Failed

Dro på oss ullundertøy, varmebukser, bobletøy, fylte kaffe på termosen og satte snuta mot Tryvann med godt mot for et par timer siden. Fikk oss en stjernesmell da vi oppdaget at det var stengt. Herlig. Alle planer i vasken. Hater når det skjer. Sså ble det heller en aldri så liten shoppingrunde på City. Jeg skulle egentlig jakte etter nytt treningstøy, men endte opp med dette i stedet

Ny joggebukse fra BikBok // Fløyelsshorts fra Jenny Skavlan // Nattøyshorts fra Kappahl – fin å ha på hyttetur // Søt genser med rosetter på skuldrene fra H&M // Treningstopp fra H&M // Skinnkjole fra H&M // Smykker til nyttårsantrekket fra Kappahl

Nå har vi akkurat gått en eviglang tur med vofsene, og hentet opp kofferten fra kjelleren. Ah. Bryllupsreiseminner. Vi pakker i kveld, for allerede i morgen reiser vi til Norefjell for å feire nyttår. Resten av gjengen kommer etter på torsdag. Gleder meg!

54 kommentarer

 1. Nice :D♥

 2. Cathrine R

  Hei Caroline 🙂
  Nå maser jeg kanskje litt, men har skrevet en kommentar til innlegget hvor du har skrevet hva du spiser og ønsket meg en oppdatering, men har ikke fått noe svar… Gikk inn på samme innlegg nå for 5 minutter siden, men fant det ikke, kan det bety at du er i gang med et nytt ett :)?

  Mye fint du har fått shoppet deg i dag 🙂

  1. Fotballfrue

   Innlegget om hva jeg spiser per dag er over ett år gammelt. Det var bare et eksemel, og ga absolutt ikke en klar utgreiing om hva jeg spiser i løpet av en hel dag. I dag har jeg endret kosthold til LCHF, noe som tilsier at jeg spiser nok fett til at dette skal fungere som energikilde. Det står masse om dette på internett, i tillegg kan du kjøpe bøker hos bokhandelen for å sette deg mer inn i det 🙂

   – C

 3. Hvorfor var tryvann stengt ? ;o

  1. Fotballfrue

   Stenger visst tidligere enn vanlig i romjulen 😉

   – c

 4. Fine ting du kjøpte!

  1. Tonje Hansen

   Enig! Gleder meg til å se deg med det 🙂

 5. Hei Caroline !

  Du sa du skulle komme med ein oppsumering om dette året. Når kjem det ?

  Vil berre sei at du er ein fantastisk bloggar som tar godt vare på lesarane dine ! Du fortjener 1.plassen mykje meir enn der du er no. Fortsett slik !

  Klem <3

 6. Hei, kjapt spm. Hvor får du kjøpt Ole Henriksen produkter i Oslo?? Finner ikke noe sted… 🙂

  1. jeg hadde prøvd meg på steen og strøm, har de det et sted må det vel nesten være der? men aner ikke altså 🙂

   Caroline – vi må få vite hva du ga LK i julegave da? 😀

 7. Heeeey caroline 😀
  Vi skal også på norefjell i morgen ; )
  kanskje vi sees
  hilsen dine største fans, Oscar og Frode !

 8. Søte klær, jeg har ett spørsmål: Har du å kjæresten din(husker ikke hva han heter) tengt å få barn? 🙂

 9. Så mye fint! God tur til Norefjell da! 😀

 10. Tonje Hansen

  Hei Caroline 🙂 Flott blogg! Tar du oss med til Norefjell eller får vi oppdatering etter du har kommet hjem?:)

  1. Fotballfrue

   Dere er med 🙂

   – C

 11. Gled deg til Norfjell. Bor ikke så veldig langt unna og det er fine forhold for både bortover og nedover ski 😀
  Nyt den friske fjelluften og godt nytt år ! 😀

 12. God tur skjønne deg, du fortjener det beste !!! =)

 13. Hvis produktene hennes er sponset av coverbrands, så må vel de også fås kjøpt på coverbrands! 😉

 14. Nysgjerrigper

  Helt ærlig; hadde det vært krise for deg om du en dag våknet og var 10 kg tyngre?

  Jeg kritiserer deg ikke, jeg bare lurer!

  1. Fotballfrue

   Om det hadde vært krise? Selvsagt hadde det vært krise. Jeg er opptatt av kroppen min, og det å være normalvektig / sunn. Hadde jeg gått opp 10 kg. hadde jeg absolutt ikke følt meg bra, eller trivdes med meg selv. Dessuten er det vel ikke normalt å gå opp 10 kg. over natta? 😉

   – C

   1. Nysgjerrigper

    Nei, altså det med «over natta» ble vel litt feil.
    Men det jeg egentlig lurte på var vel om du selv tror du ville vært for tykk eller om du ikke ville likt de formene? Tror du du ville vært normalvektig?
    Er det bare på deg selv du liker en fit kropp, eller vil du helst at andre skal ha det også?
    Jeg ønsker ikke å virke frekk eller noe sånt, men det har seg slik at jeg er 16 år og du er mitt store forbilde! Jeg har ikke akkurat kroppen din, for å si det mildt, og jeg lurer derfor på hva som er din motivasjon, på en måte… Om det er det at du misliker overvekt eller om du holder deg så fit for å kunne dra nytte av det når du blir gammel? (Vet vel egentlig svaret på den der, men du er som sagt mitt forbilde, og jeg lurer på hvor du finner motivasjon og energi til å være slik en sunn jente med fristelser overalt)

   2. Fotballfrue

    Jeg trives med meg selv som jeg er nå. Trener regelmessig, har masse energi og et sunt kosthold 🙂 Hvordan andre styrer sitt liv og sin kropp er ikke opp til meg å avgjøre, det må hver enkelt få bestemme selv 🙂 Det viktigste er å trives i egen kropp, og ikke ha et sykelig eller usunt forhold til trening og mat.

    Når det er sagt, skeier jeg selvfølgelig ut med godterier og kaker, spesielt i jula. Men i og med at vi har startet på et nytt kosthold, kommer jeg ikke til å spise noe særlig sukker i tiden fremover, men heller fokusere på andre energikilder.

    – C

 15. hei 🙂 ser du har annonser for superkul.no og pro-activ på siden din. Får du betalt for dette? superkul.no leverer klær av meget dårlig kvalitet, disse klærne ser meget simple ut, ja, rett og slett horete. Mange av klærne er rett og slett ubrukelige, som korte-korte jakker og bukser og kjoler som avslører altfor mye. Hele nettsiden bærer preg av useriøsitet, det finnes mange kopisider av disse.

  Pro-activ er et middel som ikke fungerer på hudproblemer, det eneste som fungerer får man på resept av hudlege og/eller lege, jeg syntes du bør forstå dette snart. Hvorfor promoterer du slikt søppel? det virker som du bruker mange ulike hudserier, du har skrevet om mange. De mest kjente merkene gjør ikke vidunder med huden din, huden din er medfødt.

  Ang. nøttene, de inneholder masse kcal. Går man ikke opp i vekt på samme måte som ellers med et lchf kosthold? hvorfor gidder lars-kristian å bruke tid på slikt? fortsatt god jul =)

  1. På hvilket grunnlag vet du/LK at de som spiller på Odd Grenland og Strømsgodset «godkjenner» denne formen for kosthold? Er det faktisk blitt gjort god nok forskning på et slikt type kosthold? Kan du i tilfelle vise til en kilde?

   1. Fotballfrue

    Lars-Kristian kjenner flere av spillerene på begge lag, i tillegg er det ingen hemmelighet at de har et lchf kosthold. Skiskytteren Bjørn Ferry la om til lchf for 1 1/2 år siden, før det hadde han vunnet 1 v.cuprenn på 10 år, siden den gang har han vunnet ol-gull og 2 v.cuprenn 🙂 I disse dager gir han ut bok om kostholdet sitt, ferrymat tror jeg den heter, basert på strikt lchf.

    Det er gjort forskning på det, men linker har jeg ikke her på iPhone. Hvis du søker på Sten Sture Skaldemann, finner du en mann som spiste seg frisk med lchf, han hadde et halvt år igjen å leve, nå er han frisk 🙂

    I tillegg kan du besøke forum.lavkarbo.no, tusenvis av mennesker som spiser lchf og aldri har følt seg bedre 🙂

    – C

  2. Dette viser bare hvor uvitende mini er. Selv om en del av våre klær ikke passer deres smak så har vi garantert en masse produkter i samme stil og kvalitet som fotballfrue selv bruker og kjøper i butiker som HM, Bik Bok og lignende. Skal ikke nekte for at vi også har en del typer klær som for noen kan virke «tacky», men disse har også sin målgruppe uten at de bør rakkes ned på.

   Vi vet også at en del personer blir litt provosert av en del av bildene våre når en modell fremstår sexy og oversminket. Vi får dessverre de fleste bildene direkte fra våre leverandører og har ikke mulighet til å endre disse, men heldigvis klarer de fleste å se forbi dette og se på selve klærne og ikke modellen. Vi har 50.000 fornøyde kunder hvert år som handler gjentagende av oss noe de ikke ville gjort hvis kvaliteten var dårlig (man kan selvfølgelig være uheldig med et plagg her som alle andre steder, men da får man selvfølgelig bytte eller penger tilbake alt etter hva kunden ønsker).

   Mvh,
   Lars

 16. Skal dere bo i hytte eller leilighet?:) Men får vi se mere av julegavene du fikk? Håper du får det fint i Norefjell:)

 17. Fyyy fader for en heslig butikk du har begynt å reklamere for på siden! Kulest.no? Fikk helt sjokk da jeg kom innpå bloggen din og så de grusomste bildene av en oversminket modell med gulblondt hår. uææ. fatter ikke at du vil assosieres med noe slikt?

 18. Gratulerer med 1 plass på blogglista!

  1. Fotballfrue

   Jeg er helt enig med deg, Lisa :/

   – C

 19. Hei 🙂 har dere hytte på Norefjell?

  1. Fotballfrue

   Nei, vi har leid på Norefri 🙂

   – C

 20. Hei Caroline!

  Tar dere med dere hundene til Norefjell? Hvordan har de det i kulda om dagen? Mine nekter å gå mer enn 100 meter før det er risting på potene og piping fordi de er ukomfortable og vil inn. Vanskelig å aktivisere både dem og meg når det er kaldere en 10 minus… Noen tips? Prøvd å få på dem potesokker, men det var uaktuellt.. hehe.

  Bloggen din er topp! 🙂

  Klem fra Siri

  1. Fotballfrue

   Hundene er med 😀 Vi har kjøpt potesokker til dem, og nå går de overalt. Her om dagen gikk vi jo tur på over 1 time med dem, uten at noen klaget 😉 Vi kjøpte våre hos petshopgirls. Det var IKKE populært i starten, men da de kom ut i kaldeværet forstod de funksjonen med en gang 🙂

   – C

   1. Det er så flott å se hvor godt hundene deres har det! Dere er virkelig gode mennesker, og gode hundeeiere! 🙂

   2. Takk for svar!

    Ja, de er vel smarte nok til å få forstå det. Jeg får gå litt sterkere inn for å få dem til å bruke dem. 🙂 Kos dere masse på tur!

    Godt nytt år!

 21. kan du vise bilde av shortsen du kjøpte og skrive pris til ?

 22. Hoho. Fail. Men da ble sikkert vofsene fornøyd. 😉

 23. Nydelige ting du har kjøpt Caroline 🙂 Gleder meg til å se det på deg! ;D

 24. Oi, hørtes drit ut! Men nydelige ting du kjøpte! Kos deg masse, og ha en fantastisk feiring av det kommende året 🙂

 25. Hei Caroline ! Jeg har samme natt shortsen og jeg er kjempe fornøyd med den !

  Har noen spørsmål her :

  -Har du noen Smashbox eller Glo Minerals foundations ?
  -Har du noen å anbefale ? (Jeg har veldig ren og fin hud)
  -Hvor lang tid tar det før man får varene man bestiller ?
  -Hvilken farge har du på foundationen ?

  -Jeg vil bare si at du er mitt store forbilde og jeg digger deg og bloggen din !
  Sjekker den hver gang jeg har tilgang til pc !
  Følger treningstipsene du gir og du gir meg motivasjon 😀

  Kos dere masse på turen ! God Jul og Godt Nytt år !

  -Guro K 🙂

 26. vs: Bare koselig, Caroline! Du fortjener det., utvilsomt 🙂 Tusen takk for det, kjekt å høre. Jeg må bli flinkere til å kommentere da, er innom flere ganger daglig, så jeg skal skjerpe meg! Ønsker deg en fin tur til Norefjell, høres perfekt ut å feire nyttårsaften der 🙂 Jeg lurer fortsatt på hva jeg skal gjør for å få en minnerik og fantastisk feiring! Men det ordner seg alltid!

 27. Ah så mye fint….kos deg masse på fjellet. Tror nok dere får en fin helg. Håper på varmere vær jeg ….

 28. kan ikke du lage et innlegg om nyttårsantrekk? 😀

 29. Hei!
  Jeg lurer på hvordan dere fordeler det økonomiske mellom dere? eller hvordan dere gjør det generelt økonomisk? Er ikke interesert i å høre hvor mye dere har i regninger osv, det er deres private sak. Men på en generell måte 🙂
  Kanskej du kunne hatt et innlegg om dette? sikkert mange som både vil ha tips og ideer om et så viktig tema 😉

  klem

 30. God tur til Norefjell! Skikkelig misunnelig 🙂

 31. Hei Caroline!

  Leser bloggen din hver dag – men har aldri lagt igjen kommentar før. Ville bare si at du gjør en så god jobb! Du er jo helt rå til å svare på kommentarer; noe jeg tror veldig mange blogglesere setter pris på!

  Du skriver veldig bra og tar gode bilder 🙂

  To tomler opp!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk, så hyggelig å høre 🙂

   – C

 32. hvor er den nye headeren blitt av?

 33. hehhee ja shopping for andre ting enn man trenger skjer ofte 🙂 haaper du har hatt en fin jul!! godt nyttar til deg og Lars Kristian.

 34. Vil bare si at du har en virkelig fin blogg 😉 Du inspirerer meg sykt mye! Det jeg digger med deg, er måten du viser at det går an å kombinere mote med en tja.. relativt lett lommebok? Det er gøy å se at man kan være opptatt av mote, uten å kjøpe drøssevis med dyre disignerklær. Man kan liksom finne mange skatter på «vanlige» butikker som Bik Bok, Kapphal, HM osv. Tusen takk for at du viser oss dette, og inspirerer oss 😉

 35. Btw, hehehehhehe.. Superkul.no <3

 36. Jeg tar forløpig 3 lodd og hvem vet kanskje kommer det flere bilder til deg etterhvert.

  Stå pp med bloggeb din, snuppa.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *