For 2 dager siden – Cocktail Night

Thundii Bar ? Verdens beste, men absolutt sterkeste drinker.

Skal innrømme at alkoholinntaket er forferdelig høyt om dagen, kom nettopp tilbake på rommet etter champagnefrokost. Kanskje ikke så sunt, men fy søren så gøy det er! Må jo bare slå ut håret, og la det flagre alle veier mens jeg ennå har sjansen.

Når du har det så bra med et annet menneske, er det vel ikke rart å tenke at dette er så innmari riktig? Vi har det helt utrolig. Ler av hverandre, med hverandre, flørter og erter. Det er sånn det skal være på bryllupsreise.

Viser dere bilder fra den private middagen på stranda i går, litt senere.

Settingen var så altfor perfekt; fullmåne som glitret i havet, nesten skyfritt, lyden av vakker musikk. . . Så det kom vel egentlig ikke som en overraskelse at noen plutselig satte hundre skyer på himmelen, og det blåste opp til tropisk storm. Haha. Typisk oss.

Nå er det forresten overskyet ute, men jeg krysser fingrene for at sola kommer i løpet av noen timer. Og dere, vi har vært her en uke allerede! Sprøtt.

50 kommentarer

 1. Først!

  Gla for at dere STORkoser dere!!!
  Nyt dagene 😉

 2. Synd dere ble «forstyrret» av stormen i går. Chmpagne frokost er kjempedigg. Nå har jeg spis 2 knekkebrød og skal på jobb. Du må barefortsette og kose deg sammen med han kjekkasen du er gift med. (Pssst ! Han er kjempekjekk og ….ja du skjønner) Tuudelu !

 3. tiden går fort da en koser seg <3

 4. Marthe:)

  Så hyggelig at dere storkoser dere:):) sånn d skal være:)

 5. Så søte dere er. Kos dere videre <3

 6. SÅ bra og høre at dere har det bra på bryllupsreise, det er akkurat slik det skal være:) Men fy søren og brun du har blitt Caroline, din heldige jente:D Lars Kristian har også blitt ganske brun!:) Kos dere de siste dagene:)

 7. Herlig! 🙂 Digger å se at du koser deg og nyter livet til det fulle. Det har du fortjent. Nå skal jeg avsted å se hockeykamp…brrrr:) Kos dere i sola skjønne, skjønne ektepar 🙂

 8. Have fun & enjoy enjoy :)) fordi man fortjener det;) I Trondheim er det -12 i dag, så her blir det dunjakke og snølek.

 9. Lisabeth

  Så bra at dere har det fantastisk! 🙂
  Håper dere nyter bryllupsreisen til det fulle 🙂
  Nå skal jeg hive i meg et knekkebrød før jeg løper ned til bussen. Det er helt utrolig hvor fantastisk det ser ut der dere er, her er det snø og minusgrader…

  Kos dere masse!

 10. Fy søren, så herlig! 😀
  Hvor lenge skal dere egentlig være der?

 11. FendiNina

  Så utrolig fint det er i Veligandu =D. Dere må kose dere så super mye den siste uka dere er der =))!
  Hjemme i Oslo er det kaldt og snø! Brrrr!
  Kos dere masse videre ;D Ha en fin og knall søndag ;D

  Nina K

 12. Karoline

  Så herlig! Du har jo blitt veldig brun allerede 😀 Ha en super dag begge to! Nyt livet 🙂

 13. håper dere ikke tenkte negativt på at stormen kom – det er tross alt de tingene som failer litt som man husker best! 🙂

 14. åååh! det hørtes bare helt herlig ut da! ^^
  det er akkurat sånn det skal være! Kos dere masse videre og nyt resten av reisen og hverandre!

  mvh. Kristine H 😀

 15. hvor lenge skal dere bli der?

  1. Fotballfrue

   Vi reiser hjem igjen den 28 🙂

   – C

 16. Du er tan !

 17. ole brumm

  HEI!!
  Ser virkeli (sikkert skrevet feil. Staving in my <3) ut som dere koser dere der nede!!:D
  Fortsett sånn:)
  Kan melle om at her er det nå -4,3 grader:o

 18. hei, du er så utrolig fin.. og dere er verdens søteste par 🙂 kos dere videre, missunner dere som er i syden 🙁

 19. Karoline

  Nyt resten av turen:) ser ut som det er GREIT deilig der! og litt høyere alkoholinntak er vel lov på bryllupsreise (da er vel det meste lov!)? 🙂

 20. benedicte

  du må kose deg mens du har sjansen, ikke kom hjem og tenke på at du stresset fordi du ikke fikk trene eller spiste for usunt. KOS DEG!!

 21. Hehehe!! Bra dere i allefall fikk litt måneskinn 🙂
  Ser fantastisk ut!! Så bra at dere koser dere 😀

 22. Så herlig <3
  Dere er jo virkelig så utrolig skjønne!
  Kos dere masse videre.

 23. åå, dere er så fint par:D kos dere masse videre. klem

 24. Så søte dere er Caroline! Og så bra at dere koser dere, blir riktig misunnelig her jeg sitter. Tror jeg vil spare bryllupsreisen min til november selv, når den tid kommer. For det er jo da det er deilig med sol og varme? Ihvertfall når man vet at det snør og rusker her hjemme. Kos dere masse den siste uken, og nyt hverandre <3

 25. Såå godt å se at dere koser dere <3 Du fortjener litt tid å slappe av, ettersom det virker så du har supertravle dager. Slapp av og kos deg med mannen din 🙂

 26. Du er så utrolig pen! forbildet mitt 😀 hihi, men jeg lurte på om man fortsatt kan få tak i den kjolen du kjøpte på Nelly? Innlegget het: Dj Disco Night :<3

 27. Så utrolig brun du har blitt, og dere er virkelige søte altså 🙂

  Har bare lurt på en ting jeg håper du kan svare på; hvor mange grader er det der borte egentlig?:)

  Kos dere videre 😀

 28. hvilken mobil har du? :_

 29. ÅÅ så koselig 🙂 dere er så gode sammen

 30. Charlotte

  Hei!
  Du er så utrolig heldig Caroline:-) Kos dere videre!

 31. kos dere 😀

 32. Unner dere alt! Virker som dere har en uvirkelig bra reise 🙂

 33. Silje Haga

  Hei !
  Jeg elsker bloggen din , leser den hver dag ! 🙂
  Jeg leser også på femelle.no og jeg lurte på en ting… kunne dere laget femelle nettsiden som en app på appstore ?

  Tusen takk!

 34. Herlig! Ser ut til at du har fått deilig farge allerede 🙂 Hva solfaktor bruker du når du er der nede?

 35. Høres ut som dere koser dere! 🙂
  Tiden flyr – men ta godt vare på dagene dere har igjen!

 36. Du er heldig som har en så kjekk mann! Og Lasse er heldig som har deg. Nyyyt tiden sammen 🙂
  Ps, Tusen takk for at du holder oss oppdatert mens du er i paradis! 🙂

 37. har ryddet kjelleren i hele dag, fyrer for å prøve å holde varmen, og skal gjøre lekser etterpå……….ikke misunnelig i hele tatt!

 38. Oi oi oi.. Nå har jeg brukt en times tid av en daff søndag til å lese innleggene dine fra bryllupsreisen, og jeg sitter her og bare måper!

  Du har fått så mye kritikk de siste dagene at jeg kjenner at JEG vil gråte på dine vegne! For det første, det første jeg tekte når jeg så det bilde av deg og LK på solsengen var at det var utrolig fint der, at det ser ut som om dere koser dere, og at om jeg hadde hatt et slikt bilde tror jeg at jeg ville ha hatt det på veggen min! FRESH og sprekt! Og flotte farger! Dette likte jeg! Så var jeg så uheldig å lese kommentarfeltet, og jeg må si: Jeg er så utrolig skuffa over mine medborgere! «Ribbein, posering, svai i ryggen, spiseforstyrrelser, forbilde, rosablogger blablablabla» Hvis det første man legger merke til ved å se på det bildet er ribbeina dine og man får skyldfølelse av dette, burde man kontakte andre med sine problemer enn å slenge ut kritiske kommentarer til en blogger som faktisk ikke har gjort noe annet enn å legge ut et bilde av seg selv! Hva skjedde med å akseptere seg selv slik man er? Bare for at man er tynn skal man dekke seg til? Man skal være stolt av den man er, uavhengig av vekt, og da må jaggu kroppsformen til slike som Caroline også bli representert! Har en problemer med å se på tynne mennesker, så må en faktisk bare revurdere om dette er bloggen for deg. Og om du vil svaie med ryggen, eller om du har svai i ryggen eller om du har feil farge på bikinien eller hva det måtte være; Caroline, bare overse dette! Om du skulle ta hensyn til lidelsene folk som leser bloggen din kan ha, så må du jo passe på i oppskriftene dine å ikke bruke hvetemel for de med glutenallergi, og ikke rull i gresset for de som ikke tåler pollen! Og ikke minst: Fjern bildene der du er i vannet for de med vannskrekk, de kan få sammenbrudd! Herregud, jeg er så flau! Og at bloggen bare handler om sminke og mote? Vel, dette er en blogg om sminke, mote og hverdagen til ei jente på 23 år som faktisk har fått til mer på sine 23 år enn det jeg har fått til på mine 24. Jeg bøyer meg i støvet!

  Og nei, jeg som kommenterer dette er verken høy eller tynn, solbrun eller rik, men jeg respekterer at du er et menneske som tør å være deg selv, og som ikke minst tør å brette ut livet ditt til flere titalls tusen lesere hver eneste dag. Når en jobber hardt med noe, uavhengig av om det er en blogg, lappen, innrede en stue, eller har slitt for å finne den perfekte gaven; Det er dritt når en har slitt så mye, og få slike ting i retur! Du jobber hardt med bloggen din, og det er klart, selv om du ikke sier det, at det ikke kan være noe særlig å lese alle disse fæle kommentarene som går på alt fra hvordan du ser ut, og hva du gjør eller hvordan farge det er på bloggen din. En negativ ville for min del ha ødelagt for fem gode! Bloggen er ditt verk, klart det er kjært og sårbart!

  Jeg respekterer også at veldig mange vil finne denne bloggen helt uinteressant, og stikk i strid med både deres verdier og smak, men det er faktisk bare så enkelt at en kan trykke seg videre. Denne bloggen er ikke for alle, men det betyr ikke at en skal angripe bloggeren for at hun ikke er slik DU ønsker? Jeg blir ordentlig lei meg for at folk kan være så utrolig lite reflekterte at de bare poster ting her i hytt og gevær, uten å tenke på at det sitter en mottaker her og må ta imot denne dritten! Det er greit at folk har meninger og er uenige, men noen ganger er det greit å bare holde kjeft!

  Caroline Berg Eriksen er ikke en blogg. Hun er et menneske. Og det synes jeg folk skal tenke over før de deler alt de har på hjertet.

  Så til slutt:
  Vær den du er, for så lenge som du er et godt menneske så skal du være stolt av å være deg selv!

  Jeg håper du klarer å se forbi skyene, for der skinner sola!

  1. Veldig bra skrevet, kunne ikke vært mer enig!! God søndag til både deg, Renate, og Caroline 🙂

  2. *Liker!
   Og er veldig enig. Du er en ståltøff jente som tør og være deg selv, Caroline! Du lever et drømmeliv, har en god karriere og virker så glad i livet:) Jeg må inrømme det, er ikke like disiplinert som deg når det f.eks. gjelder trening.. Men pga deg gjør jeg det litt og litt bedre på treningen dag for dag. Du har også lært meg og ikke syte og klage over mandager, men heller se på det som en ny frisk uke som ligger foran meg. Jeg DIGGER deg virkelig! Hadde aldri i livet trodd at en jeg ble «kjent med» gjennom en blogg skulle forandre livet mitt så mye, men det har du gjort. Tusen takk<3

  3. Utrolig bra skrevet!!

  4. Anne Berit

   Jeg har lest denne bloggen veldig lenge, og jeg er veldig enig i denne kommentaren.. Har lest alle sakene på VG, og kommentarene på innleggene under her.. Folk er helt på trynet spør du meg.. Blir helt feil at du skal brukes som eksempel i noe som faktisk foregår veldig mange andre steder. Du har gjort en feil, og har stått for det. Hurra for det!
   Blogging, eller populariteten, er ett nytt fenomen og jeg tviler veldig sterkt på at «alle» som tar i mot noe for reklamen vet om alle reglene.. Men nok om dette.. Du er et menneske Caroline, et flott ett! Det er menneskelig å feile og det er menneskelig å tilgi.. Så kjære alle sammen som kritiserer: har du aldri gjort noe feil? Gjorde den feilen din deg til hvem du er som person? Tenk litt etter før dere kommenterer.. Dette blir for dumt å lese..

   Kos deg på bryllupsreise, Caroline! Vi er kjempe misunnelige her hjemme!

 39. Ikke misunnelig jeg, neida…..kjempeskjønne bilder av dere, kos deg videre, og takk for du deler dette med alle oss!

 40. håper jeg også får tatt en slik tur med Sa en gang,men no skal jeg først ha meg hus i thailand.Og det kåster en del penger

 41. Hei Caroline 🙂 Jeg har lest litt gjennom kommentarene dine i dag (som i går), og ser en stoor forandring på humøret til leserne dine 🙂 Folk kan jo jaggu være hyggelige også!
  Jeg savner at du gir tilbakemeldinger til alle de som skriver fine ord. Mange har jo faktisk satt seg ned og skrevet brev til deg, kun for å gi deg støtte i motgang.. Du gir ofte svar til de som rakker ned på deg, selvforsvar, og det skjønner jeg. Men, ikke glem å vise alle de godhjertede at du ser de også :o)

 42. flotte bilder. hvorfor ta seg tid til å skrive om bloggere på bryllupsreisen? pga du ble oppringt og ville komme i «forveien» av media? huff..håper dere får en fin ferie videre:)

 43. Hun er på bryllupsferie! Jeeez.. ;P

 44. herregud så nydelig det er der….. det perfekte bryllupet deres, så denne perfekte bryllupsreisen. DERE TO <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *