Å blogge er ikke journalistikk

Nå er jeg så utrolig frustrert. Jeg føler meg rett og slett uthengt. Det er faktisk grenser for hva en person kan tåle. Jeg er i utgangspunktet veldig sterkt, og tåler forferdelig mye, men nå er det stopp.

Jeg har ligget på sengen i fosterstilling i flere timer nå. Jeg gråter, er sint og utrolig kvalm. I tillegg regner det. Makan til bryllupsreise.

Saken som kom ut på e24 i går kveld, er etter min mening totalt unødvendig, og har ingenting med noe som helst å gjøre. Hva er dette å lage et oppslag om? Å blande inn min utdannelse som journalist i forhold til bloggingen er fullstendig unødvendig.

Det å være journalist er én ting. Det å blogge er noe helt annet. Disse to tingene har ikke noe særlig med hverandre å gjøre. Jeg driver ikke journalistikk på bloggen min. Det er faktisk en grunn til at jeg ønsket meg en jobb som journalist ved siden av denne bloggen: for å ha noe å falle tilbake på etter at bloggen kanskje ikke kan være et levebrød lenger, og for å kunne bruke utdannelsen min. For å jobbe med det jeg brenner for.

Bloggen min er personlig. Jeg er ikke journalist når jeg skriver på fotballfrue.no. Jeg er journalist når jeg skriver saker for side2.no, og når jeg jobber for Femelle.

Generalsekretæren i Norsk Presseforbund, Per Edgar Kokkvold sier dette til e24:

– Nettavisen er en del av den redaktørstyrte presse og er underlagt Vær Varsom-plakaten – pressens selvpålagte etiske normer.

Ja, så visst er den det! Jeg følger både Tekstreklameplakaten & Vær Varsom-plakaten når jeg jobber som journalist.

Hos Nettavisen / side2.no jobber jeg som journalist. Men når jeg skriver på bloggen, har dette ingenting med min jobb hos side2.no å gjøre. På bloggen følger jeg ingen Tekstreklameplakat eller Vær Varsom-plakat. Det finnes ikke slike plakater for en som blogger. Men jeg har sagt det før; skaff en slik plakat for bloggere også, så vil alle disse misforståelsene unngås.

Videre sier Kokkevold

– Å skrive om en vare mot betaling er jo i strid med de fundamentale regler for god presseskikk.

Ja, selvsagt er det det. Dersom du jobber som journalist. Skulle jeg ha omtalt et produkt for side2.no, hadde jeg vel aldri i min villeste fantasi tatt betalt for dette! Hos Side2.no er jo journalist. Men, det å ta betalt for en produktomtale på en BLOGG er noe helt annet. Jeg tror ikke Kokkevold helt klarer å skille mellom en blogg og et redaksjonelt nettsted. Disse tingene er nemlig ikke det samme. Side2.no / Nettavisen er redaksjonelle steder. Bloggen er et personlig nettsted uten regler eller tekstreklameplakater.

Det er ikke ulovlig å omtale produkter på en blogg. Det er heller ikke ulovlig å ta betalt for det. Det som er ulovlig er å ikke oppgi at du har blitt sponset / tatt i mot betaling. Dette er en glipp jeg gjorde. En feil jeg har innrømmet. Men dette er også en feil som titusenvis av andre bloggere gjør hver eneste dag. Bare ta en titt på blogglisten, eller på blogg.no. Alle fra Voe til Lars Tangen. Alle har produktanmeldelser på sin blogg.

Tror dere at dette er noe de gjør gratis? Tror dere at disse produktene ikke er sponset? Har disse bloggerne oppgitt at de er sponset eller tar betalt? NEI. Det har de ikke. De bryter også loven, sikkert fordi de heller ikke har vært helt kjent med markedsføringsloven. Men blir disse bloggerne nevnt av e24? Nei.

Jeg synes det er kjipt at jeg har blitt eneste skyteskive i en sak som angår så utrolig mange flere enn meg selv. Jeg har lagt meg flat, og innrømmet en feil. Jeg har også sagt at dette aldri skal skje igjen. Jeg er ærlig, og det har jeg alltid vært. Det å dra inn min jobb som journalist på et nettsted som er totalt uavhengig av bloggen min, blir bare så altfor feil. Det er nesten så jeg føler at dette kun er for å ødelegge for meg.

Jeg er utdannet journalist hos Norges Kreative Fagskole, som så utrolig mange andre også er i disse dager. Dette er en utdannelse som gir deg tittelen journalist. Jeg kjenner mange som jobber i både ukeblader, hos tv2 og på andre nettsteder, som også har tatt sin utdannelse hos NKF, så det å sette spørsmålstegn ved tittelen min, blir bare dumt.

———————

Og når vi først er inne på Vær Varsom Plakaten, står blant annet dette under punktet som gjelder journalistisk atferd og forholdet til kildene

Opptre hensynsfullt i den journalistiske arbeidsprosessen

Har du tenkt på dette, Tommy Brakstad? Så jævla hensynsfull har du vel ikke vært? Å henge ut enkeltpersoner, og i tillegg ringe når de er på bryllupsreise og har sagt at de ikke vil bli forstyrret, er ikke hensynsfullt.

Jeg forventer flere saker fra e24 fremover, hvor de også tar for seg andre bloggere som begår akkurat den samme feilen som jeg gjorde. Bloggere som fortsetter å omtale produkter, uten å oppgi verken sponsing eller betaling. Alle burde rette opp i dette slik som jeg har gjort, med mindre de ønsker å gå i mot lovverket.

718 kommentarer

 1. Dette fortjener du ikke. Makan til uthenging! Jeg føler med deg. Fortsett å vær sterk!!! 🙂

  Stor klem 🙂

  1. Det eneste de ønsker er å ØDLEGGE bryllupsreisen din/deres, som skal være det mest fantastiske i hele verden. DETTE ER MOBBING. Du har ikke gjort noe galt, blir så provosert.

   men husk: du kan dra på så mange bryllupsreier du bare vil i fremtiden. Å TRAKASERE ANDRE ER IKKE GREIT.

  2. Lisabeth

   Helt enig med Sarah! Dette fortjeren du ikke!
   Skru av pc-en og nyt resten av bryllupsreisen din 🙂 Dette er helt uakseptabelt!!
   Håper du ikke tar deg nær av det, vi er mange som støtter deg og som bryr seg om deg! Det er helt utrolig hvordan de kan henge deg ut på denne måten!

   Skru av pc-en, gå på spa og ikke tenk mer på dette før etter bryllupsreisen din! Du fortjener så mye mer 🙂
   Kos og klem <3

  3. Send Tommy Brakstad en mail dersom du føler deg like sint og frustrert på Caroline sine vegne som det jeg gjør, og fortell han hvilke idiot han er og kreve at han gir henne en unnskyldning!

   Mail til Tommy Brakstad, personen som skrev artikkelen for E24:

   tommy.brakstad@e24.no

 2. Hei Caroline,
  Du oppsummerer dette bra, synes jeg. Saken er blitt dratt for langt nå – med ensidig fokus på deg. Noen av de andre bloggerne du nevner har skrevet om dette uten å skjønne poenget, det har du gjort. Hold ut! Alle oppegående mennesker skjønner at dette har tippet over nå. Prøv å nyte de siste dagene! Ser ikke at du har kunnet håndtert dette noe annerledes 🙂

 3. Jeg kunne ikke vært mer enig med deg Caroline. Ser virkelig ut som om noen er ute etter å henge deg ut. Du fortjener ikke den behandlingen. Støtter deg 100%. Kos deg videre på bryllupsreisen 🙂 Klem fra trofast leser

 4. dette fortjener ikke du!

 5. Heldigvis «kjenner» vi deg, så du har nok din fulle støtte fra oss lesere. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om hva de skriver om deg, jeg leser DIN blogg fordi jeg synes den er morsom og interessant, bryr meg fint lite om lover og regler osv. Håper du klarer å nyte den sisten uka av bryllupsreisen, ikke la noen ødelegge den 🙂

 6. Uff, har ikke ord…

 7. Hei Caroline!
  Dette er utrolig urettferdig og dårlig gjort. Hvordan går det ann?
  Noen mennesker eier ikke forståelse, det er så byråkratisk.

  Hold deg sterk, Caroline. Pressen kan skrive hva de vil, vi lesere «kjenner» deg
  og støtter deg. Akkurat som din familie, la oss si at vi blogglesere også er familie.

  Ikke gi deg!

  Stor klem fra Helene

 8. Uffameg! Dette er så utrolig utfortjent som det går ann å bli! Ihvertfall når du er på bryllupsreise itillegg.. Hadde jeg vært deg nå hadde jeg bare glemt alt som heter blogg og telefon.. Klem
  Og kos på deg 😀

 9. Er så utrolig enig med deg Caroline!
  Kjenner jeg blir satt ut av dette direkte personangrepet mot deg. Og så på din bryllupsreise. Alle med to antenner ute vil se at dette er langt over streken for hva som er ok å gjøre mot et menneske. Dette er et mye større tema enn bare deg, og jeg opplever at det er du som sitter igjen og må ta støyten for ALLE..
  La idioter være idioter, nyt din mann og deres deilige ferie. Vær så snill og ikke la dem ødelegge resten av ferien!!
  Varme tanker fra meg 😉

 10. Enig med deg! 🙂 Du fortjener så mye bedre!
  Håper ikke dette har ødelagt turen din. Kos deg masse videre, så er dette noe du kan tenke på når du kommer hjem. For den turen er bare «once in a lifetime»

 11. Men Caroline da…
  Ikke la dette ødelegge en fantastisk tur med en fantastisk mann.
  Det skjer ikke så mye her hjemme vet du, og da må man finne noen å plage!
  Det er lettere å plage en som ikke er der til å forsvare seg selv.

  Alle gjør feil…hvertfall på privaten. Han Tommy gjør sikkert mye rart på privaten han også! 😉
  Du innrømmer en glipp… ok så fint at du også glipper da, for du virker irriterende perfekt til tider 😉
  Drit i det!

  Sier som moren min: det du gir tanken gir du makten.
  Kom deg opp av sengen, ta deg en sinna løpetur og gå på spa!

  Lykke til!

 12. Anne/Agus

  Fortsett med å være sterk, Caroline! Behandlingen av deg og din blogg er blodig urettferdig, og jeg finner ikke ord for hvor sjofelt de oppfører seg overfor deg!!! Jeg støtter deg 100 %!!

  Uff, jeg kan bare tenke meg hvor fælt dette er for deg/dere nå som dere endelig skulle få nyte hverandre og ha deres velfortjente ferie. Jeg finner ikke ord her heller, men varme tanker sendes.

 13. Selv om det kanskje er liten trøst nå, så blåser stormen av etterhvert.. jeg syns det er feil å bruke deg som aleneeksempel. Du har jo innrømmet hva som var feil.. hvor er de andres innrømmelser? At noen journalister ikke ser forskjell på jobb og hobby er ikke din feil.
  Stå på Caroline, nyt resten av ferien din og skru av internett.. Verden står nok til påske skal du se

 14. Herremin Caroline! Nå må du slå av datamaskinen å kun tenke på deg selv. Jeg får vondt i meg med tanken på hvor stressende du må ha det akkurat nå, og spesielt på bryllupsreisen din. Jeg håper inderlig uansett hvor mye du tenker på disse sakene, at du likevel nyter oppholdet ditt, som jeg tror du gjør!

  🙂

  Ha en riktig fin ferie! =)

 15. Stå på Caroline, dette er dårlig gjort mot deg 🙁

 16. Nathalie

  er så lei meg! denne bryllupsreisen skulle du bare nyte! hver eneste dag! er så utrolig dumt at det her kom midt oppi bryllupsreisen deres. dette fortjene du ikke Caroline. Jeg er 100% sikker på at du alltid har hvert ærlig med oss!

  hååper virklig det tulle her slutter, sånn at du får nyte bryllupsreisen din i fred de siste dagene som er igjen! 🙂
  Stå på Caroline, du har den beste bloggen uansett hva:) jeg støtter deg 110%.

 17. Fy søren, for noen mennesker!!! Herlighet, dere har bryllupsreise jo! Hadde jeg vært deg Caroline så hadde jeg ikke blogget mer resten av reisen din, nyt de siste dagene for alt det er verdt, og ikke tenk på noen andre enn dere to, JEG MENER DET!

  Vi lesere er her når du kommer hjem også<3 Selvom kanskje hvor dritt det er, så prøv å yt resten av ferien, det er det bryllupsreise er for, ikke for å ligge og gråte i sengen. Er ufattelig trist at dette skjer nå, og i det hele tatt! Men fortsett å vær sterk, dropp bloggingen resten av ferien deres, ordn heller ting når du kommer hjem! Dette er ones in a lifetime, ikke la den gå fra deg!!

  varme klemmer fra trofast leser sendes til deg nå<3

 18. Leste dette nettopp, helt sykt at de fortsetter å skrive nye ting om denne saken. De tar til og med kontakt med skolen du har gått på og din arbeidsgiver, herregud.. Det går jo på deg som person, ikke bloggen.

 19. Latterlig sak av e24.. Dette fortjente du ikke. Kos deg videre og prøv å la disse problemene vente til du kommer hjem

 20. Makan til artikkel, det er jo helt sykt. Caroline: vær så snill å legg fra deg internett resten av bryllupsreisen. Ta en pause fra E24, bloggen, resten av verden. Jeg er overbevist om at folk vil respektere det og skjønne det at du vil ha litt fri i paradis noen dager til. En som legger ut deler av privatlivet sitt hver dag, og er såå trofast mot sine lesere vil ikke ta skade av noen dager helt fri. Mitt tips: Skru av pcen, mobilen og koble vekk alle tanker relatert utenfor bryllupsreise og kos deg med mann og strand!
  Thea

  1. Helt enig! Jeg er helt sikker på at leserne skjønner at du tar pause fra bloggen til du kommer hjem og er i topp form. Dette var veldig urettferdig av E24.

   1. Ta oppfordrinigen Caroline.. Du fortjener en liten pause 🙂

 21. Hei!

  Håper du står opp fra sengen og hever deg over dette. Gå rakrygget ut på terrassen og nyt resten av bryllupsreisen deres!

  Jeg tror ikke de som har kritisert deg i e24 har lest bloggen din, kun den lille artikkelen som var på nettavisen her for noen dager siden. Ergo, de ser saken kun fra det lille de har lest og gjort seg opp en mening. Er det god journalistikk?

  Nyt det siste som er igjen av ferien og kos dere 🙂

  Hilsen fast leser av bloggen!!

 22. Altså, jeg går ANDRE KLASSE MEDIA og er klar over hvordan vær varsom plakaten fungerer. Du kan ikke si at du er helt uskyldig. Du så det på en måte komme mot deg da du lagde en tabell med betalingspriser – selvsagt kommer på til å reagere.

  1. Fotballfrue

   Kan du lese hva jeg skriver? Jeg er KLAR over vær varsom-plakaten, og kan den nesten utenat. Men denne plakaten GJELDER IKKE bloggere! Jeg er ikke den eneste bloggeren som tar betalt for innlegg. Det er da for søren ikke ulovlig å ha en prisliste! Det som er ulovlig er å ikke oppgi at du er sponset. Dette er en FEIL som jeg har gjort og som MANGE ANDRE FORTSATT GJØR. Les hva jeg skriver da!

   – C

   1. Stine Marthinsen

    Å skrive på en så agressiv måte gir deg absolutt ikke flere lesere, eller for denne saks skyld mer medfølelse. Jeg skjønner at det er vanskelig, og jeg skjønner at dette passer så dårlig nå som du er på bryllupsreise, men Caroline – du som altid er så søt og snill mot leserne dine – forstå at det du skrev over er mye å lese, det er mye informasjon på en gang, og det er fullt mulig å glippe, og ikke få med seg alt. Jeg måtte selv lese det tre ganger for å få med meg alt, selv om jeg er relativt god til å lese og leser mye.

    Dette takler du fint, gå ut til mannen din og nyt ferien, og få gnisten tilbake 🙂

   2. Hun må da få lov til å forsvare seg, og syns ikke det var aggressivt svart :O
    Sjønner ikke att det er mye å lese? (…)

    Du har klart min støtte i denne saken, Caroline! Jeg har aldri sett en blogger oppgi att h*n har fått betalt for innlegg. Men «alle» sjønner att ting de anbefaler er som oftest ting de har fått sponset e.l. Ser ikke problemet i dette. Hvis jeg ikke har lyst på reklame, kan jeg vel bare se på NRK..forresten de har jo reklame de også! De er jo sponset! Hvorfor betaler jeg da lisensen?? 😛 hehe

    Forferdelig att de «angriper» en enkeltperson…som beleilig(..) er langt unna på ferie, og ikke kan forsvare seg… :S

    Plassen dere er på ser HIMMELSK ut!!! 😀

  2. Fy faen for et trangsynt menneske, LES innlegget før du kommenterer da!

  3. Jeg blir så sinnssyk provosert av folk som ikke tar seg tid til å lese hele innlegget! Det går ikke ann å komme med slike kritiserende kommentarer dersom en ikke leser alt. Ser mange eksempler på alle toppbloggerne når det gjelder dumme lesere som kritiserer, gir stygge kommentarer osv, nettopp fordi de bare leser det de vil lese!

  4. LES innlegget før du uttaler deg, din idiot!

  5. Jeg har selv gått media i 3 år, og du over der som går i hele ANDRE KLASSE burde kanskje følge litt mer med i timen? Kom deg vekk fra facebook i timen og hør på hva som er riktig. Det Caroline skriver ang. Vær Varsom-plakaten gjelder absolutt ikke blogg OVERHODET! Jeg har faktisk hatt eksamen i journalistikk fordi jeg skal studere dette neste år, og jeg kan med sikkerhet si at Caroline har 100% rett! Dette er en personlig blogg, der Caroline kan skrive akkurat det hun føler for, uten at lover og regler innenfor JOURNALISTIKK skal bli innblandet. Hvis du ikke forstår det, eller klarer å lese, greit nok, men da får du jammen meg la være å komme med helt feil informasjon, for du har feil. feil, feil.feil.

   Stå på Caroline, han journalisten som har skrevet det har jo også gått på en ganske så pinlig smell for hans egen del. Jeg vet at du er sterk, så kos deg videre med Lars Kristian og ikke bry deg om en alskens idiot som ikke skjønner hva han skriver. Dere er jo i paradis, gråt og ubehag hører definivt ikke med der 🙂

   Klem Ida

   1. Når man er utdannet journalist, er det noe som går over på hvordan man skal ta hensyn til plakaten i resten av dagliglivet å.. Man kan ikke bare legge bort yrket når man drar hjem fra jobb, slik er det med de fleste yrker.
    En lærer kan ikke bare legge bort lærerollen på fritiden å ta narkotika å spille inn pornofilmer.. Det er ikke ETISK RIKTIG!!

    Ja blablablaba, andre gjør det fremdeles osv osv osv.. Tenk på deg selv, så får andre bloggere tenke på seg.. Blir for dumt når du ska nevne at «de andre gjør det enda» i hvert innlegg, blir så mye mindre saklig da…

   2. Det er faktisk ikke uetisk å reklamere for ting. Synes du er litt på viddene her når du sammenligner med en lærer som tar narkotika.
    som hun skriver (hvis du faktisk leser innlegget) så er det visse andre regler som gjelder for blogg, og når man har blogg så har man faktisk lov til å ta seg betalt, hvis man oppgir dette (noe hun ikke gjorde før, men som hun har skrevet et eget innlegg om tidligere, og nå gjør).

   3. Stine Marthinsen

    Unnskyld meg, men hvordan kan du vite at den personen over sitter på facebook i timen? Snakker om å uttale seg saklig.

 23. Akkurat her blir det litt for dumt ja. Føler neste det er å lese se&hør sladder for å ødelegge for deg! Men ja, de prøver seg på deg som blogger for du er helt ærlig ein av de som virkelig tar detta heilt «seriøst» og tjener ganske bra på det. Eg leser mange av de andre bloggene og, men det er det som funker for deg. Du er forretningskvinne oppi det heile.

  Du har alle dine faste lesare bak deg. Kos deg vidare og prøv å legga detta bak deg mens du e på ferie. Nyt sola som snart kjem!!

  Klem

 24. Er det mulig?? Hvordan kan folk i den alderen , »voksne» oppføre seg sånn? Jeg er selv 18 og jeg er alt for gammel til å gjøre noe slikt:S .. Jeg skjønner at temaet om at bloggere gjør slikt er et aktuelt tema å diskutere, men det de skrev var tydelig uthenging. Alt handlet om DEG og hvor forferdelig DU er. Ikke hvor dumt det er at BLOGGERE generelt gjør sånne ting. De får det til å høres ut som du har drept noen.

  Og på bryllups-reisen din og alt….. Det er faktisk ondt gjort. Det å kalle ungdommer umodne og slemme, så må det bare sies at de finnes i full voksen alder å. Noen vokser tydeligvis aldri opp.

 25. Ufff…så kjedelig at de henger ut bare deg 🙁 Du får ordne opp i dette når du kommer hjem. Nå må du prøve å kose deg sammen med mannen din. Det går nok bra skal du se ;*

 26. Syns det er så sykt uretferdig å heng deg ut slik, spesielt når du er på bryllupsreise! Stå på videre og ignorer all driten <3

 27. Uff

 28. Huff:( Tenker på deg!
  Hva med å koble ut pc’n siste uken på bryllupsreisen?
  Uansett, eneste trøsten er at alt dette er fort glemt om en uke eller to! 🙂

 29. Sier som hun over, nå må du slå av datamaskinen, å kose deg uten tanke på omverden! Jeg tror alle her kan respektere at dere trenger litt tid for dere selv nå. Personlig synes jeg det er helt forferdelig trist å lese at du ligger å gråter på din egen bryllupsreise. Når du allerede har innrømmet feilen, sammen med MANGE andre toppbloggere, synes jeg det er direkte uhørt at han slakter deg alene på den måten der.

  Håper du kommer deg over dette, å kos dere så utrolig mye videre på bryllupsreisen, det fortjener du 😉

 30. Dette her fortjener du virkelig IKKE! Jeg synes rett og slett noe av dette blir uforskammet dårligjort.
  En slik uthenging fortjener du overhode ikke, Føler de hele tiden anklager deg for det ene og det andre. Og hvor blir respekten av?! Du er jo tros alt på ditt livs bryllupsreise. Nei nå skal du bare NYYYTE resiten av ferien din!
  Vi støtter deg fult og heltuansett Caroline, Stå på! : D

 31. Skuffet over e24. Stolt over deg! Stå på Caroline! Og prøv å nyt resten av bryllupsferien. Det fortjener du!

 32. Jeg kjenner at jeg blir sint når jeg ser at noen driver på sånn! Også på bryllupsreisen din! Det er så uforskammet som man kan bli. Hvem har hjerte til det? Tenker de egentlig før de publiserer? Forstår de ikke at de sårer andre mennesker? Du som er så ærlig og virker så snill ..

 33. uff stå på Caroline! ikke la dette ødelegge bryllupsreisen din. slå av alt som heter mobiler og pc og lev i nuet 🙂 kjipt at du er blitt uthengt på den måten, det er lov å bli sint! du får trøste deg med at dette heldigvis ikke er en hverdagskost. klem fra trofost leser 🙂

 34. Stå på Caroline! Jeg synes dette er ufattelig dumt fra e24s side og de burde virkelig komme med en unnskyldning til deg. Å henge ut enkeltpersoner er overhodet IKKE ok, i tillegg når de ikke klarer å skille rett fra galt blir det bare flaut og leit.

  Jeg håper du klarer å nyte de siste feriedagene på bryllupsreisa di. den ser jo helt fantastisk ut (bildene) 🙂

 35. Dette vil du sikker ikke publisere, da du pleier å være spekulativ i forhold til hvilke kommentarer som får plass her… MEN; du får som fortjent her mener nå jeg. Du har blitt kjepphøy og blitt grådig. Du, som proff, burde vite bedre. Det er en grunn til at du blir «tatt» for dette og ikke de andre. Her har du ikke hatt et ryddig forhold til din rolle.

  Ser at du har fjernet reklamen for reiseselskapet, etter all omtale! Og hvorfor har du gjort det, om du ikke var noen spes grunn til dette.

  Jeg har lest bloggen din lenge, og vet at produktomtaler er gjort etter mottatte gaver osv. Helt naturlig, men å nekte for det blir for dumt. Uansett hva andre gjør…

  1. Fotballfrue

   Hvilken reklame har jeg fjernet? Manta har kjøpt reklameplass på bloggen min, den har jeg da ikke fjernet! De har ikke sponset denne reisen.

   Grådig? Fordi dette er jobben min?

   «Det er en grunn til at du blir “tatt” for dette og ikke de andre. Her har du ikke hatt et ryddig forhold til din rolle»

   Hva er det jeg gjør annerledes, som de andre ikke gjør?

   – C

   1. du har bedre forutsetninger for å vite at den praksisen er på kanten.

    og, uansett plakater og plakater som ikke er det, så bør det ha ringt en etisk bjelle.
    du har bakgrunn i både juss, journalistikk, og femellevervet ditt. dette bør ikke ha kommet som en overraskelse på deg. derfor er du annerledes.
    du hadde alle forutsetninger for å vite at dette er en etisk gråsone. enten har du vært ignorant eller ja, litt grådig.

    du tjener vanvittig med penger på dette. bare sammenlign deg med en sykepleier. det er en merkelig verden vi lever i når det å skrive om seg selv kan skape så verdier.

    Du skriver at blogging er personlig. og ja, jeg vet at du er personlig og ikke minst ærlig. Men, det er og en velfungerende bedrift som du tjener mye penger på. Pengene stammer fra folk som vil påvirke dine lesere, og da har du et ansvar for å oppgi om det er sponset. men, dette vet du og har selv sagt du skal forandre på.

    Som fast leser ville jeg hatt mer respekt for deg dersom du ikke ville hatt en forsvarslinje som baserte seg på at alle andre gjør det også. Du er en moden og sterk kvinne med en bakgrunn i media som tilsier at du bør har opptrådd annerledes. og det vil du gjøre i fremtiden. i mellomtiden tar du all kritikk med ydmykhet og strak rygg.

    denne artikkelen er både viktig og fullstending latterlig. ikke bry deg om Grimstad, ingen andre gjør det heller. og sjefen din i nettavisen bør ha utvist nok skikk til å ikke uttale seg mer enn en linje.

    den største lærdommen du vil få ut av dette er å kaste bort andre folks munndiare (les, grimstad og 50% av e24 artikkel ( noen vil kanskje si meg og ;))) og finne ut det som er verdt å ta til seg og lære av.

    husker du mariann dama og kåre conradis nakenbilder? nei, du hadde glemt de. det skje med dette og.

   2. Veldig riktig skrevet av deg Lise.

    Men kjære Caroline! Du er på bryllupsreise. Dette skal være dager du skal nyte til fulle med mannen din. Jeg syns det er vanvittig uretferdig at dette kom opp midt i ferien. Har ikke ord. Kan du ikke prøve og legge vekk alt dette resten av oppholdet og heller ta det som eventuelt er når du kommer hjem igjen? Det er veldig mye posetive tilbakemeldinger her inne, som er veldig fint og kanskje godt for deg og lese, men så er det jo også noe negativt som gir deg frustrasjon og sinne. Det er ikke noe som hører hjemme på en bryllupsreise.
    Jeg tenker på deg og syns dette er ufortjent!

    Gode klemmer<3

   3. Linnea

    Har du i hele tatt lest overskriften på dette innlegget?? Skal Caroline være en syndebukk bare pga hun har utdannelse i journalistikk? Skal de andre bloggere være unnskyldt bare fordi de IKKE har denne utdanningen?

   4. Caroline skal ikke være syndebukk, og jeg er enig i at e24 kunne tatt opp bloggproblematikken på et mer generelt grunnlag.

    Men, når det er sagt stiller hun i en annen klasse en veldig mange av de andre bloggerne. Caroline har vært myndig i over 5 år, hun er godt over 20 år gammel, hun har tatt utdannelse, hun har hatt jobb flere ulike steder. Caroline har med andre ord mye mer livserfaing enn veldig mange bloggere. Og med erfaring og visdom følger det med krav om rett handling og det å være et forbilde for andre i hennes situasjon. Media og vi lesere forventer mye mer av en voksen gift dame med utdannelse og jobberfaring enn vi forventer av Voe på 14 og resten av ungdomsskolebloggerne som bor på pikerommet.

    Vi lesere er ikke dumme, vi vet godt at en blogg ikke er et redaksjonelt nettsted. Men selv om du ikke har en PLIKT til å følge Vær Varsom og andre retningslinjer som gjelder for redaksjoner, hadde vi som faste lesere forventet oss mer av deg. Forventet at du hadde sett dette komme (det har jeg!), og undersøkt bedre hva som er gjeldende lovregler for det du omtaler som din hovedinntekt.

   5. Innlegg fra e24

    Et innlegg fra en leser i debatten som pågår i e24. Snu meningen i denne kommentaren til noe positivt, så ser du at dette vinner du på: du blir «berømt», du får ny reise, du får enda flere blogglesere, osv. Den lille tabben din som e24 har overdrevet noe vanvittig, kommer til å gi deg suksess:

    «Sett ut fra et kommersielt ståsted er saken en skikelig opptur for Fotballfrua. Den sikrer hennes posisjon på blogglista og utrolig mye sympati fra den trofaste tilhengerskaren hennes. At jenta kaster seg inn i debatten om journalistikk versus blogging som hun skriver om på bloggen sin i dag, er en god metode for å holde liv i omtalen på. Det er åpenbart at jenta bruker saken for det den er verdt og lar bryllupsreise være bryllupsreise. Hun skriver i dag at hun ligger i fosterstilling og gråter. Hun beskriver en følelse av å være uthengt, og at hennes praksis er lik andre bloggeres metode for inntjening. Selvfølgelig skriver hun det! Leserne skal nå slå ring om lille vennen som kommer til å «bli syk» av oppstyret.Forskjellen fra andres tilnærmingsmetode er at å innynde seg hos et velrenomert forlag ikke gikk upåaktet hen. Det er også interessant å stå på sidelinjen og se objektivt på de involvertes engasjement. Det er innlysende at i tiden fremover vil Fotballfrua være et yndet objekt for den kulørte presse. Når hun returnerer til hjemlandet vil hun bli møtt av media på flyplassen. Da velger hun enten å ta på seg store solbriller og si «ingen kommentar», eller å snakke til de fremmøtte om hvor ødelagt bryllupsreisen ble. Hun vil bli invitert til «å snakke om saken» i radio og TV. Hun kommer til og med til å skrive en bok om sin historie! Da spiller det ingen rolle om hun må vinke farvel til tilkallingsjobben sin i side2. Hennes kommersielle verdi øker i takt med de henvendelser som gir penger i pungen. Det er åpenbart at dette er et PR – stunt på flere plan. Snart vil Carro være ute på en erstatningsreise, som plaster på såret for en mislykket Valigandutur. Og debatten vil rase mens pengene strømmer på. Genialt.» (Leserinnlegg fra e24, 22.nov.2010)

 36. Enig, enig, enig, enig, Caroline! <3

 37. Det er veldig urettferdig at de henger deg ut på denne måten.
  Jeg tror at de fleste som leser denne bloggen, vet at du får betalt for å omtale produkter, det gjør i hvert fall jeg. Så egentlig ser jeg ikke helt problemet..
  Synd at dette skulle skje akkurat nå når du er på bryllupsreise.

 38. Jeg kan godt forstå at dette er en sak de tar opp, det er litt uheldig å ikke nevne at man blir sponset for produktomtale, men det er jo noe veldig mange gjør. Ikke bare bloggere, men sjekk også yotube-sminke-jentene, det er en stor debatt om dem også.
  Uansett er det ikke fair å henge ut EN blogger som gjør dette, og etter at du har unnskyldt og lovet å ikke gjøre dette igjen, syns jeg det er unødvendig å gjøre som de gjør nå. Og i hver sak om deg nevnes det op til flere ganger at du ikke vil kommentere, som om dette er noe du vil holde hemmelig eller håper skal forsvinne av seg selv ved å ignorere det.
  En ide ville kanskje være å faktisk legge ut en produktomtale med disclaimer om at du blir sponset for det eller har fått produktet gratis, så kan du henvise journalister til dette. Det viser at du har lært av dine feil, og vil forhåpentligvis få dem til å slutte, eller eventuelt ikke bare fokusere på deg.
  Ikke la dette ødelegge ferien din!

 39. Dette blir rett og slett for latterlig. Skal man angripe noen, så burde det i hvert fall ikke være en av de som faktisk har vært ydmyk nok til å innrømme «feilen» de har gjort. At du blir offentlig hengt ut, fordi du vil skrive en personlig blogg i tillegg til å ha en journalistikk utdannelse blir jo helt usaklig..
  Håper du koser deg masse på bryllupsreise, og ikke tenk for mye på dette her.
  Du har nok flere enn du tror som støtter deg 🙂

 40. Ble skikkelig lei meg når jeg leste dette. Virker som noen tror du er en upersonlig datamaskin som er programert til og skrive en blogg, og ikke et menneske som trofast deler omtrent alt med leserne sine! Jeg synes du skal slå av pcen for resten av ferien, ingen fortjener og lese sånt på bryllupsreisen sin!!!!! Håper du klarer og kose deg resten av ferien, drit i mennesker som bare prøver og dra deg ned i sølen. Vet at det ikke er enkelt, men prøv. Vi lesere støtter deg 100% 🙂

 41. Ida Elise

  Ikke riktig å bare henge ut deg. De andre toppbloggerne burde også bli bli nedringt fra pressen, dersom du blir nedringt. De legger vel et ekstra press på deg, siden du har journalistutdannelse og «burde vite bedre», men det fritar på ingen måte noen av de andre toppbloggerne.

  Slå av mobiltelefonen og steng Internett den neste uka, og nyt Lars Kristian og bryllupsreisen uten at noen kan forstyrre.

  Men du burde luansett ikke banne i et innlegg. Råder deg til å slette banneordet i nest siste avsnitt.

  1. Fotballfrue

   Noen ganger er det godt å uttrykke sinne 🙂 Jeg banner jo aldri i noen innlegg, men i dette gjør jeg det altså for å vise akkurat hvor frustrert jeg er.

   – C

   1. Ida Elise

    Jeg skjønner godt at du trenger å uttrykke sinne. Det skulle bare mangle i en situasjon som denne!

    Samtidig finnes det kraftuttrykk som man kan bruke og som uttrykker sterk frustrasjon, som ikke er banning. Spesielt med tanke på at du er et forbilde for mange. Men du har i det minste tenkt gjennom det, og det er bra. 🙂

    Håper det går bedre med deg nå. 🙂

   2. Alexsandra

    haha Caroline, du kan jo alltid skriva.. Å huttemegtu og fyttikatten,,. heheheheheheh omg alt folk må terpa på…

   3. helene

    Herregud.
    Tror noen av dere glememer at Caroline bare er et menneske, og at de fleste mennesker banner av og til. Tror dere hadde blitt utrolig slitene av å konstant passe på hva dere sier og gjør, på grunn av stempelet som «rollemodell». Blir litt latskap å legge et slikt ansvar over på Caroline, normer for høfflighet og atferd får man hjemmefra.

    Tenker at det må være utrolig slitsomt å konstant få kritikk fra andre (uavhengi om den er konstruktiv eller ei) når det gjelder utseende, meninger, og skrivemåte. Slutt å bry dere så mye, hva er vitsen med å be henne fjerne banneordet? Ville du/dere bedt en person dere ikke kjente så godt om å slutte å banne om dere hadde hatt en normal samtale? Nei nettopp, fordi det er frekt.
    Caroline er et et voksent menneske, og trenger garantert ikke veiledning eller mer oppdragelse fra leserene sine (som antageligvis ikke er myndige engang), selv om det er i beste mening.

    Til Caroline: dette er mest sannsynlig din eneste (bank i bordet) bryllupsreise. Kom deg vekk fra pcen, og kos deg. Triste og kjipe dager kan du ha hjemme i Norge:)

   4. Ida Elise

    Aller først: Dette er et svar på kommentaren fra helene.

    Det er stor forskjell på muntlig og skriftlig språk. Man skriver ikke som man snakker, og man snakker ikke som man skriver. Det er derfor viktig å skille disse to typene kommunikasjon. Å banne er generelt ikke passende i skriftlig språk. Muntlig er det en annen sak, men som sikkert de fleste har fått med seg, så unngår man å banne i tv osv.

    Dersom en person jeg kjente hadde hatt blogg med mange lesere, og vedkommende hadde skrevet et innlegg med banneord, så hadde jeg rådet vedkommende til fjerne banningen og ev. erstatte det med et annet uttrykk. (Merk:Jeg skriver «råder», for jeg har ingen mulighet til å bestemme.) I en muntlig samtale med en venn hadde jeg ikke sagt noe.

    Selv om man har passert 18/20/23 år /blitt voksen, så vil ikke det si at man er ferdig utlært som menneske og dermed ikke kan ha godt av veiledning i enkelte saker. Caroline fremstår som reflektert, men det betyr ikke at andre ikke kan være uenig med henne. Ingen er perfekte, og vi kan alltid utvikle oss, selv om vi har blitt voksne og har mye livserfaring, gode begrunnelser, refleksjoner og trening

    Alder er ikke det vesentlige her. Det som er viktig er at kommentarer og kritikk (både positivt og negativt) er gjennomtenkt og gjerne begrunnet. Det gjelder uavhengig om man er 14, 18 eller 25+. For sikkerhets skyld kan jeg informere om at jeg er eldre enn Caroline, og jeg har en master innen nordisk språkvitenskap fra Universitetet i Oslo – jeg regner med at det gir meg mer etos her, selv om min bakgrunn ikke er det som er viktig.

    Caroline, jeg støtter deg i det du har skrevet. Er enig med helene i at du må komme deg bort fra datamaskinen og kose deg på bryllupsreise!

 42. Celine ;)

  You go girl 😉 Vær sterk, ingen er perfekte og alle gjør feil. der iblandt alle andre bloggere.. Jeg blir flau over det jeg leser på e24 etc, jeg kaller det nesten på grensen på mobbing, og henge ut en person av så mange ti talls andre mennesker.. Sørr du meg, virker det som de ikke har noe og skrive om, å driver å plukker på andre mennesker på denne måten, også dra den så langt. de burde skamme seg!

  Prøv å fortreng det, den siste uken dere har sammen , så kan du heller kicke some ass, når du kommer hjem.. ! Kos dere i paradiset 😉 =)

 43. Dette vil iallfall forhåpentligvis føre til at de fleste slutter å tenke på at de synes du gjorde noe unødvendig, til at de istedet begynner å tenke på hvor latterlige e24 fremstår ved å fortsette denne saken. Det er der fokuset bør ligge nå. Håpløst å bruke enkeltpersoner som skyteskive på den måten, de burde virkelig ta opp flere blogger når de først skal skrive om slikt.

  Vi støtter deg!

 44. Utrolig dårlig gjort! Du fortjener ikke dette, hvertfall ikke på bryllupsreise. Du er ei sterk dame, og vi lesere støtter deg. Uansett hva!

 45. Hei
  Jeg følger bloggen din hver dag men har aldri lagt igjen en kommentar. Føler det er på sin plass nå.
  Veldig skuffet over e24 jeg også. Syntes du har gjort alt riktig. Ikke bry deg om andre, de er bare misunnelig på alt du har oppnådd. Du er vakker, flink og i tillegg virker du som ei ordentlig koselig jente. Det er sjelden vare. Folk blir misunnelig på deg og ønsker å rakke ned på deg. Dessverre er det sånn noen ganger….. Ta vare på de som bryr seg om deg og glem de andre.

  Kos deg på bryllupsferie 🙂

  Hilsen ei jente på 34 år.

 46. Annie Helene

  Herregud, drit nå i hva de skriver om deg. Uansett, det gir deg bare flere lesere til bloggen, all pr er god pr. Det at de nevner deg spesielt er jo fordi du er den mest interessante bloggeren for tiden, den folk faktisk bryr seg om, de andre, pøh, hvem bryr seg. Så det er veldig positivt at du har blitt valgt ut. Uansett, folk driter vel i at du tjener penger på bloggen din, de kommer jo bare til å titte innom bloggen din, og vips, har du fler lesere enn noen andre. Så ta deg en drink og smil, for det er verre å ikke bli snakket om i det hele tatt 😉

 47. Stine Øyna

  Du har min fulle støtte, Caroline! Jeg opplever deg som den bloggeren på topplista med mest integritet, fornuft og ærlighet. IKKE la skandalehungrige journalister knekke deg. Du er ei fantastisk jente som inspirerer tusentalls av lesere hver dag! Jeg kunne skrevet side opp og side ned om hvor feil jeg syns det e24 gjør er, men jeg tror faktisk det bare hadde blitt en kopi av ditt innlegg. Det er lov å la slike ting gå inn på seg, og du trenger ikke å føle det som et tap at du gjør det. Det viser at du er menneskelig! Det er ikke menneskelig å tåle urettferdighet på dette nivået.

  Unner deg alt godt, spesielt en vellykket bryllupsreise!

 48. Ja, dette er urettferdig mot deg, Caroline! Ser ut som om de prøver å henge ut deg som enkeltperson, noe som du ikkje fortjener i det hele tatt! Men nå «kjenner» heldigvis vi bloggere deg, og kommer til å støtte deg i denne saken! Du fortjener så mye bedre, dette er ikke rettferdig gjort mot deg i det hele tatt. Skjønner at du er lei nå, men jeg beundrer deg at du har vært så tøff som du har, jeg bøyer meg i støvet for deg! 🙂
  Og nå må du prøve å nye ferien videre så godt du kan og ikke la noe mer ødelegge for deg! 🙂
  Stor klem fra Malin, som er og forblir en trofast leser 🙂

 49. Hvis det er noen trøst, vil si at nærmere ingen bryr seg om dette oppslaget.Det er en ikke-sak.Folk tenker ikke på det i det hele tatt, i promise you:-) Det er jo slik at alle liker penger, men «ingen» liker at andre har det, tjener det – og det er disse som lager denne saken på deg. Stå på og nyt solen og glem alle dustene som ikke har noe å gjøre her hjemme annet enn å skrive slike saker som ingen bryr seg om og som ligger langt ned på viktighetslisten.

 50. Dette har gått alt for langt nå!
  ALLE vet at bloggere blir sponset, alle vet at dere får penger for å vise frem ett produkt på bloggen, men fader heller, det er jo dette vi som lesere synes er spennende å lese om! Dette blir bare for dumt! Fortsett som før Caroline, jeg kommer i hvertfall til å fortsette å lede bloggen din så lenge den eksisterer!
  Du er faktisk en av de beste bloggerne vi har i Norge!:)
  Prøv å nyt ferien din!

 51. Skjønner godt følelsen din av å være knust, og i tillegg være så langt unna at du ikke kan ‘ta opp kampen’. Du har min fulle støtte. Nok en teit, mannlig redaktør som er så ego at han velger å kjøre dette løpet… Du har ditt på det tørre. Ikke tenk mer på det. Hev deg over småligheten og vit at en dyktig dame som deg har alt godt i vente. Dette kommer IKKE til å ødelegge karrieren din Caroline. Om noe, vil du komme forsterket ut av konflikten. Det er jeg sikker på. Du representerer en ny generasjon som forholder seg til nettmedier med en annen tilnærming enn både eksisterende redaktører og forelesere. Go girl!

 52. Tror du er den eneste bloggeren som faktisk tar dette seriøst,og blogger best og hensynsfullt. Du er sterk og modig,og IKKE la dette ødelegge bryllupsferien,og ihvertfall ikke deg! Vi som er faste lesere støtter deg fullt ut,og tror du får henge deg fast på oss.
  Dette var en unødvendig sak,og utrolig dumt å henge ut deg på denne måten!
  Stå på Caroline!! Du er fantastisk flink!

 53. Caroline

  Har sett saken med artikkler rulle en god stund på e24 de siste dagene nå, og er totalt unødvendig.
  Du fortjener ikke dette, og hvis man ikke er kjent med reglene for markedsføringen, så er det jo klart at noen kommer til å gjøre en glipp, og det er mange som fortsatt ikke er kjent med den.
  Hvorfor skal du være skyteskive for alle andre?
  En blogg har jo aldri ment å være noe annet enn en personlig dagbok, og kanskje litt mer. Alle blogger på ulike måter, hvorfor skal det plutselig tas opp som om det var en avis, for det er det ikke.
  e24 får holde seg til det de skal skrive om i stedet for å ødelegge noens bryllupsreise!
  Støtter deg fullt i denne saken!
  Fortsatt god bryllupsreise!

  1. Webutvikler

   Saken er bare det at denne bloggeren er næringsdrivende, og da må hun forholde seg til markedsføringsloven og hun må selv sette seg inn lovverket som gjelder. Å ta betalt for å skrive en produktanmeldelse uten å gjøre det klart at man har mottatt betaling for å skrive den bryter markedsføringsloven, og man kan ikke komme i ettertid med en unnskyldning om at man ikke visste om denne loven. Slik er den virkelige verden, og man må bare tilpasse seg den.

   1. Tone Tviberg

    Det er helt i orden at Caroline må forholde seg til markedsføringsloven, det er jeg helt enig i. Men måten denne saken har blitt framstilt av e24 er ganske skamløs og ikke god journalistikk. Dessuten har e24 bare valgt og fokusere på Carolines blogg, mens det er tusenvis av bloggere som gjør akkurat det samme som henne. e24 bruker henne som en skyteskive i denne saken, og det er urettferdig at hun skal ta hele støyten, hun har tross alt innrømmet feilen hun har gjort. Når de i tillegg sår tvil om hennes journalistikkutdannelse synes jeg at saken har fått et meget personlig preg og grenser til mobbing. Det er ikke OK!

 54. Hjelp! Dette fortjente du ikke!! Dette er ren uthenging og slike mennesker burde ha såpass selvinnsikt og kunnskap at de ikke slenger dritt rundt seg til avisene. I motsetning til de fleste andre bloggere har du innrømmet feil og gjort noe med det, mens de andre bloggerne trolig later som ingenting eller sletter andre innlegg. Etter min mening burde du blitt ROST for å ha stått frem og lagt kortene på bordet og bedt om unnskyldning. At ikke mennesker med litt kompetanse klarer å se forskjell på bloggen din og din rolle som journalist er for meg helt absurd! Bloggen er jo hovedinntekten din, og det du tjener de fleste pengene dine på. At du får betalt for produktomtale er for meg helt logisk, akkurat som det er like logisk at du ikke får betalt for det når du skriver på femelle eller side2.
  Håper du klarer å legge disse tankene til side og ikke lar uprofesjonelle mennesker ødelegge bryllupsreisen din. Du er hundre ganger bedre enn dem, så prøv å ikke bruk tiden din på å ofre de en tanke en gang – det er du for god for!! 🙂
  KOS DEG på bryllupsreisen, jeg håper du klarer å nyte resten av turen og legge vekk tankene – om ikke annet til du kommer hjem igjen. Det fortjener du!! Stå på Karoline, og vis at du er hundre reiser bedre 😀

 55. Først og fremst har jeg medfølelse – for at disse sakene ikke kunne ventet til etter bryllupsreisen! Uansett hvem som har rett og/eller galt, så fortjener ingen å få brullupsreisen (delvis?) ødelagt!

  For det andre; jeg skal innrømme at jeg ble skeptisk når jeg leste den første artikkelen om deg, og tanker som «tigger» osv. kom ganske fort! MEN jeg skal være den første til å innrømme at jeg hadde gjort AKKURAT det samme som deg! Nordmenn har UTROLIG lett for å tenke stygge tanker om andres suksess! Hadde du bodd i USA hadde du blitt hyllet.

  Til sist: den siste artikkelen nå, er rett og slett DÅRLIG journalistikk! Jeg har ingen utdannelse i journalistikk, men det trengs faktisk ikke for å skjønne at dette er, det er dårlig!

  Enten vinkler Brakstad, det Kokkvold sier om til noe helt banalt, eller så Kokkvold en idiot og burde alldeles ikke ha den stillingen han besitter!

  Jeg oppfatter at Kokkvold mener at du har tatt kontakt med cappelen igjennom din jobb på side2, og at bloggen din hører til side2.. Det er akkurat som han ikke skjønner at bloggen din er noe eget, personlig og har null å gjøre med side2, nettavisen, vg, dagbladet eller hvilke som helst aviser!

  Jeg håper du oppdaterer bloggen din videre mens dere er i Maldivene, det har vært utrolig å sett alle di flotte bildene! Men styr unna nettavisene, ta det heller igjen når du kommer hjem fra ferien deres! Kos dere masse, nyt hverandre å ikke la et par journalist-idioter ødelegge ferien deres!

 56. KOS DEG VIDERE I PARADIS C!
  Det er alt du skal tenke på nå.

 57. https://e24.no/kommentar/e24-kommentar/article3912562.ece her skriver de også om andre bloggere 🙂 stå på caroline, du er en nydelig og sterk kvinne ;*

 58. Prøv å legg alt dette til side og kos deg mest mulig på noe som ser ut som en fantastisk brullypsreise. Du har stor støtte fra alle oss faste lesere, og dette er bare så utrolig dårlig journalistikk fra dem sin side! Makan til oppførsel! Kos deg masse videre

 59. Ikke bry deg Caroline, dette er som du sier bare ren uthenging! Patetisk av E24, de skriver for det meste bare møl uansett. Kanskje du faktisk kunne tilby dem et kurs i rettskriving:)

  Kos deg på bryllupsreise og ikke bry deg om omverden resten av tiden! Løp en tur, hjelper alltid mot sinne, spesielt når man kan legge seg i en trygg armkrok etterpå 🙂

 60. Dette fortjener du ikke, Caroline! Eller noen andre for den saks skyld. Blir kvalm når seriøse skribenter henger ut folk på den måten bare for å skape blest. Skru av pc’en og gjør noe gøy, selv om det regner! Ikke la dette ødelegge ferien deres. Du er fantastisk, det må du ikke glemme! 🙂

 61. Helt ufattelig, at det går ann! Heldigvis er det få som gidder å bry seg med saken. Tror e24 må ha gravd DYPT etter folk som var villige til å uttale seg slik. For å ikke snakke om at de som uttaler seg er 45+, og det er DE som ikke har peiling på hva som er lov på en blogg og ikke. Hva vet vel de om det?

  I min vennegjeng har saken vært diskutert flittig, og jeg har aldri hørt en privatperson ymte om at «dette er hennes feil». We gurls support u!

  Kos deg videre på bryllupsreisen, og ikke ofre en tanke til på Kokkvold og Grimstad!

 62. En KLEM til deg fordi du er så snill og grei! 🙂
  Skru av PC og IKKE skru den på igjen før bryllupsreisen er over Caroline. Er mange som støtter deg, og dessverre noen nisser som har janteloven som lovbok. 😉
  Synes saken er blåst veldig opp, og er jaggu meg mange av de andre bloggerne som også fortjener litt tyn for det samme som du får nå. Synes oppriktig synd på deg!
  Ikke les mer om saken du, du fortjener å nye bryllupsreisen din til siste dag om det regner eller er sol. JEG støtter deg iallefall! og ser ut som det er ganske mange fler som gjør også. Fokuser på oss, å gi f… i resten. Så nyter du resten av ferien din! 🙂

 63. Syns utrolig synd på deg og dine Caroline! Det er ikke sånn bryllupsreisen skulle bli.. Voe er ikke noe bedre selv, leste på en blogg (luksusdyret) om at faren hennes hadde sendt henne en mail.. Sponsoren må betale for å sponse henne en gave.. Ta en titt her: https://www.luksusdyret.com/archives/10349

  Det er absolutt ikke du som skulle blitt omtalt i media, du som er ærlig og en herlig jente!!

 64. Victoria

  You go girl! Kos deg med mannen din nå, ikke gråt. Du har mange lesere i ryggen.

 65. Stå på du Caroline! Jeg leste også dette i går kveld, men jeg kan ikke si jeg fikk noe dårligere syn på deg! Alltids noen som skal rakke ned på en å prøve å gjøre deg til skamme.. ! Alle som har en nogenlunde tankegang skjønner deg i dette her 🙂 Ha en fortsatt fin bryllupsreise, å ikke la dette ødelegge for dere! 🙂

 66. Kjenner jeg blir veldig sinna for den urettferden som er ute å går her! De er noen stygge ekle mannfolk som ikke fant noe bedre å skrive om! Fanden ta dem altså! Håper noen kan skrive en artikkel om dem og henge de ut også! så får de kjenne på hvor ubehagelig det er! At stygge manfolk som detta klarer å leve med seg selv er hardt å tru.

  Jeg vil alltid tru på deg Caroline, ikke disse andre nettstedene.

 67. off og off , saa synd du maa styre med dette naa og ja de burde ikke barne nevnt deg i artikkelen sin paa e24! som jeg saa i mitt innlegg at alt du og andre bloggere maa gjore naa er og nevne hva som
  du er sponset for naar du skriver om
  det men ellers hardin. blogg vaert en av de som har minst «reklame» paa, frk andersen sin har jo endt opp som en levende reklame. jeg ble skikkelig frustrert at hun fortsatt ikke er helt aerlig men men. din blogg er den eneste jeg leser fullt ut. prov og
  kos deg resten av tiden, slaa av dataen litt, ta en coctail:)

  1. innlegget mitt angaaende dette temaet er naa paa femelle.no. vi stotter deg caroline, du skulle ikke blitt uthengt i denne saken!!

 68. Stå på Caroline!!!

  At du får betalt for omtalelser av produkter synes jeg bare er rett og rimelig. Jeg er veldig interresert i sminke, mote og velvære og synes det er topp med anmeldelser fra dere som prøver ut forskjellige produkter og NEI, DU ER IKKE ALENE OM DETTE….er nok mange andre bloggere som også får det.

  Jeg håper virkelig du fortsetter med denne supre bloggen, og kos deg videre på bryllupsreisen, det ser helt fantastisk ut.

 69. jeg synes du er FLINK jeg!!!! støtter deg fullt ut!! blogg er blogg!=)=) du er ærlig, saklig og ikke minst underholdende, jeg har ikke mistet troen på deg!=)
  kos deg masse videre på bryllupsreise, legg det som har skjedd i en «boks» og ikke tenk mer på det mens dere er på bryllupsreise! kooooos dere og nyt hverandre!=)

 70. Caroline daaa… Ikkje bry deg om ka èn person skrive. Det kunne likegodt vert en bloggleser som skreiv en kommentar i kommentarfeltet. Ikkje la den dusten ødelegge bryllupsreisa di. Du er fantastisk, fortsett med det. ha ei herlig bryllupsreise framover!

 71. Har medfølelse med deg! fatter ikke hva du har gjort (ironisk:)) for å få denne Brakstad på nakken. Det eneste jeg lurer på, er hva jobben din har med dette å gjøre? Hvorfor trekker de inn den i artikkelen? Lurer også på hva du tenker om sjefen din sine utalelser? Dere har jo helt klart litt ulike oppfatninger om hva stillingen din er / innebærer. Skru av pcen kjære Caroline og nyt ferien din. Er det regn så dra på spa, kyss mannen din og tenk at du tross alt er veldig heldig. Vi lesere heier på deg:

 72. Opp med hodet – alle gjør feil! Du har innrømmet en feil, og ordnet opp – ferdig med den saken.

  Selv om de i artikkelen liker å ha en syndebukk så betyr ikke det at alle som leser biter på. Give us some credit 😉 Er det noe vi i det 20 århundre burde ha blitt vant til så er det å ta ting som blir skrevet og omtalt med en liten klype salt. Folk er jo eksperter på å lage storm i vannglass. Du skal se at om noen dager er dette glemt og man er tilbake til å hakke på en annen stakkar som har gjort en feil eller gjør noe som er litt utenfor normalen. 🙂 Så dette ordner seg!

  Tenker jeg peiser på med en liten gladsak på morgenkvisten: Du vet det sikkert allerede, men bildene fra shooten til deg og Elise (livingdoll.no) er lagt ut nå på Nelly, og dere ser smashing ut! Så kan de kjipe og trangsynte folka fra artikkelen gå å ta seg en bolle.

  Ellers vil jeg bare informere om at her hjemme i Norge (Oslo) er det kaldt, mørkt og relativt kjipt som vanlig. Kos deg på bryllupsreise – ikke la teite ting ødelegge for dere 🙂
  Og PS! Drikk et glass champagne eller to for oss hjemme også 😉

  1. Fantastisk innlegg, som om jeg skulle sagt det selv!

   Ha en fin dag 😀

  2. Siw Irene

   Bra skrevet Tina.

   Støtter jeg Caroline. Har fulgt med bloggen din en stund, og må også si at om man ikke skjønner at du blir sponset på produktene du anmelder mangler man litt kunnskap.
   Du har jo selv sagt at produktuer du ikke ville brukt selv skriver du ikke om. Så så greit er det.

   Men det tyder jo på at det er lite nytt i finansverden, siden dette er headline-news i flere dager. Synes det er mange ting i verden som er viktigere enn å blåse opp dette.

   Nyt de siste dagene av bryllupsreisen og la blogg være blogg og telefon være telefon:)

   Kos deg.

  3. Henger meg på her jeg og.. Kunne ikke vært mer enig med dette innlegget (og 99% av de 388 andre innleggene i skrivende stund). La de trangsynte folka ta seg en bolle rett og slett.

   Støtter 110% her og håper ikke disse idiotene klarer å ødelegge for deg! (nesten så jeg lager «vi som støtter fotballfrue» facebook-gruppe, men jeg synes sånne grupper er teite, så dropper det ;)). Tanken som teller.

   Kos deg videre og gi faen i de jævla gamle idiotene (litt banning her og der er det ingen som har tatt noe skade av)

 73. Dette er urettferdig, Caroline! Du må prøve å ikke la det gå inn på deg. Husk at du har VELDIG mange som støtter deg! Pust rolig inn og ut noen ganger, og finn tilbake til den gode bryllupsreise-følelsen. Ikke la andre ødelegge ferien din!! Prøv å ha ein fin ferie videre!! 🙂

 74. huff og huff tenk å få ødelagt bryllupsreisen bare fordi det er agurktid.. og det de driver med er bare å drite ut seg selv. de følger jo selv ikke de regler som de mener du må følge.. jeg merker jeg gir opp litt. og føler veldig med deg!

  men ikke la dette ødelegge deg, og ikke la det ødelegge ferien. vi som leser bloggen din elsker deg og bryr oss ikke.. (dessuten forsto vel de alle fleste at du fikk penger for å omtale produkter, siden det er en kjent sak at du tjener endel penger på bloggen min.. )

  kos deg videre og ta masse bilder til oss her i kalde norge! 🙂

  stå på!

 75. Godt skrevet Caroline!! Utroli urett ferdig sak.. Å der kan vi vel snakke dorlig journalistik…. ;P

 76. Det er en urettferdig måte å gjøre det på, men det ser ut som de «bruker deg» for å sette fokus på problemet som er blandt toppbloggerne. De belyser en sak, og kjipt nok bruker de DIN sak for å gjøre det, for å gjøre bloggerne oppmerksomme på hva som er rett og galt osv. Dårlig at de gjør det, og utrolig trist å høre at det ødelegger bryllupsreisen din – det skal jo i utgangspunktet være en drømmeferie :- (

  Samtidig syns jeg det er dumt av deg å peke på andre bloggere når det er deg det gjelder denne gangen. JA, alle gjør det, men å peke på dem i tillegg for å liksom lette trykket på egen rygg, er ganske unødvendig i den saken her.

  Håper du får fred resten av ferien, kan ikke se for meg engang hvor ubehagelig alt det her må føles! Stå på, stay strong :- )

 77. Slå av pc og mobil å KOS DEG MED MANNEN DIN!:)

 78. Jeg synes du har skrevet et veldig godt innlegg om medianorge. I Norge er journalister obsessed med å lage drama ut av ingenting, og de er flinke til det. Det er ikke første gangen vi ser at journalister anklager bloggere for å «utnytte lesere» og det er rett og slett idioti. Mange bloggere livnærer seg av bloggen sin, og det er derfor helt logisk at man må tjene litt penger på det. Linjen mellom hva som er lov og hva som ikke er lov innen blogging blir bare mindre og mindre synlig, og det er vanskelig å hele tiden oppdatere seg på den fronten. Jeg har lest bloggen din lenge og har aldri fått inntrykk av at du er uærlig eller «seller dine meninger». Jeg føler også at du alltid har vært tydelig på hva som er markedsføring og hva som ikke er det.
  Dette er klassisk Janteloven som medianorge utnytter seg av. Om man klarer å skape suksess, så vil folk bringe deg ned i søla.
  Jeg synes du er en fantastisk flink blogger som virker både ærlig og troverdig.

  Kos deg på resten av bryllupsferien din. <3

 79. Du har nok masse støtte rundt om i norges ond kjære du!!! Håper inderlig at du skal få nyte resten av ferien. Blir jo f… Så frustrert vi også av å lese den siste artikkelen som kom, de blander jo kortene og ser jo ikke selv hvor dumme uttalelsene er!
  Vi støtter deg!!!
  Håper alle de positive kommentarene hjelper litt iallefall!!!:)

 80. Enig med stort sett alle over her, nå har E24 gått alt for langt i å henge ut bare deg som blogger når det finnes så mange andre som gjør det samme. Tragisk når gamle «eksperter» ikke klarer å skille mellom journalistisk arbeid og en personlig blogg, det er jo ikke det samme i det hele tatt!

  Spesielt synd at det skjer med deg, du som er den aller mest åpne bloggeren om sånne tema av alle. Når man innrømmer en feil, blir man lagt på hoggestabben foran alle andre fordi man var ærlig og innrømte det. Ikke greit, men du er sterk, stå på 🙂

  Kos deg videre på ferien din, og prøv å ikke tenk på hva som foregår her i lille Norge 🙂

 81. Mathilde

  Kjære Caroline!
  Skru av pc-en og nyt resten av ferien din. Dette fortjener du ikke!

 82. Dette var en unødvendig artikkel fra e24 sin side. Jeg lover deg at jeg skal være meget kritisk med å klikke meg inn på artikler fra e24 framover. Selvsagt tjener de masse på sin håpløse artikkel ved at alle vil lese om deg. Oppfordrer alle andre også til å ikke lese e24. Uthenging av enkeltmennesker synes jeg fint lite om.

 83. Blir så lei meg og sint av at du skal måtte tenke tilbake på bryllupsreisen og huske dette spetakkelet! Heldigvis skal dere være der såpass lenge at dette blåser over og at dere kan kose dere! Du VET at du ikke har gjort noe galt, og vi vet det! Du er fantastisk <3

 84. Stå på Caroline!

 85. Kjempe bra skrevet, å er helt enig med deg! Men syns likevel ikke det er greit at du prøver å sette fokus på at andre bloggere gjør det samme. At du skriver at du vil » forventer flere saker fra e24 fremover, hvor de også tar for seg andre bloggere som begår akkurat den samme feilen som jeg gjorde» syns jeg blir litt for dumt. Greit at d var du som ble skyteskiven denne gangen.. men ikke prøv å dra andre bloggere med deg ned i dritten. Greit at de har gjort det samme men hold deg for god til å nevne andre blogger, å at du vil se deres ansikt bli hengt ut ved neste oppslag.

  Ellers syns jeg du har en super fin blogg 🙂 Leser den hver dag å synes den er utrolig inspirerende! Håper du klarer å legge vekk pcen din resten av oppholdet 🙂

 86. Kjære Caroline,
  Jeg er helt enig i at dette er altfor drøyt – og har tatt helt av! Det føles, og er, helt urettferdig at det kun er du som stilles til veggs!

  Det er synd at dette skulle skje mens dere er på bryllupsreisen deres og at du må bruke den tiden og energien du heller skal bruke på mannen din til å måtte forsvare deg selv.

  Jeg synes selvfølgelig at det er hyggelig at du oppdaterer bloggen din, jeg leser den hver dag og blir grønn av misunnelse av bildene du legger ut. 🙂
  Men hadde det ikke vært en idè å slå av både mobil og pc og la verden her hjemme bare gå sin gang?
  Både du og mannen din fortjener å få være helt i fred og kun tenke på hverandre, alt her hjemme kan du rydde opp i når du kommer hjem. En bryllupsreise er man på (forhåpentligivs) bare èn gang i livet – nyt den!!!

  KOS deg masse videre, logg deg helt ut av alt – og la den eneste bekymringen din være om du skal drikke et glass vin eller Champagne før maten, og bestem deg for at du tar begge!

 87. Av med PC og mobil, rett bort til baren og få deg en drink, deretter tærne ned i sanden og vinden i håret. (Evt regnet i håret). Nyt resten av bryllupsreisen. Gi blanke blaffen i det som er her hjemme, det kan du deale med når du kommer hjem. Sånn, det var dagens strenge tale. KOS DEG!!!!!

 88. Altså, det er ingen av dine lesere som har et problem med dette. Ingen av leserne dine bryr seg om hva e24 skriver. Det at de publiserer en slik artikkel har absolutt ingen innvirkning på om jeg klikker med inn på bloggen din eller ikke. På samme måte kan ingen snakke meg fra å kjøpe Se og Hør, julemarsipan, en god vin. Jeg leser bloggen din, enten du er journalist eller ikke – fordi den er bra, og du er flink! Ta det til deg, Caroline. Prøv å hev deg over det. Spark gjerne i fra deg, da føler man seg litt bedre etterpå. Du er utrolig flink til å ordlegge deg, og har bloggen som et fint medium.

  Kos deg videre, for her er det kaaaaldt!!! 🙂

 89. Akkurat nå føles nok alt helt jævlig for deg, men slik er det når det blåser som verst. Ditt problem nå er ikke de som gir deg motgang, men deg selv. Du MÅ skru av PCn ellers blir ferieminnene dine noe du gruer deg til å tenke tilbake på. Dette kan du ta tak i om en uke når du kommer hjem igjen, leserne dine som bryr seg om deg forstår at du må ta hensyn til deg selv og din kjære. Trekk ut kontakten, la meg slippe å se flere innlegg fra deg på en uke(godt ment kjære deg). Når du så velger å komme tilbake vil du se at medieverden har kastet seg over et annet offer som de suger all livsvilje ut av, mens du har gått i glemmeboken.

 90. Ikke la dette ødelegge bryllupsreisen din da søte, snille Caroline. Du har da ikke gjort noe galt her.
  Håper du kan finne frem gode og fine tanker igjen, og kose deg masse på resten av resten av reisen.

 91. Caroline

  Du fikk nettopp min respekt tilbake! Nå tar ting helt av mot deg, og det er utrolig urettferdig å henge ut deg, av alle andre bloggere. Prøv å nyt resten av bryllupsreisen deres nå, sku av datamaskinen, telefonen og alt! Dere trenger sikkert noen dager uten alt dette tullet her nå!

 92. Kjære Caroline, dette fortjener du ikke! helt siden du dro på bryllupsreise har folk kommentert stygge ting og lager nå en sak om deg. Dette er bare tull syns nå jeg, bare nyt bryllupsreien og drit i alt annet! STÅ PÅ! 🙂

 93. Faktisk helt utrolig at det bare er deg media fokuserer på, det kan nesten virke litt som om når de først har fått en liten sak på deg så skal de grave frem mest mulig annen (usaklig) dritt også, selv om du faktisk har gått åpent ut og lagt deg langflat..! Det er i alle fall helt utrolig at de ikke også belyser at det finst flere hundre andre bloggere som har gått på samme feilen som deg når det gjelder å ikke opplyse om sponsing..

  Uansett hva som skjer må du ikke finne på å slutte med bloggingen din, Caroline – du har den desidert beste bloggen i Norge, både når det gjelder tema, innlegg, språk og skrivestil! Hele bloggen din er so utrolig gjennomført!
  Håper det kommer noe godt ut av dette til slutt, for eksempel en slik «Vær varsom»plakat for bloggere, som du selv har nevnt..
  Ikke gi opp, Caroline – for meg virker du som en herlig jente 🙂

 94. Synes de har tatt deg veldig hard som ift de andre bloggerene er ganske ryddig og ærlig om sponsing og betalte produktanmelderlser. Synes din blogg er den proffeste, og personlig den som tiltaler meg best. Så bare stå på og ri ut denne stormen.

  Synes i grunn det som Ulrikke Lund feks driver med er endel værre, hun selger jo klær drøyt overpriset på sin nettside (som selger som varmt hvetebrød til relativt unge/nærmest barn) Jeg kom over den ene shortsen hun selger til 599 inne på Primark i London til 4£ der. Da skjønner man jo tegningen. Hun linker også ALLTID i alle annlegg fra klær fra asos.com med en tracker som hun tjener penger på. Dette har hun aldri opplyst om til sine lesere.

  Og dette var jo bare èn annen stor blogg.. du kjenner sikkert til resten.

  Stå på Caroline, og ha en fantastisk bryllupsreise videre! 🙂

 95. Caroline, ikke la dette gå innpå deg! du og bloggen din er fortsatt det beste, kos deg på bryllups reise! 🙂

 96. Utrolig bra svar til E24.. Du fortjener ikke dette søte du, men prøv så godt det lar seg gå og kose deg resten av ferien / bryllupsreisen! Ikke la disse tullingene ødelegge deres romantiske tur <3

 97. Det er dumt at dette går ut over det som skulle vere ei fin reise! Det er utruleg kva bloggarar må gjennom til tider. Dessverre er det nok ein del av jobben.

  Alle burde forstå at det er eit skilje mellom kva du skriv på din private blogg, og kva du skriv når du opererer som journalist. Når det er sagt, så må det jo vere klart at truverdigheita di som journalist vert svekka av det at du sel meiningane dine på bloggen din. Det er vel strengt tatt ikkje i god journalistånd å selje meiningane sine (sjølv om dei gjerne er meiningane dine frå starten av)…

  Sjølvsagt skal du tene pengar på bloggen din. Du brukar mykje tid på den, og kvifor i alle dagar skulle du brette ut heile privatlivet ditt for så mange menneske utan å få noko att for det? Det er tydeleg at du jobbar målretta, og det skal du ha skryt for. Eg les bloggen din kvar dag, og kjem nok ikkje til å slutte med det første.

  Du kjem nok ikkje til å måtte velje mellom bloggen og journalistyrket. Det er nok mange som kan tenkje seg å ha deg i staben sin akkurat fordi du er blogar. På den andre sida er det nok likevel dei som meiner at det er etisk forkasteleg at du privat sel deg sjølv som reklame, særleg med tanke på at ein del av lesarane dine er så unge som dei gjerne er. Det er kanskje usakleg, men eg vil samanlikne det med det å ha ein lege som røyker. Mange vil nok forstå det slik at kva legen gjer på fritida si ikkje har noko å gjere med hans eller hennar evne til å jobbe som lege, men det vil nok alltid finnast nokon som stiller spørsmål ved kor vidt denne personen ser alvoret i arbeidet med å skape ei god helse.

  Du gjer ein god jobb på bloggen:) Lykke til vidare!

 98. Fast leser

  Hei!
  Synes det er veldig bra at du svarer sterkt på siste sak hos e24, men sladderpressen har en tendens til å grave enda litt til og skrive mer om saker om man kommenterer/ reagerer. Så mitt tips er å nyte bryllupsreisen ferie!
  Ha en fortsatt fin ferie!

 99. Mediestudent - fastleser

  Det har blitt skrevet gode støttekommentarer til deg på e24 også. Trolig er det mange som ble provosert av denne artikkelen Brakkstad skrev. Når det kommer til regler for blogging er det jo slik at verden ikke har kommet dit ennå. Studerer selv media på NTNU og ikke der en gang er det noen forhåndsregler for blogging. Blogging er på linje med facebook ett av mange nye sosiale medier. Det finnes lite av regler for de nye sosiale mediene, for de er nye fenomen som må testes ut først.

  Må ellers si jeg er fast leser av bloggen din 🙂
  Vær sterk også håper jeg alle disse kommentarene viser deg at vi lesere av bloggen din hvertfall støtter deg 🙂

  Prøv å gjør bryluppsreisen den beste for det! 😀

 100. Kjære Caroline!
  Du er et lett offer i denne debatten. Det er nesten kattens lek med musen! Du er pen, slank og vellykket. Du er gift og hadde eventyrbryllupet mange bare drømmer om. Du har en flott blogg som mange leser. Du tjener penger på bloggen din. I tillegg jobber du som journalist andre steder. Du har god råd og du har vannvittig mye pene klær og sko. Du er sunn og du har gode treningsvaner. Alle med litt mellom øra skjønner at dette dreier seg om sjalusi, sjalusi og atter sjalusi.
  Jeg leser bloggen din og av og til føler jeg sjalusi ift det livet du lever. Men så tar jeg meg i det; du er jo bare en vanlig jente som skriver om positive ting som veldig mange ønsker å lese om; klær, sminke, reise, bryllupp m.m. Du har funnet din nisje og den treffer så utrolig godt. Og det går virkelig ikke upåaktet hen. Hallo?? Vi lever i et lite land hvor janteloven lever i beste velgående!!
  Ikke bry deg mer. Kos deg hvis du klarer og tenk at dette kommer du styrket ut av. Jeg tror ikke du har mistet troverdighet eller lesere. Heller det motsatte!!
  Klem fra Norge:)

 101. Go caroline! Synes det er greit å belyse saken,men makan til håndtering av saken! Nå synes jeg du har fått tatt til motmæle på en saklig og troverdig måte, og håper du klarer å skru av pc og mobil resten av ferien. Når du kommer hjem er saken glemt! Håper solen kommer tilbake snart,og at du klarer å heve deg over dette som har skjedd! Du vet med deg selv hva du står for! Lykke til 🙂

 102. Karoline

  Dette fortjener du absolutt ikke.. En unødvendig artikkel. Håper ikke dette tar fra deg motivasjonen til å blogge videre, for bloggen din er veldig bra! Også får du prøve å kose deg videre på bryllupsferie!

 103. Stå på Caroline! Utrolig bra skrevet, ikke gi deg:)
  Stor klem til deg fra meg! Oooog husk…. KOS DERE VIDERE PÅ BRYLLUPSREISE!!!!! 🙂

 104. Fotballfrue

  Ville bare si tusen takk for alle støttende mailer og kommentarer 🙂 Er så godt å se at det er oppegående mennesker som leser og setter seg inn i fakta før de slenger inn en kommentar.

  – C

  1. Jeg skulle akkurat til å nevne dette med oppegående mennesker. Dette er ikke en fjortis-blogg, og du trekker lesere deretter. Jeg er 30, samboer og tobarns-mamma med god utdannelse. Flere av mine venninner følger bloggen din.

   Tror de fleste av dine lesere har hodet skrudd rett på, og ser forbi dette. Jeg ser iallefall rett igjennom det. Hva handler det egentlig om? Du har kommentert saken, og den burde være lagt død. Du er en smart forretningskvinne. Om du drev blogging gratis, med din markedsverdi – ja DET ville vært en sak å skrive om! For DET ville vært korttenkt og på grensen til skandaløst.

   PS – Tommy H. Brakstad er stygg.

   1. Helt enig. Dette var en latterlig sak i mine øyne, og kunne ikke brydd meg mindre. Men så tror jeg at alle dine lesere vet at du blir sponset, om du glemmer å skrive det i hvert innlegg du blir sponset for, tror jeg det er mange som skjønner det uansett!

    Stå på Caroline, og kos deg resten av ferien din!! <3

 105. Likte spesielt det siste du skrev. De maser på deg om at de bryter lover og regler, men de er ikke bedre selv. Snakk om å feie for sin egen dør….

  Ha en fin bryllupsreise søta!

  1. Likte spesielt det siste du skrev. De maser på deg om at du bryter lover og regler, men de er ikke bedre selv. Snakk om å feie for sin egen dør….

   Ha en fin bryllupsreise søta!

 106. Uffameien. så utrolig dårlig gjort.
  Om du vil ta opp dette med Ingunn, som trolig bare har gjort dette for penger, kan du ta kontakt med henne her:
  https://www.facebook.com/home.php?#!/profile.php?id=1187732999

  Lykke til videre, Caroline! 🙂

  1. Haha, må si jeg likte denne kommentaren Susann! Den var fin… Kanskje Caroline skulle tatt noen ord med denne Ingunn 🙂

 107. Jeg er stum, og kan ikke si annet enn: Caroline – jeg beundrer deg! <3
  Unner deg absolutt ikke dette, spesielt ikke på bryllupsreisa! Håper du får kost deg resten av ferien, tross dette..

 108. Ååååh!! Jeg kjenner jeg blir så SINT på hele VG jeg nå! For noen amøber, som angriper deg på denne måten. også på bryllupsferien din!!!! Dette synes jeg du skal blokkere fra minnet nå, den siste uken. Koble fra PC’en og nyte dagene med Lars-Kristian.
  La dem få høre det når du kommer hjem. Måten de har behandlet deg på er respektløs og uproffesjonelt!! BLIR SÅ FORBANNA!!

  Håper du klarer å nyte dagene likevel. Sender deg mange gode tanker!

  1. haha, VG ja…sånn går det når jeg er inne på 2 sider på en gang 😉 E24****

 109. stå på og prøv å drit i dette! viss jeg var deg ville jeg etter dette gode innlegget slått av datan og blogget når jeg kom hjem. både dette, og alle drittkommentarene fra de feite ustabile folkene som du har fått ang kropp, osv skal du bare glemme og nyte ferien. du ser flott ut, stå på videre 🙂

 110. Jeg er enig med så mange andre over her. Dette fortjener du absolutt ikke. Javel, så har du gjort en glipp, men du har jo innrømmet det!

  Jeg sier også: Slå av dataen og nyt de siste dagene med mannen din, vi venter på deg til du kommer hjem igjen!

 111. Drama-Norge sier jeg bare. Ei fjær blir til ti høns, Syns både du og e24 har driti dere ut i den saken her. Det er fint at du innrømmer de feilene du har gjort, journalisten i e24 burde vite når det er på tide å gi seg.

 112. FAST LESER

  Hallo!! Hva er det med dere voksne mennesker som drar dette så sinnsykt langt…Caroline har lagt seg flat og innrømmet at hun har gjort en feil. Hvorfor,jeg spør hvorfor?.er det misunnelse ute å går?.Dette er ingen sak lenger,hun har innrømmet feilen.Hvorfor fortsette med dette tullet?er det for å trakkasere en ung velykket dame med vakkert utseende og en kropp de fleste kan misunne henne?Vet det er godt voksne damer på min alder som faktisk er de verste når det gjelder misunnelse.En fryktet sykdom,spør du meg…
  dette begynner jammen å bli idiotisk,tenk å publisere jobb og utdanning,dra inn lærer og sjef ..herregud,dette lukter det jaggu surt av lang,lang vei.

 113. Syns du takler dette veldig bra, Caroline! 🙂 Alle med litt vett i skallen skjønner at denne saken har godt alt for langt. Syns det er usmakelig å henge ut enkelt personer på denne måten, spesielt med tanke på hvor mange bloggere som blir sponset/betalt for ting uten å si ett ord. Nå syns jeg du skal prøve å legge bloggstresset litt til side, og kose deg masse på bryllupsreisen! 🙂

 114. Elisabet

  Bra skrevet Carolind!
  Stå på! og legg vekk disse tankene nå på bryllups reisen! drit i han, når han ikke har noe bedre å gjøre enn å forstyrre deg når du er på bryllupsreise feiler han noe jævlig stort!

 115. Hei!

  Jeg leste artikkelen her om dagen, og ble helt satt ut. Jeg fikk vondt på dine vegne. Det var helt unødvendig. Akkurat da jeg leste håpet jeg at du ikke hadde internett der du var på ferie, men så kom jeg på at; selvfølgelig har du det, du blogger jo daglig.

  Jeg håper en slik sak ikke skal få knekke deg Caroline, bare gjøre deg sterkere:-) Du har en seriøs og flott blogg som jeg følger hver eneste dag. Begynner å bli lei alle disse toppbloggerne som skriver om tull og ingenting. Du skriver både bra og har fine tekster. Du må ikke slutte å blogge Caroline.
  Kos deg videre på ferie! Svelg denne dumme hendelsen og nyt et glass champagne i kveld:-D Vi ser vel alle hvem som har dreti seg ut i denne saken.
  🙂 Ina

 116. Vaer ved godt mot

  Kjaere Caroline!

  Jeg har veldig vondt av deg naa. Jeg sier det samme som mange andre: Slaa av dataen og nyt tiden med LK! Jeg skjoenner det ikke er lett, men vit at urettferdighet er noe som rammer oss alle sammen. Naar vi forklarer og legger oss flate for eventuelle feil vi har gjort, hva mer kan vi da gjoere??? Det er ikke enkelt aa bare skyve fra seg angrep, men tar vi det innover oss og lar andre kjoere over oss, utsletter vi oss selv. Ofte lar vi det gaa for langt, og vi blir nesten syke av det… Helt til det kommer én dag der vi reiser oss igjen, og bestemmer oss for at naa er det nok!
  Reis deg Caroline, bestem deg for at dette ikke skal gaa innpaa deg lengre! La ord prelle av deg, og nyt det gode du har rundt deg naa!

  Tenk paa alle dem du har rundt deg som vil deg godt. Du har en mann og familie som elsker deg, gode venner, og en jobb du trives i 🙂 Du er paa bryllupsreise i paradis, selv om det regner litt 🙂 Saa ta med mannen og dans i regnet!

  Som en kristen dame, vil jeg bare si dette: Jeg ber om at Gud skal gi deg kraft og stor fred i denne saken naa, i Jesu Navn! Jeg ber om at du og Lars Kristian skal nyte de siste dagene, og at all urettferdighet skal prelle av dere.

  Vit at det er én som alltid holder deg oppe naar noen proever aa holde deg nede!

  Jeg oensker dere en velsignet fin ferie! Nyt kjaerligheten og hverandre!

 117. Helt enig med deg Caroline! Ikke gi deg 🙂

 118. Veronica

  Dette er forferdelig urettferdig. De har helt sikkert bare brukt deg som et eksempel. Kanskje de irriterer seg over at en blogg kan bli så populær? Vi leserne er like glad i deg, uansett hva andre måtte mene om deg og bloggen din.

  Nyt resten av bryllupsreisen din! 🙂 <3

 119. Nei, dette fortjener du ikke! Du har jo vært kjempe ærlig fra starten om det! Og så er det også sånn at vi som leser bloggene vet at sponsing er en del av gamet og tar anmeldelsene med en klype salt. Du derimot anbefaler kun ting som er bra produkter og som du kan stå inne for. Ikke bry deg med artikkelen og kos deg på bryllups ferie! For et vakkert sted!

 120. Huffda Caroline, dette var ikke noe kjekt – i hvert fall ikke mens du nyter brullupsreisen din. Jeg syntes du har håndtert dette veldig bra og saklig, også får redaktøren av innlegget på e24 tenke seg om hva han/hun egentlig har skrevet. Det kalles uthenging av enkeltpersoner, og det burde ikke bli gjort på måten som det har blitt gjort på, definitivt.

  Kos dere videre på ferien, prøv å ikke tenk for mye på dette! Du fortjener bedre 😉

  Hilsen Emilie, trofast leser.

 121. Caroline!! Nå skal ikke du høre på negative kommentarer eller negative skriverier..
  Jeg blir så sint!!! Skulle virkelig ønske jeg kunne kommandere deg til å ikke bry deg om det.. selv om jeg skjønner at det må være fryktelig vanskelig..

  Jeg tror alle syntes at Carl-Erik Grimsta fremstår som en idiot.
  Herregud da.. Alle vet at bloggere har reklame på bloggen sin og vi er jo ikke så dumme at vi ikke forstår at dere får betalt for det.. men vi regner jo med at dere er ærlige.. det skriver dere jo selv..
  blir sint når andre mennesker tror blogglesere er noen idioter..

  Stå på Caroline.. dette vil blåse over.. Å husk at vi ikke bryr oss om dette i det hele tatt!!

 122. Heihei Caroline!
  Jeg får temmelig vondt når jeg leser dette innlegget her. Men du må bare fortsette å kjempe, og ikke grave deg ned pga dette. Du er sterk, og det tror jeg leserne dine vet 🙂 Og det er helt sant at det å blogge og å være journalist, er to helt ulike ting. Bloggen er noe du gjør frivillig, og vi leser bloggen din for du inspirerer oss, og alt du skriver om interesserer meg stort! Du er et forbildet for mange, og jeg digger deg. Bare tenk på dette dersom du har det tungt 🙂 Du er en kjempe flink blogger, som virkelig gir alt. I motsetning til mange andre, så både leser du det vi lesere skriver til deg, og du svarer også på mange innlegg.
  Jeg tror også at ingen av leserne hadde blitt irriterte om du ikke blogget på resten av bryllupsreisen din, du fortjener en pause, og ingen mobil/internett på noen slags måte. Nyt tilværelsen med din flotte mann, så får du heller kjempe for denne saken når du kommer hjem! Stå på 🙂

 123. Seriøst Caroline – DRIT I DEM!! De er tapere som er misunnelige på deg og det fantastiske livet ditt, som må rakke ned på de som er bedre enn dem for å føle seg bittelitt bedre selv.

  Du må ikke finne på å la dette ødelegge bryllupsreisen din! Reis deg opp, kast på hodet og tenk for deg selv «Jeg er bedre enn dem, de skal ikke få lov til å rakke ned på meg fordi de selv har et så utrolig stusselig liv»

  Ikke tenk ett sekund mer på dette før du er hjemme i Norge, vet det selvfølgelig er vanskelig, men hver gang tanken slår deg, gå til LK og stjel et langt kyss! Så glemmer du nok de idiotene hjemme i Norge fort som svint 😀

  Ha en fin dag, regn er jo litt romantisk også da, hvis det er varmt i tillegg, da kan dere jo sitte under tak oppå hverandre og bare kysse og dulle med hverandre 🙂

 124. Jeg kunne bare ikke la vær å legge igjen en kommentar nå! NOE SÅ DUMT!!! Jeg føler virkelig med deg Caroline! En ting er å ta opp denne saken, men i tillegg å plage deg med det på brullypsferien din! Jeg får vondt av det!

  Stå på, du virker som en fantastisk jente, som har en fantastisk mann som støtter deg! Ikke la dette tullet ødelegge ferien deres! Nyt hvert eneste minutt(som jeg tror dere gjør) og steng ute resten av verden(i den grad det er mulig!)! Jeg støtter deg 100%!

  Kos dere videre! 🙂

 125. Jeg heier på deg Caroline, men du bør nok ta en prat med arbeidsgiveren din. Redaktøren for side2 sier du IKKE er journalist hos de, kun tilkallingsvikar, mens du sier du er journalist. Synes det er litt merkelig.

  1. For real????
   På sykehus jobber de fleste sykepleiere som vikarer. Tror du da de jobber som «vikarer» når de da har en vakt eller som sykepleiere?????
   Mulig et skudd i blinde, men antageligvis jobber Caroline som journalist når hun har et oppdrag for side2.

   1. Det er sjefen til Caroline som sa at hun ikke ble regnet som journalist i Side2 fordi hun jobbet som tilkallingsvikar og i snitt annenhver helg. Hun er selvfølgelig journalist av utdanning, men regnes ikke inn i journalistteamet i side2. Han sa også at de som regel brukte studenter etc til slike stillinger og at de alltid var i følge med en av «heltids»-journalistene på jobb. Jeg stusset veldig over dette! For det første har jo du alltid omtalt deg selv om jounalist hos side2. Uenigheter om stillingstittel?
    For det andre er jeg enig med Silje over her, virker merkelig at han «fratar» deg retten til å kalle deg journalist hos side2 fordi du jobber så sjelden. Annenhver helg er vel ikke så sjeldent? Hva tenker du om dette Caroline?
    Jeg synes du er tøff.

   2. Fotballfrue

    Jeg har snakket med arbeidsgiveren min om dette i dag, for jeg stusset over det selv.

    – C

   3. Herregud. At du må gjennom så mye unødvendig dritt når du er på bryllupsreise er helt utrolig.

    Latterlig at det er voksne mennesker dette dreier seg om. Forksatelig!

    Ikke vær lei deg og gråt, folk flest har glemt det allerede. Ingen bryr seg. DET burde heller ikke du! NYT ferien, det er det du skal bry deg om nå. At folk har så stor mangel på respekt er motbydelig.

 126. Innimellom kreves det litt eksta av oss mennesker, Caroline! Stå på og ikke la dette knekke deg! Vit at du har ditt på det rene og at leserene dine støtter deg! Vi begår alle feil, og da må man bare komme seg videre! Kan hende alt vil føles lettere etter en time på mølla vet du… 🙂 Kos deg videre!

 127. Hei Caroline.

  Først av alt vil jeg som første kommentar fra min side, si takk for at du har en så flott blogg. Du virker veldig jordnær og hyggelig, og jeg hadde likt å tatt en kaffe med deg en dag 🙂

  Som en av norges største bloggere, så bruker du mye tid, arbeid og krefter på å gjøre leserne dine fornøyd. Du utleverer deg og ditt personlige liv for alle til å lese/se, enten du har en god eller dårlig dag.

  Og dette forventer da folk at du skal gjøre uten lønn, uten fordeler, nakent og sårbart.

  De kan bare spise grøten sin

  De er bare sjalu

  Du har klart noe som vi andre bare kan drømme om. Og gratulerer med det!

  Ønsker deg all rikdom, men jeg tror nok at du er en av de «få» juvelene som ikke ser på penger som rikdom. Jeg tror nok du egentlig ikke bryr deg om hvilken merke sko du har osv. hvis alt kommer til alt.

  Du er et forbilde og til inspirasjon for mange. Så blås i de der media folka. Det er så mye feil journalistikk uansett at jeg nesten ikke leser aviser eller ser på nyhetene mer.

  Stor klem 🙂 Kos dere kjempemasse!

 128. Leser og atter leser;-)

  hmmm…..jeg innrømmer at jeg var i tvil:p
  hvem skulle jeg tro på?….. (ikke den skarpeste kniven i skuffen, jeg altså:-)
  hehe, men jeg tror deg! Ikke noe mer tvil…

  Leser bloggen din hver dag, men sjelden jeg kommenterer
  🙂 hm

  Men kos deg videre i paradis!!!!

 129. Hei Caroline!
  Jeg har fulgt bloggen din i snart et halv år og jeg må si at du er kjempeflink til å skrive:-) Jeg har hatt en veldig vanskelig periode, men du og bloggen din har motivert meg mye. Jeg skjønner godt at du blir provosert av sånt, men dessverre er det slik at det finnes personer som ikke liker at andre lykkes,og hvis du tar deg nært av sånt lykkes slike personer med å ødelegge for deg. Nyt ferien, og DU vet godt hva som er riktig eller galt av det du har gjort. Dine trofaste lesere kommer alltid til å følge bloggen din uansett hva som blir sagt om deg, og de som tviler burde du bare gi blaffen i.

  Kos deg på ferien;-)

  Hilsen Hina

 130. Hei Caroline! Jeg bare føyer meg i rekken av de andre her og sier STÅ PÅ CAROLINE!! Dette er en sak som ikke bare gjelder deg, og det er så ufattelig synd at du og din blogg blir brukt som eksempel. Du har enormt mange trofaste lesere som elsker bloggen din og kommer til å fortsette å følge med. Dette er en storm som kommer til å blåse over! I mellomtiden vil jeg råde dehgtil å holde deg mest mulig vekk fra nett og heller fokusere på deg, din mann og deres paradis. Ta den noen dagers bloggpause nå, alle vi forstår, og kos deg!

 131. Dette fortjener du virkelig ikke Caroline!! Du har maaange lesere i ryggen nå, kos deg masse videre på bryllupsreise, og prøv å glem alt dette dumme!

 132. Caroline, selv om jeg vet det er vanskelig (jeg skjønner du vil forsvare deg selv), synes jeg rett og slett at du bør ta rennfart og drite i alle disse påstandende, og prøve å KOSE DEG videre på bryllupsreisen. Ta en pause i fra alt som heter blogg, drittfolk og stress, og konsentrer deg om det du skal på ferien din 🙂 Vi som støtter deg i denne saken og som er faste lesere er her fortsatt når du kommer tilbake også.
  Du har fått ufortjent mye dritt kastet i fanget ditt, og du har måtte tatt ansvar for det som så mange andre store bloggere også gjør. Alt har blitt tatt opp på helt feil måte og ikke minst på helt feil tidspunkt.
  Prøv å kos deg, og så kan du heller ordne opp i dette når du er kommet hjem (og kanskje noen folk har fått roet seg). Ingen bør forvente at du skal ta dette nå..

 133. Vi som leser bloggen din daglig og føler at vi «kjenner» deg, vet at du ikke har ment å gjøre noe galt. Du har bare gjort som alle andre bloggere gjør ift sponsing og muligheten til å tjene på å gjøre noe du er flink til og elsker. Jeg synes du har vært kjempe flink og er veldig heldig som kan leve av bloggen – ingenting er gratis!

  Slå nå for guds skyld av den forferdelige pc´ en og kontakten med omverdnen. Dette er over like fort som det kom, så bare ignorer alt tullet fra bedrevitere.
  Vi forstår at du ikke blogger når du er på bryllupsreise, ta det heller igjen når du kommer hjem.

  Nyt resten av bryllupsreisen og kos deg med den flotte mannen din!

 134. Ann Kristin

  Blir oppgitt over hele saken. Du er blogger, dette er ikke en journalist-styrt/redaksjons… nettsted. Det er ditt liv, og du har fullstendig rett i å reagere på den måten du gjør, og si klart ifra. e24 er en haug med rasshøl som bruker all sin tid på å få flere til å lese sin avis! Jeg digger deg, bloggen din og dine anmeldelser, og det er helt lov å gjøre menneskelige feil, men noen folk mangler empati og hjerte. Stå på, kos deg videre på resten av bryllupsreisen du. <3

 135. Dette har blitt dratt veldig langt. Håper du kan legge deg litt bak deg etter at du har skrevet disse to innleggene og prøve å slappe av og kose deg på resten av bryllupsreisen din! Hilsen en trofast leser 🙂

 136. Stå på Caroline!! Skru av både mobil og internett, og ikke la dette ødelegge bryllupsreisen deres!!

 137. Jeg har vært fast leser lenge.. nå har jeg bare lyst å gi deg en stor klem !! 🙂 Lage «heia fotballfrue» demonstrasjon her hjemme. Dette har jo utviklet seg til personangrep.
  Jeg heier på deg !!! Du skal vite at det er det mange som gjør. Vi skjønner hva du sier..og at du er frustrert.. Synes du har handlet utrolig bra og ryddig i forhold til denne saken !! =) varme tanker

 138. Huff, dette skjærer med faktisk i hjertet å lese. Du er i paradis nå, og så bli deler av ferien ødelagt på denne måten. Jeg blir så sint på folk som gjør sånn altså. De som har skrevet om denne saken har helt sikkert vært på bloggen din og vet at du er på bryllupsreise. Noen ganger kan man lure på om mennesker bare er ondskapsfulle, for jeg får også følelsen av at dette er for å ta deg. Som mange andre synes jeg du har det perfekte liv med familie, mann, vakkert utsende, (listen er uendelig) men jeg ser heller opp til deg enn å være misunnelig. De får vel penger for å skrive slike artikler da, men det å ta opp dette når dere er på reise er det som gjør meg spesielt sint og trist.

 139. e24 driter seg rett ut. Blir skikkelig opptrekt av å lese det de skriver. Er de totalt dust? Så skriver de «Eriksen har på tross av gjentatte henvendelser fra E24s ikke svart», selv om de er fullt klar over at du er på bryllupsreise. Det virker som de prøver bevisst å henge deg ekstra ut, som om du ikke vil kommentere dette. De kan søren meg ikke klage på deg, når de selv holder på på denne måten.

 140. Hei

  Jeg lurer egentlig på.
  Du anbefaler ikke produkter du ikke liker og later som du liker dem fordi du har fått penger?
  For hvis det ikke er sånn, synes jeg ikke dette er noe problem =) tullehuer de folkene!
  Håper du klarer å kose deg litt på bryllupsreise 🙂

  Klem Martine

  1. Fotballfrue

   Nei, det er nettopp det jeg aldri har gjort. Da hadde saken vært en annen. Produktene jeg omtaler er gode produkter, som jeg selv bruker, og har testet over lang tid. Jeg ville aldri anbefalt noe som er dårlig, da kunne jeg bare kastet troverdigheten min ut av vinduet.

   – C

   1. akkurat det som jeg er irritert over, at DU har blitt hengt ut som ikke har en reklame blogg i det hele tatt og naar du har lagt ut produkter gaar du god for dem..

 141. Hilde Kristin

  Dette er selvsagt og gå for langt, alle untatt han skjønner at dette ikke er jobben din som jornalist men deg som privatperson! 🙂 håper dette ikke ødlegger hele bryllupsreisen deres! 🙂 flott at du skriver dette på bloggen din, håper dagen din blir bedre!! 🙂 🙂

 142. karoline

  Jeg leste artikkelen på E24 i går, og var ganske spent på hvordan du skulle komme deg ut av dette. Ser jammen ut til at du vant. Både med et godt og saklig svar (på egen blogg) og ufattelig mye støtte og bra kommentarer her. Du er god! Ta et seiersglass i kveld og kos deg med mannen din 😉

 143. Hei Caroline:) Har vært fast leser lenge nå, men er dessverre svært dårlig til å legge igjen kommentarer. Dette er faktisk min første, for dette innlegget må jeg jo kommentere! Har lest saken i e24, og den artikkelen er stygg. Stå på, kos deg på bryllupsreise 🙂 Nyt dagene, vi leserne støtter deg uansett! 🙂

 144. Kristina

  Det her fortjener du virkelig ikke! Jeg har lest bloggen din fast i flere måneder og at du ville lyve om noe sånt, er bare helt absurd. Helt enig med deg at det er unødvendig å henge ut KUN deg. Hev hodet og gi blank f i dem. Jeg digger deg Caroline!

  Kos dere videre på bryllupsreisen! 🙂

 145. stakkars deg. Dette synes jeg virket kjempe urettferdig, og håper du har det greit. Grunnen til at det er nettopp du som blir uthengt er sikkert fordi du er en kjendisblogger. Gir det rett til å henge deg ut? nei.
  Håper du kommer deg opp av senga, ta deg litt champagne, ikke tenk, bare nyt utsikten og mannen din, ikke la den stygge saken ødelegge din livs reise. Ta deg en pause fra bloggen. ikke tenk, bare nyt!!!!

  på en måte, gjennom bloggen din, nettopp fordi du skriver som deg og ikke som journalist, så blir man som leser bloggen din godt kjent med deg. Og glad i deg. Ingen ønsker deg noe vondt!!Ha en fin dag, og tenk,m her hjemme er det massse snø og kaldt nå…….hehe!!

  anja

 146. Anne Grete

  Roser er røde
  Fioler er blå
  Veligandu er fantastisk
  og det er du og!

 147. Hei Caroline 🙂

  Synes denne saken er litt interessant. Jeg skjønner godt at du føler det er litt urettferdig at akkurat du, alene, blir trukket frem som syndebukk i forhold til bloggere som tar seg betalt for å anmelde produkter. Men faktisk så er jeg helt enig i at det er på kanten av god etikk. Jeg leser mange store blogger, og jeg støtter bloggerne i svært mye, men synes det er grovt at man ikke vet hvilke meninger som er kjøpt og betalt for og ikke. For eksempel synes jeg det er rart at så mange er uendelig positive til alle disse juggel-produktene fra makestyleshop og you name it – ting som ikke selger bra noe annet sted enn via blogger. Blogging har for lengst blitt business, men særlig moralsk synes jeg ikke det er å bruke leserne sine til å tjene penger uten at de skjønner det selv. Når man så har tjent tusenvis av kroner uten å opplyse leserne sine at man har fått betalt for produkter man har anbefalt dem, synes jeg man kan være litt ydmyk… Igjen, dette gjelder alle bloggere. Da ville kanskje også journalistene gitt seg. Forskjellen er at det var akkurat din mail om ønske om betaling til et bokforlag som ble informert om til e24. Vi skjønner at du ikke er alene, og jeg synes til en viss grad at e24 har gått litt vel langt. Men når man kan tjene rått på blogging sier det seg selv at noe er feil.

  Problemet er at bloggerne gjerne er unge mennesker, men når man driver selvstendig plikter man seg å sette seg inn i lover og regler selv om man er ung. Dette gjelder også gaver man mottar som det skal opplyses om og det faktum at man har massiv påvirkningskraft. En blogg er offentlig og man må ta ANSVAR for absolutt alt man skriver om. Ingenting skal kunne bortforklares med at noe bare er «en blogg». Nå føler jeg meg streng her, men jeg synes blogging i Norge har gått litt langt. Synes godt e24 kunne trukket frem flere blogger enn å bare fokusere på din.

  Når det er sagt håper jeg du greier å kose deg på bryllupsreise… Det går over! 🙂

 148. Søte du…..
  Kos deg på tur og snart er denne saken ute av verden!
  klem klem

 149. Anne Panne

  Stå på, Caroline! Jeg sier meg enig i alle som har gitt deg flotte støtteerklæringer over. Hva i alle dager er det E24 holder på med? Virker som om journalistene som skriver om deg er bitre av en eller annen grunn. Ikke bry deg om det! De dummer seg ut!

 150. Kjipt at slikt skal skje på bryllupsreise. Men forsøk å tenke følgende; om ett år er denne saken (som de ser ut til å spesifikt rette mot deg) muligens ikke like opphettet. Folk vil slutte å tenke så mye på det med tiden – og det vil du også. MEN bryllupsreisen din er noe du kommer til å tenke på resten av livet! Derfor – så langt det er mulig – vær sterk og prøv å danne flere koselige minner du kan ta med hjem fra øya. Og noe av det positive er alle leserne som støtter DEG!

 151. Jeg syns ikke du fortjener dette. Men det du ikke skjønner er at din utdannelse som journalist gjør at du burde skjønt bedre. Det setter faktisk en grense for hva du kunne og burde gjøre på bloggen. Å si at det å skrive en blogg ikke har noe med utdannelsen din å gjøre/ jobben din som journalist er faktisk bare tull. Hvordan tror du det hadde vært om en advokat skrev en blogg og under skrivingen av denne bloggen brøt en haug med advokatetiske normer for å så si; en blogg har ikke noe med mitt yrke å gjøre.

  Dessutten er bloggen yrket ditt, du får betalt og det er nettopp pga din utdannelse man stiller spørsmålstegn ved din opptreden. Andre bloggere har ikke journalistbakgrunn, nettopp derfor blir det kanskje ikke sett på som like ille når de opptrer likt som deg. Din bakgrunn stiller skjerpede krav til din opptreden.

  1. Stine Marthinsen

   VELDIG bra skrevet. Saklig, egne meninger kom godt fram, samtidig som det ikke er agressivt. Supert, som om jeg skulle sagt det selv 🙂

  2. Det du skriver her er helt absurd. En blogg er noe privat og en plass hvor mann kan ytre sine egne meninger. Det er ikke slik at hvis mann er norsklærer på skolen, så har mann ikke lov å ha skrivefeil på egen blogg!!! Så lenge mann gjør jobben når mann er på jobb, så kan mann leve fritt på fritiden.
   Makan til tosketeutsagn.

 152. STÅ PÅ!
  Du motiverer meg hver dag til så mye positivt. Nyt bryllupsreisen, og takk for at du er så engasjert!

 153. IdiotTommy har jo selv en blogg..
  https://www.tommybrakstad.no/Websted/blog/blog.html
  hva vet vi om at han ikke får betalt 10.000 for å skrive et innlegg om iPhone… (satt på spissen)
  sitat Gaute Tyssebotn; «- En journalist på heltid kunne selvfølgelig ikke ha hatt slike engasjement ved siden av jobben»
  Under «my scrapbook» finnes det en link med teksten «Skamløs blog for Brakstad». Nå er innholdet borte, men man kan jo alltids spekulere i hva det har stått.

 154. Kjære Caroline, glem denne saken! Dropp det, ikke tenk på det, ta en pause fra skrivingen på bloggen om det er det som må til! Du er på en fantastisk øy med mannen i ditt liv, ikke la slike oppblåste media saker påvirke dagene som er igjen. Jeg tror nok at flertallet av dine lesere ler og rister oppgitt på hodet av artikkelen på e24 – det blir jo bare for dumt. Nyt dagene og hverandre <3

 155. Kjære Caroline! Jeg har vært fast leser av bloggen din omtrent siden begynnelsen, men har ikke vært flink til å kommentere. Men nå må jeg bare få uttrykt min støtte!
  Dette er veldig ufint og dårlig dømmekraft av journalistene som har skrevet artikkelen og de som har blitt intervjuet. Som du sier er dette en blogg. Veldig bra innlegg du har skrevet her, håper disse menneskene får med seg dette og innrømmer i media at de har dummet seg ut.
  Du er på bryllupsreise! Ikke la disse hensynsløse menneskene ødelegge denne tiden for deg. Du vil vel ikke tenke tilbake på bryllupsreisen om 20 år og at disse minnene kommer fram? NYT tiden, skru av PC’n og plei kjærligheten er mitt råd 🙂 Klemmer

 156. Heisann 🙂

  Sendte deg en mail, med en litt lengre kommentar til dette- men fikk sånn «automat» mail tilbake, om at du ikke kom til å besvare mail før du er tilbake fra bryllupsreise 🙂 Håper den bare ikke henger for langt bak i rekken da 🙂

  Stå på!

 157. Stå på, og ikke la deg knekke, Caroline! 🙂

 158. Pleier aldri å kommentere noe som helst, men nå føler jeg veldig for det.
  Jeg syns det er utrolig dårlig gjort at de henger deg ut på den måten. Men GI FAEN i hva de sier. Du veit selv hvordan det er, og det veit vi flere tusener som følger din herlige blogg og!
  Du er på bryllup- reise, nå må du se å legge vekk den PC, og kose deg resten av oppholdet! Jeg ønsker at du blogger, er innom sikkert 6 ganger om dagen for å se om det har kommet noe nytt, elsker bloggen din. Hehe 🙂 Men du fortjener ikke det der. Så tror fler er enige med meg når jeg sier at du skal legge vekk pc din, og kose deg, og slappe av resten av ferien, det er tross alt bryllup-reisen din!
  Ønsker deg/ dere en fin ferie videre, og håper du legger vekk pc!

 159. Akkurat det tema er noe som kan diskuteres i all evighet. Men hvorfor i helvete trykker du innom nettaviser når du er på ferie?

  1. Dette er den dummeste komentaren jeg har lest på lenge. har du LEST hele innlegget ? Eksempelvis det at hun ble oppringt på MOBILTELEFONEN sin!? Jesus, kjenner jeg har lite til overs for slike talentløse kommentarer.

   Caroline: Du har innrømmet dine feil, og vært ærlig mot leserne dine. Det er alt som betyr noe for oss. At en eller annen idiot ikke klarer å skille mellom journalistikk og blogging er ikke din feil Det er E24 som driter seg lodrett ut – ikke du!

   Kos deg på resten av bryllupsreisen, for saken E24 har lagt ut er rett og slett uhørt.

   Tusen takk for en positiv og motiverende blogg 🙂

 160. Herlighet, du fortjener virkelig ikke dette! Slå av både pc og mobil, ta deg en pause fra omverdnen. Og nyt din kjære. Du er tross alt på bryllupsreise. 🙂

 161. Ann Helen

  Uff, jeg så den artikkelen på nettet i går og ble frustrert og sint. Du fortjener ikke å bli hengt ut på denne måten her, det er helt unødvendig! Som du sier er det andre bloggere som ikke oppgir at de er sponset og betalt for å reklamere for produkter. Det går ikke an å anklage EN blogger for dette, når flere gjør det samme.

  Håper på at dere kan klare å nyte resten av bryllupsreisen, og jeg ønsker dere alt godt.
  Kos dere masse videre, det fortjener dere 🙂

 162. Sørlandsjenta

  Jeg støtter deg 100% her, og det vet jeg at MANGE andre lesere også gjør, selv om ikke alle kommenterer det! Stå på Caroline, i mine øyne falt Cappelen fra å være seriøst til patetisk med måten de gikk frem her. Og alle de som hang seg på for å henge deg ut – det er rett og slett latterlig! Hvilken bra journalistikk er det i det?? DE gjør faktisk en jobb som jourmalister – burde ikke de lese reglene nøyere?

  Fortsett å nyte bryllupsreisen med din kjære Lars Kristian. Du er der med din beste – jeg vet han støtter deg og er oppegående nok til å se hvor feil alt dette er! Hør på det han sier, og ikke ta deg nær av alt det negative som blir skrevet. Leserne dine VET bedre, og det vil flere som titter innom bloggen også gjøre 🙂

 163. Stå på Caroline! Du har håndtert denne saaken veldig bra, får all forståelse for meg. Og som jeg ser når jeg leser kommentarene over så er de fleste enige.
  Kos deg videre på ferie- ikke la dette gå innover deg!

 164. Med suksess følger det altid med noe som ikke er like gøy.. folk som vil ødelegge. Sånn er det for de fleste å man må nesten bare venne seg til det. Hev hode høyt over dem,ikke la deg knekke! I mine øyne er dette en fillesak som har null betydning. Du er suuuperduper! Vi er mange som støtter deg vakring. Kos deg resten av ferien og glem alle bekymringer.

 165. Først og fremst vil jeg si at jeg støtter deg 100%! Du er en av de ærligste, ryddigste, seriøse og samvittighetsfulle kjente bloggere jeg leser!

  Jeg lurer på hva e24 egentlig har for slags agenda mot deg. Det er media på sitt verste. Personangrep og synsing av «de høye herrer». I artikkelen virker det som at de blander rollene dine og ikke helt vet hva de snakker om. I tillegg kommer dette på det mest uheldige tidspunktet for deg – er det derfor de fortsetter agendaen sin? Siden du ikke er i landet? Kjenner jeg blir irritert!

  Jeg håper du ikke lar deg knekke helt av dette, selv om jeg skjønner det går inn på deg. Det hadde det gjort på meg også. De kan synse så mye de vil om deg og andre bloggere, men så lenge det ikke finnes en vær varsom-plakat for blogger går det ikke an å plutselig si at man skal følge den som gjelder for redaksjonelt arbeid generelt. Resultatet av dette er vel forhåpentligvis at det kommer en bloggplakat slik at vi slipper slike uthengingskampanjer som e24 driver med nå og at det blir lettere for alle bloggere å vite hvordan man skal håndtere slikt.

  Stå på, ta til deg all støtte og ros, kos deg med kjærligheten og prøv å glemme dette til du kommer hjem! Klem!

 166. Hei hei!
  Jeg pleier vanligvis ikke å kommentere på bloggen din, men har vært fast leser en god stund nå. Denne saken synes jeg rett og slett er latterlig fra e24 sin side, de burde ha visst bedre enn å blande sammen blogg og nettavisen du jobber i. Selvsagt er det forskjell på å skrive en blogg og å skrive for en nettavis. Som du poengterer er det helt andre regler som gjelder for blogging, kanskje mangel på regler, men det er en annen sak. Min oppfordring til deg er å forsøke å glemme hele saken, og kose deg kjempemasse på bryllupsreisen din, som forøvrig ser helt fantastisk ut.

 167. Hei kjære deg
  Har fulgt med på bloggen din den siste tiden, du skriver så utrolig ærlig, levende og beskrivende. Er godt «voksen» så da har man endel å sammenligne med.Har ikke kommentert før men idag klarer jeg ikke la være. Kjenner jeg ble sint, skikkelig sint når jeg ser det du skriver idag. Nådeløs uthengning av en som deler så mye av seg selv med andre med bare gode hensikter. Nyt ferien din og hev deg over dette.

 168. Hei kjære Caroline 🙂
  Synes du er utrolig sterk som klarer å skrive dette etter at du har fått så utrolig mye kritikk. Må si at jeg har sett utallige blogger som både diskuterer det e24 skriver og om alle de andre bloggene som ikke oppgir at de blir sponset. Det er så sinnssykt dumt å bare kritisere deg! Det gir ingen mening! Blir irritert når så mange andre også gjør denne feilen.
  og så det at de virkelig har RINGT deg når du er på, ikke bare ferie, men på bryllupsreise, blir bare for sykt. De eier ikke respekt eller hensyn!! Og la for all del ikke disse idiotene ødelegge den flotte reisen deres! Kos dere videre og glem resten av verden frem til du kommer hjem.

  Klemmer fra meg 🙂

 169. Charlotte

  Kjære Caroline, jeg får helt vondt av det jeg leser. Jeg synes det er så ufattelig urettferdig og respektløst å henge deg ut på den måten, ikke minst mens du er på bryllupsreise. Skulle ønske du slapp dette tullet. Håper ikke bryllupsreisen blir altfor preget av dette, det kan alltids fikses når du kommer hjem. Nå skal du nyte tiden du og Lars-Kristian har sammen. Vi som leser bloggen din fast vil alltid støtte deg. Du er fantastisk!

 170. Jeg syns dette er så urettferdig i forhold til deg! Du er et offer for underholdningen til andre folk og det er helt 100% GALT! Stå på Caroline og kos deg på bryllupsreise. Det fortjener du! 🙂

 171. Bare noen tanker om overskriften din… Teknisk sett er ikke blogging sett på som journalistikk (ennå). Men jeg syns man må tenke litt lenger enn som så. Grunnen til at journalistikk er underlagt så mange lover og regler, er jo fordi mediene har så stor påvirkningskraft. Er det ikke da logisk å holde seg til de samme lovene og reglene når man blogger, siden bloggen har like stor, eller kanskje enda større, påvirkningskraft som andre medier? Skjønner at det ikke er lover og regler for blogging, men kanskje man kan rette seg etter reglene annen journalistikk retter seg etter fordi det er etisk riktig?

  Selv om du ikke har skrevet positive anmeldelser om produkter du ikke liker, må man jo spørre seg om du hadde vært LIKE positiv til produktet om du ikke hadde fått penger for det?

  Når det er sagt er jeg helt enig i at det er merkelig at det er DU som blir framstilt som «verstingen» her, når mange andre bloggere gjør akkurat det samme. Men det er jo en interessant diskusjon!

  Du skriver en fin blogg, ikke gi deg!

 172. Flott gjort, Caroline! 🙂 Reagerte selv som deg da jeg så dette her, og la og merke til at de skrev at de ikke fikk tak i deg… Selvfølgelig ikke, du er jo på bryllupsreise! For noe tull.

 173. Kjære Caroline!

  Jeg føler med deg i denne mediestormen som har vokst rundt deg de siste dagene. Det er beklagelig at folk kan blusse opp noe til å bli så stort.

  Ikke la dette ødelegge bryllupsreisen din! Vi vet alle at loven er subjektiv og at den kan tolkes på forskjellige måter. Markedsføringsloven er en ny og omfattende lov, som jeg tror mange kan glippe på av og til. Å henge ut deg blir rett og slett for dumt!

  Jeg kan vedde alt jeg har på at mange av bloggerne på topp-blogglista ikke vet helt hva de driver med. Hvis de først skal henge ut deg, hvorfor gransker de ikke flere blogger?

  Det er også latterlig med alle de kvasse kommentarene som du får av dine ”trofaste” lesere ved et av dine tidligere innlegg. Tviler meget sterkt på at de leser bloggen din fordi du er så utrolig flink på markedsføringsloven, fordi du har rimelige annonsepriser, eller fordi du skriver at du har fått penger for omtale! Jeg mener at hvis man er så trofast som mange her vil påstå, vil disse artiklene ha dem null interesse. Jeg har ikke fulgt med deg så lenge, og jeg er egentlig motsander av bloggtrenden, MEN din blogg syntes jeg var kjempebra, og leser den fordi du er FLINK til å skrive, i tillegg til at du skriver om interessante ting! Bloggen din har reddet meg noen stille dager på jobb, faktisk! Supert hvis du er verdensmester i MF-loven! Men hva har vel det å si?

  Ikke la deg knekke av kritikk! Selv om den er unødvendig! De trofaste leserne følger nok fortsatt med deg, jeg skal i allefall fortsette å lese på fotballfrue.no uansett hva slags prislister du sender til Cappelen.

  Stå på videre! Nyt en fortjent bryllupsreise!
  Så bildene fra bryllupet btw, elsker kjolen din!:)

  Hilsen En student som har lite å gjøre på jobb;)

 174. Kjære Caroline, ikke la denne artikkelen ødelegge bryllupsreisen din. Du har mange lesere som støtter deg og har lest bloggen din lenge lenge og «kjenner» deg. Fortsett med det du gjør, du gjør en kjempe jobb 🙂 Nyt ferien din du å slapp av. Om 2-3 dager er dette glemt, da henger de ut noen andre 🙂

 175. Dette fortjente du virkelig ikke! Ta en pause fra alt som har med internett og blogg å gjøre, du skal kose deg på bryllupsreise! Ikke la dette ødelegge den flotte tiden du har på Maldivene med mannen din, du er på bryllupsreise kun engang i livet, blogge og alt sånt kan du gjøre når som helst ellers.

 176. Dette fortjener virklig ikke du !

  Synst virklig synd på deg, du fortjener så mye bedre!

  Håper ting ordner seg for deg!

  Og kos deg videre på bryllupreise:)

 177. Irene LP

  Helt utrolig hvor lite respekt andre voksne mennesker har for andre. Jeg forstår ikke hvordan de skal henge deg ut og lage en sak av dette. Du har gjort en feil (noe du ikke var klar over), lagt deg flat, og sagt du skal endre det. Hva mer kan de egentlig be om? Nå finner de jo bare på pisspreik å skrive om fordi de ikke har noe annet nyttig å komme med. Kanskje de skulle lært litt om god etikk? De villeder jo folk som ikke kjenner saken helt med den artikkelen der, håpløst!

  Vil uansett bare si at jeg støtter deg (selvom jeg regner med at du forstod det ut ifra det første avsnittet ;)). Du er utrolig sterk, og fortjener så sinnsykt å kose deg på bryluppsreisen! Du får heller trøste deg med at nå finner du virkelig ut hvem som er trofaste lesere og støtter deg, uansett hva andre måtte mene. Det viktigste er at du er ærlig :).

  Stor klem!

 178. Leste akkurat støtteinnlegget fra Kristina, og saken på e24. Helt utrolig dårlig gjort å gjøre slik med deg, som er på bryllupsreise på toppen av det hele. Håper det ordner seg, prøv å ikke tenk på det og heller nyt resten av ferien. Om 20 år til vil du kanskje angre på at du brydde deg om den dumme saken, og ikke koste deg med din kjære. Du har leserne dine i ryggen uansett vet du 🙂

 179. Kjære Caroline!!

  Dette fortjener du virkelig ikke!
  Stå på og vær sterk! Kos deg på bryllupsreisen din og nyt den så mye du kan!
  Dette går over, ikke la det ta knekken på deg!

 180. Ikke bry deg! du vet at du har ditt på det rene nå, pust dypt og fei det under teppet. Kos deg på bryllupsreisen, når du kommer hjem er stormen blåst bort uansett! klem!

 181. Kjære deg!
  Føler veldig med deg, og håper du greier å kose deg siste uka! Det blåser veldig nå, men det gir seg alltid, selv om det er superkjipt å stå oppi dette. Kristina Andersen skriver et godt støtteinnlegg til deg idag. https://www.kristinaandersen.no/?p=4711

 182. Off:( Blir så trist å lei meg når jeg leser dette. Hvorfor i alle dager skal de dra dette opp nå? Du er på bryllupsreise, noe som skjer en gang i ditt liv (forhåpentligvis;) ) med mannen i ditt liv! Vis respekt!! Vær så snill å legg i fra deg PC’en nå, å nyt resten av tiden sammen med hverandre. Vi vil forstå, å faktisk bli glad om du gjør det. Synes det er forferdelig at dette skal ødlegge for dere.
  Du er flott Caroline, stå på!

 183. sier bare stå på jeg caroline, jeg syntes sikkelig synd på deg…..det er forferdelig at det har kommet opp i bryllupsreisen din, og de har gått alt for langt! tenker på deg når jeg hører om alt det her….håper du nyter resten av ferien og at lars kristian tar godt vare på deg noe han helt sikkert gjør! 🙂

  stor klem fra meg!

 184. Caroline, bare stå på (rett deg ut fra fosterstilling også). Det er en kjedelig og unødvendig hets du utsettes for her.

  Jeg er betenkt når det gjelder noe av bloggen(e)s innhold fra et markedsføringsjuridisk perspektiv (ikke presseetisk!) – men da er det mer snakk om å avklare litt i noen av gråsonene dere er ute og tusler i.

  Det som skjer på E24 nå (å henge ut deg som eksempel) er ingenting annet ufint.

 185. Hei Caroline:)
  Har lest bloggen din en stund nå, og ser på den som enkel og god underholdning når jeg trenger små avbrekk fra studiene. Reagerte veldig når jeg leste den saken om deg, og så med en gang at dette var en artikkel skrevet for å henge ut og snakke dritt, ikke for å være sakelig og skape debatt. IKKE la denne fyren ødelegge den bryllupsreisen deres. Hev hode, les alle de støttende kommentarene du får fra leserne dine og glem hele den idiotiske artikkelen. Om det er en trøst tipper jeg på at ingen andre enn du og denne Brekkstad eller hva han het husker dette når neste mandag kommer.
  Takk for en superduper blogg:)

 186. Malene O.

  ey legg livet ditt hjemme og tenk litt på mannen din da. tenk hvor lei seg han blir når du klager på bryllupsreisa på bloggen din. Det går an å gjøre andre ting enn å bli brun. gå å ha sex med mannen din og slutt å furt.

 187. Blir nødt til å være med på denne kommentarrunden,selv om det strengt tatt ikke er nødvendig.

  Jeg håper virkelig du forstår at store deler av leserne dine er mennesker som er sosialt svært oppegående mennesker,som ikke mister respekten for deg på grunn av et oppslag i en sladrespalte, som jeg velger å kalle E24.
  Du har ikke en eneste ripe i lakken,og dersom det kommer flere kanonkuler rettet mot deg,står vi deg ved uansett.
  Kunne godt tenkt meg å satt en jurist på saken,da jeg er sikker på at E24 trår over noen grenser selv i denne saken.

  Håper virkelig at du ikke lar dette gå inn på deg Caroline. Jeg er fryktelig lei meg for at bryllupsreisen din er spolert.
  FY FAEN er det eneste jeg klarer å si til en sånn behandling av mennesker som tilfeldigvis har hatt litt suksess.
  Janteloven er tydeligvis den eneste loven E24 velger å følge.

 188. U go girl!! 🙂 Ble så glad når jeg leste dette innlegget. Han typen skrev på E24 at «Eriksen ikke hadde svart på mange av de henvendelse E24 hadde forsøkt å fa tak i deg» eller noe lignende. Hadde de faktisk lest bloggen din hadde de jo forstått at du er på Maldivene. Makan til idioter.

 189. Stå på Caroline, ikke la deg knekke av dette. Du er mye bedre enn den dusten som har skrevet det tullet der.

 190. Stå på videre Caroline! Du har min fulle støtte! Synes du er den bloggeren som tar mest ansvar og som virker mest ærlig. Det er så godt å se at noen tørr å innrømme feil… Men trist å se at man likevel blir hengt ut..:/ .Kos deg videre med bryllupsferien! Og ikke tenkt på urettferdighetene akkuratt nå 😉

 191. dårlig gjort av e24 å henge deg ut!
  Ikke bry deg!
  Kos deg på Bryllups din og ikke tenk på noe annent!
  Det er virkelig ikke vært dine tårer!
  Håper du får en fin bryllupsreise videre og håper at dette ikke ødelegger formye for deg!

 192. Utrolig hvordan noen må henge ut andre for å føle seg bedre på noen måte. Det blir bare for dumt. Og som du skriver, så var det en glipp fra din side.. men så klart gjelder ikke de samme reglene for en nettavis som for en blogg, herregud!

  Du er ei rå jente, og jeg følger bloggen din hver dag:) du har bein i nesa og det liker vi!

 193. Forstår at blogg og journalistikk ikke er det samme. Men de mente at du burde kjenne til den loven, siden du er journalist. Ikke noe mer enn det.

  1. Blir så irritert over at du HELE tiden skal beskytte deg med at «alle andre gjør ditt og datt derfor er det ok at jeg har gjort den feilen » slutt å dra inn andre for å beskytte rompa di. Veldig sterk du er som gråter over noe så dumt som dette. Om noen dager er alt glemt. Vær den «sterkt» kvinnen du later som st du er. Ikke fjern kommentaren min da;)

   1. Vær den sterke kvinnen du later som st du er, skal det stå:)

   2. Skjerp deg Luna. Hun svarer jo bare på en kommentar, som sammenligner henne med resten av bloggverden, Jeg forstår godt frustrasjonen over at hun er den eneste som må stå til ansvar for dette. E24 bruker jo tydeligvis fotballfrue-varemerket som reklame for sitt eget nettsted. Jeg hadde ihvertfall ikke hørt om de før denne saken kom opp…»hey, dette spiser leserne, la oss skrive mer om Caroline»

    Skulle likt å se hvor sterk du hadde greid å være, Luna, dersom ditt navn ble svertet på den måten her for hele norges befolkning. Tviler på at du hadde vært så tøff i trynet da.

    Jeg håper bare at du greier å se hvor ubetydelig dette blir i det lange liv caroline, og nyter bryllupsreisen din, Om ikke lenge vil du se tilbake på dette og tenke at det var noe dritt, men at det er godt å være ferdig med det. Tenk på alle som støtter deg, de fleste driter i denne bagatellen.

   3. Sandra

    Jeg vil tro at grunnen til at hun nevner de andre bloggerne er fordi denne uthengelsen blir urettferdig når hun er en av de få som faktisk har sagt at hun skal forbedre seg.
    Om du selv hadde gjort mye for at ditt «prosjekt» skulle være perfekt, slik at andre kunne nyte det, more seg, bli fascinert, lære noe, drømme seg bort og kunne stole på arbeidet ditt, for så å få beskjed, rett etter at du hadde sagt at det var noe du skulle forandre på for å få det enda bedre, om at du bryter loven og at du ikke er det du utgir deg for, så tviler jeg sterkt på at du hadde slappet av. Dette er jo en stor del av levebrødet til Caroline, hadde mitt blitt satt tvil på på denne måten hadde jeg reagert akkurat likt!
    Det provoserer meg at du kan si «Veldig sterk du er som gråter over noe så dumt som dette. Om noen dager er alt glemt. Vær den “sterkt” kvinnen du later som st du er. » , for det er ikke noe lett å se på dette som noen god kritikk når bloggen så og si tar meste parten av tiden hennes. Hun er en av få som kan leve av dette fordi hun er god på det, og da det er ikke merkelig at hun vil utvide med å ta betalt for å anmelde produkter. Og siden hun har sagt at hun fra tidligere av skal begynne å opplyse om disse innleggene så ser jeg ingen feil i det! Hadde gjort det samme selv for å kunne utvidet repertoaret mitt!
    Still deg selv i samme situasjon før du sier at andre må være sterkere! Dessuten syns jeg det er sterkt av henne å innrømme at hun tar det innpå seg, er ikke alle som er sterke nok til å innrømme det. Grått er ingen svakhet!

   4. Sandra

    Nyt resten av ferien Caroline! Grunnen til at de har hengt ut dei nå er fordi du har innømt feilen, men at de skal begynne å så tvil om din utdannelse er bare tull! Har ingenting med bloggen å gjøre!
    Flere som burde blitt skrevet om om de først skulle sette i gang, og ikke ta dem som vil forbedre seg! Er som å slå hånden av ungen som bare ville hjelpe til, om jeg kan si det slik.
    Kos deg, og legg dette fra deg til du kommer hjem selvom det ikke er enkelt:)

   5. Jeg er faktisk helt enig med deg! Du sier at du har lagt deg flat, men hvor har du egentlig gjort det? I det første innlegget ditt om saken, hvorfor nevnte du ikke noe om artikkelen da? Hvorfor latet du som du plutselig hadde kommet på dette selv? Og synes det vitner om en utrolig umoden holdning, at du hele tiden forsvarer deg med «at alle andre gjør det også». Det blir jo nevnt i artiklene at dette gjelder alle. Denne gangen var det du som fikk hovudfokuset, og da synes jeg du skal akseptere det, og ta konsekvensene av det DU har gjort. saken handlet dessuten også om at du faktisk hadde kontaktet et FORLAG, og spurt om du skulle «tilfeldig nevne» boken, som du uansett likte, mot penger?? Hva tenkte du på egentig? Det var ingen som hadde bedt deg om å reklamere for den, så hvorfor ikke bare anbefale den til leserne dine, dersom den var så bra? Du måtte liksom prøve å utnytte stillingen din som blogger, og suge penger ut av både forlaget og leserne. Jeg synes du framstår som en lite reflektert og ydmyk person, dessverre.

   6. Fotballfrue

    Hvordan hadde jeg sugd penger ut av leserne hvis forlaget hadde betalt meg? Leserne hadde vel respondert like bra på reklamen om jeg hadde fått betalt eller ikke.
    Grunnen til at jeg ikke nevnte artikkelen i det første innlegget var fordi jeg skrev innlegget før artikkelen kom ut 🙂

    – C

   7. Kommentaren kom visst litt mange ganger, ser jeg.. Uttrykte meg kanskje litt kronglete, men det jeg mente var at du så en gyllen mulighet til å utnytte leserne dine til å selv få penger. Det fremstår for meg som rimelig griskt.. Hvorfor kunne du ikke bare ha sagt at du likte boken, dersom det faktisk var tilfellet uansett?

    Hvorfor nevnte du ikke noe om at du hadde blitt kontaktet av E24 da, og at det var derfor du nå skrev dette? Du skal vel ikke helt ærlig ha oss til å tro at du kom på dette helt av deg selv, før du ble busta av E23 og Cappelen?? Håper du tar deg tid til å svare på disse spørsmålene.

   8. KarenK

    Kommentaren kom visst litt mange ganger, ser jeg.. Uttrykte meg kanskje litt kronglete, men det jeg mente var at du så en gyllen mulighet til å utnytte leserne dine til å selv få penger. Det fremstår for meg som rimelig griskt.. Hvorfor kunne du ikke bare ha sagt at du likte boken, dersom det faktisk var tilfellet uansett?

    Hvorfor nevnte du ikke noe om at du hadde blitt kontaktet av E24 da, og at det var derfor du nå skrev dette? Du skal vel ikke helt ærlig ha oss til å tro at du kom på dette helt av deg selv, før du ble busta av E23 og Cappelen?? Håper du tar deg tid til å svare på disse spørsmålene.

   9. Jeg er faktisk helt enig med deg! Du sier at du har lagt deg flat, men hvor har du egentlig gjort det? I det første innlegget ditt om saken, hvorfor nevnte du ikke noe om artikkelen da? Hvorfor latet du som du plutselig hadde kommet på dette selv? Og synes det vitner om en utrolig umoden holdning, at du hele tiden forsvarer deg med «at alle andre gjør det også». Det blir jo nevnt i artiklene at dette gjelder alle. Denne gangen var det du som fikk hovudfokuset, og da synes jeg du skal akseptere det, og ta konsekvensene av det DU har gjort. saken handlet dessuten også om at du faktisk hadde kontaktet et FORLAG, og spurt om du skulle «tilfeldig nevne» boken, som du uansett likte, mot penger?? Hva tenkte du på egentig? Det var ingen som hadde bedt deg om å reklamere for den, så hvorfor ikke bare anbefale den til leserne dine, dersom den var så bra? Du måtte liksom prøve å utnytte stillingen din som blogger, og suge penger ut av både forlaget og leserne. Jeg synes du framstår som en lite reflektert og ydmyk person, dessverre. Håper dessuten at du viser hvor ærlig du er, ved å publisere denne kommentaren selv om den er kritisk.

 194. Jeg blir utrolig glad når jeg leser alle disse kommentarene. Du ser at du har leserne dine i ryggen! Bloggen din lyser kvalitet, og det synes gjennom innleggene dine at du bruker mye tid på å få et godt produkt. Synes forferdelig synd på deg for at dette skulle komme opp når du skal kose deg med mannen i ditt liv. Nå skal du bare lese gjennom kommentarene, og kjenne på støtten som kan gis gjennom ord. For meg virker du ekte, og det er alt jeg kan kreve. Du virker som ei utrolig flott jente over bloggen. Du fortjener bare gode ting.
  Stor bamseklem fra Åshild!

 195. Helt enig med deg Caroline! At slike voksne folk skal henge enkeltpersoner ut på den måten er sjokkerende. Du er langt fra den eneste, og du har innrømmet feilene du har gjort. Synes det er overraskende at de laget en sak om et relativt viktig emne, men BARE nevner deg. Er rett og slett sjokkert over oppførselen til voksne mennesker. Er på nivå med barn som mobber/henger ut andre i skolene.
  Du får min fulle støtte i denne saken, stå på 🙂

 196. Hei! Jeg forstår at du synes dette er urettferdig. Dette gjelder veldig mange flere enn deg. Men du må også se at det å være Norges fremste blogger gjør at du ikke er en privat person lenger. Du er blitt offentlig eiendom. Du tjener penger på bloggen din, du kan faktisk leve av den. Da må du regne med litt motgang og urettferdig behandling. Det eneste man kan gjøre med krittikk, er å se på det og eventuelt ta til seg det du mener du kan gjøre noe med. Resten får du putte i søppla.
  Spør din mann om hvor mye drit han har fått som fotballspiller opp i gjennom tida, på prestasjon og på person. Man kan ikke la det gå inn på seg. SPESIELT ikke på bryllupsreisen!!

 197. Karoline

  Dette fortjente du ikke, Caroline! Jeg skjønner ikke hvorfor de skal gå så veldig på deg som person! Det er mange som blogger, og som sannsynligvis også har gjort samme feilen som det du har, de har bare ikke innrømt det, og gjort noe med det. Ser ut som det er mange som ikke helt klarer å se forskjellen på bloggen din og på jobben din i side2. I bloggen må du jo få skrive som du vil, det er jo en slags dagbok, selv om den er bitt temmelig offentlig da:)

  Håper du klarer å legge denne dumme saken bak deg nå og kose deg masse resten av tiden på Veligandu! Det stedet ser for fantastisk ut til at man kan gå å være lei seg og sint der! 🙂 NYT bryllupsreisen din, det fortjener både du og Lars-Kristian!

 198. Pernille

  Jeg er på ingen måte på noen sin side her, men når jeg tenker over det så har de et poeng. Når du har tatt betalt for å skrive om et produkt så kan du jo ikke akkuratt gi det er terningskast 1 og si at produktet ikke er noe bra. Da vil jo produktet få «feil reklame» i forhold til hva de har betalt deg..

  1. Elisabeth

   men hun kan velge å skrive kun om de produktene hun liker…..

 199. Stå på Caroline, ikke la en slik dum sak ødelegge bryllupsreisen din. Du vet du har oss trofaste leserne dine – vi støtter deg uansett!! 🙂 Synes du er ei flott jente, stå på videre med bloggen, jeg er fast leser, har vært det i lang tid og kommer til å fortsette med det. You go girl!

 200. Hei Caroline. Jeg skjønner på en måte frustrasjonen din. Og jeg skjønner at dette sikkert er et mareritt for deg, fordi du er så opptatt av å være «perfekt». Allikevel må jeg si meg enig med det som blir skrevet om deg. Grunnen til at du blir plukket ut spesielt, og brukt som eksempel er nettopp det at du er journalist. Ingen av de andre bloggene du har ramset opp har noen som helst form for journalistutdannlse. Du, som faktisk er en av de elste bloggerene, har en topp-plassering, i tillegg til at du er journalist – burde absolutt vite om at «vær varsom» – plakaten må bli brukt i bloggen også. Og bloggen din er faktisk jobben din, og du oppgir her at du er journalist. Hva får deg til å tro at reglene er annerledes fordi du skriver blogg på nett, og ikke en spalte i avisa?

  Å frasi deg alt ansvar her på bloggen, og gå krasst inn mot e-24 fordi de bruker deg som eksempel, det er IKKE voksent gjort av deg. Godt råd : ta imot kritikk, rett deg etter det. Du har gjort en feil som journalist. Enkelt og greit.

  1. Fotballfrue

   Vær varsom-plakaten gjelder overhodet ikke for bloggere. Og nei, jeg har ikke gjort en feil som journalist, nettopp fordi jeg jobber på en helt annen måte når jeg blogger enn når jeg er hos side2/femelle 🙂

   – C

   1. Mediestudent - fastleser

    Nærmeste man kommer = BLOGG Plakaten – (IKKE GODKJENT AV FORBRUKEROMBUDET ENNÅ)

    Thomas Moen lever av å snakke, utvikle og lære mennesker om sosiale medier. Han er gründeren bak bloggsamfunnet iPublish og jobber også som rådgiver, prosjektleder og kurs-/foredragsholder innen sosiale medier:

    «Som jeg har nevnte tidligere så er jeg i dialog med Forbrukerombudet i forhold til kommersiell bruk i sosiale medier, og hvordan man skal forholde seg til dette – særlig rettet mot unge mennesker.

    Det har den siste tiden vært enormt fokus i media og i bransjen på at det trengs en “vær varsom plakat” for bloggere. Vi er allerede i dialog med Forbrukerombudet om akkurat dette og sendte tidlig denne uken over første versjon som vi venter på tilbakemelding på.»

    Vi kaller det bloggplakaten og det vil bli lansert på bloggplakaten.no når første versjon er godkjent.

    Bloggplakaten skal ikke være et sett med regler bloggere MÅ forholde seg til. Det vil være et sted bloggere som ønsker råd og veiledning kan lære mer rundt blogging og alle fallgruvene som finnes der.

    Den er helt frivillig og forholde seg til, det har alltid vært intensjonen – og det er slik det alltid vil være.

    – Igjen det er ingen vær-varomplakat for bloggerne ennå.

    – Stå på Caroline 🙂

   2. Saken her er nok blåst litt ut av proposjoner (og den vil heldigvis gå fort over), men jeg har et lite innspill: I dagens verden med sosiale medier i øst og vest, så er det jo litt vanskelig å skille privatperson og jobb. Vi har diskutert dette på min egen jobb også, og kommet frem til at dette er nokså vanskelig da man nå hele tiden er så «synlig» i alle medier..
    Det jeg mener med dette er at det kanskje er mange som ikke helt klarer å skille blogger-Caroline og journalist-Caroline, og dermed så har det du gjør via bloggen muligens en innvirkning i forhold til folks oppfatning av det du skriver som journalist også?
    Bare en tanke…

    Videre sier jeg jgjen – slå av telefonen, dra ut kontakten på PC’n ta deg et glass champagne og nye ferien og mannen din=) Glem alt her hjemme, det forsvinner like fort som det kom!
    Kos dere på ferie:)

 201. Støtter deg Caroline 🙂 sammen med tusenvis av andre.
  urettferdig at du blir hengt ut på denne måten. Prøv å glemme bloggen litt
  og KOS deg på bryllupsreise 🙂 ta en liten pause. Det fortjener du!

 202. Karoline

  Dette fortjener du ikke, Caroline! Får vondt av deg, når du sier du ligger å gråter osv. Jeg støtter deg, noe jeg vet mange andre også gjør 🙂

 203. Latterlige folk her i verden altså! Dette fortjente du virkelig ikke, umodne, misunnelige og morsomme folk dette her som ikke klare å se lenger enn den trangsynte nesen sin! Hrmpf. Sett litt på spissen, du nevnte i ett innlegg at du tjener ganske bra på bloggen, og jeg mener å ha sett at du skriver at du blir sponset? Ingen er vel så idiot at de ikke skjønner at du får betalt for produktene du omtaler? Er ikke dette en helt vanlig ting som blir gjort på alle blogger? Nei, verden er et merkelig sted. Stå på ditt, du fantastiske menneske! Idioter som dette er ikke verdt en tanke.

  -vend ansiktet mot sola , så ser du ikke skyggene-

 204. Kjenner jeg blir så sinna at det snart koker over for meg!
  Du fortjener ikke bli uthengt, når dette er noe som omgår så og si ALLE bloggere, og når du i tillegg er på bryllupsreise! Hva i alle dager? Jeg kan garanetre at 99,9% av bloggerne ikke har oppgitt at de har blitt sponset / tatt betaling for omtale av et produkt. Dette her er ikke rettferdig i det hele tatt!
  Du må ikke la dette knekke deg, for du er en super jente som driver en utrolig vellykket blogg 🙂
  Stå på videre, Caroline! Du er en super jente og dette burde ikke ødelegge bryllupserisen din. Makan til frekkhet!
  Håper det ornder seg og at du får en helt fantastisk bryllupsreise videre 🙂
  Du fortjener det <3

 205. Men sånn er det. Husk hva skjedde med Jaquesson etter en kommentar som ble tatt ut av et større sammenheng..

 206. Kjære Caroline!
  Har lest bloggen din lenge, men aldri kommentert. Skjønner godt at du blir trist, når jeg leste den siste artikkelen på e24 tenkte jeg bare shit, hva om det var meg det handlet om? Jeg hadde nok også hatt problemer med å stenge alt ute og bare nyte bryllupsreisen… Håper likevel at du kjenner at de faste leserne dine støtter deg og at du klarer å ta til deg de positive kommentarene også 🙂

  Slik jeg ser det er det ikke du som har mistet troverdigheten din gjennom denne saken, det er verre med journalisten (som burde vite bedre) i e24. Du behøver absolutt ikke å unnskylde deg/forklare deg mere, du fremstår for meg som veldig ærlig!

  KOS dere på resten av bryllupsreisen deres! Sender masse gode tanker til deg Caroline 🙂 Klem!

 207. Jeg ELSKER bloggen din! Folk overrasker meg stadig vekk med hvor dypt man kan synke. Her er du på bryllupsreise, også blir du hengt ut sånn? Usaklig og latterlig! Nå må du bare prøve å gi faen i alle surrehuer her hjemme, og kos deg med mannen din! Finn på noe gøy selv om det regner! Kos deg! Det har du søren meg fortjent! :-D<3

 208. Hei Caroline!:) Du skriver utrolig flott, og jeg synes det er utrolig uretferdig å ta dette utover èn blogger, når det er SÅ mange andre bloggere som også har reklamert for et produkt uten å si i fra. Dette er så urettferdig. Når de absolutt skal blåse saken ut av propossosjon må de ta hele saken, og ikke små deler av den, som en person ut i fra et helt blogg miljø.
  Håper virkelig du ikke lar dette gå utover bryllups reisen deres, og «børster» dette av deg, selvom dette ikke kan være lett. Dette har (egentlig) ikke noe med deg å gjøre for de ønsker kun å få publisitet og artikkler og skulle i virkeligheten tatt det utover alle bloggere og ikke en, så ikke ta denne inn.

  Ha en uforglemmelig flott bryllupsreise, slå og datan og nyt tilværelsene!:) Du fortjener en bloggfri bryllupsreise, folk tar pauser for mye mindre.. 🙂

  Hilsen Kjersti – fast leser som støtter deg 110% i denne saken! 🙂

 209. Veronica

  Dette fortjener du virkelig ikke! Er helt absurd at enkeltpersoner blir hengt ut i media!

 210. Jeg er helt enig med deg, Caroline! Stå på : )

 211. Jeg studerer journalistikk selv, og synes det er en stor forskjell på det og blogging.
  Du skriver en produktanmeldelse, slik du vil, om du får betalt er det din egen sak. Synes det er rett og slett meningsløst å telle andre sine penger og når de kommer i fra, og knytte det deretter til utdanningen din. Personlige blogger har ingenting å gjøre med Var Værsom.

 212. Kjærekjære deg.. Jeg foreslår at du bare skrur av telefonen, gjemmer pcen og koser deg! Du er på bryllupsreise, du skal ikke ligge å grine!

  Skjønner godt at du vil forsvare seg. Alle hadde jo gjort det, men siden du nå har retta opp i feilen du har gjort og lagt deg flat å innrømt det, er det ikke noe mer du kan gjøre.

  Glem alt oppstyret. Ikke bry deg mer.. Når du kommer hjem er alt glemt!

  Ikke bit på ting som blir sagt om deg, det er det de ønsker.

 213. Tørk tårene og slå av data og mobil for resten av reisen din og bare kos deg 🙂 Vi leserene skjønner dette og vi støtter deg. Synes denne saken er blåst helt ut av proposjoner og dette er rett og slett pinlig at de holder på slik. Synes du er sterk og flink jeg som tar opp denne saken. Dette er typisk eksempel på janteloven.

  Så kos deg videre og samle opp krefter resten av ferien 🙂
  Hilsen Rikke. Fast leser som støtter deg hele veien 🙂

 214. Neimen huff! Så utrolig synd at dem ikke lar dette ligge nå. Tenkte på det allerede når den første saken lå på vg, at du faktisk er på bryllupsreise. Men at dem drar det så langt er jo helt forferdelig. Håper du klarer å legge dette bak deg nå, og nyte de dagene som er igjen nede i paradis. Jeg synes det er såå bra at du står frem! Alle de andre storbloggerne bør følge ditt eksempel. Ønsker dere en fortsatt fin bryllupsreise 🙂

 215. ahahah, vær varsom mente ejg vel 😉

 216. Stå på Caroline!! Ikke la dette ødelegge den perfekte reisen din.

 217. Hei Caroline!
  Det føles litt rart å kjenne at jeg er engasjert i denne saken, en sak som ikke angår meg, og heller ingen jeg kjenner. Men jeg er engasjert i det, jeg kjenner jeg blir provosert. Jeg ble provosert allerede fra første sak som dukket opp på e24 i forrige uke, mulig fordi jeg først hadde lest ditt innlegg hvor du la deg flat. Slik som saken fremstod for meg, så tok e24 hele saken ut av kontekst. Her omtaler de lover og normer som om dette skulle vært et bevisst lovbrudd, av en lov som fremstår krystallklar. Det gjør den ikke, og det er som du sier store forskjeller på å jobbe som blogger, og å jobbe som journalist. At du er utdannet journalist, skal ikke automatisk bety at du må ta hensyn til dette utenfor jobben. En blogger er ikke automatisk journalist, og det blir for dumt å bruke tittelen din mot deg. Jeg vet ikke helt hva jeg vil med denne posten, jeg pleier ikke kommentere på blogger. Men denne saken har virkelig tatt tak i meg, og provosert meg. Hvordan en nettside som forsøker å fremstå som seriøs, kan bedrive hets av en enkeltperson, nærmest uten grunn, er uforståelig. Hvordan de kan skrive sak på sak, den ene mer useriøs enn den andre, sier mye mer om e24 enn det gjør om deg. Når de i tillegg velger å få arbeidsgiveren din til å kommentere hvor mye du får jobbe, den tidligere skolen din til å forsvare utdannelsen de gav deg, da har de selv tatt fokus fra selve saken. Handler ikke saken egentlig om markedsføringloven? Det er den du (og uendelig mange andre) har brutt, ikke retningslinjene for journalistikk. Det er markedsføringloven du har lagt deg flat for å ha brutt, helt ærlig innrømmet feil, og kommet med lovnad på å ikke gjøre det fremover. Hva mer forventer de av deg? Hva føler de at de kan få ut av saken ved å tyne deg ytterligere, og attpåtil som enkeltperson? Som sagt, jeg vet ikke helt hva jeg vil med denne posten, men det er antakeligvis for å vise deg støtte i en sak som i mine øyne er vanvittig urettferdig. Dette er helt uetisk av e24, og det fortjener oppmerksomhet. Jeg håper du klarer å være sterk, og klarer å tenke at her er det e24 som driter seg ut foran hele Norge, og ikke du. At de ikke fortjener dine tårer eller i det hele tatt din energi. La de holde på, så får vi se hvem som vinner eller taper på det. De har hvertfall mistet meg som leser, og det har overhodet ikke du. Kos deg med mannen din for alt det er verdt, så skal du se at sola snart kommer tilbake. Ha en fin dag, og en fortsatt fin ferie.

 218. Stå på Caroline! Du har flere lesere som støtter deg, og dette er utrolig feigt gjort! Å henge deg ut på denne måten, særlig når du er på bryllupsreise. Det er forkastelig.

  https://www.cathinthecity.com/?p=4007

  Håper virkelig du klarer å «glemme» det hele litt og slappe av med Lars-Kristian! Det fortjener du virkelig. Har lest bloggen din lenge nå, og blir ikke å slutte med det! Kan også si at jeg ikke føler du har vært noe uærlig under bloggingen din, har alltid følt at du er en ærlig blogger!

  Klem

 219. Kristine

  Fy søren. Jeg støtter deg Caroline!

 220. Husk at eneste grunn til at du får denne kjipe oppmerksomheten er at du gjør det veldig bra som blogger. Hadde ikke vært bra stoff for E24 om du hadde vært anonym.blogg.no. Drit i hva E24 eller andre mener om dette nå. Nyt bryllupsreisen. Bloggleserne dine (og de fleste andre) er såpass oppegående at de ikke bryr seg om denne uthengingen!
  Du gjør en kjempe bra jobb og er den bloggen jeg har fulgt med på lengst (og det som faktisk fikk meg interessert i blogglesing)
  Og husk: all PR er god PR 😉

 221. Hei Caroline!

  Ble ganske sjokkert da jeg leste artikkelen hos E24 igår kveld. Kjente jeg ble utrolig sint og lei på dine vegne, over at noen kan skrive en slik artikkel om deg, for dette var virkelig UTHENGING! Jeg kjenner deg ikke personlig, men gjennom din herlig blogg! Jeg synes virkelig dette var svært ufortjent, og at denne saken er blitt dratt langt ut fra sine opprinnelighet! Jeg er glad for at du la deg flat og beklaget i forhold til den feilen du hadde gjort, og jeg er er sikker på at du ikke vil gjenta det. Men det de skriver i forhold til deg som journalist og blogger virker veldig urettferdig! Som du selv skriver,finnes det en rekke andre bloggere som anbefaler produkter mot betaling,men som ikke opplyser om dette! At det skal gjelde andre regler for deg, kun fordi du er utdannet journalist og «burde visst bedre» er helt, helt på jordet!

  I tillegg skriver de dette i slutten av artikkelen «Eriksen har på tross av gjentatte henvendelser fra E24s ikke svart.», noe jeg finner svært forunderlig! Dersom de virkelig hadde gjort jobben sin, ville de utmerket vært klar over at du befant deg på bryllupsreise for tiden! Og såpass respekt burde de vise, at de enten opplyser om dette i sin artikkel, eller rett og slett lar være å publisere den før dere er kommet tilbake til Norge!

  Stå på videre, Caroline! Ta til deg alle støtteeklæringen du har fått, og kutt all forbindelse med omverdenen de resterende dagene av bryllupsreisen deres! Vi lesere vil ha full forståelse for dette, og gleder oss heller ekstra mye til å få se- høre om den herlige reisen deres når dere kommer hjem! Ikke la dette ødelegge for dere resten av tiden i paradis! Kos dere ekstra masse, og ta et ekstra bad for oss som sitter her hjemme i vinterkulden! 🙂

 222. Legg bort pcn og kos deg på bryllupsreise. Alle med sunn fornuft ser hvor latterlig dette er, og leserne/vennene/familien din støtter deg hundre prosent. Dette er en sak som går over, som alle blir å glemme.

  Du skrev et veldig bra svar til E24, og kan trygt legge ballen død. Du har sagt ditt og har virkelig forsvart deg. Du har lagt deg langflat og er ærlig, og kan ikke gjøre noe mer.

  Stå på og fortsett å være den du er, du er et godt forbilde!

  Håper solen kommer både inni deg og utenfor bungaloen 🙂

  Mange klemmer.

 223. noe av det mest tragiske jeg har sett… jævla idiot!

 224. Kjære Caroline. Ikke bry deg om dette, det du gjorde «som liksom var så galt» er noe en hver person ville gjort. Det kan vi alle inrømme. Du driver jo en blogg, en «bedrift». Er så unødvendig det media holder på med, men face it. De elsker å henge ut bloggere. Værsåsnill å ikke ta deg nær av dette, nyt brullypsreisen din. Kos deg med mannen din! og si heller «takk for flere lesere og sidevisninger» til de idiotene. 😉

  stå på!! syns du har forsvart deg kjempe bra og på en voksen måte. Og du blir nok heller å få flere lesere enn å miste noen pga det her.

  <3 jeg blir hvertfall!

  Stå på!!!

 225. Se nå på hva leserene dine skriver da.

  Ikke blogg mer på bryllupsreisen.
  Ta av dataen og drit i alt det andre.
  Vi vil fremdels være her for å lese bloggen din når du kommer tilbake.

 226. sett kristinaandersen.no?
  all respekt til ei jente som tørr å støtte opp litt her.

 227. Støtter deg!

 228. Birgitte-Louise

  Huff, stakkars deg… Dette var unødvendig! Også på bryllupsferien din.. Vær sterk, å bli kjent og populær får med seg mange dårlige sider også.. Det gjelder å ikke ta seg nær! Stå på Caroline!:) Jeg følger bloggen din og synes du er utrolig flink! Jeg har tillit til deg fordi du er ærlig og seriøs. Stor klem til deg!:)

 229. Stå på Caroline! Æ støtte dæ!
  Trur ikke mange som e eni i den skitpeisen som behandler deg på den måten!!!

  P.S Du har en fantastisk blogg, som æ drømme meg bort i kvær gang æ les den! <3

 230. Hei Caroline, jeg bare lurte på om du har sett innlegget Kristina Andersen har skrevet?
  https://www.kristinaandersen.no/?p=4711#comments
  Her viser hun blant annet frem en mail Erling Nereng, faren til ‘Voe’, har sendt ut til diverse nettbutikker med prisliste for hva det vil koste å være med på hennes julekalender. Tenkte det kunne være interessant!

  1. Mailen er forøvrig først nevnt på luksusdyret.com, som mottok mailen selv, 14.november: https://www.luksusdyret.com/archives/10349

  2. Bra skrevet av Kristina Andersen. Og for å sette det hele på spissen; faren til Voe burde vel i hvert fall ha satt seg inn i lover og regler, han som er en godt voksen mann! Det er så rart, at man forventer så innmari mye av enkelte, men ikke av andre… Det er tydeligvis mange som tror at journalistutdanningen brukes i bloggen, noe som er helt feil. Derfor stiller Caroline på likt grunnlag som alle andre.

   Og til dere som kritiserer Caroline for å forsvare seg; Jeg skulle likt å se dere la være å forsvare dere mot (delvis) urettferdig behandling og gale opplysninger som florerer. Rop ut den dagen det skjer, jeg vil gjerne se dere la dere tråkke på uten å ta til motmæle.

   Stå på, Caroline 🙂 Og ha ei fortsatt fin bryllupsreise!!

 231. STØTTE til deg.

  Dette er utrolig urettferdig, og jeg unner deg absolutt ikke dette når du er på bryllupsreise. Du hadde ikke engang hatt en samtale med forlaget om hvordan det skulle bli presentert i bloggen at du var sponset. Dersom du hadde unnlatt å informere det etter slike innlegg, hadde saken hatt litt mer tyngde, og ikke vært dårlig journalistetikk praktisert av de som angriper deg.

  Hadde derimot kritikken vært mildere og du ikke hadde vært hengt ut, i tillegg til et annet tidspunkt, hadde saken vært annerledes for meg. Som du sier, og som alle som leser blogg kjenner til, så gjelder lover innenfor markedsføring også for bloggere. Dette er en sak som bør tas opp ettersom det gjelder så mange, men å bruke deg som skrekkeksempel på en lovbrytende blogger er også helt feil. For eksempel kunne saken handlet om de største bloggerne i Norge.

  Jeg tror fremdeles at du er den som er ærligst og følger lovbestemmelser i de fleste sammenhenger, sammenlignet med andre toppbloggere som mottar produkter, men også du har gjort unntak, du har innrømmet det. Jeg tror at grunnen til at saken har blitt så til de grader oppblåst er fordi du er eldre, mer erfaren og moden enn flesteparten av bloggere, og i tillegg har en akademisk utdannelse ved siden av bloggen, men likevel har blitt så populær. Mange andre bloggere har dessuten ingen andre krava enn å få bruke selve produktet etter at de har testet det.

  Øyne bør også rettes mot de ansvarlige for slike tilsendt produkter til bloggere, og deres skyld i saken. Hva med å legge ved et utdrag fra loven med produktet, der det fremgår hvilke regler som gjelder? I denne sammenhengen er det tilsenderen som i mange tilfeller utnytter at bloggere er unge og uopplyste, og dette utnyttes for merkenavnets publisitet.

  Finnes det rettferdighet i verden, vil resten av reisen din bli bedre enn det den er nå. Tenk også på at dere i nærmeste framtid kan kose dere et annet sted. Da er det kanskje lettere å smile og å puste ut og være takknemlig. Men vær bare sint til det går over, dette er ikke riktig.

  Igjen, støtte til deg Caroline:)

  Klemmer!

 232. Skjønner godt at du er lei deg pga dette.. Selv om vær-varsom-plakaten ikke gjelder bloggere, har du jo innrømmet å ha brutt markedsføringsloven når du ikke opplyser at omtalen er blitt sponset. Synes det er urettferdig at du skal få så mye negativ omtale, og ingen andre bloggere som bryter denne loven minst like mye. Men tror du blir mest uthengt nemlig fordi du er utdannet journalist, og de mener nok at du av alle burde vite bedre. Og blir litt teit når du sier at du har «glemt» alle gangene å opplyse at omtalen av produktet er sponset. Tror nok du var klar over det;)

  Men når det er sagt er det veldig leit å lese at dette går såpass mye utover bryllupsreisen deres.. Hadde jeg vært deg hadde jeg klappet igjen laptopen nå og kost meg max de siste dagene, og bare gitt litt faen! Det fortjener du! Prøv å nyt de siste dagene på det nyydelige stedet!:)

 233. Karoline

  Veldig godt skrevet, Caroline. Leste saken på e24 i går og kjente jeg ble rimelig provosert. Makan for en røre av ulike påstander og argumenter om noe «helt på jordet»-lignende overdrivelser. Er det virkelig mulig å bli så vanvittig lavmål at man prøver å legge all skyld på en enkeltperson som driver business med sin blogg. Man skulle nesten tro at dette er noe man burde bli dømt til døden for, og at du har gjort verdens største feil. Sannheten er at dette er et veldig normalt fenomen som skjer daglig, over hele verden. Alle som har uttalt seg i e24-saken burde tenke seg godt om, og ta konsekvenser av alt fjåset ditt har drevet med de siste dagene. Makan til unødvendighet og uthenging.

 234. Jeg støtter deg fullt ut Caroline!! Jeg blir rett og slett irritert når jeg leser det som E24 skriver!
  Prøv å glem dette, og kos deg videre med mannen din! Dere er i paradis! Dette fortjener dere begge to!

  God klemmer fra en trofast leser i over ett år!

 235. I går kveld var jeg på jentekveld med gjengen, alle oss er fast leser av bloggen din og snakket om denne saken. Alle vi støtter deg! Og synes dette er latterlig og unødvendig. Stå på Caroline! Vi støtter deg og er her for deg.

  Nyt resten av reisen din ilag med Lasse. Og tenk på at alle vi som leser bloggen din tenker at du er en fantastisk dame med bein i nasa!

 236. Jeg har lest bloggen din lenge og synes det er kjempeartig å følge med på livet ditt! Siden det er så mange som kommenterer, er det sjelden jeg legger igjen spor. Men nå synes jeg du fortjener flest mulig positive tilbakemeldinger sånn at du ikke tror at folk dømmer deg pga. den artikkelen der. Som vi sier på radio: «Sendt er glemt»! Jeg har også fått mange stygge tilbakemeldinger fra radiolyttere pga. småting som feil uttale og dårlig musikk (ja, folk klikker for ALT), men det som er så bra er at de fleste glemmer det med en gang. Etter noen dager forsvinner klumpen i magen, og ingen husker lenger hva oppstyret handlet om. Nå kommer det til å storme litt rundt deg, men så finner pressen noen andre de kan skrive drit om. Alle gjør feil! Og dersom de begynner etterforskning finner de ut det samme om mange andre bloggere. Den eneste toppbloggeren jeg kan komme på som faktisk innrømmer at hun blir sponset, er Annais.

  Jeg synes artikkelen hos e24 vitner om dårlig journalistisik arbeid. Det virker ikke som de har lest bloggen din eller alle kommentarene du får. Det virker heller ikke som de har sett på andre lignende saker. Sjekk bloggen til Luksusdyret f.eks. Hun har lagt ut en e-post hun fikk fra Erling Nereng, faren til Voe: https://www.luksusdyret.com/archives/10349. Her er det også en prisliste. Det er HELT normalt å bli sponset når man driver en privat bedrift. Og når du har innrømt feilen kan du ikke lenger lastes for det. Det er bare å gå over alle de gamle innleggene dine og skrive «Sponset av …».

  Lykke til! Denne står du av! Jeg tror ikke du mister verken lesere eller folks respekt av dette. Kos deg på bryllupsreise nå, og tenk på hvor fint du _egentlig_ har det. 🙂

  Klem fra Helle

  1. *innrømmet. Herregud, jeg kan ikke bekjenne meg ved skrivefeil. 😉

 237. Siv Tvedt

  La dama vær, hu e på tross alt på brylluspreise!
  alle gjør feil å hu e den eneste som innrømme at hu har gjort feil. Stå på Caroline, støtte dæ!

 238. Mitt innlegg kom ikke med.. Prøver igjen.

  En journalist er en person som utøver journalistikk, det vil si å samle opplysninger og formidle disse i form av tekst, lyd, bilder mv. gjennom ulike massemedier. En blogg som drives i næringsvirksomhet og som formidler informasjon, må på samme måte regnes som journalistikk. Dette må være tilfellet selv om formidlingen gjelder informasjon som omhandler bloggeren personlig eller ikke. Slikt enkelte blogger drives idag, kan de ikke lenger anses som personlige dagbøker ment for venner og familie. Bloggene drives med formål å formidle informasjon til det offentlige (produktet), og formodentlig for å tjene penger (økonomisk resultat). Etter min mening må bloggen anses å være utøvd i næringsvirksomhet når bloggeren finansierer sin drift gjennom sponsing og såkalte produktanbefalinger. Slik fungerer det også for andre medier som nettaviser og papiraviser. Jeg antar for eksempel at nettavisene hovedsakelig finansiereres av reklameinntekter.

  En næringsdrivende plikter å sette seg inn i å følge gjeldende normer og regler for sin virksomhet. Selv om det er uheldig og urettferdig at enkeltpersoner blir hengt ut i mediene, står prinsippet imidlertid fast. Det må videre stilles strengere regler for de som har en profesjonell bakgrunn/udannelse.

  Det er synd at Caroline blir uthengt på denne måten, men jeg håper at denne saken kan bidra til å sette lys på at også bloggere må være seg bevisst på normer og regler som gjelder for slik virksomhet.

  Mvh Ida

  1. Fotballfrue

   En blogg er et sted hvor du ytrer personlige meninger, noe journalister ikke gjør, det er jo det som skiller det fra journalistikk. Om den er ment for venner og familie eller for allmenten har ingenting å si. Se over innleggene mine, hvor mange er ikke av den private sorten kontra reklame?

   – C

   1. Dette er jeg uenig i. Mange journalister ytrer personlige meninger. Se for eksempel i E24 hvor flere av journalistene har egne spalter hvor de ytrer personlige meninger om politiske og samfunnsmessige spørsmål, eller min-mote bloggene i vgs nettavis. Journalistikk innebærer jo at man videreformidler informasjon til allmennheten. Dette må innebære at en blogg som er ment for allmennheten, og som er drevet med et økonomisk formål, er like mye journalistikk som andre medier. Det at bloggen inneholder flere personlige innlegg enn reklameinnlegg kan ikke ha betydning, da det er de personlige innleggene som legger grunnlaget for reklameinnleggene.
    Mvh Ida

   2. Fotballfrue

    Foreslår at du leser vær varsom-plakaten, så skjønner du at det vil være umulig for en blogger å forholde seg til den 🙂

    – C

 239. Laura Agathe

  Men for faen da. Fordi Caroline har en god utdannelse så har ikke den noe med bloggen å gjøre.
  Her er det snakk om å prøve å få opp sitt eget nettsted. Her refser e24 Norges mest leste blogger og får flere tusen nye lesere.
  Hva hun får betalt for på bloggen sin er uvesentlig!
  Og at voksne menn setter seg ned sammen og går
  til angrep på en ung blogger, mens hun er på bryllupsreise er forkastelig!
  Det koker i meg.
  Og «tessa» at du kan mene at Caroline burde sett dette komme er jo helt idioti å påstå. Greit nok at noen kanskje ville stille seg spørsmål om blogging, men å angripe bare en person for at hun blogger blir for dumt!
  Kjære Caroline.
  Du vet hvor mye du betyr for blogleserne dine. Noen av dem har fått deg som livsinspirasjon.
  Du har en flott mann, en nydelig øy og all grunn til å klare å fordøye denne vonde opplevelsen, og vokse deg sterker. Prøv å tenke på det at det er bare små PRKÅTE menn som har prøvd hele livet å oppnå det du har klart.
  Du er bedre enn dem og jeg håper at du kan kose deg sammen med din livs utkårede.
  Og til dere andre som skal slenge med leppa, så må dere først ta å si akkurat det samme til alle de andre bloggerne som dere skal si til Caroline, for hun er bare èn av tusenvis.
  Hvis dere ikke har gjort det så sier jeg som mamma «hvis dere ikke har noe positivt å si, så ikke si noen ting!»
  Stå på Caroline!
  Du er jo tross alt deg, og vi vet at du har bein i nesen og at du kommer rakrygget ut av det! Ha en nydelig bryllupsreise videre! Tenker masse på dere to!

 240. Dette var utrolig bra skrevet, du har min fulle støtte. Hvorfor skriver de ikke om Ida Wulff, og henger ut henne på tilsvarende måte, som tok 15 000 kr for å skrive om lambi dopapir?!

  Håper resten av ferien blir fantastisk og at dette ikke ødelegger alt!

  Klem fra meg:)

 241. Dette er uretferdig mot deg. Jeg støtter deg 110 prosent skal du vite 🙂 IKKE la deg knekke !! Du har mangen som støtter deg!! 🙂 Stå på!!

 242. Emilie.A

  Hei.
  Støtter deg Caroline og syns du skal gå inn på denne linken : https://www.luksusdyret.com/archives/10349
  VOE tar også betalt for sponsede gaver til julekalenderen sin og har en «prisliste» på samme måte som deg.
  Du har en kjempe bra blogg, er rydd og ærlig mot leserne dine – noe jeg setter pris på.

 243. One word frees us of all the pain and weight of life: that word is ‘love’.
  -Sophocles

 244. https://www.kristinaandersen.no/?p=4711#comments
  burde lese dette,du har i alle fall alles støøtte.

 245. Huff, jeg tenkte på deg da jeg leste det i går. Kunne ikke vært mer enig med deg i det du skriver her. Deter jo helt utrolig at de velger å bare ta for seg deg, og ikke blogger generelt. Om grunnen er for at du faktisk har innrømmet dine feil og velger nå å gjøre noe med det, er det jo helt omvendt, det burde du jo faktisk ha ros for!
  Håper ikke dette ødelegger så altfor mye av bryllupsreisen, for den har dere fortjent p kose dere gløgg ihjel på. Helt håpløs at dette skulle dukke opp akkurat nå:(
  Ha det suuuupert, prøv og legg dette til side, og ta heller en skikkelig oppvask når du kommer hjem.

  Klem!

 246. En ting jeg blir veldig overrasket over hver gang du skal forsvare deg selv, er hvordan du drar inn alle andre bloggere og personer:

  «Men dette er også en feil som titusenvis av andre bloggere gjør hver eneste dag. Bare ta en titt på blogglisten, eller på blogg.no. Alle fra Voe til Lars Tangen. Alle har produktanmeldelser på sin blogg.»

  Har du ikke ryggrad nok til å ikke blande inn andre personer, hva har de med deg og hva du gjør/skriver å gjøre? Det er som å høre små fjortiser: «ja men alle andre får være ute til tolv, da må jeg også få lov».

  Det samme når du skulle forsvare at du forstørret leppene dine; «alle andre gjør det! det er like vanlig som å tygge tiggis». Selv om andre gjør det, så gjør ikke det handlingen bedre/værre. Skulle ønske du kunne tenke litt over hva du skriver før du gjør det, for det blir for dumt å skylde på andre eller rettferdiggjøre handlinger fordi andre også gjør det. Det hører barnehagen til.

  1. Helt enig med deg over der, ikke bland inn alle andre. Det blir unødvendig. Det er jo faktisk deg dette handler om, og det er deg e24 skriver om. Så ikke dra andre inn i dette. Synes det blir for dumt.

   Men uansett, jeg synes det er dumt at dette skulle skje når du er på ferie og skal kose deg. Så skur av telefonen, lukke pcen og prøv å tenk på noe annet. Nyt dagene med mannen din : )

   1. Jeg er også enig! Ikke dra inn alle andre, ser ikke på det som noe godt argument at du forsvarer deg med at «alle andre gjør det samme». En god handling defineres ikke av hvor mange som gjør det eller ikke gjør det. Jeg er enig med mye av det andre du sier, Caroline. Men akkurat dette argumentet er uholdbart og litt frekt ovenfor andre bloggere, det at du nevner dem ved navn osv.

  2. Hvis det ikke var dømmende, jantelovfølgende mennesker som deg, så ville hun ikke trengt å forsvare seg!!

   1. Oppgitt

    Alle må få lov til å forsvare seg, men å benytte argumenter som inkluderer «alle andre» blir litt for dumt.

  3. Helt enig med dette innlegget. «Alle andre gjør det»- har aldri vært og kommer aldri til å bli en legitim grunn for en feil handling.

   Forøvrig er jeg meget skuffet over din håndtering av denne saken og informasjonen som har kommet frem om din markedsføring. Jeg har vært en fast leser i over 1 år, men takker nå for meg som leser av denne bloggen.

   Lykke til videre.

   1. Fotballfrue

    Lykke til med å finne en god blogg som ikke jobber på denne måten 🙂

    – C

 247. Jeg er en fast leser men kommenterer så og si aldri..
  Men nå ble jeg provosert og vil vise min støtte!

  Ikke la dette ødelegge bryllupsreisen din. Dette kan fortsatt ordnes opp i når du kommer hjem 🙂 Og hvem vet ikke at media syntes dette er «gøy» i en uke.. inntil de finner noen nye å henge ut!
  Vær stolt av at du er ærlig du! Så kan «alle» andre sitte der og se i bakken.. Du tar støyten for mange nå, og det føles sikkert ikke godt! Men det er deg, og bare deg som vil komme seirene ut av det til slutt!
  Bloggleserne dine vil alltid være her så lenge du blogger, og journalist-tittelen kan ingen ta fra deg.

  Så kos deg videre på tur, og ikke glem at det som faktisk betyr noe i livet.. Er at du er så heldig at du har funnet en mann som elsker deg, akkurat som du er. og akkurat nå er dere i paradis.. Så nyyyyt! vær så snill :):)

 248. Katrine Elisabeth

  Det som er latterlig i denne saken er at du ville anbefale et produkt som du LIKTE. Og hvorfor skal ikke du får noe av summen når du legger en del arbeid ned i å skrive en anbefaling? Jeg antar at du kun får en brøkdel av pengene de tjener på at du skirver om produktet. Og dette er også en stor del av levebrødet ditt. Alle kan gjøre feil, og at man kan være uviten på noen områder. Vi er jo tross alt mennesker. Og nå synes jeg også at andre «TOPP BLOGGERE» kan ta en del av støyten, for dette gjelder ikke bare Caroline.

  STÅ PÅ CAROLINE ! 😀

 249. Jeanett Hagen

  Hei Caroline.
  Nå har jeg lest igjennom alt det så har med denne saken og gjøre (på nytt).
  Og jeg synes du står sterkt i denne saken. Jeg vet hvor mye det skal til for og legge seg flat og innrømme feil. Men det gjorde du. Hos meg står du som en sterkere blogger enn du var før dette media stormet. Nå synes jeg du skal nyte resten av bryllupsreisen og ikke tenk på E24 eller noen andre media 🙂
  Betyr kanskje ikke mye men min støtte har du hele veien 🙂

 250. Enkelte mennesker tenker ikke! Og dette her fortjener du virkelig ikke.. Er helt sikker på at du har vært 100% ærlig mot oss lesere hele tiden. Stå på, Caroline og prøv å nyt bryllupsferien din fullt ut! 🙂

 251. TA DET OPP FOR PFU!!

 252. Ikke gråt, Caroline. Stå på!

 253. Kjære Caroline. Jeg blir så oppgitt. Selv om du har hatt suksess med bloggen din, samtidig med en jobb i tillegg, fortjener du ikke dette. Du har gjort en feil, ja, og du har gjort ditt beste for å rette opp den, jeg vil si du har lykkes. Så er det alltid noen idioter som må gjøre alt de kan for å være jævlige, og utnytte at du opplyste om ditt feilgrep. Jeg skulle likt å visst hvor mange andre bloggere som daglig mottar massevis av penger for produkter og anbefaler i hytt og pine, uten å oppgi noe som helst.

  Nyt de siste dagene av bryllupsreisen, prøv å glem dette nå, og ta en skikkelig oppvask når du kommer hjem! Brøl! 🙂
  Klem

 254. hei. legg vegg pcen. pakk den vekk. og ikke bry deg om omverden før du kommer hjem. jeg hadde ikke kastet bort brylupsferien min på folks negative energi som uheldigvis kan nå deg fra den andre siden av jordkloden pga media.

  når du kommer hjem kan du konsetrer deg om å rydde opp rotet. skaden er allerede gjort, og man trenger ikke lage enda mer jobb for seg selv enn det allerede er.

  ¨kort oppsummert: GI FAEN. kos deg på ferien din, og drit i det som skjer her i norge.

 255. Kjære Caroline, da jeg leste artikkelen i går tenkte jeg masse på deg. Jeg syns det er helt grusomt at én person skal bli hengt ut på den måten. Ja, det er kanskje et brudd på markedsføringsloven å ikke opplyse om at man får betalt for å skrive om produkter, men du har jo innrømmet at dette var en glipp! Åh, jeg blir så utrolig provosert! Uansett så skal folk finne mer å skrive om.

  En annen ting jeg ikke helt skjønte, var at Eriksen sa at du ikke jobber som journalist på Side2.no, men tilkallingsvikar. Hva har det med noen ting å gjøre? Du er da journalist selv om du er tilkallingsvikar??

  Det er så fælt at dette skal skje mens dere er på bryllupsreise. Man skulle nesten tro at det ikke er tilfeldig… Håper du klarer å slappe av og nyte ferien til tross for dette, og at du for støtte og trøst av din kjære.

  Og alle de idiotene som ikke leser hele innlegget før de slenger dritt skal du bare drite i.! De kommentarene er ikke verdt å bli lei seg for. De har jo ikke noe grunnlag for å si noe. Men det er klart man blir lei seg alikevel. Bare husk at mange av oss støtter deg og tenker på deg.

  Stor klem til deg

  1. Jeg mente selvfølgelig FÅR god støtte og trøst. Ikke FOR. Haha!

  2. Fotballfrue

   Ja, jeg er journalist selv om jeg er tilkallingsvikar – åpenbart 🙂 Jeg har jo vært ute på saker alene, ikke sammen med en annen som jobber der. Jeg har snakket med arbeidsgiveren min om dette i ettertid. Tror kanskje Brakstad ikke fullfører sitatene sine.

   – C

 256. Hei Caroline!

  Utrolig trist at e24 har hengt seg opp i deg og din blogg, når det gjelder så mange mange fler – og ikke minst der det er reklamering av produkter uten å oppgi at det er blitt betalt for i stor skala!

  Jeg synes det er bra at du har en utdanning som journalist i bakgrunn når du skriver bloggen: språket ditt er bra, og det er lett å lese!! Ingenting er mer frustrerende å lese, enn en blogg full av skriveleifer og tungt språk.

  Stå på!!! Dette kommer du gjennom 😀

  Hilsen fast leser

 257. Hei Caroline! Her kommer en liten oppmuntring fra ei som også er fra Sarpsborg!

  Jeg er selv journalist og har vært utsatt for noe lignende en gang. Jeg var akkurat ferdig med utdannelsen og jobbet som en gal i Stavanger Aftenblad. Dvs kvelder og helger og skrive saker ingen av de med mer erfaring gadd bruke sin tid på. For å overleve var jeg nødt til å jobbe ved siden av, da jeg ikke fikk nok jobb i SA. Jeg skrev da freelance for et magasin her i Stavanger. Etter en stund blir jeg oppringt av «Journalisten», og før jeg rekker å legge på, ligger det en sak om meg på nettet hvor jeg blir framstilt som naiv, ung, blond og enkel, og uten kontroll på at jeg jobbet som journalist for SA, men som tekstforfatter andre dager, for å klare å betale utgiftene mine. Dette ødela min karriere for meg. I dag jobber jeg som lærer og strortrives heldigvis med det. Men jeg har jo ikke glemt

  Det jeg vil si til deg, og alle andre som tilfeldigvis skulle lese dette er: Ikke la herskesyke menn i maktposisjoner ødelegge for deg. I denne artikkelen er det brukt en ren og skjer hersketeknikk for å stille seg over deg. Jeg blir rett og slett kvalm. Bare fordi de ikke strekker til på andre områder i de smålige livene sine, kan de ikke gå rundt å tro at verden snurrer rundt de bare fordi de jobber i Akersgata, røyker, drikker, er skilt og lukter vondt. Det gjør de ikke til bedre journalister. Men la de tro det, så kan vi le av dem sammen Caroline. For de er faktisk ikke verdt mer enn det.

  Jeg synes du skriver knakende godt, og jeg gleder meg til hver gang jeg skal gå inn på bloggen din, nettopp fordi du skriver så interessant og personlig som du gjør – stå på!

 258. Hei Caroline!
  Må ærlig innrømme at da del 1 av føljetongen Fotballfrue vs. E24 startet, så tenkte jeg at det var åpenbart at du hadde ¨bæsja på leggen¨ som vi sier i Fredrikstad. Virket litt som at du prøvde å ro deg unna. På den annen side, så syns jeg det er kjempebra at du har lagt deg flat på alle punkter der dette var på sin plass. Er helt enig i at du har blitt en kollektiv syndebukk i denne saken, noe du virkelig ikke har fortjent da du ikke gjør noe annet enn andre rosabloggere for øvrig.
  Oppfølgingssaken E24 nå har kommet med, virker bare helt på jordet. For det første fordi de henger ut kun EN blogger og dermed fokuserer på person og ikke på saken i seg selv. For det andre fordi du allerede har lagt deg flat, og da er igrunn saken ikke en sak lengre (ighvertfall ikke hvis de skal kjøre på personfkuset mot deg!). For det tredje fordi journalisten henviser til at du etter gjentatte forsøk ikke har svart. Dersom journalisten virkelig ikke er istand til å forstå at du er på ferie, så burde han rett og slett lære seg folkeskikk! Er helt enig med deg i at han kunne trenge en oppfriskning i enkelte av Vær Varsom- plakatens punkter.
  Tror nok desverre du har blitt et offer for gjentatt negativ medieomtale fra E24 rett og slett fordi de hadde høye lesertall fra en ny målgruppe på i denne saken, og derfor bestemte seg for å virkelig mele kaken så godt det går.

  Kjære Caroline, ta en pause fra internett de få dagene du har igjen i Paradis, kom deg ut av fosterstillingen og ut i herligheten der du er nå! Nyt mannen, varmen, havet, maten, drinkene, FRIHETEN!
  Alt annet kan du ordne opp i når du er tilbake i det kalde nord.
  Heier på deg!

 259. Stakkars deg Caroline! det var berre idiotisk av dei å henge deg ut på ein slik måte 🙁 stå på, du har min fulle støtte! kos deg vidare på ferie!

  helsing trofast lesar

 260. Vi leserne støtter deg, varm klem ! Kos deg nå Caroline, drit i de som prøver å knekke deg 🙂

 261. Stå på Caroline!! Dette fortjener du ikke, og jeg syns det er utrolig trist at dette skjer midt i bryllupsreisen din!
  Det varmet hjertet mitt at kristinaandersen.no har støttet deg i et innlegg – sånn som vi prøver å gjøre med våre kommentarer!

  Du har vår fulle støtte, og jeg tror e24 på et tidspunkt må gå ut å beklage seg – for av dette mister de mye tillit!

  Nyt bryllupsreisen din kjære deg – og kos deg med mannen din! 🙂

 262. Det er jo heilt sjukt sånn som dei helde på! Du fortena det virkelig ikkje! Støtta deg fullt ut.

 263. Bystander

  Kjære Caroline. Jeg synes det er fryktelig unødvendig at du/din blogg blir ensidig hengt ut i denne heksejakten. Praksisen din er ikke ulik hvordan andre «rosabloggere» driver sin butikk, noe som knapt kommer frem. Regner med at det er andre bloggere der ute – som i denne omgangen går klar av direkte kritikk – som skjelver i buksene og i pengeboka akkurat nå. Popluære blogger har en markedsverdi, noe som ikke burde komme overraskende på mennesker som jobber med media. Jeg synes ikke det er problematisk at du drar fram andre bloggere som driver butikken sin akkurat slik som du gjør. Du er tøff som tar debatten! Stå på, Caroline!

 264. Ikke gråt da=( Kjente jeg ble super sint da jeg leste det i e24 i går. Hvorfor går de til et slik personangrep på deg nå som du er på bryllupsferie?! Frekkheten kjenner tydeligvis ikke grenser lenger. Glem alt dette og kos deg masse med Lasse som jeg er sikker på at støtter deg, slik som alle vi som leser bloggen din gjør.

 265. Stå på Caroline, håper virkelig ikke du lar slike mennesker ødelegge bryllups reisen din. Dette fortjener du virkelig ikke! Vi er mange som støtter deg fult ut, husk det! 🙂

 266. Makan til frekkhet altså. Helt latterlig å henge ut ÉN person når det er så utrolig mange andre som har gjort/gjør samme feilen. Skjønner så utrolig godt hvor frustrert du må være over dette.
  Blogging er blitt kjempestort i Norge de siste årene, og hvis de virkelig forventer at hver eneste person som blogger skal følge reglene, må jo noen sørge for at reglene blir mer synlige, og at folk faktisk vet om dem. Det er etter min mening viktig å følge loven, men det sier seg jo selv at ikke alle er klar over alt som står i den. Er enig med deg; Lag klare regler for blogging. Da vil det bli lettere for alle å følge dem. Bryter man en lov man ikke vet eksisterer, da er det jo ingenting annet enn uskyldig.
  Håper virkelig du klarer å nyte bryllupsreisen din til tross for denne idiotiske saken. Skikkelig trasig.

 267. Gammel klassekamerat

  Hei Caroline.

  Jeg har sniklest bloggen din en stund, og lar meg fascinere av livet ditt. Vi er utrolig forskjellige, og har veldig forskjellig syn på mange ting, men jeg synes bloggen din er underholdende uansett. Det har aldri falt meg inn å kommentere et innlegg, men i dette tilfellet (som gammel klassekamerat fra NKF) må jeg bare markere min støtte til deg. Jeg synes e24 og VG har vist dårlig presseskikk i måten de har hengt deg ut på, spesielt i den siste artikkelen der de kobler inn din journalistikkbakgrunn. Jeg er veldig imot dette med «skjult» markedsføring på blogger (egentlig enten det blir opplyst at det er reklame eller ikke), og jeg mener å huske at Bodal Johansen var innom blogging i presseetikk-timene, men det er fullstendig irrelevant. Det virker som disse «journalistene» har plukket ut deg som tilfeldig offer, og det hele begynner å ligne en heksejakt. Kanskje de vil hevne seg fordi du ikke svarer på telefonen? (Et lurt trekk av deg for øvrig). Du har helt rett: det er ikke bare deg det gjelder blandt alle toppbloggerne, og du skal faktisk ha kred for at du har lagt deg flat og unnskyldt deg.

  Jeg håper du kommer deg gjennom dette, og at du ikke lar oppstyret ødelegge bryllupsreisen din mer enn det allerede har gjort. Jeg var selv på Maldivene i to uker for noen år siden, og vet hvor magisk det er. Dra ut stikkontakten på PC’en, ta deg en paraplydrink, og prøv å tenk på at dette er glemt om noen dager.

  Støtteklem fra Ida

 268. Kjære Caroline.

  Jeg kan ikke tro noe annet enn at disse menneskene er misunnelige på deg og det du helt alene har klart å få til med bloggen din. Det å henge ut deg som enkeltperson på denne måten er helt forjævelig og det vitner i hvert fall ikke om god presseetikk! På bloggen din har du alltid gitt klar utrykk for at du blogger, det er deg og din personlige mening. Det har ingenting med jobben din i side2 eller femelle å gjøre, i hvert fall ikke som jeg har fått inntrykk av.

  Håper du kan kose deg resten av bryllupsreisen din. Skru av mobiltelefonen, la være å sjekke mailen, slapp av og kos deg med mannen din. Det er det man skal på bryllupsreise!

  Mange varme tanker fra Marte

 269. Jeanette

  La nå ikke bloggen ødelegge bryllupsreisen din.Du skulle ikke blogget i det hele tatt når du er på Maldivene.Ta en pause fra resten av verden rett og slett.

  Men du får nok ekstra pes siden du blogger OG har jobben i side2.Men det er jo ikke riktig i det hele tatt.De som slenger dritt er vel som regel bare misunnelig

 270. Gang på gang hevder du at du ikke sletter kommentarer, men nå så jeg selv at du akkurat har gjort det når jeg tipset om denne saken i går kveld. Veldig feigt og unødvendig, men men, det er din blogg, så du kan selvfølgelig gjøre som du vil, MEN den ærligheten din er det veldig lett å tvile på når du t.o.m. lyver om å slette kommentarer.

  UANSETT. Du har vært uheldig, og sendte uheldigvis en forespørsel til noen som ja, ikke hadde egne rettningslinjer for å «behandle» slike forespørsler, akkurat som du/dere bloggere ikke har noen rettningslinjer for hvordan dere skal skrive og jobbe med bloggen.

  Men jeg reagerer på at du fortsatt sier du er journalist hos Side 2 (og i flere innlegg skriver at du jobber der flere ganger i uken), mens sjefen din i Side 2 sier du kun er tilkalingsvikar og jobber ca . annenhver helg. Jeg er også enig i mange andre her at det blir svakt å skylde på at «alle andre gjør det også». Sist jeg hørte en slik «begrunnelse» var i skolegården og da handlet det om mobbing.

  Jeg synes du skal skru av data og mobil (men det kan du kanskje ikke pga sponsorer?!) og heller ta tak i saken når du kommer hjem, ikke ved å skrive sutrete, sinte innlegg her, men heller snakke med pfu og oppklare dette med de det faktisk gjelder.

  Håper du ikke sletter denne kommentaren også 😉

  1. Fotballfrue

   Dette er kun snakk om urettferdig behandling. Det ER faktisk unødvendig og lite voksent å henge ut en person når resten av bloggnorge jobber på samme måte. Skolegårholdning eller ei.

   Jeg har vel aldri skrevet at jeg jobber flere ganger i uken hos side2, men jeg har skrevet at jeg jobbet der oftere enn annennhver helg i startet, for det gjorde jeg – jeg hadde opplæring. Etter hvert er det snakk om annenhver helg, og det har jeg også sagt til dere. Det er bare å bla i bloggen, jeg har faktisk blogget stort sett hver gang jeg har vært på jobb. Altså ikke fra jobb, men når jeg har kommet hjem, før jeg skal dra etc.

   – C

   1. Du svarer ikke på spm hennes ang. å slette kommentarer. Sletter du mange kommentarer?

 271. Kjære Caroline, jeg har ikke ord for for unødvendig og dumt hele denne saken er! Jeg tror det er veldig mange som ser hvor utrolig uproff denne saken er, og vi støtter deg! Kos deg så mye du bare klarer videre på bryllupsreisen -ikke la noen lowlifes ødelegge denne spesielle tiden <3

 272. Ufattelig dårlig journalistikk av E24, altså. jeg kan skjønne at de kanskje ønsker å dra frem eksempler for å vise alvorligheten i en slik sak, men det var jo gjort på den første artikkelen, hvor du faktisk var ydmyk og ba om unnskyldning for at du har glemt å oppgi at du er sponset av forskjellige artikler. Men det å dra inn din utdannelse, hva har det med saken å gjøre? Det tyder jo tilsynelatende på at de prøver å henge deg ut, når de drar frem en så uvesentlig ting til den saken som har vært. Nå må de skjerpe seg, og ikke være så frekke. Det må da være mulig å respektere andres privatliv, herlighet… Stå på, Caroline. Ikke la disse frekke journalistene/skribentene ødelegge resten av turen din!

 273. Marta-i-farta

  Caroline, du er en kjent blogger. Tror du ikke at medier gjør alt de kan for å finne på mest mulig dritt ? Alt det du sier er helt riktig, og det er nettopp derfor de tar deg. Fordi du er ærlig.. I motsetning til andre bloggere.. Hev deg over dette, og drit i det. Ja de fornærmer deg skikkelig,og det er urettferdig, men det er akkurat dette de vil. De vil at du skal skrive et innlegg som dette. Dermed har de enda mer å skrive om.

  Tenk om vi skulle trodd på alt det vi leser i media, guri malla , da hadde ikke verden klart seg da. Og e24 liksom, hvem har hørt om de ? Eller er det jeg som ikke følger med ? :p

  Kos deg på bryllupsreise , legg bort pc og alt. Ta en pause siste tiden du har igjen av ferien. Ikke la dette ødelegge.
  Bad litt for meg også 🙂 misunner dere skikkelig! Her er det 140 minus og dritt.

 274. Jeg tenkte på deg når jeg leste det og det er så fryktelig dårlig gjort, husk vi støtter deg og vet ka som er sannheten, er vi som er leserne dine, ikke den idiotn som vil bare henge deg ut.
  les kristina andersen sin blogg, bloggerne støtter deg også!
  dette vil gå over Caroline, de sier jo gårsdagens aviser ligg i søppelkassen vetju.
  prøvd å koble ut i ferien din, du er flott

 275. Dette har blitt en heksejakt.

  Synes det er frustrerende å lese alle disse oppslagene hvor, etter min mening; de rett og slett henger deg ut. Dette er en viktig sak ja, som du selv har poengtert. Med bloggere og sponsing og alt det der – men å gå etter kun en blogger, som tilfeldigvis også er journalist – det er bare moderne heksejakt.
  Jeg synes det er beundringsverdig at du har innrømmet feil, at du forsøker å gjøre bedre neste gang, og at du har blottlagt alt. For det er jo egentlig det eneste vi kan gjøre som mennesker – lære av feil og forsøke og vokse. Jeg synes ikke du har prøvd å lure dine lesere, eller utnytte din posisjon. So what om du skrev en mail til forlaget! Du likte jo boka, ville dele den med leserne dine – og du gjorde det på en ordentlig måte.
  Som en fast leser av bloggen din (og andre blogger) så synes jeg du er den som har skilt deg ut, du gjør alt veldig skikkelig, veldig ærlig, (i tillegg til å skrive fantastisk og oppdatere jevnlig). Det er synd at du er blitt en målskive – og når du er på bryllupsreise!
  Nå synes jeg det er nok, det finnes da masse annet å skrive om i denne verden, og journalistene burde kanskje innse det og – istedenfor å melke det for hva det er verdt.
  Jeg håper du ser at du har mange som støtter deg og setter pris på bloggen din.
  Forøvrig så håper jeg også du tar vare på deg selv i denne tiden, nyter livet, ektemannen din og bryllupsreisen!

 276. Rett og slett, drit i oss her hjemme nå, nå er du på bryllupsreise, så dropp oss og dropp utrolig dumme uttalelser i avisene her hjemme.

  Vi lesere kjenner deg, og er det noe du er, så er det ærlig. 90 % her inne klandrere deg ikke, fordi vi mener du har rett, og i det du har tatt feil i, har du allerede beklagd her inne for oss. 10% mener at du tar feil, men drit i dem.

  Nå må du kose deg på bryllypsreisen din, nyte hverandre, flørte, ha det morro, le, erte hverandre.. Akkurat slik du skrev om i ett innlegg her tidligere. Skjønner at du er stor fortvilt, men ingen har rett og ta fra deg bryllupsreisen slik som enkelte prøver på. Stå på, du har søren meg en super sterk jente inni deg, grav hun fram og dropp alt som heter blogg og media resten av ferien.

  Forresten, det er mye morro ett kjærstepar kan gjøre selv om det regner ut 😉 HAVE FUN!
  Sender over masse gode tanker fra ei som sitter å ser ut over en juletrepyntet Bogstadveien. (Jeg vil å ha sol og varme!!!)

 277. Stå på Caroline! Du er IKKE alene! Du skal ikke være lov å bli «slått ned» på denne måten, og spesielt ikke når du er på bryllupsreise!
  Du har rett til å ta betalt for å anmelde produkter!

  Les kristinas innlegg her : https://www.kristinaandersen.no/?p=4711

 278. Maria Wang

  Den første saken var OK, da «tok» de deg på grunn av tips fra en bedrift som hadde mottatt mail fra deg; det kunne like gjerne vært hvem som helst andre på blogglisten. Den neste saken har de gått inn for å knuse deg, da de har tatt kontakt med ARBEIDSGIVER (!!!) og din gamle LÆRER??? (!!!!!!!!!!!!!!!!!) Dette har gått for langt. Håper du lar være å svare e24, de fortjener ikke mer fra deg.

 279. Siri Nilsen

  Når jeg gikk inn på mine faste nettaviser idag og kom over saken tenkte jeg bare »jøss, hun blir faktisk hengt ut» når jeg nå leser innlegget ditt så bekrefter du mine tidligere tanker, at du føler det likeså. Hvordan ting har blitt gjort her er ikke å være hensynsfull, og de går heller ikke frem som et godt eksempel/forbilde for denne korrektheten de så pent snakker om. Jeg har aldri forstått hvorfor enkelte medmennesker har behov for å gå ut i media å uttrykke seg om andre når det ikke går på godt. Så senest her på nyhetene hvor en familieterapeut så sitt snitt til å uttrykke seg om Ari Behn med familie – og hva Behn eventuelt føler av nederlag, synes det er gyselig og rett og slett trist – det samme tenker jeg om din sak.

  »I livets skole vil du lære
  at også motgang hører med,
  og det som kanskje blir særlig tungt,
  vil bli et nødvendig vendepunkt»

  Ta ordene med deg, nesa opp i været, se fremover og gå videre Caroline. Dette er barnslighet på høyt nivå!

 280. Vær så snill, SKRU AV DATAEN resten av bryllupsreisen din. VÆR SÅ SNILL? dette er noe dere skal huske resten av livet, nyt den siste tiden alene!!! du blogger jo når du kommer tilbake:)
  gjør dette for din egen skyld, de som følger bloggen din, følger deg når du kommer hjem igjen å! 🙂
  <3

 281. Stå på videre Caroline! Dette fortjener du ikke i det hele tatt! Eneste du har gjort er å være ærlig, og det er absolutt ikke noe du burde bli straffet for.. Jeg føler at e24 oppfører seg se og hør aktig, de blåser en liten filleting opp til noe stort, og grafer opp alt mulig om personen, vrir og vender på det for å fremstille personen dårlig. Rett og slett lage en skandale! Egentlig har e24 bare drete seg ut! De fleste oppegående mennesker skjønner jo at de kun er ute etter å mobbe og henge deg ut!

 282. Er enig i noe du sier, men Vær varsom -plakaten gjelder faktsik for alle som driver med media. Man kan ikke dømmes etter lov, men PFU kan idømme offentlig unnskyldning for alle som er del av presseforbundet. Det er du ikke som blogger. VVP er imidlertid retningslinjer for alle, så selv om du ikke begår lovbrudd, gjør du noe galt etter sedvane (rettskilde 2). På en anne side er det også slik at du ikke kan bruke bilder på bloggen som du ikke har tatt selv, hvis du ikke driver redaksjonelt arbeid. Om du ikke fungerer som journalist, gjør du antakeligvis ikke dette heller. 🙂
  Til slutt vil jeg nevne at det finnes en markedsføringslov, som kanskje er langt mer aktuell enn VVP. Den nevner du imidlertid ikke. Men der kan det hende du bryter loven. Samme om andre gjør det samme eller ikke.
  Imidlertid er det lavmål av E24 å blande dine roller som blogger og journalist på den måten de gjør. Virket i alle fall veldig rotete for oss som ikke kan alt om hva du jobber med for hvem og når…

  1. Fotballfrue

   Dersom VVP skulle gjelde for bloggere, nytter det ikke å være personlig. Som journalist skal du belyse en sak fra flere sider, en blogg er personlig og fungerer ikke på samme måte som et journalistisk arbeid.

   Skaff heller en VVP for bloggere, så slipper vi ting som dette.

   – C

   1. Ser at du ikke godkjente min kommentar, så jeg prøver igjen. Jeg synes du er en flink blogger, men når en gjør feil så må en stå opp for det, og ikke gjemme seg bak andre. Å si at «alle andre gjør det», gjør ikke en handling mindre ulovlig eller uetisk. Det må være anledning til å kritisere enkelte selv om andre også gjør samme feilien, og slik fungerer media i alle saker, selv om det kan føles urettferdig mot deg. Når noen begår lovbrudd blir det omtalt og kritisert uavhengig av hvor mange andre som gjør det samme.

    Det er heller ingen som mener at blogging er det samme som journalistikk, ikke engang e24. Det som det derimot stilles spørsmålstegn ved er problematikken ved å være journalist på den ene siden, og samtidig ta seg betalt for omtale på den andre siden. Det er et spørsmål om integritet. Samtidig ville også Cappelen ha hatt et etisk problem overfor sine kunder dersom de tok seg betalt for positiv omtale. De kan annonsere fritt, men det ville jo aldri komme på tale å betale feks. VG for å skrive en god anmeldelse av en bok.

    Forøvrig synes jeg du skal la alt dette ligge til du kommer hjem, og nyte ferien din mens du kan. Det er lov til å gjøre feil, og det kan skje alle 🙂

   2. Fotballfrue

    Det var aldri snakk om en positiv anmeldelse, men en anmeldelse fra mitt synspunkt. Det er to veldig forskjellige ting, det blir akkurat som å skrive sin mening om en concealer, og få betalt for det, som så mange andre gjør.

    I dette tilfellet blir det riktig å si at alle andre gjør det, for det er fakta. Jeg gidder ikke ta støyten for alle andre. Alle andre gjør også feil. Dermed blir det helt på sin plass å bruke alle andre. Dessuten har jeg virkelig stått for feilen jeg gjorde. Les innlegget mitt fra forrige uke.

    – C

 283. benedicte

  Fortsett med bloggen din slik du holder på med nå, er alltid en opptur på dagen når du har skrevet ett innlegg! ikke la deg bli brutt ned av menn som kun er misunnelig på din suksess, og som absolutt må ha noe å klage på fordi det ikke finnes noe annet interessant i deres liv. Stå på Caroline, leserne er på din side!

 284. Kjære Caroline

  Nå dropper du bloggingen for noen dager og prøver å glemme alt, hente energi og vær «ordentlig» på bryllupsreise. Dette er noe du gjør for du trives med det, og supert at du kan tjene penger på det samtidig (skulle bare mangle) men en liten pause er kanskje ikke dumt. Etter litt tid vil dette bare føles som en liten dump på veien, og ikke milevis med oppoverbakke. Nå vet du at vi er mange som støtter deg, så om bare litt tenker jeg du sitter å ler av dumme Tommy Brakstad

 285. Henriette

  detta e så utruleg urettferdig gjort! vil berre at du skal vita at da e utrulig monge der ute som støtter DEG og føle meg deg akuratt no.. alle dine faste lesarar, monge bloggarar og alle andre der ute med vettet i behold støtter deg 100 %!
  du må prøva så godt du kan å ikkje la da gå inn øve deg, dei kjenne ikkje deg og har ingen rett til å dømma deg på denne måten!

  stay strong C! <3

 286. Tänker på dig Caroline! Rätta till felet och kör på! Försök njuta av resten av er bröllopsresa.

  Klem Benny

 287. Hei Caroline!
  Jeg har aldri skrevet kommentar på noen av bloggene jeg leser, men nå følte jeg bare at jeg måtte. Har lest bloggen din i ca et år, og den er en av favorittbloggene mine.
  Jeg bryr meg ikke om det du har skrevet, men jeg må som så mange andre her si at du må skru av mobilen og dataen og nyyte de siste dagene av bryllupsreisen deres. Det virker som du har gledet deg til denne reisen kjempelenge, og det er for galt at dette minnet skal bli ødelagt av journalister og det de skriver.
  Vi faste lesere greier å vente til du kommer hjem med å få de siste oppdateringene.

  Ser ut som dere har det deilig der nede, skulle gjerne reist der jeg også!
  Nyt de siste dagene og kos dere masse uten å tenke på det som skjer her hjemme!

 288. Stå på! Du fortjener ikke dette og jeg synes du gjør en flott jobb både som blogger og som journalist:-) håper du greier å nyte resten an bryllupsreisen din – det har du fortjent!

 289. Charlotte

  Kjære Caroline. Jeg har lenge fulgt med på bloggen din, men har ikke kommentert noen innlegg før, men dette så jeg bare meg nødt til å kommentere.
  Først og fremst, så vil jeg bare si at jeg støtter deg 100%. Dette er ikke rettferdig gjort mot deg på noe som helst måte, og i hvertfall ikke på dette tidspunktet.
  Du har alt på det tørre i denne saken; du har vært ærlig og sagt i fra om sponsing og produkter, og at du kanskje ikke har vært så flink å oppgi dette på bloggen din. I motsetning til andre toppbloggere her i landet, tar du hvertfall opp dette som et tema i stedet for å unngå å si noe. Da blir det helt feil av e24 å henge deg ut som enkeltperson, og ikke se på andre bloggere samtidig. Du har i hvertfall innrømmet at du har gjort en feil, og da er det rett og slett barnslig gjort å bruke det mot deg.

  Stå på videre, og husk at ærlighet varer alltid lengst! 🙂

 290. Teit. Du, av alle personer har ikke skullet vært syndebukken i dette dramaet. Stå på!

 291. Jeg hadde klaget de inn for PFU, tvert. Dette er ikke balansert journalistikk fra deres side – det er som du selv skriver uthenging av en enkeltperson. Og en veldig unøyansert artikkel, som bare baserer seg på å kritisere deg, uten å komme med pro-con argumenter. De glemmer den viktigste regelen når man skriver en artikkel: alle saker har mer enn én side!

  Artikkelen på e24 virker bare som et forsøk på å sværte ryktet ditt. Hadde de skrevet en balansert artikkel, ville de gitt flere eksempler på blogger som ikke har fulgt regelverket, tatt med uttalelser fra flere bloggere, tatt med dine uttalelser og så videre. Skammelig fra e24.

  Så mitt råd er: klag de inn for PFU. Makan til dårlig journalistikk. (Man kan jo spørre seg hvor DE har fått sin journalistiske utdannelse fra… Om de har noen. Skikkelig flause fra deres side å snakke om Vær Varsam-plakaten, når de ikke følger den selv.)

 292. Seriøst, ikke bry deg. Du er på bryllupsreise nå og ta resten når du kommer hjem. den tid, den sorg! Drit i hva folk sier til media for å tjene penger og oppmerksomhet. du vet med deg selv at det ikke er sant og det viser bare hvor lite de kan og vet når de kaller blogging for journalistikk!! Kos deg og ikke tenk på det.. Støtter deg

 293. Kristina

  Jeg leste artikkelen som det første jeg gjorde da jeg kom på jobb i dag tidlig, og jeg fikk helt vondt i magen! Ikke bare føler man seg litt for langt borte fra alt, slik at det blir tyngre å forsvare seg, når man er der du er, men det er også utrolig ødeleggende å føle at man MÅ forsvare seg.

  Nederst i artikkelen på e24 står det at de ikke ikke har lykkes i å få en kommentar fra deg etter gjentatte forsøk. Da måtte jeg bare le!! De VET at du er på bryllupsreise, og forventer å få tak i deg. Brødhuer!

  Jeg synes du har svart utrolig bra for deg i dette innlegget, og beundrer deg for hvor saklig du klarer å uttrykke deg midt i all denne frustrasjonen du føler. Håper du klarer å kose deg på resten av bryllupsreisen, og at e24 ikke har fått gjøre sitt for å ødelegge den fullstendig!

 294. Jeg føler med deg Caroline,du fortjener ikke at folk henger deg ut på denne måten.

 295. Synes du er tøff som tør å innrømme at du har gjort en feil. Det står det respekt av. Når man er så tøff som du er og tør å stå for det man har gjort, så blir man kanskje et enkelt mål for den som er ute etter å «ta» noen.

  Ville bare si at jeg støtter deg! Utrolig dårlig gjort å kjøre denne saken akkurat nå som du er på bryllupsreise. Prøv å legg det fra deg nå og ta det når du kommer hjem 😉

 296. du har i alle fall min støtte.men hvorfor stresse med dette nå?du får bare en bryllups reise,legg vekk pcen og nyt mannen og ferien resten av tida.ta problemene når du kommer hjem.ikke lett men prøv.
  klem fra en fast leser.

 297. Slå av mobilen, koble ut nettet og ta deg en spa dag. Dette er noe du kan ta opp kampen på når du kommer hjem!

 298. Jeg har lest bloggen din fra dag første dag, og har alltid likt den veldig godt. Jeg forstår at du syns dette er tungt, det ville hvem som helst. MEN jeg stiller et stort spørsmålstegn ved deg og din blogging etter den saken angående cappelen. At du blir kontaktet av diverse firmaer og muligens anbefaler de da du finner produktet bra, er i og for seg ok. Men at du selv kontakter cappelen og vil ha betaling for å anbefale boken din på grunnlag av at din mening er verdt noe, syns jeg er helt på trynet. Du kan ikke selv uttale at din mening er verdt noe «bare» fordi at mange leser bloggen din. Jeg føler at du har forandrert deg etter at bloggen din ble populær. Når du ikke lengre kan anbefale et produkt uten betaling, syns jeg du blogger på feil grunnlag.

 299. Hei søte søte Caroline. Jeg er kommenterer nesten aldri innleggene dine, men nå føler jeg virkelig du trenger litt støtte. Synd at en sak som denne har kommet opp når du er på bryllupsreise! Du fortjener ikke dette!! Husk at du har ganske mange blogglesere her hjemme i kalde Norge som støtter deg !! <3

 300. Var nettopp inn på e24 og kommenterte, dette synes jeg var skikkelig unødvendig gjort av dem, og det tenkte jeg de også kunne få høre.
  Stå på Caroline og prøv å få til å kose deg som best du kan <3 Håper du får en fin bryllupsreise videre og at du ikke får noen flere teite telefoner fra e24 🙂

 301. du har full støtte hos meg og alle andre lesere. vi »kjenner» deg og synes du er helt fantastisk å blogge. du fortjener ikke dette i hele tatt!

 302. Nå når jeg leste dette, fikk saken en helt annen venning. Uff, og alt dette på bryllupsreisen din.

  du har min støtte i hvertfall<3

 303. Jeg er så enig med deg. Syns så synd på deg da jeg leste disse sakene i går kveld. Dette fortjener du ikke. Du er jo faktisk en av dem jeg har fått inntrykk av er mest seriøs. Kos deg på bryllupsreise og drit i disse som «vet alt.»

 304. Ingeniøren

  Heisann! Tenkte jeg skulle fortelle deg at jeg elsker bloggen din, enda jeg ikke er noen standardleser. Jeg er noen år eldre enn deg, ingeniør snart og hører stortsett på rock og metal, noe som vises på stilen min.
  Du virker som ei flott og fornuftig dame!!!
  Vær sterk, frøken 🙂

 305. Synes det var utrolig kjekt å se at Kristina støtter opp om deg! Håper andre følger etter. Jeg bryr meg virkelig ikke om hva dere tjener på å reklamere. Det viktigste for meg er at dere står for det dere reklamerer for, og der har jeg 100% tillitt til deg! Det ser det ut som om 99% av dine lesere også mener, så du har virkelig fått deg en god tilhenger klubb;0) Kjekt å se! Lykke til og KOS DERE! Alle dine lesere ønsker deg alt vel og at du fortsetter slik som før! Og det er jo det viktigste;)

 306. […] som kalles mot Håper Resten av bloggnorge kryper til korset og innrømmer sine feil ! Gå innom Fotballfrue og Gi dama enn trøst fordi dette har hun ikke fortjent og ta støyten […]

 307. SKRU AV PC OG MOBIL! Viktig at du ikke lar dette ødelegge brylluppsreisen! De fortjener ikke din oppmerksomhet nå!!

 308. Vi støtter deg nå har jeg lest bloggen din i over et år og dette er absolutt ikke noe du fortjener, i hvert fall ikke midt i en bryllupsreise.
  WELCOME TO NORWAY sier jeg bare. Visse folk kommer alltid til å være misunnelig på deg, du har alt i forhold til dem.
  STÅ PÅ!!!!!

 309. Veldig bra skrevet og jeg synes du har taklet dette kjempebra. Du har innrømmet feilen du gjorde, men blir beskyldt for mye annet som jeg synes er urettferdig og tatt ut av sammenheng og perspektiv. Itilegg til det så ødelegger dette en del av bryllupsreisen din.
  Håper du klarer å legge dette til side så du får nyte resten av bryllupsreisen din. U go girl!

 310. Anne Berit

  Støtter deg Caroline! Selv om det er en viktig sak E24 tar opp, så gjorde de det på en helt feil måte.. Som sagt er det tusenvis av andre som gjør den samme feilen, men jeg har ikke sett deres navn i noen sak.. Uthenging av personer støttes ikke..
  jeg har skrevet det før, men til alle dere som fremdeles kritiserer: SKJERP DERE! tenk med hodet innimellom, det har dere bare godt av..

 311. èn ting til !!!! Hvorfor skriver de bare om deg? Hva med de andre bloggere? De reklamerer ikke mindre produkter.

 312. Av alle bloggerne som finnes har jeg alltid ment at du er den mest troverdige! Jeg kjenner deg jo ikke, men har likevel fått et inntrykk av at du er en ærlig person som setter stor pris på leserne dine og som ikke ville lurt dem med å f.eks. omtale et produkt du selv ikke syns er bra.

  Det er flere grunner til at du er en av de mest leste bloggerne i Norge, og en av dem er nok at du er såpass ærlig som du er!

  Stå på videre, og ikke la dem ødelegge bryllupsreisen din som er så velfortjent! Jeg håper du greier å kose deg resten av tiden dere har der 🙂

  Klem 🙂

 313. Du er tøff!

 314. Jeg støtter deg! Syns det er utrolig dårlig gjort at du blir hengt ut, og at det blir satt spørsmål ved alt fra din personlighet til utdannelse og jobb! Det er uhørt! Om de først skal skrive slike saker så syns jeg de skal henge ut flere, ikke bare deg.. De må nesten henge ut alle bloggere da.. Det er på grensen til trakassering. Stakkars deg som er på bryllupsreise nå! Dette ødelegger så utrolig mye av den ferien!
  Jeg håper du finner støtte i bloggen din og alle her som støtter deg 🙂 Ønsker deg alt godt Caroline! Du er en utrolig sterk og god person, det vet ALLE som følger med på bloggen din 🙂
  Selv om du ikke har skrevet at du er sponset av visse produkter har jeg egentlig bare regnet med det, så syns ikke det er så big deal jeg.. Det var ikke noe kjempesjokk.
  Norge i et nøtteskall, skal blåse opp alt og lage så jævlig mye styr av ingenting!!!

 315. Ida-Elen

  Jeg trodde at man som en god journalist skulle se saker fra ulike synsvinkler. I denne artikkelen har han jo bare valgt ut personer med en negativ mening i denne saken! Og det er jo uhørt at de ikke har gitt deg en mulighet til å forsvare deg og si din mening når det gjelder denne saken før de skrev den!

  Uheldigvis skjer dette altfor ofte med mange mennesker, men de burde ikke slakte deg som journalist, når de ikke har noe saklig å komme med + det viser hvor gode jounalister de er!

  Stå på, du skriver en kjempe fin blogg!

  Og når man legger så mye tid i bloggen din, fortjener du også å få noen goder for den 🙂

  1. selvfølgelig har de gitt henne mulighet til å komme med sin versjon!! det står nederst i artikkelen at hun ikke har svart på deres henvendelser.
   å ikke uttale seg er et valg caroline har gjort

   1. Fotballfrue

    Jeg hadde slått av telefonen fordi jeg er på bryllupsreise 😀 😀 😀

    – C

   2. og forresten; hadde du hatt lyst til å gi en kommentar hadde de nok gladelig gitt deg muligheten til det 😉

   3. Ida Elise

    Godt å høre at du har slått den av. La den forbli avlått! Du er tross alt på bryllupsreise. 🙂

 316. Maybe you can take a break from blogging and focus on your husband 🙂 Tomorrow is a new day! Everything is going to be fine!

 317. […] Fotballfrue: Å blogge er ikke journalistikk. […]

 318. Hei der på bryllupsreise!

  Ja, det her var ikke noe kjekt å lse om 🙁
  Uansett er jeg fast følger av bloggen din hver eneste dag og du skriver utrolig bra synes jeg.

  Alri noe kjekt å bli hengt ut på den måten du har blitt her og i tillegg når dere er på bryllupsreise!!!
  Journalister skulle noen ganger hatt et godt spark i ræven (ikke for å dra alle over samme kant) 🙂

  Det ordner seg alltid og det vil det også i dette tilfelle, så ønsker dere en fortsatt flott bryllupsreise <3

  Litt inspirasjon er alltid godt Caroline 🙂

  "To laugh often and much; to win the respect of intelligent people and the affection of children; to earn the appreciation of honest critics and to endure the betrayal of false friends; to appreciate beauty; to find the best in others; to leave the world a bit better whether by a healthy child, a garden patch or a redeemed social condition; to know even one life has breathed easier because you have lived. This is to have succeeded. "
  ~ Ralph Waldo Emerson

  Nyt dagene i paradis…!

 319. Herregud, så utrolig lite saklig.. Har ikke hørt om E24 før nå, så er vel kanskje en måte å skaffe enda flere lesere på? Ikke vet jeg..
  Og..
  Hva skjedde med: «Av feil lærer man best»? Og for å si det sånn, e24 kritiserer deg for brudd i diverse presseetiske normer (som forøvrig ikke kan sies å gjelde i bloggverden), men hva med dem? Hva skjedde med at man skal opptre hensynsfult?
  Syns virkelig ikke du skal bry deg om slike usakeligheter som har blitt tatt opp av e24 de siste dagene.. Dette er rett og slett en dårlig repotasje skrevet av en journalist som ikke har stort annet å ta seg til enn å hakke på den/de første han kommer over med håp om å skape debatt i den ellers triste og lite meningsfylte hverdagen sin. Desverre går dette ut over deg 🙁 Ja, du gjorde en glipp.. HVA SÅ? Verden går ikke under av den grunn, finnes værre ting… Så synes du skal heve deg over dette Caroline, og nyte bryllupsreisen din.. <3

 320. Helt ærlig bryr jeg meg ikke så veldig om akkurat dette temaet, for det at dere bloggere tjener penger på denne måten er jo ikke akkurat en hemmelighet : ) Men jeg syns det er sykt unødvendig å lage så mye oppstyr og at det skal gå så hardt utover deg! Du skal hvertfall vite at du får støtte fra mange.
  Prøv å ikke tenk så mye på det, og heller kos deg på bryllupsreisen din <3

 321. støtter DEG !!!!

 322. Er helt enig med deg 🙂
  Det var skikkelig unødvendig av dem. 🙂

 323. Hei, jeg vet at jeg bare er en person, med ett synspunkt, men jeg ville bare si at jeg støtter deg 200% 🙂
  Faktumet er at det er en idiot som ønsket litt oppmerksomhet fra dette forlaget, og det er feil at det skal gå på bekostning av deg. Jeg tror jeg representerer så og si alle leserene dine når jeg sier at du har all rett til å skru av pc-en din, og kose deg med resten av ferien din, ingen av oss lesere bryr oss egentlig om denne saken, vi liker deg like godt for det 🙂

  Selvom det er et personlig angrep mot deg, så hjelper det kanskje å tenke på at det ikke er deg mot hele verden, det er bare et par tullinger med dårlige argumenter mot deg – og alle de tusenvis av leserne dine som er på din side!
  Kos deg videre på bryllupsreisen din! 🙂

 324. Kjære Caroline!

  Ikke gråt og vær lei deg, drit i onde mennesker! Du skal være på bryllupsreise og kose deg masse!! Det eneste jeg virkelig håper, er at du skriver litt om den lavkarbo-boken du likte så godt når du kommer hjem. For i det sekundet du ikke gjør dét, mister du en del av integriteten din. Da blir det slik at jeg ikke lenger føler at jeg kan stole på at du er ærlig mot oss lesere. Dersom du skal være kjøpt og betalt for hver eneste mening, og du ikke vil skrive noe positivt om noe du ikke for penger for, blir det helt gærent. Jeg skjønner godt at du mottar masse produkter og tilbud om reklame!! Men det var kanskje en liten blunder å kontakte et forlag for å få penger for å reklamere for en bok du faktisk likte. Kan du ikke gi forfatteren litt gratis reklame?

 325. IKKE BRY DEG! Det er så tåpelig at de velger å henge ut en enkelt blogger når 99,9% av alle blogger som er store nok til å tjene penger på bloggen sin gjør dette! Du har vert ærlig med oss lesere og du har forklart deg mer enn godt nok! Nok er nok!

  Ikke tenk mer på dette, du har mange som støtter og forstår deg. Kos deg halvt i hjel å legg dataen til sides å ta «skittentøys» vasken når du kommer hjem. Du fortjener å nyte ferien! :)))

 326. makan! har ikke ord! Stå på Caroline, digger deg tværs gjennom! 🙂

 327. Håper virkelig ikke dette ødelegger resten av turen deres!
  Dette var en flott tekst hvor du fikk frem poenget ditt på en bra måte. Det er tydelig hvem som har feilet her. Stå på!

 328. «Eksperter slakter kjendisblogger» – Virkelig…?

  (Jeg har mye på hjertet,liten konsentrasjonsevne og vanskelig for å ordlegge meg,men here we go)

  1. Hvilke eksperter?
  – Generalsekretæren i Norsk Presseforbund, Per Edgar Kokkvold: Jeg synes ikke det er forsvarlig av en talsperson å uttale seg om en sak h*n ikke har satt seg ordentlig inn i, i hvertfall ikke en talsperson for presseforbundet. Virker som Kokkvold har uttalt seg på bakgrunn av ensides informasjon. Ingen er uenig i at journalister skal være nøytrale,ergo ikke skal få goder i form av penger eller produkter eller andre godtgjørelser mot nevning av et produkt. Men det er ikke det som er saken. Du må huske det Kokkvold, at det er skille mellom privat og jobb,å trekke inn at nettavisen er redaksjonell er unødvenig,for saken gjelder faktisk ikke nettavisen, men en privat blogg. Så lenge Caroline følger god presseskikk når hun gjør redaksjonell arbeid, så har du egentlig ikke noe rett til å uttale deg om saken, for bloggen er ikke redaksjonell. Og det burde vel du som Generalsekretær være fullt klar over?Hvis ikke så vil jeg foreslå at du setter deg på skolebenken og får informasjon som gjør deg kapabel til å uttale deg om saker som foregår i år 2010.
  – Redaktør i side2, Gaute Tyssebotn: Skaff deg ryggrad, om Caroline så bare er tilkallingsvakt så er det ikke rettferdig å hive henne til hundene på den måten. Som arbeidsgiver og sjef har du et ansvar ovenfor dine ansatte.
  – Norges kreative fagskole, Carl-Erik Grimstad: Jeg skjønner dere er livredde for at noen skal peke fingeren mot dere og at dere derfor må redde fjes. Men burde ikke du som journalist lærer vite forskjell på privat blogg og redaksjonell arbeid? Synes du ikke du burde klare å komme med en bedre uttalelse enn dette? Det synes jeg er litt skummelt,i og med at du er lærer mener jeg;)

  Jaha,så de såkalte ekspertene var ikke så eksperter alikevel.Hvor er uttalelsene fra en medieviter?En ny sosiale medier lærer?Brakstad følte vel ikke det var så veldig viktig.»Bare vi får en uttalelse fra en journalist,da er vi safe». Beklager Brakstad,men dette var en dårlig skrevet sak.

  2.Internett er relativt nytt,det vokser i en slik hurtighet at det er vanskelig å holde følge. I løpet av kort tid så kan hele bildet være snudd opp ned. Med internett ble innsatsen høynet og vi klarer ikke å holde tritt lenger, heller ikke kontrollere det.

  3. Skjønner meg heller ikke på de som griner over at bloggere tjener penger. Tror ingen er klar over hvor mye jobb det egentlig er å drive en suksessfull blogg,hvor mye tid det krever. Det er ikke bare skriving og publisering av innlegg som tar tid,det er lesing av kommentarer,svar på kommentarer og mail osv. Synes det er bra at bloggere kan tjene penger på det,jeg lider jo ikke av at f.eks caroline tjener noen slanter på at jeg er her eller at jeg kjøper et produkt hun anbefaler. Hadde ikke kjøpt det produktet hvis jeg ikke ville ha det,så hva er problemet?

  3. En annen ting dere rare mennesker må huske på er hvor mye bedriftene egentlig tjener på bloggere. Veldig mange (spesielt unge) bloggere blir grovt utnyttet av bedrifter. De sender produktet til bloggeren,bloggeren blir overlykkelig for produktet som er verdt la oss si 1000,- ,og skriver villig om det i bloggen sin helt uvitende om at bedriften tjener sinnsyke med penger på det. Ikke bare sparer de skyhøye reklamekostnader, men de får kjøpere de ikke hadde fått ved tradisjonell reklame som igjen blir til Kaching i kassa. Hvor er de redaksjonelle sakene om dette alvorlige bruddet på etikk og lov?

  4. Synes saken har blitt blåst helt ut av proposjon, og det bokforlaget burde skamme seg for håndtering,bokforlaget er en bedrift samme som bloggen er. De skulle aldri gått til pressen med den mailen,de skulle sendt en mail tilbake der de enkelt forklarte at de ikke betalte for omtale. De oppførte seg ikke særlig profosjonelle synes jeg.

  5. Det er ikke urettferdig at Caroline må styre med dette når hun er på bryllupsreise (ikke slemt mot deg Caroline), verden går videre og pressen står ikke stille av den grunn. Det er derimot kjedelig at hun må styre med det,trist at hun føler så på det,og ekstremt ubeleielig tidspunkt.

  6. Kjære Caroline,ikke tenk med over det. Nyt resten av ferien din,du har uttalt deg angående saken og den kommer til å gå sin gang. Vet det er vanskelig å tenke det,men denne saken kommer til å blåse over snart. Prøv heller å dra styrke fra det. Du har den støtten du trenger og vissheten om at det eneste du har gjort feil er å ikke informere godt nok om sponsede innlegg,noe du har tatt ansvar for ergo som er en avsluttet sak i mine øyne.

  Ta vare på deg selv Caroline,nyt paradis og mannen i ditt liv. Du har familie,venner og støttende lesere på din side,drit i resten,de er ubetydelige 🙂

  1. Hør hør!

   Hele denne saken bunner i at det ikke finnes retningslinjer for bloggere på samme måten som for journalister. Blogging har rett og slett blitt big business, og resten av verden (les: de såkalte «ekspertene» + lovverket) har ikke klart å følge med.

   Hele denne saken hadde vært unngått dersom det fantes en vær varsom-plakat for bloggere. Hadde dette vært fokus, i stedet for det som nå arter seg som personangrep på Caroline, hadde jeg hatt respekt for journalisten bak. Men den respekten er definitivt borte.

   Og en ting til: Hvor god reklame er egentlig denne saken for Cappellen/Damm? For meg fremstår de nå som sirompa, gammeldagse kjerringer som sladrer til pressen og angriper ei ung, flott jente som har blogging som sin inntektskilde. En gjeng drittsekker som har utnyttet en suksessfull blogger for å få litt gratis PR og som burde ha kontaktet henne direkte om dette i stedet for å gå til pressen med det med en gang.

   Dette har gått alt for langt! Få på plass et regelverk for blogging som bloggere må stille seg bak og send Caroline en unnskyldning!

   Og Caroline: Kos deg med mann og sol og varme. Det er de som står deg nærmest som betyr noe her i livet, ikke de få menneskene som har fått denne saken til å bli alt for stor og alt for feil…

 329. Kjære deg,

  Dette synes jeg var en fryktelig uthengning av deg som person – og noe du absolutt ikke fortjente. Det de påstår er jo langt i fra riktig. Bloggen – og jobben din er to separate foretak, og de stiller ikke samme krav til objektivitet og dokumentasjon. Det virker som om forfatteren av denne artikkelen ikke helt har satt seg inn i dette. Du er journalist, men når du skriver bloggen din opptrer du ikke som journalist, men som privatperson. Det at dere (bloggere) nå skal oppgi hvor mye penger dere tar for å promotere et produkt er en annen sak, men det har du jo tatt fatt i nå. Kan tenke meg at dette ellers er noe som vil ta laaang tid å gjennomføre i praksis i bloggverden. Så det er jo bra at du har begynt.
  Det er jo ikke slik at bare fordi du er journalist så har du andre krav på deg som blogger. Da måtte jo alle bloggere hatt journalistutdannelse og forholdt seg til gjeldende lover og regler. Sånn er det ikke, og sånn skal det heler ikke være. Det er jo hele ideen bak en blogg – at det er et fritt uttrykksted der man uttaler seg med egne meninger som et individ. Ikke objektivt som en journalist.
  Og jeg har ingen tvil om at du opptrer objektivt og profesjonellt når du tar tar saker fra Side.2.
  Men du skjønner jo at dette blir en «sensjonalitet» og at de angriper deg nettopp fordi du er journalist (på si, hehe). Det er jo for å belyse et punkt om at bloggere mottar store mengder penger for å promotere produkter, og at de fleste er dårlige til å oppgi dette i bloggen sin. Jeg tror ikke det går på deg som person, du var bare et godt mål på akkurat den problemstillingen. Desverre. Men jeg synes artikkelen er svært dårlig og viser egentlig mye mer om forfatterens misforståelser enn dine påståtte feiltrinn. Jeg er meget sikker på at NKF også er feilsitert, evt svarer på et generelt grunnlag uten å ha satt seg inn i saken. Jeg hadde iallefall opptått akkurat som deg. Som profesjonell på jobb og AKKURAT som jeg ville når jeg ikke var på jobb. Jeg er snart farmasøyt, og hvis jeg ville skrevet en blogg om alle de idiotene som tror de kan fikse livet sitt med antidepressiva istedenfor å skrape kroppen sin opp av sofaen og ta seg en joggetur – ja så hadde jeg gjort nettopp det! Til og med om jeg var blitt sponset av det lokale treningssenteret!
  Tenk å plage deg med dette på bryllupsreise… Jævlig dårlig gjort ja.
  Lov meg at du driter i dette og går ut og glemmer hele greia. Jeg tipper han Tommy Brakstad er jævlig snurt fordi han ikke har en blogg på sida selv..

  Stor klem

 330. kresen !

  Hei ! Jeg kjente at jeg ble skikkelig provosert nå ! Hvorfor henge ut deg, som er så ærlig og ordentlig, legger deg langflat for en feil du har gjort, vil det best for alle, og er en alle tiders jente ! Stå på, jeg støtter deg 110 %, og alle veninne mine er så enige med meg, dette går ikke ann ! Henge ut enkeltpersoner på denne måten.. ! Jeg bøyer meg virkelig i støvet for deg !
  Også det å ringe og plage deg når dere er på bryllupsreise ?! Prøv å hev deg over alt dette, og KOS dere! Dere skulle egentlig lagt igjenn alt av mobiltlf’er, pc’er og andere kommunikasjonsmidler hjemme !

  Stå på !

  Stor og varm trøsteklem fra kalde Norge !

 331. At det er en forskjell på en blogg og den tradisjonelle pressen er helt korrekt.

  Det betyr derimot ikke at man ikke kan etterstrebe integritet i arbeidet med sin blogg. Å ta betalt fra produsent/selger for å omtale et produkt, enten man liker produktet eller ei, er noe som drar ryktet til bloggmediet ned i søla. Jeg personlig, som både blogger og leser av blogger, syntes lite om slik praksis og jeg er veldig glad for at pressen tar tak i dette (jeg har selv blogget om dette tidligere: https://flagglima.com/2010/04/bill-mrk-blogger-til-salgs/ ). Det går ut over vår troverdighet og vår autoritet.

  Det er nok tungt for deg at du ble ansiktet pressen har valgt å sette på denne kulturen, selv ville jeg valgt (og gjorde nettopp det i min bloggpost om det samme) å ikke identifisere vedkommende – men journalistikken liker å sette ansikt på saker. Dette vet du nok, som utdannet journalist.

  Som du nevner, det er nok av andre som også bedriver denne formen for blogging. Men igjen, du bør tåle å stå for dine handlinger. Ta dette som en mulighet til å diskutere hvilken etikk man som blogger bør forholde seg til. Selv donerer jeg vekk ethvert produkt som sendes til test, å ta betalt for det ville ikke falt meg inn.

  Du får ha en god bryllupsreise, la denne saken ligge til ferien er ferdig. Den og mannen din bør komme før dette her vettu. What don’t kill you makes you stronger 🙂

  1. Troverdigheten DIN blir ikke så stor når du ikke klarer å skrive engelsk riktig! 🙂

   1. Jeg tror jeg overlever, jeg skriver som regel til de som klarer å fokusere på budskapet og ikke budbringeren. Grisespillerne, som det er flere av i dette kommentarfeltet (de som tar spiller fremfor ball) får heller seile sin egen sjø 🙂

 332. Off du skulle latt dataen ligge hjemme vennen, så kunne du tenkt heller på det når du kommer hjem :/
  Håper mannen din får oppmuntra deg og at dere kan kose dere denne uka dere har igjen 🙂 JAAA 😀

 333. Så utrolig dårlig gjort. Synes virkelig ikke du fortjener dette Caroline!

 334. Stå på du!! du er vakker

 335. Stå på Caroline 🙂

 336. Christina

  Kjære Caroline! Jeg synes så uffatelig synd på deg nå! Du er en av mange bloggere i samme båt, og så har du vært så uheldig å bli den uthengte. Det kunne like gjerne vært en av de andre toppbloggerene denne saken handlet om. De fleste som leser saken vil forhåpentligvis fatte dette. Det er jo ikke lett å forholde seg til regler når de ikke er spesifisert for bloggere, dette er noe staten må ta tak i nå som blogging har blitt så innmari stort. Jeg håper inderlig du klarer å skyve dette litt foran deg, slik at du kan nyte resten av bryllupsreisen din.

  Jeg henger meg på det de andre skriver her, la bloggen være til du kommer hjem igjen, vi er her fortsatt!

 337. Nå har du vel kanskje lært til neste gang.

  1. Fotballfrue

   Du TULLER? Leste du ikke mitt forrige innlegg ang. dette? Det er jo nettopp LÆRT jeg har gjort! Og det håper jeg gjelder flere enn meg selv.

   – C

   1. Stine Marthinsen

    CAROLINE! Nå får du lære deg å ta litt kritikk fra leserne dine. Blir så provosert at du svarer så sint.

   2. Fotballfrue

    Vet du hva, når jeg tar meg tid til å skrive et saklig innlegg, så forventer jeg at folk gidder å lese og sette seg inn i fakta før de kommer med kritikk. Dessuten må jeg få lov til å svare for meg, uten at det blir oppfattet som at jeg ikke tåler kritikk.

    – C

   3. Synes ærlig talt ikke dette var et «sint svar». Det er lov å være oppgitt når sånne ting som dette skjer, og folk kommer øsende med kritikk uten å skjekke fakta først! Jeg syns du takler dette bra Caroline. Du er virkelig et forbilde.

 338. Kjaere Caroline, vil bare si at du har full stotte fra min side. Mitt tips naa er at du prover aa nyte bryllupsreisen din til det fulle. Skru av telefon og legg vekk pcen (tror alle leserene dine har forstaelse for at du er pa bryllupsreise og at du burde ta en liten pause naa) ogsaa koser du deg som best du kan. Saa kan du heller ta fatt i dette naar du kommer hjem. Ikke la disse personene odelegge denne spesielle ferien for deg. Staa paa Caroline, dette kommer du deg igjennom. Stooor klem

 339. Ta fri fra bloggen og media mens du er på bryllupsreise, nyt den 🙂 Gi faen alle som driver å anklager deg.

 340. gulltopp

  Herreminhatt – de på e24 har jo misforstått hele saken fullstendig! Virkelig dårlig journalistikk å ikke undersøke saken ordentlig, OG dårlig journalistikk å legge frem saken på den feilaktige måten de tydeligvis har gjort til lærerene dine! Lærerne dine blir jo også driti ut når de uttaler seg negativt om en elev som ikke har gjort noe galt som JOURNALIST. Herlighet, er det mulig!

 341. Fra nå av gjelder det bare å føre opp hva du har blitt sponset. Man lærer av sine feil;)

 342. Karoline

  «Luna» har et poeng da, selv om jeg synes at saken ble blåst opp av mediene… det er ikke noe gøy å være Caroline nå da…

 343. Om disse sakene har gått for langt, med tanke på personifisering og lignende, er jeg ikke ute etter å kommentere. – Jeg tror likevel at grunnen til at du fremstår som ansiktet i denne saken, er på grunn av listen du sendte ut (som er aktuell i tiden) og fordi du har en redaksjonell bakgrunn. Selv om blogging ikke helt offisielt regnes som redaksjonelt stoff, skrevet av en journalist, er det ofte en slik funksjon bloggere har. Så når du, med journalistisk utdannelse, begår en feil i henhold til Vær Varsom-plakaten og markedsføringsloven, forventes det noe helt annet enn fra bloggere uten denne forankringen.

  Du sier at du har vært pådriver for en såkalt «bloggplakat», og jeg regner med at den ville inneholdt ganske lignende retningslinjer som Vær Varsom-plakaten og Tekstreklame-plakaten. Selvfølgelig er det lov å glemme og å gjøre feil, men det burde vært vanskeligere for deg å begå slike type pga overnevnte. Jeg tror det handler om integritet og den er noe svekket hos deg etter dette.

 344. Stå på du, caroline:) du har mange lesere som støtter deg..det er han som har dritt seg ut, han burde sjekke alle fakta før han uttaler seg!!

 345. Uff, kjære deg! Jeg er også en av de som stadig leser bloggen din, men aldrig kommenterer – nå ble jeg så provosert at jeg bare måtte! Leser kommetnarene nedover her og skjønner ikke at folk klarer å lire ut av seg at du «drar alle andre bloggere med på noe som handler om deg», for dette handler jo om absolutt alle bloggere der ute! Jeg leser flere blogger, og ingen av dem har noen sinne oppgitt noe som helst om støtte for produktanmeldelser og lignende – så dette handler absolutt ikke bare om deg MEN OM SAMTLIGE BLOGGERE.

  Det jeg synes er mest synd er at dette hender på brylløpsreisen din. Så jeg vil bare si skru av pc, mobil og alt som kobler deg til det som skjer her hjemme, og prøv å glem dette og KOS DEG resten av reisen. Det er en reise du tar en gang i livet, og du er på et helt nydelig sted! NYT det! Og glem journalister som tydligvis tror de er det samme som en blogger! Du har lesernes støtte! SÅ NÅ GÅR DU UT OG TAR EN DRINK I BAREN OG KOSER DEG MED KRISTIAN!

 346. Du får prøve å legge dette til side, selvom jeg skjønner at det er vanskelig. Du er på bryllupsreise, og må konse på å kose deg!! Ikke la dette ødelegge!

 347. Hei hei. Det er jo letter sagt enn gjort, men prøv å se det positive, du får mer PR for bloggen din, dermed flere lesere. 🙂

 348. <3

 349. Bra du sier ifra! Stå på! Ikke bry deg! Sikkert ikke en tilfeldighet at de tok opp dette midt i brullypsreisen din… media er jo sånn: de vil bare skape drama, drama og drama.

  Det var jo egentlig en utrolig liten bagatell også… men igjen: media vil skape drama…. få det til å virke viktigere enn det det egentlig er.

  Jaja , stå på! Du er best!

 350. U go girl! Kos dere masse videre.

 351. hahahha! livet kan ikke alltid være perfekt;)

 352. Jeg foreslår at du og et par andre ledende bloggere, samt noen representanter fra Norsk Presseforbund går sammen og utarbeider en Vær Varsom Plakat for bloggere. Slik er det på alle andre områder hvor man ikke har «lovfestet» rett også. Noen trår feil, det blir blåst opp og man får lover som regulerer tilfellene. Det er slik lovverk blir til!

  Trøsten i ditt tilfelle er at dette virker som en forferdelig stor sak her og nå. Det er det ikke. Glemt i morgen!

  Lykke til!

 353. Stå på, Caroline! Alle gjør feil, det er menneskelig. Bloggen din er best uansett! 🙂

 354. Eg leste først saken på E24 og kjente at eg var litt einig med slik som den blei framstilt der, men så leser eg det du har skrive og ser at du har heilt rett.
  Det inntrykket eg har fått av deg og din blogg, som eg også velger å holda fast ved, er at bloggen din er noe personlig der du deler tips og ein bit av deg.
  Som om vi ikkje blir påvirka av reklame uansett? Eg føler at artikkelen på E24 er ein aldri så liten fornærmelse av lesarane dine óg. Skal ikkje vi ha vet nok til å kunna velga kva vi vil tro på og ikkje? Sjølv om du anbefaler produkter, er det ikkje dermed sagt at eg kjøper det – bare fordi du har sagt at det er bra.

  Til slutt vil eg si at bloggen din er kjempe kjekk å lesa og du gjør ein god jobb!
  Kos deg på bryllupsreise og ta problemene når du kommer heim! Skru av mobilen og ta ein pause fra blogginga – om det er det som må til for at du skal få nyta ferien og ektemannen din!

 355. Utrolig bra skrevet! Likte spesielt den siste bemerkningen angående Vær Varsom-plakaten og om å opptre hensynsfult i den journalistiske arbeidsprosessen – der sa du det!

  Nyt bryllupsreisen videre, og ikke la noen så teite mennesker ødelegge for noe så fint – synes du hånderte det kjempebra!

 356. Husk at du har mange lesere som støtter deg,Caroline! Dårlig gjort å henge ut deg, når det gjelder alle toppbloggere i norge.Jeg skjønner godt at det er en lett felle å gå i. Du har dessuten ikke gjort noe galt, som media prøver å få det til. Veldig urettferdig og jeg skjønner at dette er vondt. Flott innlegg, nå har ikke de andre så mye de skulle ha sagt. Stå på!:)

 357. Hei Caroline! Ville bare si at jeg støtter deg fullt ut. Det at du innrømmer feiltrinn står det stor respekt av, og du har helt rett, du skal ikke ta støyten for alt! Denne situasjonen gjelder for de fleste toppbloggere i landet, og det er ikke så rent få av dem… Men jeg kjenner at jeg blir en smule frustrert over at du må hanskes med dette på din bryllupsreise. Husk, du får bare en bryllupsreise i livet ditt – er det dette du ønsker å huske fra den? Kanskje det hadde vært godt med en liten bloggpause mens du nyter de siste dagene? 🙂 Bare sånn for å koble av litt fra alt kjøret? Det fortjener du iallfall, og vi faste lesere venter på deg uansett! Vil bare at du skal vite at jeg tenker på deg, og at du ikke fortjener dette styret i det hele tatt. Stå på, du er en tøff dame! 🙂

 358. Kjære vene!! Etter å ha lest sakene til e24 blir jeg målløs! Fyttikatta. De skiller jo ikke på blogg og jobben din jo! Hvis de skal uttale seg om deg, og det du gjør må de fortelle FAKTA, noe de ikke gjør. Er så enig med deg, hvorfor blåse opp rundt deg, når du er ÆRLIG, slik som mange andre ikke er. Feks, andre bloggere som IKKE sier ifra at de er blitt sponset. Føler med deg, og husk at vi støtter deg uansett. Vær sterk, dette ordner seg. Også på bryllupsreise da gitt! Nåmå du slappe av, og nyte resten av ferien. Glem denne saken til du kommer hjem 🙂

 359. anna, trofast fotballfrue-leser!

  Skjønner godt at du er frustrert, vilt unødvendig og uthenging på høyt nivå spørr du meg. Du skriver utrolig bra, og har taklet hele greia på en måte som jeg tror få kunne gjort bedre. Også har garantert mange mange mange trofaste lesere og andre som støtter deg rundt den saken her, prøv å ikke tenk så mye på det og kos deg så godt du kan på bryllupsreisen! Ser helt fantastisk ut der:-)

 360. Må si jeg blir irritert på bloggere som må ha betalt for å si sin mening om en ting! Dere har det faen meg for enkelt.Tjener masse penger på å si hva dere synes om det ene og det andre.Dere har ingenting å klage for! Herregud! Du skulle vært meg for en dag,du hadde ikke klart det.To unger,to jobber,sliter for å få endene til å møtes.Du har det for lett rett og slett,så ingenting å syte over.

  Jeg forstår hverfall innlegget om deg,men all PR er vel god PR ,så det er vel det samme for deg!

  1. Fotballfrue

   Nå skjønner jeg ikke, fordi du har det «ille», så skal ikke jeg ha det bra? Syns du skal være glad for de to sikkert flotte ungene du har jeg 🙂

   – C

   1. Anonym: Blir for dumt, du kan ikke skylde livssituasjonen din paa andre enn deg selv! Er faktisk ikke enkelt aa blottlegge seg saa mye som topp bloggerne gjoer, jeg ville aldri gjort det!!! Det er en grunn til at ikke alle kan tjene penger paa det, og at de er har det «enkelt» er bullshit, de jobber for aa holde det gaaende akkurat som alle andre i andre jobber!
    Vi har alle valg aa ta, men vi trenger ikke alltid ta de samme, det er det som gjoer en selv unik!

    Caroline : Hev deg en hel himmel over alle disse negative, og «sad» folka som ikke har noe fornuftig aa si, smaalig er det, og det sier veldig mye om deres liv naar de tar saa aktivt del i aa henge ut en enkelt person paa denne maaten! Guts har du! 🙂

    Ikke graat en taare over dem, de er ikke verdt det!

   2. Snowflake

    anonym: du får det ikke bedre selv av å dra andre ned… kanskje noe å lære de to barna dine?

   3. Til anonym. Oioioi. Janteloven står tydligvis sterkt hos deg. Vet du hva, skjerp deg. Klarer noen å komme seg opp i verden så er det fantastisk. Hvis du sliter med å få endene til å møtes så har du en utfordring, ikke gå rundt og vær bitter på andre, det skinner så gjennom i det du skriver.
    Godt svart Caroline!

  2. BITTER! Ta deg sammen, og vær glad på andres vegne. Folk i Norge er så egoistiske at ingen har omtanke eller unner andre noe godt lengre. Skjerp deg!

  3. Ikke vær så bitter Anonym! Vær litt glad på andre sine vegne, du kommer ingen vei med å være sur:)

   Btw, stå på Caroline. Ikke la dette knekke deg. Leste artikkelen og det å skille mellom blogg og journalistjobb er tydeligvis vanskelig for enkelte. Nyt ferien din videre!

  4. Jeg er glad jeg ikke er barna dine!

  5. Sutresutresutre.. hvordan vet du om caroline har det lett eller ikke? Hold det negative våset for deg selv:P

 361. mener du har rett i mye du skriver her, blogg er slettes ikke det samme som en nettavis, og du må forstå at vi lesere støtter deg igjennom alt. det er jo til syvende og sist oss alt faller på!
  Men når du lyver til oss blir dette vanskelig. Om du anbefaler et produkt du er halvveis fornøyd med for å få 7500kr for det, vil andre bruke penger på dette produktet uten å bli fornøyd. Og ikke fortell meg at du bare anbefaler det du har prøvd ut selv, for du sendte den prislista til bokforlaget uten å ha lest ei side av den boka. Jeg mener du bør bli litt mindre pengegrisk og mer glad i levebrødet ditt, nemlig oss lesere! Det er VI som ikke trenger å bli jugd til. Drit i disse gamle folka som prøver å uttale seg om bloggen din! de vet da ikke hva en mobil er engang.

  1. Fotballfrue

   Hva snakker du om? Jeg kjøpte boka, leste den og likte den, så kontaktet jeg forlaget. Sjekk fakta før du kommenterer.

   – C

  2. Sjekk fakta før du uttaler deg a «ja»!!!

   Herregud Caroline, jeg hadde omkommet av oppgitthet og frustrasjon hvis jeg var deg som hadde så mange hjernedøde lesere som ikke klarer å lese gjennom innlegg ordentlig først før de spør, graver, anklager deg, eller som i tilfellet her, ikke har lest mer enn dette innlegget på bloggen din. Du sa jo klart i det første innlegget om denne boken at du elsket boken og hadde lest den!

   Stå på Caroline, overse alle dustete negative mennesker der ute 🙂 Og virkelig rus deg på alle de fine kommentarene du får i stedet

 362. Å, jeg blir så frustrert. Jeg HATER at noen mennesker elsker å prate dritt om andre personer. Noen rett og slett elsker skandaler, men tenker ikke på at den det går ut over blir såret. Det må føles helt forferdelig, men tenk på at det er flere som støtter deg, og hører på hva du har å si, enn personer som prøver å dra deg ned.. Det må være vanskelig, men det kommer nok til å gi seg fort som bare det, og så blir det glemt.. Du kan heve deg over disse barnslige menneskene.
  🙂

 363. Jeg støtter deg 🙂
  Dette er utrolig dårlig gjort, og du er langt ifra den eneste som har tatt betalt for produktanmeldelser. Det å henge deg ut i media mens du er på bryllupsreisen din er utrolig dårlig gjort. Dette kunne de fint ventet med, eller latt være å gjøre i det hele tatt.

 364. Bare GI FAEN 😀 Du bør ikke la de provosere deg, kos deg heller på bryllupsreisen. Gamle gretne grinebitere er det de er, like å rakke ned på «oss unge og dumme». Let them, mens du nyter fiiine dager i paradis.

 365. Eg syntest det er veldig dumt at du blir hengt ut på denne måten. Du har forklart din versjon av saken, og du har retta opp i det på ein bra og ærleg måte, meiner eg. Forstår ikkje kvifor dei fortsett å terpe og terpe på denne saka, og i vart fall ikkje på kvifor dei rettar fokuset meir og meir på deg som individ, i staden for emnet det i byrjinga handla om. Eg ynskjer deg alt godt, og håpar denne saka blir lagt til side snart. Ha ein bra ferie!

 366. Hei!
  Så utrolig uvesentlig og umenneskelig folk kan være, hva er vel en dag for dem uten å henge ut ett menneske…
  Er fast følger av bloggen din, leser den hver dag og den gjør meg så glad… 🙂
  Du får la dette gjøre deg sterkere og fortsette med det du gjør, for du gjør en super jobb som blogger…

 367. Forferdelig hvis brylluposreisen din skal lide for dette.. Du har mange trofaste lesere her, vær heller glad for all støtten du får her 🙂 Og husk at du gjør deg selv til en offentlig person med denne bloggen…man kan jo ikke forvente å bare få danse på skyer osv? Og et spørsmål; Er det reklame du driver med? (I den forstand at uansett hva du mener om produktet skriver du positivt om det) eller er det din seriøse mening? La merke til at det ikke stod om det i prislista di, og som sagt har du MANGE trofaste lesere som du bør (og gjør?) føle et ansvar for….!

  -L

 368. …og det skal liksom være snakk om voksne mennesker. Forkastelig, er det.

  Ikke vær lei deg, ikke gråt. Dette er ikke noe å bry seg om, hvis du tenker deg om. Det er sikkert glemt hos folk flest allerede. KOS deg nå!!!!

 369. kjære deg, ingen grunn til at du skal ligge å gråte på brullyps reisen din, du har en fantastisk man, du er ung frisk pen å rask, du er på en vakker øy. ha det morro, la all sladder å sjalusi gå inpå deg senere:D, dette er dine dager å ingenting her hjemme skal få ødelegge det. syns du fortjener litt bloggfri jeg 🙂

 370. Jeg er virkelig imponert over hvordan du har taklet dette og hvor profesjonell du virker. Det er helt latterlig hvordan dette har sklidd helt ut.

 371. FYFAEN er det eneste ordet jeg klarer og få fram når det gjelder e24. Bare gi faen i dem rett og slett, vet det ikke er lett, men leserene dine har tillit til deg, og tror ikke på masse sånn piss. Det er vanskelig og ikke ta seg nær av den saken, jeg skjønner det. Men bare prøv, for hvis det er noen som fortjener og bli slaktet her, så er det e24, makan til uthenging. Dette kaller jeg mobbing!! Stå på Caroline 🙂 Og kos deg MASSE vidre på bryllupsreisen, ta bekymringene når du er hjemme igjen. Tenker masse på deg. – Malin.

 372. Ikke tenk på dette nå, ha en super bryllupsreise 🙂 Idiotene kan du ta når du kommer hjem..

  Du fortjener ikke dette her! Stå på videre! 😀

 373. unnskyld språkbruket her, men FUCK dem! De burde henge seg selv etter ballhårene og skjemmes! Du bør derimot nyte bryllusreisen uten bekymringer! Håper det roer seg for deg nå og du bare kan nyte ferien sammen med mannen din! Tommeln opp for deg!

 374. Så barnslig gjort! Hva er galt med folk i denne verdenen, a?
  Skjønner godt du blir irritert og skuffet, for det her fortjener du ikke. Vær sterk, og nyt dagene videre på maldivene:)

 375. Nathalie

  Har ikke ord for hvor forferdelig jeg syns dette er for deg! Det skulle ikke vært lov!! E24 burde virkelig skamme seg.. Dem er så utrolig lite troverdig! Du burde fått erstattet denne bryllupsreisen! Syns så utrolig synd på deg, Caroline! Du skal vite at vi lesere støtter deg! Syns bloggen din er helt fantastisk, og med den store jobben du gjør med den (du tar den med deg på bryllupsreise!!), skulle det bare mangle om du tar betalt for anmeldelser osv.. Alle mennesker kan gjøre feil.. Dette var ingen feil du gjorde med hensikt.. Stor klem

 376. Håper du har det bra, Caroline! Du har min og mange mange andres støtte! Jeg synes dette er helt uakseptabel behandling av deg.. Vet det er lettere sagt enn gjort, men prøv å ikke tenke mer på det! Nyt brullypsreisen din i paradis!

  Vil i samme slengen rose Kristina Andersen for innelgget hun skrev i dag. Håper flere bloggere følger opp!

 377. Jeg er helt enig. Har undervisning med Grimstad på NKF i disse dager, og vi har alle vært enig om at blogging og journalistisk arbeid er to forskjellige ting.

  E24 bryter jo vær-varsomplakaten selv. Hva med PFU?

  4.1. Legg vekt på saklighet og omtanke i innhold og presentasjon.
  I tillegg til den du påpekte selv.

  Dessuten – var det riktig av dem å identifisere deg på denne måten?

  Denne saken burde uansett ikke blitt publisert før du fikk svare for deg!

 378. Kjære Caroline,
  Er sikkert ikke så mye vi kan si for å trøste deg, men som du ser på kommentarene du får er det svært mange som støtter deg. Jeg syns det er helt forferdelig at du skal ha det sånn på bryllupsreisen din, så vær så snill og prøv å skyve det unna til du kommer hjem. Det her er nok verken første eller siste «skandalen» i bloggverdenen, og dette blir nok glemt like fort som det ble blåst opp, som med alt annet. Du har forklart deg, og noe mer kan du ikke gjøre akkurat nå, så vær så snill og kos deg på reisen din kjære deg. Dette kommer nok ikke til å ødelegge det du har bygget opp, det er altfor mange som er på din side til at det kan skje. Det ordner seg, kan jeg love deg!
  Klem

 379. FY FAEN FOR EN DRITT HAN ER!!!

  Dette fortjener du absolutt ikke, du er helt fantastisk!!

  Du skal vite at du er forbildet mitt, og at du er virkelig talentfull!!

  Håper dere får en fin bryllupsreise! <3

 380. har du fått noen form for beklagelse fra E24?? Det forventer jeg virkelig at de kommer med, snarest. Hva sier Lars-Kristian til hele greia? Håper dere klarer å kose dere likevel 🙂

 381. Kan ikke noen være så snille å gi bevis på at denne vær varsom plakaten også gjelder bloggere. Jeg hadde blogg før, og tjente penger osv, men IKKE en eneste gang opplevde jeg at noen kommenterte noe om en vær varsom plakat. Hvorfor fikk ikke jeg telefoner og masse dritt om at jeg tjente penger før. Jeg avsluttet min blogg, for at jeg ikke har tid lenger til det, og hadde det ikke da heller. Så til dere som absolutt må slenge dritt om Caroline, som påstår at VVP gjelder bloggere, COME ON og bevis det!

  Så kjære Caroline, stå på videre og nyt ferien din. Du får ikke lov å la dette ødelegge bryllupsreisen deres. SÅ om du må gå så langt og la være å blogge en tid framover og slå av mobilen, gjør det. Ikke la deg knekke, dette klarer du, det vet jeg.

  Klem en fast leser ;D

 382. Caroline da! Nå skrur du av telefonen, kaster dataen i sjøen og løper ut i regnet og danser regndansen med Lasse. Ikke la så teite hennsynsløse personer ødelegge for deg! Alle gjør feil, herregud.

 383. Ikke bry deg om det du. Som du selv har sagt: du er laaangt fra den eneste. Blant annet Voe omtalte jo produkter i hytt og pine før, uten og i det hele tatt NEVNE at hun hadde fått det fra noensteder. Og nå er du faktisk omtrent den enste som tør og stå fram, og allikevel blir alt dette kastet på deg…
  Hadde jeg vært deg hadde jeg tatt en liten pause fra bloggen til du er hjemme igjen, og bare nyte resten av ferien, uten alt dette unødvendige dramaet 🙂 ..og du trenger ikke og få dårlig samvittighet engang, det er jo BRYLLUPSREISEN din for god’s sake! For tro meg – vi er her når du kommer tilbake igjen!
  Kos deg videre du, og prøv og heve deg over det, det er jo tross alt DE som har feil! 😉

 384. Denne saken har jo mistet fullstendig sammenhengen! måten du som ENESTE blogger blir hengt ut på denne måten er bare latterlig! synes du gir et fullstendig klart bilde av tingenes tilstand her,og håper du får en offentlig unnskyldning nå altså!! Jente med bein i nesa som du er «står han av» som vi sier her oppe i Nord-Norge;) Hold ut Caroline,stå på ditt!!!

 385. ja der ser du, håper alle får svi. det blir jo ingen personlig blogg når man må ta seg betalt for å skrive om det leserne vil ha?? eller hva..hvis du kun omtaler de produktene du får mest betalt for er det jo helt på jordet spør du meg. latterlig

  1. Fotballfrue

   Hvor har du det fra, at jeg kun skriver om de produktene jeg får mest betalt for? Du har jo ikke skjønt noen ting.

   – C

 386. M A D D E

  Huff, hørtes ikke bra ut. Jeg er helt enig med deg, og skjønner godt at du blir iriitert og lei deg.

  Kos deg og ikke tenk på det : D

 387. Vi er her när du kommer tilbake, Caroline! 🙂 Slä av internettkoblingen, ä nyt ferien!

 388. Jeg syntes heller ikke du fortjener dette 🙂 Du HAR ikke gjort noe galt, kanskje om du skrev om boken og tok betalt og aldri nevnte det, da kunne folk ha mast om det, men det vet faktisk ikke hva du hadde tenkt til å skrive i innlegget, og det kan jo godt hende du ville fortalt leserne dine at du hadde fått betalt for det 🙂

  Jeg syntes heller folk skal tenke litt rundt Voe saken, hun tar betalt for å bli sponset til julekalenderen, og hadde nok aldri planer om at noen skulle vite at hun fikk penger for det 🙂

 389. Oi. Det her tar jo helt av…… Prøv å kos deg resten av bryllupsreisen nå, Caroline. Du har gjort en feil, og andre ser hvor mye penger du ville ha for å ha en omtale av boken på bloggen din. ALLE vet at bloggere får betalt for forskjellige innlegg og produkter de tester. Så leserene dine har valgt å tro på at du er ærlig om meningene dine, og de mister du ikke «bare» pga det her. Hvem vet, kanskje du får fler lesere 😉 Prøv å legg fra deg dette nå! Ikke vær lei deg. Du har nok av tid til å ordne opp i dette når du kommer hjem.

 390. Fader heller! Jeg blir så sur og forbanna nå på dine vegne. Saken er totalt blåst opp i det usakelige mht til deg som person og journalist. Å kalle overskriften «slakter kjendisblogger». Slakter?? Herregud, åpenbart at noen bare vil ødelegge. Er så unødvendig! I tillegg poste et stort bilde av din bloggheader. Noen bør virkelig se på seg selv når de driver journalistikk.

  En ting er saken, men en annen ting er også at dette skjer på din bryllupsreise. Kan ikke folk ha respekt for det?
  Caroline. Skjønner godt at du reagerer, og det er helt riktig. Ikke finn deg i slik behandling. Syns du er kjempe tøff og sterk. Stå på videre. Ikke la dette knekke deg! Du skal vite at det er DU som fremstår som den seriøse og profesjonelle i denne saken. Du takler det voksent, modent og rettferdig. Alle oppegående mennesker vil se og skjønne det. Så kjære deg, prøv så godt du kan å ikke la dette spolere den ellers så fantastiske tiden din sammen med din kjære. Gi F og hev hodet. Nå må du nyte tiden videre så godt du kan og så får slike saker tas når du kommer hjem. Stor klem til en kjempe bra blogger!! =)

 391. Dette er dårlig gjort. rett og slett!! Det er stor forskjell på blogging og å skrive som journalist for et nettmagasin osv. Vi vet at du er ærlig med oss og at du har vært det hele tiden. Og er det noe du har utelatt, så beklager du det senere og informerer oss.

  Det er mange som støtter deg i denne saken, for vi kjenner deg selv om du kanskje ikke kjenner oss. Og du fortjener virkelig ikke å bli hengt ut eller å bli kontaktet på bryllupsreisen, og de fortjener ikke dine tårer. jeg håper dette ikke ødelegger resten av bryllupsreisen deres ! <3

  jeg tror vi alle vil forstå det om du tar deg helt fri fra alt, iallefall til du kommer hjem.. prøv å nyt ferien din ! 🙂

 392. Vi er her när du kommer tilbake, Caroline! Slä av internettkoblingen, ä nyt resten av ferien ä hverandre! 🙂

 393. Hvis det går ann å lage en så stor sak om bare en blogger, så er det kjempe fint for e24 nå har de nok bloggsaker og skrive om til neste jul, det er bare å plukke fra topplisten det.

  Ærlig talt og jeg som todde at agurk-nytt var på sommeren.

  Stå på Caroline, prøv å nyte resten av brllupareisen.

 394. hanne : )

  føler med deg Caroline, dette er virkelig noe du ikke fortjener ! og hvertfall ikke på bryllupsreisa di !!

  Den nettsida burde faktisk be om unnskyldning for deg, for å henge ut deg på den måten er virkelig ikke riktig !! Skal en ta en skal man søren meg ta alle !

 395. go caroline go!! dette fortjente du ikke!!

 396. Jeg er helt enig i det du skriver her nå! Synes innlegget er supert! Saken er jo helt blåst ut av sine proporsjoner og herregud for noen kommentarer. Les innleggene før dere kommenterer! Bra at du får ordnet opp med sjef og arbeid. Skjønner at du blir lei deg og gråter, det er bare menneskelig uansett hvor sterk man er som person 🙂 krysser fingrene for finvær på velingandu, så kan dere virkelig nyte siste del av bryllupsreisen deres 🙂 sender en trøstende klem til deg 🙂

 397. Stå på Caroline!
  Synes fryktelig synd i deg som må forholde deg til dette rotet mens du er på bryllupsreise. Det er sant som du sier at det er mange andre bloggere (de fleste) som ikke oppgir at de får betalt for produktomtale. At du skal bli en skyteskive er ikke rettferdig! Du har i det minste lagt deg flat i det henseende. Artikkelen som ble publisert på e24 i går var lavmål i mine øyne! De vil tydeligvis spinne på din popularitet for å trekke lesere.
  Kos deg på bryllupsreisen du, og drit i hva e24 måtte finne på å publisere. Det kan du heller ta tak i når du kommet hjem.

  Opp med haka og nyt resten av bryllupsreisen. Det fortjener du 🙂

 398. <3

 399. Godt skrevet Caroline!! 🙂 lett for meg å si, men ikke la hva disse uvitne menneskene sier gå inn på deg! helt ufortjent! ser du har fått masse god støtte i kommentarene allerede, det er mange folk som støtter deg og bryr seg om deg her ute. tenk på det, helt fremmede mennesker, det må være en rar følelse 🙂 håper det er en tanke som kan få deg til å føle deg bedre! stå på!

 400. Synes det ble veldig dumt med denne saken. Det er jo flere enn deg som tar betalt for å anmelde produkter og lignende, hva med saken om julekalenderen til Voe for eksempel? Du fortjener ikke dette, og spesielt ikke når du er på bryllupsreise. Du vil ikke miste lesere om du tar deg fri noen dager; slapp av, nyt livet og mannen din. Vi klarer oss en uke uten deg 😉

  Lykke til videre, og stå på!

 401. æsj, ikkje bry deg! Herregud, sånn oppfører sjalue tennåringar seg, ikkje vaksne. Nyt ferien din då!

 402. Fy faen så mye unødvendig dritt du må gjennom. Blir så irritert at jeg ikke vet hva jeg skal si. Vet det er lettere sagt enn gjort, men PRØV med alt du har å kose deg og legge dette litt til siden. For min del syns jeg ikke du trenger å forsvare deg mer nå, du ser jo her på bloggen hvor mange som backer deg. Kos dere!!

 403. Christina

  Siste gang jeg leser E24s nettsted. Fy faen, så jævelig ufforskammet og barnslig! Herregud! Å stille et spørsmål til din utdannelse.. er bare rett og slett kvalmt! Kjenner jeg blir kjempesur og samtidig lei meg på dine vegne. Hadde jeg vært deg hadde jeg dritet langt i nett og bloggen den neste uka og bare nyte tiden med mannen din. 😉

  Ellers synes jeg det er utrolig bra hvordan du svarer til dette uforskammede tullet E24 har å by på. Godt at det iallefall finnes NOEN gode journalister her i landet 😉

 404. stå på <3

 405. <3

 406. Kjære Caroline,
  synes det er et utrolig dårlig timing at denne saken kommer opp samtidig som du er på bryllupsreise! Ikke bruk den dyrebare tiden på å være lei deg for dette, vi støtter deg uansett!
  Kos deg i paradis, og la problemene ligge i fred i Norge.

 407. Jeg har faktisk reagert på hvordan de henger deg ut rundtomkring, Du har gjort en liten feil, som også mange andre gjør, og du har unnskyldt deg for dette og sagt det ikke skal skje igjen. Det burde da være greit! Synes også det er teit at de drar inn din utdannelse i dette- En blogg er som du sier ikke det samme som en nettavis o.l , og det finnes ingen lover og regler som sier at man skal føle vær varsom plakaten når man blogger! De bryter jo lovene selv når de henger ut enkeltpersoner på den måten de gjør med deg! Jeg heier på deg!
  Håper virkelig at resten av bryllupsreisen din blir fin!

 408. Jeg synes dette var urettferdig skrevet av dem! alle vet at bloggere blir sponset, selvom de ikke nødvendigvis skriver at de blir det. STÅ PÅ! Leser bloggen din hver dag, og kommer til å fortsette med dette! ikke la dette ødelegge bryllupsreisen din:) kos dere videre

 409. Off stakkers deg, de har tatt saken helt ut av sammenhengen. stå på videre, vi er mange som støtter deg!!

 410. føler med deg, og dette fortjener du IKKE!! hvertfall ikke på bryllupsreise! jeg skjønner godt hvis du tar bloggpause til du kommer hjem og koser deg med mannen din;) kos deg masse, du er en sterk person caroline!!!

 411. Dette blir jo bare for dumt!!
  Det er helt utrolig dårlig gjort av dem, og jeg håper du klarer å være sterk. Ikke la dette gå utover din reise, prøv å steng alt ute og nyt reisen din. De er bare ute etter å trekke deg ned, og kommer bare med masse vås.
  Du har mange lesere som støtter DEG. Kos deg! <3

 412. uff, dette fortjener du ikke, caroline! utrolig hensynsløst å henge ut enkeltpersoner på denne måten! du har min og mange andre leseres støtte 🙂

 413. Han har sikkert komplekser fordi han heter Kokkevold

 414. Dette er helt sykt, det sier litt om e24 også.

 415. Ikke bruk energien din på å kommentere de få negative kommentarene du har fått på dette innlegget. Hvorfor gidde? Bruk heller energien din på alle de positive tilbakemeldingene du har fått. Er ikke de i et stort flertall? La det prelle av deg, alle kan gjøre feil og bli hengt ut – spesielt når man blogger.

  Du er tross alt på bryllupsreise til en plass de fleste av oss bare kan drømme om. Du har en mann du er glad i og har det bra ellers i livet. Heng de positive tilbakemeldingene på knaggene, ikke de negative. La de positive tingene i livet ditt få overskygge dette.

  Kos deg videre på ferien din 🙂

 416. Du sier du ikke blander blogging og journalistikk, men er det ikke nettopp det du gjør når du bla sender forespørsel til Cappelen Forlag og forhører deg med om de er interessert i å la deg skrive en bokanmeldelse for dem?

 417. Jeg er SKIKKELIG flau over e24. Tydeligvis sliter de som var involvert i å skrive og uttale seg i saken med åpenbare mindreverdighetskomplekser, og trenger noen å gjøre det ille for.
  Kos deg på bryllupsreise Caroline, det er helt sikkert flere fra e24 som er grønne av sjalusi fordi de ikke er som deg. La de bare rase fra seg, det er de som har problemer.

  Som sagt, ønsker deg alt godt videre på bryllupsreisen!! Husk at motgang gjør deg sterkere:-)

 418. Veronika

  Dette er uthenging til de grader!
  Dette fortjener du ikke!
  Stå på, og prøv og hev deg over det.
  Du burde kose deg på bryllupsreise! 🙂

 419. Jeg syns du burde komme deg vekk fra pcen, og nyyyte ferien med mannen din.
  Jeg støtter deg Caroline, og det ser jeg at det er mange andre som gjør også…

  Stå på! 🙂

 420. Uff, så slemt å gjøre sånt! De burde virkelig skaffe seg et liv:(

 421. Jeg vil bare si at jeg støtter deg 🙂

 422. Denne mannen som har skrevet innlegget om det har tydeligvis ikke sjekket kildene sine og faktaen godt nok. Synd for han, det er han som blir tatt useriøst.

  Håper tross alt at du får en fortsatt fin bryllupsreise! 😀

 423. Caroline.

  Skjønner at det er trist når du får dette her slengt i ansiket. Spesielt når du er på ferie og skal ha fri. Det er bra at du innrømmer at du har har gjort en feil og at du nå har retten opp i denne feilen, du var helt sikkert ikke klar over at dette ikke var lov. Alle kan ta feil og glemme iblandt og dette må du ikke ta sånn innover deg. stå på 🙂
  Det eneste negative i den ellers profesjonelle og godt formulerte «tilbakemedingene» din er at du skriver at vi bare må ta en titt på blogglisten, eller på blogg.no og at alle fra Voe til Lars Tangen har produktanmeldelser på sin blogg. Her synes jeg du burde latt vær å nevne navn som eksempel på blogger som har drevet med det samme. Du mener garantert ikke noe vondt med det, men det er på en måte å henge dem ut på samme måte som du føler du er blitt hengt ut. eller?

  Ellers må du kose deg resten av bryllupsreisen din. Du fortjener å ta fri, og ikke tenke på dette nå. Konsentrer deg om bloggingen når du kommer hjem og nyt nesten av feiren. Hverdagen kommer fort nok vet du vel 😉

  1. Fotballfrue

   Jeg henger ikke ut noen, jeg videreformidler fakta. Å nevne et bredt spekter av andre bloggere, kan vel knapt kalles å henge ut noen?

   – C

 424. Christine

  Herrefred , det var utrolig dårlig gjort! At noen kan være så sleipe mot andre mennesker å faktisk si noe sånn! Det er jo ikke sant i det hele tatt! Jeg leste dette i går , men jeg trodde ikke noen ting på det, for det hørtes ikke sannsynelig ut, ikke et ord. Ikke ett eneste ord! Du er jo ikke den eneste bloggeren i Norge som får tilsend
  ting heller da, og jeg tror neppe du kjøper det for at du skal teste det! Vi vet hvordan du er Caroline. Jeg skjønner sykt godt at du sitter å gråter og er veldig sint! For det hadde jeg også blitt, han som skrev dette hadde følt akkuratt det samme som deg, kanskje verre!? Hvis han hadde fått lest en sånn artikkel om han selv så hadde han blitt sint og irritert!Jeg skjønner seriøst ikke hvordan han kan være så frekk mot andre spesielt deg, nå i dette tilfellet. Spesielt ikke på bryllups ferien til deg og Lars Kristian. Men for å oppmuntre deg nå, så skal jeg ønske deg en riktig god ferie videre , for en nydelig øy dere er på! KOS DEG imens du kan!

  Christine (12)

 425. Huff, jeg vet ikke hva jeg skal si! Sender en god klem til deg, og håper du ikke feller en tåre til mens du er i paradis! For dette fortjener du virkelig ikke.

 426. Jeg er SKIKKELIG flau over e24. Det er åpenbart at de som var med å skrive og uttale seg i denne saken, har seriøse mindreverdighetskomplekser. Det er nesten sånn at det er litt trist.
  Jeg tror ærlig talt at grunnlaget for å publisere denne artikkel på e24, var sjalusi. e24 er tydeligvis grønne av sjalusi fordi de ikke som deg Caroline, og for at det ikke er de som er på Maldivene.

  Men Caroline, du må heller kose deg videre på fantastiske Maldivene, legg tankene om artikkelen. Husk at motgang gjør det sterkere:-)

  (PS! Hvis du vil ta dette rettens vei, er brudd på privatlivets fred aktuelt, jamfør Den europeiske rettighetskonvensjonen(EMK) artikkel 8, første og andre ledd. Du finner loven enkelt og greit på lovdata.no)

 427. Dette er så urettferdig mot deg! Jeg blir så irritert..

  Men seriøst…
  Caroline, nå legger du fra deg pcen og nyter resten av bryllupsreisen din!
  Prøv å tenke på noe annet 🙂

  Sender ihvertfall varme tanker din vei og håper du har kommet seg ut av fosterstillingen nå. <3

 428. Jeg vil bare si at jeg støtter deg og synes dette var veldig ufortjent!

  Prøv å nyte bryllupsreisen, ikke la noen idioter ødelegge den for deg!

  Stå på Caroline, du er super!

 429. Dette her er ikke noe du fortjener! det er så unødvendigt at di skal holde på sånn!
  Nyt dagene på bryllupsreisen videre! Og ikke tenk over det! det ordner seg nok 🙂
  Du er en super blogger Caroline!!

 430. Håper du fortsatt klarer å nyte bryllupsferien deres! Synes du gjør en kjempegod jobb som blogger! Den saken de har skrevet er utrolig urettferdig!

 431. Fy faen! så dårlig gjort. stå på videre,støtter deg 100% i denne saken <3

 432. Helene Asbjørnsen

  Jeg kjenner at jeg blir irritert på dine vegne når jeg leser dette ! Du fortjener virkelig ikke dette ! Stå på Caroline, kos deg på bryllupsreisen <3

 433. Marte T.

  Du fortjener virkelig ikke dette Caroline!
  Glem alt der hjemme, selv om det sikkert ikke er lett! Nyt ferien og mannen din!
  Og husk. Alle er på din side. Se bare på hvor mange kommentarer du får og alle de som støtter deg på disse kommentarene! Da sier det seg selv hvem som har rett og hvem som har galt.
  Du er virkelig en fantastisk person, og jeg følger med på bloggen din hver dag.
  Kos deg masse på bryllupsreisen din, nyt de siste dagene nå! Det fortjener du!
  Tørk tårene og glem alt! De er ute etter mer oppmerksomhet, noe som er lattelig og noe de ikke fortjener.
  Det sier mye om mennesker når man gjør slikt med et annet menneske!
  Stå på, du er super, og det synes alle!
  Alle gjør feil her i verden, noe man lærer og vokser på.

  Vil bare si jeg føler med deg og støtter deg, fårstår at du reagerer på denne måte, det er menneskelig. Men som sagt, prøv å glem det, tørk tårene, nyt resten av ferien så kommer du sterkere tilbake!

  Klem fra fast leser<3

 434. Hei Caroline. Jeg heter Magne og jobber på VG Nett. Dette er en viktig debatt og nå har jeg lagt bloggen din som en av dagens anbefalinger på Lesernes VG, nederst på VG-forsiden.

 435. Charlotte

  Herregud så frekt! At en nettavis driver å henger ut deg som enkeltperson slik! Du har unskyldt deg og innrømmet feilen du gjorde, da kan man vel være ferdig med den lille saken?! Det er så mange andre toppbloggere som gjør akkurat det samme og kanskje tilogmed værre, de tørr ikke engang å stå frem å si det, også får du alt dette mot deg, og nå som du er på bryllupsreise og alt!

  er lei for at alt dette kommer på Caroline, du skulle ikke trenge å oppleve det i det hele tatt! du gjør en bra jobb med denne bloggen, og du behandler leserne dine godt, det er slik det skal være!

  Selvom det kanskje blir vanskelig, prøv ivertfall å nyte brylupsreisen videre! Det fortjener du! Klem <3

 436. Jeg er SKIKKELIG flau over e24. Det er åpenbart at de som var med å skrive og uttale seg i denne saken, har seriøse mindreverdighetskomplekser. Det er nesten sånn at det er litt trist.
  Jeg tror ærlig talt at grunnlaget for å publisere denne artikkel på e24, var sjalusi. e24 er tydeligvis grønne av sjalusi fordi de ikke som deg Caroline, og for at det ikke er de som er på Maldivene.

  Men du må heller kose deg videre på fantastiske Maldivene, legg tankene om artikkelen. Husk at motgang gjør det sterkere:-)

  (PS! Hvis du vil ta dette rettens vei, er brudd på privatlivets fred aktuelt, jamfør Den europeiske rettighetskonvensjonen(EMK) artikkel 8, første og andre ledd. Du finner loven enkelt og greit på lovdata.no)
  Elsker bloggen din Caroline!

 437. Linn-Renè :- D

  herregud, helt utrolig at de gjør dette mot deg!
  stå på caroline, digger deg! <3

 438. Vett ikkje ka eg ska sei… Så jævli unødvendigt!! Sjøl om de ikkje er så lett, prøv å gløm dette til du kommer him, nyt resten av ferien søta<3 Uansett ka e24 skrive å meine har du utrulig mange leserar så støtte deg.

 439. Hei Caroline. Jeg heter Magne og jobber på VG Nett. Nå har jeg lagt bloggen din som en av dagens anbefalinger på VG-forsiden under Lesernes VG.

 440. ikke la dette ødelegge bryllupsreisen din! jeg slenger meg på resten av alle som digger deg og bloggen din!
  drittsekkene i e24 lager en sak av ingenting, vi trofaste blogglesere kommer til å følge deg uansett, you go giiiirrrl.. takk for at vi får være med på reisen deres! kos dere masse <3

 441. Linn-Renè :- D

  herregud, at de kan gjøre noe sånt..
  ikke bry deg om dem! tenk på alle som digger deg, inkludert meg!
  du er herlig caroline <3

 442. Herregud, kjenner jeg blir provosert når jeg leser det drittet som er skrevet om deg.. Er så utrolig urettferdig at DU må ta ALT drittet, som faktisk angår så utrolig mange andre. Jeg synes du svarte utrolig bra på denne kritikken, og om de som skrev og sa dette om deg leser dette, ja, da har de antagelig ikke så mye å si 🙂 Stå på, Caroline! Ikke bry deg, du er sterk og er et forbilde for så utrolig mange 🙂

 443. dette her var ikke noe morsomt å lese i det hele tatt! du skal ha mye creds for at du skrev et innlegg slik at vi andre får se hvordan det kan være noen ganger for deg som toppblogger! at du blir hengt ut på denne måten er helt ufattelig! sier som flere: legg fra deg bloggen nå resten av bryllupsreisen og nyt den siste uka deres maksimalt. vi (jeg) leserne er her når du kommer tilbake uansett. ha det supert med mannen din og kos deg så mye du klarer også kan bloggen komme til live igjen på søndagen. stå på caroline!!:) digger deg

 444. Jeg ble skikkelig provosert når jeg leste artikkelen på e24. Jeg er ikke journalist selv, men synes hele artikkelen ga inntrykk av at det kun var for å henge deg ut. Utrolig tåpelig! Du fortjener absolutt ikke det – de burde i det minste skrevet om bloggere generelt, og ikke brukt ditt navn. Dessuten synes jeg det var merkelig å blande inn din utdannelse som journalist med din personlige og private blogg. Du er jo ikke jornalist på bloggen, der er du bare en privat person. Det er jo ikke din «skyld» at du har utdannelse som journalist OG har en blogg. Man må kunne skille mellom jobb og «privatliv». Og om VVP i så tilfelle skulle gjelde, så må den jo gjelde for ALLE bloggere, og ikke bare for deg fordi du er journalist. Det er jo urettferdig. Dessuten er det ikke slik at journalister ikke kan skrive sine personlige meninger om ting, ha en personlig blogg e.l, uten å bli kritisert for å ikke følge retningslinjer for journalister, for journalister må også få bruke sin ytringsfrihet osv, uten at VVP o.l. kommer inn. Vet ikke helt om jeg fikk fram poenget mitt her, men jeg støtter i hvert fall deg fullt og helt, Caroline. Og synes det var uproft og dårlig gjort å lage en sak om dette. Hele artikkelen var bare flau å lese, fordi journalisten bare hadde skrevet om sin side av saken, og hadde til og med ringt til skolen der du er utdannet osv, bare for å henge deg ut :S Makan. De kunne i det minste skrevet om bloggere generelt, for det er jo ikke slik at du som journalist må følge andre regler enn andre bloggere på din PRIVATE blogg. Det blir bare for dumt!

  Kos deg masse videre! Slapp av og nyt ferien 🙂

 445. CharlotteB

  Bare et lite tips. Nå som du er godt i gang med å grave din egen grav, bør du kanskje ta deg en pause fra bloggingen, nyte det «fine» været og ha det gøy med mannen din. Kanskje du kommer tilbake som den fotballfruen du en gang var. Enn så lenge, lykke til og fortsett med å innrømme dine feil. Da mister vi ikke tilliten til deg som blogger.

  – CB

 446. Jeg føler så med deg Croline!! Skru av dataen resten av ferien, ta det når du kommer hjem! Kos deg nå!!

  Alle leserne dine forstår deg!! Jeg blir så forbanna når jeg leser sånn! Utrolig dårlig gjort!

 447. Dette er ille!

  I stedet for å henge deg ut på denne måten skulle du heller fått all den skryten du fortjener! Det du har gjort med bloggen din er et perfekt eksempel på merkevarebygging. Jeg synes vi skal bli flinkere til å berømme hverandre for gode ting i stedet for å slenge så mye drit. Hvorfor skal ikke du få betalt for den gode jobben du gjør? Og det skal jo være sagt, at det er jo ikke akkurat blodpriser du tar heller, selv om det høres ut som en veldig big deal det hele. Du motiverer og inspirerer tusenvis (!) hver eneste dag, til og med flere ganger om dagen! Og ikke vet jeg, men jeg kan tenke meg at det krever sitt. Det krever nok både dyktighet, mye jobb og mye slit!

  Du er profesjonell i det du gjør, Caroline, og derfor blir det vel litt vanskelig for noen journalister å skille mellom det du gjør som journalist og det du gjør privat. Det virker i alle fall slik! Eller så er det rett og slett bare misunnelse av en person som opplever suksess. Norge er et veldig bra land å leve i, men når det kommer til å «bekjempe» janteloven har vi en lang vei igjen å gå. Jeg er selv fra Ålesund hvor jantaloven står sterkt, og jeg kan si at det eneste positive den kan føre med seg er at man har lyst å jobbe enda hardere når folk slenger med lippa 😉

  Det er kanskje noen uoppklarte grenser i flere av de nye mediene, men det gjelder for alle og det er ikke rettferdig at èn får all kritikken. Det er alles ansvar og jeg synes det er flott at du går foran med et godt eksempel og oppfordrer til opplysning. Det viser hva du står for og journalistene skulle heller berømme dette! Vi får vi håpe at en eller flere journalister vil gå foran med et godt eksempel og oppfordrer til å slutte med denne drittslengingen, det er ingen god ting for samfunnet vårt. I stedet kunne man heller tatt diskusjonen på en konstruktiv måte.

 448. uff og uff,har ikke ord.Stakkar deg!

  Men ikke la dette gå utover bryllupsreisen din! Synes du skal kose deg med mannen din og nyte resten av ferien 🙂

  Klem!

 449. Jeg ble skikkelig provosert når jeg leste artikkelen på e24. Jeg er ikke journalist selv, men synes hele artikkelen ga inntrykk av at det kun var for å henge deg ut. Utrolig tåpelig! Du fortjener absolutt ikke det – de burde i det minste skrevet om bloggere generelt, og ikke brukt ditt navn. Dessuten synes jeg det var merkelig å blande inn din utdannelse som journalist med din personlige og private blogg. Du er jo ikke jornalist på bloggen, der er du bare en privat person. Det er jo ikke din «skyld» at du har utdannelse som journalist OG har en blogg. Man må kunne skille mellom jobb og «privatliv». Og om VVP i så tilfelle skulle gjelde, så må den jo gjelde for ALLE bloggere, og ikke bare for deg fordi du er journalist. Det er jo urettferdig. Dessuten er det ikke slik at journalister ikke kan skrive sine personlige meninger om ting, ha en personlig blogg e.l, uten å bli kritisert for å ikke følge retningslinjer for journalister, for journalister må også få bruke sin ytringsfrihet osv, uten at VVP o.l. kommer inn. Vet ikke helt om jeg fikk fram poenget mitt her, men jeg støtter i hvert fall deg fullt og helt, Caroline. Og synes det var uproft og dårlig gjort å lage en sak om dette. Hele artikkelen var bare flau å lese, fordi journalisten bare hadde skrevet om sin side av saken, og hadde til og med ringt til skolen der du er utdannet osv, bare for å henge deg ut :S Makan. De kunne i det minste skrevet om bloggere generelt, for det er jo ikke slik at du som journalist må følge andre regler enn andre bloggere på din PRIVATE blogg. Det blir bare for dumt!

  Kos deg masse videre! Slapp av og nyt ferien 🙂

 450. Herregud, er helt målløs! snakk om å være uforskammet! Skjønner ikke hva det går av folk…
  Jeg vil at du skal vite at jeg digger deg uansett hva. Vi gjør alle feil, og man har like mye lov til det selv om man er blogger eller ikke. Utrolig barnslig og umodent av dem!
  Jeg støtter deg fullt og helt! Fortsett og vær sterk, og ha en hyggelig bryllupsreise videre!

 451. Det er helt forferdelig at de våger å forstyrre reisen deres med dette. Du har fullstendig rett i at det absolutt ikke er det samme å være journalist og å blogge. Det virker faktisk som at de prøver å henge deg ut, hva slags oppførsel er det?! Jeg støtter deg fullt og klart i denne saken, og håper dere slipper mer uønsket oppmerksomhet resten av ferien deres. Ha en fortsatt strålende bryllupsreise, dere er nydelige! 🙂

 452. Jeg synes måten du takler denne saken på er utrolig barnslig, Caroline.

  Greit at du føler deg uthengt, men det er vel helt irrelevant at du er på bryllupsreise når kritikken kommer? Mener du at de skal vente med en sak grunnet oppholdsstedet til vedkomne artikkelen er skrevet om? Det hadde dessverre ikke fungert i praksis. For det andre er virkelig ikke dette noe legge seg ned og hylgråte for. Slapp av – det er mitt råd.

 453. Dette fortjener du ikke !
  Alle skjønner at dette ikke er sant håper jeg ! <3
  Du er den beste bloggeren i hele verden.
  Det er det sikkert ikke bare jeg som synes =)
  Håper de slutter med å si sånt !
  Ha fortsatt en fin bryllupsreise ! <3