Featured in: Bellenza

I dag har vi vært gift i 6 måneder. Jeg forstår det ikke. Så utrolig fort tiden går. Og så utrolig lykkelig jeg er.

Husker dere bordkortholderne vi brukte i bryllupet? De jeg bestilte over ett år før vi giftet oss, fordi jeg var så redd de ikke skulle komme frem? De er jo fra USA. Her om dagen fikk jeg en kjempehyggelig mail fra Bellenza, nettbutikken hvor jeg bestilte dem. De hadde kommet over bloggen min fordi en av dere lesere hadde nevnt den i en epost til butikken. Og vet dere hva? De var så imponert over det gjennomførte bryllupet vårt, at de ønsket å lage en sak på det. Hvor morsomt er ikke det? Amerikanere, som er så proffe på bryllup selv, ble imponert over vårt bryllup.

Må si at jeg er utrolig stolt, og jeg føler faktisk at jeg har lov til å være det også.

Under ser dere hva de skriver om oss

Legg forresten merke til at de beskriver Lars-Kristian som en fotballstjerne! Haha 😀 Hysterisk. Til mitt forsvar har de aldri stilt meg noen spørsmål angående  akkurat dette.

Her kan dere se alle bildene de valgte å bruke.

65 kommentarer

 1. Dette var stilig. Gratulerer:)

 2. Så utrolig kult! Dette fortjener du 🙂 Gratulerer så mye med 6 mnd 🙂

 3. Du er flink du Caroline,kanskje du burde vært bryllups planner??
  Ble veldig inspirert av deg ,gleder meg til jeg gifter meg!

 4. Herreverden så gøy 😀 Skjønner godt at du er stolt, og ja, det har du absolutt lov til å være 😀

  Huff, føler nesten at denne bloggen går litt vel innpå meg, i natt drømte jeg at du og jeg danset sving ilag til rock’n’roll 😛
  Ha en fortsatt fin dag, og gratulere så mye med 6mnd dagen 🙂
  Klem

 5. Så utrolig kult, men det er jo ikke noe rart de ville bruke ditt bryllup! det var jo virkelig et eventyrbryllup 🙂

 6. Så utrolig morsomt! 🙂 Fult fortjent, du hadde et utrolig gjennomført bryllup og fortjener all oppmerksomheten du kan få! 😀

 7. Herregud så tøft dåå! 😀

 8. SÅ GØY! Kjempestolt skal du være…..kudos

 9. synd de har fått bloggadressen FEIL da!!!!!!!!! aaaarrrrghhhh! haha…

 10. Nei, det er vel ingen hemmelighet at dere hadde et flott bryllup! 🙂 Du skal ha lov til å være stolt over det der, ja!

 11. syns du selv at du er perfekt?

  1. Fotballfrue

   Overhodet ikke. Jeg er langt fra perfekt.

   – C

   1. Ingrid

    Jeg synes du er perfekt!

  2. Er det egentlig noen som syns at en selv er perfekt?

   1. Jeg gjør! NOT.
    Tror nok det er et fåtall, men folk burde vel generelt prøve å være litt mer fornøyde med seg selv… uten å ta HELT av da, såklart 🙂

 12. FendiNina

  Såå utrolig moro daa =D

 13. Gratulerer så myee, dette fortjener dere! kos dere masse på deres halvtårs dag:)

  ps. skulle ønske du kunne planlegge mitt bryllup:)

 14. Artig med slik oppmerksomhet 🙂

 15. Så gøy! Gratulerer 🙂

 16. Så utrolig gøy! Gratulerer så mye, og også med deres halvårsjubileum 🙂

 17. Så moro da 🙂 Bryllupet deres var jo helt nydelig!

 18. Så gøy…:)
  Du er utrolig flink!

  KLEM

 19. Så morsomt 🙂 Gratulerer med 6 mnd <3

 20. WOW. Gratulerer! This is huge..:)

 21. Så utrulig kjekt då 😀

 22. Så utrolig gøy, Caroline!! 🙂

 23. Tonje Hansen

  Ååå så morsomt! Gratulere:D

 24. Selvsagt skal du være stolt! Dette er STORT! Og det må føles utrolig godt,med tanke på all tid du ( dere) viet til planlegging av det perfekte bryllup<3 Gøy at du får inspirert amerikanerne også;)

 25. kjempegøy! stå på!=)

 26. Wow, så utrolig kult! Har du vurdert noe i den retningen noen gang? Altså litt sånn weddingplanner? Eller party planlegger? Du er jo så god på detaljer….

 27. Så artig! Må være en fantastisk anerkjennesle 🙂

 28. Featured? Hva betyr det?

  Gratulerer så mye med halvt års bryllupsdag 🙂

 29. Wow, så kult:) Dette fortjente du!:)

 30. Bare sånn by the way; vi hadde nesten helt likt slør :p weee 😀

 31. Så kjempemoro – gratulerer!!

 32. Skulle ønske man kunne satse på bryllupsplanlegger-yrket i Norge!! 😀 Men kjære deg, hvor har dere kjøpt juletreet? Vil overbevise mamma om at plast er like så bra (og miljøvennlig)! Men det må jo se fint ut, ikke en liten plastklump. Og det må være fyldig. Noen tips?

 33. De hadde all grunn til å bli imponert over bryllupet! Og du har all grunn til å være stolt, Caroline! Det er nok mange som misunner dere et sååå fint bryllup, jeg er imponert selv! 🙂

 34. Linda Marie

  Så morsomt:D Det fortjener du og du har all grunn til å være lykkelig^^ Gratulerer så mye med halvt års dagen:D Det har gått fort:D Håper jeg får et like fint bryllup når jeg gifter meg^^

 35. Så moro da, gratulerer!! 🙂

 36. Så artig!! 😀

 37. Hei 😀
  Lurte bare på om du har testet flere OH produkter??

 38. Tiden flyr med godt selskap!:))

 39. Utrolig morsomt! Ååååh, jeg får så lyst å gifte meg når jeg ser slike innlegg. <3

 40. Så utrolig morsomt!
  Følte bare for å informere deg om at deg til tider er VELDIG vanskelig å komme seg inn på bloggen din, og det kommer bare opp masse feilmeldinger..? Kan hende det bare er jeg som har det problemet, men ja… 😉 Det skjer ikke eldig ofte, men må ofte prøve meg to ganger før jeg kommer inn. 🙂

 41. Så moro! Gratulerer. Dere hadde et nydelig bryllup, var faktisk det som først fanget interessen min for bloggen din.

 42. Gratulerer 🙂

 43. Så utrolig hyggelig. Gratulerer masse. Flotte bilder og tekst de har valgt også.

  Ha en fin uke Caroline.

 44. Så gøy, det fortjener du, bryllupet så kjempefint ut 🙂 Elsket forresten takkekortene, det er de fineste jeg har sett noen gang!

  Men en ting; hvor er linken til siden? Regner med Bellenza har lagt det ut på nett siden du har bilde av artikkelen? Har lyst til å lese hele 😛

 45. Titter innom bloggen din fra tid til annen, men har aldri sett bilder fra bryllupet 🙂 for en fantastisk vakker brudekjole 🙂 Og like vakker brud selvfølgelig! Også fantastisk morsomt med dette innlegget, gratulerer =)

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Det er bare å ta en titt i arkivet fra juni eller under «bryllup» , så finner du hundrevis av bilder 😉

   – C

 46. Så koselig! 🙂
  Og jeg må si at jeg syns bryllupet ditt var skikkelig godt gjennomført, ned til minste detalj. Og bryllupskjolen din var nyyyydelig.

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 😀

 47. Så utrolig gøy!! Og godt fortjent. Bryllupet ditt var fantastisk!!
  Du inspirer meg masse til mitt kommende bryllup til sommeren. Faktisk så mye at vi skal gifte oss på Hällsnäs. Hadde siklet lenge på dette stedet og etter å lest om ditt bryllup var jeg ikke i tvil lengre!

  1. Fotballfrue

   Så hyggelig å høre 😀 Dere er i de beste hender! Hils Robert og Helen så mye fra oss 🙂

   Skal dere gifte dere på Hällsnäs, eller i kirken?

   – C

 48. Må være skikkelig gøy for deg at folk legger merke til alt arbeidet du la ned :o) God jul!

 49. Christian

  Du synes ikke det er litt umodent og begynne å bestille ting til et bryllup når du har kjent en person i knapt ett år? Det hele virker litt forhastet, men lykke til! Håper vi ikke ser deg i skilsmisse statistikken om et par år……

  1. Fotballfrue

   Knapt 1 år? Hvor har du det fra? Vi hadde vært sammen i nesten 2 år da Lars-Kristian fridde, og 3 år da vi giftet oss. Folk er forskjellige, og for oss føltes det riktig å gifte oss nå 🙂 Jeg vil heller påstå at vi fremstår som modne når vi tar det valget.

   – C

 50. Christian

  Om det er ett eller to år spiller ikke så stor rolle for min del. Personlig så synes jeg det er alt for kort tid å kjenne noen i knapt 2 år før man bestemmer seg for å gifte seg og love evig troskap til en person. Når man i tillegg er bare «barn» så synes jeg det virker forhastet og umodent, og til dårlig eksempel for andre. Til det har jeg alt for mye respekt for ekteskapet og det det innebærer…..Men det er jo mulig dere kommer til å være lykklkige resten av livet, men beklagligvis så er vel sjansen stor for dere i løpet av noen år «vokser» fra hverandre. Lykke til 🙂 Håper dere lykkes, men håper at færrest mulig unge mennesker velger å følge deres eksempel.

  1. Fotballfrue

   PERSONLIG, siden du bruker det uttrykket, mener jeg at mennesker er forskjellige. At vi var modne nok til å gifte oss, er flott for oss, men det betyr ikke at andre er klar for det. Vi kommer begge fra trygge, kristne familieverdier, så ekteskapet betyr mye for oss. At du blander deg inn fordi det ikke er det «rette» for deg, viser vel heller (ikke for å være frekk) at du er mindre moden enn oss, og at folk er, nettop, forskjellige 🙂

   – C

 51. Hei!

  Jeg elsker å planlegge, og har begynt så vidt på bryllupsplanleggelse, siden jeg liker å ha klare planer i hodet. Det jeg lurer på i den sammenheng er om dere betalte hotell til gjestene deres når dere giftet dere? Har du noen tanker rundt dette?

 52. Hei!! Veldig moro å lese bloggen din,mye inspirerne:)
  Jeg lurer på de rosa kjolene med hvite sløyfe bånd som du hadde i bryllupet ditt, hvor er de kjøpt?! Skal gifte meg til sommern og de kjolene hadde passet perfekt til mine forlovere:)
  God påske så lenge:)

 53. Bridetobe

  For et fantastisk gjenomført bryllup! Nydelige detaljer 🙂
  Lurer på hvor du har fått tak i de «spadene/skjeene» (kommer ikke på et bedre navn i farten) til godteriet? Har planer om å ha krukker med forskjellig godteri i utover kvelden, men klarer ikke å finne sånne «smågodt-spader» noen plass..

  Med vennlig hilsen

  Bride to be 🙂

 54. Niedja de Lima

  Hei Caroline,

  Du har sikkert fått dette spørsmål tidligre, men hvor kjøpt du de hjertekortholder som du brukte på godtebordet? Synes de er så søte, men klarer ikke å finne noe sånt i nettbutikker 🙁

 55. Hei! Måtte du betale noe toll for bordkort holderene? Hvor mye da??

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *