Ut på tur

Kom hjem fra møte for en knapp time siden, og sitter fortsatt med liktær i sokkene. Fy søren! Det er så kaldt! Det prikker og klør, akkurat som det alltid gjorde da jeg var liten, og hadde kommet meg inn i varmen etter å ha stått på skøyter hele dagen. Minner ?

Rakk å stikke innom Kremmerhuset og kjøpe enda litt mer julepynt tidligere. Skal nemlig pynte til jul før helgen starter, for på lørdag skal vi ha den årlige Pepperkakehuskonkurransen her hos oss 😀 Bare så innmari kjedelig at vi ennå ikke har fått vitrineskapet vårt. Huff. krysser fingrene for at det er her før julaften. .

————————

Nå skal vi faktisk på årets første skitur. Bytter ut dagens treningsøkt med noen timer i bakken. Skal bli spennende å puste liv i gamle kunster. Ikke at jeg kan kalle det kunster, har vel strengt talt aldri vært noen mester i vinteraktiviteter. Men likevel. Gøy er det! Og forhåpentligvis effektiv trening.

Dagens antrekk før boblebukse skal på

Jakke fra Vila / Nelly.com // Sko fra Kurt Geiger // Veske fra Asos.com // Jeans fra Gina Tricot

104 kommentarer

 1. Så pen du er! 🙂
  Hvilken størrelse har du i din jakke?

 2. Fantastisk veske!! Hvor fra?? :))

  1. Litt kjapp i svingene her.. leste ikke at du hadde skrevet hvor den var fra. men så det nå! 🙂 Kjempekul hvertfall!! 🙂

 3. Hei Caroline 🙂
  Jeg bare lurte på om du noen gang har hatt/vurdert brunt hår? Tipper det hadde vert dødslekkert på deg! 😉
  Er du naturlig blondine forresten?

  1. Fotballfrue

   Mørk blond 🙂 Jeg var blond da jeg var liten, så ble det gradvis mørkere, og da jeg gikk i 7.klasse var jeg ganske så mørk. Da startet stripingen 😉

   – C

 4. Vi gleder oss ! 😀 I år slår vi til ! Mohahahaha.. For må jo være ærlige å innrømme at vi ikke akkurat har utgjort den største trusselen de foregående årene 😉

 5. Jeg tror kanskje de skoene kan være årsaken til at du fryser på bena. Jeg frøs alltid på føttene før, det var til jeg kjøpte disse fantastisk varme skoene
  http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=w&productID=5469model=Adirondack%20Boot%20II

  1. Fotballfrue

   Jeg har skinnUGGS som jeg elsker, men dette er ikke sko jeg bruker til vanlig. Helst til og fra skibakken, på søndager og daffedager 🙂 Da er de gull. Jeg har mange varme, høyhælte sko 🙂 Det er fullt mulig å være elegant og varm på samme tid 😉

   – c

 6. Anne Helene

  Heisann du 😀
  jeg har et spørsmål 🙂
  fast leser, så derfor så vet jeg at du har flyskrekk 🙂 så derfor så lurte jeg på en ting, siden jeg har og det, hvordan takler du det egentlig ? 🙂 heeh, siden jeg skal reise som utveklinsstudent til sommeren, og da skal jeh fly laaangt, lenge og alene 🙂 hehe

  og forresten, de skoene så awsome ut på deg 😀

 7. Margrethe Jakobsen

  Håper dere koste dere masse på skitur, og at kjærligheten holdt varmen i deg! 😀

 8. Hvorfor er du i mot pels? Hva med alle skinn skoene du eier? Personlig er jeg ikke for at pelsen skal forbys…. Men måtte bare forhøre meg siden du er så i mot!

 9. De skoene var helt RÅ, Caroline! Men du, hvorfor prøver du ikke midtskill med håret ditt? 🙂 Tror du hadde passet det godt. Husker en gang du skrev du var så lei av alle hårfrisyrene dine eller noe i den dur. Hvis jeg var deg, ville jeg definitivt prøvd midtskill.

 10. Jeg syntes du burde unne deg selv en sjokolade kalender! 🙂 haha, tilfeldig 😀 god uke videre og lykke til i kulda! må jo være kaldt for deg som akkurat kom hjem fra ferie 🙂

 11. kan du legge inn før – etter bilde av brunfargen din? 😀

 12. Det hadde jeg faktisk tenkt til å foreslå selv, og det er nok en lur løsning. Og vi får bare kjøre forsiktig, men «bank i bordet» hvis noe skjer, så har vi en egen teknikk som går ut på å gjøre om hus som har møtt hardt føre om til utedoer 😉 he he..

 13. Kjære deg! TA PÅ DEG LUE!!! Det er på toppen varmen forsvinn!!! Det fins mange bra luer no!! Til og med nokon som er ganske feminine!

 14. Er de fjolleskoene dine varme?! 😛 Man bør prioritere komfort før fjollfjort nå syntes jeg! 😛

  1. Fotballfrue

   Uenig, jeg prioriterer fjollfort?? foran komfort 🙂

   – C

 15. Utrolig kult og gjennomført antrekk, Caroline 🙂 som alltid!

 16. Kristina

  Hvilke størrelse har du i jakken?? pliis svar, skal bestille selv!

 17. Du har så mange fine sko du ! Skulle ønske jeg greide å gå med høye hæler som er mer enn 2 cm lissom 😛

  Ha en finfin førjulstid Caroline !

 18. Karoline

  Skoene var nydelige 🙂 Elsker stilen din!

 19. Jeg liker veldig godt at du tar deg tiden til å svare på lesernes kommentarer 🙂

 20. Type og jeg reiser til Sharm El Sheik om litt over en uke. Skal bli godt å komme vekk fra alle disse kuldegradene! Eneste er nok det du sier at man får kuldesjokk når man komme hjem igjen. Håper bare brunfargen holder seg ut til over nyttår:) God førjulstid!

 21. SKOENE! OMG! INLOVE<3

 22. Du må legga ut bilder når du har pyntet leiligheten med julepynt =) ???

 23. Så den fotballfrue greia av deg på VG-tv i går.. Den er et og halvt år gammel eller noe :p Vart artig å se :p

 24. Elsker bloggen din, henter masse informasjon fra deg !
  Begynte å trene for rundt 2 måneder 4 ganger i uka, og min inspirasjon for å trene er Victoria’s Secret modellene, og det har jeg lagt merke til at du også har 😀 Synes du skriver kjempe masse bra, jeg ELSKER alt som heter Mote, Hår, Hudpleie og Sminke <3

  Men det jeg la merke til er at du så og si har den samme posen på alle outfit bilder, hva med å prøve noe litt nytt og lekent? Det er noe av det jeg liker godt med Victorias Secret, de har det såå gøy ! Sprudler og ler hele tiden 😀 Og det gjør meg glad 😀

  Men du er nydelig uansett, kommer ikke til å slutte å lese bloggen din for en pose for å si det sånn 😉
  Xx <3

 25. Matilde

  Hvor har du fått tak i skoene????? Råe! De SKAL på ønskelisten!

 26. Sick fine sko! love them <3

 27. Anne Regine

  Hei 🙂
  du bruker nesten alltid veldig høye hæler og det er utrolig fint , men hvor høy er du uten hælene ? Jeg har alltid hatt lyst til og gå på høye hæler men synes jeg blir alt for høy så derfor blir det nesten alltid flate sko på fest , julebord osv .. <3

 28. Hvilken str har du i jakken?

 29. Er det ikke typsik!!

  Med en gang jeg så den veska klikket jeg meg rett in på Asos og fant den, for denne skulle jeg ha! Desverre var den stakkars studentkonton nesten dom for penger, så det måtte vente…. Idag, bare 4 dager etter klikket jeg meg inn på siden min på Asos og fant bestillingen som ikke ble fullført, så jeg klikker på bildet av vesken for nå var den endelig min, tenkte jeg! Men den gang ei, for nå er den selvfølgelig utsolgt! Men håpet og jakten fortsetter…

  Likevel, denne «historien» sier mye om deg Caroline, og hvor stor innflytelse du har på folk! ;p

  GOD JUL! 🙂

 30. er skoene glatte?

 31. Vet om hvor man kan finne lignende sko som de du bruker her, i Oslo? De er så utrolig fine!!!!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *