Q’s & A’s : Bryllupsreise

Vår bryllupsreise gikk til herlige Maldivene, nærmere bestemt Veligandu. Veligandu er en øy som er 600 x 200 meter (inkludert bungalowene), og vi brukte cirka 15 minutter på å gå rundt hele paradiset. Ikke store plassen, med andre ord.

Maldivene ligger i Asia, og består av over 2000 øyer. Veligandu er altså en av disse.

Vi valgte å reise med Manta reiser, fordi det er disse som er eksperter på Maldivene i Norge. De skreddersyr reisen etter deres ønsker og behov, du kan for eksempel legge fram budsjettet deres for dem, også leter de deretter.

Grunnen til at valget vårt falt på Veligandu, kom faktisk av at denne øya rett og slett så mest delikat ut i våre øyne. Bungalowene ligger på påler i vannet, akkurat som vi drømte om, og interiøret er smakfullt og ikke minst, nytt. Nydelig parkett og vakker innredning. Det er jo faktisk viktig med riktige omgivelser når du skal være et sted i to uker.

Mange av dere ønsket å se bilder av noe annet enn bungalowen hvor vi bodde, derfor har jeg snekret sammen en del bilder fra naturen og omgivelsene rundt. Prepare for a lot of green!

Dere som ikke fikk med dere innlegget «her bor vi», kan klikke her.

På kveldstid

Fra bungalowene går du et stykke på brygga, før føttene treffer den mykeste sanden du kan tenke deg. .

Stiene med sand slynger seg absolutt over alt, så her trenger du ikke sko.

Bassengområdet

By night

Baren

Inne i baren

Siden av baren, med verdens deiligste sitteplasser

Skål 😀 Ser du det er sand her inne også? Det samme gjelder for restaurantene.

Utsikten fra restauranten, her ser du både bassengområdet & baren

Stranden

Hengekøyer var å finne så og si over alt. herlig!

Aaaahhh. .

Husker dere fuglen jeg fortalte om, som spiddet den vakre fisken på stranda? De var også over alt. Finner du den på dette bildet?

På siden av resepsjonen

Inne i resepsjonen

Utsikten fra resepsjonen

Utenfor resepsjonen

Vannaktivitetssenter. Her kan du leie kajakk, lære deg windsurfing, kjøre katamaran og ta dykkerlappen.

Bibliotek & Internettcafé

Mange av dere har etterspurt shoppingmuligheter. Vel. Hva kan jeg si? Dette er øyas to butikker. Gullsmed og suvenirshop. Sistnevnte solgte både tannbørster, tannkrem, snacks, postkort, neglefil – nesten alt.

Er du megainteressert i å shoppe på en slik tur, er det fullt mulig å dra på utflukter til andre øyer hvor det finnes x antall innbyggere, og shoppingmulighetene faktisk er tilstede. Vi tenkte tanken, men tro det eller ei, fant ikke tid til å presse inn en slik utflukt.Det finnes også andre utflukter, som for eksempel sunset dolphin cruise (som vi var på) hvor du drar på delfinjakt i solnedgangen, utflukt til privat øy eller andre ting.

Her ser dere hvor mye grønt som rommer øya. Til venstre i dette bildet ligger gamingrommet, mens butikkene ligger til høyre.

Bortsett fra vannaktiviteter, utflukter og andre private sprell, kan du jo alltid spille biljard, bordtennis eller fußball. .

. . dra på treningssenteret

. . eller spille fotball med de ansatte.

Ser dere Lars-Kristian? Veldig kjekk ordning, jeg tok meg en løpetur, mens han spilte fotball 😀 Begge fikk altså gjort det de liker best. Ja, bortsett fra å være sammen med hverandre selvsagt. .

Når det gjelder temperaturen på Maldivene, lå den tett opp mot 30 grader hver eneste dag, selv om det stormet som verst. Klimaet er jo tropisk, så vær forberedt på høy luftfuktighet, og pakk gjerne en hel toalettmappe med antifrizz-produkter. Selv hadde jeg med meg både antifrizzkurer, tilsvarende shampoo, balsam & serum. Fra John Frieda. Håret fikk ikke nok! Det er bare å la krølltanga ligge hjemme, for krøllene mine falt ut etter nøyaktig 6 minutter utenfor bungalowens fire vegger. Ingenting vil sitte. Det beste er å ha i masse antifrizz-produkter, rette det ut, og deretter spraye det ganske stivt. Det blir mykt nok når du kommer ut i lufta uansett. Håret mitt holdt seg i hvert fall rett nesten hele kvelden, og når du har drukket for mange paraplydrinker, er det uansett ikke så viktig. .

Badetemperaturene er så fantastisk. Rett og slett perfekt for en frostpinne som meg, som helst ikke bader i Norge om sommeren en gang. Det lå nok på rundt 30 grader her også.

Så tilbake til øya, og dens stil. Den var så gjennomført! Alt var en fryd for øyet. Bare sjekk resirkuleringskassa under her

Askebeger

Bittesmå «palmer» som lyste om kvelden / natta

Skiltene som viste vei

Insektlivet på øya var heldigvis ikke det helt store. Men noe var det selvfølgelig, i tillegg til små haier, stingrays og merkelig fisker.

Du trenger ikke å vaksinere deg før du reiser hit.

Se på han her da! Så fin

En titan triggerfisk som stort sett holdt seg rundt trappa vår. De fire første dagene var jeg livredd, men så ble jeg plutselig trist da han ikke dukket opp. Han var ikke så pen stakkar, hadde skikkelig menneskekjeft med masse spisse, skjeve tenner.

Det er ikke farlig å bade på Maldivene. Bortsett fra triggerkameraten vår, så vi bare snille fisker. Haiene og stingrayene kom frem  etter solnedgang. Sistnevnte så vi bare to ganger.

Når det kommer til priser, er dette noe som varierer etter hva du ønsker, hvor lenge du ønsker å bo på øya, og hvorvidt du ønsker all inclusive eller ikke. Siden dette tross alt var bryllupsreise, slo vi på stortromma og bestilte all inclusive plus. Dette inkuderte nesten alt i minibaren, som de kom og fylte opp hver dag. Utrolig deilig! Vi betalte 85.000,- totalt, og dette inkluderte absolutt alt, bortsett fra den lille neglfilen jeg måtte kjøpe i suvenirshopen. . Vi var der i 13 netter. Men som sagt, snakk med reisebyrået, så er det nok fullt mulig å finne andre priser også.

Vi bodde i en jacuzzi water villa bungalow på vestsiden av øya, som skal være den beste siden å bo på. Vi bodde nærmere bestemt i nummer 160 – som jeg har ringet rundt.

Da hadde vi sola fra klokken 12.00 på dagen, og helt til den gikk ned i havet. .

Du kan også bo i beach villa eller water villa, men jeg vil absolutt anbefale den typen vi bodde i. Helt herlig å bare stupe rett ut i vannet fra terrassen.

Du kan ta bort alt som heter vinduer og dører, slik at det blir helt åpent ut på terrassen.

Snorkeljenta

Terrassen sett fra trappa / havet

Sukkertøyhimmel

Når det gjelder hva slags aldersgrupper som befant seg på øya, vil jeg si det var en god blanding. Mange nygifte på vår alder, litt eldre og mye eldre. Spesielt la jeg merke til et par som helt sikkert hadde vært sammen i over 70 år. De var så søte! Det er selvfølgelig flest par på et slikt sted, men jeg så faktisk én barnefamilie også. Ellers var det utrolig mange tyskere og briter der, men vi traff også et norskt par, i tillegg til fire amerikanere.

—————–

Jeg tror og håper at jeg har svart på alt dere lurer på nå. Alt annet som har med turen og gjøre, ligger i arkivet under bryllup. Hvis ikke kan dere jo ta turen til hjemmesiden til Veligandu.

Til nye lesere: bryllupsbilder (alt fra fredagen & lørdagen) ligger også i arkivet under bryllup. Tror det er godt over 100 bilder fra bryllupshelgen der, i forskjellige innlegg. Det er bare å bla seg bakover.

Nå skal vi spise middag mens vi hører på Sissel & Odd sin juleplate fra i fjor. Den er så fiiin!

Absolutt ingenting med dette innlegget er sponset eller betalt, bare så det er sagt.

Vår bryllupsreise gikk til Maldivene, nærmere bestemt Veligandu. Veligandu er en øy som er 600×200 meter, og vi brukte cirka 15 minutter på å gå rundt hele. Ikke store plassen, altså.

Maldivene ligger i Asia, og består av over 2000 øyer. Veligandu er altså en av disse.

149 kommentarer

 1. Kjenner det knyter seg i magen av missunelighet!

 2. Du er flink! 🙂

 3. Så mange nydelige bilder 🙂 Takk for at du deler dem. Et flott paradis 🙂

 4. w-o-w. hadde jeg hatt selvkontroll skulle jeg ha begynt å spare, men det tar vel 10 år haha.
  Sykt bra, både reise og innlegg.

 5. Veldig bra innlegg for folk som vil reise dit! Ser ut som en herlig plass 😀

 6. Vakkert! får virkelig lyst å dra på ferie nå!

 7. Er det piggrokke på det ene bildet?

  1. *en

 8. Er fortsatt grisemisunnelig… Absolutt et reisemål jeg kunne tenkt meg en gang i fremtiden!

 9. For et herlig innlegg og NYDELIg sted… <3

 10. Hørtes helt fantastisk ut!
  Skikkelig fint sted dere valgte, det må jeg bare si! 🙂

 11. Wow. du er kjempeheldig. Det virker som du hadde det fantastisk, det fortjener du <3

 12. Ååhh, så utroolig nydelig! 🙂

  Jeg er en relativt ny leser av bloggen din, og fra jente til jente så må jeg si at jeg har fått et fantastisk godt inntrykk av deg Caroline! Du virker som ei herlig jente med en flott personlighet, og selvfølgelig like vakker på utsiden.
  Det vises virkelig at du legger tid og sjel i innleggene dine, du skriver på en sånn personlig og fin måte og legger alltid ved flotte bilder:) Føler jo nesten at jeg kjenner deg allerede, og måå jo bare innom bloggen din hver dag (gjerne flere ganger om dagen også, og blir jo aldri skuffet ettersom du er så flink til å oppdatere jevnlig). Du er utrolig inspirerende! Og det er jo som en drøm å følge livet ditt gjennom bloggen, med det prinsessebryllupet dere hadde, og nå denne herlige bryllupsreisen:) Også er det så flott at du legger ut tips til oss lesere også, uansett hva det skulle være! Kjempeglad for at jeg kom over bloggen din, og håper du fortsetter så lenge som bare mulig:) Tusen takk for at du holder oss oppdatert!

  Ønsker deg en fantastisk dag videre:))

  Klem fra Marthe.

  1. må si meg enig med deg Marthe! du skriver virkelig bra 🙂 så er du en super jente også da Carro :))

 13. Åh du er så flink Caroline! Ser ut som du har hatt det sikkelig koselig på bryllypsreise, og takk for tipsene og informasjonen!

 14. Nå fikk jeg lyst å reise på ferie:D
  Men var det ikke skummelt å bade i sjøen? Med tanke på fisker og sånn, og andre skummle ting:D

 15. Turen ser helt fantastisk ut! Jeg skal til varmere strøk i januar, og når jeg ser på bildene deres kan jeg nesten ikke vente 🙂

 16. Fy søren Caroline, kjente jeg ble skikkelig missunnelig nå altså! Dere ser ut til å ha kost dere utrolig masse, og det fortjente dere :]

  – Emilie

 17. Tusen takk, dette innlegget var supert! Du er utrolig flink, kos dere i kveld 🙂

 18. ååå, drømmer meg bort allerede. kjempe bra innlegg også 🙂

 19. Når får vi vite hvem som vinner Nelly-konkuransen?:)

 20. Kjempe fint! Men insekter ogsånt, var det slanger, og andre giftige/farllige dyr der?

 21. :O Det var dyrt, men jeg regner med at dere fløy businessclass hele veien da?

  1. med businessclass tenker jeg du kunne doblet beløpet.

 22. Åh, det virka helt fantastisk!

 23. Fantastisk fint der! 🙂 Får skikkelig lyst til å dra!

 24. Det ser helt herlig ut! Relativt dyrt, men bryllupsreise er vel noe man bare gjør en gang i livet (forhåpentligvis).. 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja 😉 Det er i hvert fall sånn vi tenkte

   – C

 25. Det så bare helt fantastisk koselig ut ! 🙂

 26. Kjempefin artikkel Carolie, du er så flink å skrive. Og bildene er helt nydelige 🙂 Ser ut som dere har hatt det helt fantastisk. Det ser helt herlig ut. Jeg reiser gjerne dit på min bryllupsreise 🙂

 27. heeeeerlig! ser ut til at dere har kost dere masse! deilig å sitte å drømme seg bort i sånne bilder når det er så kaldt og guffent her hjemme… skal så absolutt ha vegilandu i bakhodet når en eventuell bryllupsreise skal planlegges ja!

 28. Det bilde der du står i trappen med vannet bak deg ser så idyllisk ut, og du ser tvers igjennom lykkelig ut! <3

 29. for er fantastisk og herlig sted. Det der er absolutt et sted jeg ønsker å reise til da jeg blir litt eldre. Tenk å bade i et så klart og vakkert vann :))

 30. JEG ELSKER DEG♥

 31. Håper jeg får med meg samboern dit en gang 🙂
  Vi har jo vært på Boracay allerede.. White Beach er absolutt å anbefale 🙂

 32. Tusen takk for at du informerer om alt! Skal selv stå brud i juli, og du aner ikke hvor mange tips og ideer jeg har fått og stjelt fra deg. Nå har jeg vist Maldivene til karen, og du skal ikke se bort ifra at vi tar en slik bryllupsreise vi også, så dette innlegget traff midt i blinken!

  Et spørsmål, hvor lang tid på forhånd må en bestille? Når bestillte dere? Har de åpent året rundt?

  Igjen, tusen takk! 🙂

 33. flotte bilder 😀 men savner bildene fra den romantiske middagen på stranden dere skulle ha? Hadde dere ikke den`?

 34. takk for ett fantastisk innlegg 🙂 dette var gøy!

 35. Aah, eeelsker lange innlegg! Både jeg & min kjære blir dødsmisunnelige av å se de nydelige bildene! *Drømmer meg bort* Grattis med 1.plass på Kremtoppen forresten 😉

 36. Dette var et flott innlegg! Ser at du har lagt mye arbeid i det! Du er flink 🙂
  Takk for at du delte det med oss!
  Ser ut som en perfekt bryllupsreise 🙂

 37. Så utrulig herlig 😀

 38. I dag er det faktisk bare 2 uker til jeg skal til Veligandu! Vi har avlyst julen i år, og skal i stedet nyte to herlige uker på Veligandu i en Jacuzzi Water Villa, akkurat som dere. Så det var gøy å kunne lese dette innlegget og se hva det er vi har i vente, annet enn det som står på hjemmesiden. Må si jeg gleder meg…. 😀

 39. Herregud så nydelig! Bildene dine var jo bare fantastisk reklame for dette vidunderlige stedet!

 40. Ja det må jeg si, Caroline at dette var utrolig bra og intressant innlegg! 🙂
  Den dagen jeg gifter meg vil jeg dra dit,selv om det er lenge til er det jo
  lov å drømme<3

  Klem 🙂

 41. Åh, det ser så fint ut der! Nydelige bilder.

 42. Ååå… du er så BRA! Dette var et fantastisk inlegg!

  Har et så utrolig godt intrykk av deg, og etter hva jeg mener som er viktig på en blogg, (kvalitet, oppdateringer, tips, gode inlegg, bilder etc.) FORTENER du virkelig de pengene du tjener på denne bloggen. Du jobber faktisk for det, og skuffer aldri leserne dine. Du er mitt forbilde!

  Ville bare muntre deg litt opp, husk at du er en fantastisk person.

  =)

 43. Aah, så nydelig det ser ut! Nå lengter jeg skikkelig etter sommeren.

 44. Det så utrolig deilig ut! :))

 45. Kristina

  kunne du ikke legge ut litt bilder av dere også, fra turen? 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg blogget jo under hele reisen , masse bilder av oss i arkivet bare en – to uker tilbake.

   – C

 46. Lucky you – LUKSUS! :O 😀

 47. Fyy, for en syk pris! men herlighet, så deilig det ser ut der 😀

 48. Caroline, skal vi ikke få vite hvem som vant Nelly-konkuransen idag da? Er så spent jeg:)

 49. Bra innlegg! Vi skal til maldivene (kuredu) om ca 20 dager og 15 timer:D Kjekt å lese og se bilder fra turen deres!

 50. Drømmested! Jeg bare lurer på hvor mange som var på øya, av ansatte og turister?

 51. Hei 🙂

  Dere er et så nydelig par som virkelig kler hverandre veldig godt!
  Bloggen din er bare så bra og jeg er fast leser!

  Jeg har falt meg i forelskelse i dine nydelige brudepikekjoler.
  Jeg lurte rett og slett på om jeg kan få kjøpe en av de kjolene!
  Den kjolen hadde vært min drømme ballkjole på ballet.
  Ballet er i januar så jeg trenger svaret ganske fort.

 52. Ser ut som en perfekt bryllupsreise 🙂 Vi gifter oss sommeren neste år, og vurderer Maldivene. Fantastisk bra innlegg, gode bilder og tips 🙂

 53. Hei nydelige Caroline!
  Håper du har hatt en fin dag og at du og din kjære har fått lagd dere et nytt peppekakehus i kveld!

  Et spm. Jeg lurer på om du kunne fortelle/beskrive hvordan du bruker ditt eget hår som «strikk», hvis du skjønner hva jeg mener! Har sett det flere ganger at du har håret i hestehale med ditt eget hår surret rundt, slik at man ikke ser strikken.

  Hadde satt pris på svar. Ønsker deg en fantastisk kveld ! 🙂

  1. Fotballfrue

   Aha, selvsagt 🙂 Er bare å ta en liten del av håret, og surre den rundt 🙂 Festes med hårnål 🙂 Krever at du har litt lengde på håret, men det er uansett ikke særlig vanskelig 🙂

   – C

   1. Takk 🙂

 54. Tusen takk for innblikk i turen deres og gode tips om Maldivene!
  Her er det bare å begynne å spare.. 🙂

 55. Fy søren så fint det var der! Har bodd i Mauritius og Dubai, og vil gjerne ta en visitt innom denne øya også! 🙂

 56. Kjempeflott innlegg:)

 57. Jeg fikk lyst til å reise dit med en gang. Det så helt perfekt ut.

 58. Masse bra informasjon! Gjennomført som vanlig 🙂

 59. Masse bra informasjon! Gjennomført som vanlig 🙂

 60. Det virker ikke som du har så mange jentevenninner/venner, du mest trener og er med mannen din(som det er ikke noe galt med,tvert imot). Men bare lurte liksom.. 😉 Du er liksom aldri med venner uten mannen din..

  1. Fotballfrue

   For en merkelig kommentar. Dersom du har lest bloggen min lenge, vil du oppdage at jeg har utrolig mange venninner. I disse dager er de fleste opptatt med ekamen, så jeg får ikke truffet dem før den 19. desember. Dessuten har jeg / vi akkurat vært på tur i 14 dager. Jeg er gift, og de fleste av venninnene mine har samboer. Det er klart vi ikke treffes like hyppig som før, men vi prøver i hvert fall å få til en gang i uken. Når du blir eldre vil du også se at det lett kommer andre prioriteringer i veien. Jeg trener ja, men dette er på dagtid, noe jeg ønsker å bruke tid på. Det at jeg trener hindrer meg ikke i å gjøre noe annet, tvert i mot. Vi er en venninnegjeng på 7 stykk som har vært venninner siden barneskolen, ellers har jeg og Lars-Kristian veldig mange felles venner, noe som er naturlig når du har vært sammen i flere år, og i tillegg er gift.

   Her er vi på utrdrikningslaget mitt: https://fotballfrue.blogg.no/1272706707_for_en_herlig_dag.html
   Her er jeg med venninnene på Hvaler i sommer: https://fotballfrue.blogg.no/1280729124_for_alltid.html
   Her er vi på Gålå i høst: https://fotballfrue.no/?p=1170

   Likevel. Vi prøver å være flinke til å dra bort sammen, gjøre jenteting. Når vi har jentekvelder skriver jeg ofte om det, men de liker ikke at jeg drasser med meg kameraet, og det respekterer jeg.

   Vær så snill og ikke kom med slike kommentarer før du sjekker litt mer rundt på bloggen, det er faktisk ganske rystende.

   – C

   1. Rystende…? Litt dramatisk kanskje? 😉 Ser ut som hun bare «lurte». Må være slitsomt å være så nærtagen. 🙂 Ps. Publiserer du alle kommentarer? Har lagt merke til at du ikke slipper gjennom alle mine. Forstår det ifht de som skriver ufint selvfølgelig, men det gjør ikke jeg.

   2. Var et helt enkelt spørsmål som jeg stilte på en ordentlig måte. Rett og slett

   3. Hva slag rosa boble lever du egentlig i om du opplever et helt uskyldig spørsmål som rystende?

   4. Fotballfrue

    OH, COME ON!

   5. Malene

    Wow, du har helt klart mange jentekvelder!! 1 i mai, så 1 i august og 1 i september..

    Stå på, er vel ikke helt rart at folk lurer;)

   6. Fotballfrue

    Jeg skriver jo ikke akkurat om alt jeg gjør da, men lur i vei 😀

    – C

  2. Hva så om en person ikke hadde hatt mange venninner? Herregud..

 61. åhguud! Så sykt fine bilde, kjenner jeg blir skikkelig misunnelig av å bare se på bildene.. Bra reiseinnlegg og kjempefine bilder 😀 Vil virkelig på en så fantastisk fin bryllupsreise jeg også, den gang jeg skal gifte meg 🙂

 62. Ser veldig fint ut, men JEG hadde ikke sagt hvor mye det koster! Det er en privatsak! Jeg reiser og kjøper mange ting som mennesker rundt meg spør hva koster, men det sier jeg aldri. Hva har de med det? Fortell mye, slik du gjør, men la en god del være privat! I julen tar mannen og jeg med oss 5 andre på tur til Egypt, og mange spør om ikke det blir dyrt og hva det koster. Kunne ike falt meg inn å si det……..

  1. At fortælle prisen, er ikke nødvendigvis at blære sig (skryte, tror jeg vist I kalder det i Norge).
   Personligt synes jeg, og sikkert også en masse andre, at det er dejligt at vide, hvor meget det kan gå op i med sådan en rejse. Du må huske på, at mange af Carolines læsere bliver inspirerede og måske ønsker at prøve noget lignende, men gerne vil danne sig et overblik over prisklassen først.

   Jeg kan ikke forstå, hvorfor penge skal være så privat og tabu, som det er den dag i dag. Selvfølgelig skal man ikke gøre nar af de, som ikke har så meget, men som jeg læser Carolines indlæg, er det ren information og ikke for at blære sig.

   1. Helt enig, Cecilie. Det er ikke akkurat som om hun slenger det ut selv, folk spør jo. Jeg synes personlig at det er mer blærete med folk som forteller at de skal reise dit og dit, kjøpt den og den vesken på LV osv; og om man spør så er det «hemmelig». Sært.

  2. Jeg synes du virker mer blærete som snakker om hvor mye dyrt du kjøper… Om det ikke var slik kommentaren var ment så beklager jeg det, men uansett. Hun får mange spørsmål om hva ting koster, og om man ikke finner det på bloggen hennes, er det fort nok folk som søker seg til prisen selv. Da synes jeg det er bedre at hun selv forteller hva det koster, enn at folk skal gjette seg fram. Desuten er min personlige mening at det er synd at penger skal være tabu, så jeg synes det er greit at hun holder det noenlunde åpent. 🙂

 63. Hei! Så flott med dette innlegget. Var så gøy å følge med på når dere var der! Drømte meg bort… Herre gud, jeg skal reise dit før jeg dø!

  Jeg lurer på en ting. At du har fått noe prosentavslag på dette? Jeg vet som du har nevnt på slutten at du ikke har fått noe betalt eller at turen ikke ble sponset. Jeg prøver ikke å «digin'» på noe altså. Jeg er bare nygjerrig:)

  1. Rart du har svart mange spørsmål som kom etter mitt og ikke minst på andre innlegg. Jeg vet ikke om du ikke har lyst å svare på dette, eller at du prøver å bare glemme det bort. Jeg trodde du sa at du er ærlig, 100%. Jeg vil bare vite at du har fått turen billigere fra reiseselskapet. Det gjør meg ikke noe om du har gjort det, jeg ville bare vite om det.

   Som sagt jeg prøver ikke å komme med noe stygg kommentar eller noe. Jeg er en fastleser, så jeg bare spørre på noe jeg ikke kunne finne svaret på her på bloggen.

   1. Fotballfrue

    Alt som kan bli sagt om sponsing og reklamering er sagt. Hvis noe er sponset eller betalt, så vil det komme frem i innlegget 🙂

    – C

   2. Hmm…Du svaret så rart her. Det er jo ikke det jeg spurte om. Jeg kan jo lese at det står, ikke sponset, eller at innlegg ikke er betalt. DET forstår jeg jo. Jeg trodde du har skjønt spørsmålet mitt.

    Har du fått prisavlsag på turen? Ja, eller nei, så enkelt er det.

    Føler bare at du ikke er 100% ærlig her.

   3. Fotballfrue

    Sponsing og prisavslag er da vitterlig det samme. Hadde jeg fått prisavslag, er jo det akkurat det samme som delvis sponset. Så nei, ikke noe prisavslag.

    – C

 64. Hei Caroline! 🙂 Fantastiske bilder fra bryllupreisen deres, fikk lyst på en slik tur jeg også.
  Jeg lurte på om du hadde noen tips til hva man kan ha over en lang gallakjole. Skal snart på julebord og dresscode er lang kjole. Jeg har funnet en svart maxi dress fra Elise Ryan, men aner ikke hva jeg skal ha utenpå bortsett fra kåpe. Har du noen tips til hva jeg kan ha utenpå? Den er uten armer og litt utringet i brystet. Men føler det blir litt feil eller kånete med et skjerf/sjal?

  Hadde satt STOR pris på svar! 🙂

  Klem

  Superlang link, men her er bilde om du vil se den:
  https://www.google.no/imgres?imgurl=https://www.modenyt.dk/wp-content/uploads/2010/11/elise_ryan_chiffon_maxi_kjole.jpeg&imgrefurl=https://www.modenyt.dk/&usg=__wcKxNw1CV7cgIGtIszVSBDA0oYQ=&h=500&w=393&sz=24&hl=no&start=0&zoom=1&tbnid=wFTYYQaAFK0LGM:&tbnh=131&tbnw=103&prev=/images%3Fq%3Delise%2Bryan%2Bmaxi%2Bdress%26um%3D1%26hl%3Dno%26sa%3DN%26biw%3D1248%26bih%3D560%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=126&vpy=212&dur=141&hovh=253&hovw=199&tx=139&ty=272&ei=q1f9TJzjA5Og4Qbe2Z3QCQ&oei=q1f9TJzjA5Og4Qbe2Z3QCQ&esq=1&page=1&ndsp=26&ved=1t:429,r:18,s:0

 65. Fantastiske bilder!
  Sitter våken og håper på svar på nelly-konkurransen, og krysser fingre og tær! Har kjøpt oss en altfor dyr hustomt i dag, som vi skal bygge drømmehus på! Jippi! Så noen sponsede julegaver hadde kommet veldig godt med 😉

 66. ÅH GURIMALLA SÅ FINT. Jeg skjønner godt at dere koste dere. Dere er så skjønne sammen, jeg tror dere ender døde sammen. Vist du skjønner hva jeg mener. Uansett, fotballfruen Caroline, jeg missuner deg. Du er så fin og har DEN insane fine kroppen! Hvordan får du det seriøst til? Jeg digger deg, C. Stå på med bloggingen.

 67. Et av de fineste stedene jeg har sett! Utrolig bra innlegg med masse bilder, føler nesten jeg har vært der selv 😀

 68. Synes det er utrolig forvirrende når du skriver OVER bildene, istedet for under, som er mest normalt. Også skriver du på midten.. Du burde heller skrive rett over.. Bare et tips;)

  1. Fotballfrue

   På midten? Det tror jeg er nettleseren som gjør faktisk. Teksten her er der den skal :/ men på andre satser kan det ofte være midtstilt. Merkelig.

   – C

 69. Elisabeth

  NYDELIG! 🙂

 70. Kjempe bra innlegg:)

  Anbefaler også Kurt Nilsen sin juleplante. 100 kr på rema 1000:)

  1. Fotballfrue

   Kjøper heller plata enn planta :p haha 😉 Men vi har den allerede, liker den også 🙂 Kurt er herlig!

   – C

 71. Fy søren, paradis!!! 😀

 72. Åh, det der så herlig ut! Om jeg noensinne skal gifte meg skal jeg ønske meg en sånn morgengave 😛

 73. Så herlig å virkelig kunne slå på stortromma, unne seg hele verden og litt til : )

  DET skal jeg også gjøre på min bryllupsreise, koste hva det koste vil.

 74. Aah, herlig! 🙂 Men savner fortsatt bildene fra middagen i måneskinnet som du sa du skulle legge ut! Kommer du til å gjøre det? 🙂

 75. Hei Caroline! For noen nydelige bilder, syns det er riktig å slå på stortromma når man skal på bryllupsreise! Velfortjent! Minnene vil vare evig 🙂
  En ting jeg lurer på, er om du har avsluttet bloggsamarbeidet med femelle? Jeg spurte dem først, men ser at de ikke har postet eller svart på kommentaren min. Det var bare på grunn av deg jeg gikk inn på femelle sine sider! Egentlig så spiller det ingen rolle hvem eller om du samarbeider med noen, for jeg leser bloggen din uansett. Dersom jeg har tid, og du ikke har oppdatert, så går jeg bare inn i arkivet å ser hva du har tipset om eller noe annet av interesse!

 76. Jeg bare lurer på en ting..Hvilke typer folk anbefaller du å dra til maldivene? Bortsett fra folk som drar på bryllupsreise. Er dette et sted en familie kan dra til også eller er det mer for forelskede par?
  Takk for svar 🙂

 77. Elsker den platen!
  Hørt om Arild Helleland? Jeg og noen jenter i klassen skal synge noen sanger av Odd og Sissel sammen med han i kirken. Han er en kjent operasanger, så det kan bli spenende! 🙂

 78. Ah..Veligandu virker som akkurat det stedet jeg vil være nå, i disse kalde mørke eksamenstider..Nærmeste jeg kommer er vel Sharm El Sheikh 1. januar! Jeppjepp, skal ned og kose meg med haiene;)!
  Ha ein strålende kveld! Liker bloggen din utrolig godt=)!
  Hilsen fast leser(som kommenterer for første gang)

 79. tusen hjertelig takk for et supert innlegg! ser at det har tatt lang tid, så ville bare si at jeg setter stor pris på det 🙂 du har en veldig bra og inspirerende blogg, Caroline! du virker også som et fantastisk menneske! klem, og god natt 🙂

 80. Kjempe fint innlegg! Håper dere koste dere ihjeel 😀 Regner med at den lange reisen var verdt det 😀

 81. Tusen takk for at du har tatt deg tid til å legge ut dette innlegget Caroline! Det må ha tatt deg rimlig lang tid!
  Det ser ut som om dere hadde det helt fantastisk, og jeg har virkelig lyst til å dra til Veligandu selv 🙂

  Du er flott!
  Stå på videre!

 82. Veldig bra innlegg!! 🙂 Tusen takk for god info! 🙂 Det ser fantastisk ut!!

 83. Silje Kristin

  Nydelige bilder! : )
  Kan du legge ut bilder av selve bungalowen og.. Alle rommene og sånn liksom !: D

 84. Utrolig fint!! Kjempefint innlegg Caroline. Du skriver så bra,og det er en fryd å lese denne bloggen! Elsker den,og må alltid inn å lese hver dag.

  – Linn 🙂

 85. ja det er dyrt der, ser pakkene ligger pa 80-90 000 fra london ogsaa. skulle onske vi og kunne dratt dit, men vi endte heller opp med all inclusive i dominikanske republikken til ca 17 000 for to. budsjett men det ble no greit 😀 drommen on water villa som det der faar bli endag! helt klart. flotte bilder. ingen flere fra stranden da, evt flere av deg/dere? 🙂

 86. feks fra england, 60 000 kroner to uker all inclusive. ikke vaerst det direkte fly til male fra gatwick! annen resort da og standard rom (deluxe water jacuzzi er 80-90000 men ser toppers ut ! Olhuveli Beach and Spa Resort i south male. ahhh im dreaming now….

 87. Hei!

  Tusen takk for en kjempefin beskrivelse 🙂 Men det er en liten ting jeg lurer på fortsatt.
  Bungalowene ser ut til å være så tett opp mot hverandre. Hører man andre par ved siden av, eller
  er det godt med privatliv? På bildet der du har sirklet ser det iallefall ut til å være lite avstand mellom bungalowene. Og en siste ting, savner flere bilder av deg i bikini! 🙂

 88. Åh, kjempefint! Gleder meg til vi skal på bryllupsreise! Selv om det er tre år til og vi ikke vet hvor vi skal, haha:)

 89. fantastisk!

 90. Herreguuuud, for et utrolig vakkert sted. Griner av det utrolige herlige krystall klare vannet…… aaaah, misunnerlig ja! Ser ut som verdens beste bryllupsferie sted :)) Er det lov å spørre hva en sånn tur vil koste? Ca pris på en tur ned dit? 🙂

  Sonja

 91. Ser kjempefint ut! Synd Maldivene er et land som hersker med innbyggerene sine og ikke tillater folk å velge religion selv, hvilke internettsider de kan besøke og leier inn folk fra Sri Lanka til å jobbe på hotellene fordi de ikke tillater innbygerene å servere alkohol til turistene. Det er ikke så mye jobber på Maldivene så jeg synes landet ikke burde nekte sine egne tilgang til slike jobber pga stenge krav i religionen.
  https://opendoors.etp4.etp.no/sider/tekst.asp?side=2881
  https://www.daria.no/skole/?tekst=1977

  (Og jeg anser med IKKE som kristen selv, men jeg synes er for religionsfrihet!)

 92. Det så HELT fantastisk ut 🙂 Så vanvittig herlig! En perfekt plass for bryllupsreise 🙂

  Men sykt høy pris, er like mye som jeg lever for på et helt år :p (er student og har kun stipend/lån). Men en bryllupsreise er jo noe man forhåpentligvis bare opplever en gang, så det var sikkert verdt det 😉

 93. Fantastisk innlegg! 😀 Folk burde få alle sine svar her!

 94. elisabeth

  heii. lurte på noe , har jo egentlig ikke noe med dette innlegge å gjøre da, men har jo sett bilder av deg og storesøsteren din fra bryllupet o.sv. men har lagt merke til hvor LITE der ligner til å være søsken. Så jeg lurte på om dere er helsøsken?

  1. Fotballfrue

   Hehe, ja 🙂 Vi er helsøsken.

   – C

 95. Kjempefine bilder 🙂 Drømmer meg bort nå som eksamen tar overhånd i livet mitt. Men som mange sier, er nok Maldivene noe man gjør en gang i livet siden det er så magisk. Prisen er dyr på grunn av at reisen ligger langt unna. Synes selv jeg brukte mye penger da jeg var i Mexico, men heldigvis var hotell og mat rimelig der. Å reise er fantastisk! Gleder meg til jeg skal på bryllupsreise, hvis jeg er så heldig og blir gift i fremtiden.

 96. Ser nydelig ut, men var det ikke veldig lite å finne på der annet enn bading og soling? Ser jo ikke ut som det er tegn til andre mennesker på strendene og rundt på hotellet(bortsett fra bildet av fotballbanen)? Og øyen er jo knøttliten, så er vel ikke mye kultur og ting å oppleve der annet enn hvit sand og søte små bungalower? Eller tar jeg helt feil? :s

  1. Fotballfrue

   Har du sett bildene fra crabracekvelden? Da ser du jo en del av de andre gjestene. For oss var det mer enn nok å gjøre,skulle gjerne vært der en uke til 🙂 var ca 100 gjester der,i alle aldre,men bare par 🙂 det er jo en «vi to» ferie 🙂

   – C

 97. Å herreguuuud! 🙂 Virker helt heerlig med en sånn ferie!:-)
  Men hvor mye betalte dere per natt? og var det slanger der? 🙂

 98. Så fantastisk flott det ser ut!
  Jeg drar dit om to uker, så jeg lurer på om du har noen gode råd og tips til ting vi bør / ikke bør ta med og gjøre osv? Noe spesielt man skal tenke på, eller noe du ville gjort annerledes dersom du skulle dra dit igjen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ikke ta med sko, og beskytt dere godt mot sola 🙂 Den er sterk! Husk afte sun & aloe vera. Det er ikke noe jeg angrer på. Bare slapp av og nyt hverandre, OG omgivelsene 🙂

   – C

 99. Vi gifter oss til neste år. Bryllupsreisen skal vi tilbringe i et telt langs mjøsas breddekant! håper å se ferskvannfisk og måker 🙂 🙂

  1. Fotballfrue

   Smak og behag 😉

 100. wow amazing!!!
  invite you to my blog:
  http://www.patlost.blogspot.com

 101. Det ser så sykt fristende ut!! Kroppen min lengter etter varme og sol – hadde vært paradis å være på et slikt sted nå:)
  – Kaja

 102. Jeg må bare si det; supert innlegg, Caroline. Gav oss oversikten over absolutt alt vi nysgjerrige lesere vil vite. Du skriver også veldig bra. Stå på 🙂

 103. hei! er evig misunnelig på dere! Hele bryllupsreisen så fantastisk ut!

  jeg har bare et spørsmål som jeg vet du har skrevet flere ganger før, men hvor har du kjøpt den nydelige blåe kjolen du har på deg ved biljardbordet?

  Håper veldig på svar om den ikke er utsolgt. hilsen fast leser : )

  1. Fotballfrue

   Den er fra Nelly / Rare Fashion 🙂 Jeg er jo Nellyshopoman 😉

   – C

   1. therese

    tusen takk for svar! : D tenkte å kjøpe den til juleballet! jeg får utrolig masse inpirasjon av deg, elsker stilen din.

   2. Fotballfrue

    Bare hyggelig, søte du 🙂

 104. For et utrolig fint innlegg!! Du er så flink 🙂
  Hit må jeg dra en gang ! Begynner å spare allerede 😛

 105. Hvor er bikinien din på snorkelbildet fra? 🙂

  1. Fotballfrue

   Victoria’s secret 🙂

   – C

 106. For et herlig innlegg! Jeg bare elsker bloggen din ! Ikke bare er du dødsgo til å skrive, du er så pen, morsom og legger virkelig litt jobb i innleggene dine. Er imponert : )
  Ha en fortreffelig kveld 🙂

 107. Kristine

  for et nydelig sted! skjønner godt hvorfor dere valgte dette stedet. har selv lysst til å reise til en sånn plass.
  jeg liker bloggen din veldig godt! bra innlegg, bra design, og ikke minst er du veldig pen 🙂
  ha en fin kveld!

 108. Ida Sofie E.A

  wow, så utrolig fint 🙂

 109. *sukk* FOR en fantastisk fin og idyllisk bryllupsreise dere har vært på! Helt utrolig! Og det nydelige bildet av deg i hengekøyen ser ut som det er tatt RETT ut av en reklameplakat for nettopp et sånt idyllisk reisemål:)

 110. […] Dersom dere har spørsmål angående reisen, kan dere ta en titt på dette innlegget. Der har jeg besvart alt som kan besvares 😀 […]

 111. Hvordan kamera bruker du/dere? Bildene ser jo ut som sydenkatalogbilder 🙂

  1. Fotballfrue

   Sony Alpha 380 tror jeg det heter 🙂

   – C

 112. hvor kjøpte du den mørkeblå kjolen du hadde på et bilde her?
  tror vi hr lik 😀

 113. Hei Caroline!
  Jeg har et prosjekt om Maldivene i faget reiseliv. Jeg har sett litt på bloggen din og funnet mye nyttig informasjon om øygruppen. Jeg lurte på om du kunne fortelle meg noe om hvordan befolkningen var? I forhold til engelskkunnskaper og lignende? Jeg skjønner at der dere befant dere, er det nok særlig tilrettelagt for turister, men fikk du noe inntryk av skikkene eller tradisjonene til de innfødte?
  Jeg lurte samtidig på om jeg kan få låne noen av bildene du har lagt ut på bloggen? De skal kun brukes i en powerpoint, som skal vises til lærerinnen samt 4 medelever.

  Håper virkelig du tar deg tid til å hjelpe meg, på forhånd tusen takk 🙂

 114. Jeg lurte samtidig på hvordan transporten ned til Maldivene var? Hvor mange fly tok dere og hvor mellomlandet dere? 🙂
  Håper virkelig du tar deg tid til å svare på disse spørsmålene!

 115. åååh! drømmer bort i bryllupsinnleggene dine! selger du den bikien du har på bildet her? (den rød/rosa)

 116. Ååh, drømmer så om en bryllupsreise til Maldivene selv. Ser helt fantastisk ut. Drev og kikket på denne siden i dag, og drømte meg helt bort: https://reisetoppen.com/bryllupsreise-maldivene/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *