På rett plass

Bikini fra Victoria’s Secret

I dag blir det grilling i vannskorpa igjen, herlig! Det var jo meningen at vi skulle jakte på delfiner under sunset cruiset i går, men selvfølgelig var det første gang de ikke fant noen. Vi burde faktisk advart de andre gjestene som var med, siden ingenting går etter planen når ekteparet Eriksen er i nærheten. Slår aldri feil.

Det var likevel opphold, og sola gikk ned i vannskorpa. Så sånn sett var det likevel perfekt. Utover kvelden ble det også helt vindstille, stjerneklart og fullmåne. En så vakker kveld har jeg sjelden opplevd. Viser dere bilder senere. Nå skriker sola på meg 😀

141 kommentarer

 1. Kjempe fine bilder av dere. Drømmer meg bort i innleggene dine. Ligger i influensa og ute er det kjempe kaldt….kos deg!

 2. For en fantastisk kropp du har Caroline:) Kos dere masse!! 🙂

 3. For en utrolig søt bikini!

 4. skikkelig paradis!
  Litt tynn på bildet der synes jeg, men alikevel like pen som alltid :- )

  kos dere masse vidre

  1. Litt tynn på bildet? Hvor dumme kommentarer må folk skrive? Hold det for deg selv.

   1. Hvis ikke Caroline tåler det, så får hun la være å legge ut bilder hvor hun ikke har på seg klær

   2. Serioest, kroppen hennes ville aldri vaert et tema hvis hun hadde fem kilo for mye!!! Aksepter at folk er foskjellige og kom med bedre kommentarer enn det, begynner aa bli kjedelig!

    Caroline, du er flott er du 🙂

   3. Fordi hun ikke hatt en like populær blogg da. There. I said it. Ta deg en titt på topplista, så ser du fort trenden. Og det er ikke fordi større folk er dårligere skribenter eller humorister… Er man slank får man mye medgang i livet som større folk må jobbe hardere for. «Tykke» folk får høre eller føle det så det holder opp gjennom hele oppveksten de også, så kom ikke her og si at det er enklere å ha «5 kg for mye»!
    Nei, jeg er ikke overvektig. Ikke at det egentlig er relevant, men mange synes å tro det… Jeg synes foresten ikke det er greit å slenge drittkommentarer bare fordi folk er slanke – eller noe som har med utseende å gjøre, hvis noen fikk det inntrykket.

   4. Fotballfrue

    Kan ikke folk bare akseptere hverandres utseendet? Skjønner ikke at det skal være så vanskelig :s

    – C

   5. Hvis hun ikke tåler det? Hva har det med saken å gjøre? Det er kun sosialt tilbakestående.

 5. Begynner å bare mesunne dere mer og mer! Heheh:D
  Herregud så brune dere har blitt;O

  KOS DERE KJEMPE MASSE VIDERE OG NYT DAGENE SÅ LENGE DERE KAN 😀

 6. Siw Irene

  Hei Caroline,
  har blitt fast leser av bloggen din de siste mnd.
  Drømmer meg bort i innleggene dine på bryllupsreisen. Jeg var også på Delfincruise på Gran Canaria i september. og selvsagt som den delfinfantasten jeg er gledet jeg meg til å se de live. Dessverre ble det ikke noe delfinspotting på vårt cruise heller. Men vi fikk med en 5 minutters lang film de hadde tatt dagen før, og da så de over 20 delfiner. Snakk om jeg ble misunnelig på de fra dagen før.
  «Trøsten» ble i steden Palmitos park (dyrevennlig dyrepark) på Gran canaria der det var et forrykende delfinshow med mulighet til å ta bilde sammen med delfinene. Gjett om jeg ble glad 🙂 Anbefales om dere skal til Gran Canaria noen gang.

  Kos deg masse resten av bryllupsreisen deres

 7. Åh, så nydelig dere er 🙂 Blir så misunnelig av å se skinnende sol og krystallblått hav! I Stavanger er det -4.. Huff. Men vinter er vinter, og vi bor da tross alt i Norge, må bare så han av 😉 Ha en fortsatt super ferie!

 8. Sikkert ikke første gangen de ikke ser delfiner, det er sikkert bare noe de sier for å trøste når ting ikke går helt som planlagt:) Du må ikke tro at dere har verden mot dere, for sannheten er at det heller er tvert om! 🙂
  Men skjønner hva du mener, noen ganger føler man bare at man fører ulykke med seg! Gud så brune dere er! :O

 9. Du er jo så utrolig flott! VS modellene kan bare gå å legge seg.

  1. Hahah, helt enig!

 10. Ingeborg^^

  Herlig ! Suuupert å se at dere koser dere så håper vi på mer flaks senere ! hihi 😀
  Kooooos dere videre! Du ser forresten helt nyyyydelig ut !

 11. For en herlig brunfarge du har fått deg! 🙂 Nydelig bikini 🙂

 12. Hvor har du kjøpt den rosa bikinin??? Den var kjempe fin, en sånn kunne jeg tenkt meg:)

 13. Er såå misunnelig, det ser så utrolig fint ut 🙂 Kjøpte du bikinien over nettet? Lurer på hvor mye det ble i frakt, MVA osv?^^ Har funnet en bikini derfra selv, men er redd det skal koste så mye ekstra med den 200-grensen i Norge :/ Kos deg masse de siste dagene 🙂

 14. Hva tenker du om Lanvin for HM? Har du fått tak i noe? Var det noe du kunne tenke deg å ha? Dersom kolleksjonen hadde kommet etter at dere har kommet tilbake til Oslo/Norge, hadde du da stått i kø for å kjøpe noe?

 15. Høres helt fantastisk ut!! =)
  Nyt de siste dagene, her er det svinkaldt!
  Nydelig brunfarge på dere begge, og du ser smashing ut i VS =)

 16. Så fantastisk fine dere er! og så brune dere har blitt 🙂
  Nydelige bilder!
  Kos dere utrolig masse videre!!

  🙂

 17. Herlig vann! Her i Halden snør det litt i dag…

 18. Cathrine R

  Så bra at dere endelig fikk litt sol 🙂 Og ikke vær redd for at du er blitt nordmann bleik, du er ikke i nærheten en gang 😉
  Kos dere masse resten av turen!

 19. Ser herlig ut!
  Kos dere videre 🙂

  Klem Katrine

 20. Det ser så fantastisk ut der nede! Herregud for et klart vann. Er det ikke litt rart å tenke på at mens dere ligger å soler dere i paradis, er det snart jul her hjemme? 🙂

  Ha en fortsatt fin bryllupsreise! Det unner jeg dere 🙂

 21. gratulerer med FØRSTE plass på blogglisten.no:)

 22. Heisann! Begynte plutselig å lure på noe. På det bildet av Lars-Kristian. er det en stor fisk eller noe i vannet? ser skikkelig ut som det 🙂
  Kooooos deg:):)

  1. Fotballfrue

   Neida, det er trappen på nabobungalowen 🙂

   – C

   1. Oookeeiii:)
    PS: Hvis du har tid(når du isåfall kommer hjem fra turen) så lurte jeg på om du kunne gå innom bloggen min: rakelt.blogg.no
    Takk for svar:)

 23. Høres ut som du koser deg kjempe masse! missundelig:-(
  Jeg har et spørsmål? Komenterer du noen gang noen andre sine blogger?

  1. Eller eventuelt en stor skygge? 😛

   1. ja hun kommenterer.hvertfall har hun har det paa min av og til.

   2. Min og 😀 Og jeg blir like happy hver gang <3

 24. Du ser helt fantastisk ut, Caroline 😀

 25. Margrethe

  Jeg syens oppriktig synd på deg, veldig enrettet kritikk den siste uken. Og når Side2.no går ut og sier at du som tilkallingsvakt/helgevakt ikke regnes som journalist måtte jeg bare le…herregud, er det mulig? Det var noe av det kleineste jeg har lest.

  Nyt ferien. 🙂

 26. Du er helt nydelig, Caroline! Nyt bryllupsreisen til det fulle, og ikke tenk på hva som skjer her hjemme. Leserne dine bryr seg ikke om annet enn at du har det bra!

 27. Lekker brunfarge!! 🙂 Gleder meg til å se bilder fra kvelden!

 28. Wauw, it´s beautiful there! I like your bikini!

 29. Jeanette

  Så brun du har blitt 🙂 HELDIG. Du er helt nydelig Caroline!!

 30. Du er så vakker <3 hva er tidsforskjellen mellom der å norge?

 31. Du må kose deg mye på brullupsreise! så må jeg bare tipse om hva Kristina Andersen har skrevet om deg på bloggen din, bra noen er med deg :)!

 32. ER det ikke på tide du kutter ut feriebloggingen din; eller er også ferien sponset for kroner og omtale?

  Er det ikke også på tide du skaffer deg din egen identitet siden du er gift med en fotballspiller som ingen har hørt om fra et fotballag ingen har hørt om?

  Det er jo ikke akkurat Ole G Solskjær du giftet deg med i sommer, så kanskje du skal tone fotballgreia ned i fruelivet ditt?

  1. Fotballfrue

   Du er tydeligvis ny her. Jeg har 35 000 – 40 000 lesere hver dag som jeg føler jeg har et visst ansvar overfor. I tillegg liker jeg å blogge, og de innleggene jeg lager her nede tar svært lite tid 🙂 Ferien er selvfølgelig ikke sponset, hvis den var det, hadde jeg nevnt det i innleggene, j.f siste ukens hendelser.

   Resten av kommentaren din har jeg bare en kommentar til; stakkars deg 🙂

   – C

   1. Bra svart Caroline, jeg må le!!! Er det mulig liksom??

   2. Ålesund

    Han e jo fra verdens navle og norges fineste by 😀 hehe 😉 Ditta innlegge fra «Woodoo» sir mer om deg enn om Caroline 😛
    Hilsen Ålesunder

   3. Herlighet, hun er jo fotballfrue når hun er gift med en fotballspller som spiller i eliteserien, i LSK(!)

   4. susanne

    Hvis du ikke har hørt om Lillestrøm så er det vel deg det er noe galt med, woodoo?

   5. » stakkars deg? »

    greit nok at woodoo skriver usaklig og frekt, men du trenger ikke å gå ned på hennes/hans nivå når du responderer. da blir det litt synd på deg også.

    synes kanskje du kunne svart at du var med i et program hvor de kalte deg fotballfrue i samme tid som du startet bloggen, derav navnet.

   6. Astrid

    Så mye drit som hun får slengt i trynet har hun vet all rett til å si «stakkars deg», det er ikke noe bedre svar på en sånn kommentar.
    Håper du storkoser deg Caroline, det fortjener dere begge!

   7. Marius

    Det er vel en sannhet med modifikasjoner at ferien din ikke er sponset.. Selv om den ikke er direkte sponset, så er den vel det idirekte? Jeg ser at du har reklamebanner for Manta som er operatør for reiser til Vegilandu, og at Manta lenker bloggen din på sin Facebookside:
    https://www.facebook.com/mantareiser

    Dette må vel bety at det finnes en eller annen form for avtale her om at du skal blogge fra bryllupsresien din?

   8. Fotballfrue

    Vi har betalt fullpris for denne bryllupsreisen. De ønsket å kjøpe annonseplass her i ettertid, da de fant ut at jeg er en av Norges største bloggere. Grunnen til at banneret er lagt inn i 2 innlegg, kommer av at markedsdavdelingen ikke hadde banneret klart til avtalt tid, derfor måtte jeg sette den inn de første dagene. Nå kommer logoen dems opp på høyre side fra tid til annen. De har ikke sponset oss på noen som helst måte. Tror du virkelig ikke at jeg hadde nevnt dette da, med tanke på alt som har skjedd de siste ukene? Jeg håper virkelig du skjønner at jeg kommer til å informere om alt som heter sponsing i tiden fremover. Denne bryllupsreisen er altså ikke sponset. Jeg er så lei av spm. angående dette. Det at de linker til meg på facebook er vel ganske naturlig, jeg har jo blogget herfra.

    – C

  2. Hvis du ikke har hørt om Lillestrøm, så er du ikke spesielt flink til å følge med på norsk fotball eller innenriksnyheter for den del.
   De fleste nordmenn har hørt om laga som spiller i tippeligaen, uansett om de ikke er fotballinteresserte.
   Er det ikke på tide at du lar være å lese denne bloggen hvis det ikke gir deg noe positivt? Du ser virkelig ut til å trenge positiv føde i livet ditt.

   1. Jeg tenker litt sånn at mennesker som absolutt MÅ hakke ned på andre ikke har det så bra med seg selv! Eller bare er utrolige sjalu.

  3. Jeg må bare le av deg jeg, Woodoo.

   Hvis du har problemer med feriebloggingen, hva med å ikke lese den? Det er vel ingen som tvinger deg til å lese? Peronlig synes jeg og veldig mange andre at det er helt supert å få «være med» på ferie.

   Fordi du ikke har hørt om mannen hennes, så har ikke Caroline en identitet? Hvordan kom du egentlig fram til det? Hadde hun hatt en egen identitet hvis hun hadde vært gift med Solkjær da? Er det sånn ting fungerer?

   Har du i det hele tatt lest den bloggen her?? Fotballfrue er jo bare et navn!

   Jeg blir bare så utrolig trist og frustrert av sånne som deg. Føler du deg som et bra menneske når du kommer med sånne kommentarer, eller mangler du bare sosiale antenner? Skjerp deg, vær så snill.

  4. Helene Christina

   er det ikke på tide at du tar og forlater denne siden når du ikke har noe positivt og si?

   er det ikke på tide og koble av pc’en din og oppleve verden rundt deg? du kan jo umulig ha noe liv når du ikke har hørt om LSK! greit, ikke det mest kjente fotball laget, men bor du i norge så burde du vell vite dette?

   Nei, det er sletts ikke Ole G Solskjær hun giftet seg med, det var Lars-Kristian Eriksen, så kanskje Caroline er fotballfrue alikevell?

   Kos deg videre på bryllupsreisen Caroline, du fortjener den nytelsen!

  5. Og ditt problem er?
   – STORT

 33. Kristina

  Vil bare tipse om en artikkel jeg kom over, så tenkte jeg på det du hadde skrevet om at dere skulle begynne et ordentlig lavkarbokosthold.
  https://www.klikk.no/helse/dinkost/ernaring/article446222.ece
  Dette kan være litt farlig, så les gjennom artikkelen og se om du er enig. Så vet du vertfall om det.

 34. Gratulerer, du er øverst på blogglisten.no! 🙂

 35. Herlige bilder , du er kjempe pen 🙂

 36. Caroline, du ser helt fantastisk ut! Er så glad for at det ble fint vært for dere. Det er sånn det skal være når man er på bryllupsreise 🙂

  Jeg er bare så lei av å lese alle de stygge og irriterende kommentarene du får.. jeg blir rett og slett OPPGITT over hvor dumme folk er. Det er tydelig at det er noe de er ufornøyd med og misliker og da rakker de ned på andre, selv om det er deres eget liv de er misfornøyd med. Også får DU av alle personer på mindre hyggelige kommentarene. Bare fordi de ikke gjør som de burde.

  Du er veldig pen og håper dere klarer å nyte siste delen av ferien deres! Jeg synes det er helt fantastisk gjort av deg at du tar med oss på din bryllupsferie, legger ut bilder og oppdaterer jevnlig.
  Kos dere masse!

  Masse hilsener fra en trofast leser!

 37. Dere ser kjempe bra ut begge to! 🙂
  Her hjemme i Norge er det is-kaldt, så kos dere masse 😀

 38. Det ser superflott ut! Er det noen «innfødte» på øya, og ser dere noe til kulturen osv?

 39. Mm, det så deilig ut! Og for en brunfarge! 😀
  Kos dere masse, masse, masse i varmen!
  Her hjemme i Norge er det iskaldt :/

 40. Hvorfor i all verden blogger du på BRYLLUPSREISEN din?

  1. Elisabeth

   Fordi hun er snill vel, og bryr seg om leserne sine, og vet at vi dør av spenning hver gang vi venter på å få høre mer om den fantastiske bryllupsreisen hennes 😀

  2. Trofast mot sine lesere da vettu 🙂

  3. Fordi hun er blogger? Ganske logisk. Tenk litt.

  4. Fordi hun er trofast mot leserne sine 🙂 synes det er beundringsverdig av henne!
   Hold slike unødvendige kommentarer for deg selv 😉

  5. For å holde en hviss standar på bloggen – slik at hun kan tjene penger på den ;);););)

  6. Mest sannsynlig fordi hun har mange lesere som syntes det er gøy å se hva hun gjør. I tillegg skrev hun over at disse innleggene ikke tar mye tid 🙂

  7. Helene Christina

   Fordi, som Caroline har sagt så er dette noe henne gjør fordi henne liker det, og det er en slags jobb for henne.

   Jeg blir litt frustrert over komentarene du får jeg Caroline. For hadde du valgt og ikke blogge på bryllupsreisen din hadde vell en hel del syntes dette var feil også. Sett nå pris på at henne tar seg tid til og inkludere oss i reisen og livet sitt da vell! Utakknemlige folk altså..

   1. Helene Christina: «Som Caroline har sagt så er dette noe H-U-N gjør fordi H-U-N liker det.» Jeg måtte bare..

   2. Det er ikke mange som tar med seg jobben sin på bryllupsreisen…

 41. lurte på hvor varmt det er der nede ? er det varmt nok til å bade og sånn, eller er det litt kaldt ? 🙂

  1. Fotballfrue

   Det er tropisk klima og nesten samme temperatur hele året. Vannet holder vel 26 – 28 grader 🙂

   – C

   1. åååh det hørtes helt fantastisk ut ! 😀
    kos dere videre Caroline 😀 dette fortjener dere virkelig 🙂

 42. kan du svare på dette på et innlegg:
  trekker du inn magen på alle bildene, eller er du virkelig så tynn at man kan se alle bena på magen din?`:o du har en fin kropp, men magen din er siinnsyk! :s

  1. Fotballfrue

   et eget innlegg blir jo litt vel, men jeg svarer gjerne her 🙂

   Jeg trekker ikke inn magen på noen bilder. Jeg har alltid vært veldig slank / tynn i mageområdet, og har ikke noe særlig fett der. Sånn er jeg bygd 🙂 Magen min er kanskje tynn, men resten av meg er slank 🙂

   – C

   1. Synes du har en kjempefin kropp Caroline 🙂

 43. Nydelig brunfarge! Men du er farlig tynn, vær forsikitg.

 44. ååh, så deilig 😀 , misunner dere så utrolig!
  Så brun du var, utrolig fin bikini og du har veldig fin og veltrent kropp 🙂
  Mange sier du er alt for tynn, men jeg er veldig tynn selv. Men noen folk er jo naturlig veldig tynne, noe som jeg tror du også er.
  Kos dere videre, her i Norge er det DRIIIT kaldt 😛

 45. ser ut som dere har det bra 🙂

 46. ser ut som du har en nydelig deilig bryllupsreise og jeg synes det er herlig at du vil dele den med oss lesere:)
  selv om dere har litt uflaks så prøv å tenke positivt og nyt dagene uansett vær (hvor romantisk kan det vel ikke være med ulende storm utenfor bungalowen?;) plask i vannet, kyss masse, drikk paraplydrinker til frokost,lunsj og kvelds, ta bilder, og blås i saken som raser på e24. du som journalist vet jo hvordan saker kan blåses opp/ overdrives innenfor den bransjen. du har sagt unnskyld for at du ikke alltid har opplyst om hva som er betalte reklamer , uansett så sier du også at du aldri ville anbefalt et produkt du ikke syntes noe om:) vi lesere synes det er fantastisk å få slike produkt anbefalinger:) så jeg sier tusen takk jeg! ) kos deg videre på drømmeferien ! det fortjener du! ikke tenk på disse som vil ødelegge bryllupsreisen din! jeg synes du er kjempe flink som har fått til alt du har fått til med denne bloggen! god klem fra meg, 26 år. oslo

 47. Misunner deg masse! Drømmer meg bort i innleggene dine og skulle ønske jeg var der selv. Fortsett slik! Ønsker deg en fortsatt fin bryllupsreise, Caroline. Du ser helt nydelig ut 🙂

 48. Den bikinien var sykt pen, og du kledde den sykt bra 🙂

 49. Må bare si at dere ser fantastiske ut begge to!

  Men lurer på en ting; tatoveringen til Lars Kristian, betyr den at han er kristen? Og kunne du hatt et eget inlegg om deres eventuelle tro på Gud?

  Kos dere på resten av ferien, det fortener dere, og spessielt du Caroline etter de stygge uthengigssakene i media den siste tida. Må bare si at jeg støtter deg fullstendig, og jeg synest du er den beste bloggeren. Du er flink til å oppdatere med gode og varierte inlegg, og du skriver bra. I tillegg er du smart, og vet en god del ting om forskjellig, ikke bare en rosablogger som er helt blond! =)

  Stå på! Jeg digger deg! =)

 50. Victoria

  Jeg synes det er utrolig koselig at du velger å dele bryllupsreisen din her på bloggen:)

 51. Ååååh som jeg ELSKER bloggen din, tenk, du tar deg tid til å blogge på din egen brullypsreise, du viser oss bilder slik at vi virkelig får følelsen av å være der sammen med dere. Men ååååh som jeg hat..nei, misliker, nei, hater mange av kommentarene enkelte av leserene dine kommer med. Hva er greia? Det lurer jeg på: Hvorfor blogger du på bryllupsreisen, hvorfor er du så tynn, hvorfor ditt hvorfor datt. Er de slik mot vennene sine også? Jeg kjenner jeg blir direkte provosert av å lese slike kommentarer. Noen ganger virker det som at de skriver slik bare fordi at de har sett noen andre gjøre det en gang tidligere. Og hvis noen mener at du ikke burde blogge når du er på bryllupsreisen, kan jo de f.eks. vente med å lese bloggen din til du kommer hjem igjen, så slipper du å ta skade av at du blogger nå! Ja..bare sånn at det er sagt!

 52. Hva synes du om kroppen til Lars Kristian? ; )))

  1. Hun synes sikkert den er kjempeekkel! :p

   1. Marita

    DET syns jeg iallefall 😀 hehe

 53. Nå har dere blitt bruuune 😀

 54. VAKKER VAKKER VAKKER! Tre ord som beskriver deg Caroline.

 55. For en flott og veltrent kropp du har, Caroline! 🙂

  1. Helt enig Mari : – )

 56. kristina

  Du ser så utrolig bra ut! Jeg bare lurer på hvordan du klarer å holde deg så veltrent å sunn hele tiden? Får du ikke lyst på godterier og mye mat av og til? 🙂

 57. Hvorfor svarer du bare de som har noe negativt og si, kan du ikke bare overse alle de stygge kommentarene og heller svare de som faktisk bryr seg om deg og bloggen din?
  Elske forresten bloggen din, du er perfekt<3

 58. Monica, 24 år

  Hei Caroline 🙂 Du har en fin blogg 🙂 Er innom å titter flerer ganger om dagen! Ha en fortsatt fin bryllupsreise:))

 59. åherregud! sååå misunnelig på deg. i dag var det – 10 grader her! MINUS TI. og første søndag i advent er det meldt MINUS TJUE grader! så sinnsykt kaldt. håper du koser deg i varmen : )

 60. HerreGUD, jeg blir så frustrert og irritert over mange av kommentarene du får Caroline!! Du fortjener absolutt ingen av de negative kommentarene du får.. Du har en utruolig flott blogg, og jeg er fast leser. Stå på 🙂

 61. Caroline, hvorfor har du stjelt min drømmekropp? 😀

 62. Heldige dere her. Nyt de siste dagene av bryllupsreisen. Her hjemme er det kjempekaldt og jeg er syk 🙁

 63. Hei
  Ville bare advare dere mot lavkarbo, snakk med lege før dere hiver dere ut i det.
  Ser det er mye snakk om kropp her. Personlig liker jeg damer med kvinnelige former, du ser ikke sunn ut Caroline….selv om du kanksje er det.
  Ha det fint på resten av bryllupsreisen begge to.

  Hilsen Steffen

 64. KJÆRE SØTE DEG 🙂

  Nydelige bilder av dere 🙂 Herlig!!!! du er flott som alltid… Vil bare si til alle som mente du gjorde deg til på bildene der du lå ang svai rygg…. dere ser vel her at det er naturlig svai??? Nydelige svai spør du meg, du får jo den sprett rumpa, hihi 🙂

  You GO Girl <3 Kos dere videre!!! Håper du overser alle teite kommentarer og tar med deg de gode 🙂

  KleM til deg

 65. Herlig!! Blir grønn av misunnelse her jeg sitter.. Vet hvor jeg skal når jeg skal på bryllupsreise hvertfall 🙂 Kos dere på middag!
  Liker dere

 66. kjempe fin bikini 😀

 67. Kroppen din er fantastisk!! Beundringsverdig at du blogger på bryllupsreisen din. Den ser også fantastisk ut.

  Hilsen trofast leser som er dårlig til å kommentere:)

 68. Dere er så heldig, ser virkelig ut som drømmeferien 😀

 69. Ah, ser utrolig deilig ut med sol og varme! Hjemme fryser man ihjel, så kos deg masse!

 70. Gud for noen pene ben du har!

 71. Må rette på det ene du sa, Caroline!
  på blogglisten.no står det som følger på statistikk: 121,524 besøkssnitt/dag.

  Ikke 35000-40000, hehehe:) betydelig mer!!
  Elsker bloggen din! Kos dere videre! Hils Lars Kristian, jeg var superforelsket i han da han spilte for lyn.. haha, men ser jo at jeg har blitt danket ganske kraftig ut! Noe jeg synes er helt flott, siden det er deg:)

  1. Fotballfrue

   Blogglisten teller ikke unike besøkende, de teller sidevisninger 🙂

   – C

 72. ser ut som dere koser dere skikkelig! det har dere fortjent:)

 73. Kristine

  Du har helt fantastisk fin kropp! Kan du legge ut noen kosthold- og treningstips? 🙂

 74. Charlotte

  du må ikke trene så overdrevet mye! overkroppen din blir borte og med så veltrente lår ser du nesten syk ut..

  1. Rätt enig där, du är superpen men överkroppen börjar se skrämmande smal ut. Men snygga ben har du iaf 🙂

   1. For det første: Caroline har sagt flere ganger at hun er naturlig tynn i overkroppen, og har alltid vært det.. hun er bygd slik.. tynn i overkroppen og slank resten av kroppen, fordi hun er flink til å trene, og har en sunn livsstil. Folk er forskjellige. Noen har kraftig beinbygning, andre ikke.
    For det andre: Trening er en livsstil. Mye trening funker for henne, mens mindre trening funker for noen. hun har trent 2 ganger på 14 dager nå.. overdrevet?
    Og for det tredje: Så tror jeg nok Caroline er gammel nok til å passe på seg selv, og lytte til kroppen sin..

    Jeg synes folk skal slutte å mase om hvordan Caroline lever livet sitt og hvordan hun trener. Det er faktisk STOR respekt i at hun er så flink og har så stort pågangsmot og er så flittig i hverdagen. Er ikke alle som kan gjøre like mange ting på en gang, som denne dama her 😉
    Bruk mindre tid på å kritisere andre, og fokuser heller på deg selv.

    Stå på. Caroline. Du er flott 🙂

 75. Stine :)

  Så fint at hun har sånne som deg til å passe på henne da 😛
  Kan ikke hun få spise og trene så mye hun vil. Regner ikke med at du har noen som forteller deg hva du skal gjøre eller ikke skal gjøre?
  Du ser flott ut Caroline 🙂 Og det viktigste er at du har det bra 🙂

 76. Kjære Caroline. Vær så snill å ikke skriv om lavkarbo. Ikke anbefal det til andre. Du vet selv hvem målgruppen din hovedsaklig er, du trenger ikke lære dem kosthold som kan brukes til diett. Det blir en dårlig kombinasjon for mange av dine lesere som synes du er tynn, flott og desverre ikke kan la vær å titte på bloggen din og kopiere alt.

  Spis nett hva du vil, gjør som du vil, men ikke reklamer lavkarbo sammen med intens trening til ungjenter, det er så vondt for oss som ser hvordan det direkte påvirker visse jenter 🙁 At du er frisk og fin betyr ikke at ikke at ikke oppskrifter kan misbrukes.

  1. Fotballfrue

   Du burde sette deg mer inn i lavkarbo, da hadde du forstått det bedre 🙂 Det kostholdet som blir anbefalt nå, med masse karbo, har gitt oss livsstilssykdommer som ikke fantes før i tiden. Men som sagt, hvis du leser litt om det, så hadde du forstått det bedre.

   – C

   1. Så vidt jeg vet er levealdren nå adskillig høyere enn i steinalderen?

    Glukose er kroppens primære kilde til energi, om man ikke får i seg karbohydrater så vil kroppen måtte danne ketolegmer (og for å unngå pH forstyrrelser, må den metabolske acidosen kompenseres respiratorisk slik at man puster ut aceton og lukter dermed ikke særlig godt). Lavkarbohydrat kosthold er selvfølgelig riktig for noen, som mennesker med alvorlig epilepsi (nettopp fordi lavkarbo setter ned hjernemetabolismen slik at færre epilepsianfall blir utløst). Lavkarbo er ikke å anbefale for normale, friske mennesker! Og man kan virkelig rase ned i vekt av det, så det er skummelt at du anbefaler dette. Det finnes også folk som har dødd av lavkarbodietter, fordi kroppen tilslutt ikke klarer å kompensere mot ketonlegmene som er sure. Syns du skal lese litt grunleggende ernæring om glukose-, fett-, og proteinmetabolismen i kroppen.

    Jeg håper du kan utdype påstanden du skrev i et tidligere innlegg om at 2000 kalorier for en jente er for mye, og at karbohydrater er skyld i overvekt. Slevfølgelig døde ikke steinaldermennesker av hjerteinfarkt, de rakk jo aldri å leve så lenge..

    Du har enorm påvirkningskraft, hvis ikke hadde du jo ikke hatt så gode inntekter på bloggen. Du tjener jo nettopp penger fordi folk blir påvirket. Og særlig når det gjelder kosthold og trening. Jeg håper du klarer å å få et mer reflektert forhold til dette, siden du er et forbilde for mange. Jeg er helt enig med Tone. Vil du virkelig ha på samvittigheten din at jenter bruker deg som «thinsporation» for å sulte seg? Eller vil du være et forbilde som formidler at man er bra nok slik man er? Husker så godt du skrev et innlegg som handlet om det..

   2. Fotballfrue

    Gunnen til at folk lever lenger nå kan vel forklares med ett ord: Medisiner. Før i tiden var spedbarnsdødeligheten høy, i tillegg døde folk av uskyldige sykdommer som i disse dager behandles med pencilin og antibiotika. Hvis man unngikk de to tingene jeg nevner her, levde de fleste til de var 100 🙂

    Les den saken her, kanskje du blir litt klokere: https://www.nfhm.org/artikler/eskimo.pdf

    Se spesielt på side 13:5, og kapittel 3 🙂

    Men jeg orker ikke diskutere det her, jeg har ikke gått ut og anbefalt noe som helst, har vel bare sagt at jeg vil anbefale en bok 🙂

    – C

   3. Håper virkelig ikke du prøver å motbevise hva forskere, staten og leger mener om lavkarbodietten ved å henvise til noen linker og en bok? «Kanskje du blir litt klokere?» Må absolutt si at du responderer med klasse. Virker som om du ikke klarer å ta imot konstruktive tilbakemeldinger fra leserne. Er enig med Tina. Viktig å vise to sider/flere sider av saken, spesielt når det er et omdiskutert tema!

   4. Lars-Kristian Eriksen

    Ingen her som prøver å motbevise forskere, kit. Staten derimot… Du er kanskje ikke klar over at det ikke finnes noe som helst forskning som viser at LCHF ikke er bra? Tvert i mot er forskningen så og si udelt positiv til LCHF 🙂

    Vet du også at det finnes masse leger og ernæringsfysiologer som er positive til LCHF? Kanske du burde forsøke å se to sider/flere sider av en sak? Bare et forslag…

   5. Et forslag for deg er vel å lese igjennom statens ernæringsråd der karbohydrater er en viktig del av helsa vår. Men poenget er ikke om det er bra eller dårlig for det vil det alltid være ulike syn på. Poenget er at som en populær blogger burde man informere om de negative sidene også. Da får leseren et klarer bilde av hva LCHF er, og hvorfor mange er for/imot det.

   6. Lars-Kristian Eriksen

    Jeg har lest statens ernæringsråd, og som så mange andre er jeg ganske så uenig. Jeg vet ikke hvor mye du kan om LCHF, men karbohydrater spiller en vktig rolle i det kostholdet også. Vi har blant annet tredoblet inntaket av grønnsaker etter at vi la om 🙂

    Hvilke negative sider sikter du til angående LCHF?

    I så fall burde kanskje statens ernæringsråd ha et vedlegg til sine anbefalinger også? Disse rådene kan gjøre deg overvektig. Disse rådene gjør at kroppen kommer i hormonell ubalanse. Disse rådene øker faren for diabetes. Disse rådene øker faren for økt inntak av sukker. Disse rådene øker faren for småspising. Etc.

   7. Jeg går på lavkarbo siden 2006, har benyttet meg av 4mklinikken til alt med kost og veiledning, og bedret helsen min på alle måter. Så kunnskapen min der, vil jeg si er mer enn stor nok!Når du ikke forstår budskapet med hva jeg skrev, da forstår du kanskje at ikke leserene forstår hva ditt egentlige budskap er?

    For i den meldingen skrev jeg bare at jeg ønsket du ikke skulle blogge om det. Som påvirkningskraft til unge jenter med vansker, eller dårlig selvtillitt, siden de er også blant leserne dine.

    Thumbs up for lavkarbo, men jeg hadde aldri sittet å snakket om det til 16 år gamle jenter. Det er fint at det er sunt på ALLE måter med lavkarbo. Men at det også kan brukes som en diett, er vel ingen hemmelighet?!?! For hvis ikke du vet det, burde DU sette deg inn i lavkarbo, da hadde du forstått det bedre 😉

    Budskapet ditt med å fremme sunnhet (som jeg har forstått det er det du vil) hos unge jenter, er ikke en selvfølge når man legger ut oppskrifter om lavkarbo og snakker varmt om det nødvendigvis. Men akkurat det regner jeg med du vet alt om med din utdanning (ikke fordi du er journalist på bloggen din altså! 😉 men fordi du har sykt mange lesere og påvirkning på dem)

   8. Fotballfrue

    Jeg kommer ikke til å blogge i detalj om det, men en og annen oppskrift kommer det til å bli. Jeg kommer ikke til å ukritisk anbefale kostholdet, men hvis det funker for meg, vil jeg oppfordre folk til å sette seg mer inn i det via litteratur 🙂

    – C

   9. Thumbs up. Er en grunn for at en voksen jente sitter å kommenterer slikt som dette.Kun bekymring for hvordan ting kan oppfattes i påvirkning. Du gjør en kjempegod med å blogge for oss som ikke trenger slik blogging også, oss eldre jenter!!! 🙂

    Takk C, du er skjønn. 🙂

 77. Men Caroline, du er ikke ernæringsfysiolog, og selv om mye forskning tyder på at lavkarbo er tingen, så er det også veldig mye forskning som tyder på at man bør være mye mer balansert. Det burde ikke være opp til deg, som påvirker så mange unge jenter, å diktere hva som er sunt og ikke sunt når forskningen spriker så veldig.

  Det er supert at du promoterer helse og fysisk aktivitet, men du burde ikke være så spesifikk. Mange av jentene som leser bloggen din er veldig unge og er i en alder der skal lite til for å trigge spiseforstyrrelser. De ser hvor mye du trener og hvor magert du spiser, og tenker at de kan bli like tynne som deg. Denne tankegangen kjenner jeg meg selv og mange andre i, etter å ha hatt spiseforstyrrelser i mange år. At lavkarbo og trening 5 dager i uker funker for deg er jo kjempefint, jeg trener også 5 dager i uken, men jeg er 26 år og ferdig utviklet, og gjør dette for å kunne slippe å være alt for sær på hva jeg spiser. For en 15 år gammel jente som fortsatt er under utvikling så kan overtrening og restriktiv diett gå utover blant annet vekst og forbrenning, noe jeg også kjenner på kroppen mange år etter jeg ble kvitt spiseforstyrrelsene.

  Jeg synes det er flott at du legger ut oppskrifter som er sunne, men vær så snill ikke legg så stor vekt på at det er lavkarbo eller noe annet som er tilknyttet diett. Ikke alle klarer å bli like tynne som deg, men fristelsen for å prøve er stor, særlig om man får oppskriften på hvordan du får det til.

  Håper du kan ta noe av dette til deg, men fortsetter å promotere helse og velvære på et mer generelt nivå. Husk at du har stor påvirkningskraft på mange av dine 30 000 lesere.

  Velkommen tilbake til kalde Oslo, og lykke til videre med alt du bedriver!

  Hilsen Cat

  1. Fotballfrue

   For det første, at jeg spiser magert er noe du/dere har fått for dere. Og for det andre så har jeg ikke anbefalt eller påstått å være noe som helst. Hvis jeg bestemmer at jeg vil prøve lavkarbo, så skriver jeg at jeg gjør det. Men å anbefale folk å gjøre det har jeg aldri sagt at jeg har planer om 🙂

   Jeg vet at kosthold er komplisert for mange, men å anbefale en bok, kan ikke skade.

   – C

   1. Men du er et forbilde for så mange der ute!! Så mange unge jenter (14/15-åringer) som ikke greier sile ut hva vi bloggere anbefaler og hva som bare er en del av det én selv gjør. Når det gjelder kropp og særlig kosthold har vi bloggere et kjempeansvar for å ikke sende ut signaler som forsterker den enorme andelen som har spiseforstyrrelser der ute. Vi som er voksne greier å lese blogger og forstå at de skriver om sitt liv og så la det ligge med det. De yngre jentene står derimot i fare for å falle på et kosthold som er livsfarlig for en kropp i utvikling. I Bergen holder tre doktorgradsstudenter på med en studie som viser sammenhengen mellom blogging og spiseforstyrrelser. Den er helt klar, er deres konklusjon. Det største problemet er at bare halve sannheten kommer fram i en blogg og tenåringene strekker seg da forgjeves etter noe som er helt uoppnåelig.

   2. Fotballfrue

    Jeg skjønner hva du mener, og det er faktisk veldig vanskelig, og ikke minst, frustrerende for meg. At enkeltpersoner vrir og vender på ting ut fra hva de vil tro, gjør at jeg er ekstra forsiktig med hva jeg skriver 🙂 Men samtidig blogger jeg for å dele litt av livet mitt, og siden kosthold & trening betyr mye for meg, så må jeg dele litt av det også.

    Hvis man leser seg opp på et lavkarbokosthold, og tror det som blir sagt om det, er et vanlig kosthold med karbohydrater like «farlig» som det mange tror at lavkarbo er. Vanlig norsk husmannskost kan like gjerne brukes som diett, og i sammenheng med spiseforstyrrelser, som lavkarbo 🙂

    Men som sagt, jeg prøver å trå varsomt 🙂

    – C

 78. Syns det høres SYKT ut å spise SÅ lite i løpet av en dag når du er så aktiv som du er…!!! Håper du tar til fonuft snart, jenta mi, og skjønner at det er andre ting her i verden som er mer viktig enn utseendet ditt…!!! Det er så mange flere viktige ting her i verden enn kropp!!! Et sykt kroppsfiksert samfunn vi lever i, og syns dessverre dine verdier blir helt feil, Caroline! Du fokuserer kun på klær, kropp, brunfarge, hår, ja alt det ytre hele tiden… Blir du ikke sliten av det? Syns du burde slappe av litt jeg…! 😉

  Nei, jeg beundrer heller dem som hever seg over det og er er fornøyd og takknemlig sånn som de er. Det har vi all grunn til å være – ALLE sammen! Vi er alle unike, og ingen er like! Nei, det er nok bare død fisk som følger strømmen… Hvis du tok den, Caroline! Ikke ment som å henge deg ut, men heller som en oppvekker!!! Tenk på de som har større problemer her i verden enn hva de skal ha på seg neste gang… Det blir for dumt kjære deg… Og det her gjelder mange, men lot det gå litt utover deg nå, vet det…! Jeg mistet akkurat pappaen min av kreft (jeg er 24 år gammel), og etter det har livet mitt blitt snudd opp ned. Ta vare på hver dag, og fokuser på andre ting og verdier som er mer varig enn kropp og klær!!! Vi alle skal jo dø en dag, og kroppene våre råtner jo bare (vi får de ikke med oss, de er bare et skall)… Nei beklager, det her ble litt mye… Tenk litt på det bare, kjære deg…! 🙂 Ønsker bare at du skal innse at det finnes viktigere ting her i verden!

  1. Fotballfrue

   Hva i all verden er det du snakker om? Hvordan vet du hva jeg spiser?

   – C

 79. Du har kjempe fin blogg Caroline. Har nettopp skrevet et innlegg om janteloven som jeg kjenner stemmer veldig når jeg leser nedover kommentarene du får. Negative folk: hvorfor gidde å åpne munnen deres? eller i dette tilfelle .. skrive. Det er iallefall ikke noe å bry seg om.
  Jeg liker å lese bloggen din, spesielt mattips 😀 veldig fokusert på dette selv, og da er det gøy å få litt inspirasjon.

  Heiii.

 80. Ser ut som en herlig reise, Caroline 🙂 Misunner deg ikke litt engang…. hihi
  Ikke meningen å være negativ, og når jeg ser på kommentarene over hvor folk er så frekke å hensynsløse så blir jeg litt lei meg for din del. Men over til det egentlig skulle spørre om, kan svare litt til på de positive kommentarene? Får ett inntrykk av at du bruker mye tid på de negative kommentarene, noe om umulig kan være gøy for deg. Fokuser litt mer på de positive kommentarene så kanskje det blir mindre av de negative 🙂
  Men gjør som du selv ønsker, jeg er like glad i bloggen din uansett 😀

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *