Bildedryss fra 2 dager

Finnes det noe vakrere enn måneskinn?

Gårsdagens antrekk, kjole fra StyleByStars

Mannen i mitt liv ??

Bassengområdet

Så spilte vi Ludo & drakk oss glade. Jeg vant! Andre gangen på rad. Hihi 😀

Også noen bilder fra Sunset Dolfin Cruiset , uten delfiner. .

Punsj

Hele Veligandu sett fra havet

I dag har jeg faktisk gjennomført treningsøkt nr. 2 denne uken. Ikke verst, sånn midt i ferien. Selv om jeg helt ærlig trodde jeg skulle gjennomføre litt flere. Det var i hvert fall planen. Men likevel. Jeg er fornøyd. Litt.

Ellers har vi akkurat vært og spist lunsj, og spilt en runde biljard, og nå skal vi slikke litt mer sol før det er tid for god drikke i solnedgangen.

Trist å tenke på at dette er den nest siste jeg ser herfra. .

82 kommentarer

 1. Cathrine R

  Kos deg videre i sola 🙂

 2. Snowflake

  Er det slanger på veligandu?:P eller noen andre skumle dyr?

  kos deg masse de siste dagene!:D you deserve it;)

  1. Fotballfrue

   Hehe, nei 🙂 De sprayer hele øya med innsektesmiddel hver dag kl. 17.00. Fantastisk. Ingen insekter her. Men jeg har sett noen firfisler. De er uansett bare søte 😉

   – C

   1. høres sunt ut

   2. Fotballfrue

    Neida, det er sikkert kjempeusunt :p Tviler på at de hadde gjort det hvis det ikke var det 🙂

    – C

   3. Har dere vært der i 10 dager allerede? 😮 Dere skulle være der i 13 dager, ikke sant ? 🙂

    Kos dere videre ! 🙂

   4. Fotballfrue

    Vi reiser lørdag. 13 netter 🙂 Har gått fort :O

    – C

   5. Insekter er et av de viktigste skapningene som eksisterer! Forferdelig at de sprayer de vekk!

 3. Å så nyelig! Kjekt å titte innom bloggen din midt i all drukningen fra bøkene. Eksamenstid 🙁
  Kos deg masse!

 4. Snøbrud

  Hei søte deg

  Følger med på bildene fra ferien, og det ser sååå deilig ut. Jeg skal også på bryllupsreise til Maldivene, men ikke samme øya da. Gleder meg ekstra masse når jeg ser de fine bildene dine.
  Så flink du er som trener selv om du er på ferie da. Kos deg masse videre. Og vis oss flere fine bilder.
  Liker veldig godt å se alle fine kjolene dine og du er alltid så fin! 😀

 5. Åh virker som du koser deg skikkelig, og det har du fortjent! 🙂

 6. Mathilde

  Fy søren så deilig det ser ut der!! Skulle gjerne vært der, selv!! 🙂

  Hjemme er det utrolig kaldt og surt! Kos dere 🙂

 7. Fine dere er! Hva får dere å spise da? Er det god mat? Nyt de siste dagene 🙂

 8. Tror det er det vakreste stedet jeg har sett! Fantastisk. Skal garantert notere og huske på til min egen bryllupsreise – som sikkert finner sted cirka 10-15 år frem i tid :-p

  Kos dere de siste dagene! 🙂

 9. Høres kos ut,her er det kaldt,brrr.-10 idag.:)

  så nyt sol og varme:-))
  fine bilder.

 10. Hvorfor trener du når du er på ferie med mannen din?
  Er det ikke da man skal ta pause fra alt som holder deg opptatt i hverdagen, og kunne fokusere på avslapning og godt selskap? Tviler på at kroppen din mister sin fasong den tiden du er på ferie.
  Prøv å slapp av istedet.

  Ps! utrolig fint der dere er, kos dere videre.

  1. Fotballfrue

   Vi trener begge to, han spiller fotball med de ansatte og jeg løper litt 🙂 Jeg slapper best av med litt trening uansett.

   – C

 11. Hei!
  Kjempefin blogg dere har!
  Hadde vært morro om dere tok turen innom vår!

  Hilsen
  Milliondollarhair.blogg.no

 12. ser utrolig deilig ut! 🙂

 13. Hej, jeg så at bildene fra nelly.com har kommet ut 🙂 kjempepene!

 14. Så fint det er der nede!!

 15. Åhh, herlig! Jeg er blitt helt oppslukt av bloggen din! Det første jeg gjør om morgenen er å klikke meg inn på fotballfrue.no for å se om du har oppdatert og lagt ut noen bilder ! 🙂 Det er ekstra gøy nå som dere er på reise! 🙂 Har du noen bilder fra stranden, med dere å legge ut? 🙂

  1. Fotballfrue

   Skal prøve å få ut noen i nærmeste fremtid 🙂

   – C

 16. Jeg trodde øya jeg var på var liten!:) Du er kjempeflink som trener, jeg har ikke fått gjort mer enn litt styrke på gulvet og gåturer på stranden…

 17. du er perfekt !

 18. Hei!
  Mulig du vet dette, men det er flere annonsører på side2 vintage som bruker bilder de har tatt fra bloggen din som salgsbilder. feks. https://www.side2vintage.no/advertisement.aspx?isown=False&isfav=False&returl=%2fdefault.aspx%3fpagenum%3d1%26returl%3d%26bynew%3dtrue%26getlistfromcache%3dTrue&adid=26091&navHelp=True

  Mulig de har fått tillatelse, eller er det bare fritt fram?
  Nina

  1. Fotballfrue

   Merkelig :/ Jeg har i hvert fall ikke gitt tillatelse. .

   – C

   1. Da er det vel ulovlig, er det ikke?

 19. bra du koser deg!! nyt de siste dagene.

 20. Annelise

  Hei! Jeg lurte på hvor du har kjøpt skoene som du har på deg på det ene bildet? 🙂 De var utrolig fine! Så ville jeg også si at jeg liker å lese bloggen din, og at jeg blir veldig inspirert av å lese bloggen ! Kos deg videre på ferie 😀

  1. Fotballfrue

   Friis&Co 🙂

   – C

 21. Haha, oh no, er Lars-Kristian også sånn at han mååå ha tannpirkeren i munnen ved middagsbordet? For kjæresten min er det nesten viktigst under hele måltidet. Måtte le da jeg så det bildet. :p

  1. Fotballfrue

   Haha, egentlig ikke :p Men har blitt en del tannpirkere her 😉

   – C

 22. Hei kjære deg! Håper du fortsatt har en fin tur, ser sånn ut. 🙂
  Jeg har et litt rart spørsmål til deg:
  Jeg vet at du tjener penger, og «lever» på inntektene fra bloggen. Derfor lurer jeg på hvordan du tjener de. Er det nok at vi trykker på annonsene her, eller må vi kjøpe noe også for at du skal tjene på det?
  Jeg satt og trykte på annonsene dine tusen ganger her en dag, fordi jeg ville gi deg litt ekstra spenn, men så kom jeg til å tenke på at «heey, jeg må kanskje KJØPE noe fra denne linken for at det skal funke».. Så følte jeg meg som en idiot etterpå.. Det jeg egentlig lurer på er; hvordan kan VI hjelpe DEG med å tjene penger HER? 🙂

  1. Fotballfrue

   Annonsene blir betalt uansett hvor mage ganger man trykker på dem :p Så det har ingenting å si 😉 Men takk for tanken 🙂

   – C

 23. Hva kamera har du? 🙂

  1. Fotballfrue

   Sony Alpha 380 🙂

 24. Så mange flotte bilder, ser utrolig herlig ut der:-) Her hjemme er det 6 blå, i tillegg er det sterk og kald vind… To kalde timer på stadion med kvalikkamp nå snart merker jeg blir spennende.. He he… Nyt varmen og paradiset dere:-) Flinke som trener på ferien da=)

 25. kristina

  Hei!
  Lurte bare så veldig på hvor du har kjøpt strømpebuksene med sløyfer på, som du hadde på deg til en sort kjole en gang i et innlegg på den gamle bloggen din :-)?

  1. Fotballfrue

   TopShop 🙂

 26. Hei! Veligandu ser fortsatt nydelig ut. 🙂 Jeg er sjalu. Tenkte bare å si at jeg har «stjålet» et bilde fra bloggen din. Skrev en blogganbefaling her om dagen, og bloggen din er blant dem. Krydret det med bilder fra bloggene. Håper det er greit! Kos dere masse de siste dagene dere har igjen!

 27. Oh Yeah!! Jenter er og blir best i ludospill 😉 hehe.
  Flotte bilder 🙂 Ser ut som dere har det godt!

 28. seriøst Caroline! Slapp aaaaav, det er virkelig lov til å unne seg en bryllupsreise uten overdreven trening. Du kan ta det igjen når du kommer hjem, slutt å syt og ha dårlig samvittighet. Det du angrer på når du kommer hjem er at du sutra over å ikke få trene når du hadde det som best. God jul

  1. Fotballfrue

   Haha, jeg har trent 2 ganger på 14 dager. SKIKKELIG overdreven trening :O

   – C

   1. tror du har hatt godt av å slappe av :)

  2. altså, seriøst. for noen er det visst komplett umulig å la være å rakke ned på andre. Det finnes faktisk noen som ser på trening som noe gøy, og ikke bare et nødvendig onde. Folk er forskjellige.

  3. Det er jo en idé å sjekke fakta før man kommenterer.

   Og jeg skjønner virkelig ikke hva som er problemet til deg og mange andre, som hele tiden må kommentere på at Caroline trener så sylt mye og at det ikke er sunt og at hun ikke burde gjøre det. Hallo, det er hennes liv! Hun trener fordi hun elsker det, og har lyst til å holde seg sprek og frisk resten av livet! Er ikke DET lov heller nå? Og når hun først bare trener to ganger i løpet av 14 dager, så er det helt ekstremt også? Jeg blir helt oppgitt jeg… Trening som er så sunt og deilig og frigjørende for mange, skal plutselig ikke være bra lenger? Det er endel mennesker som elsker å trene. Sukk…

   Stå på, Caroline! Du er en stor motivator for meg når det kommer til trening 🙂

   1. helt enig med siste innlegg her.. tror nok de som står bak de «slapp av» kommentarene trenger å ta seg en løpetur selv:) Er vel som oftest de som ikke får seg selv i gang med treningen som må rakke ned på andre. Stå på og kos deg med både trening og avslapping! 🙂

 29. Hei! Leser «bloggen» din hver dag, til tross for at jeg er 13 år :p Så du har noen unge lesere og!
  Du er mitt forbilde! Jeg digger deg, og stilen din! Du er kjempeheldig, og jeg håper du skjønner det : )

  Men hva mente du med at det er trist dette er den nest siste gangen du ser herfra? Skjønte ikke den setningen helt…

  -synne

  1. Tror nok hun mente solnedgangen :o)

  2. Er det så vanskelig da? Hun syns det er trist at det er nest siste dagen hun er der…

   1. ja, så at hun mente solnedgangen, men hun skrev også at det var midt i ferien.
    sikkert meg som misforstår.

 30. nok en gang, det ser helt herlig ut 🙂 kos dere masse og nyt den siste tiden!

 31. for en utrolig nydelig jente du er, Caroline 🙂 Alle som sier det motsatte og som kommer med stygge kommentarer – hev deg over det, de er ikke verdt det et sekund! Ha forsatt en strålende kveld

 32. mange ganger skulle virkelig ønske jeg var deg. Det virker som at du har det perfekte liv liksom! 🙂 Misunnelig på deg virkelig. Du er pen, tyn, du er vel sikkert alles gutter drømme jente også.
  Og bryllupsreisen er også perfekt 🙂

  Klem fra meg 🙂

 33. ELSKER bloggen din Caroline<3
  …Så forresten en reklame på TV for Dagbladet.. der du var med blant annet!:) Det kommer en artikkel på lørdag i magasinet om bloggere. Gleder meg til å lese den! Heier på deg Caroline!

 34. søta, ikke tenk på treningen nå, det har du tid til når du kommer hjem:)

 35. er så glad for at bloggen din er oppe og går igjen og håper det går bra med deg <3 stå på! 🙂

 36. Gosh, du er så utrolig pen! Virkelig, du er det peneste mennesket jeg noensinne har sett! Så utrolig fine og hvite tenner, DEN kroppen, de fantastiske fine klærne, øynene, håret, høyden, ja alt rett og slett! Missunner deg 🙂 Mannen din er heldig 😉

 37. Charlotte

  Hei!
  Håper du koser deg på ferie og nyter sol og varme.

  Så nettopp på reklame på FEM at de skriver om deg og at jenter blir kroppsfiksert av bloggere eller noe sånn i Dagbladet Magasinet som kommer nå. Tenkte du kanskje ikke visste om det.. Fy søren så ivrige de er på å skrive dritt om dagen!! Kjenner jeg blir sint.

 38. Hei! Lurte på om du kunne laget et innlegg når du kommer hjem om hva slags sminke du bruker til hverdagen? Om jeg husker rett syns jeg du har nevt at du skal gjøre det, men ville bare spørre 🙂 Syns du ser så naturlig og fin ut til hverdagen, at man kan jo lure på om du bruker noe sminke i det hele tatt?!

  Ha en fortsatt fin bryllupsreise, du ser fantastisk ut 😀

 39. Jeg så deg på tv i dag Caroline! En snutt av deg fra vghelg reklame, om jeg husker riktig. :- )

 40. Nydelig der! 😀

 41. Kos dere masse videre! Her er det kaldt!! 🙂

 42. Så fin kjole!

 43. ser du på gode og onde dager? Vet du hvem belle er? Syntes du ligner på henne!

 44. Skjønner ikke hvorfor så mange er bekymret for om Caroline har trent noen økter i ferien. Jeg trener nesten hver dag når jeg har ferie, uten å få varige svekkede sjelsevner av den grunn….. Tenker caroline lengter litt etter «mølla» på Sats ha Ha ha. Har man en vane så har man det.

 45. Jeg lurer på en ting. når du tar bilder; tenker du mest på at de må se bra ut for bloggen, eller tenker du på at de skal være et minne for resten av livet..

  kos deg videre på brylusreise, men ikke føl at du må blogge hver dag. Leserne dine hadde fint klart å vente til du er komt hjem før du blogger mer. Håper du ser tilbake på bryllupsreisen din som de beste ukene i ditt liv, og ikke på all blogginga, posinga og problemene som har dukket opp underveis..

  1. Hun har LYST til å blogge, har hun sagt nå hundre ganger. Hva er problemet? Nå syns jeg nok folk har skrevet nok om hvor dumt de syns det er at hun blogger på bryllupsreise.

 46. Fine bilder, Caroline!

  Ha en fin dag!

  🙂

 47. Fantastisk kjole! Og jeg må si det bassengområdet så helt magisk ut =)

 48. Du må nyte siste studen! Det ser fantastisk ut 😀

 49. Hærregud kor hærlig dåkk har det 🙂 kos dere kjempe masse, glem kjas & mas her i kalde norge !!! du fortjene å koble av litt sammen med din ektemann;)

 50. Jeg skulle gjerne hatt den treningsmotivasjonen:D

  Det ser helt idyllisk ut der dere er!
  Er dere helt alene der eller? Ser ikke ut som om det er så folksomt på bildene hvertfall 🙂

 51. drar dere imorgen, lordag?

 52. Kan du legge ut enda flere bilder av området når du får tid.

  Håper du koser deg masse resten av oppholdet:):)

 53. Charliee

  Hei Caroline! Ser ut som dere har hatt en fantastisk bryllupsreise! Og det unner jeg dere! Du er alltid så glad og positiv og du er min desidert favorittblogger!

  Over til spørsmålet mitt,
  er det slik at du skal begynne på lavkarbo når du kommer hjem igjen fra bryllupsreisen? Kunne du da ha blogget et innlegg om lavkarbo (vet det står mye på lavkarbo.no) men hadde vært fint å lese her på bloggen. Og gjerne om du har noen mattips o.l. 😀

 54. Kjempefine bilder, elsker kjolen og skoene !
  Kos deg kjempemasse resten av tiden du har der !

 55. Elsker den kjolen din altså 🙂

 56. Hvor høye er skoene du har på deg? Tenkte å kjøpe meg sånne før julebordet, men tror ikke jeg klarer å gå på dem om de er altfor høye:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *