Yey or ney?

Skal du være hott i 2011, lar du skinny jeans og leggings ligge igjen i skapet. Nå er det slengbuksa som preger motebildet.

I tillegg til den berømte slengen, var det også flere motehus som presenterte varianter av 70-tallsbuksa med høyt liv for den kommende sesongen. Skal jeg gå for en variant, skal den så absolutt ha begge deler. Sleng og høyt liv.

Er det ikke deilig å se litt vidde i klærne igjen? Dette er buksa som gir deg timeglassfigur og milelange bein, jeg synes det er dødstøft. Men hva synes du? Er dette en trend du kommer til å gå for?

146 kommentarer

 1. Heh, nei ikke akkurat 🙂 Jeg følger aldri moten jeg, bare treningsbukse og tights her.
  Men jeg synes da at du passer alt, kunne lett ønske jeg så bra ut i klær som faktisk er på mote, og ikke bare treningsklær.

  Du er nydelig, Caroline! Et fantastisk forbilde, fortsett med det! 🙂

 2. akkurat nå blir jeg kvalm av tanken på slengbukser, men om det kommer frem i motebildet så regner jeg med at jeg henger meg på, som vanlig, haha.

 3. Trude-sofie

  Absolutt en super-yey! Deilig at gamle moter blir populære igjen!

 4. kristine

  Slike bukser er stilige dem, men det er ikke alle som har kropp til å gå i det. Det er ikke alle kroppstyper det er fint på. Er du liten og litt lubben er ikke alltid høytlivsbukser pent, dessverre. Skulle gjerne gått med slike jeg. De er jo stilige!

 5. Så absolutt. Blir godt å slippe de stramme buksene, å må si at jeg bare elsker den grå på bildet!! <3

 6. Absolutt! Gleder meg til å finne slengbukser i butikkene

 7. Akk, ney. Syns heller de burde gjort alvor av femtitallsstilen.

 8. ney fra meg

 9. Yey!! elsker slike gamle moter 😀

 10. Godt spørsmål! Det er definitivt mange som kler bukser med vide bein, spesielt modellene ovenfor. Jeg er veldig lav, og er ikke akkurat den slankeste. Dermed tror jeg nok ikke jeg slenger meg på denne trenden. Antar at det ser lite flatterende ut på meg :p

 11. NEY.
  Er alt for nære den fæle slutten på 90-tallet :/

 12. No way Jose!!!!!

 13. Katarina Hansen

  Ney ;P

 14. Synes egentlig det er kjempekult, men tror ikke det er helt heldig for min figur :S

 15. Det tror jeg jeg kan tenke meg å gå i, ja! Superkult! Men kommer nok fortsatt til å bruke jeans også, liker best å ha det trangt. 🙂

 16. Skinny jeans er det fineste 🙂

 17. Absolutt en yey-yey for oss langbente over 180 🙂

 18. Helt fantastisk! Stort YEY fra meg.

 19. NEY!!!

 20. Neei, holder meg til skinny jeans, tror jeg 🙂

 21. Æsj, nei virkelig ikke

 22. Definitivt ney til slengbukser i denim, ganske ney til slengbukser i andre stoffer.

 23. Det kan vel se kult ut på den rette kroppen, på en som føler seg komfortabel i det og som har kombinert det riktig 🙂 Men jeg tror nok jeg safer og kjører skinny jeans :p Er ikke tøff nok og jeg har vel egentlig aldri likt den typen bukser … Haha 🙂

 24. Neeey. Skinny 🙂

 25. Jeg elsker det 😀 Spesielt med høyt liv. Jeg som har korte ben, får lange ben ved bruk av hæler og slike bukser:D Definitivt elsker det!

 26. Ney! Jeg kan personlig ikke fordra å gå i slengbukser, vet ikke hvorfor, men føler at det ikke passer meg i det hele tatt. Syns det er kult på mange andre, bare ikke meg selv 😉 du hadde sikkert kledd det også du da 🙂

 27. Victoria

  Er fint på rett person. desverre er ikke jeg det, har ikke figur til å få slike bukser til å funke what so ever 🙁

 28. Mote eller ikke, det ser ikke bra ut!

 29. De var utrolig kule. Men personlig kommer ikke jeg til å gå for den. Er enig med Ida, om at det kan se kult ut på den rette kroppen.

 30. Cathrine

  Ney, jeg liker trange bukser som er korte i livet, haha 🙂
  Vil gjerne lese en opssumering av året ditt ! 🙂

 31. Kult! Men det blir nok Nay fra min side.. Passer ikke til slikt antrekk 🙁 Gleder meg til å se deg sette sammen antrekket, du kler alt!
  Men Caroline, kan du -hvis du selv føler at det blir ok- mikse sammen en liten filmsnutt fra bryllupsreisen? Ha en fortsatt god jul videre og ett hærlig nyttår til deg, LK, Hugo, Rinaldo og alle dine kjære:)

 32. jeg synes faktisk ikke det er fint å ha såå lange bein… kanskje det kan være pent om du har korte bein fra før av og vil forlenge dem, men som meg selv som har nokså lange bein i forhold til overkroppen, vil det bare se dumt ut. så ney her

 33. Du kommer ikke til å se meg i slengbukser med det første, ikke det andre heller når jeg tenker meg om :p Men du kler det helt sikkert 🙂

 34. mooaa!!!

  ney!!!!

 35. Hmmmmm…Jeg er blitt veldig glad i highwaist bukser, samt vie dressbukser..Har en liknende bukse på det ene bildet faktisk, men da uten sleng på beina:P..hehe..Personlig har jeg har vært ferdig med slengbukser siden spice girls epoken, men lenge leve høyt liv :D:D

  Et halveis yey fra meg 🙂

 36. det kan gå så lenge det ikke er denimstoff og om du kombinerer det rett! men er fortsatt litt på ney siden : /

 37. Definitivt YEY!
  Synes d er skikkelig stilig, å gleder meg til de kommer i butikkene :p

 38. Tror det blir ney på meg. Men skal aldri si aldri. Dersom jeg finner en kjempe tøff sleng MED HØYT LIV, og som ikke koster shorta er det mulig.

  Ha en fortsatt fin romjul, Caroline.

 39. Ney 🙂

 40. Fint på høye tynne folk, men ikke så fint på litt korte og mindre tynne dessverre.. er så dumt når mote bare passer for noen, for jeg elsker mote selv, men har ikke den lange slanke kroppen, selv om jeg er ikke er tjukk liksom.. men det blir sikker nydelig på deg 🙂

 41. Lisa-Marie

  Absolutt ney. Har aldri likt slengbukser, kanskje fordi det ikke passer min kropp? Nei jeg liker best skinny jeans som framhever det lille jeg har av bein 🙂

 42. Hehe, tok meg en evighet å komme meg ut av slengbuksene som jeg brukte fra jeg gikk på barneskolen og helt til 10 klassen. Det vil si at jeg ble vant med skinny jeans for tre år siden, endelig får jeg buksene mine tilbake kan vel jeg si da!!! YEY (Y)

 43. Kan bli fint på andre hvis man klarer å bruke det riktig, men er ikke helt meg, så jeg holder meg nok unna denne moten 🙂

 44. Absolutt! Vil heller ha slengbukser enn dei buksene der det ser ut som om ein har spikertynne bein:)

 45. kan vel bare si at jeg ikke kommer til å gå med slengbukser! men høyt liv, JA TAKK 🙂

  1. enig der!

 46. Vet ikke, til nå så er det ney 🙂

 47. I think it’s definitely a ‘yey’!!

 48. Karen Marie

  Kjempe fint, men vet ikke om jeg er modig nok til å bruke det…

 49. Ney… Synes de fleste er dritstygge!! Men det paret til høyre der oppe, var kult!! Kunne kanskje tenkt meg å prøve et liknende par og kanskje kjøpt de hvis de ikke ser HELT hemma ut på meg 😛 I riktig design kan de være kule men jeg synes slengbukser er ney.. xD

 50. Marianne

  Ja, men da må det i alle fall vere både høgt liv, og sleng. Blir nok ikkje berre sleng på meg i det første i alle fall 🙂

 51. Happy 40 :)

  kan være knallkult..så YEY:))

 52. Vilde :-)

  hmm, får vente å se 😀

 53. ney ..

 54. Ney til sleng på jeans. Yey til sleng på andre typer bukser! Spørs nok litt hvordan de ser ut 🙂

 55. ikke akkurat superflott for de emd litt kilo på kroppen da..

  1. Nei enig med deg! Selv er jeg gravid i 6 mnd så tror jeg må vente litt med å henge meg på trenden pga det 😀 hehehe

 56. Yey motemessig, men sannsynligvis ney på meg selv. Er knapt 1.60 høy og ikke superslank, så er andre ting som er mer flatterende for formene enn det her 😉

 57. Huff, det så skikkelig stygt ut.

 58. Julie Constanse

  Ney, slengbukser er det styggeste jeg vet om! 🙂

 59. nei og nei, ikke nu igjen! OH MY EYES! sleng er og blir.. skrekkelig.

 60. nei nei NEI! skinny jeans all the way!

 61. Helt klart YEY 🙂 Love them 🙂

 62. Victoria

  Tja, mulig jeg kjøper et par, men tror nok at jeg hovedsakelig holder meg til mine skinny jeans en stund til.

 63. uff, liker IKKE slengbukser 🙁

 64. absolutt ikke meg ^^

 65. Yey! 🙂 Ser bra ut på noen da, men ikke alle.. Den buksa på det siste bildet kunne jeg tenke meg.

 66. Jeg har iallfall bestilt meg et par… blant annet en buksedress av alle ting, med litt likt snitt som den buksa lengst til høyre… Jeg synes høyt liv og iallfall litt løs bukse kan være helt nydelig til noen 😉

 67. NEEEEEEy

 68. Tror jeg trenger et par dager på å bli vant til slengbukser, men høyt liv er jeg allerede forelsket i 🙂 Mulig det blir finere med sleng nå som ikke livet skal være nedforbi hoftene :p Satser iallefall på det.

 69. Du er nok ikke perfekt når du kommer fra såkalte «Sarpsborg«

  1. Fotballfrue

   Såkalte Sarpsborg? Hmm.. litt usikker på bruken din av «såkalte». Mener du det ironisk? At jeg ikke kommer fra Sarpsborg? Eller mener du at Sarpsborg er såpass sjeldent eller spesielt at det påkaller bruken av ordet «såkalt»? Finner ingen av grunnene gode nok, da jeg vitterlig kommer fra Sarpsborg og at Sarpsborg er en ganske stor by med ca 50 000 innbyggere og av den grunn neppe kan påstås å være «sjelden» eller «spesiell».

   – C

   1. Kristin

    Eg trur hun meiner harry kanskje!? Det er o litt harry der.:)

   2. Fotballfrue

    Det er en annen sak, og det er alle fritt til å mene 🙂

    – C

   3. Ærlig talt; hvor mye skal man mene om en person bare fordi han/hun er derfra eller derfra?? Voksne folk med et snev av intelligens blåser 100 % i hvor en person kommer fra; det er faktisk oppførsel som avgjør om en person er likt/respektert eller ikke! Men for unger mellom 10-16 er det kanskje viktig å kunne slenge dritt om folk utifra slike latterlige ting? I et normalt miljø hvor voksne ferdes er det så godt som ikke-eksisterende hvertfall. Handler om modning.

   4. Synes Sarpsborg er en fin by!

 70. Tror absolutt dette er noe som kan bli kjempekult -med high waist of course!;-)

 71. hanne : )

  YEEY !

 72. Jeg husker da jeg var rundt ti år, og slengbukse var in.. Mest mulig sleng på buksen var det ideelle, og det siste jeg tok på meg var strammere bukser, fordi det ble ansett som kjempestygt. Nå i dag går jeg ikke med annet enn skinny jeans(gjerne high-waist!!), og en sjelden gang chinos. Jeg tror nok ikke slengbuksen er det første jeg tar på meg til våren, men vi får se hva tiden bringer! Hun i midten ser hvert fall smashing ut, spør du meg!

  1. Haha ja det minner meg om når jeg selv var tenåring! Sleng på buksa var «in»; vi sydde inn ulike typer «slengstoff» i buksene selv 🙂 Og skinny jeans var bare det styggeste jeg visste om 🙂 Og nå har jeg nesten kun skinny jeans jeg også, hehe 😀

   1. Hahaha 😀 moten forandres!

 73. Victoria

  Yey :- )

 74. Jeg synes slengbukser er fint på lange, slanke jenter. Jeg er derimot ganske lav, og ikke syltynn, da synes jeg tights er finere, det forlenger beina mer. Men høyt liv synes jeg er fint på alle fasonger, det forlenger jo beina!:-)

  1. Helt enig med deg; slengbukser er fint på lange, slanke jenter! Ellers er det uflatterende.. Caroline vil se fantastisk ut i slike bukser 🙂 Høyt liv syns jeg også er pent; gjerne i en mørk farge da om man er frodig over magen 🙂

 75. haaaater det :p

 76. Sleng er ikke min favoritt, og tror ikke jeg kommer til å gå for denne trenden 🙂

 77. Kristina

  uff neei :p

 78. Neggu om jeg veit. Må prøve først for å se om det er noe for meg! 🙂 Men fint på andre!

 79. YEY! slengbuksa har jeg venta lenge på.. Endelig! Gleder meg!!

 80. Caroline

  Nja, de variantene der var en smule ekstreme da 🙂 Kunne trengt litt lengre bein, men de vide buksene gir deg ikke akkurat så mange femnine former :p Rumpa blir jo borte om den ikke er evig stor og lår og legger blir like tykk..

 81. neey ::(

 82. Ney, liker ikke slengbukser, jeg. : )

 83. Yey! Jeansversjonen er kul til hverdags 🙂

 84. Endelig! Da kan man kanskje finne noe annet enn tights, leggings og bukser som ikke går over leggene i de fleste butikker igjen. Er ingen moteløve, men liker det når moten bumper innom min smak så jeg får fyllt opp garderoben igjen 🙂 Så: YEY!

 85. Anonyme anonymus

  halleluja. endeli har du yey vs ney igjen. liker over hode ikke slengbukser og mener det er en grun til at de tilhører forje århundres mote, men du ikke slutt med dette(eller bloggen) og du kan godt ta noen av de andre tingene også som luksus vs budsjett og det der. Digger bloggen foresten 🙂

 86. Liker det ikke i det hele tatt : (

 87. Jacklinn

  Ja dette er noe jeg absolutt kommer til og jump in it ! Jeg elsker og få beina mine til og se litt lengere ut enn de virkelig er, pluss at livet mitt er smalt så dette er yey 🙂

 88. Blir nok ikke en trend som havner i mitt skap eller på mine bein nei -.-

  https://inamakeup.blogg.no

 89. Jeg vet ikke heelt med den slengen på buksa, men det høye livet er veldig yey for min del! Jeg syns ikke jeg kler bukser med det vanlige snittet som er så lavt;P

 90. Blondies&Brownies

  Og jeg blar meg gjennom vår-katalogen til H&M og konstaterer at de ikke har slengbukser med høyt liv *baah* Ser KANSKJE en jeans med noe sleng, men det går nå mest i chinos, leggings og treggings, samt HM’s vanlige linbukser og dressbukser …….

 91. Det er noen som virkelig kler slike trender, og jeg tror nok at du er en av dem, men jeg vet at jeg hadde sett helt idiotisk ut med slengbukser. Hehe.

  Tenkte å si hei til deg på SATS i sted, men du pratet i telefonen så jeg ville ikke avbryte. Makan til perfekt kropp du har! Inspirerende! 🙂 Ha en fin kveld med de tre guttene dine.

 92. Cathrine

  Ney, iallfall for meg!

  1. eeenig ! 🙂

 93. ney nå, men kan hende jeg blir vant til det, og begynner å like det etter hvert 🙂

 94. Alexandra

  ney fra meg, for et flashback fra tiden som tiåring :p

 95. ney 😉 men du ville kledd det, alt kler den smukke vettu :o)))

 96. Jeg synes det kan være stilig med slengbukser! MEN, som du sier så synes ikke de kvinnelige formene like godt. Leggene, lårene og rumpen forsvinner… Jeg kommer ftil å fortsette med slim jeans, men det er mulig jeg skaffer meg en slengbukse også, hvis jeg finner en som ser bra ut på!

 97. yey or ney ? MAYBE!

  Jeg må nok svare både og 😛 Pr dags dato bruker jeg faktisk løse dressbukser med sleng og nokså høyt liv. Jeg liker det blant annet godt sammen med bluser – både i og utenfor buksa.

  Bukser med sleng er jo en kjekk måte å forlenge føttene på, og kan brukes til så mangt :-))

  Når det gjelder dette med Sarpsborg, er det forresten lavmål å dømme folk for hvor de er fra. I det hele tatt å dømme en by slik….

  Du er ei flott jente Caroline! 🙂

 98. ney 😀 men du er hot i alt, digger deg 😀

 99. Ney! husker at disse var hot for mange år siden og.. men NEY!

 100. Sikkert hot på noen, men jeg, med korte & tynne bein er nok skinny jeans best 🙂

 101. Yey 🙂 skal ihvertfall ha meg ett par til våren 🙂

 102. yeey!

 103. Et definitivt ney.. grusomme grusomme slengbukser!

 104. Jeg kommer definitivt ikke til å henge meg på «slengbuksetrenden». Men jeg tror ikke jeg vil utelukke vide bukser, bare de som har sleng nederst. Det er nemlig noe av det mest uflatterende jeg vet om, spesielt hvis man har litt korte bein som meg.

  1. Fotballfrue

   Sleng på et par hæler, så ser det ut som beina dine er dødslange 🙂

   – C

 105. Sist jeg husker, skulle slengbukser være super hot for 2 år siden. En del kjendiser prøvde seg på trenden, men den slo aldri helt til, og det håper jeg vikelig ikke at den gjør denne gangen heller. GOOO skinny jeans!!

 106. Og jeg som brukte så mange år på å akspetere de åletrange jeansene og legge vekk slengbuksene for mange år siden! Dumme mote .. Nei, dette kommer jeg neppe til å gå i, gitt, men det er sikkert mange som kler det 😛

 107. Yey 😀 Elsker høytlivsbuksene <3

 108. Yey 😀 Elsker høytlivsbuksene <3, men vil helst ha de uten en så voldsom sleng i bena 🙂

 109. Jo. Fint på jobb og fint til meg som er lang og litt tynn. Men penest på mer er skinny jeans. Og høye heler.

  Ha en fin tur 🙂

 110. Elsker 70-talls klær pg slengbukser, så dette blir hot for min del :o)

 111. definitivt et ney fra meg. slengbukser er stygt, det passer bare på motebilder.

 112. NEY!

 113. Det er utrolig tøfft, men på grunn av min krops fasong, er jeg veldig glad i livhøye stramme bukser, og tights for å vise at jeg faktisk er mer enn brede hofter og bryster, jeg har faktisk ben og midje jeg også! 🙂 Så jeg tror ikke jeg går for slengen med det første 🙂

 114. Så absolutt ikke! Jeg hater slengbukser. Men jeg elsker høyt liv! 🙂

 115. Nei, huff.. det er jo så fælt.

 116. jeg er så altfor glad i skinny jeans, men når moten forandrer seg forandrer man fort syn på det!

 117. Aldri, hater slengbukser, det er så fryktelig stygt!

 118. Uff, ney. Det er så fælt! Holder meg til skinny, jeg bryr meg ikke så mye om jeg er med på moten eller ikke.

 119. Ney 😛

 120. Ney 😉 trend eller ikke – det blir mer og mer riktig å kle seg etter fasongen sin, med inspirasjon fra trender. Og slengbukser? Det er få som kan «pull that off».
  Dessuten elsker jeg skoene mine alt for høyt til å skjule dem i et par vide flagrende bukser 😉 Mormor var skjønn i de på 60 tallet, og jeg var ikke fullt så skjønn i de på 90 tallet..
  Ney ! 😉

 121. Jeg hadde nok ikke sett særlig bra ut i det der tror jeg 🙂

 122. Yey:D Men være satt sammen med de riktige tingene. Syns egentlig det er kulest når sleng er med høytliv;)

 123. Wow, Caroiline!!!! Vi synes å være så like! Se bloggen min.. Jeg giftet meg for snart tre år siden. Vi har fått to barn siden, men verdiene og tankene våre synes å være så like!! Hyggelig om du vil ta en tur innom bloggen min eller sende meg en mail Romjulshilsen fra Julie Schnell

 124. Hej, detta är mitt första besök hos dig! Vill bara säga att jag tycker du har en väldigt intressant och underhållande blogg och jag älskar din klädstil :-). Du har väldigt fina klänningar.

 125. Ney, tror VIRKELIG ikke at slengbukser er noe for meg..! Det er jo helt…. æsj. Høyt liv, derimot, det kan jeg like.

 126. YEAY!! til høgt liv og vidde i beina!! Det pinetrange kan ikkje kostes ut fort nok for meg.

 127. For å si det sånn,så hàter eg slengbukser. Synes det er stygt,for å si det mildt så sverger eg til bukser med stramming i anklene. Men så følger ikkje eg med på trendene,da.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *