Update: Peaks Hair

Kan du fortelle om håret ditt? Er du fornøyd, hvordan er kvaliteten og hvor lenge holder det av gangen? Hvordan vasker du det, og hvordan er det å sove med?

Nå er det drøye to uker siden jeg var hos Carina som jobber på Hendrix Hair (frisør i Oslo) for å løfte teiphåret mitt, Peaks Hair. Da hadde jeg hatt den samme teipen i 3 måneder, og likevel så det veldig bra ut. Håret er fortsatt veldig fint, så vi valgte å skifte teip, løfte det, og klippe det litt. Tror jeg kommer til å ha det samme håret i enda noen måneder før jeg bytter. Kvalitetsmessig kan jeg i hvert fall det.

Det absolutt beste av alt med dette håret, er at jeg slipper å holde på med clipsen som jeg gjorde tidligere. Dette ser bra ut bare jeg retter det ut på morningen. Det er lett å samle alt i en hestehale når jeg skal trene, og jeg vasker det ca. 3 – 4 ganger i uken. Jeg liker å style det, krølle det, rette det etc., så litt tørt kan det bli i tuppene. Men det er ingenting Bioslik eller Frizz Ease fra John Frieda ikke fikser 😉

Noen bilder fra Hendrix

Slik er håret festet. Jeg har ikke opplevd at festene sliter på håret mitt. Da jeg tok de ut sist kunne jeg ikke merke annen forskjell på mitt eget hår, enn at det hadde vokst.

Festene er flate, så de skjules lett blant mitt eget hår. Både når jeg har det bakover, i hestehale, flette eller rett ned.

Om natten sover jeg gjerne med håret i en flette, slik at ingen bevegelser kan føre til at jeg for eks. river i festene. I tillegg bevarer dette håret litt bedre.

Håret er ikke ubehagelig å sove med, men de to – tre første nettene kan det klø og være litt ømt.Du kan fint farge det, Carina eller Hendrix fikser det lett. Mitt ble farget tre ganger før vi fant den rette fargen, likevel har det holdt seg veldig bra.

På håret bruker jeg frisørprodukter fra TIGI – dumb blond, eller fra John Frieda. Det beste er å bruke produkter som ikke er altfor tunge, eller inneholder for mange hveteproteiner. Det går fint å bade i saltvann med håret, det fikk jeg erfare på bryllupsreisen 😀

Prisen på Peaks Hair ligger på rundt 5000 – 6000,- for et helt hode. Dvs. full forlengelse. Det blir selvsagt rimeligere om du kun ønsker mer fylde. Det tar cirka 1 time å feste alt sammen.

Håper dette var svar på en del av det dere lurte på

Ps. måtte gå tilbake til den gamle headeren, fordi det var noe med den nye som ikke stemte. Skal prøve å ordne det så fort som mulig 😀

63 kommentarer

 1. Oi, stilig! Visste ikke det var slik hårfestene så ut! Hmm, dette må jeg kanskje teste ut!

 2. Andrine

  hvor mye koster det for å gjøre noe slikt?

  1. Fotballfrue

   For et fullt hode blir det ca. 5000 🙂 Da bruker du kanskje 2 pakker. Det har jeg 🙂

   – C

   1. god jul

    HERREGUD, hun skrev det jo nettopp i innleget! Ta og les før du spør!

   2. Mange som enten har dysleksi eller sliter med å lese. Aner ikke hvor mange ganger hun har svart¨på hvor plasttreet er fra:D

 3. hvorfor har du bytta tilbake til det gamle designet ? 🙂 likte det nye kjempe godt jeg, der du hadde en header sammen med din mann. men det er ikke noe galt med dette heller da , bare lurte jeg 🙂

  1. Fotballfrue

   Har header sammen med LK her også 🙂 På dette designet er det 3 forskjellige headere. Måtte bytte tilb. fordi det var noe galt med det nye :/ Skal prøver å fikse så fort som mulig.

   – C

 4. Opplever du at du har mistet hår? En utrolig viktig ting som du glemte å nevne.

  1. Fotballfrue

   Jeg skriver jo at den eneste forskjellen er at håret mitt har vokst?

   – C

   1. Ja ja, greit nok. Men for noen så er det å miste hår ikke et stort problem, mere «pytt, pytt, det vokser jo ut igjen», virket som det var ditt tilfellet siden du ikke nevner noe. Den største frykten med å sette på løshår er håravfall, derfor ble jeg mer usikker siden du ikke hadde nevnt det.

    Men takk for svar anyways! Så et sted at grunnen til at du teiper på hår er for å få tykkelse. Håret ditt ble tynnere etter du stripet det? Mistet du hår pga slitasje og brekk i hårstrået, eller ble hårstråene tynnere av blekemiddel? Må være forferdelig kjipt å gå fra å ha tykt og fyldig hår til tynt, så jeg skjønner godt at du teiper på.

    GOD JUL!

   2. Fotballfrue

    Jeg har absolutt ikke tynt hår, jeg har tykt. Men nå er det bare enda tykkere 😀

 5. Bra at du fikser det, fordi den nye headeren var mye kulere 😉 Måtte bar si det!

 6. Siw Irene

  Jeg har punktfeste extensions, men kanskje jeg skal prøve dette neste gang. Hva koster det ca og hvor lang tid tar det å sette i.

  Du kler det veldig bra 🙂

  God jul

  1. Siw Irene

   Så hva prisen var i forrige innlegg, men hvor lang tid tar det å sette i det extensionet du bruker..

   1. Det har hun også skrevet i siste innlegget; ca 1 time 🙂

 7. Nisselille

  Husk at hvis du har fått hårfestene/frisørbesøket gratis så må du oppgi dette i innlegget!! Vil ikke at du skal havne i trøbbel igjen :-/

  1. Fotballfrue

   Jeg hadde skrevet det om dette var sponset. Jeg har betalt for håret, men velger å skrive om det fordi veldig mange lurer.

   – C

 8. Katrine

  Du har så fint hår! Syns det ser så naturlig ut, jeg trodde du bare hadde ditt ekte hår nå, jeg. Men hvor langt er egentlig ditt ekte hår? Siden du ikke bruker så langt hår som du brukte før, bruker du det kanskje for å få mer fyldig hår? Du har uansett er flott og sunt hår, ser det i alle fall ut som! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker det mest for fylde. Jeg er opptatt av å ha veldig tykt hår, siden jeg hadde det før. Men etter stripingen har det blitt litt tynnere enn hva det var :/

   – C

 9. susanne

  Hei 🙂
  jeg bare lurer på hvor lenge du og Lars-Kristian var sammen før dere sa » jeg elsker deg» til hverandre? 🙂

 10. Caroline du bør virkelig finne et ordentlig sted å sy inn dine extensions. dessuten er det mye bedre å bestille ekte hår ekstensions fra feks russland. utrolig bra kvalitet. slik du holder på kommer du til å miste håret ditt

 11. Brunost

  hvilken brunost bruker du å spise?

  1. Fotballfrue

   Spiser ikke brunost lenger, men før spiste jeg den fra Synnøve Finden, en ganske lys type 🙂

   – C

 12. Christina Damayanti

  hvordan skal julesminken din være? 🙂

 13. Har du bilde over hvordan håret ditt er? BARE ditt hår? 🙂

 14. Bra innlegg!=) Liker håret ditt.

 15. altså… når du ikke har noe annet hår i det 😉

 16. Hva syntes du om dette i forhold til clips? 🙂

 17. Elizabeth

  Kan du ikke legge bilder ut fra da du var ungdom? 🙂

 18. henriette

  jeg lurer bare på hvordan detter de ikke av ?

 19. Nice :- )

 20. Hei! Så fint 🙂 Jeg har punktex. og er egentlig ikke såå veldig fornøyd med det,selvom jeg har tatt det to ganger. Grunnen er at festene kan feste seg sammen i håret som har vokst ut over og vips så har det mange hår nisser,hehe! Tror jeg skal gå for «din» salong neste gang! Er ikke noe dyrere uansett 🙂 God jul!

 21. Fint hår Fin Dame 🙂 Men.. ante fatisk ikke at du hadde satt på hår,så nå lurer jeg veldi på hvordan ditt eget hår ser ut? Lengde ol?? Hiihi.. litt nyskjerrig ja.. :S

  God jul 🙂

  1. Hvis du blar/søker i arkivet finner du et innlegg hvor hun la ut et bilde med og uten extensions. Dette var imidlertid da hun brukte klips, men du får i det minste en idé- Det er ikke så stor forskjell, det blir bare litt tykkere med extensions. Caroline har ganske langt hår fra før.

 22. Kjempe fint hår du har Carolie 🙂

 23. kristina

  Utrolig fint hår du har 😉 Kunne du ha lagt ut et bilde av håret ditt uten ext?

 24. Jeg hadde slike fester. Hvis det er det samme som hair talk? Tok det på Adam og Eva. Tok det ut etter en uke eller noe. Synes det var ubehagelig og ikke kunne dra hånden gjennom håret. Følte i tillegg at det lugget og var litt tungt. Var også mye jobb med det. Var ikke noe pent ved mindre jeg samlet det i en flette eller hestehale. Mulig det var for langt. Hadde 45cm. Vet ikke om du syntes dette i starten eller om du har vendt deg til det? Vurderer og sette inn mitt igjen. Har tatt vare på håret. Er jo fint at man kan ta det ut og inn hos frisøren.

 25. Du virker som en super jente Caroline! Var inne og så på bryllupsbildet ditt, og for en flott kjole du hadde. Helt fantastisk. Virker som du hadde et skikkelig drømmebryllup! Det er vel kanskje ikke lenge før dere planlegger en liten en da eller? 😉

 26. Det er så fint 🙂

 27. kamilla

  God jul, Caroline ! :)))

 28. Hei!
  Ikke noe vondt med dette spm,men vasker du ikke håret etter hver gang du trener?
  Virker som du trener flere enn 3-4 dager i uken.

  1. Fotballfrue

   Jeg trener 5-6 ganger i uken, men det holder ofte med vask 4 ganger, hvis ikke vil håret bli veldig slitt. Jeg har aldri problemer med verken fett eller elektrisk hår 🙂

   – C

   1. susanne

    går vel fint ann og dusje kroppen uten og vaske håret? 🙂

 29. Sponset innlegg?

  1. Fotballfrue

   Vet ikke om du har fått med deg stormen rundt dette med bloggere og markedsføring, jeg? Da er det vel nærliggende å tro at jeg vil si i fra dersom innlegget er sponset? Dersom det ikke går frem av innlegget, betyr det altså at det ikke er sponset.

   Så svaret på spørsmålet ditt er nei.

   – C

 30. Får du ikke vondt av å ha extensionet så langt inntil festet?
  Jeg er selv frisør og dette er feil måte på å feste det på. Jeg har også hatt flere kurt i dette, så jeg vet hva jeg snakker om.

  Ellers vil jeg si at du har en kjempe fin blogg!

  Ha en kjempe fin jul og godt nyttår 🙂

  1. Fotballfrue

   Frisørene hos Hendrix er dyktige frisører, og har selvfølgelig gått mange kurs ang. nettopp Peaks Hair. Det vokser ut veldig fort, så jeg merker ikke noe til det. Dessuten sitter det faktisk ikke helt inntil festet. Da ser det i så fall sånn ut på bildet bare.

   Jeg er utrolig fornøyd 🙂

   God jul til deg også!

 31. Cassandra

  Har ikke noe med dette innlegget å gjøre, men har du hatt noen problemer med å motta det du har bestilt fra Lipsy sin nettside? Jeg har opplevd flere ganger nå at pakker ikke har kommet/har blitt returnert til dem igjen uten at jeg har mottatt, tar 1 mnd for levering osv. Veldig irriterende.

  1. Fotballfrue

   Jeg har faktisk aldri bestilt derfra før :/ Kun kjøpt når vi har vært i London. Men ASOS har jo det samme problemet ofte, TopShop også. Nå i juletidene går det nok ekstra sakte. Jeg fikk alle kjolene mine bortsett fra én her om dagen. Den jeg ikke fikk, er selvsagt en jeg helst vil bruke. Utrolig frustrerende. Ah :O

   – C

 32. helle c

  hei!:-) hvordan fungerer det når man skal stripe håret når man har peaks hair? får man bare tatt og stripet det øverste eller hvordan gjør man det? hvis du skjønner hva jeg sikter til

 33. Susanne Tetlie Ingebrigtsen

  Hei! Hvor langt er ditt egentige hår?? Har du et bilde av deg uten løshår?

 34. Hei. Jeg har utrolig lyst til å sette på slike extensions og det er jo perfekt at det ikke sliter på det naturlige håret. Men jeg har lagt merke til at du ikke lenger krøller/ legger bølger i håret, etter at du gikk fra klipps til permanente fester. Er det noen grunn til dette? Faller bølgene lett ut? Dette er avgjørende for meg, da jeg fortrekker litt «fall og form» i håret.

 35. Carina på Hendrix frisør er min faste frisør. Hun er den flinkeste frisøren som finnes. Aldri vært misfornøyd med den minste ting. Ikke bare er hun flinkest, men hun er også en nydelig person- noe som gjør besøkene hos henne enda bedre.

  Aldri hørt om noen som ikke er strålende fornøyd etter å ha vært hos henne.

  PS! Hendrix er også superdyktig.

  Hilsen frisør selv 🙂

  God jul

 36. Er det bare Hendrix Hair som har Peaks Hair? For jeg bor i Tønsberg området og da kan jeg jo ikke dra til Oslo for å fikse dette, det hadde blitt litt stress siden man må flytte på festene hver tredje måned eller noe.

  Elsker forresten bloggen din, du skriver veldig bra!

  God jul

 37. Karoline med K!:)

  Hei Caroline!:)
  jeg har bestillt peaks hair fra Sverige( ene og alene fordi jeg stoler blindt på dine anbefalinger:)

  det jeg lurer på er om du har festet ditt hår med sanwitch metoden (teip, ditt hår, teip) siden det varer så lenge?

  på peaks hair sine sider, stod et at de varer i 3-6 uker, men det står de på alle tape extention dersom du fester de ‘single’..

  1. Fotballfrue

   Sandwich metoden ja 🙂 Ante ikke at det var det som var betegnelsen :p Jeg hadde mitt i 4 mnd. , men da ble festene for synlige, i og med at håret mitt vokser ganske fort. Jeg gjør det hos frisør, hvorfor skal ikke du det? 🙂

   – C

   1. Karoline

    Som fattig student må jeg finne rimligere løsninger på luksusen:-)

   2. katrine

    Hvordan fikk du bestilt dem fra sverige ?

 38. […] Fotballfrue – etter å ha vært hos frisør Carina i Oslo […]

 39. Kristine

  Hei, Caroline 🙂

  Du har helt nydelig hår! Jeg har aldri brukt løshår og lurer på en liten ting, som jeg håper du kan svare på: Du skrev at det etter omtrent 3 mnd er nødvendig å skifte tape og løfte festene – hva koster dette? Det koster vel ikke 5000-6000 hver gang?

  Ellers må jeg bare si at jeg elsker stilen din! Synes du virker veldig jordnær, smart og opplyst. Stå på! Du er virkelig beundret 🙂

 40. […] not the only one that feels this, because I soon learned that Hendrix is favoured by the likes of Fotballfruen, Nette Nestea, as well as our very own Modette blogger Monique […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *