3. juledag: lutefisk

Jeg er sliten. Dagen har bare forsvunnet i et kaos av mat, trening, rydding, matlaging, borddekking, og herlig selskap. Denne gangen var vi vertsskap for Vivi & farfaren til Lars-Kristian. Enda en vellykket kveld. Vi laget lutefisk for første gang, og fikk det virkelig til. Måltidet kunne ikke vært bedre.

En god kokkevenn å ha

Ser dere peisen er på plass i bakgrunnen?

Litt i samme stil som på julaften. Elsker å få brukt serviset vårt!

Så viste vi frem film fra bryllupsreisen vår, samtidig som vi spiste rester av bryllupskaken Uslåelig kombinasjon!

I want this tan again!

Søte minner – dette ble en utskeingsdag, for å si det sånn.  .

Kveldens antrekk

Topp fra OneTeaspoon // skinnshorts fra Gina T // armbånd fra Jimmy Choo for H&M // lakkpumps fra Asos.com

Nå skal vi se julefilm før det er natta 😀

153 kommentarer

 1. off syns lutefisk lukter så fælt at jeg har aldri smakt det;) kanskje på tide nå som jeg er 23 år og vi har hatt det hver eneste jul..;) nydelig service også, slik fikk min bror også til hans bryllup!

 2. Henriette

  Så flott dere har det hjemme! Vakre farger du har valgt, både til hverdags og jul. Jeg er helt enig i at hvitt er finest til jul – det er jo dessuten den «ekte» julefargen. Er fint med rødt også, men kan fort blir litt overkill.

  Er litt skeptisk til lutefisk, men det er mest pga. konsistensen 😉

 3. kan ikke du videoblogge? 🙂

 4. Jeg syns du ser helt fantastisk ut! Jeg tror du tok bildet litt på skrå for å se litt mørkere ut, ikke for å se syltynn ut. Jeg vet ikke hvor mye du spiser, men det du spiser er jo veldig sunn mat med mye proteiner og oljer. Ikke ta til deg alt som blir skrevet, det er mange som er sjalu på deg 😉

 5. They are jealousssssssssssssss. I would like to look like you
  i love your blog 🙂

 6. For en søt farfar!!

 7. madeleine

  jeg blir så utrolig oppgitt..

  sånn som jeg forstår det utrifra bloggen til caroline, så er hun veldig bevisst på hva hun spiser i hverdagen, men kan fint skeie ut i helgene og ved spessielle anledninger ellers, med både vin og godteri. dette er ikke noe ekstremt i det hele tatt, jeg tør påstå at det er et sundt forhold til mat som alle burde ha? man burde jo faktisk ikke spise masse tull i hverdagene. hadde caroline vært så ufattelig ekstrem, så hadde hun aldri unnet seg noe godt i det hele tatt, og den dagen det skjer, da kan dere begynne å reagere, syns iaf jeg da.

  jeg vil si at folk som alltid skal kommentere vekten til caroline negativt, bare er sjalue, alle skulle vell ønske de hadde viljestyrken og kroppen til caroline, enten dere vil innrømme det eller ikke. og hvorfor er det sånn at det er helt greit og kommentere vekten til en som er «for tynn» (som dere påstår) ingen ville vell kommentert vekten til en som var overvektig?

  nei, stå på caroline 🙂 jeg syns du er flott!

 8. lolsenbanden

  roooooooooolig ettervekst

  1. Fotballfrue

   Haha, er det mulig? Jeg var hos frisøren for 2 uker siden, kjære deg. Til din informasjon helbleker jeg ikke håret, jeg STRIPER det. Ting skal se naturlig ut. Helbleket hår er det styggeste og mest uclassy jeg ser.

   – C

   1. UTROLIG unødvendig av lolsenbanden, fordi når man ikke har naturlig hvitt år bil det så klart ikke være kritt hvitt i hodebunnen. Men når det er sagt! Tror du hadde vært UTROLIG fin og sett mer voksen og «sofistikert» ut med hakket mørkere hår. Har såå lyst til å se deg med det 🙂 bare sånn som det her f.eks. http://nicolerichie.celebuzz.com/wp-content/uploads/2009/05/nicole-richie-hair-color-1-050209.jpeg

    kanskje ikke en gang så mørkt. Men tror du hadde sett så utrolig smashing ut med det! Har litt problemer med så lyst hår som du har hvis det ikke er naturlig. Synes ikke det gjør det riktige for huden til noen. Den blasser liksom litt ned gløden. Men du må jo selvfølgelig bestemme selv hva du vil ha, men please vurder det i hvertfall, for du hadde sett sååå bra ut! ahh 😀

    ha en fin dag videre 🙂

 9. Veldig rart å kommentere utseendet på folk. Hvorfor skal man stå til rette for det egentlig? La nå folk være tynne, feite og midt i mellom uten å legge ut bedreviter-kommentarer. Patetisk at mange av de som et øyeblikk kritiserer folk for å være for tynne, ønsker å slanke seg i det neste. Teit når det å bry seg handler om misunnelse, og ikke om medmenneskelighet! FY!

 10. Litt rart spørsmål, men hva syns du om firkantete fat? ser du har runde.

 11. hvordan er kaken? trekk og fyll? Regner med det er bryllupskaken 🙂

 12. Jeg ELSKER lutefisk! 🙂

 13. Kan du kanskje legge ut den filmen fra bryllupsreisen din? Hadde vært fint å se, nå når det er minusgrader fra helvete!!

 14. Jeg er også en av de som synes en del av kommentarene rundt vekten din er direkte ufine. Men hvis du ser på dine egne kommentarer (beklager at jeg kopierte) kjører du jo litt dobbeltmoral… eller?

  Fotballfrue says:
  December 28, 2010 at 12:55
  For å være helt ærlig så visste jeg det ikke. Jeg hadde aldri kommentert vekten eller utseendet til en person jeg ikke kjenner. Men på seg selv kjenner man tydeligvis ikke andre 😉

  – C

  Fotballfrue says:
  December 28, 2010 at 19:33
  Haha, er det mulig? Jeg var hos frisøren for 2 uker siden, kjære deg. Til din informasjon helbleker jeg ikke håret, jeg STRIPER det. Ting skal se naturlig ut. Helbleket hår er det styggeste og mest uclassy jeg ser.

  – C

  1. Fotballfrue

   Nå forstår jeg ikke helt hva du mener. Hvordan er dette dobbeltmoralsk? Jeg går ikke direkte på noen personer her? Jeg må da få lov til å synes at helbleket hår ikke er fint. Er faktisk ganske lei av at enkelte alltid skal dra opp etterveksten min, når den faktisk ikke eksisterer.

   – C

   1. Celine

    Nei, du går kanskje ikke direkte på noen presoner med kommentaren din, så å kalle det dobbeltmoralsk var kanskje å gå langt.
    Men jeg har lest bloggen din lenge, og synes du har blitt krassere og «frekkere»i kommenteringen din de siste månedene. Jeg skjønner at man blir lei av kommentarer om ettervekst, vekt osv, men du virker mye mer fokusert på å forsvare deg de gangene du får «kritikk» enn å svare på spørsmål og hyggelige kommentarer.

    Det er kanskje lettere for leserne å slenge litt negative kommentarer, når de ser at det er det du svarer oftest på. Når du i tillegg ofte svarer med «samme mynt», føler noen at det ikke gjør noe å kommentere negativt?

    Bare ren tilbakemelding om oppfatningen av blogg»oppførselen» din i det siste, verken angrep på deg som person eller utseendet..

   2. Fotballfrue

    Jeg svarer så og si på alle kommentarer, det er bare å lese gjennom kommentarfeltet så ser du det. Selvfølgelig «forsvarer» jeg meg på negative kommentarer, hvordan er man ellers uenig?

    – C

 15. Syns det er leit at du må forsvare utsendeet ditt C. Tid ble det galt å bry seg om kroppen sin, som tynn eller overvektig? Folk må jo bare innse at du har en flott kropp etter mye trening, sunt kosthold og noen veldig gode gener. Du viser at det må trening og sunt kosthold til for å få en slik kropp som du har. Dette er jo noe alle allerede vet, men som de helst ikke vil tro. Ha en fantastisk nyttårsfeiring til dere begge <3

 16. Kjære, fine deg.

  Jeg syns du er vakker, sunn og fantastisk. Men en ting er sikkert. Lenge leve janteloven i Norge! 🙂
  Stå på! Jeg syns du er et flott forbilde og en inspirasjon.
  God romjul 🙂

 17. Hvor lang tid bruker du når du løper 5 km på tredemøllen? 🙂

 18. Hei!:)

  Jeg ser du bestiller en del ting fra asos.com. Jeg har tenkt selv å bestille noe derfra,men lurte om portoen og frakt er dyrt? hvor mye kommer det ca. på hvis prisen på en vare er rundt 400 kr?

  Håper på svar!:)

 19. michelle

  at du virkelig tar deg tid til å svare kommentarer skal du har creds for! Ellers er det veldig provoserende at folk hele tiden må påpeke vekten din. Jeg mener, hadde du vært stor hadde ikke noen sagt noe. Rett og slett fordi det er sårende og vondt. Er man tynn får man en hel del kommentarer som er LIKE sårende og vonde. Det skjønner jo ikke enkelte.

  Stå på Caroline!

 20. Hei:) Jeg jobber på en kjøkkenbutikk og idag var det noen innom å lurte på om vi hadde samme type servise «som fotballfrua».

  – June

 21. Ragnhild

  Håper du aldri slutter å skrive selv om du får pes fra enkelte her inne. Leste en artikkel om at bloggere ikke vil skrive mer pga sårende kommentarer! Jeg skjønner virkelig ikke at mennesker kan ha så lyst å såre andre! Jeg er ofte inne på bloggen din og du er jo så utrolig inspirerende! Og utrolig vakker! =)

 22. hei er det mulig å få oppskrift på kaken? ::D

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke laget min egen bryllupskake 😉 Det er den faktisk en fra Sveriges kokkelandslag som har gjort 😀

 23. Siri Elise

  Åh, den kaken så jo bare helt nydelig ut! 🙂

  Men èn ting; så igjennom noen av kommentarene, og jeg må bare si det at jeg syntes at enkelte av de kommentarene var rett og slett frekke! For selv om man er tynn og har fin kropp, betyr jo ikke det at man er farlig tynn, liksom så tynn at man nesten er på stadiet til å legges inn! Og det at dere skriver at hun bør legge på seg noen kilo, eller at hun ikke ser bra ut – hva har dere med det? Tenk om hun er fornøyd med kroppen sin akkurat som den er? Skal hun legge på seg bare fordi dere vil det/mener det? NEI hun kan gjøre akkurat som hun vil, og spise som hun vil. Og når man trener regelmessig og spiser sunt, så er det jo ikke rart at man har en tynn og fin kropp.

  Ja, så at dette ble en lang kommentar, som du sikkert syntes var litt unødvendig, men jeg følte bare for å skrive dette, for jeg syntes så synd i deg når jeg leste de litt frekke kommentarene.
  Lev livet som du vil du Caroline! Du virker som en helt nydelig person!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *