Har du noen nyttårsforsetter?

I fjor laget jeg denne listen mot slutten av 2009

Så hvordan har jeg klart meg?

Punkt 1: check- sånn nesten

Punkt 2: fail

Punkt 3 & 4: check

Punkt 5: check – jeg har jo faktisk fått jobb hos side2, i tillegg til at bloggen er et levebrød. Det hadde jeg aldri forestilt meg, og akkurat nå er det ikke noe annet jeg kunne tenke meg å jobbe med.

Punkt 6, 7 & 8: check

Punkt 9: fail

Punkt 10: check

Punkt 11: fail

Konklusjon: Jeg har vært flink i 2010! Det har rett og slett vært et deilig år. Kjærlighetens og mulighetenes år. I like. Kan ikke vente til desember 2011. Blir spennende å se hva jeg får ut av det kommende året.

Den nye listen min ser slik ut

Det må jo være positivt å ikke ha så mange punkter på listen? Dette skal jeg klare. Lett. Men skal ikke se bort fra at det kanskje kommer et par punkter til etter hvert. Har for eksempel lyst til å tilføye halvmaraton, men jeg tøøøør ikke. .

Nå skal vi snart en tur på SATS. Har jeg nevnt at jeg elsker desember? Ikke bare på grunn av jula, men også på grunn av fellestreningene med Lars-Kristian

Ps. mange har spurt om jeg kan lage en oppsummering av 2010. Er det flere som ønsker dette?

138 kommentarer

 1. Ja 😀 Oppsummering!!

 2. herlig liste! 😀 Synes du hadde klart deg meget bra dette året, og tipper neste år går minst like bra! 😉
  Og jaa! =D vil gjerne at du kan alge en oppsummering av 2010! Kanskje månedlig, hvis du skjønner..? Sånn: i januar:blablabla, februar: blablabla osv.. 🙂 Det hadde jeg likt! 😀

 3. Ja, kom gjerne med en oppsummering 🙂 Krysser fingra for mange fine bilder 🙂

 4. Jaaa, oppsummering er gøy 🙂

 5. Det hadde vært kjempegøy! 🙂

 6. Kom med en oppsumering 🙂 !!! 😀

 7. Ja! Oppsummering blir bra!

 8. Oppsummering hadde vært veldig bra! 😀
  Du har helt herlig blogg altså… du inspirerer oss så mye! 😀

 9. Marietta

  JAAA! Det er jo du av alle bloggere som må lage en oppsummering av 2010, du som har giftet deg og alt… Go Caroline, bloggen din er herlig!

 10. Gode nyttårsforsetter! 🙂 Og en oppsummering hadde vært gøy å se 🙂

 11. Julianne

  JA! Jeg vil gjerne ha oppsummering 😀

 12. Bra at du har nådd mange mål da 😀
  Jaa, oppsummering!

 13. Å, jaa, lag en oppsummering 😀

 14. Ja! Vil ha en oppsumering! Det er så gøy 🙂

 15. ragnhild

  jjaaaa oppsummering 😀

 16. ja! og da kan du også legge til noen nye bilder, også!? hvis du har 😉

 17. Caroline

  OPPSUMMERING!!! :D):) jippi!!
  Men hva mener du med tøøøør ikke? 😉 Også lurte jeg på hvorfor dere unngår så mye karbohydrater? Hva med kostsirkelen?.. Jeg hadde skjønt det hadde dere vært sofagriser, men som jeg kjenner dere er dere IKKE det! Dere er heller det stikk motsatte.. Da kan da ikke litt karbo…. skade? STÅ PÅ! Hilsen fast leser 🙂

 18. JA til oppsummering !:)

 19. Ja, en oppsumering hadde vært morsomt:D

 20. Det hadde vært noe ja! 😀

 21. JA, oppsummering! Hvis du selv orker, så klart. 🙂

 22. Jaaa oppsummering er alltid gøy å lese om! 😀

 23. Jaa oppsummering med masse bilder 😀

 24. JAA!!

 25. Vil gjerne ha oppsummering! 🙂

 26. Hei! 🙂
  Synes du bør gå for å stille i en konkurranse i 2011, for eksempel halvmaraton, som du nevner. Det er alltid positivt å ha noe en kan trene fram mot 🙂

 27. Kristine

  Jeg vil heller se litt bilder om hva du fikk til jul=) Bra blogg!:)

 28. oppsumering i bilder:)

 29. Bra at du er så flink 🙂 Ja til oppsummering! 😀

 30. marte svendsen

  ja 😀

 31. Alltid gøy med oppsummering 🙂

 32. Ja til oppsummering!! 😀

 33. Ann Helen

  Ja, kom gjerne med en oppsummering!:)

 34. Oppsummering er bra! 🙂

 35. Halvmaraton må jo være et supert mål 🙂 Jeg har ikke begynt å tenke på mine enda, er fortsatt i julestemning. Alvorets time har ikke helt nådd meg ennå 😉

 36. Hva er ditt maksimale oksygenopptak?:)

  1. Fotballfrue

   Aner ikke! Kanskje jeg skal sjekke det ut? Lars-Kristian sier det er fryktelig, men jeg kan jo kanskje prøve likevel :p

   – C

 37. jaa!! vi vill ha oppsumerring av året 😀

 38. En oppsummering høres bra ut ! 🙂

 39. oppsummering ! :- D

 40. Ja, oppsumering hadde vært kjekt!

 41. Oppsummeringer er alltid gøy:D

 42. Ja, oppsumering er bra !

  Du er en kjempeflink blogger Caroline, fortsett sånn ! Du fortjener 1.plassen ! 😀

 43. Ja, oppsummering i bilder er alltid gøy! Den lista så jo bra ut, tror du klarer det 🙂

 44. Ja, lag gjerne en oppsumering, det hadde vært veldig kjekt å se for alle som ikke har fulgt deg gjennom heeele året, bare nesten ! <3

 45. Oppsummering vil vi gjerne ha, det er gøy! 😀

 46. Oppsummering hadde vært kjempe gøy 😀

 47. ja, gjerne månedsoppsummering, altså januar 10 blabla bla, februar, blablabla :p du skjønner, haha

 48. Synes det er rart du kaller deg selv for perfeksjonist. Sorry men synes det virker helt på trynet. Virker som du digger deg selv. Tidligere på bloggen når folk spør deg om du synes du er perfekt svarer du Nei. Men nå er du helt selvmotsigende når du faktisk kaller deg selv for perfeksjonist.

  1. Fotballfrue

   Kjære,kjære,kjære deg! Huff!! Vet du ikke at det er en vesentlig forskjell på det å være perfeksjonist, og på det å kalle seg selv perfekt? En perfeksjonist vil aldri bli perfekt,fordi h*n hele tiden vil strebe etter det uoppnåelige, dvs. h*n er aldri fornøyd.

   Det er aldri dumt å sjekke fakta før en kommer med slike anklagelser 😉

   – C

  2. Huff, man skal ikke snakke når man ikke aner hva man prater om. Les ordboken din, kjære deg!

  3. Nina: du må jo rett og slett være dum. jeg blir flau! sjekk fakta før du skal rakke ned på andre.

 49. Ina Elisabeth

  Ja, gjerne en oppsummering 🙂

 50. jatakk til oppsummering av 2010 😀

 51. Karen Marie

  Ja! Kom med en oppsummering 🙂

 52. Lisabeth

  Jaaaa 😀

 53. Ja til oppsummering! : ) Liker veldig godt slike innlegg.

 54. Jaaa.oppdatere året!

  Men: VÆR FLINK TIL Å RINGE BESTEFORELDRE. En dag har du dem kke mer, da vil du angre

  jeg skulle gitt HVA som helst for mulighet til en telefon , men har ikke nummeret til himmelen….

  1. Fotballfrue

   Jeg har blitt flinkere dette året, og kommer selvsagt til å fortsette med det 🙂

   – C

 55. Hehe, jeg har meld meg på halvmaraton og jeg blir anpusten etter 3 km nå! haha! Og det er bare 5 mnd til. Trening – here I come:D

  1. Fotballfrue

   Herlig å høre 😀

 56. chatrine

  Ta gjerne en oppsummering!!!

 57. Det var gode nyttårsforsetter<3

 58. ja 😀

 59. oppsumering 🙂

 60. =) Jaa, jeg vil gjerne ha en oppsummering 😉

 61. Gode nyttårsforsett : D Lykke til med de

  https://inamakeup.blogg.no

 62. Margrete

  Det hadde vært gøy med en oppsummering!

 63. Haha! Man skal aldri se bort ifra noen check&fail! Du har vært flink, da! 😉

  Ja, gjerne kom med oppsummering! 😀

 64. Ja, hadde vært kjempe gøy med oppsummering 😀

 65. Jeg ønsker oppsummering! 🙂

 66. Karoline

  Ja 🙂

 67. ja, det hadde vært bra!!

 68. Delta på halvmaraton! Det tør og klarer du! 😀
  Og jaaa Caroline, det hadde vært kjempegøy med oppsummering:) Du er så flink<3

 69. så flink du er 😀
  jeg ønsker deet 😀

 70. ja, hadde vært gøy med en oppsumering! 😀

 71. Ja, lagt et innlegg om året som har gått 2010!

 72. ja 😀

 73. Møtte foresten deg i Oslo for en stund siden, har ett bilde av oss!:) Hadde vært kult å vite hva du har i oksygenopptak:) Har kjempelyst å ta en slik test og se hva jeg har i opptak og hva du har, høhø du skjønner – hver gang jeg løper så tenker jeg på å «slå» din løpetid!
  Igjen- oppsummering hadde vært kjempebra, gjerne med de prokuktene du har begynt å bruke osv. Stå på C, du er Norges eller verdens beste blogger synes jeg. Du tar vare på oss lesere og virker som ei bestevenninne jeg aldri har møtt, du er flott:)

  Check this out: https://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=101201

 74. Så flink du har vert 😀
  Eg har ikkje laga noke liste enda, men burde vel gjere det 🙂

 75. En oppsummering hadde vært supert! Syntes du skal melde deg på halvmaraton, det klarer du lett. Ikke la noe hindre deg i å gjøre det du har lyst til, aldri 🙂

 76. oppsumering er bare gøy! :))

 77. Ååh, beundrer at du har klart det meste på listen, hvis jeg enda hadde klart det..
  Setter også alltid opp nyttårsforsetter, klarer kanskje halvparten og treningsdelen er alltid den som ikke blir klart, men satser på at i år skal endelig bli året der målene blir satt..

  ønskes gjerne et oppsumeringsinnlegg fra min kant 😉

 78. Hei!
  Jeg kommenter sånn ca. aldri på noen som helst blogger, men nå bare MÅTTE jeg. Kjære deg, frøken, det er klart du skal melde deg på halvmaraton! Og nå skal jeg fortelle deg hvorfor. For to år siden fikk jeg og mamma plutselig et innfall om at vi skulle melde oss på Oslo Maraton (halvmaraton). Uten å tenke oss noe særlig bedre om, gjennomførte vi påmeldingen. Vi meldte oss på veldig lenge i forveien, så vi tenkte ikke særlig over hva vi egentlig hadde begitt oss ut på. Vi er mor og datter som er i normalt god form, kanskje litt over gjennomsnittet. Da september begynte å nærme seg tok panikken fullstendig overhånd! Jeg skjønte ikke hvordan det skulle bli mulig for meg å gjennomføre dette løpet. Gjennom sommeren hadde jeg trent 3-4 ganger (JA, det er helt sant), og ved skolestart var det fadderuke og andre ting som opptok tiden min. Jeg fikk altså ikke trent optimalt, på noen som helst måte. Da jeg en fin soldag i slutten av september sto ved startstreken på Akershus festning tenkte jeg at nå fikk det bare briste eller bære. Pga. min altfor dårlige oppkjøring var målet mitt bare å gjennomføre. Startskuddet gikk og jeg begynte å løpe. Før jeg visste ordet av det var vi halvveis! Frem til 14km gikk det helt ærlig som en lek! Slett ikke et eneste sekund. Men jeg må innrømme, de siste 7km var god gammeldags beinhard jobbing 😉 Men det ordnet seg det og, og jeg løp i mål med et eneste stort glis! FOR en følelse å komme i mål. Riktignok var ikke tiden min så altfor bra, tror den lå på ca. 2,20. Men du verden så gøy det var å ha fullført! Dagene etter va mildt sagt et rent helvete, jeg klarte såvidt å gå. Var så støl som jeg ikke trodde det gikk an å være. Men etter et par måneder var disse smertene glemt, og vi meldte oss på Oslo Maraton 2010! Denne gangen var målet å forbedre tiden vår. Jeg planla å trene skikkelig hardt og målet mitt var å komme i mål på under 2 timer. Forberedelsesplanene mine gikk rett i vasken. Jeg trente ENDA MINDRE, selv om det nesten ikke er mulig, enn året før. Grunnen til dette var at jeg begynte på ny skole og det var så altfor mye morro som foregikk i begynnelsen. All moroen inkluderte alkohol. Dette gjorde at jeg nesten hadde panikk dagene før løpet skulle starte, hvor flaut ville det ikke være å få en dårligere tid enn året før? Men det var nå en gang sånn at jeg hadde meldt meg på, så da måtte det bare fullføres. Og FOR EN SUKSESS! Jeg klarte riktignok ikke målet mitt, men jeg kom i mål på 2,05. Noe jeg vil si meg fornøyd med mtp den forferdelige oppkjøringen som ikke inneholdt noe annet enn alkohol og fest. Og i år slet jeg ikke i det hele tatt! Jeg kom i mål og kunne vandre rundt på en normal måte, dagene som fulgte inneholdt ikke en eneste tendens til stølhet heller. Merkelige greier. Men disse løpene har virkelig gitt oss blod på tann, og når Oslo Maraton 2011 går av stabelen, står jeg og mamma på startstreken for å gjennomføre HELmaraton. Jeg både gruer og gleder meg, men jeg er utrolig spent! Etter å ha lest det her forventer jeg at du tar turen straka vegen til oslomaraton.no og melder deg på. Tro meg, du har ingenting å tape 🙂 DETTE ER GØY!

 79. Elisabeth

  jaa, oppsummering! :))

 80. jaa, vil ha en oppsummering 😀

 81. Jaa, oppsumer gjerne 2010 🙂
  Elsker bloggen din Caroline, takk for alt du har tatt med oss lesere på gjennom dette året:)

 82. Du er på 1. plass på blogglisten 😀 VELFORTJENT!! Stå på Norges beste blogger, C! 🙂
  Var en flott nyttårsliste du har, det klarer du! Også selvfølgelig skal du delta på maraton! 😀 <3

 83. Hvis du har tid og ork til å lage et oppsummeringsinnlegg, så hadde det vært kjempegøy 😀

  Btw, når du og Lars-Kristian har spist på den San Leandro (tror det var riktig navn :p), bestiller dere bord først? Har hørt at det er mye folk der i helgene og det kan lønne seg å bestille?

  🙂

 84. Hei Caroline. Har du noen nettsider å anbefale hvor det står om lavkarbo kost? Finner så mange rare sider, men hadde vært greit å lese på noen sikre som vet hva de skriver..

  1. lavkarbo.no er en fin nettside, mange gode tips!

 85. Fikk noen tips til nyttårsforsett nå, takk skal du ha 🙂

 86. Så flink du har vært med årets nyttårsforsetter:-) Lover jo bra at neste års liste er kortere ja, det kommer du til å klare!

  Har en liten liste med nyttårsforsetter selv, men ikke annet enn jeg skal klare å oppnå:-)

  Takk så mye for oppskriften på lavkarbomarsipan forresten, prøvde meg på den og det falt i smak hos alle som fikk smake!

  Ønsker dge en koselig romjul!

 87. Ragnhild

  oppsummering hadde vært moro!

 88. Det hadde vært supert med en oppsummering av 2010!!:)

 89. Jaa, lag gjerne en oppsummering 😀

 90. Ja til oppsummeringer! 😉 Kan du forresten skrive litt om lavkarbokosten du og Lars Kristian driver med og litt oppskrifter og slikt? Skal prøve müslien, den så kjempe god ut!

 91. hei:D syns du burde ha en oppsummering:D det kan hende du blir mindt på de gode og fine stundene som har skjedd gjennom det siste året mens du kansje skriver det:D Syns du er kjempe flink til å blogge. Syns ikke du trenger å forandre deg:D Leser bloggen din nesten hver dag=) godt nytt år…. men kan du legge flere oppskrifter på mat? syns det er ganske gøy, og har lagd de fleste av de du har lagt ut:D

 92. Har tonnevis med nyttårsforsetter. Men treningen blir ikke så hyppig her som småbarnsmor og student og husmor:)

 93. JA til oppsummering av 2010 🙂

 94. jatilhalvmaraton

  Hei 🙂
  En så sporty person som deg vil aldri ha noe problem med å gjennomføre halvmaraton. Jeg bestemte meg for å gjøre det i år og trente utholdenhet fra mai til september. Jeg trente 3-4 økter i uka og hadde ingen problemer med å gjennomføre. Så jeg synes absolutt du bør legge det til listen 🙂

 95. Har akkurat løpt 7,5 km på mølla:) Så takk Caroline for inspirasjon som har gjort at jeg har blitt glad i å løpe!!!

 96. Ja jeg vil gjerne ha en oppsumering. Begynte å lese bloggen din i sommer eller noe, ogdu har allerede blitt min favorittblogger! 🙂

 97. Hei caroline!
  Jeg vil bare fortelle deg at du har en utrolig flott blogg, jeg leser den hver enste morgen før jobb.
  beundrer stilen din, ikke bare klærne men huset/leil. din, veldig flott. Digger å se dagens outfit bilder.
  😀

 98. oppsummering:)

 99. Jeg tok min første joggetur siste dag i september, jogga mange turer i oktober men i november meldte jeg meg inn på det lokale treningssenteret.
  Da ble tredemølla min beste venn, og jeghar siden 15 november hatt daglige joggeturer. Jogger opp mot 7 mil i uka..
  Jeg har meldt meg på halvmaraton, og skal klare å fullføre det. Det er mitt mål i 2011! er faktisk ganske stolt over at jeg jogger, formen har blitt bedre og at jeg nyter treningen.

  Iom at du jogger såpass mye som du gjør, bør ikke det være noe problem for deg. Lykke til!

 100. Mari Hårstad

  Ja, for oppsumering!! 🙂

 101. Hei Caroline♥ Du er helt fantastisk! Du motiverer og gleder oss som leser bloggen din! En daglig rutine som gjør meg til ei glad jente med sterke og positive meninger! ; ) Selv trener jeg en god del, og du er en motivasjonskilde som gjør treningen mer moro og mer variert! Hele deg stråler, og man blir glad av å lese og se her på bloggen din! ♥ Du får en hver person til å føle seg unik: )

  Du er så fantastisk Caroline. Jeg digger deg og bloggen din♥ Stå på videre! : )

 102. For en stund tilbake skrev du et innlegg om en concealer man kan bruke om natten, men jeg finner ikke det innlegget noe sted. Har sett gjennom arkivet, kategorien Sminke og på den gamle bloggen 😛 Husker du når du skrev om den? Hadde blitt veldig glad for svar, skulle gjerne tatt en titt på den! 🙂

  1. Ellers: ja til oppsumering!

  2. Nisselille

   Det er concealeren fra The Balm, i liten rund boks! 🙂

 103. Ja til oppsumering! 😀

 104. Alexandra

  Ja, hadde vært kjempeinteressant!

 105. HVORFOR TRENER DU SÅ MYE?? 2-3 GANGER I UKA ER MER ER NOK Å DU TRENER 5-6 GANGER I UKA…
  DU ER JO SYKT TYNN FRA FØR …..

  1. 2 -3 ganger ikke ikke nok!
   Trening er en herlig del av livet – du burde prøve 😉

 106. ja til oppsummering 🙂

 107. Go Caroline! Go 🙂 både oppsumering oh halvmaraton. <3

 108. Jaa 😀

 109. Det skader jo ikke å prøve deg på maraton. Det verste som skjer er at det ikke blir et strålende resultat, du kommer deg igjennom 🙂

  Hvordan finner du motivasjon til å spise sunt og trene såpass ofte? Hva er det som motiverer deg til å gå på trening når du ikke har lyst eller til å si nei til en sjokoladebit på en tirsdagskveld?

 110. Hanne Høyland

  Gratulerer som Norges mest leste blogg!:-D 😀 Vel fortjent!

 111. om jeg telte riktig angående punkt 9!!
  om besteforeldre- ring og besøk oftere!

  Jeg så morfaren min opp til 7 dager i uken kanskje…..
  og noen 2 ganger daglig pga als;( jeg og mamma stelte huset, han og hesta hannes:)
  lang historie, og dem andre søskenbarna var 3 stk så han aldri akuratt som dem ikke brydde seg.
  men jeg er så glaaad jeg og mamma gjorde det vi kunne for han! Og ikke ha i bakhodet i ettertid tenke; hmm skulle gjort det, ovs:/

  Og bestemora mi bodde i finnmark! Så henne sjeldent pga en veeeldig lang avstand:'(
  og vi sendte mld nå og da. Og 1-2 dager i forveien snakket jeg med henne og det er jeg så glad for!
  for hun døde like etterpå! 1-2 dager etterpå er litt uklart for meg.

  Og hun døde først og morfar etterpå dette skjedde på 3 mmd.

  Og det jeg skal rote meg fram til er at hold kontakten så ofte du kan;D
  og lar seg gjøre;-) viktig det; )

 112. Ann-Kristin

  Om du synes halvmarathon er for langt, kan du jo begynne med Sentrumsløpet på 10 km nå til våren? Fantastisk opplevelse, og en fin test til du melder deg på Oslo halvmarathon i september:) Du vil ikke ha noen problemer med å gjennomføre 21 km nå heller, men for å få en innføring i å løpe en konkurranse, er det et godt tips. Stå på videre:)

 113. Vilde Marie

  Ja 😀 Men kan du vise oss filmer fra bryllupsreisen også? 🙂 Ser så utrolig fint ut der!

 114. Jeg og har lyst og løpe halvmaraton!! Du hadde vært en perfekt motivasjonskilde for å si det sånn:) Hvis du melder deg på tror jeg jaggu jeg og melder meg på!

  1. Fotballfrue

   Å! Kanskje vi skal gjøre det sammen :p

   – C

 115. Susanne Tetlie Ingebrigtsen

  Ja! det hadde vært supert 😉

 116. 13 snart 14

  Hei, jeg er en jente på 13 år blir 14 i februar. Har du noen tips til forskjellige treningsmåter til meg, for jeg er sånn som gir meg fort når det er kjedlig. Har du noen gøye treningsmetoder ?
  Hver så snill å svar på dette, jeg har litt problemer med trening og kosthold!

  1. Fotballfrue

   Det morsomste å starte med er gruppetreninger på for eks. SATS eller Elixia 🙂 Da blir du både motoivert og ønsker å fortsette 🙂

   Lykke til!

   – C

   1. For å trene på SATS eller Elixia må du være fylt 16 år. Da jeg var 13-14 år husker var jeg aktiv med håndball, turn og dans. Prøv noe du har interesse for!

 117. ja, hadde vært bra med en oppsummering 😀

 118. mooaa!!!

  gjerne oppsummering

 119. «Gjør en ting hver dag som skremmer deg».. .. synes du skal tørre jeg…..
  Jeg har ikke nyttårsforsetter, men har alltid et mål å bli flinkere til å rydde og være mer strukturert..vel litt mer som deg hehe.

 120. Jeg hadde digget en oppsummering av 2010! Det har jo skjedd mye for deg, virker det som – fått deg en ny jobb, giftet deg, dratt på bryllupsreise… Det fortjener en ordentlig oppsumering! 🙂
  Jeg har en del nyttårsforsetter men de skal jeg ikke dele med «offentligheten» før nyttårsaften 😉

 121. Ja 😀
  Lag oppsummering!

 122. Birgitte

  flink du har vært med listene:)
  har lyst til at du skal lage en oppsummering av 2010:)

  du er så flink til å blogge<3

 123. Ragnhild

  Heia ;DDD
  Du e suuuper flink som trener sååå mange ganger i løpet av en uke. Trener selv 6 – 10 timer i uken (jogger i hvert fall 3 mil), men jeg har en tendens til at øktene mine fort varer over 2 timer. Hvor lenge varer dine treningsøkter?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *