Dinner Time

Denne dagen har vært akkurat som alle andre dager burde vært. Sola har brunet og brent fra tidlig på morgen, til sent på kveld. I hvert fall til klokken halv syv. Nå er vi klare for et bedre måltid, med alt som hører til. Flere bilder følger i morgen!

Må forresten huske på å si tusen takk for all epost jeg har fått. Jeg setter sånn pris på det! Skal gå nøye gjennom alle sammen når vi kommer hjem.

Herlig onsdag til alle ?

89 kommentarer

 1. samme pose hele tiden.. -.- gørr kjedelig å se bilder når alle ser omtrent like ut. slipp deg litt mer løs da, vel! ikke så oppstilt!

 2. Nydelig bilde av dere to! Håper dere koser dere 🙂

 3. Så pen du er 🙂

 4. Hei DU er nr 1 !

  Sjekk :

  http://blogglisten.no/

  Gratulerer !

  KLem og ha en god ferie videre 🙂

 5. fachionchikz

  flott par<3 Fasteleser.

 6. Håper du koser deg videre på ferien din Caroline. Og gi faen i E24, det gjør ihvertfall vi. Dere er et flott par og du ser helt fantastisk ut 🙂 Du er og bli min favoritt blogger!

 7. Dåkke er så fine ilag! 🙂 Må kose deg!

 8. Først og fremst så håper jeg dere har en aller tiders ferie der nede og storkoser dere! 🙂

  Det er så søtt fordi jeg blir nesten forelsket bare ved å se på hvor forelsket dere to er i hverandre! Dere kommer til å få et flott liv sammen 🙂

 9. Kristina

  Hvor mye veier du? – kan du være så snill å svare? lurer veeldig ;D eller kanskje det er litt personlig? .. :S

 10. Hvor er skjørtet/kjolen fra? Nydelig!!

 11. Dere utgjør virkelig et pent par! Synes ikke du skal ta mediaoppslaget til betrakning nå som du er på bryllupsreise, du får i alle fall fokusere på det faktum at de alltid trenger noen å kritisere for å beholde interessen hos folket!

 12. Drømmepar! kos dere masse i paradis!

 13. så fint bilde av dere!:)

 14. For et nydelig par dere er 🙂
  Brune er dere også!
  *Drømmer meg bort til sol, sand, strand, palmer….*
  Fin kjole også, åh!

 15. Du ser helt fantastisk ut, og dere ser så flotte ut sammen. Kler hverandre virkelig, og ser så lykkelige ut på bryllupsreise, selv om været ikke har vært helt på topp. Digger bloggen din 😀

 16. Dette blir litt ekko av alle andre, men fy søren så flotte dere er sammen! Og du gløder!

 17. Jeg råder deg til og ikke se over kommentarer, for dette øderlegger turen deres, og du vil angre på det for resten av livet. Folk vil forstå at du ikke sjekker det 🙂 Ha en fin brullypsreise videre 🙂

 18. Jeg kan love deg en ting,å det er at du IKKE på noen måte er bleik nå 😉 Værre med en annen stakkar som sitter å ser på gradestokken og der er det 9 minus grader! Brr.. ;o) Nei,Caroline. KOS deg resten av bryllupsreisen deres 🙂

 19. Dere er det perfekte paret ! begge er så pene !! kunne vært Barbie å ken hehe:P

 20. Du likner endel på hun Bree i Frustrerte Fruer, spesielt på dette bildet. Vakker 🙂

 21. Årh, du er så utrolig vakker Caroline!
  Sender deg de beste ønsker for resten av reisen:)

 22. Kjempefint! Hvor har du kjøpt kjolen?

 23. Mysteria

  Hmm snodig! Du blogger om at du «bare» har me deg 1 par sko, men ut ifra bildene har du 5 eller 6 par sko med deg?!? Løgner!

  1. Fotballfrue

   Du TULLER? Jeg skriver at jeg har med meg 1 par høye hæler, resten er sandaler. Du burde virkelig tenke over måten du tiltaler folk!

   – C

 24. Heisann! Ser ut som dere koser dere masse.

  Men har bare et lite spørsmål som sikkert mange andre også lurer på. Vi ser deg (nesten) aldri på noen «livlige bilder». Du har samme pose på alle bildene dine (dvs magen frem, skuldrene tilbake og haka ned). Hadde vært litt morsomt og se litt annet av deg! Du er jo så flott!

  Hilsen Siri 🙂

  1. Fotballfrue

   Beklager, er bare en av mine poseringsider 😉 Du vet, tvangstanker. Jeg skal prøve å bli flinkere til rett frem bilder :p Har du sett noen av de Rolf Ørjan tok av meg? Ellers er det bare å bla, jeg har mange in the moment bilder, til og med videoer 😉

   – C

   1. Martine

    Jeg synes du er nydelig, jeg ?

 25. Utrolig fint bilde av deg!

 26. Hei Caroline,

  Et raskt spørsmål; hvor kommer shortsen til din ektemann fra?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *