28 timer

God morgen, Oslo ?

Fy søren, så sliten jeg er. Har heldigvis fått sovet ut. La oss i ti-tiden i går kveld, og våknet i seks-tiden i dag tidlig. Merker at jeg fortsatt er litt slapp, men det kommer seg nok utover dagen.

Tenkte å dele hjemreisen vår med dere – her er den i bilder

Lars-Kristian i resepsjonen for å gjøre opp siste rest

Farvel til varme & paradis

Reiseruten vi hadde foran oss

Veligandu – Male: 20 minutter.

Ventetid i Male: 5 timer

Male – Colombo: 1 time & 30 minutter

Ventetid i Colombo: ca. 3 timer

Colombo – London: 12 timer

Ventetid i London: 4 timer

London – Oslo: 2 timer

Tenk at vi har vært her i to uker. 13 netter. Helt utrolig.

Veligandu ?

Flyplassen i Male. Ble ganske urolig da jeg skjønte at dette var flystripa. Så kort! Uæææ!

Vi fikk heldigvis tak i en kortstokk. Fikk nemlig ikke kommet inn på selve flyplassen før 2.5 time før avgang. . Bah. .

Inne! Endelig.

De selger ikke alkohol på noen av flyplassens restauranter, men vi fikk lov til å kjøpe vin på tax free’n & ta med oss inn. Måtte drikke av melkeglass! Haha 😀

Her er vi vel fremme i Sri Lanka / Colombo. De hadde pyntet til jul, og jeg fikk faktisk stemning mens vi var der.

Ombord på flyet igjen. Denne gangen for 12 timer. Herregud, for en flytur! Jeg sovnet etter Eclipse & flymat, men våknet periodevis fordi turbulensen var forferdelig. Sikkerhetsbelteskiltet lyste nesten i alle timene, så da kan dere tenke dere selv. Jeg var flere ganger sikker på at vår siste time hadde kommet. Hater å være så redd.

HURRA! Vi kom oss helskinnet til London. Der var vi overtrøtte, totalt utslitt, og bestemte oss for et skikkelig festmåltid på Caviar House før turen videre til Oslo. Fantastisk mat, og enda bedre vin ?

Oppdaget en gjeng på 12 – 13 gutter, hvor ALLE hadde like grelle skjorter. Haha. Måtte jo bare leke paparazzi, og forevige øyeblikket. Jeg tror og håper at det var en eller annen festlig anledning for skjortesprellet. Vi tippet utdrikningslag.

Fornøyd. Norwegian salmon from the Norwegian fjords. Mmmm.

Så ble det Starbucks – obligatorisk når vi er i London.

Mmmm. Frappe. .

Jeg oppdaget plutselig Kurt Geiger skobutikken, og følte meg med ett veldig opplagt, til tross for at vi hadde vært våkene farlig lenge. Iiiih!

Shoeheaven!

Sjekk gliset, da 😀 Overtrøtt og superhappy! Viser dere to herlige skopar senere.

Ombord på flyet igjen, og denne gangen er Oslo neste stopp. .

Heldigvis var jeg så umenneskelig trøtt, og såpass ruset på skokjøpet mitt, at det hele gikk latterlige fort. Til og med uten nervesammenbrudd fra meg.

Framme! Vi handlet fra oss på tax free’n, og var klare for 20 KALDE minutter på flytoget. Derfor tror jeg aldri jeg har vært så glad, overrasket og takknemlig da vi ble ønsket velkommen av mamma, pappa, Hugo & Ronaldo før vi rakk å i det hele tatt sjekke tidene for flytoget. De hadde kjørt hele veien fra Sarpsborg for å ta oss i mot. Foreldre ?

I bilen ventet pledd, puter og kokvarm kaffe. Fikk nesten følelsen av kanefart. De kjørte oss helt til døren, også spiste vi pølser og viste en time med filming fra paradis.

Nå sitter jeg og hakker tenner, med den tykkeste morgenkåpen jeg eier, tøfler, og nytraktet kaffe. Dagen i dag går med til å pakke ut, vaske, kose i hjel hundene, fylle kjøleskapet, trene, besvare over 300 mails, og stå på ski. Faktisk. Tviler på at jeg rekker alt, men jeg skal prøve. Resten av uken er fullbooket med møter.

Jøje meg, nå er jeg virkelig hjemme igjen.

Reiseruten vi hadde foran oss

Veligandu – Male: 20 minutter.

Ventetid i Male: 5 timer

Male – Colombo: 1 time & 30 minutter

Ventetid i Colombo: ca. 3 timer

Colombo – London: 12 timer

Ventetid i London: 4 timer

London – Oslo: 2 timer

108 kommentarer

 1. 🙂

 2. Velkommen hjem, Caroline 🙂
  Håper alt har vært fantastisk!
  Du er fit for fight nå – stå på!

 3. Så utrolig deilig det så ut der, dit skal jeg og en gang i mitt liv!!
  Hvilken skibakke kjører du i da?

 4. Hehe, welcome home =)

 5. Aw, snille familien. Må ha vært utrolig godt å bli hentet etter en sånn tur! Kjedelig med så lang ventetid mellom flyene.

 6. Velkommen hjem til kulden 🙂 Du er en inspirasjon for mange, håper jeg får den livsgleden du fører med deg en gang 🙂 Noe positivt med kulden og vinteren er jo å ta med sin kjære ut på ski og komme inn igjen til kos og varme 😀

  Håper bryllupsreisen var fantastisk og uforglemmelig! Så hvertfall sånn ut på bildene 🙂

 7. Velkommen tilbake 🙂 Det må føles helt fjernt å gå fra tropisk paradis til et isbelagt og mørkt Oslo 😉 Men man blir fort vant til det!

 8. Velkommen hjem, Caroline 🙂 Ser ut som om turen har vært fantastisk, gleder meg til oppdateringer i førjulsstria!

 9. Welcome home! Woow that was a long long trip! You both look great and tanned!

 10. Gleder meg til å se skoparene 😀 Velkommen hjem 🙂

 11. Velkommen hjem!
  Det hørtes ut som en slitsom reise, men gøy med sko! Fine sko gjør alltid en dag bedre!

  Hva slags møter er det du er i hele tiden? Synes det virker som du har mange møter hver eneste dag…

  1. Hvorfor svarer du ikke? 🙁

 12. Velkommen hjem! Kan jeg si at du kler å være overtrøtt? Du var i hvert fall kjempesøt på bildene fra skobutikken ^^

 13. Velkommen hjem til kalde norge…..men finnes mye innekos også da!!!! Ha en fin tur på ski hehe…

 14. Velkommen hjem til kjipe Norge! 😀

 15. Velkommen hjem til iskalde Oslo 🙂 Takk for at du blogget så fint mens du var på bryllupsreise, var utrolig gøy å følge dere på turen ! 🙂 Synes du er en av Norges flinkeste blogger, du oppdaterer daglig og er flink på kommentere tilbake 😉
  Håper du får en kjempe koselig før- juls tid 🙂

 16. Velkommen hjem! 🙂

 17. Du ser helt fantastisk ut :))) Må vel hive meg i solarium eller smøre meg inn med selvbruning snart ;P

  BTW! Super koselig at foreldrene dine kom å møtte dere på flyplassen. Herlig og ha foreldre som stiller opp når det trengs :))

  Mvh. Fast leser <3

 18. Hvor er vesken fra?

 19. Velkommen hjem til kalde Norge! 🙂 Er på en måte rart å si, men har savnet den vanlige dosen med blogging fra deg! Håper på masse innlegg ukene fremover, du er bare så utrolig flink til å skrive 🙂 Ikke slit deg helt ut nå med ting du må «ta igjen». Du er en herlig jente, de fleste skriver at du er heldig som har Lars-Kristian, er sant nok det, men han er jaggumeg heldig som har deg og 🙂

 20. Velkommen hjem! 😀 ..og takk for at vi har fått følge deg på den fantastiske reisen! Herreguuud, for en herlig reise dere har vært på 😀

  Kos deg masse med hundene : )))

 21. ett ord: misunnelse! Herregud for et herlig liv du har!

 22. Herlighet, for en herlig tur 😀
  Lykke til med alt du må gjer dei nærmaste dagane!

 23. Velkommen hjem !
  Shopping hjelper for alt.

 24. Eirin fra bergen

  velkommen hjem 🙂

 25. Jeanette

  all ære til deg om du rekker alt det etter den lange turen hjem:D

 26. Det er flott å ha deg tilbake, hihi 😀
  Jeg har lest alle innleggene, og er sikker på at du hadde det flott.

  Tipper de skjortefyrene skulle på bowlingturnering :):)

 27. Travelling with style! Du ser jo smashing ut:)
  Skal reise alene til New Zealand i januar, to mellomlandinger… Kommer til å bli litt ensomt. Jeg får kose meg med en bok og litt vin i flyplassbarene så ser det kanskje litt glam og mindre stusslig ut. Eller kjøre venneløse-Vigdis stilen fullt ut med stygg joggedress, medbrakt niste og kabal for meg selv i mange timer.
  Takk for at du har tatt oss med til Veligandu!

  1. Jeg skal og til New Zealand. Men jeg reiser i desember og blir der til midten av Januar 🙂 Gleder meg masse. Du må ha god tur!

 28. Ann-Helen

  Wow, litt av et døgn! Alltid en litt blandet følelse å dra hjem, men du har masse gode minner i bagasjen og julestemningen er jo rett rundt hjørnet her hjemme:D Ble skikkelig glad av å se disse bildene her jeg sitter, midt i eksamensracet. Minnet meg om hjemreisen meg og min kjære hadde fra Thailand i august, og fikk meg til å glede meg veldig til kommende turer:)

 29. Litt av en reisetid. -_-

  – Mvh FerF

 30. Velkommen hjem! Ser ut som dere har hatt en fantastisk bryllupsreise! Det har vært spennende å få ta del i den gjennom bloggen din 🙂 Håper den har vert like fantastisk som det ser ut!

 31. Godt dere har kommet vell hjem.
  Jeg bor i Australia og maa selvsagt hjem til Norge paa besok et par ganger i aaret. Rett etter en slik flytur har jeg ofte mareritt om at jeg vaakner hjemme i Norge og maa ta hele flyturen paa nytt. Bah!

 32. Velkommen tilbake! 🙂 Tipper det er innmari surt å komme tilbake til denne vinterkulden :p

 33. Velkommen hjem vakre Caroline:) Håper dere har hatt det fantastisk til tross for medias forstyrrelser. Nå må du la alle inntrykkene synke inn og tenke på hvor heldig du er som har hatt en nydelig bryllupsreise med den perfekte ektemannen:)
  Mange gode klemmer fra meg<3

 34. Velkommen hjem:D blir kos med jevnlige oppdateringer:) men ikke slit deg ut vennen;)
  Tusen takk for at vi fikk bli med til Veligandu!!

 35. På sko-shopping bildene ser du like fresh ut som alltid, selv etter den lange reisen du alt hadde lagt bak deg. Jeg ELSKET bilde av deg og LK hvor du blunker. Dere er så skjønne sammen! Velkommen tilbake til Norge 🙂

 36. Anne Berit

  Velkommen hjem! 🙂 Turen så helt fantastisk ut! 😀

 37. Velkommen hjem! Litt av en tur, må jeg si. Kjenner igjen følelsen av å være ekstremt sliten etter å ha reist langt… Det gjør det heldigvis litt mer deilig å komme hjem, da 🙂

 38. Jeg tenkte først «herlighet som dere eter :D» Haha, før jeg da kom på at det er i løpet av lange 28 timer 😉

 39. Jeg synes det er værst med ventetiden på mellomlandinger. Skjønner ikke at ikke flyene kan gå mer som det passer hverandre :p
  var sist i australia og flytur tok 40 t, 15 + 7 + 2 +2 i flytid og 14 t ventetid tilsammen! (pluss transport til og fra flyplass og at man må være tidlig ute…lang reise ja, men gjør det igjen hver gang )

 40. Jannicke

  Det ser ut som om dere har hatt det supert! Hvilket kamera har du? Bildene dine er jo helt fantastiske!

 41. Jeg bare elsker bloggen din, skrivemåten din og alle innleggene dine! Du er så flink! Stå på 😀

 42. Velkommen hjem til kulden 🙂

 43. Tusen takk for turen Caroline og LK 😉 Føler nesten jeg ble med dere 😉 Og velkommen hjem igjen!

 44. ÅÅåsåherlig!:) velkommen hjem!
  gleder meg til å se skoene du kjøpte der. jeg kjøpte sko på akkurat samme kurt geiger butikken i fjor, og jeg elsker deeem !

 45. oi fy søren for en lang tur, men har var vel verdt det tenker jeg, ser helt nydelig ut=) . så koselig av familien å hente dere da… 🙂

 46. velkommen hjem 🙂

 47. velkommen hjem! 😀

 48. kan ikke du legge ut video fra reisen på bloggen? ü

 49. Ingrid Marie

  Hei Caroline!:) Jeg leter etter en kjolen du har kjøpt på Nelly! den lå ute på Nelly for noe dager siden, men nå er den ikke der lenger. Jeg har så lyst å skaffe den! Jeg sente et brev til Nelly med bilde, med de sa de måtte ha modell/merke på denne kjolen. Derfor lurte jeg på om jeg kunne spørre deg!?:) her er bilde av kjolen: https://fotballfrue.no/wp-content/uploads/2010/11/nellykjolerjulebord.jpg

  det er den svare i midten!:) den er bare sååå nydelig å jeg har sååå lyst på den! å endelig så vare den på Nelly! men når jeg skulle inn på Nelly igjen, så vare den bort!:(
  Håååååper du kan hjelpe meg!!?:)
  håper du kan svare raskest mulig!:)
  Mvh: Ingrid Marie!:)

 50. Så utrolig herlig du virker 🙂 Kan jeg spørre hvor vesken din er kjøpt? Er på utkikk etter noe lignende. Ha en fin dag 🙂

 51. Skal du stå på ski? 🙂
  Er det snø i oslo nå? 🙂

 52. kna godt hende du allerede har sagt det, men hvor er jumpsuiten fra? 😀 håper du har hatt det fantastisk

 53. Er det der en Hermes-veske!?<3

  1. Nei.

 54. Velkommen hjem!:) Hverdagen står gjerne i døren og venter på en, men husk på å nyte alle de fine minnene og gode følelsene.
  Forresten, tenker dere fortsatt å forsøke et lavkarbokosthold? Og i så fall, blir det oppstart nå eller etter jul?

 55. Håper du har hatt det fint Caroline! 🙂 Nå er det tilbake til hverdagen, men det er ikke lenge til jul, aka mye shopping fremover 😀

 56. Wow, så veldig fint ut da, heldigen du 😀

 57. For en slitsom hjemreise. Velkommen hjem 🙂

 58. Siljee24

  Velkommen tilbake til kalde Norge! Takk for flotte oppdateringer når dere var på Velagandu, jeg følte jeg var der på et vis. Drømte meg tilbake til sand og tropisk luft 🙂

 59. charlie :)

  Hei på deg 🙂
  Håper turen har vært bra and welcome back.

  Men jeg lurer på en liten sak, hihi. Hvordan skifter du farge på bakgrunnen til xperia?? Jeg har lett og lett og lett men skjønner det ikke !! 🙂

 60. Hei 🙂 først vil jeg bare si at jeg synes bloggen din er kjempebra og at jeg en fast leser som er innom bloggen flere ganger daglig. Jeg har bare et lite spørsmål. Siden det er så mange som er så opptatt av vekten din og hvor mye du trener, hvordan hadde du følt deg im du hadde lagt på deg 10 kg? Du hadde jo fremdeles vært tynn, men siden du alltid har vært så slank lurer jeg på om du hadde følt deg tykk? jeg skjønner dette er et risikabelt spørsmål og svare på siden mange ser opp til deg, men jeg vil påpeke at jeg ikke mener at du synes de som veier 60 kg er tykke men at du kanskje hadde følt DEG tykk dersom det vart tilfellet. Håper du kan svare på dette spørsmålet.

 61. hei og velkommen. du har vært veldig flink til å blogge uansett d var på ferie . fortsett sånn 🙂

 62. Velkommen hjem! 😀
  Gleder meg til du forteller litt informasjon om turen. Og til neste gang vi hører fra deg 🙂

 63. Hei!

  Jeg er egentlig ikke en bloggleser, men likevel har jeg fulgt med på bloggen din siden i sommer… Måtte kommentere for første gang nå synes jeg. 😉 Ville bare si at jeg syns du har en veldig fin blogg, og jeg syns du er flink til å skrive så det blir spennende å lese! Du har også veldig god sans for mote – det liker jeg! 🙂 Stå på videre med bloggen din!

  Klem fra meg 😀

 64. Velkommen hjem! 🙂 🙂

 65. Jeg kjenner til den redselen ombord i et fly. Hater det selv, men du er tøff som har klart dette da søte deg 🙂
  Snille foreldre som hentet da 🙂 Skjønner at det var godt 😀

 66. Velkommen hjem igjen! Det så kjempeherlig ut, håper du har koset deg masse! 🙂
  Veldig dumt å tenke på den store saken om deg som måtte skje absolutt da dere var DER, men det virker likevel som om du har hatt det helt supert! Bra du er så glad og livlig hele tiden. 🙂

 67. Du mener vel på Sri Lanka…
  Preposisjoner er ikke lett, nei

  1. Fotballfrue

   Nei, jeg mener i Sri Lanka.
   Du kan bruke både «i» og «på» foran land som ligger på øyer eller øygrupper.
   Preposisjoner er ikke lett, nei….

   – C

 68. Hei Caroline!

  Hva heter kamera du bruker? 🙂

  1. Fotballfrue

   Sony Alpha 380 🙂

   – C

  1. Fotballfrue

   Står litt forskjellig, se her f.eks: https://norr.ismennt.is/NORSK_AL/GYM-SALEN/GRAMMATIKK/nettgrammatikk/paa.html

   Men det er vel ikke så viktig, den eplekjekke tonen til Hanne derimot.. les.bloggpolitiet 😀

   – C

 69. Liker at du legger ut naturlige bilder, Caroline, og ikke bare de hvor du poserer. Likte første og siste bilde fra skobutikken. Vis litt mer naturlig og spontane bilder 🙂

  1. Krisiiii

   Der er jeg enig Hanna:) Det er mye bedre når det er naturlig, ikke når du poserer sånn! Det er blir litt unaturlig:) Digger bloggen din<3

 70. christina

  denne siden er kanskje noe for deg: https://side2vintage.no/default.aspx

  eller så kan du jo tipse leserne dine om den 🙂

 71. Åh, lange reiser er så utmattende! Velkommen hjem da 🙂
  Tør jeg å håpe på at noen av filmene kommer ut på bloggen? For å ikke snakke om spørsmålsrunde 4 som du lovte oss før ferien? Skjønner at du har mye å gjøre altså, ta den tid du trenger 🙂

 72. Ser ut som om dere har hatt en lang, men også begivenhetsrik hjemtur. Og tusen takk for at vi har fått en bit av paradis også.
  Digget forresten det bilde av deg og lars kristian. Utrolig søtt og litt annerledes. Veldig levende. Ville rammet inn hadde jeg vært deg 🙂

  Og forresten, er det en Hermes veske du har fått deg?? sikle sikle..
  Og du har sikkert svart på det flere ganger, men hva fikk du i morgengave av din kjære?

 73. Velkommen hjem!
  Godt å ha deg trygt hjemme igjen!
  Kom gjerne innom bloggen vår. Nå har vi konkurranse!

  milliondollarhair.blogg.no

 74. Karen Marie

  Velkommen hjem! Håper ikke det er alt for fryktelig å komme hjem til kulden igjen 😉 Gleder meg til å se de nye skoene <3 Forresten er det utrolig sporty av deg å blogge på selve bryllupsreisen! Stå på, Caroline 😀

 75. Velkommen tilbake! Litt av en hjemreise!

 76. Velkommen hjem igjen til kalde Norge!

 77. shit! Er de Arne Jacobsen stolene ekte, var det vel et 5 stjerners luxus hotell dere lå på! Så helt sykt fint ut der. Må si at syden frister!!

 78. åssen kamera har du ? du tar så fantastisk fine bilder! håper du har kost deg masse på bryllupsreise 🙂 love ya blogg !!

  1. Fotballfrue

   Takk 🙂 Sony alpha 380.

   – C

   1. Har du fått nytt kamera? synes bildene dine er blitt finere og finere. kanskje øvelse som gjør mester, men bildene fra maldivene har vært nydelig! F.eks det nr. 4 her, med flyet, nydelig!

 79. Hvor er vesken fra? 🙂

 80. Det må jammen ha vært litt av en overgang å komme hjem til kalde Norge!
  Jeg kunne gitt SÅ mye for en time på den stranda der, nå!

 81. Velkommen hjem! 😀

 82. Velkommen hjem igjen :o) Gleder meg til å se the shoes!

 83. Henriette

  Dere er herlige altså! 🙂 Håper du får en kjempefin uke, og at du og din kjære har kost dere masse 🙂 Klem fra fast leser, Henriette <3

 84. Åhhh.. Du var på Sri Lanka! Jeg misunner deg. 🙁 Var der for ni år siden, og det var helt herlig. Bodde hos kusina mi i cirka to uker. Mange gode minner! Så ut som dere hadde en SUPER tur, da. 🙂 <3

 85. Karoline, med K ;)

  Hei Caroline!
  Jeg leser som regel alltid gjennom kommentarene du får, og fant ut at i kveld skulle jeg ikke egentlig skrive noe selv (ja, du ser jo hvordan det gikk! hehe), men jeg ville «bumpe» noe Camilla skrev tidligere i dag.
  Jeg håper du tar det til deg, og leser gjennom den kommentaren i de tider hvor du får mange negative tilbakemeldinger.
  Jeg vil si meg helt enig med Camilla, og det vet jeg det er mange av dine faste lesere som også vil.
  Stå på Caroline, du har en helt fantastisk blogg!
  (Bildet der du ikke fokuserer i kameralinsen, men er «overtrøtt» og lykkelig etter skokjøpet, er forresten det flotteste bildet jeg har sett av deg)

  Kjærlig hilsen Karoline, med K 😉

  Her er det Camilla skrev:
  Camilla says:
  November 29, 2010 at 11:41
  Velkommen hjem til kalde Norge! 🙂 Er på en måte rart å si, men har savnet den vanlige dosen med blogging fra deg! Håper på masse innlegg ukene fremover, du er bare så utrolig flink til å skrive 🙂 Ikke slit deg helt ut nå med ting du må “ta igjen”. Du er en herlig jente, de fleste skriver at du er heldig som har Lars-Kristian, er sant nok det, men han er jaggumeg heldig som har deg og 🙂

 86. Velkommen hjem til ISkalde Norge!! Håper du har hatt en fantastisk tur med din kjære! Det så virkelig ut som ett paradis!!!

 87. Velkommen hjem igjen!
  Har virkelig vært en fornøyelse å følge med på bloggen din mens du har vært i paradis! : )

 88. Velkommen hjem igjen! 🙂

  Vet at overgangen fra paradis til hverdagen ikke er direkte gøy, men det ser hvertfall ut som dere har hatt en helt fantastisk reise! Godt å ha noe å leve på i disse kalde tider. 🙂

 89. Hvilke flyselskaper brukte dere? Jeg tenker spesielt på 12 timersturen.

  1. Fotballfrue

   Vi brukte Sri Lanka Airlines 🙂 Et «lite» hakk over de norske, til tross for at setet til Lars-Kristian var ødelagt på vei nedover :p

   – C

 90. Velkommen tilbake til kalde norge 🙂 håper dere har kost dere, jeg bare lurer på hvor du har kjøpt vesken din ? den var nydelig 😉 kjempe flott blogg

 91. Jeg lurer også på den vesken. Fikk plutselig enormt lyst på den….. =)

 92. oi, hvordan orker du å reise så lenge med høye hæler og så striglet?
  du ser jo til og med like bra ut med treningsklær:p

 93. VetleTheKing

  Sri Lanka ! <3
  kommer derfra 🙂
  digg laaaand 😀

  Hils Lasse fra meg a (A) Er en kjempe LSK fan 😀

 94. Dear Caroline!

  Please find my mail on your hotmail.
  Best regards,
  Petra Dozet (your JWV neighbour :))

  1. Fotballfrue

   Oh, how exciting 😀

   Hugs!

   1. Hi Caroline!

    Did you find it? So anyway it dosn’t metter I just wanted to say hi and I wrote a few things (coincidences :)).

    So guys have fun and enjoy your life like you do it now,

    Petra
    ( maybe you remember me because I know you saw me in my black winter jakcet standing on steps whish are leading to the sea and with a shower hook in my hand pretending to be telephones :D) Everything for the silly pic)

   2. Fotballfrue

    Hi Petra! I got your email, and will answer you as soon as I can 🙂 I remember you, haha 😀 Funny that you found us 🙂 Hope everything is great, you will hear from me 🙂

    Hugs 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *