Endelig ble det morgen

Æsj. Har sovet forferdelig dårlig i natt. Kanskje tre timer til sammen. Eller var det to? Uansett. Stormen raste her, og ble om mulig enda verre da natten kom. Jeg stod rett opp og ned i flere timer,  speidet etter de massive bølgene utenfor bungalowen. Jeg var sikker på at vinden skulle ta med seg hele øya. Heldigvis gjorde den ikke det, og i dag skinner solen litt igjen.

Søren altså. Kjedelig med dette været. Men det er jo så typisk oss. Føler vi har blitt nordmannbleke igjen etter to hele dager uten sol. Krysser fingrene for godvær de resterende dagene. Og for opphold i kveld, vi skal jo på sunset cruise! Weee!

Ble forresten massivt med roomservice i går. Vi beveget oss nesten ikke ut, siden faren for å blåse på sjøen var STOR. Men jeg var faktisk en tur på treningssenteret her. Det var deilig å legge 8 kilometer med tanker, sinne, paraplydrinker og mat bak seg. Følte meg straks mye bedre.

I kveld blir det nye runder med paraplydrinker. Og masse deilig mat. Får se om jeg presser inn flere økter i løpet av turen. Det frister faktisk bare litt. Hjemme blir det andre boller.

160 kommentarer

 1. Morsom du da. Blek liksom! Men har en anbefaling til deg; Les http://www.linniiie.com sitt nyeste innlegg der hun hakker på e24. Ufattelig morsomt! 😀

 2. Vet du hva jeg syntes du fortjener? Ta deg en bloggfridag. Ta en hel dag uten å tenke på det å blogge engang. Du er på bryllupsreise og fortjener å slippe å blogge!

  Ikke misforstå, jeg elsker bloggen din og alt du skriver. Tenkte kanskje det hadde vært bra for deg 🙂

 3. for å si det sånn; tror ikke brunfargen deres er «borte» utifra bildene å dømme hihi! kjempefinfarge begge to, misunner dere virkelig, her hjemme er det kaldt og guffent, kos dere de siste dagene dere har igjen!

 4. Ser ut som dere har det deilig!!
  Og du, ikke tenk for mye på E24 saken. Jeg og mange andre støtter det 100 %. Vi vet du er en ærlig og ordentlig jente! Drit i all snakking og fortsett den gode bloggingen din!!

  Kos dere videre! 😀

 5. norges nye bloggpresident da 🙂 du har laangt flere lesere enn voe

 6. Nyt resten av bryllupsreisa så godt dokke kan 🙂

 7. Værmelder'n

  Klima:
  Maldivene har et tropisk klima med mye nedbør og høye temperaturer året rundt. Øyene nær eller sør for ekvator har nedbøren jevnt fordelt gjennom året eller et lite maksimum i perioden november til mars. Byen Malé har en årlig nedbørsnormal på 1613 mm. De nordlige øyene blir av og til truffet av kraftige tropiske sykloner i det arabiske hav mellom august og november. Disse fører med seg svært kraftig vind og svært mye nedbør.

  Alle som har fullført sjette klasse har lært dette. Trenger ikke være rakettforsker.

  1. visst alle som har fullført sjette vet dette hvorfor må du da copy+paste fra wikipedia ? ;p

   1. Godt poeng 🙂 Må si jeg ikke husker den årlige nedbørsnormalen i byen Male, tror lærern min glemte at dette var pensum.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *