marianne

  Ja, men da må det i alle fall vere både høgt liv, og sleng. Blir nok ikkje berre sleng på meg i det første i alle fall 🙂

 2. Happy 40 :)

  kan være knallkult..så YEY:))

 3. Vilde :-)

  hmm, får vente å se 😀

 4. ney ..

 5. Ney til sleng på jeans. Yey til sleng på andre typer bukser! Spørs nok litt hvordan de ser ut 🙂

 6. ikke akkurat superflott for de emd litt kilo på kroppen da..

  1. Nei enig med deg! Selv er jeg gravid i 6 mnd så tror jeg må vente litt med å henge meg på trenden pga det 😀 hehehe

 7. Yey motemessig, men sannsynligvis ney på meg selv. Er knapt 1.60 høy og ikke superslank, så er andre ting som er mer flatterende for formene enn det her 😉

 8. Huff, det så skikkelig stygt ut.

 9. Julie Constanse

  Ney, slengbukser er det styggeste jeg vet om! 🙂

 10. nei og nei, ikke nu igjen! OH MY EYES! sleng er og blir.. skrekkelig.

 11. nei nei NEI! skinny jeans all the way!

 12. Solveig

  Helt klart YEY 🙂 Love them 🙂

 13. Victoria

  Tja, mulig jeg kjøper et par, men tror nok at jeg hovedsakelig holder meg til mine skinny jeans en stund til.

 14. uff, liker IKKE slengbukser 🙁

 15. absolutt ikke meg ^^

 16. Yey! 🙂 Ser bra ut på noen da, men ikke alle.. Den buksa på det siste bildet kunne jeg tenke meg.

 17. Jeg har iallfall bestilt meg et par… blant annet en buksedress av alle ting, med litt likt snitt som den buksa lengst til høyre… Jeg synes høyt liv og iallfall litt løs bukse kan være helt nydelig til noen 😉

 18. NEEEEEEy

 19. Tror jeg trenger et par dager på å bli vant til slengbukser, men høyt liv er jeg allerede forelsket i 🙂 Mulig det blir finere med sleng nå som ikke livet skal være nedforbi hoftene :p Satser iallefall på det.

 20. Du er nok ikke perfekt når du kommer fra såkalte «Sarpsborg«

  1. Fotballfrue

   Såkalte Sarpsborg? Hmm.. litt usikker på bruken din av «såkalte». Mener du det ironisk? At jeg ikke kommer fra Sarpsborg? Eller mener du at Sarpsborg er såpass sjeldent eller spesielt at det påkaller bruken av ordet «såkalt»? Finner ingen av grunnene gode nok, da jeg vitterlig kommer fra Sarpsborg og at Sarpsborg er en ganske stor by med ca 50 000 innbyggere og av den grunn neppe kan påstås å være «sjelden» eller «spesiell».

   – C

   1. Kristin

    Eg trur hun meiner harry kanskje!? Det er o litt harry der.:)

   2. Fotballfrue

    Det er en annen sak, og det er alle fritt til å mene 🙂

    – C

   3. Ærlig talt; hvor mye skal man mene om en person bare fordi han/hun er derfra eller derfra?? Voksne folk med et snev av intelligens blåser 100 % i hvor en person kommer fra; det er faktisk oppførsel som avgjør om en person er likt/respektert eller ikke! Men for unger mellom 10-16 er det kanskje viktig å kunne slenge dritt om folk utifra slike latterlige ting? I et normalt miljø hvor voksne ferdes er det så godt som ikke-eksisterende hvertfall. Handler om modning.

   4. Synes Sarpsborg er en fin by!

 21. Tror absolutt dette er noe som kan bli kjempekult -med high waist of course!;-)

 22. hanne : )

  YEEY !

 23. Jeg husker da jeg var rundt ti år, og slengbukse var in.. Mest mulig sleng på buksen var det ideelle, og det siste jeg tok på meg var strammere bukser, fordi det ble ansett som kjempestygt. Nå i dag går jeg ikke med annet enn skinny jeans(gjerne high-waist!!), og en sjelden gang chinos. Jeg tror nok ikke slengbuksen er det første jeg tar på meg til våren, men vi får se hva tiden bringer! Hun i midten ser hvert fall smashing ut, spør du meg!

  1. Haha ja det minner meg om når jeg selv var tenåring! Sleng på buksa var «in»; vi sydde inn ulike typer «slengstoff» i buksene selv 🙂 Og skinny jeans var bare det styggeste jeg visste om 🙂 Og nå har jeg nesten kun skinny jeans jeg også, hehe 😀

   1. Hahaha 😀 moten forandres!

 24. Victoria

  Yey :- )

 25. Jeg synes slengbukser er fint på lange, slanke jenter. Jeg er derimot ganske lav, og ikke syltynn, da synes jeg tights er finere, det forlenger beina mer. Men høyt liv synes jeg er fint på alle fasonger, det forlenger jo beina!:-)

  1. Helt enig med deg; slengbukser er fint på lange, slanke jenter! Ellers er det uflatterende.. Caroline vil se fantastisk ut i slike bukser 🙂 Høyt liv syns jeg også er pent; gjerne i en mørk farge da om man er frodig over magen 🙂

 26. haaaater det :p

 27. Sleng er ikke min favoritt, og tror ikke jeg kommer til å gå for denne trenden 🙂

 28. Kristina

  uff neei :p

 29. off, nei! 🙂

 30. Neggu om jeg veit. Må prøve først for å se om det er noe for meg! 🙂 Men fint på andre!

 31. YEY! slengbuksa har jeg venta lenge på.. Endelig! Gleder meg!!

 32. Caroline

  Nja, de variantene der var en smule ekstreme da 🙂 Kunne trengt litt lengre bein, men de vide buksene gir deg ikke akkurat så mange femnine former :p Rumpa blir jo borte om den ikke er evig stor og lår og legger blir like tykk..

 33. neey ::(

 34. Ney, liker ikke slengbukser, jeg. : )

 35. Yey! Jeansversjonen er kul til hverdags 🙂

 36. Endelig! Da kan man kanskje finne noe annet enn tights, leggings og bukser som ikke går over leggene i de fleste butikker igjen. Er ingen moteløve, men liker det når moten bumper innom min smak så jeg får fyllt opp garderoben igjen 🙂 Så: YEY!

 37. Anonyme anonymus

  halleluja. endeli har du yey vs ney igjen. liker over hode ikke slengbukser og mener det er en grun til at de tilhører forje århundres mote, men du ikke slutt med dette(eller bloggen) og du kan godt ta noen av de andre tingene også som luksus vs budsjett og det der. Digger bloggen foresten 🙂

 38. Liker det ikke i det hele tatt : (

 39. Jacklinn

  Ja dette er noe jeg absolutt kommer til og jump in it ! Jeg elsker og få beina mine til og se litt lengere ut enn de virkelig er, pluss at livet mitt er smalt så dette er yey 🙂

 40. Blir nok ikke en trend som havner i mitt skap eller på mine bein nei -.-

  http://inamakeup.blogg.no

 41. Jeg vet ikke heelt med den slengen på buksa, men det høye livet er veldig yey for min del! Jeg syns ikke jeg kler bukser med det vanlige snittet som er så lavt;P

 42. Blondies&Brownies

  Og jeg blar meg gjennom vår-katalogen til H&M og konstaterer at de ikke har slengbukser med høyt liv *baah* Ser KANSKJE en jeans med noe sleng, men det går nå mest i chinos, leggings og treggings, samt HM’s vanlige linbukser og dressbukser …….

 43. Det er noen som virkelig kler slike trender, og jeg tror nok at du er en av dem, men jeg vet at jeg hadde sett helt idiotisk ut med slengbukser. Hehe.

  Tenkte å si hei til deg på SATS i sted, men du pratet i telefonen så jeg ville ikke avbryte. Makan til perfekt kropp du har! Inspirerende! 🙂 Ha en fin kveld med de tre guttene dine.

 44. Cathrine

  Ney, iallfall for meg!

  1. eeenig ! 🙂

 45. ney nå, men kan hende jeg blir vant til det, og begynner å like det etter hvert 🙂

 46. Alexandra

  ney fra meg, for et flashback fra tiden som tiåring :p

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *