Caroline Tipser!

Vinteren tærer på huden, i hvert fall på min. Jeg har lett for å bli ganske tørr enkelte steder i ansiktet, spesielt når jeg er mye ute i lufta, og derfor er det ekstra viktig å tilføre mye fuktighet.

De siste månedene har jeg virkelig blitt en Ole Henriksen junkie. Det hele startet med ansiktsrens og krem, men nå har jeg utvidet sortimentet mitt ytterligere, og har fått testet ganske mye mer. Huden min er strålende fornøyd, og det er jeg også.

Denne gangen ønsker jeg å anbefale en ansiktsmaske og en ansiktskrubb – begge fra Ole Henriksen.

Sugar Glow Facescrub 520,- bruker jeg i stedet for den daglige rensen min, 1 – 2 ganger i uken. Dersom du har fet hud, eller bruker mye sminke, kan du med fordel bruke ansiktsrensen i tillegg. Sugar Glow skal masseres inn i huden, og skyldes av med passe varmt vann. Dufter friskt og godt, og etterlater huden veldig myk. Pass på å være lett på fingrene når du påfører, sukkerkorna, som faktisk er organiske, er ganske grove. Påfør mye mindre enn du tror er nødvendig. En ulempe kan være at noen sukkerkorn har lett for å sette seg i sporene hvor du skrur igjen lokket, slik at de er i veien. Men dette løser du jo lett ved å tørke det bort.

Blueberry Enzyme Mask 530,- bruker jeg 1 gang i uken, men skal helst bruke den så ofte som 2 -3 ganger. Kommer til å bli flinkere fremover, i og med at huden min har lett for å bli tørr på vinterstid. Denne tilfører en hel drøss med fuktighet.

Lukter litt sterkt, men gjør underverker. Jeg kjenner virkningen ved at jeg får litt farge / blir litt rød i kinna etter virketiden. Dette betyr jo at den jobber med huden, og får i gang blodsirkulasjonen. Ekstra pluss for at den kan også kan brukes under øynene, og for at den ikke stivner. Den trekker liksom inn, og forsvinner. Skal virke i 20 minutter. Ikke glem halsen!

Produktene er parabenfrie, uten sulfat og triclosan. Alle OH produkter er naturlig fremstilt.

Leverandøren av produktet har betalt for dette innlegget, men omtalen over er basert på mine personlige meninger og erfaringer, uten noen som helst påvirkning.

122 kommentarer

 1. Ole Henriksen<3 er helt fantastisk! Beste produktene jeg har prøvd og jeg har prøvd MAANGE!
  Man føler seg veldig fresh av disse, og de virker:)

 2. Hei!
  Har du tips mot hvilke kremer/skrubber etc. til VELDIG tørr hud i ansiktet og oppsprukket hender pga vinterkulda?

  Er så redd for å prøve noe nytt siden jeg får allergisk reaksjon på enkelte produkter for ansikt og hender, har du noen tips? Vil ikke se ut som en oppsvulmet tomat nå når det nærmer seg jul, og ikke er det noe særlig med tørr hud heller……..

  ps. Elsker bloggen din! 🙂

 3. När jag läser kommentarer med svar, är det som at resa tillbaka till grundskolan. Haha..

  1. Hahaha, helt enig!!

  2. Enig! Jeg har fulgt med fast i mange måneder, og likt den gode stemningen her inne på bloggen. Jeg har ikke lest kommentarene noe særlig, før innlegget angående e24 og alt det der. Og nå merker jeg at det er veldig nebbete tone i kommentarfeltet, i begge retninger…

   Prøv å svare med en voksen og avbalansert, relativt hyggelig tone, selv om folk er frekke. Det tjener du selv så utrolig mye på, Caroline. Og prøv å ikke gi så mye oppmerksomhet til de negative kommentarene, skap heller god stemning og gi oppmerksomhet til alle de som er hyggelige og positive:)

 4. Linn-Mari

  fjerde innlegg, ingen er blitt godkjent, ettersom jeg tydeligvis har skrevet noe som har tatt deg på senga hver gang.

  Forkorter det til dette da, ingen kritikk, bare en forespørsel. Kan ikke du markere forskjellen mellom der du kun har fått sponset produktene gratis, og der du får penger for å anmelde produktene? Vesentlig forskjell. Ønsker nemlig ikke å kjøpe noe jeg vet du har fått masse penger for å tipse om. Har nemlig ikke lyst å sponse dine nye vitrineskap eller high-end-fashion-sko.

  1. Fotballfrue

   Ja, janteloven suger 😉

   – C

   1. Linn-Mari

    er vel mer på det at jeg ønsker å vite om produktene er sponset, eller om du har fått i bøtter og spann for å skrive en anmeldelse av de. Ingen jantelov, unner godt utdannede mennesker, eller gründere gode penger de strever for. Forstår bare ikke hvorfor du skal tjene grovt bak ryggen på oss. Enkelt og greit og si «dette innlegget får jeg 4000 kr for å skrive» etc. Det oppklarer jo mye!

   2. Fotballfrue

    Så jeg har liksom ikke strevd for å få 40 000 lesere hver eneste dag? Tror du de bare ramlet tilfeldig inn en ettermiddag? Du nevner gründere, er ikke det akkurat hva jeg er? Beklager, men det står janteloven med store bokstaver i panna di :/

    – C

   3. Linn-Mari

    Du kjører slalom rundt spørsmålene, lillemor 🙂

   4. Fotballfrue

    Spørsmålene? Du er klar over at du kun har stilt meg ett eneste spørsmål? Om jeg kan merke innleggene om jeg har fått betalt eller bare sponset produktet?
    Hvis du tar på deg lesebrillene, så ser du at all informasjonen du trenger står i innlegget.

    – C

 5. Helt enig, Tina. Folk er faktisk bare nødt til å klage på andre, sånn er det, og det er trist. Jeg syntes du er fantastisk, Caroline! Du er ærlig, morsom og en stor inspirasjonskilde, og det er supert at du oppgir at produktet er sponset, selv om jeg ikke bryr meg sånn veldig mye.
  Og folkens: på tide å lese inlegget før du kommenterer? Da kan man spare seg for mye vås i hvert fall.

 6. Irriterer meg egentlig sykt at du driver med så masse betalt reklame! Jeg digger egentlig deg og bloggen din, men når du driver og reklamerer for penger, synes jeg det er å ta så heftig benefits av lesertallet ditt! Og jeg kjenner at det gjør at jeg misliker deg som person.. angrer på en måte at jeg gikk inn på bloggen din og var en av det store lesertallet ditt..

  1. Fotballfrue

   Dersom du synes 1-2 reklameinnlegg i uken er mye, tror jeg faktisk du bør slutte å lese blogger generelt, i hvert fall de som er på toppen. Jeg tør faktisk å påstå at jeg er en av de med minst reklameinnlegg.

   – C

   1. Nei det vill jeg tørre å påstå at du ikke er! linnea myhre foreksempel, hun kunne sikkert tjent FETT på å reklamere! men jeg har aldri sett ett eneste reklameinnlegg! Men assa, fair enough.. du har vell sikkert fortjent å få litt benefits ut av lesertsallet ditt, men bloggen din hadde vært så utrolig mye mer troverdig og bra om du ikke gjorde det.

    Foresten har jeg prøvd det produktet, og synes ikke det var spesiellt bra.. men smakogbehag

   2. Fotballfrue

    Les hva jeg skriver før du kommenterer. Jeg sa at jeg er EN av de med færrest reklameinnlegg. Jeg sa aldri at jeg var den med færrest.
    Som du sikkert vet så finnes det ingen produkter som passer for alle, at den ikke funket på deg betyr ikke at den er dårlig. Å si at OH er dårlig er vel det samme som å pisse i motvind, i og med at produktene hans blir brukt i spasalonger verden over.

    – C

 7. hvorfor betale 520 kroner når di finnes på nettet til 320 ;)) sjekk ut beautybay.com 🙂

 8. Et lite tips til studenter og alle andre: Jeg bestiller ole henriksen fra beautybay.com og fra ebay. Halv pris:D

  1. På feeluinque.com er det også halv pris, og med fri frakt uansett pris

 9. Kristine

  Hei Caroline. Jeg lurte bare på en ting jeg. Jeg sliter med ekstremt tørr hud, slik at huden min i kulda begynner å flasse om jeg ikke smører den rundt 5 ganger daglig, og det kan bli slitsomt i lengden. Har du noen produkter som hjelper mot tørr hud og som samtidig er skånsom? Hadde vært veldig fint om du svarte på dette! 😀

  Velkommen hjem forresten, og håper du hadde en flott bryllupsreise!
  Hilsen fra fast leser 🙂

 10. la ho tjene penger på bloggen sin, alle ville gjort det samme og Caroline er rette person til å teste ting og skrive om det. Hun er jo ærlig. Disse fjortisene forstår virkelig ingenting, vi får håpe du får noen flere lesere Caroline, hvor ble det av de resterende fra den opprinnelige nettsiden din? Mvh

  1. Fotballfrue

   Takk for støtten 🙂 Jeg har flere lesere nå enn noen gang 😉 (det gjaldt før artiklene forrige uke også)

   – C

 11. Lurer bare på om du bruker kuldekrem?
  I såfall, hvilken?

  1. Fotballfrue

   Nei :/ Men jeg er på jakt 🙂

   – C

   1. Samme her!!!
    Bor i Trondheim, og det er omtrent – 15 kuldegrader hver dag jeg går til jobb:(

 12. Syns du fikk litt fortjent pepper pga. hvordan ting var FØR – men nå syns jeg faktisk du får ufortjent pepper, du har rettet opp og det kommer tydelig frem under innlegget hvordan ting ligger an. Kudos for å ha ryddet opp! Så får folk heller være treige med å innse det, deres tap.

 13. Synes det er tøft av deg å ikke bare skrive innlegget, men også sitte å svare i mot alle som prøver å «henge deg ut». Må være veldig slitsomt å måtte forsvare seg og si at du er ærlig hele tiden. Dette tar sikkert masse energi, men jeg synes du gjør en god jobb!
  Er forresten helt sykt misunnelig på den reisen din, så helt fantastisk ut! Jeg må dit før jeg dør 🙂 hehe

 14. Har vært fast leser av bloggen din ganske lenge, og har i lengre tid ledd av alle de tåpelige kommentarene som hagler inn på bloggen din… Men i det siste så syns jeg svarene dine på disse kommentarene er nokså «patetiske» som det selve kommentaren er… Du får jo sååå mange gode og koselige kommentarer, hvorfor får ikke disse noe oppmerksomhet? Og når du svarer en kommentar med å skrive » Å si at OH er dårlig er vel det samme som å pisse i motvind, i og med at produktene hans blir brukt i spasalonger verden over.» – Er ikke dette individuelt da? Kan godt hende vedkommenes hud ikke reagerer like godt på produktene som din hud??? Slik som vedkommende faktisk prøver å si? Du sier han/hun skal lese kommentaren din før han/hun kommenterer igjen, kanskje du burde fulgt ditt eget råd?

  Jeg mener dette som konstruktiv kritikk, for jeg syns det er synd at det skal være så enormt negativitetsfokus på kommentarfeltene dine.. Og det gjør ikke saken at du er «like ille» mot de som ikke har mye mellom pappen…

  1. Fotballfrue

   Hmm.. Tror kanskje ikke at du leste hele kommentaren min? Limer den inn her, så du kan lese det igjen: «Som du sikkert vet, finnes det ingen produkter som passer for alle. At den ikke funket på deg betyr ikke at den er dårlig. Å si at OH er dårlig er vel det samme som å pisse i motvind, i og med at produktene hans blir brukt i spasalonger verden over.»

   Forøvrig kan jeg røpe at jeg også svarer på positive kommentarer, og det vil du oppdage dersom du tar deg tid til å lese 🙂 Men jeg håper også du forstår at jeg ikke kan svare på absolutt alle de positive kommentarene. Det blir litt teit å skrive «takk» på alle som bare nevner for eks. at antrekket mitt er fint. Men spørsmål derimot, svarer jeg så og si alltid på – med mindre det er noe jeg har oversett 🙂

   – C

   1. Det forstår jeg så klart! 🙂 Men det jeg mente var at kanskje det bør være flere svar på de positive kommentarene enn de negative? 🙂 Sånn som f.eks alle de kommentarene som virkelig støtter deg når noen andre bare snakker møkk 🙂
    Men for all del, kan ikke være lett å bli satt i den situasjonen som du har blitt plassert i de to-tre siste ukene.. – Skjønner godt at du vil forsvare deg på usmakelige kommentarer..
    Men så er vi jo den hærlige gjengen som støtter deg også da, ikke glem oss 😀

    Ha en fin kveld videre! 🙂

   2. Fotballfrue

    Dere er viktigst, så jeg glemmer aldri dere 🙂

    – C

 15. Jeg elsker Ole Henriksen!!!! Sitter helt seriøst MED den blue/black berry enzyme masken på nå :O…. Sykt at jeg leste dette nå!

  PS: Jeg kunne ikke brydd meg mindre om at du blir betalt eller sponset.. Skjønner ikke hvorfor folk gidder å legge så mye tid og energi i å » ta deg på ting».. Folk må roe ned hormonene! 🙂

 16. Kunne du ha fortelle om de andre produktene også?:-)

 17. fortalt*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *