Min hverdagssminke

Etter at jeg har lagt både photo op, primer, concealer & foundation, er det klart for å forsegle alt dette med et fint og mykt slør av pudder. Jeg har for lenge siden lagt min elsk på smashbox’s halo hydrating perfecting powder. Startet å bruke dette i forbindelse med bryllupet, og kjøpte meg nytt først nå for noen uker siden. Det vil si at det er veldig drøyt i bruk, noe som er viktig når det har en litt høy pris.

For å få litt farge i ansiktet bruker jeg å gå over med halo hydrating bronzer enkelte steder i ansiktet, som for eksempel panne, nese og hake.

Halo hydrating powder har jeg i fargen medium, mens halo hydrating bronzer kun kommer i en farge som skal passe alle hudtyper.

Kliniske studier viser at det er 33 prosent nedgang i synligheten av rynker rundt øynene 10 minutter etter påføring av begge disse halo-produktene, mens det etter 6 uker er hele 67 prosent nedgang i synlighet av rynker, og fine linjer over hele ansiktet.

Se video her.

Begge typene er frie for olje, talk & parabener.

Produktomtale i samarbeid med coverbrands.no

46 kommentarer

 1. Takk for gode tips! Er ikke lett å få en vakker glød i ansiktet når mørketid og bitende kulde gjør sitt for å skape rudolffjes 😉 Betaler gjerne hvis dette er alt som kreves for din glød, du ser smashing ut! Alltid!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 En annen ting som også er fantastisk er smashbox artificial light. Avhengig!

   – C

   1. Jeg har kjøpt smashbox artificial light, etter å ha bladd gjennom sminkekategorien din, Caroline 🙂 Gleder med til den kommer flaksende ned i postkassa! 😀
    Kjøpte den i fargen glow:)..var litt usikker på fargevalget, men håper det blir bra:)

   2. Fotballfrue

    Jeg bruker også glow, super å blande i bodylotion, og bruke på kragebein, armer & bein også 🙂 Den er litt mørk, men pass på å gni den godt inn i fingrene, før du påfører (klapper) den på litt over kinnbeina, tinningen, nesebeinet og litt på haken 🙂 Gir en fantastisk glød, og du trenger egentlig ikke bruke rouge når du har denne fargen heller.

    – C

   3. Tusen takk for tips! Det skal jeg huske på 🙂

   4. Jeg er ikke så brun som deg, men satser på det funker likvevel 🙂
    Har du forresten en god bodylotion å anbefale? 😀

   5. Fotballfrue

    Jeg bruker vanligvis en fra Nivea å blande glow med, men i det siste har jeg heller brukt bodylights fra smashbox som er utrolig bra. Ser ikke ut som de har denne hos coverbrands nå, men kanskje de får den inn igjen? Hvis ikke kan du prøve på makeupstore eller visage i Oslo 🙂

    – C

   6. Supert! Jeg skal følge med å se om Coverbrands får den inn igjen 🙂 Tusen takk for svar, du er god! 🙂

 2. Syntes du selv at du bruker mye sminke?:) Veldig bra blogg forresten=)<3

  1. Fotballfrue

   Det høres veldig mye ut, men det er egentlig ikke det. Man må jo begrense mengdene, og ikke sparkle på 😉 Jeg bruker bare tynne lag 🙂

   Takk <3

   – C

 3. Eg er dessverre litt vanskeleg i dag, så eg lurer på kva peptid dei eigentleg har i pudderet? Kor mange aminosyrer inngår i peptidet og kva er dei biokjemiske og biofysikalske eigenskapane til dette peptidet? Er det eit peptid som skal hjelpe dei 11 aminosyrene penetrere fleire lag med døde hudceller og deretter gå gjennom cellemembranen? Kva gruppe tilhøyrer aminosyrene og kva skal dei eigentleg hjelpe for? Bind dei til ein cellereseptor og triggar genutrykking gjennom ymse signalvegar, og i så fall kva genar? Har dette peptidet (eller er det fleire peptid?) dei kjemiske eigenskapane som krevst for å binde 11 ulike aminosyrer? Eller er dei 11 aminosyrene ekvivalent med peptidet i pudderet?

  1. Fotballfrue

   Dette har nok ikke jeg oversikt over, men dersom du kontakter produsenten av produktet, Smashbox, kan de sikkert hjelpe deg 🙂 Her er en link til produktet hos Smashbox, nederst kan du også se at det finnes en chattefunksjon, så da kan du spørre dem live http://www.smashbox.com/HALO-HYDRATING-PERFECTING-POWDER .

   – C

 4. Har du en lenke til de kliniske studiene du viser til?

  1. Fotballfrue

   Nei, men det har helt sikkert produsenten. Kontakt Smashbox 🙂 Her er en link til produktet, nederst kan du også se at det finnes en chattefunksjon, så da kan du spørre live selv: http://www.smashbox.com/HALO-HYDRATING-PERFECTING-POWDER .

   – C

   1. Nå er det da du som markedsfører dette produktet (jeg regner med at «Produktomtale i samarbeid med ..etc» betyr at du har fått betalt for å skrive innlegget), så da er du pliktig ihht Markedsføringslovens paragraf 3 å dokumentere påstandene om produktets virkning.

   2. Fotballfrue

    Som mange andre lover, er også denne åpen for forskjellige tolkninger. I ml § 3 står følgende: Dokumentasjonen skal foreligge på annonsørens hånd når markedsføringen skjer.

    Ihht ml§ 3, er Coverbrands og Smashbox pliktig til å dokumentere påstandene, det er de som er annonsøren, ikke jeg.

    Sånn, gå og plag noen andre 🙂

    – C

 5. Du «kjøpte» ny nå nettopp?!? Du blir jo sponset av dem, så betale for produktene gjør du jo ikke…

  1. Fotballfrue

   Slutt med dette bedrevitertullet. Jeg blir ikke sponset med samme produkt to ganger, jeg har allerede testet dette. Jeg har kjøpt dette selv, selv om jeg fikk 30 prosent rabatt.

   – C

   1. Hehe. Jeg vet at noen kommenterer på at du svarer irritert, men jeg smiler i grunn bare når jeg leser det jeg. Du får jo så mange dumme og spydige kommentarer at jeg er glad for å se at du også (som andre) reagerer på dem. Er jo fint å se at du er som alle oss andre på dette punktet. Jeg kunne aldri i verden bare sittet der og smilt når folk er direkte frekk mot meg.

    Ha en fortsatt fin dag! Og god jul.

 6. Tusen takk for tips! Elsker virkelig bloggen din 🙂

  Stemmer det ikke at du har denne kjolen: http://i53.tinypic.com/so7daq.jpg ? Elise Ryan bandaou dress(?)with lace tror jeg den heter. Den er khakifarget, med svarte blonder øverst 🙂 Mener jeg har sett den i et innlegg, men du har aldri vist den på.
  Kan du ikke vise et antrekk med den på før julaften? Og gjerne forskjellig måter man kan kombinere den. Har den selv, men synes det er vanskelig å finne tilbehør. Fryser for eksempel lett, så skulle hatt en jakke til, men vet ikke hvilke farge etc som passer.
  Hadde vært supert om du ville kommet med noen tips? 🙂

 7. Takk for tips! Må også påpeke at du ser insane naturlig ut med sminke. Har du gått på kurs etc eller er alt selvlært?
  Klem<3

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 alt er selvlært,men både smashbox og glo er veldig bra 🙂

   – C

 8. Takk for tips 🙂

 9. Det pudderet bruker jeg også 😉

 10. Inneholder de stoffet Bismuth Oxychloride?

  1. Fotballfrue

   Aner ikke. Google it 🙂

 11. takk for gode tips!! skulle ønske jeg var så nydelig som deg, men nå kan jeg jo hvertfall prøve! hehe
  btw, avhengig av å lese bloggen din for at dagen min skal være fullkommen! 🙂

 12. Hvordan deodorant bruker du og hvordan parfyme?

 13. Solveig

  Hva er photo op, og hva slags virkning/ effekt har det? Vet du forresten om man får mer uren hud av primer? Har aldri prøvd det før, men hører du skryter sånn av det. 😉 Hva utgjør forskjellen?

  Selv bruker jeg vanlig dagkrem (Clinique) og øyekrem (Clarins) som base under sminken. Så bruker jeg en concealer fra Helena Rubinstein og id-minerals foundation. Ikke noe mer. Etter jeg begynte med ID har huden min blitt betraktelig bedre og jeg har fått en helt ny glød. Hva syns du om ID sine produkter? Føler liksom ikke jeg trenger alt det du sa… Men anbefaler du det mer enn det jeg bruker?

  Så har jeg et sprøsmål til. De svarte penskoene du hadde på deg på julebordet (med den svarte kjolen), hvor har du kjøpt de? Tror jeg har like. 🙂

  Veldig fin blogg forresten, har lest den så og si hver dag siden mai! Stå på videre, du er flink! 🙂 Ønsker deg og Lars-Kristian en god jul!

  – Solveig

 14. Stilig, liker smashbox sine produkter !

  – inamakeup.blogg.no

 15. Heei 🙂
  Kunne du gitt noen tips om hvordan man holder seg sunnest mulig i julen? De sunneste alternativene til det, det og det..

  1. Fotballfrue

   Hmm. Jeg spiser mørk sjokolade, helst over 70 prosent, pistasjnøtter, valnøtter, og for eks. lavkarbomarsipan. Men på julaften kommer jeg til å spise alt jeg kommer over, og ikke tenke videre over det 😉

   Hvis målet ditt er å være sunnest mulig, bør du unngå kombinasjonen fett og karbohydrater. Hvis jeg fikk bestemme, burde du spise alt fett du blir servert, og heller styre unna karbohydratene. Vin til maten, ikke øl, og godteri som nevnt over istedenfor det tradisjonelle 🙂

   – C

 16. Høres bra ut,skal prøve,takk for tipse

 17. Fikk lyst til å prøve det pudderet! Men bruker du det som foundation? Og har du evnt. prøvd i.d bare minerals,hvilken farge? Jeg vet mange bruker medium beige i i.d,så det kunne gitt meg og mange andre en pekepinn på hvike farge jeg burde velge i smashbox pudderet 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker ikke id. Du kan lese mer om hvilken sminke jeg bruker til hverdags her http://fotballfrue.no/?p=2735 og her http://fotballfrue.no/?p=2953 🙂

   – C

   1. I see! Alle burde bruke deg som reklame,for du er så vakker! :o)

 18. Supert tips vakre! Elsker å prøve nye produkter! MEn du – den bronzeren – blir man blank/oljete av den? For jeg har nemlig en tendens til å bli det når jeg bruker bronzer – uansett hvilken jeg har brukt/testet.. Litt kjipt, så er på jakt etter den perfekte! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har også en tendens til å bli blank, blir det alltid i panna utover dagen, så jeg blir nok det av dette pudderet også :/ Men jeg bruker å ha med meg dette pudderet http://www.coverbrands.no/no/shop/glo-minerals/glo-minerals-perfecting-powder, eller noen servietter fra Shiseido, som er veldig fine til akkurat dette. Enten et tørk med servietten eller en liten runde med kabukibørsten & pudderet, så er jeg fin igjen 🙂

   – C

   1. Denne skal vist hjelpe mot skinnende og blank hud:
    http://coverbrands.no/no/shop/the-balm/the-balm-sexy-mama-kampanje/

    Jeg har ikke prøvd den selv da,men har hørt den skal være god. 🙂

 19. Katrine

  For noen fantastiske tips du kommer med Caroline! Jeg lurer på om du noen gang har prøvd BareMinerals sin foundation? Så at du hadde kjøpt consealeren i et innlegg for en god stund tilbake. Jeg bruker BareMinerals sin og er utrolig fornøyd, men etter hva du har skrevet om den flytende foundationen du bruker, vurderer jeg faktisk å prøve den over en tid. Har du et tips? Har vel egentlig helt normal hudtype som deg, vil jeg si 🙂

  1. Fotballfrue

   Så bra at du synes det 🙂 Jeg brukte concealeren for en stund tilbake, men da jeg oppdaget glominerals sine concealere gikk jeg aldri tilbake til bareminerals igjen. Jeg har testet dette sterterkitet til bareminerals, men får det ikke til å funke på huden min. Jeg føler liksom alt blir så lag på lag, og klumpete / ujevnt. Flytende er derfor det jeg foretrekker aller best, jeg er veldig glad i liquid foundation fra GloMinerals. Perfekt konsistens, god holdbarhet på huden, drøy og veldig dekkende 🙂 Dersom du bruker en primer under, trneger du nesten ingenting. Jeg bruker bare under øynene, på nesa og litt i kinna 🙂

   – C

   1. Katrine

    Tusen takk for svar, Caroline! Tror jeg skal ta tipset ditt og prøve både primer og flytende foundation 🙂 Er blitt litt lei pudderet, og det er som du sir, mye lag på lag. Kan komme tilbake å si om jeg er fornøyd, hehe. Fantastisk blogg du har, jeg blir så inspirert! Ønsker deg og Lars-Kristian en god jul 🙂

 20. Linn Anett

  Hei!
  Bruker du disse over foundationen din?
  :o)

 21. Hvorfor unge mennesker med glatt hud lar seg lure av kosmetikkprodusentene til å bruke lag på lag med støff som bare sørger for at huden blir dårligere er en gåte for meg. Trodde vitsen var å se naturlig ut? Vær det da… Men hvis dere vil hive 1000-vis av kroner rett ut av vinduet for å ødelegge en ellers naturlig hud – be my guest.

  1. Word

   1. Selv om man har glatt hud trenger den nødvenigvis ikke være fin. Den kan være rødmusset, livløs og du kan ha poser under øynene. Sminke hjelper oss med å friske oss opp, så la oss holde på med det da! Har du et problem med det kan du heller gå å klage til noen som bryr seg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *