På rett plass

Bikini fra Victoria’s Secret

I dag blir det grilling i vannskorpa igjen, herlig! Det var jo meningen at vi skulle jakte på delfiner under sunset cruiset i går, men selvfølgelig var det første gang de ikke fant noen. Vi burde faktisk advart de andre gjestene som var med, siden ingenting går etter planen når ekteparet Eriksen er i nærheten. Slår aldri feil.

Det var likevel opphold, og sola gikk ned i vannskorpa. Så sånn sett var det likevel perfekt. Utover kvelden ble det også helt vindstille, stjerneklart og fullmåne. En så vakker kveld har jeg sjelden opplevd. Viser dere bilder senere. Nå skriker sola på meg 😀

141 kommentarer

 1. Victoria

  Jeg synes det er utrolig koselig at du velger å dele bryllupsreisen din her på bloggen:)

 2. Ååååh som jeg ELSKER bloggen din, tenk, du tar deg tid til å blogge på din egen brullypsreise, du viser oss bilder slik at vi virkelig får følelsen av å være der sammen med dere. Men ååååh som jeg hat..nei, misliker, nei, hater mange av kommentarene enkelte av leserene dine kommer med. Hva er greia? Det lurer jeg på: Hvorfor blogger du på bryllupsreisen, hvorfor er du så tynn, hvorfor ditt hvorfor datt. Er de slik mot vennene sine også? Jeg kjenner jeg blir direkte provosert av å lese slike kommentarer. Noen ganger virker det som at de skriver slik bare fordi at de har sett noen andre gjøre det en gang tidligere. Og hvis noen mener at du ikke burde blogge når du er på bryllupsreisen, kan jo de f.eks. vente med å lese bloggen din til du kommer hjem igjen, så slipper du å ta skade av at du blogger nå! Ja..bare sånn at det er sagt!

 3. Hva synes du om kroppen til Lars Kristian? ; )))

  1. Hun synes sikkert den er kjempeekkel! :p

   1. Marita

    DET syns jeg iallefall 😀 hehe

 4. Nå har dere blitt bruuune 😀

 5. VAKKER VAKKER VAKKER! Tre ord som beskriver deg Caroline.

 6. For en flott og veltrent kropp du har, Caroline! 🙂

  1. Helt enig Mari : – )

 7. kristina

  Du ser så utrolig bra ut! Jeg bare lurer på hvordan du klarer å holde deg så veltrent å sunn hele tiden? Får du ikke lyst på godterier og mye mat av og til? 🙂

 8. Hvorfor svarer du bare de som har noe negativt og si, kan du ikke bare overse alle de stygge kommentarene og heller svare de som faktisk bryr seg om deg og bloggen din?
  Elske forresten bloggen din, du er perfekt<3

 9. Monica, 24 år

  Hei Caroline 🙂 Du har en fin blogg 🙂 Er innom å titter flerer ganger om dagen! Ha en fortsatt fin bryllupsreise:))

 10. åherregud! sååå misunnelig på deg. i dag var det – 10 grader her! MINUS TI. og første søndag i advent er det meldt MINUS TJUE grader! så sinnsykt kaldt. håper du koser deg i varmen : )

 11. HerreGUD, jeg blir så frustrert og irritert over mange av kommentarene du får Caroline!! Du fortjener absolutt ingen av de negative kommentarene du får.. Du har en utruolig flott blogg, og jeg er fast leser. Stå på 🙂

 12. Caroline, hvorfor har du stjelt min drømmekropp? 😀

 13. Heldige dere her. Nyt de siste dagene av bryllupsreisen. Her hjemme er det kjempekaldt og jeg er syk 🙁

 14. Hei
  Ville bare advare dere mot lavkarbo, snakk med lege før dere hiver dere ut i det.
  Ser det er mye snakk om kropp her. Personlig liker jeg damer med kvinnelige former, du ser ikke sunn ut Caroline….selv om du kanksje er det.
  Ha det fint på resten av bryllupsreisen begge to.

  Hilsen Steffen

 15. KJÆRE SØTE DEG 🙂

  Nydelige bilder av dere 🙂 Herlig!!!! du er flott som alltid… Vil bare si til alle som mente du gjorde deg til på bildene der du lå ang svai rygg…. dere ser vel her at det er naturlig svai??? Nydelige svai spør du meg, du får jo den sprett rumpa, hihi 🙂

  You GO Girl <3 Kos dere videre!!! Håper du overser alle teite kommentarer og tar med deg de gode 🙂

  KleM til deg

 16. Herlig!! Blir grønn av misunnelse her jeg sitter.. Vet hvor jeg skal når jeg skal på bryllupsreise hvertfall 🙂 Kos dere på middag!
  Liker dere

 17. kjempe fin bikini 😀

 18. Kroppen din er fantastisk!! Beundringsverdig at du blogger på bryllupsreisen din. Den ser også fantastisk ut.

  Hilsen trofast leser som er dårlig til å kommentere:)

 19. Dere er så heldig, ser virkelig ut som drømmeferien 😀

 20. Ah, ser utrolig deilig ut med sol og varme! Hjemme fryser man ihjel, så kos deg masse!

 21. Gud for noen pene ben du har!

 22. Må rette på det ene du sa, Caroline!
  på blogglisten.no står det som følger på statistikk: 121,524 besøkssnitt/dag.

  Ikke 35000-40000, hehehe:) betydelig mer!!
  Elsker bloggen din! Kos dere videre! Hils Lars Kristian, jeg var superforelsket i han da han spilte for lyn.. haha, men ser jo at jeg har blitt danket ganske kraftig ut! Noe jeg synes er helt flott, siden det er deg:)

  1. Fotballfrue

   Blogglisten teller ikke unike besøkende, de teller sidevisninger 🙂

   – C

 23. ser ut som dere koser dere skikkelig! det har dere fortjent:)

 24. Kristine

  Du har helt fantastisk fin kropp! Kan du legge ut noen kosthold- og treningstips? 🙂

 25. Charlotte

  du må ikke trene så overdrevet mye! overkroppen din blir borte og med så veltrente lår ser du nesten syk ut..

  1. Rätt enig där, du är superpen men överkroppen börjar se skrämmande smal ut. Men snygga ben har du iaf 🙂

   1. For det første: Caroline har sagt flere ganger at hun er naturlig tynn i overkroppen, og har alltid vært det.. hun er bygd slik.. tynn i overkroppen og slank resten av kroppen, fordi hun er flink til å trene, og har en sunn livsstil. Folk er forskjellige. Noen har kraftig beinbygning, andre ikke.
    For det andre: Trening er en livsstil. Mye trening funker for henne, mens mindre trening funker for noen. hun har trent 2 ganger på 14 dager nå.. overdrevet?
    Og for det tredje: Så tror jeg nok Caroline er gammel nok til å passe på seg selv, og lytte til kroppen sin..

    Jeg synes folk skal slutte å mase om hvordan Caroline lever livet sitt og hvordan hun trener. Det er faktisk STOR respekt i at hun er så flink og har så stort pågangsmot og er så flittig i hverdagen. Er ikke alle som kan gjøre like mange ting på en gang, som denne dama her 😉
    Bruk mindre tid på å kritisere andre, og fokuser heller på deg selv.

    Stå på. Caroline. Du er flott 🙂

 26. Stine :)

  Så fint at hun har sånne som deg til å passe på henne da 😛
  Kan ikke hun få spise og trene så mye hun vil. Regner ikke med at du har noen som forteller deg hva du skal gjøre eller ikke skal gjøre?
  Du ser flott ut Caroline 🙂 Og det viktigste er at du har det bra 🙂

 27. Kjære Caroline. Vær så snill å ikke skriv om lavkarbo. Ikke anbefal det til andre. Du vet selv hvem målgruppen din hovedsaklig er, du trenger ikke lære dem kosthold som kan brukes til diett. Det blir en dårlig kombinasjon for mange av dine lesere som synes du er tynn, flott og desverre ikke kan la vær å titte på bloggen din og kopiere alt.

  Spis nett hva du vil, gjør som du vil, men ikke reklamer lavkarbo sammen med intens trening til ungjenter, det er så vondt for oss som ser hvordan det direkte påvirker visse jenter 🙁 At du er frisk og fin betyr ikke at ikke at ikke oppskrifter kan misbrukes.

  1. Fotballfrue

   Du burde sette deg mer inn i lavkarbo, da hadde du forstått det bedre 🙂 Det kostholdet som blir anbefalt nå, med masse karbo, har gitt oss livsstilssykdommer som ikke fantes før i tiden. Men som sagt, hvis du leser litt om det, så hadde du forstått det bedre.

   – C

   1. Så vidt jeg vet er levealdren nå adskillig høyere enn i steinalderen?

    Glukose er kroppens primære kilde til energi, om man ikke får i seg karbohydrater så vil kroppen måtte danne ketolegmer (og for å unngå pH forstyrrelser, må den metabolske acidosen kompenseres respiratorisk slik at man puster ut aceton og lukter dermed ikke særlig godt). Lavkarbohydrat kosthold er selvfølgelig riktig for noen, som mennesker med alvorlig epilepsi (nettopp fordi lavkarbo setter ned hjernemetabolismen slik at færre epilepsianfall blir utløst). Lavkarbo er ikke å anbefale for normale, friske mennesker! Og man kan virkelig rase ned i vekt av det, så det er skummelt at du anbefaler dette. Det finnes også folk som har dødd av lavkarbodietter, fordi kroppen tilslutt ikke klarer å kompensere mot ketonlegmene som er sure. Syns du skal lese litt grunleggende ernæring om glukose-, fett-, og proteinmetabolismen i kroppen.

    Jeg håper du kan utdype påstanden du skrev i et tidligere innlegg om at 2000 kalorier for en jente er for mye, og at karbohydrater er skyld i overvekt. Slevfølgelig døde ikke steinaldermennesker av hjerteinfarkt, de rakk jo aldri å leve så lenge..

    Du har enorm påvirkningskraft, hvis ikke hadde du jo ikke hatt så gode inntekter på bloggen. Du tjener jo nettopp penger fordi folk blir påvirket. Og særlig når det gjelder kosthold og trening. Jeg håper du klarer å å få et mer reflektert forhold til dette, siden du er et forbilde for mange. Jeg er helt enig med Tone. Vil du virkelig ha på samvittigheten din at jenter bruker deg som «thinsporation» for å sulte seg? Eller vil du være et forbilde som formidler at man er bra nok slik man er? Husker så godt du skrev et innlegg som handlet om det..

   2. Fotballfrue

    Gunnen til at folk lever lenger nå kan vel forklares med ett ord: Medisiner. Før i tiden var spedbarnsdødeligheten høy, i tillegg døde folk av uskyldige sykdommer som i disse dager behandles med pencilin og antibiotika. Hvis man unngikk de to tingene jeg nevner her, levde de fleste til de var 100 🙂

    Les den saken her, kanskje du blir litt klokere: http://www.nfhm.org/artikler/eskimo.pdf

    Se spesielt på side 13:5, og kapittel 3 🙂

    Men jeg orker ikke diskutere det her, jeg har ikke gått ut og anbefalt noe som helst, har vel bare sagt at jeg vil anbefale en bok 🙂

    – C

   3. Håper virkelig ikke du prøver å motbevise hva forskere, staten og leger mener om lavkarbodietten ved å henvise til noen linker og en bok? «Kanskje du blir litt klokere?» Må absolutt si at du responderer med klasse. Virker som om du ikke klarer å ta imot konstruktive tilbakemeldinger fra leserne. Er enig med Tina. Viktig å vise to sider/flere sider av saken, spesielt når det er et omdiskutert tema!

   4. Lars-Kristian Eriksen

    Ingen her som prøver å motbevise forskere, kit. Staten derimot… Du er kanskje ikke klar over at det ikke finnes noe som helst forskning som viser at LCHF ikke er bra? Tvert i mot er forskningen så og si udelt positiv til LCHF 🙂

    Vet du også at det finnes masse leger og ernæringsfysiologer som er positive til LCHF? Kanske du burde forsøke å se to sider/flere sider av en sak? Bare et forslag…

   5. Et forslag for deg er vel å lese igjennom statens ernæringsråd der karbohydrater er en viktig del av helsa vår. Men poenget er ikke om det er bra eller dårlig for det vil det alltid være ulike syn på. Poenget er at som en populær blogger burde man informere om de negative sidene også. Da får leseren et klarer bilde av hva LCHF er, og hvorfor mange er for/imot det.

   6. Lars-Kristian Eriksen

    Jeg har lest statens ernæringsråd, og som så mange andre er jeg ganske så uenig. Jeg vet ikke hvor mye du kan om LCHF, men karbohydrater spiller en vktig rolle i det kostholdet også. Vi har blant annet tredoblet inntaket av grønnsaker etter at vi la om 🙂

    Hvilke negative sider sikter du til angående LCHF?

    I så fall burde kanskje statens ernæringsråd ha et vedlegg til sine anbefalinger også? Disse rådene kan gjøre deg overvektig. Disse rådene gjør at kroppen kommer i hormonell ubalanse. Disse rådene øker faren for diabetes. Disse rådene øker faren for økt inntak av sukker. Disse rådene øker faren for småspising. Etc.

   7. Jeg går på lavkarbo siden 2006, har benyttet meg av 4mklinikken til alt med kost og veiledning, og bedret helsen min på alle måter. Så kunnskapen min der, vil jeg si er mer enn stor nok!Når du ikke forstår budskapet med hva jeg skrev, da forstår du kanskje at ikke leserene forstår hva ditt egentlige budskap er?

    For i den meldingen skrev jeg bare at jeg ønsket du ikke skulle blogge om det. Som påvirkningskraft til unge jenter med vansker, eller dårlig selvtillitt, siden de er også blant leserne dine.

    Thumbs up for lavkarbo, men jeg hadde aldri sittet å snakket om det til 16 år gamle jenter. Det er fint at det er sunt på ALLE måter med lavkarbo. Men at det også kan brukes som en diett, er vel ingen hemmelighet?!?! For hvis ikke du vet det, burde DU sette deg inn i lavkarbo, da hadde du forstått det bedre 😉

    Budskapet ditt med å fremme sunnhet (som jeg har forstått det er det du vil) hos unge jenter, er ikke en selvfølge når man legger ut oppskrifter om lavkarbo og snakker varmt om det nødvendigvis. Men akkurat det regner jeg med du vet alt om med din utdanning (ikke fordi du er journalist på bloggen din altså! 😉 men fordi du har sykt mange lesere og påvirkning på dem)

   8. Fotballfrue

    Jeg kommer ikke til å blogge i detalj om det, men en og annen oppskrift kommer det til å bli. Jeg kommer ikke til å ukritisk anbefale kostholdet, men hvis det funker for meg, vil jeg oppfordre folk til å sette seg mer inn i det via litteratur 🙂

    – C

   9. Thumbs up. Er en grunn for at en voksen jente sitter å kommenterer slikt som dette.Kun bekymring for hvordan ting kan oppfattes i påvirkning. Du gjør en kjempegod med å blogge for oss som ikke trenger slik blogging også, oss eldre jenter!!! 🙂

    Takk C, du er skjønn. 🙂

 28. Men Caroline, du er ikke ernæringsfysiolog, og selv om mye forskning tyder på at lavkarbo er tingen, så er det også veldig mye forskning som tyder på at man bør være mye mer balansert. Det burde ikke være opp til deg, som påvirker så mange unge jenter, å diktere hva som er sunt og ikke sunt når forskningen spriker så veldig.

  Det er supert at du promoterer helse og fysisk aktivitet, men du burde ikke være så spesifikk. Mange av jentene som leser bloggen din er veldig unge og er i en alder der skal lite til for å trigge spiseforstyrrelser. De ser hvor mye du trener og hvor magert du spiser, og tenker at de kan bli like tynne som deg. Denne tankegangen kjenner jeg meg selv og mange andre i, etter å ha hatt spiseforstyrrelser i mange år. At lavkarbo og trening 5 dager i uker funker for deg er jo kjempefint, jeg trener også 5 dager i uken, men jeg er 26 år og ferdig utviklet, og gjør dette for å kunne slippe å være alt for sær på hva jeg spiser. For en 15 år gammel jente som fortsatt er under utvikling så kan overtrening og restriktiv diett gå utover blant annet vekst og forbrenning, noe jeg også kjenner på kroppen mange år etter jeg ble kvitt spiseforstyrrelsene.

  Jeg synes det er flott at du legger ut oppskrifter som er sunne, men vær så snill ikke legg så stor vekt på at det er lavkarbo eller noe annet som er tilknyttet diett. Ikke alle klarer å bli like tynne som deg, men fristelsen for å prøve er stor, særlig om man får oppskriften på hvordan du får det til.

  Håper du kan ta noe av dette til deg, men fortsetter å promotere helse og velvære på et mer generelt nivå. Husk at du har stor påvirkningskraft på mange av dine 30 000 lesere.

  Velkommen tilbake til kalde Oslo, og lykke til videre med alt du bedriver!

  Hilsen Cat

  1. Fotballfrue

   For det første, at jeg spiser magert er noe du/dere har fått for dere. Og for det andre så har jeg ikke anbefalt eller påstått å være noe som helst. Hvis jeg bestemmer at jeg vil prøve lavkarbo, så skriver jeg at jeg gjør det. Men å anbefale folk å gjøre det har jeg aldri sagt at jeg har planer om 🙂

   Jeg vet at kosthold er komplisert for mange, men å anbefale en bok, kan ikke skade.

   – C

   1. Men du er et forbilde for så mange der ute!! Så mange unge jenter (14/15-åringer) som ikke greier sile ut hva vi bloggere anbefaler og hva som bare er en del av det én selv gjør. Når det gjelder kropp og særlig kosthold har vi bloggere et kjempeansvar for å ikke sende ut signaler som forsterker den enorme andelen som har spiseforstyrrelser der ute. Vi som er voksne greier å lese blogger og forstå at de skriver om sitt liv og så la det ligge med det. De yngre jentene står derimot i fare for å falle på et kosthold som er livsfarlig for en kropp i utvikling. I Bergen holder tre doktorgradsstudenter på med en studie som viser sammenhengen mellom blogging og spiseforstyrrelser. Den er helt klar, er deres konklusjon. Det største problemet er at bare halve sannheten kommer fram i en blogg og tenåringene strekker seg da forgjeves etter noe som er helt uoppnåelig.

   2. Fotballfrue

    Jeg skjønner hva du mener, og det er faktisk veldig vanskelig, og ikke minst, frustrerende for meg. At enkeltpersoner vrir og vender på ting ut fra hva de vil tro, gjør at jeg er ekstra forsiktig med hva jeg skriver 🙂 Men samtidig blogger jeg for å dele litt av livet mitt, og siden kosthold & trening betyr mye for meg, så må jeg dele litt av det også.

    Hvis man leser seg opp på et lavkarbokosthold, og tror det som blir sagt om det, er et vanlig kosthold med karbohydrater like «farlig» som det mange tror at lavkarbo er. Vanlig norsk husmannskost kan like gjerne brukes som diett, og i sammenheng med spiseforstyrrelser, som lavkarbo 🙂

    Men som sagt, jeg prøver å trå varsomt 🙂

    – C

 29. Syns det høres SYKT ut å spise SÅ lite i løpet av en dag når du er så aktiv som du er…!!! Håper du tar til fonuft snart, jenta mi, og skjønner at det er andre ting her i verden som er mer viktig enn utseendet ditt…!!! Det er så mange flere viktige ting her i verden enn kropp!!! Et sykt kroppsfiksert samfunn vi lever i, og syns dessverre dine verdier blir helt feil, Caroline! Du fokuserer kun på klær, kropp, brunfarge, hår, ja alt det ytre hele tiden… Blir du ikke sliten av det? Syns du burde slappe av litt jeg…! 😉

  Nei, jeg beundrer heller dem som hever seg over det og er er fornøyd og takknemlig sånn som de er. Det har vi all grunn til å være – ALLE sammen! Vi er alle unike, og ingen er like! Nei, det er nok bare død fisk som følger strømmen… Hvis du tok den, Caroline! Ikke ment som å henge deg ut, men heller som en oppvekker!!! Tenk på de som har større problemer her i verden enn hva de skal ha på seg neste gang… Det blir for dumt kjære deg… Og det her gjelder mange, men lot det gå litt utover deg nå, vet det…! Jeg mistet akkurat pappaen min av kreft (jeg er 24 år gammel), og etter det har livet mitt blitt snudd opp ned. Ta vare på hver dag, og fokuser på andre ting og verdier som er mer varig enn kropp og klær!!! Vi alle skal jo dø en dag, og kroppene våre råtner jo bare (vi får de ikke med oss, de er bare et skall)… Nei beklager, det her ble litt mye… Tenk litt på det bare, kjære deg…! 🙂 Ønsker bare at du skal innse at det finnes viktigere ting her i verden!

  1. Fotballfrue

   Hva i all verden er det du snakker om? Hvordan vet du hva jeg spiser?

   – C

 30. Du har kjempe fin blogg Caroline. Har nettopp skrevet et innlegg om janteloven som jeg kjenner stemmer veldig når jeg leser nedover kommentarene du får. Negative folk: hvorfor gidde å åpne munnen deres? eller i dette tilfelle .. skrive. Det er iallefall ikke noe å bry seg om.
  Jeg liker å lese bloggen din, spesielt mattips 😀 veldig fokusert på dette selv, og da er det gøy å få litt inspirasjon.

  Heiii.

 31. Ser ut som en herlig reise, Caroline 🙂 Misunner deg ikke litt engang…. hihi
  Ikke meningen å være negativ, og når jeg ser på kommentarene over hvor folk er så frekke å hensynsløse så blir jeg litt lei meg for din del. Men over til det egentlig skulle spørre om, kan svare litt til på de positive kommentarene? Får ett inntrykk av at du bruker mye tid på de negative kommentarene, noe om umulig kan være gøy for deg. Fokuser litt mer på de positive kommentarene så kanskje det blir mindre av de negative 🙂
  Men gjør som du selv ønsker, jeg er like glad i bloggen din uansett 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *