Endelig ble det morgen

Æsj. Har sovet forferdelig dårlig i natt. Kanskje tre timer til sammen. Eller var det to? Uansett. Stormen raste her, og ble om mulig enda verre da natten kom. Jeg stod rett opp og ned i flere timer,  speidet etter de massive bølgene utenfor bungalowen. Jeg var sikker på at vinden skulle ta med seg hele øya. Heldigvis gjorde den ikke det, og i dag skinner solen litt igjen.

Søren altså. Kjedelig med dette været. Men det er jo så typisk oss. Føler vi har blitt nordmannbleke igjen etter to hele dager uten sol. Krysser fingrene for godvær de resterende dagene. Og for opphold i kveld, vi skal jo på sunset cruise! Weee!

Ble forresten massivt med roomservice i går. Vi beveget oss nesten ikke ut, siden faren for å blåse på sjøen var STOR. Men jeg var faktisk en tur på treningssenteret her. Det var deilig å legge 8 kilometer med tanker, sinne, paraplydrinker og mat bak seg. Følte meg straks mye bedre.

I kveld blir det nye runder med paraplydrinker. Og masse deilig mat. Får se om jeg presser inn flere økter i løpet av turen. Det frister faktisk bare litt. Hjemme blir det andre boller.

160 kommentarer

 1. Du ser KNALL brun ut Karoline!! Er sikker på at du er kjempe fin:)

 2. Pen du, elsker den kjolen!

 3. yeah right

  Du befinner deg på en knøttliten øy, som ligger i en lagune .
  Kommer ikke massive bølger dit !
  Har vært der selv .
  Stille og rolig.
  …du må slutte å overdrive så fælt !

  1. Fotballfrue

   Spiller vel ingen rolle om det er en lagune. Veligandu ligger på åpent hav, du har to små øyer rett sør, men ellers er det hav så langt øyet rekker. Hvis det blåser, så blir det høye bølger, akkurat som i natt 🙂

   – C

   1. http://maps.google.com/maps?q=maldivene&rls=com.microsoft:no:IE-SearchBox&oe=UTF-8&rlz=1I7SUNC_en&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wl

    Ydmykhet er en dyd. jeg har ikke vært der og skal ikke si noe om det kan komme store bølger der (regner egentlig med store bølger er litt relativt her…)

   2. Det kan bli STORE BØLGER JA!!!!!!!! Har vært i stillehavet selv, og det blir ofte store bølger og cycloner der nede…. har opplevd det selv!!!! Go Caro!!!

  2. Yeah Right : Ha ha ha, bedre viter til tusen. Saa hvis du har vaert et sted og det var stille og rolig og nydelig vaer, betyr det da at det aldri kan forandre seg? Ikke trangsynt du nei.

  3. Eirin fra bergen

   i så fall er det tidenes største lagune 😉 hehe

  4. Å, herregud for en idiotisk kommentar……. «Yeah right…»

  5. Har vært der selv da jeg var mindre, og da var det massive bølger rundt omkring øya, Slutt å si ting du ikke har peiling på:P

 4. Nyt siste del av ferien så mye dere kan. Det har dere fortjent! 🙂

 5. Marianne

  Herlighet, du ser jo kjempebrun ut! Ikke noe nordmannsbleik her, nei 🙂 Kjipt at været ikke er helt optimalt, men forhåpentligvis snur det snart 🙂 Kos dere masse videre!

 6. Du har fortsatt kjempefin brunfarge på det bildet der hvertfall! 🙂 Ser deilig ut der, selv om dere kanksje ikke var så heldige med været. Krysser fingrene for dere for at det skal komme sol snart 🙂

 7. yeah right

  Du befinner deg på en knøttliten øy, som ligger i en lagune.
  Pga plasseringen av øya, er alltid en av sidene fri for strømmer.
  Jeg har vært der du er nå, selv,
  Og der er det stille og rolig !
  Vindstille.
  Kommer IKKE massive bølger dit !!!
  … du må slutte å overdrive så fælt !
  Du burde holde deg til fakta

  1. Herregud skjerp dere a! Ikke uttal dere om ting dere ikke har snøring om! Tror Caroline vet bedre enn dere hvordan det er på Veligandu akkurat nå, og ikke si at det er en lagune i hvertfall, hallo?? Lagune er jo knyttet til fastland, dette er jo en øy midt utpå det åpne hav. Jesus!

   ps. BRA svar Caroline!

  2. Ja, stedet hvor du befinner deg, er en lagune (grunn strandsjø som er skilt fra havet ved en landtunge), og det kommer jo klart frem fra bilder du linker til. Men det er klart man kan la seg skremme av vær og vind likevel.

   1. Fotballfrue

    Mulig definisjonene på lagune er litt diffus (les:wikipedia), men det er jo det samme, bølger var det uansett, slo nesten opp på soldekket :s

    – C

   2. Eeeh.. Krangles det virkelig om bølger og laguner her? Så.. voksent.

   3. Fotballfrue

    Ja jeg vet, håpløst 😀

    – C

  3. Det holdt ikke å skrive det en gang, liksom…..?

  4. Viss du he sooo mykje imot ka folk skrive, so kan no du slutte å lese bloggen viss ho overdrive so fææælt!!! Att de går and!

   Stå på Caroline!!! Du e kjempe flinke 😉 😉

 8. Jeg vil bare si at du er utrolig flink til noe som jeg tenker er nøkkelen til å bære over med tøffe tider: Å tenke på de positive tingene! etter innlegget i går ble jeg bekymret for jeg synes du er en flott blogger. Det er ikke alltid jeg er enig i alt du skriver – men so what? det er jo det livet handler om – at vi alle er forskjellige, men at vi kan lære oss å leve side om side uten å hakke hverandre ihjel. Det er det tydeligvis ikke alle som har skjønt, men DU har skjønt det (virker det som).
  Det er alt som betyr noe.
  At man selv vet hvem man er!
  Så kan alle andre tro hva de vil.
  🙂

 9. Du er virkelig flott Caroline! Fortjener absolutt ikke alt dette styret under bryllupsreisen din. Du får kose deg masse videre!:-)

 10. Var bloggen din nede i går?
  Kom ikke inn på den i hele går, kom ar siden hadde blitt slettet ..
  Trodde du hadde slettet bloggen din jeg, hehe

  Skummel tanke :p

  1. Sara Therese

   Ja, jeg vet! Jeg fikk trolig samme melding.
   Ble litt forskrekket jeg og, særlig etter alt
   oppstyret i media :p

 11. Åååå…så brun og fin du var.

 12. Elsker bloggen din Caroline!:)
  Stå på videre! <3

 13. Kristine

  Så brun du er blitt da 🙂
  Hvor er det du er? Var det Bahamas?
  Vil du anbefale det som et sted å dra for to venninner, eller er det mer for kjærestepar? Vil reise et sted i januar, men vet ikke hvor.

  Nyt de siste dagene, du er heldig!

  1. Sara Therese

   Beklager at jeg svarer, men
   Caroline og Lars-Kristian befinner
   seg på herlige Maldivene 🙂

 14. Ikke så veldig nordmannbleike hvertfall! Håper været klarner skikkelig opp igjen før dere reiser da 🙂 !

 15. Så fin du var 🙂 Brun og lekker 🙂

 16. Klippet fra wikipedia.no: Maldivene har et tropisk klima med mye nedbør og høye temperaturer året rundt. Øyene nær eller sør for ekvator har nedbøren jevnt fordelt gjennom året eller et lite maksimum i perioden november til mars. Byen Malé har en årlig nedbørsnormal på 1613 mm. De nordlige øyene blir av og til truffet av kraftige tropiske sykloner i det arabiske hav mellom august og november. Disse fører med seg svært kraftig vind og svært mye nedbør.

  Varet har altså ikke noe med dere å gjøre!

  1. Selvom det står at de nordlige øyene ofte blir truffet av kraftig vind og nedbør, betyr det vel ikke at de sørlige aldri kan bli det? Selvom det ofte er kraftige regnbyer i Bergen, betyr det da at det aldri er kraftige regnbyer i Oslo? Tenk deg om, er aldri sånn at ETT sted ALDRI får kraftig uvær:P

  2. Haha! Er det sant? Er det mulig å være så korttenkt Berit?!?!

   Kos deg på tur knallbrune Fru Eriksen!

   1. Marita

    HVEM bryr seg om været på maldivene? Seriøst… hvem bruker tiden sin på å finne fakta om været på de ulike øyene, for så å fortelle det i kommentarfeltet på en blogg?

    Jeez…

 17. Håper dere har det bra!:)

  Du er så fin atte, brun og fin:)

 18. Du er flott Caroline!! Fortjener absolutt ikke alt dette som har skjedd, spesielt ikke under bryllupsreisen din! Virker som en kjempe person. Du får bare kose deg masse videre!:-)

 19. Å, misunner dere noe sinnsykt ! 🙂 Kos dere masse videre 🙂

  Klemmer ;*

 20. ragnhild

  du hadde blitt brun 😀

 21. Håper du koser deg masse søta:D
  Og husk, vi er mange som støtter deg her hjemme <3 http://www.christoffergunnestad.no/2010/11/lyver-bootstrap-marketing/

 22. wow! tæææn

 23. ahhh du er saa fin og brun :)kos deg du!! vi hadd nesten en hel uke av to med regn vi paa bryllups reisen. typisk for oss det og. hehe.

 24. hvilken bok er det du leser? 🙂 den oransje

  1. Den oransje er det vell Lars Kristian som leser?
   Den røde ser ut til å være Jo Nesbø.

   1. Hun mente vel den oransje boken på bildet i sofaen..

 25. DETTE er bloggeren siin! Forsett dagen og KOS deg…..to stormer har du nå lagt bak deg, både en i media og en midt ute på havet- alt på en og samme dag! Smask til deg kjære…sees til uken!

 26. Hvis du ser sånn ut og føler deg nordmannbleik, veit jeg ikke hva jeg burde føle meg som :p kos dere videre! 😀

 27. wow! Du har nydelig på det bildet 🙂 Utrolig fin kjole!

  1. du VAR (ikke har) nydelig,hehe. og veldig brun også 😀

   1. ER*

 28. Sender deg en klem, sammen med håp om sol og at dere nyter de siste dagene max!! 😀

 29. På det nederste bildet der ser vi klart og tydelig at du ikke er nordmannblek enda i hvertfall, jeg ser ut som den hvite kjolen du har på deg i i forhold 😉

  Kos dere i kveld <3

 30. Hei:) Hvor har du fått tak i den FANTASTISKE kjolen du har på deg?
  Ser ut som dere koser dere utrolig:) fortsett med det og nyt ferien! det fortjener dere:)

  1. Ann-Helen

   Den er fra Bik Bok, men den er fra vår/ sommer, så tror ikke den er mulig
   å få tak i nå 🙂

   1. Terese

    Jo, de har fått den inn igjen! 😀

 31. Eirin fra bergen

  kjedelig med det været da.. 🙁
  krysser fingrene for nydelig vær og solnedgang ikveld 🙂

 32. Du er nydelig ?

 33. Høres herlig ut! Kos deg videre 🙂 Hvordan sminke har du brukt her? Har du brukt highlighter, glødkrem e.l. på huden i ansiktet og/eller kroppen? Du ser smashing ut! 🙂

 34. yeah right

  Her er hjemmesiden til øya, du befinner deg på.
  De BEKREFTER at du er midt i en lagune … Selv om du nekter :
  http://www.veliganduisland.com/

  1. Fotballfrue

   Mulig definisjonene på lagune er litt diffus (les:wikipedia), men det er jo det samme, bølger var det uansett, slo nesten opp på soldekket 🙂

   – C

   1. null stress, tror bare enkelte (meg også) kommenterer det fordi du i utgangspunktet var ganske frekk og skråsikker… Men det er jo alltid slikt man kan lære av 🙂

   2. Lisbeth

    Lurer på hvem som var frekke….

    Kverulerer på hva slags vær Caroline sier det er der nede…. Jeg tror jeg ler meg i hjel…

   3. Marita

    ikke rart det er krig i verden!

  2. Er det virkelig mulig…..?!

   1. ja, er det? Kanskje det er en lagune, kansje ikke. Uansett, det er ikke noe vits i å diskutere det. Hvorfor skulle Caroline ha lygd om at det var uvær?

  3. hahahaha, har du ikke noe bedre enn det der å gjøre på? la henne få fred!

   1. Vil du ha fred oppretter du ikke og driver landes største blogg, da flytter man til en hytte på fjellet.

  4. Åh. Laaaaame.

 35. bryllups datoen er satt mellom william og kate!! 29 april , fredag, westminster abbey 🙂 akkurat annonsert her i england.

 36. Da jeg skulle klikke meg innom her i går kveld, kom det opp noen greier… altså, bloggen din ville ikke vises. Jeg begynte å lure på om du hadde slettet hele greia på grunn av greiene i e24(?), og ble straks UTROLIG lei meg! Du er jo yndlingsbloggeren min 🙂 Pustet lettet ut nå, som jeg kom inn 😀

  Forresten, nordmannsbleke?!!! Dere er jo knallbrune! Kos dere videre ?

  1. Sara Therese

   mhm, det samme skjedde meg meg :p
   FIkk akkurat like tanker 😮
   Heldigvis var dette ikke tilfelle 😀

 37. så brun og fin du er! håper det går bra med deg nå:) never let anyone get the best of you!!

 38. du er heldig som er på varmere steder og koser deg selvom det ikke er like varmt hele tiden. brun og fin har du blitt å 🙂 <3

 39. Fantasia

  Jeg må bare le av de som kommenterer her.. Huff.. Er det mulig å komme med eller snakke om så uvesentlige ting? I det hele tatt, diskutere rundt det?

  Kos deg masse videre, Caroline:) Nå er det ikke mange dagene før du er hjemme i kalde Norge, så nyt dagene dine fult ut, med det DU vil gjøre;)

  – F =)

 40. Ta det rolig, Caroline, du ser absolutt ikke nordmannblek ut, du er kjempe fin i fargen. Litt misunnelig.. Kos deg videre:)

 41. Håper du koser dere koser dere masse, og bare nyter friheten!

 42. Nordmennblek du liksom! Dere er jo så karamellbrune begge to! Alltid en fare for at været ikke oppfører seg slik man ønsker, men sånn er det alltid :-7 Krysser fingrene for strålende sol resten av oppholdet. Pleier det ikke ofte bli bra etter en storm da? 🙂 Room service <3

 43. Silje Kristin

  Så fin du var på håret på det siste bildet i dette innlegget 😀
  Kos dere da! 😀

 44. Ser flere har hatt problem med å komme inn på bloggen. Har selv hatt problem med å poste kommentarer. Er det trøbbel på grunn av stor pågang kanskje?

 45. Du er nydelig 🙂 Håpe resten av turen blir fantastisk!

 46. takk til google jeg kan skrive kommentarer du bare vet ikke om han skriver riktig. Føl deg fri til å synes synd på meg http://www.smokesignalsbystone.blogspot.com som på polsk, (

 47. Jeanette

  Jeg kom heller ikke inn på bloggen i går,men bra det funker nå.Synes du ser kjempebrun ut! Jeg blir ikke brun med mindre jeg blir svidd først:P

  Håper dere koser dere masse før dere reiser hjem.Er så kaldt hjemme i Norge nå.Uff:S

 48. Hvorfor ble bloggen din suspendert? :/

 49. Jeg har ligget i solen i en uke nå og er ikke engang halvparten så brun som deg, haha. Godt å høre at dere koser dere på tross av været!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *