Caroline Tipser!

Vinteren tærer på huden, i hvert fall på min. Jeg har lett for å bli ganske tørr enkelte steder i ansiktet, spesielt når jeg er mye ute i lufta, og derfor er det ekstra viktig å tilføre mye fuktighet.

De siste månedene har jeg virkelig blitt en Ole Henriksen junkie. Det hele startet med ansiktsrens og krem, men nå har jeg utvidet sortimentet mitt ytterligere, og har fått testet ganske mye mer. Huden min er strålende fornøyd, og det er jeg også.

Denne gangen ønsker jeg å anbefale en ansiktsmaske og en ansiktskrubb – begge fra Ole Henriksen.

Sugar Glow Facescrub 520,- bruker jeg i stedet for den daglige rensen min, 1 – 2 ganger i uken. Dersom du har fet hud, eller bruker mye sminke, kan du med fordel bruke ansiktsrensen i tillegg. Sugar Glow skal masseres inn i huden, og skyldes av med passe varmt vann. Dufter friskt og godt, og etterlater huden veldig myk. Pass på å være lett på fingrene når du påfører, sukkerkorna, som faktisk er organiske, er ganske grove. Påfør mye mindre enn du tror er nødvendig. En ulempe kan være at noen sukkerkorn har lett for å sette seg i sporene hvor du skrur igjen lokket, slik at de er i veien. Men dette løser du jo lett ved å tørke det bort.

Blueberry Enzyme Mask 530,- bruker jeg 1 gang i uken, men skal helst bruke den så ofte som 2 -3 ganger. Kommer til å bli flinkere fremover, i og med at huden min har lett for å bli tørr på vinterstid. Denne tilfører en hel drøss med fuktighet.

Lukter litt sterkt, men gjør underverker. Jeg kjenner virkningen ved at jeg får litt farge / blir litt rød i kinna etter virketiden. Dette betyr jo at den jobber med huden, og får i gang blodsirkulasjonen. Ekstra pluss for at den kan også kan brukes under øynene, og for at den ikke stivner. Den trekker liksom inn, og forsvinner. Skal virke i 20 minutter. Ikke glem halsen!

Produktene er parabenfrie, uten sulfat og triclosan. Alle OH produkter er naturlig fremstilt.

Leverandøren av produktet har betalt for dette innlegget, men omtalen over er basert på mine personlige meninger og erfaringer, uten noen som helst påvirkning.

122 kommentarer

 1. https://hjelpdelfineneijapan.blogg.no/ oppfordrer deg til å bare lage et kort innlegg hvor du poster denne linken. Se the cove på youtube som forklarer hva disse to jentene begir seg ut på. Du har mange lesere, og vil være til stor hjelp om du kunne hjulpet å få denne saken frem i media. Tusen takk!

 2. Hm…kanskje du hjalp meg med et nytt juleønske:) Når har dere tenkt til å pynte til jul da? (Hvis ikke du allerede har gjort det da:)

 3. Hei,husker du,du sa at du skal alltid fra nå av nevne om produkten er betalt ser ut som du har glemte å fortelle, dvs at de har betalt deg å utale deg om det i bloggen din,bare lurer, er den her snakk om sponsor???

  1. Fotballfrue

   Jeg har skrevet at dette er en produktanmeldelse i samarbeid med coverbrands, dvs. at produktene er sponset.

   – C

   1. frøkenB

    Ser du skriver at:
    «[l]everandøren av produktet har betalt for dette innlegget, men omtalen over er basert på mine personlige meninger og erfaringer, uten noen som helst påvirkning».

    Vel og bra at du opplyser om at du tar betalt for å skrive innlegget, men mener du seriøst at ikke det at du tar betalt har «noen som helst påvirkning» på hva du skriver om produktene?

    Hadde du ikke hatt avtale med coverbrands hadde du vel ikke engang skrevet innlegget. Tviler på coverbrands hadde betalt deg om du skrev noe negativt om produktene deres. Jeg forstår det slik at du selv plukker fram produkter du liker og skriver om dem, men hadde du vert en upåvirket anmelder hadde du kunne skrevet om de du ikke liker også. Syns det er helt greit at du driver business som du gjør, men ikke påberop deg å være en upåvirket og nøytral kilde, det blir bare for dumt.

   2. Fotballfrue

    Kjære deg, dersom du blar i bloggen, vil du oppdage at jeg skrev om / omtalte coverbrands lenge før jeg ble en stor blogger. Jeg har sverget til coverbrands i over ett år, fordi de fører produktene jeg har benyttet meg av veldig lenge. Derfor var jeg sjeleglad da en avtale med coverbrands var i boks, tenk å kunne skrive om produkter jeg bruker, og faktisk få betalt for det!

    Mine meninger er som sagt ikke til salgs, jeg skriver om de produktene jeg selv bruker, og som rett og slett er fantastiske. Dersom du ikke tror på meg, er det mange du ikke kan tro på.

    – C

   3. frøkenB

    Kjære Caroline

    Mener du 100% ærlig at det at du får betalt for å skrive om produkter ikke påvirker hva du skriver om dem, hvilke produkter du skriver om og ikke minst, hva du utelater å skrive (om)?

    Jeg tror virkelig at du går inn for dette og ønsker å være 100% ærlig, men ingen av oss tar beslutningene våre i et absolutt vakum. Det handler ikke om å tro på deg som person eller ikke. Derfor tror jeg det er bedre både for blogg og lesere at du ikke påberoper deg å være upåvirket av forretningsforbindelsene dine.

    F.eks: Tenk deg at du kommer over (får tilsendt/kjøper, jeg vet ikke hvordan dere gjør det) et coverbrandsprodukt som er dårlig og du ikke liker. En virkelig uavhengig blogg ville stått fritt til å skrive det som det var, at produktet er ræva og at leserne ikke bør kjøpe det.

    Siden du har en avtale med coverbrands kunne ikke du gjort dette uten å frykte for konsekvensene dette kunne fått for din avtale. Du ville vel sannsynligvis ha latt være å skrive noe om produktet, og fokusert på de produktene som du liker. Og det er her problemet ligger. Du står ikke lenger fritt til å skrive hva du vil om det du vil, og er derfor ikke upåvirket av forretningsforbindelsen din med coverbrands.

    Kanskje skrev du ikke noe negativt før du inngikk avtalen heller, men dette er en prinsippiell sak. På den tiden var ikke hendene dine bundet som de er nå, og det er derfor jeg synes at du for dine intelligente leseres skyld skal la være å påberope du ikke er påvirket av noenting.

   4. Fotballfrue

    Dersom du blar i bloggen, vil du oppdage at jeg skrev om / omtalte coverbrands lenge før jeg ble en stor blogger. Jeg har sverget til coverbrands i over ett år, fordi de fører produktene jeg har benyttet meg av veldig lenge. Derfor var jeg sjeleglad da en avtale med coverbrands var i boks, tenk å kunne skrive om produkter jeg bruker, og faktisk få betalt for det!

    Mine meninger er som sagt ikke til salgs, jeg skriver om de produktene jeg selv bruker, og som rett og slett er fantastiske. Dersom du ikke tror på meg, er det mange du ikke kan tro på.

    – C

  2. …hva med å faktisk lese HELE innlegget? Det står jo svart på hvitt nederst i innlegget at produktene er sponset og at anmeldelsene er skrevet i samarbeid med CoverBrands. Hvis du ikke skal lese hele innleggene til folk, så kan du virkelig bare droppe å kommentere også.

   1. linn pinn

    helt enig med deg altså! hva med å lese hele innlegget før en begynner slenge med leppa..

 4. hvor mye kostet turen deres? Utrolig fint sted!

 5. sikkert et dumt spørsmål, men må du bare si at produktene er sponset eller må du også si at du har fått betalt for å skrive innlegget, hvis du har det?

  1. Fotballfrue

   Akkurat dette er jeg litt usikker på, jeg har bare sett hvordan andre har løst det. Men om produktene kun er sponset, eller om det kommer betaling i tillegg har vel ikke så mye å si, produktet i seg selv har jo en verdi 🙂

   – C

 6. Hva inneholder disse produktene ? Vet du om de er parabenefrie og «rene» ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Parabenfri 🙂

   – C

   1. Forskeren

    Tja, de inneholder blåbærekstrakt, og blåbær har jo naturlig forekomst av methylparaben, så helt parabenfri er i hvert fall den ene ikke. Ikke at det gjør noe særlig, Methylparaben er ikke farlig.

   2. Fotballfrue

    Jeg tror de vet hva de holder på med hos Ole Henriksen 🙂 Sjekk listen her, om du vil: https://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P113608

    – C

   3. Odette

    Eg har mine tvil om at Ole Henriksen har tid og råd til å analysere alle dei naturlege ingrediensane sine for å finne ut kva som faktisk er i t.d. enzym maska. Som forskaren skriv, så finst det metylparaben i blåbær. Her er ein artikkel som skriv om det: https://www.sciencedirect.com/science?_ob=ArticleURL&_udi=B6VRD-48GTY39-7&_user=596755&_coverDate=04%2F01%2F2003&_rdoc=1&_fmt=high&_orig=search&_origin=search&_sort=d&_docanchor=&view=c&_acct=C000030718&_version=1&_urlVersion=0&_userid=596755&md5=07bc521b73cd52415aa2d6d422e151d6&searchtype=a

    Du kan finne fleire ved å søke i ulike naturvitskaplege databaser. Hugs at den biokjemiske prosessen ved opptak av parabenar gjennom hud ikkje er lik den biokjemiske prosessen som skjer når vi et mat som har eit naturleg innhald av parabenar.

 7. Et spørsmål til deg: Hvordan får jeg til å velge farge på foundation hvis jeg skal kjøpe på nett? ..

  1. Stikk innom et parfymeri og prøv deg fram der før du bestiller på nett 😉 Gjerne be om prøver.

 8. Har tenkt å kjøpe meg det jeg også 🙂

 9. Jeg blir lett begeistret og ivrig når jeg leser positive produktanmeldelser, så jeg vil GJERNE vite om det bare er produktene som blir sponset, eller om den som blogger også har fått betalt for det.

  Jeg skjønner at du er positiv til produktene, og de er sikkert gode, men dersom du har fått betalt for å skrive om det, så stoler jeg mindre på anmeldelsen enn om du sier at bare har fått produktene. Av den grunn er det nok taktisk lurt av deg å holde det hemmelig når du får betalt.. Ellers vil det fort fremstå som en vanlig reklamekampanje uten hjerte og sjel…

  1. Det er ikke lurt å holde det hemmelig dersom produktet er sponset. Uansett skriver hun jo sin egen mening om hva hun mener om produktet. Ole Henriksen sine produkter er FANTASTISKE, så her har du ingen grunn til å tro at hun bare skriver positivt om produktet bare fordi det er sponset 🙂 Caroline har også skrevet flere ganger at det IKKE er meningene sine hun tar betalt for, så du kan nok stole på at hun mener det hun skriver 🙂

  2. hun har skrevet tidligere at hun kun anbefaler/skriver om produkter hun ville brukt selv..

  3. Ole Henriksen har gode produkt, også for dei av oss som har tørr og sensitiv hud.

   Ingen gav meg produkt eller pengar for å skrive dette, har kjøpt dei av eiga fri vilje og eigne pengar.

 10. er det flere OH. produkter du har testet??

 11. inneholder de ikke noe som helst fettstoffer?

 12. Christina

  Hei
  Jeg vil også gjerne vite om du har fått betalt for å skrive om produktene, eller om det «bare» er produktene som er sponset. I mine øyne har det svært mye å si for troverdigheten. Jeg er sikker på at du ikke skriver om produkt du ikke kan stå inne for, men jeg syns likevel at du må informere leserne om du har fått betalt for å omtale produktet:)

  1. jeg synes ikke at det spiller noe rolle!!! hun har skrevet før at hun aldri skriver om noe som hun ikke har brukt selv!!

   1. Enig med ssb. Herregud, hun har aldri anbefalt noe jeg vil kalle et dårlig produkt. Jeg kan ikke se noen som helst grunn til at noen skulle mistro henne. «Fordi hun får betaling for å skrive om det,» vil kanskje noen si. Da sier jeg
    A) Det skulle da vitterlig bare mangle at folk ikke skal få betalt for jobben de gjør, og
    B) Når en blogger sverger på at Define sin etellerannen hårkur er det beste de noen gang har prøvd, herregud, ingen ting slår den – ikke Joico, ikke Kérastasé (eller hvordan det skrives), ikke SP, ikke … DA kan dere begynne å stille spørsmål. Inntil da: vær glad bloggerne gidder å skrive produktanmeldelser! Har hjulpet meg flere ganger. Cheeriooo

  2. Ole Henriksen sine produkter er fantastiske, er en grunn til at han er blitt verdensberømt og produktene selges over hele verden

 13. Fin blogg:)

 14. Hva vil det si at alle prouktene er «naturlig fremstilt» ?

 15. Har ikke du nettopp vært på ferie i 2 uker et sted hvor det er rundt 30+ grader? men så reklamerer du for nye kremer du skal ha brukt mot kulde?

  1. Fotballfrue

   Det var kaldt i Norge før vi dro, hvis du ikke fikk det med deg. Jeg har benyttet meg av disse produktene i over en måned. Vi har vært borte i 2 uker. Jeg hadde faktisk med meg blåbærmasken nedover, fordi sola også tørker ut huden i lengden. Spesielt i ansiktet.

   Merkelig hvordan mange av dere lesere skal prøve å «ta meg» for ting hele tiden. Det nytter dessverre ikke, jeg er ærlig, og har vært det hele veien.

   – C

   1. Ærlig?

   2. Fotballfrue

    Ja, ærlig 🙂 Disse produktene er FANTASTISKE! Det er en grunn til at Ole Henriksen, en enkel mann fra Danmark, har slått gjennom på dette vanskelig markedet. Han har blitt verdenskjent for sine gode og naturlige produkter, de blir til og med benyttet i spasalonger verden over. I LA er han legendarisk.

    – C

   3. Ole Henriksen blir brukt i salonger rundt i verden og i Norge. Jeg har selv enzym-maska som er fantastisk god! Bruker den hjemme i kulden og tok den med til Thailand i sommer! Caroline kan skrive om hva hun vil, det er kun deg selv som kan velge om du vil tro på det..

 16. Kan du legge ut bilder av deg så vi lesere får se hvor brun du er blitt? hadde vært veldig fin!:D

  1. Fotballfrue

   Hmm. Bla deg nedover da vel? Det er jo hundrevis av bilder fra senest i går 🙂 Da ser du jo hvor brun jeg har blitt 😉

   – C

 17. Ikke vær så negative! Takk for tips<3

  1. Marit Kristin

   ethvert normalt menneske setter seg selv i forsvars posisjon når enn blir «angrepet» på denne måten fra alle kanter!

   1. Fotballfrue

    Jeg tror hun mente at leserne var negative, ikke jeg 🙂

    – C

   2. Marit Kristin

    hehe.. ja kanskje det ja :))

 18. Marit Kristin

  Eg heie på deg Caroline 😀 Lese bloggen din hver dag.. heilt topp!! :))

 19. Syns det er bra du skriver at du får betalt for innlegget! Men syns det egentlig var unødvendig av E24 (?) å lage noe sak av det, jeg vet uansett at du alltid er ærlig mot leserene dine. Men høres det ikke egentlig bedre med «innlegget er sponset av Coverbrands», eller noe? «Betalt» hørtes litt ut som at du har gjort det bare for pengene, selv om jeg vet du ikke gjør det. Ellers: velkommen hjem!

  1. Fotballfrue

   Jeg skrev det først, men så kom det masse spørsmål om de hadde betalt for innlegget eller om det kun var produktene som var sponset. Derfor endret jeg det 🙂

   – C

   1. Katrine

    Åja, da forstår jeg 🙂 Ha en god jul, forresten!

 20. Jeeez! Jeg må virkelig sukke tungt av alle innlegg som hele tiden prøver å finne feil med hva caroline gjør! Give the girl a break! Jeg synes dette var en toppers produktanmeldelse, og bryr meg ikke om at du har fått betalt for det, som du sier; du ville ikke reklamert for saker du ikke kan stå inne for. Tror jammen meg dette blir årets juleønske:D

 21. hei Caroline!

  Hvis bloggen din skal inneholde 1-2 produktanmeldelser/reklamannonser/sponsor-innlegg hver dag så vet jeg ikke om jeg har så lyst å lese den lenger. Har vært fast leser siden mai 09 men nå føler jeg at du har mistet deg selv oppi alt dette pengestyret. Kan ikke si lenger at jeg vet hva DU står for. Veldig merkelig at du tjener 100 000 kr i mnd på Nelly og coverbrands og det viktigste for deg er å snakke om deres podukter. Før syns jeg du var ekte og nede på jorda med oss lesere,men nå vet jeg jammen ikke hvem du er lenger. Husk at pengene ikke er det viktigste og det er mye takket være oss lesere at du er der du er i dag. Ikke mist deg selv.

  1. Fotballfrue

   1 – 2 produktanmeldelser hver dag? Håper dette er et forsøk på å være morsom, hvis ikke hadde det vært fint om du kunne gi meg noen konkrete eksempler på når det har vært tilfelle.

   Jeg har en grense på maks 2 reklameinnlegg i uken, og den kommer jeg til å overholde 🙂

   – C

   1. cathrine

    ho har jo ikke forandra seg noe.. ho har jo altid anbefalt ting..nå får ho bare penger for det;P
    «Før syns jeg du var ekte og nede på jorda med oss lesere,men nå vet jeg jammen ikke hvem du er lenger. »
    så du kjenner altså caroline veldig godt ?:p
    forstår ikke hvorfor folk synes ho har forandret seg..skriver på akkurat samme måte som før jo..

    menmen.. jeg synes bloggen din er bra ennå iallefall:)

   2. kunne ikke vært mer ening Cathrine 🙂 Tviler på anette over her har lest bloggen så lenge som hun påstår

 22. åå, kanskje jeg skal prøve der : )
  haha, lo litt på slutten av innlegget, det er bra at du skriver at du får betalt for det, setter det litt på spissen det oppstyret som har vært, men de får de som de vil da, nå kan de jo ikke klage ; ) synes det er fint at du tipser om sånt, er jo helt sikkert mange flere enn meg som vil teste ut nye ting og få noe anbefalt.

 23. Supert julegavetips forresten!:)

 24. Jeg tror jeg aldri har sett en annen toppblogger enn deg, som har skrevet at produktet er sponset, eller at du har tatt betalt for å skrive produktanmeldelse. Jeg synes det er egoistisk egentlig, for voe feks, hun skriver jo ofte om ett sminkemerke, rettetang osv, men aldri om det er sponset, og det tror jeg jo, for tror ikke en 15år gammel jente kjøper ei rettetang til 2000,- selv. Så jeg synes det er utrolig trist, at det er kun deg den nettsiden skrev om, mens du var på bryllups reise, tillegg til at det var en eneste gang det skjedde :s

  1. Ulrikke Lund har gjort lignende i dag – altså, skrevet at produktanmeldelsen er betalt av/ i samarbeid med produktutgiver.

   ….og det synes jeg er utrolig flott av dere begge, Caroline! : ))

   Stå på! Du er utrolig flink og flott! : ) Mandagsklem.

 25. Oi, de her hørtes veldig fine ut! Kanskje noe jeg og skal teste ut 🙂

 26. Hei Caroline! Håper hjemreisen gikk fint. Var inne på asos i sta, og så en nydelig veske jeg mente å ha sett før. Og det tok jo ikke lang tid før jeg fant ut at jeg hadde sett den på bloggen din! Snakker om saueskinnsvesken som heter ASOS Faux Shearling Slouch Bag. Har du brukt den noe særlig, og isåfall, hvordan ser den ut etter litt bruk? Er det god kvalitet? Kan ikke huske å ha sett deg bruke den så mye nemlig! Men du har jo så mye vesker, så du har vel litt å velge i;) Lucky you! Håper du kan svare, for jeg har så lyst på den men jeg gidder ikke hvis det er dårlig kvalitet..
  Klem, Emilie

 27. Hei 🙂 Hva synes du om OH-produktene i forhold til de du brukte tidligere (dermalogica, m.d etc.)? Har brukt ansiktsrensen fra m.d en god stund nå, men får aldri den «friskhetsfølelsen» jeg lengter etter. Har rensen fra OH en slik effekt? 🙂 Er på jakt etter nye ansiktsprodukter, og synes anmeldelsene dine er superkjekke! 🙂

  Håper du hadde en fantastisk bryllupsreise 🙂

 28. Jeanette

  Enig med deg Caroline.Jeg har også testet Ole Henriksen sine produkter,og de er faktisk så bra du skal ha det til.Virker jo som noen tror du lyver om det i innleggene.Eneste er at produktene er så altfor dyr! Men det er også det eneste minuset med disse produktene.

 29. «Betalt innlegg» du er søt 🙂 Skjønner at det var sponset og du er søt som sier det sånn!

 30. Heisann Hoppsann Søteste søta!
  Hahaha, «Betalt innlegg» dritbra! Må bare le av alt styret som har vært i det siste, synes det er helt latterlig at folk gidder å bry seg! Ødelegge deler av noe som skulle drømmeferien uten stress? Bryllupsreisen din! For en gjeng! Gjør vel ikke deg noe å skrive om det er betalt eller ikke, virker liksom ikke like troverdig med den slutten, kjipt for leverandørene!:) (Vet at du ikke anbefaler produkter du selv ikke ville brukt)
  Litt gøy at en såpass stor nettside, ikke har fått med seg at det er flere bloggere enn deg i dette landet!
  Ta det som et kompliment! 😀

  Stooor Klem!

 31. Mye har skjedd i media mens du var borte, gjerne derfor noen er litt etter deg. Det er ikke jeg! Mens syns det er veldig ryddig at det står at innlegget er betalt!!!

 32. lol, punkt 5: «må ikke spises»
  va det ein spøk ellr seriøs informasjon? 😛

 33. Leser bloggen din hver dag, du har en kjempe fin blogg! Syns det er trist at noen skriver dårlige kommentarer. Det er folk som er misunnelige. Ingen har noe med hva du tjener, eller om ting er betalt eller ikke. Det er noe som anngår deg og skatteetaten! Fortsett å fokuser på det positive 🙂 De som skriver slike negative innlegg er folk som ikke kan unne andre noe godt! De har du ikke bruk for som lesere!
  Stå på videre, du er kjempe flink 🙂

 34. De så veldig fine ut, men vet du hvordan de er for sensitiv hud? Jeg har veldig tørr og sensitiv hud i ansiktet, og er blant annet allergisk mot mye øyensminke. Trenger en ansiktsmaske som kan gi mye fuktighet og litt mer spenst til huden. Tror du OH-masken er bra for meg?

  Du har en veldig fin blogg, som jeg nå også har fått mamma til å bli avhengig av (hun er over 50 år!). Så du har lesere i alle aldersgrupper 🙂 Hihi!

 35. Er dette reklame eller noe du bruker PÅ EKTE ?

  1. Fotballfrue

   Hvis du leser innlegget så ser du at jeg bruker det på ekte, men at det også er reklame.

   – C

   1. VILDE!? Les hva hun skriver da.. Blir så oppgitt av at folk ikke leser innleget før de kommenterer en slik slibrig kommentar..

    OMG !!!!!!!!!!!!!!!! :O

 36. Negativ kritikk er dessverre medaljens bakside. Men det det EGENTLIG betyr er bare det at du har blitt populær og at folk begynner å bli sjalu. «En skal jo ikke unne andre vanlige folk suksess, for all del!» Stå på, Caroline! Du har en kjempebra blogg! Og: det høres kanskje dumt ut, men jeg gleder meg nesten litt til jeg får min første negative kommentar. Da vet en at mange bryr seg om det en skriver. 😉

 37. Vet du om det er parfyme i kremene fra OH? Jeg er nemlig allergisk… :/

 38. Jeg blir oppgitt over at noen gidder bry seg. Caroline sier at det er i samarbeid med Coverbrand. Det må da være svar godt nok. Jeg kunne ikke bry meg mindre om hun så fikk tusenvis av kroner for dette.
  Who cares. Vi trofaste lesere sluker innholdet i bloggen hennes og «skriker»etter innlegg om sminke og andre skjønnhetskurer, så vi kanskje kan drømme om å se ut som Caroline. Og kommer ikke innleggende så forlanger vi å få de «kan du ikke komme med noen tips om hvordan behandle huden i vinterkulda » Hva fanden er i veien med noen av dere ???
  Vi må da ikke være så naive å tro at toppblogging ikke er komersiell buisenss. Holy crap hvor dumme går det an å bli.

 39. Hei Caroline, nå skriver jeg sikkert det samme som 100 vis av jenter har skrevet før meg. men jeg har blitt fast leser av bloggen din i det siste og synest du er helt fantastisk! hva andre sier, skal du ikke bry deg om, jeg hadde gjort mye for og bli sånn som deg, så der har du det! du er heldig som har funnet «den rette», drømmer om det jeg og engang.
  btw, jeg lurte på om du kanskje kunne svare meg visst du hadde tid, det hadde vert ganske kult, og ikke minst hadde jeg fått helene helt opp til skyene, hehe! 🙂
  jeg syns ihvertfall du er helt utrolig, aldri slutt og blogg hehe, ! off, helt utrolig hvor avhengig jeg har blitt, 🙂

  visst du har lyst og svare kan du svare her: tngh.blogg.no
  tror jeg skal overleve om du bestemmer deg og ikke og gjøre det, men det hadde vert koselig! 🙂

 40. Heisann!

  Bestilte selv ansiktsrensen fra Ole Henriksen etter å ha lest produktanmeldelsen din, og har ikke noen annet å si enn at den er FANTASTISK! Synes det er supert at du prøver ut produkter og gir oss «dommen». Stoler virkelig på din dømmekraft, så vil bare si takk for all den gode jobben du gjør! 🙂

 41. Monica Yvonne

  Takk for tips til ønskelista til jul! Hihi! Ikke bry deg om de som fortsatt ikke har kommet over den store overdrivelsen fra media angående den dumme saken! Jeg har tro på deg, og stoler alltid på at du er helt ærlig! 🙂 Hilsen fast leser!

 42. Betalt anbefaling eller?

  1. Provosert

   Å herregud så mange som er ute etter å «ta» Caroline her… LES INNLEGGET!! Det står at innlegget er betalt for!!! Bruk øya før du lirer av deg en dum kommentar, hvertfall når du signerer med link til deg sjøl!

   1. OMG, Ida Fredrikke..! Hva med å lese innlegget?!

 43. Det hadde kanskje gitt deg litt større kredibilitet om du en eller annen gang hadde tipsa om NOE som ikke var sponset av Coverbrands. Slik det er nå blir det jo bare reklame hver gang du skal «tipse», for alt du tipser om har du fått sponset. Noen av dere lesere er bare utrolig naive.. Grøss. Denne kommentaren kommer vel ikke gjennom sensuren, men du ser det hvertfall.

 44. Haha, den blueberry greia er nok ikke no for meg 🙂 I tillegg til ta den en svindyr, så har jeg nok farge i kinna. Går jeg ute i minusgrader: Bang! Knall rød..

 45. charlotte

  Jeg har selv kjøpt mange av produktene caroline har anbefalt, og har vel vært fornøyd i 90% av tilfellene 🙂

  SYns det er morsomt at folk prøver å ta caroline når produktene hun abefaler er verdenskjente og brukt i mange hudpleiesalonger. Hadde vært noe annet om hun anbefalte skvip fra nærmeste rema1000 butikk.

  Ole Henriksen er fantastisk 😀

 46. dette må testes 🙂 Håper de er like bra som dine tidligere anmeldelser! 🙂

 47. takk for strålende tips <3

 48. forresten flott at du opplyser at det er betalt, syns det blir troverdig da 🙂 I tillegg så tviler jeg på du ville anbefalt dårlige produkter, det ville du jo ikke tjent på i lengden! ha en fin dag!

 49. kakr kapau

  blir liksom ikke det samme å lese bloggen lenger når det står sånn under innleggene…

  1. Fotballfrue

   Men dette gjelder for alle bloggere, så du må nok bli vant til det. Du kan egentlig ignorere det, for innholdet hadde vært det samme uansett 🙂

   – C

 50. Ble mye bedre etter at du endret på innlegget. Slik du hadde lagt det ut først (produktanmeldelse i samarbeid med coverbrands) var det veldig vagt. Nå vet vi i allefall hva som ligger bak og du har ditt på det rene i forhold til markedsføringsloven osv.

  Nå ser jeg at du tar dette på alvor og jeg kommer til å fortsette å følge bloggen din. Du har tatt til deg noe av kritikken tross alt (fordi om du ikke ville godkjenne noen av de kritiske innleggene mine). Nå er det faktisk bare en ting jeg synes mangler for at bloggen din skal bli perfekt og det er at du publiserer også negative kommentarer og ikke bare positive. Da vil du virke ennå mer troverdig og ikke bare en som prøver å skape ditt eget perfekte univers og image.

 51. Ole Henriksen<3 er helt fantastisk! Beste produktene jeg har prøvd og jeg har prøvd MAANGE!
  Man føler seg veldig fresh av disse, og de virker:)

 52. Hei!
  Har du tips mot hvilke kremer/skrubber etc. til VELDIG tørr hud i ansiktet og oppsprukket hender pga vinterkulda?

  Er så redd for å prøve noe nytt siden jeg får allergisk reaksjon på enkelte produkter for ansikt og hender, har du noen tips? Vil ikke se ut som en oppsvulmet tomat nå når det nærmer seg jul, og ikke er det noe særlig med tørr hud heller……..

  ps. Elsker bloggen din! 🙂

 53. När jag läser kommentarer med svar, är det som at resa tillbaka till grundskolan. Haha..

  1. Hahaha, helt enig!!

  2. Enig! Jeg har fulgt med fast i mange måneder, og likt den gode stemningen her inne på bloggen. Jeg har ikke lest kommentarene noe særlig, før innlegget angående e24 og alt det der. Og nå merker jeg at det er veldig nebbete tone i kommentarfeltet, i begge retninger…

   Prøv å svare med en voksen og avbalansert, relativt hyggelig tone, selv om folk er frekke. Det tjener du selv så utrolig mye på, Caroline. Og prøv å ikke gi så mye oppmerksomhet til de negative kommentarene, skap heller god stemning og gi oppmerksomhet til alle de som er hyggelige og positive:)

 54. Linn-Mari

  fjerde innlegg, ingen er blitt godkjent, ettersom jeg tydeligvis har skrevet noe som har tatt deg på senga hver gang.

  Forkorter det til dette da, ingen kritikk, bare en forespørsel. Kan ikke du markere forskjellen mellom der du kun har fått sponset produktene gratis, og der du får penger for å anmelde produktene? Vesentlig forskjell. Ønsker nemlig ikke å kjøpe noe jeg vet du har fått masse penger for å tipse om. Har nemlig ikke lyst å sponse dine nye vitrineskap eller high-end-fashion-sko.

  1. Fotballfrue

   Ja, janteloven suger 😉

   – C

   1. Linn-Mari

    er vel mer på det at jeg ønsker å vite om produktene er sponset, eller om du har fått i bøtter og spann for å skrive en anmeldelse av de. Ingen jantelov, unner godt utdannede mennesker, eller gründere gode penger de strever for. Forstår bare ikke hvorfor du skal tjene grovt bak ryggen på oss. Enkelt og greit og si «dette innlegget får jeg 4000 kr for å skrive» etc. Det oppklarer jo mye!

   2. Fotballfrue

    Så jeg har liksom ikke strevd for å få 40 000 lesere hver eneste dag? Tror du de bare ramlet tilfeldig inn en ettermiddag? Du nevner gründere, er ikke det akkurat hva jeg er? Beklager, men det står janteloven med store bokstaver i panna di :/

    – C

   3. Linn-Mari

    Du kjører slalom rundt spørsmålene, lillemor 🙂

   4. Fotballfrue

    Spørsmålene? Du er klar over at du kun har stilt meg ett eneste spørsmål? Om jeg kan merke innleggene om jeg har fått betalt eller bare sponset produktet?
    Hvis du tar på deg lesebrillene, så ser du at all informasjonen du trenger står i innlegget.

    – C

 55. Helt enig, Tina. Folk er faktisk bare nødt til å klage på andre, sånn er det, og det er trist. Jeg syntes du er fantastisk, Caroline! Du er ærlig, morsom og en stor inspirasjonskilde, og det er supert at du oppgir at produktet er sponset, selv om jeg ikke bryr meg sånn veldig mye.
  Og folkens: på tide å lese inlegget før du kommenterer? Da kan man spare seg for mye vås i hvert fall.

 56. Irriterer meg egentlig sykt at du driver med så masse betalt reklame! Jeg digger egentlig deg og bloggen din, men når du driver og reklamerer for penger, synes jeg det er å ta så heftig benefits av lesertallet ditt! Og jeg kjenner at det gjør at jeg misliker deg som person.. angrer på en måte at jeg gikk inn på bloggen din og var en av det store lesertallet ditt..

  1. Fotballfrue

   Dersom du synes 1-2 reklameinnlegg i uken er mye, tror jeg faktisk du bør slutte å lese blogger generelt, i hvert fall de som er på toppen. Jeg tør faktisk å påstå at jeg er en av de med minst reklameinnlegg.

   – C

   1. Nei det vill jeg tørre å påstå at du ikke er! linnea myhre foreksempel, hun kunne sikkert tjent FETT på å reklamere! men jeg har aldri sett ett eneste reklameinnlegg! Men assa, fair enough.. du har vell sikkert fortjent å få litt benefits ut av lesertsallet ditt, men bloggen din hadde vært så utrolig mye mer troverdig og bra om du ikke gjorde det.

    Foresten har jeg prøvd det produktet, og synes ikke det var spesiellt bra.. men smakogbehag

   2. Fotballfrue

    Les hva jeg skriver før du kommenterer. Jeg sa at jeg er EN av de med færrest reklameinnlegg. Jeg sa aldri at jeg var den med færrest.
    Som du sikkert vet så finnes det ingen produkter som passer for alle, at den ikke funket på deg betyr ikke at den er dårlig. Å si at OH er dårlig er vel det samme som å pisse i motvind, i og med at produktene hans blir brukt i spasalonger verden over.

    – C

 57. hvorfor betale 520 kroner når di finnes på nettet til 320 ;)) sjekk ut beautybay.com 🙂

 58. Et lite tips til studenter og alle andre: Jeg bestiller ole henriksen fra beautybay.com og fra ebay. Halv pris:D

  1. På feeluinque.com er det også halv pris, og med fri frakt uansett pris

 59. Kristine

  Hei Caroline. Jeg lurte bare på en ting jeg. Jeg sliter med ekstremt tørr hud, slik at huden min i kulda begynner å flasse om jeg ikke smører den rundt 5 ganger daglig, og det kan bli slitsomt i lengden. Har du noen produkter som hjelper mot tørr hud og som samtidig er skånsom? Hadde vært veldig fint om du svarte på dette! 😀

  Velkommen hjem forresten, og håper du hadde en flott bryllupsreise!
  Hilsen fra fast leser 🙂

 60. la ho tjene penger på bloggen sin, alle ville gjort det samme og Caroline er rette person til å teste ting og skrive om det. Hun er jo ærlig. Disse fjortisene forstår virkelig ingenting, vi får håpe du får noen flere lesere Caroline, hvor ble det av de resterende fra den opprinnelige nettsiden din? Mvh

  1. Fotballfrue

   Takk for støtten 🙂 Jeg har flere lesere nå enn noen gang 😉 (det gjaldt før artiklene forrige uke også)

   – C

 61. Lurer bare på om du bruker kuldekrem?
  I såfall, hvilken?

  1. Fotballfrue

   Nei :/ Men jeg er på jakt 🙂

   – C

   1. Samme her!!!
    Bor i Trondheim, og det er omtrent – 15 kuldegrader hver dag jeg går til jobb:(

 62. Syns du fikk litt fortjent pepper pga. hvordan ting var FØR – men nå syns jeg faktisk du får ufortjent pepper, du har rettet opp og det kommer tydelig frem under innlegget hvordan ting ligger an. Kudos for å ha ryddet opp! Så får folk heller være treige med å innse det, deres tap.

 63. Synes det er tøft av deg å ikke bare skrive innlegget, men også sitte å svare i mot alle som prøver å «henge deg ut». Må være veldig slitsomt å måtte forsvare seg og si at du er ærlig hele tiden. Dette tar sikkert masse energi, men jeg synes du gjør en god jobb!
  Er forresten helt sykt misunnelig på den reisen din, så helt fantastisk ut! Jeg må dit før jeg dør 🙂 hehe

 64. Har vært fast leser av bloggen din ganske lenge, og har i lengre tid ledd av alle de tåpelige kommentarene som hagler inn på bloggen din… Men i det siste så syns jeg svarene dine på disse kommentarene er nokså «patetiske» som det selve kommentaren er… Du får jo sååå mange gode og koselige kommentarer, hvorfor får ikke disse noe oppmerksomhet? Og når du svarer en kommentar med å skrive » Å si at OH er dårlig er vel det samme som å pisse i motvind, i og med at produktene hans blir brukt i spasalonger verden over.» – Er ikke dette individuelt da? Kan godt hende vedkommenes hud ikke reagerer like godt på produktene som din hud??? Slik som vedkommende faktisk prøver å si? Du sier han/hun skal lese kommentaren din før han/hun kommenterer igjen, kanskje du burde fulgt ditt eget råd?

  Jeg mener dette som konstruktiv kritikk, for jeg syns det er synd at det skal være så enormt negativitetsfokus på kommentarfeltene dine.. Og det gjør ikke saken at du er «like ille» mot de som ikke har mye mellom pappen…

  1. Fotballfrue

   Hmm.. Tror kanskje ikke at du leste hele kommentaren min? Limer den inn her, så du kan lese det igjen: «Som du sikkert vet, finnes det ingen produkter som passer for alle. At den ikke funket på deg betyr ikke at den er dårlig. Å si at OH er dårlig er vel det samme som å pisse i motvind, i og med at produktene hans blir brukt i spasalonger verden over.»

   Forøvrig kan jeg røpe at jeg også svarer på positive kommentarer, og det vil du oppdage dersom du tar deg tid til å lese 🙂 Men jeg håper også du forstår at jeg ikke kan svare på absolutt alle de positive kommentarene. Det blir litt teit å skrive «takk» på alle som bare nevner for eks. at antrekket mitt er fint. Men spørsmål derimot, svarer jeg så og si alltid på – med mindre det er noe jeg har oversett 🙂

   – C

   1. Det forstår jeg så klart! 🙂 Men det jeg mente var at kanskje det bør være flere svar på de positive kommentarene enn de negative? 🙂 Sånn som f.eks alle de kommentarene som virkelig støtter deg når noen andre bare snakker møkk 🙂
    Men for all del, kan ikke være lett å bli satt i den situasjonen som du har blitt plassert i de to-tre siste ukene.. – Skjønner godt at du vil forsvare deg på usmakelige kommentarer..
    Men så er vi jo den hærlige gjengen som støtter deg også da, ikke glem oss 😀

    Ha en fin kveld videre! 🙂

   2. Fotballfrue

    Dere er viktigst, så jeg glemmer aldri dere 🙂

    – C

 65. Jeg elsker Ole Henriksen!!!! Sitter helt seriøst MED den blue/black berry enzyme masken på nå :O…. Sykt at jeg leste dette nå!

  PS: Jeg kunne ikke brydd meg mindre om at du blir betalt eller sponset.. Skjønner ikke hvorfor folk gidder å legge så mye tid og energi i å » ta deg på ting».. Folk må roe ned hormonene! 🙂

 66. Kunne du ha fortelle om de andre produktene også?:-)

 67. fortalt*

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *