Caroline Tipser!

Er du flink til å ta vare på makeup-børstene dine? Det var ikke jeg før. Endte opp med å bruke en formue på koster til slutt, og plutselig hadde jeg ti foundationkoster, fem concealerkoster og tre pudderbørster. Jeg er dårlig på å kaste ting.

Etter at jeg begynte å bruke shampoo og spray på børstene mine, har jeg i hvert fall klart å kvitte meg med alle de gamle, og sitter igjen med fem-seks standardkoster som jeg bruker hver dag.

Kanskje dette kan være en fin venninnegave? Rensing av makeup-børster er nemlig noe du bør gjøre så ofte som en gang i uken. Dette er for å forhindre bakterievekst ol.

Jeg foretrekker å bruke en shampoo på foundationbørsten & concealerbørsten, fordi de ofte blir mer klissete enn en pudderbørste. Denne fra Nilens Jord er veldig god.

På kabukikosten min og pudderbørstene mine, bruker jeg en brush cleaner i sprayform. Disse børstene blir ikke noe klissete i det hele tatt, derfor synes jeg det er greit å slippe og vaske dem med vann og shampoo. Et par dusjer med denne og en god bunke med papir til å tørke den, så er børstene så gode som nye.

Utgangspunkt

Verdens beste foundationbørste finner du her & verdens mykeste kabuki her

Under rengjøring

Etter rengjøring – så god som ny

Dersom dere skriver koden VIP2010 i kupongkodefeltet ved kasse, vil dere få 10 prosent rabat. Denne vil vare i 2 dager. I tillegg får dere gratis frakt og en lipgloss på kjøpet om dere handler for over 1000,-

Produktomtale i samarbeid med Makestyle.no

68 kommentarer

 1. Ikke for å være frekk, Caroline. Men du bruker veldig mye penger på «tull» Det går an å vaske med vann også! Synes du har mye reklame på bloggen….

  1. Fotballfrue

   Vann fjerner ikke bakterier men hvis du ikke bryr deg om renslighet, så be my guest 🙂 Jeg har 15 -17 innlegg i uka, 2 av disse er reklame, synes du det er mye?

   – C

   1. Jeg bruker zalo,det fungerer også fint:)

   2. Zalo bør ikke brukes på koster av naturhår, men syntetiske koster kan fint vaskes med Zalo 🙂

   3. Vi har jo SELVFØLGELIG IKKE naturhår!!! Det kommer fra dyr, som er eller engang har vært levende. Dobbeltmoralsk å bruke sminke som ikke er testet på dyr, men ta sminken på huden med koster som er laget av dyrehår/pels.

   4. Fotballfrue

    Det er da en vesentlig forskjell på et dyr som blir brukt i testing hvor man ikke aner konsekvensene, og et dyr hvor håret bare er klippet av.

    – C

  2. Er ikke å bruke pengene på tull det her, haha. Hvis man skal bruke sminke bør dette være et must have! Hvis man ikke vasker sminkekostene sine ofte nok kan det føre til at bakteriene danner seg kviser og urenheter i huden, og kjenner jeg jenter rett så er ikke dette ønskelig 😉

   1. Dette er da ikke reklame!? det er anbefalinger av sminkeprodukter som Caroline selv bruker..
    Synes det er bra at du skriver om dette, Caroline. Takk for tips! 🙂

   2. haha, går fint ann å vaske sminkebørstene sine med antibac og fjerne alle bakterier. og for de fleste er det tull å bruke fler hundre kroner på slike produkter:-)

   3. Fotballfrue

    Det må du gjerne bruke, men jeg ville vært forsiktig om jeg var deg, dersom du har gode & dyre koster. Det lønner seg å bruke en mild shampoo med de riktige ingr. så du ikke ødelegger hårfibrene i kosten.

    – C

 2. Hei ! Takk for fine tips !
  Men, du burde ikke sette kostene rett ned, vannet kan renne ned å ødelegge limet :/

  1. Fotballfrue

   jeg har ikke satt kostene rett ned. De ligger på badet 🙂

   – C

   1. Cecilie

    Aah, kunne se ut som du hadde satt de rett ned !
    Du har en fantastisk blogg forresten ! Elsker å lese det du skriver ! Den har hjulpet meg gjennom en del tunge dager !
    Stå på vidre ! 🙂

 3. Jeg er anbefalt vanlig shampo, – og balsam, til mine id-koster. Også må de tørke med busten ned så vannet renner av og ikke ned i festene. Jeg har brukt hårføneren på dem også. Bakteriene er vel neppe livstruende, men makeup-resultatet blir bedre med rene koster. Også varer de mye lengre. Men OBS for at de ikke må tørke med busten opp.

  1. Chatrine

   Tenk litt på at ID sine koster er av ekte geitehår, og de MÅ helst behandles som ekte hår.

   1. Tenke på hva ?

 4. Hei Caroline. Jeg har vært ivrig leser av bloggen din lenge, men her om dagen tipset en venninne av meg meg om en artikkel som jeg ble mildt sagt sjokket av. Leste om at Lars-Kristian har uttalt seg om at flere kjendiser som ER SLANKE burde slanke seg 20 kg. Jeg ble helt sjokket da jeg leste artikkelen, og dumpet oppi tre til. Har lenge syntes at LK virker svært spesiell, kanskje også fordi han joiner deg på lavkarbo kosthold og hva det måtte være. Så lite MANN, herrejesus. Mistet helt respekten for deg og din mann.

  1. Fotballfrue

   Den saken der er tatt helt ut av sammenheng, og det var overhodet ikke det han mente. Skuffende at du lar deg lure sånn av media. Lurer også litt på hvilket grunnlag du har skaffet deg det inntrykket av han, såvidt jeg vet så har du verken møtt han eller kjenner han?

   – C

  2. Herregud. Hva er dette for noe å skrive? «Så lite mann».. Tviler på at du har en mann selv, og jeg tror du er sjalu på Caroline som har en 😉
   Når det er sag: Selv om du er dum nok til å sluke alt media skriver så betyr ikke det at du trenger å slenge dritt. Skaff deg et liv!

   1. Hvis jeg skulle begynne på noen diett, eller endre på kostholdet hadde jeg blitt utrolig glad om kjæresten min joinet. Det hadde blitt lettere å gjennomføre det når vi er to 🙂 Så veldig uenig med Camilla her.

   2. Hahahha (nesten latterkrampe) Så utrolig frekt å komme med slike uttalelser om mannen til Caroline. Du må da skjønne at media bare er ute etter å vri og vende på saken..

  3. Dummeste! min kjæreste er også på lavkarbo diett sammen med meg 🙂 menn er også mennesker så vidt jeg vet, og det er vel i alle menneskers interesse å se bra ut?

 5. Camilla K

  Så bra du tar opp ting som dette, for det er lett å glemme 🙂
  Må også bare si at du har en utrolig NYDELIG ring! Er det den vi så i VGTV-serien Fotballfruer?

  Stor klem fra Camilla

  1. Fotballfrue

   Haha, ja 😉 Tusen takk!

   – C

 6. Chatrine

  Hei C !
  Flotters med dette innlegget, har ventet på det lenge! Det er slik jeg ville ha vasket dem selv og slik jeg ville ha gjort det! Shampo’en som du bruker selv er jo ypperlig til å bruke til kostevask, også er jeg veldig enig det med hvordan vasker pudder kosten din!
  En annen ting; Det er pålagt at de som blogger og har reklame, SKAL opplyse leserne sine om det!

  1. Fotballfrue

   Det er jeg fullt klar over, og dette står da også i innlegget 😀

   – C

   1. Chatrine

    Jeg så det :o) Måtte bare punktere det for visse andre ;o)

 7. Holder det egentlig ift loven at du skriver at «innlegget er skrevet i samarbeid med XXX»? Det er jo tydelig at du får penger for dette, og det virker som om du prøver å unngå reglene igjen..

  1. Fotballfrue

   Ja, nettopp. Det er tydelig at jeg får penger for det! Da har jeg jo gjort jobben min 🙂 Dersom du tror jeg unngår reglene etter alt dette mediastyret, må du tro om igjen.

   – C

 8. Hei igjen, C jeg er kjempe glad i bloggen din, men du har aldri svart meg på noe..Skjønner du er opptatt, men jeg mener ikke noe vondt når jeg spør om hvordan deler betaler om dere går ut og spiser eller reiser etc..Blir jo ikke lei meg når du sier vil ikke svare..Men blir lei meg når du unngår det hele..
  Men digger deg uannsett:)

  1. Fotballfrue

   Hei, beklager at jeg ikke har svart deg :/ Vi har felles økonomi, dvs at alt vi tjener går inn på en felles konto. Den kontoen bruker vi til felles ting, matvarer, husholdning etc. I tillegg har vi en konto hver der vi har «lommepenger» hver måned, dette disponerer vi fritt 🙂

   – C

   1. Takker:))

 9. Uff, alt for dårlig på å vaske kostene mine altså, selv om de blir brukt skjeldent er jo et fuktig og varmt bad et yndet sted for bakterier – og ikke minst – sopp! Soppinfekjson i ansiktet = lite festelig! He he 🙂

 10. Hei 🙂 Jeg vasker kostene mine med vanlig shampoo fra frisøren…Går dette an eller må jeg kjøpe sånne som er beregnet for koster? Jeg er fattig student så jeg har ikke råd til så mye «dill dall» i mnd dessverre :/ Må heller prioritere andre ting…

  1. Fotballfrue

   Det viktigste er at produktet du bruker tar livet av eventuelle bakterier, det tviler jeg på at shampoen din gjør, men jeg vet ikke 🙂 Som du sier, det handler om prioriteringer, vil du bruke pengene dine på andre ting så gjør du det. Hvis det har gått fint med shampoen til nå, så fortsett med den 🙂

   – C

 11. For en fantastisk fin giftering!
  Gode tips, slike ting er altfor lett å glemme! Tror du det fungerer like bra med vanlig sjampo også?

  Ha en fin kveld.:)

 12. Hei Caroline!
  Har lest bloggen din lenge no og er litt nysgjerrig på korleis det gjekk med singelsleppet i sommar og kva arbeid som skjer framover med «High Heels»/»Sky Heels» eller kva det var de heitte 😉 ?

  1. Fotballfrue

   Det ble altfor mange skjær i sjøen, det begynte bra og vi var på topp 15 i antall nedlastninger i Norge. Men en blanding av dårlig/useriøst management og graviditet hos en av jentene gjorde at det skar seg 🙁

   – C

 13. Hei! det her har du sikkert ikke tid til.. men jeg prøver forde. Har du noe tips til kjole når man har litt brei rygg? 😀 Hehe.. plages litt med det,syns akksom den blir xtra brei når det er kjole me to tynne stropper.. :/

  Jaja.. om du har tid så kjekkt me svar. 🙂

 14. zalo funker like greit det ;P

 15. Gifteringen din er helt utrolig flott! Kan jeg få spørre hvor mye den kostet?

  1. Fotballfrue

   Du finner den på Thune sine hjemmesider, jeg tror Lars-Kristian betalte rundt 19 000 for den 🙂

   – C

 16. Det er tydelig at det er mange som leser denne bloggen kun for å finne «feil». Uansett hva du skriver så finner leserne noe de tror de kan «ta» deg på. Alle kan selvfølgelig ikke være enig i alt, men det blir for dumt noen ganger, når kommentarene er usaklige og tatt av sammenheng. De som kommenterer burde før de skriver, tenke «er dette noe jeg hadde sagt face to face?». Det virker som at mange ser på deg som en blogg, og ikke som en person. En person med følelser som selvfølgelig, til en viss grad blir påvirket av kommentarer.

  Jeg er innom bloggen din hver dag, og jeg plukker opp mange nyttige tips. Du framstår som veldig proff, og jeg er sikker på at du er en veldig trivelig jente 🙂

  Personlig syntes jeg at dette burde være ditt motto, Caroline :» don’t hate me cause you ain’t me». Sjalusi er noe dritt 😉

 17. Jeg bare lurte på noe. Jeg er 17år og 1.77cm og bruker nå st xs/s. Jeg har ikke alltid gjort det, men nå har det seg altså sånn at jeg har blitt det. Og jeg er ganske fornøyd. MEN jeg er så lei av alle de kommentarene jeg får! Og siden jeg har lest bloggen din i over et år, har jeg fått med meg at du får en del kritikk om kroppen din. Hvordan takler du det? Hva du skriver tilbake i kommentarene trenger jo ikke være måten du egentlig reagerer på bak skjermen? Holder nemelig på å bli gal!!

 18. Ser at du har vært med i en gruppe jo, sky heels. 🙂 Synd at det ikke ble noe av, når dere først hadde kommet i gang.. Er nok mange jenter som går med en slik drøm i magen 🙂
  Dere ble rekruttert via facebook siden dere var pene, kunne jeg lese på p3 sine sider.. stemmer dette ?
  Er prosjektet lagt helt dødt ?… Hadde vært gøy å høre 🙂 Du har mange talenter tydeligvis 😉

 19. tusen takk for tips Caroline 🙂 skal ærlig innrømme at dette er jeg ikke flink til hehe .. liker at du kommer med anmeldelser om diverse, tips og sånt. 🙂 fortsett med det 🙂

 20. Hei Caroline! Jeg vil først å fremst si at jeg setter stoor pris på bloggen din, og alle tipsene du kommer med daglig! Elsker at du er glad i leserene dine og at du oppdaterer mye, og hvis ikke har du alltid en god forklaring hvorfor. Elsker stilen din, og det virker som du har mer eller mindre det perfekte liv, selvom vi alle har nedturer! Jeg digger innleggene dine og hva du skriver, og hva du står for, skulle ønske du hadde litt mer innlegg, om luksus vs budsjett, det var så morsomt:)

  -Tror du det er mulig å vaske kostene med syoss sjampo og balsam, eller tror du det vil ødelegge de?
  Håper på svar !

  stor klem Amalie <3

 21. Elisabeth

  Hei Caroline! Jeg har prøvd å kommentere bloggen din i det siste, men det kommer så mye «database error» når kommentarsiden skal oppdateres.. Tenkte bare jeg skulle rapportere om det. Det jeg har skullet si tidligere er at du ser utrolig flott ut, og at jeg liker bloggen din veldig godt 🙂 Hilsen Elisabeth.

  1. Elisabeth

   Det samme skjer her! Hilsen en annen Elisabeth 🙂

 22. Tusen takk for tipset !:)

 23. Hei Caroline 🙂

  Jeg har vert fast leser av bloggen din nå lenge! liker bloggen din ufattelig godt 🙂 Ville bare si takk for at du har hatt en del innlegg om trening og kosthold osv. Jeg har alltid tenkt at jeg bare er litt bred over hoftene og at jeg ikke kunne bli noe særlig mindre uansett(pga benbygning) Aldri vert noe særlig stor, MEN ble så inspirert av disse treningsukene dine at jeg tenkte jeg skulle prøve, å vet du hva?! på 2 uker har jeg gått ned en buske-størrelse!! så jeg hadde vell litt mer ekstra fett på kroppen enn jeg trodde, hehe. Uansett tusen takk! Jeg har ikke spist mindre eller noe i den duren, bare sunnere. Trent litt mer intensivt og prøvd å følge programmene dine så godt jeg kunne. Du er en fantastisk inspirasjon. TUSEN TAKK 🙂

 24. Jeanette

  Man skal IKKE bruke Zalo på sminkebørster,og det er IKKE tull å bruke penger på en shampo til sminkebørstene.For det fjerner ikke bakterier som caroline også påpeker! (åbruke kun vann altså)

  Det er viktig å rengjøre sminkebørster,for en venninne av meg fikk en alvorlig infeksjon i huden av å ikke vaske de.Hun havnet på sykehus i isolasjon og greier.det er nok ikke noe som skjer så ofte,men det er viktig å rengjøre børstene;)

 25. Du som er sånn flink tipser og sånn, kan du tenkte deg å lage et innlegg om hva man kan putte i julestrømpen til kjæresten??
  Jeg tenkte å lage julestrømpe til gutten min, og hadde vært greit hvis flere hadde noen tips til hva man kan putte i 🙂

  Klem

  1. Fotballfrue

   SNOP og sånn julehefte 😀 Hihi, tradisjoner 😉

   – C

 26. Hei!
  Jeg er en jente med normal størrelse, bruker sånn s/m i klær. Kroppen min ser helt grei ut osv. Men jeg har fått litt strekkmerker mellom lårene mine. Så lurer bare på om du har noe å anbefale for å redusere eller kanskje dekke over!?
  Kanskje ikke ditt spesialområde, ettersom du er veldig godt trent og sånn, men tenkte bare å spørre, kanskje du har hørt oss andre!
  Du er forresten ufattelig flink å blogge. Du er min favorittblogger, er innom flere ganger daglig. Elsker tipsene dine!! 🙂

 27. is in norwegian or not wearing a wedding ring?

 28. Bra tips! Nå kom jeg på at jeg må kjøpe shampo til børstene, thanku 🙂

 29. Takk for tipset! Jeg skal på handletur i morra vet jeg 😉

 30. Gode tips : ) Tenker selv på å kjøpe en ordentlig sjampo som er beregnet for børster.
  Har et spørsmål om sprayen, når du sprayer pudder kostene, hvordan får du bort alt produkt som ligger langt inne i kosten?

  http://inamakeup.blogg.no

  1. Fotballfrue

   Det er bare å spraye den litt våt, og tørke godt med papir 🙂

   – C

 31. Ulrikke Lund

  I lige så, det var kjempehyggelig. Og igjen, fantastisk den kjolen din. Er sikker på at bildet ditt ble kjempebra.
  Blir spennende å se utstillingen.

  God jul til deg og!

 32. Elisabeth

  Takk for sparket i baken, jeg vasket børstene mine i går og det trengtes!!!

 33. Rålekre negler!
  Hvordan synes du der er å ha «løsnegler»? Faller de lett av osv? Hvor ofte fikser du/ får du nye? 😀

  Digger deg, Caoline 🙂

 34. Hei 🙂 Jeg har i det siste kommet over flere sider (ikke bare bloggsider) hvor det står at man skal vaske børsten osv. Etter mye om og men prøvde jeg å vaske den ene kosten min. Jeg kjøper en foundation hvor det følger med kost hver gang. Poenget mitt er at etter å ha vasket den, stakk det noe innmarri i huden da jeg påførte. Det var en del parfyme i shampooen vell og merke, men børsten ble ikke like myk etterpå på tross at det var en shampoo for glanshår… nå vet jeg ikke om jeg skal teste det ut igjen for den stikkingen var så ubehagelig (litt sammetype stikking når man trener med sminke) så jeg lurte på om du vet om det går an å få kjøpt en slik du anbefaler i en vanlig butikk og ikke nettbuttikk?

 35. Hei Caroline!

  Har lest meg gjennom bloggen din fra tid til annen, og må si du gjør en veldig god jobb! Jeg lurer på om du har prøvd sminken til Forever Living Products?
  Det vil jeg anbefale på det sterkeste, det er fantastisk sminke som gir næring til huden på en helt annen måte enn noen annen sminke jeg har brukt. Det er basert på Aloe Vera, og er virkelig bra på alle måter.
  Den er ikke spesielt dyr, og du får virkelig det du betaler for all the way. De har selvfølgelig mye annet også, kosttilskudd, hudpleie, kroppspleie osv osv. Men kjempebra! Det er også 90 dagers tilfredsgaranti på alle produktene, noe som innebærer at man får igjen pengene sine innen 90 dager, selv om produktet er tomt. Nå ble det her en mye lenger melding enn jeg hadde tenkt, er egentlig mye mer å si, men skal slutte nå 😉

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Og takk for tips, dette skal jeg undersøke nærmere 🙂

   – C

   1. Prøvde du sminke fra Forever?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *