Endelig ble det morgen

Æsj. Har sovet forferdelig dårlig i natt. Kanskje tre timer til sammen. Eller var det to? Uansett. Stormen raste her, og ble om mulig enda verre da natten kom. Jeg stod rett opp og ned i flere timer,  speidet etter de massive bølgene utenfor bungalowen. Jeg var sikker på at vinden skulle ta med seg hele øya. Heldigvis gjorde den ikke det, og i dag skinner solen litt igjen.

Søren altså. Kjedelig med dette været. Men det er jo så typisk oss. Føler vi har blitt nordmannbleke igjen etter to hele dager uten sol. Krysser fingrene for godvær de resterende dagene. Og for opphold i kveld, vi skal jo på sunset cruise! Weee!

Ble forresten massivt med roomservice i går. Vi beveget oss nesten ikke ut, siden faren for å blåse på sjøen var STOR. Men jeg var faktisk en tur på treningssenteret her. Det var deilig å legge 8 kilometer med tanker, sinne, paraplydrinker og mat bak seg. Følte meg straks mye bedre.

I kveld blir det nye runder med paraplydrinker. Og masse deilig mat. Får se om jeg presser inn flere økter i løpet av turen. Det frister faktisk bare litt. Hjemme blir det andre boller.

160 kommentarer

 1. Du ser KNALL brun ut Karoline!! Er sikker på at du er kjempe fin:)

 2. Pen du, elsker den kjolen!

 3. yeah right

  Du befinner deg på en knøttliten øy, som ligger i en lagune .
  Kommer ikke massive bølger dit !
  Har vært der selv .
  Stille og rolig.
  …du må slutte å overdrive så fælt !

  1. Fotballfrue

   Spiller vel ingen rolle om det er en lagune. Veligandu ligger på åpent hav, du har to små øyer rett sør, men ellers er det hav så langt øyet rekker. Hvis det blåser, så blir det høye bølger, akkurat som i natt 🙂

   – C

   1. https://maps.google.com/maps?q=maldivene&rls=com.microsoft:no:IE-SearchBox&oe=UTF-8&rlz=1I7SUNC_en&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wl

    Ydmykhet er en dyd. jeg har ikke vært der og skal ikke si noe om det kan komme store bølger der (regner egentlig med store bølger er litt relativt her…)

   2. Det kan bli STORE BØLGER JA!!!!!!!! Har vært i stillehavet selv, og det blir ofte store bølger og cycloner der nede…. har opplevd det selv!!!! Go Caro!!!

  2. Yeah Right : Ha ha ha, bedre viter til tusen. Saa hvis du har vaert et sted og det var stille og rolig og nydelig vaer, betyr det da at det aldri kan forandre seg? Ikke trangsynt du nei.

  3. Eirin fra bergen

   i så fall er det tidenes største lagune 😉 hehe

  4. Å, herregud for en idiotisk kommentar……. «Yeah right…»

  5. Har vært der selv da jeg var mindre, og da var det massive bølger rundt omkring øya, Slutt å si ting du ikke har peiling på:P

 4. Nyt siste del av ferien så mye dere kan. Det har dere fortjent! 🙂

 5. Marianne

  Herlighet, du ser jo kjempebrun ut! Ikke noe nordmannsbleik her, nei 🙂 Kjipt at været ikke er helt optimalt, men forhåpentligvis snur det snart 🙂 Kos dere masse videre!

 6. Du har fortsatt kjempefin brunfarge på det bildet der hvertfall! 🙂 Ser deilig ut der, selv om dere kanksje ikke var så heldige med været. Krysser fingrene for dere for at det skal komme sol snart 🙂

 7. yeah right

  Du befinner deg på en knøttliten øy, som ligger i en lagune.
  Pga plasseringen av øya, er alltid en av sidene fri for strømmer.
  Jeg har vært der du er nå, selv,
  Og der er det stille og rolig !
  Vindstille.
  Kommer IKKE massive bølger dit !!!
  … du må slutte å overdrive så fælt !
  Du burde holde deg til fakta

  1. Herregud skjerp dere a! Ikke uttal dere om ting dere ikke har snøring om! Tror Caroline vet bedre enn dere hvordan det er på Veligandu akkurat nå, og ikke si at det er en lagune i hvertfall, hallo?? Lagune er jo knyttet til fastland, dette er jo en øy midt utpå det åpne hav. Jesus!

   ps. BRA svar Caroline!

  2. Ja, stedet hvor du befinner deg, er en lagune (grunn strandsjø som er skilt fra havet ved en landtunge), og det kommer jo klart frem fra bilder du linker til. Men det er klart man kan la seg skremme av vær og vind likevel.

   1. Fotballfrue

    Mulig definisjonene på lagune er litt diffus (les:wikipedia), men det er jo det samme, bølger var det uansett, slo nesten opp på soldekket :s

    – C

   2. Eeeh.. Krangles det virkelig om bølger og laguner her? Så.. voksent.

   3. Fotballfrue

    Ja jeg vet, håpløst 😀

    – C

  3. Det holdt ikke å skrive det en gang, liksom…..?

  4. Viss du he sooo mykje imot ka folk skrive, so kan no du slutte å lese bloggen viss ho overdrive so fææælt!!! Att de går and!

   Stå på Caroline!!! Du e kjempe flinke 😉 😉

 8. Jeg vil bare si at du er utrolig flink til noe som jeg tenker er nøkkelen til å bære over med tøffe tider: Å tenke på de positive tingene! etter innlegget i går ble jeg bekymret for jeg synes du er en flott blogger. Det er ikke alltid jeg er enig i alt du skriver – men so what? det er jo det livet handler om – at vi alle er forskjellige, men at vi kan lære oss å leve side om side uten å hakke hverandre ihjel. Det er det tydeligvis ikke alle som har skjønt, men DU har skjønt det (virker det som).
  Det er alt som betyr noe.
  At man selv vet hvem man er!
  Så kan alle andre tro hva de vil.
  🙂

 9. Du er virkelig flott Caroline! Fortjener absolutt ikke alt dette styret under bryllupsreisen din. Du får kose deg masse videre!:-)

 10. Var bloggen din nede i går?
  Kom ikke inn på den i hele går, kom ar siden hadde blitt slettet ..
  Trodde du hadde slettet bloggen din jeg, hehe

  Skummel tanke :p

  1. Sara Therese

   Ja, jeg vet! Jeg fikk trolig samme melding.
   Ble litt forskrekket jeg og, særlig etter alt
   oppstyret i media :p

 11. Åååå…så brun og fin du var.

 12. Elsker bloggen din Caroline!:)
  Stå på videre! <3

 13. Kristine

  Så brun du er blitt da 🙂
  Hvor er det du er? Var det Bahamas?
  Vil du anbefale det som et sted å dra for to venninner, eller er det mer for kjærestepar? Vil reise et sted i januar, men vet ikke hvor.

  Nyt de siste dagene, du er heldig!

  1. Sara Therese

   Beklager at jeg svarer, men
   Caroline og Lars-Kristian befinner
   seg på herlige Maldivene 🙂

 14. Ikke så veldig nordmannbleike hvertfall! Håper været klarner skikkelig opp igjen før dere reiser da 🙂 !

 15. Så fin du var 🙂 Brun og lekker 🙂

 16. Klippet fra wikipedia.no: Maldivene har et tropisk klima med mye nedbør og høye temperaturer året rundt. Øyene nær eller sør for ekvator har nedbøren jevnt fordelt gjennom året eller et lite maksimum i perioden november til mars. Byen Malé har en årlig nedbørsnormal på 1613 mm. De nordlige øyene blir av og til truffet av kraftige tropiske sykloner i det arabiske hav mellom august og november. Disse fører med seg svært kraftig vind og svært mye nedbør.

  Varet har altså ikke noe med dere å gjøre!

  1. Selvom det står at de nordlige øyene ofte blir truffet av kraftig vind og nedbør, betyr det vel ikke at de sørlige aldri kan bli det? Selvom det ofte er kraftige regnbyer i Bergen, betyr det da at det aldri er kraftige regnbyer i Oslo? Tenk deg om, er aldri sånn at ETT sted ALDRI får kraftig uvær:P

  2. Haha! Er det sant? Er det mulig å være så korttenkt Berit?!?!

   Kos deg på tur knallbrune Fru Eriksen!

   1. Marita

    HVEM bryr seg om været på maldivene? Seriøst… hvem bruker tiden sin på å finne fakta om været på de ulike øyene, for så å fortelle det i kommentarfeltet på en blogg?

    Jeez…

 17. Håper dere har det bra!:)

  Du er så fin atte, brun og fin:)

 18. Du er flott Caroline!! Fortjener absolutt ikke alt dette som har skjedd, spesielt ikke under bryllupsreisen din! Virker som en kjempe person. Du får bare kose deg masse videre!:-)

 19. Å, misunner dere noe sinnsykt ! 🙂 Kos dere masse videre 🙂

  Klemmer ;*

 20. ragnhild

  du hadde blitt brun 😀

 21. Håper du koser deg masse søta:D
  Og husk, vi er mange som støtter deg her hjemme <3 https://www.christoffergunnestad.no/2010/11/lyver-bootstrap-marketing/

 22. wow! tæææn

 23. ahhh du er saa fin og brun :)kos deg du!! vi hadd nesten en hel uke av to med regn vi paa bryllups reisen. typisk for oss det og. hehe.

 24. hvilken bok er det du leser? 🙂 den oransje

  1. Den oransje er det vell Lars Kristian som leser?
   Den røde ser ut til å være Jo Nesbø.

   1. Hun mente vel den oransje boken på bildet i sofaen..

 25. DETTE er bloggeren siin! Forsett dagen og KOS deg…..to stormer har du nå lagt bak deg, både en i media og en midt ute på havet- alt på en og samme dag! Smask til deg kjære…sees til uken!

 26. Hvis du ser sånn ut og føler deg nordmannbleik, veit jeg ikke hva jeg burde føle meg som :p kos dere videre! 😀

 27. wow! Du har nydelig på det bildet 🙂 Utrolig fin kjole!

  1. du VAR (ikke har) nydelig,hehe. og veldig brun også 😀

   1. ER*

 28. Sender deg en klem, sammen med håp om sol og at dere nyter de siste dagene max!! 😀

 29. På det nederste bildet der ser vi klart og tydelig at du ikke er nordmannblek enda i hvertfall, jeg ser ut som den hvite kjolen du har på deg i i forhold 😉

  Kos dere i kveld <3

 30. Hei:) Hvor har du fått tak i den FANTASTISKE kjolen du har på deg?
  Ser ut som dere koser dere utrolig:) fortsett med det og nyt ferien! det fortjener dere:)

  1. Ann-Helen

   Den er fra Bik Bok, men den er fra vår/ sommer, så tror ikke den er mulig
   å få tak i nå 🙂

   1. Terese

    Jo, de har fått den inn igjen! 😀

 31. Eirin fra bergen

  kjedelig med det været da.. 🙁
  krysser fingrene for nydelig vær og solnedgang ikveld 🙂

 32. Du er nydelig ?

 33. Høres herlig ut! Kos deg videre 🙂 Hvordan sminke har du brukt her? Har du brukt highlighter, glødkrem e.l. på huden i ansiktet og/eller kroppen? Du ser smashing ut! 🙂

 34. yeah right

  Her er hjemmesiden til øya, du befinner deg på.
  De BEKREFTER at du er midt i en lagune … Selv om du nekter :
  https://www.veliganduisland.com/

  1. Fotballfrue

   Mulig definisjonene på lagune er litt diffus (les:wikipedia), men det er jo det samme, bølger var det uansett, slo nesten opp på soldekket 🙂

   – C

   1. null stress, tror bare enkelte (meg også) kommenterer det fordi du i utgangspunktet var ganske frekk og skråsikker… Men det er jo alltid slikt man kan lære av 🙂

   2. Lisbeth

    Lurer på hvem som var frekke….

    Kverulerer på hva slags vær Caroline sier det er der nede…. Jeg tror jeg ler meg i hjel…

   3. Marita

    ikke rart det er krig i verden!

  2. Er det virkelig mulig…..?!

   1. ja, er det? Kanskje det er en lagune, kansje ikke. Uansett, det er ikke noe vits i å diskutere det. Hvorfor skulle Caroline ha lygd om at det var uvær?

  3. hahahaha, har du ikke noe bedre enn det der å gjøre på? la henne få fred!

   1. Vil du ha fred oppretter du ikke og driver landes største blogg, da flytter man til en hytte på fjellet.

  4. Åh. Laaaaame.

 35. bryllups datoen er satt mellom william og kate!! 29 april , fredag, westminster abbey 🙂 akkurat annonsert her i england.

 36. Da jeg skulle klikke meg innom her i går kveld, kom det opp noen greier… altså, bloggen din ville ikke vises. Jeg begynte å lure på om du hadde slettet hele greia på grunn av greiene i e24(?), og ble straks UTROLIG lei meg! Du er jo yndlingsbloggeren min 🙂 Pustet lettet ut nå, som jeg kom inn 😀

  Forresten, nordmannsbleke?!!! Dere er jo knallbrune! Kos dere videre ?

  1. Sara Therese

   mhm, det samme skjedde meg meg :p
   FIkk akkurat like tanker 😮
   Heldigvis var dette ikke tilfelle 😀

 37. så brun og fin du er! håper det går bra med deg nå:) never let anyone get the best of you!!

 38. du er heldig som er på varmere steder og koser deg selvom det ikke er like varmt hele tiden. brun og fin har du blitt å 🙂 <3

 39. Fantasia

  Jeg må bare le av de som kommenterer her.. Huff.. Er det mulig å komme med eller snakke om så uvesentlige ting? I det hele tatt, diskutere rundt det?

  Kos deg masse videre, Caroline:) Nå er det ikke mange dagene før du er hjemme i kalde Norge, så nyt dagene dine fult ut, med det DU vil gjøre;)

  – F =)

 40. Ta det rolig, Caroline, du ser absolutt ikke nordmannblek ut, du er kjempe fin i fargen. Litt misunnelig.. Kos deg videre:)

 41. Håper du koser dere koser dere masse, og bare nyter friheten!

 42. Nordmennblek du liksom! Dere er jo så karamellbrune begge to! Alltid en fare for at været ikke oppfører seg slik man ønsker, men sånn er det alltid :-7 Krysser fingrene for strålende sol resten av oppholdet. Pleier det ikke ofte bli bra etter en storm da? 🙂 Room service <3

 43. Silje Kristin

  Så fin du var på håret på det siste bildet i dette innlegget 😀
  Kos dere da! 😀

 44. Ser flere har hatt problem med å komme inn på bloggen. Har selv hatt problem med å poste kommentarer. Er det trøbbel på grunn av stor pågang kanskje?

 45. Du er nydelig 🙂 Håpe resten av turen blir fantastisk!

 46. takk til google jeg kan skrive kommentarer du bare vet ikke om han skriver riktig. Føl deg fri til å synes synd på meg http://www.smokesignalsbystone.blogspot.com som på polsk, (

 47. Jeanette

  Jeg kom heller ikke inn på bloggen i går,men bra det funker nå.Synes du ser kjempebrun ut! Jeg blir ikke brun med mindre jeg blir svidd først:P

  Håper dere koser dere masse før dere reiser hjem.Er så kaldt hjemme i Norge nå.Uff:S

 48. Hvorfor ble bloggen din suspendert? :/

 49. Jeg har ligget i solen i en uke nå og er ikke engang halvparten så brun som deg, haha. Godt å høre at dere koser dere på tross av været!

 50. NORDMANNBLEK!!!!!!!
  Aldri i livet!!!
  Du har jo en nydelig brunfarge<3
  Kjempe smart å ha på seg hvite klær, det fremhever brunfargen myyye<3<3<3
  Kos dere masse de siste dagene:):):):)

 51. håper du får det helt strålende resten av uken, det forjener du. du er en sterk kvinne! 🙂

 52. Jeg er en av de som ikke støtter deg i den «den derre saken», men jeg synes absolutt du fortjener en strålende bryllupsreise. Det ser utrolig pent ut der, og jeg synes du skal nyte den til siste slutt og også minnene fra turen! 🙂 Og jeg liker bloggen din, bare så det er sagt. Legg alle negative tanker til side og kos dere!

 53. pen du er 🙂 elsker den hvite kjolen!

 54. Hadde det vært min bryllupsreise hadde jeg ikke tatt med meg data i det hele tatt.

  1. Fotballfrue

   Jeg liker å blogge og ønsker å dele denne turen med de trofaste leserne mine:) De innleggene som jeg poster her nede går veldig raskt, at ting ble som de ble de siste dagene kan jeg ikke noe for, men jeg følte at jeg ville si min mening 🙂

   – C

   1. Du er sterk Caroline 🙂 Kos deg nå- vi leserne går ingen steder om du ønsker litt fri 🙂

   2. Skjønner så klart det. Håper bare at du klarer å skyve negative tanker fra deg og kose deg med mannen din 🙂 Har vært fast leser i et års tid nå, men hadde aldri forventet blogging fra deg under bryllupsreisen din. Men klart er det herlig å se bilder fra turen, så jeg klager ikke!

 55. Synd med været, men det ser ut til at dere koser dere allikevel – og det er bra 🙂

 56. Håper dere koser dere masse de siste dagene! 🙂

  Ikke la alt dette ødelegge for deg og dere! Hvis du gråter bort dagene vil ikke Kristian kose seg heller… Dere fortjener begge to å nyte dagene. Foreslår at du kopler ut PC’en resten av turen. Glemmer bloggen, og iallefall E24!!! 😉 Konsentrer deg om det viktigste, dere to! 😀 Hvis du mister lesere fordi du tar deg noe velfortjente dager fri, så er det noe galt med disse menneskene! Stå på! 🙂 Hvis du er glad, er vi glade også! Iallefall vi som skjønner at du bare er et menneske…

 57. Herlighet.. Hvorfor skal alltid noen begynne å pirke på alt Caroline skriver ?… Sier henne at det var store bølger, så VAR det det tenk ! Slutt å kveruler på om det er en lagune eller ikke..

  Ønsker deg en flott ferie videre, og håper at været holder seg bra ! 🙂 Klem

 58. En god løpetur rister av seg mang et problem, det er så sant det! 😀
  Trener forresten jevnlig om dagene, og det hele er grunnet din inspirerende blogging. Takk igjen for det! Digger denne bloggen! 🙂

 59. dere har blitt brune da! 🙂 kos dere videre

 60. Jeg synes det er helt utrolig at du ikke blir mer oppgitt over alle som tror de vet så mye bedre enn deg, og som tror de er så mye bedre enn deg. Jeg rister på hodet og lurer på hva som skjer med folk. Hva skjedde med å være glad på andres vegne? Håper solen kommer tilbake til dere og gjør resten av turen uforglemmelig! Jeg synes du er enormt sterk som klarer å ta all denne kritikken. Håper ikke det går for langt inn på deg.

  Kos dere masse!

 61. Så brun og fin du så ut! Håper værgudene tar deres parti resten av ferien 🙂 kos deg masse, og håper ikke det kjipe oppstyret ødelegger for resten av ferien. <3 du er en super blogger uansett hva e24 rabler ned! Det er en gjerrig nettside uansett, sikkert bare interesserte i å oppnå like høye lesertall som deg;) stå på, du er et forbilde for mange! Inkludert meg selv, som har tatt treningen til nye høyder på grunn av din blogg! 🙂

 62. Håper det går bra med deg, Caroline, og at du nyter ferien! :} Dessuten vet du nok best, at du er for god for alt dette oppstyret som har vært. <3

 63. Hadde vært fint om du kunne svare på hvorfor bloggen var nede i går. Vi begynner å lure vet du 🙂

  1. Fotballfrue

   Var bare mye trafikk på en gang 🙂

   – C

   1. Louise

    Hehe, jeg ble sykt sur, når jeg ikke kom inn på bloggen din igår!
    Jeg bare; ÅNEIII, HAR HUN SLETTET BLOGGEN??!?!?!?! :((((
    Meeeen, det var bra du ikke hadde det assa 😉

 64. Du er utrolig flink til å trene og holde deg slank 🙂
  Ser ut som en herlig bryllupsreise! Kos dere masse!!

 65. Så bra at du kom deg en tur på mølla for å få ut frustrasjonen! Beste medisinen det! Godt å se at du er på vei tilbake, sånn skal det være. Hev deg over alt, fortsett som før, så før og glem de som ikke har noe annet å gjøre enn å tiltrekke seg oppmerksomhet ved å bruke andres velkjente navn…!

  Kos dere masse på cruise i kveld! håper været blir bedre!

  klem

 66. Elsker kjolen din!!
  Kos dere videre 🙂

 67. karianne

  vil bare komme med en godnyhet til deg:) Du ligger på 1, plass på blogglisten.no, endeeeelig har du fått din fortjente plass. Synes det var på tide at voe blir dyttet ned, hun tør aldri å si sin mening ut til media når det handler om blogging og hun vet hun har gjort en feil. Jeg har fulgt med på sakene på e24, og vil si at du har svart !Meget! bra for deg! stå på, du virker som en jente med bein i nesa, og en vakker personlighet!

 68. kristine

  Så tynne/slanke fine lår du har på det bildet der 🙂

 69. 1. plass på topplisten!!!! ah, endelig! og velfortjent 🙂

 70. Elisabeth

  Fyyttigrisen så pen du er Caroline ! :O
  Må kose dere videre på bryllupsreisen ! 🙂

 71. Du er så absolutt ikke nordmannsblek!! 🙂

 72. Det var en utrolig fin kjole 🙂 Syns det er kjempe koselig å se bilder fra bryllupreisen deres.
  Kos dere masse videre! 😀

 73. Brun og fin! 🙂

 74. her kommer en liten oppmuntring:) Ville bare si at jeg føler med dere.Vi var nettopp på bryllupsreise i thailand og fikk også en del regn. Nyt hverandre så dukker solen opp igjen.

 75. Ragnhild

  Caroline du er øverst på blogglisten!!! Gratulerer 😀

 76. Brun og blid 🙂

 77. kos dere videre! 🙂

 78. Hei Caroline!
  Ser ut som dere koser dere uansett. Typisk med vær ja…når man vil sole seg og få litt farge. Nyt varmen her er det så surt og kaldt at jeg nesten orker ikke være ute. Nå skal det fyres i ovnen.
  Ta vare på hverandre og nyt hverandres selskap. Håper dere får en drømmeferie resten av ferien deres. Uansett sol eller ikke så synes jeg du har fått kjempe fin brunfarge. Du er jo alltid fin.
  Klem Heidi

 79. Hørtes ut som en fin dag selv om det var dårlig med været da 🙂 kos dere masse!

 80. Can you tell me where you bought this beautiful, white dress?

  You’re amazing, I love you, your clothes and your holiday! 🙂

 81. Sånn seng med «frokost»bord skulle jeg likt og hatt, stilig=O
  Kos dere masse!:)

 82. Nordmannbleik du liksom – dere er jo skikkelig brune ;D Jeg likte kjolen din forresten, hvor er den fra? 🙂

 83. Om det er noen trøst så er E24 ute etter flere enn deg 🙂

  https://www.linniiie.com/
  https://www.idawulff.com/

  Støtter deg 100% i denne saken. Forsøk å se det ‘positive’ i dette da dette utvilsomt har gitt deg veldig mange nye lesere og mye PR – selvom du sikkert har problemer med dette nå.

  Takk for en fin blogg 🙂

 84. Ser det er mange her som anbefaler at Caroline legger fra seg PCen resten av turen.. Men akkurat det er vel enklere sagt enn gjort, da nettopp det å rapportere om sitt eget privatliv er kjernen i forretningskonseptet. Det er jo nettopp det at hun skriver om sine opplevelser på bryllupsresien osv som gjør at det i det hele tatt er mulig å kunne selge spalteplass til markedsaktører.

 85. Christina

  Hei Caroline! Først vil jeg bare si at jeg håper dere får godt vær nå den siste delen av ferien, og at dere får koset dere ordentlig! Det fortjener dere!
  Videre har jeg et spørsmål, fordi jeg har vært fast leser av bloggen din i nesten et år nå og elsker å lese den. Jeg tar meg ofte en titt på kommentarene på innleggene dine og da hender det at jeg blir litt skuffet. Jeg ser så inderlig opp til deg og har skrevet mange positive kommentarer til deg akkurat som veldig mange andre. Men jeg ser sjeldent og aldri at du kommenterer tilbake på disse hyggelige kommentarene. Du svarer nesten bare de som kommer med negative kommentarer og som rakker ned på deg. Hvorfor ikke heller svare oss som digger deg og som elsker bloggen din framfor dem? Det blir mye hyggeligere å komme med kommentarer når vi ser at du setter pris på det. Jeg vet såklart at du får utrolig mange kommentarer og at du umulig kan svare på alle, men en liten «takk for alle hyggelige kommentarer» er da vel ikke så mye arbeid?
  Mener ikke dette som kritikk, har bare tenkt over det lenge og følte for å si noe nå ettersom du fikk så mange støttende kommentarer på ditt forrige innlegg 🙂

  1. Fotballfrue

   Hei Christina. Jeg prøver virkelig å svare alle, og det får jeg masse skryt for, men hvis jeg skulle svart alle som kom med den minste positive kommentar, så hadde jeg vært foran pc’en 24/7. De fleste som stiller meg spm og lurer på forskjellige ting gjør jeg alt for å svare 🙂 Men du skal vite at jeg leser alle kommentarer jeg får og setter umåtelig stor pris på all konstruktiv ros 🙂 På forrige innlegg skrev jeg en felles kommentar hvor jeg takket alle som støttet meg, men den er kanskje litt vanskelig å finne i mengden :S

   – C

   1. Helt enig 🙂 Ikke bruk energi på de negative kommentarene. Svar heller oss som kommer med positiv feedback. De andre fortjener ikke din oppmerksomhet!

   2. Har merka dette jeg også! 😛

 86. Syns det blir altfor dumt at du sier du er bleik….!!! Du er jo så brun! Du vet det, vi vet det, alle vet det…! Og ikke si at du har dårlig selvtillitt, da hadde du hvertfall ikke lagt ut sånne bilder av deg selv alltid… Jeg har veldig sans for både deg og bloggen din, men syns det blir dumt når du «fisker» etter komplimenter på den måten, når alle vet at du både er brun og perfekt! Slapp heller litt av på det og vær takknemlig for den du er… Du er flott, og trenger ikke holde på å klage sånn når du er 23 år! Var sånn man gjorde i tenårene det… Håper du ikke tar det ille opp, ville bare være ærlig med deg… Så vennligst ikke klag på at du er bleik igjen. Det er nemlig normalt å ikke være så brun når man bor i Norge om vinteren og ikke tar solarium, selvbruning, er i Syden eller tar piller eller tabletter… Det ekte er det beste…! Så du burde være fornøyd med sånn du er! Har ikke noe å si om du er hvit eller brun, du er jo den samme jenta uansett…

  Ønsker deg hvertfall en super bryllupsreise videre! Syns du er herlig asså! (Selv om kanskje det ikke kom så godt fram)…

  1. Haha, tror nok det var ment mer ironisk. Når du har fått litt farge og ikke får solt deg på en stund, føler du raskt at fargen dabber av igjen. Det kan nok også ha noe å gjøre med at de fleste rundt Caroline og LK er veldig brune, når de ankommer Norge igjen vil de nok ikke føle seg bleke 🙂 Tror alle som har vært i sydligere strøk har opplevd følelsen av å være «nordmannblek» igjen dersom man ikke har fått sol på et par dager.

   Fortsatt god ferie, Caroline 🙂

 87. Jeanette

  Du er så pen Caroline, ESLKER bloggen din! 🙂 er fast leser !

 88. du er KNALL brun:-) og fin

 89. vær så snill å ikke vær lei deg for det været. det er jo varmt og deilig uansett. ferie og romantikk.det er jo bare sunt for huden å få litt pause fra intens soling. fargen holder jo lengre hvis man får den sakte og fra sol-bak-skyer.

 90. Enten så ordner det seg, eller så går det over!

  Du har mye støtte. Selvfølgelig tar man betalt for reklame på den måten. Må jo være lov å prøve seg.

  Tenker den bokfaen er glade nå. NÅ fikk de jo super mye PR, akkurat som E24. Sleipinger.

 91. Christina Damayanti

  så brun og nydelig du er!
  ingen grunn til å være redd for at du er blek, søta! 🙂

 92. kan du legge ut bilder fra fullmåne middagen deres? 😀

 93. Har du spydd i dag da bulimiker!!!???

  som om du spiser noe fra roomservicen! se på deg a bulimiker!

  1. Fotballfrue

   Stått opp med feil ben i dag eller? 😀

   – C

   1. Hihi,bra svar,Caroline! :))

   2. Hahaha! 😀 Nice one Caroline!

   3. hahahahaha , bra svar 🙂

   4. Bra svar Caroline! 😀 Urolig at du kan være så positiv når alt ikke har gått din vei. Beundrer deg så utrolig mye!

  2. Fy faen!! At det går an??? Hva er problemet tll sånne folk??? Digger der Caroline 🙂 Det er bra du er sterk 🙂 Kos deg med din kjære!!! <3

  3. Bulimiker faktisk, bra fantasi da 😉

 94. Nydelige bilder! Takk gud at du er tilbake! Husk at alle leserne dine støtter deg fullt og hellig! 🙂 <3

 95. fina 🙂

 96. Dwightinha

  Været er slik fordi dere er rett før sesongen. Dere kunne like gjerne fått bare fint vær, eller bare regn.

 97. Herlig med roomservice! 😀 Har så lyst til å dra til Veligandu. Håper du koser deg. Fortsetter å lese for du skriver så bra! 😀

 98. Så dumt dere er så uheldig med været! Men dere har jo heldigvis hverandre. Håper dere får massevis av sol de neste dagene! 🙂

 99. STÅ PÅ CAROLINE! YOU ROCK 😀 herlighet.. så utrolig tåpelig alt det oppstyret rundt denne sponsor-saken er! Men bare så du vet det, alle leserne og alle bloggerne støtter deg :DDD

 100. Morsom du da. Blek liksom! Men har en anbefaling til deg; Les http://www.linniiie.com sitt nyeste innlegg der hun hakker på e24. Ufattelig morsomt! 😀

 101. Vet du hva jeg syntes du fortjener? Ta deg en bloggfridag. Ta en hel dag uten å tenke på det å blogge engang. Du er på bryllupsreise og fortjener å slippe å blogge!

  Ikke misforstå, jeg elsker bloggen din og alt du skriver. Tenkte kanskje det hadde vært bra for deg 🙂

 102. for å si det sånn; tror ikke brunfargen deres er «borte» utifra bildene å dømme hihi! kjempefinfarge begge to, misunner dere virkelig, her hjemme er det kaldt og guffent, kos dere de siste dagene dere har igjen!

 103. Ser ut som dere har det deilig!!
  Og du, ikke tenk for mye på E24 saken. Jeg og mange andre støtter det 100 %. Vi vet du er en ærlig og ordentlig jente! Drit i all snakking og fortsett den gode bloggingen din!!

  Kos dere videre! 😀

 104. norges nye bloggpresident da 🙂 du har laangt flere lesere enn voe

 105. Nyt resten av bryllupsreisa så godt dokke kan 🙂

 106. Værmelder'n

  Klima:
  Maldivene har et tropisk klima med mye nedbør og høye temperaturer året rundt. Øyene nær eller sør for ekvator har nedbøren jevnt fordelt gjennom året eller et lite maksimum i perioden november til mars. Byen Malé har en årlig nedbørsnormal på 1613 mm. De nordlige øyene blir av og til truffet av kraftige tropiske sykloner i det arabiske hav mellom august og november. Disse fører med seg svært kraftig vind og svært mye nedbør.

  Alle som har fullført sjette klasse har lært dette. Trenger ikke være rakettforsker.

  1. visst alle som har fullført sjette vet dette hvorfor må du da copy+paste fra wikipedia ? ;p

   1. Godt poeng 🙂 Må si jeg ikke husker den årlige nedbørsnormalen i byen Male, tror lærern min glemte at dette var pensum.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *