Caroline tester

Ingenting er bedre for huden om vinteren, enn litt ekstra pleie.

Huden din skal du tross alt ha hele livet, så det gjelder å ta godt vare på den. Invester gjerne i gode kvalitetsprodukter, så vet du at den får all næring og behandling den trenger.  Selv har jeg blitt veldig flink til å bruke både skrubb og forskjellige ansiktsmasker den siste tiden. Har også lykkes å finne en krem som fungerer både dag og natt, og som passer veldig godt til meg.

Ole Henriksen – nurture me bruker jeg morgen & kveld. Jeg har ikke spesielt sensitiv hud, heller normal, men har lett for å bli litt blank i pannen utover dagen. Derfor har valget mitt falt på denne kremen som skal virke mattende. Har benyttet meg av nurture me i i nesten to måneder nå, og er veldig fornøyd. Lukter litt som hubbabubba, med andre ord; helt fantastisk.

Inneholder nærende oljer og vitaminer som skal styrke hudens naturlige forsvar, og som skal beskytte huden mot luftforurensning. Perfekt dersom du bor i en storby!

Ole Henriksen – firm action mask har jeg kun fått brukt to ganger. Jeg bruker jo i tillegg en blåbærmaske en gang i uken, i tillegg til sukkerskrubb to ganger i uken, så ofte kan det bli vanskelig å huske på alt jeg skal putte i ansiktet. Grunnen til at det kun har blitt to runder med denne, kommer av at den skal virke i 20 minutter. Du må altså sette av litt tid. Det ideelle er å bruke masken 2 – 3 ganger i uken.

Ansiktsmasken stivner, naturlig nok, i og med at den består av kinesisk leire. Dufter rent & godt, og etterlater huden babymyk. Perfekt for oss kvinner når vi er i eggløsningsperioden, siden den skal gjøre underverker på hud med tendens til utbrudd.

Har til og med fått lov til å teste denne på Lars-Kristian, og han var veldig positiv. Ekstra morsomt når gutta skal prøve å være jålete.

O-H-produktene passer like fullt til menn som til kvinner.

Produktomtale i samarbeid med Coverbrands.no

35 kommentarer

 1. Stor fan av Ole Henriksen selv:) Har ikke testet de produktene, men har hans «three little wonders» liggende 😉

 2. De virker gode

 3. Caroline, jeg har glemt helt hva den krøll/kreppe tanga het som du brukte for å få «sauehår» som du kalte det?:P
  God Jul fra en særping 😉

  1. Ida Marie

   Tenkte jeg kunne svare; hun brukte denne, https://www.makestyle.no/epages/makestyle.sf/no_NO/?ObjectPath=/Shops/MyStyle/Products/15623, bølgetangen fra Gamma, om jeg ikke husker helt feil? 🙂

 4. Jeg har virkelig lyst på absolutt alle OH produktene 😀 Du burde også prøve feel the diffrence masken fra OH. Deilig med ekstra fukt nå på vinteren. Og Sukkerskrubben er virkelig den beste jeg har prøvd! Aldri fått så skinnende og glatt hud før. Anbefales til alle<3 Jeg pleier å ta maske mens jeg rydder,ser på tv osv,så får jeg gjort fler ting på en gang;) Effektiviteten lenge leve!

 5. Hei Caroline!

  Jeg vil bare si at du er mitt forbilde! Jeg er selv en perfeksjonist, og det er litt godt å lese bloggen din. Du sier ofte du er perfeksjonist uten noe mer oppstuss! Jeg bli mobbet endel for at jeg er sånn og har endel «ekstreme» greier for meg innimellom… 😉 jeg liker at ting blir ordentlig gjort og gjennomført! Jeg synes du er helt fortryllende vakker og smart. Lars Kristian må være ufattelig stolt av å ha en slik nydelig kone med hodet på rett plass og bein i nesa! Jeg sier det igjen, du er mitt forbilde! Jeg håper du tar til deg disse ordene selv om jeg er helt fremmed for deg. 😉

 6. Har du en link hvor du har skrevet om forlovelsen? Hvem som fridde, når og hvor? Ble plutselig så nysgjerrig på det og går ikke an å søke det opp:)

 7. Takk for anbefalingen! 🙂 Tror jeg skal kjøpe en av de. Skal til London neste måned, for å shoppe. Finner ikke så svært mye her i Norge annet enn på nettet. Men er det noen butikker du anbefaler i London? Hvis du har vært der, da.

 8. Jeanette

  disse produktene er altfor dyre!
  greit nok at de har god kvalitet,men er uansett for dyrt.

  har testet firm action masken flere ganger (stjålet litt av min mor!) og den er veldig bra,Men jeg synes kvisene ble litt verre før de ble bedre og helt borte

 9. Ole Henriksen <3 Blir helt genial hud av det jo! 😀

 10. Har du en fuktighets krem for menn du vil anbefale i vinter kulden?

 11. Hei, bytter du ofte produkter eller holder du deg til faste? Vet du om det er lurt å bytte produkter, sånn en gang i halvåret? MVH Kine

 12. Oda Marie

  Hei 😀 jeg lurte på om du kunne skrive oppskriftene på sukkermasken og blåbærmasken? eller si hvor jeg kan finne de? 🙂

 13. Karoline

  Virker som gode produkter! Hvor er det blitt av din nye header forresten?

 14. Er det parfyme i OH-produktene?

 15. Hei!
  Fantastisk å lese om anbefalinger av hudpleieprodukter!!! Jeg sliter til tider med uren hud og blir også blank – til tider oljete i pannen utover dagen!! Vil du anbefale disse da? eller har du annet å anbefale? Og har du tips til masker som virker rensende i dybden?
  Ha en fortsatt god jul, og nyt høytiden!!

  1. Hei, har slitt med samme problemet og kan anbefale Dermalogica sine produkter!
   For uren/blank hud kan du bruke Dermal Clay Cleanser som virker veldig rensende og oppfriskende på huden. Og Oil Control lotion eller noe sånt som fuktighetskrem. De har også en veldig god rensende peelmaske som renser i dybden og motvirker senere utbrudd. De selger sånn startkit med alle disse produktene tror jeg, men vet ikke helt hva det heter.

   Har aldri prøvd OH produkter så vet ikke om Dermalogica er bedre enn disse, men Dermalogica produktene har hvertfall hjulpet meg utrolig mye, så sprer budskapet videre til alle som sliter med de samme problemene:)

   Tror coverbrands.no har dermalogica sine produkter, ellers finnes de hvertfall på strawberrynet.com. Kjøp på netter, for mye billigere der enn på hudpleiesalonger.
   Håper disse produktene kan hjelpe deg like mye som de hjalp meg:)

 16. O-H produktene er fantastiske 🙂

 17. Hva skal jeg gjøre ?

  Heei caroline, jeg har ett problem og jeg har veldig lyst til og spørre deg om hva jeg skal gjøre. Jeg er en jente på 12 år og går i 7.klasse jeg er en av de høyeste i klassen er 167 cm høy.problemet mitt er det at jeg veier utrolig lite får og være så høy veier 45 kilo & har aldri veid mer enn 46 kilo ! Mange sier at det kan Være farlig siden jeg er så høy men veier kjempe lite og jeg kan få anoroksi. For ikke sÅ veldig lenge siden kastet jeg opp utrolig mye, mamma trodde jeg kastet opp med vilje fordi hun trodde jeg ville slanke meg så hun spurte meg om jeg faktisk kaster opp med vilje jeg gråt og sa at jeg ikke gjorde det med vilje men at jeg plutselig blir kvalm og må spy. Da det var sommer ferie reiste familen min til Canada siden vi skulle besøke tanta mi som bor der. En dag skulle vi på en resturant når vi ble ferdig med og spise begynnte vi og prate plutselig ble jeg kvalm og gikk på do og kastet opp
  På vei hjem sa tanta mi at det er utrolig farlig at jeg er så tynn og må spise sunnere. Jeg begynnte og spise mer men måtte også gå til legen fordi jeg ville vite hvorfor jeg kastet opp hele tiden legen sa st det var fordi jeg hadde lite vitaminer i kroppen og måtte drikke tran osv men det sa jeg til han st jeg syntet smakte smakte så vondt at jeg bare spyttet ut det.han sa at jeg måtte spise sunnere , fisk osv ..
  Jeg lurer på om du kan hjelpe meg litt med noe sunt jeg kan spise setter utrolig pris på det om du vil hjelpe meg .. Skrive ett innlegg eller no om noe sunt

 18. Karoline

  Hei, ville bare tipse om at du får tak i disse på Ebay.
  Til den nette pris av 180 Norske kroner 🙂

  https://cgi.ebay.com/Ole-Henriksen-New-Beginning-Scrub-1-7oz-50g-NEW-BOX-/290515151775?pt=US_Skin_Care&hash=item43a40d6b9f

 19. Har Victoria Secret showet gått på norsk tv i år? Har ikke sett det på noe reklame eller noe i år, så er redd jeg har gått glipp av det !

  1. Så at det skulle gå på tv3 onsdag 20.30;) ( om jeg ikke husker heeelt feil tispunkt..)

   1. Fotballfrue

    HURRA 😀

    – C

 20. Hei. For de som ikke har så veldig god råd (er jo en del unge lesere her) vil jeg anbefale den nye rensen til loreal perfect clean (jeg kjøpte på hennes og maurits). Har brukt den orange skrubbrensen i ca 14 dager nå, og har aldri vært så fin i huden, all sorte prikker og urenheter er borte Er lett siden det er «skrubb» med på flasken med sugekopp for og ha i dusjen. Er aprikos lukt på den og anbefales. Finnes både med og uten skrubb

 21. Liker bloggen din kjempe godt, Caroline! Men lurte på om du kunne anbefale noen billigere produkter? Jeg er student og har ikke muligheten til å kjøpe så dyre produkter (selv om de er det beste på markede). Du var jo student selv en gang, hva brukte du da? Har du kanskje noen økonomiske tips til studenter? Virker som du er veldig flink med penger( at du har kontroll over økonomi osv), så hvis du har noen tips hadde det vært suuupert! 🙂

   1. Å,tusen takk! 😀

 22. Hei Caroline!
  Håper du har hatt en fin jul !
  Vet dette kan være fryktelig mye å spørre om, og jeg vet du har laget oversikt over sminkeproduktene dine en haug med ganger – men kunne du muligens ha laget en sånn ukesoversikt over hva du bruker? Altså dag til dag, sånn som du har gjort med treningen?
  Er trolig mye arbeid, men er veldig fascinert over hvor fantastisk du ser ut – så tenkte i hvertfall å spørre…

  Tusen takk for en fantastisk blogg <3

 23. PLEASE, please, legg ut er bilde av Lars-Kristian med ansiktsmasken på! :D♥

 24. Da ett av nyttårsforsettene mine er og ta bedre vare på huden min, bestilte jeg i dette minutt hjem produktene + ansiktsrensen. Håper jeg blir fornøyd 😀

 25. Hei! Veit dette er et litt gammalt innlegg, men håper du ser denna uansett :p
  Først skriver du at det er morsomt at guttene prøver å være jålete når de prøver produkter, og etterpå sier du at de passer like bra til menn som til kvinner.
  Blir jo ikke helt satt i riktig lys.

  1. Fotballfrue

   Ja? Det var morsomt at jeg fikk prøve den på Lars-Kristian fordi han er så macho. Jeg prøvde den på han fordi den passer like bra til menn som til kvinner. Hva mener du? Jeg forstår ikke?

   – C

   1. Jeg mener at når du skriver at produktene passer like godt til menn som til kvinner,
    og etter på framstår det som om det er jålete å bruke de! 🙂
    Det var alt jeg mente med det.

 26. Bruker du ikke p-piller eller annen hormonbasert prevensjon siden du har eggllsning? Planlegger dere barn? 🙂

 27. […] de nå fått inn luksushudpleieproduktene fra Ole Henriksen! Denne ansiktsmasken som blant annet Fotballfruen sverger til, denne cleanseren og denne dagkremen med solfaktor ligger allerede i handlekurven min. […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *