Derfor trenger du ikke sko på Veligandu

Fra bungalowen går du rett inn i en jungel dekket med den hviteste & mykeste sanden du kan tenke deg. .

Du kan sette fra deg eventuelle sko / flipflops i en hylle, som du ser på bildet under, slik at du kan ta på deg skoene igjen når du kommer tilbake til bryggen. Der kan det bli varmt utover dagen, men de har også sikret seg mot de som foretrekker å gå uten sko hele veien, ved å plassere vannspylere langs bryggekanten. Utenfor hos oss er det også en vannspyler, som jeg viste dere første dagen, så slipper vi å dra med oss sanden inn. Det er også vakre, små gulvtepper ved inngangsdøren, og ved verandadøren, så vi kan tørke av oss sand / vann.

Skilt som viser vei, i ekte jungelstil.

Utsikten fra frokosten. Her ser du bassenget og baren.

Ser du enden av øya?

På baksiden av baren finner du min drømmestol. Den runde er så fin! Det synes ikke så godt her, men det er sand på gulvet i baren. Det er også sand i alle restaurantene, og i buffetrommet – hvor du kan forsyne deg til både frokost, lunsj og middag.

Hengekøyer finner du stort sett over alt. Ved hver palme. Ah. Palmer ?

Nå forstår dere kanskje hvorfor sko ikke er nødvendig? Har faktisk bare sett en dame med sko hele oppholdet, og det var havaiianas.

Jeg kjenner at føttene mine har usedvanlig godt av dette her. Kommer til å bli uvant og trippe rundt med skyhøye hæler igjen. Bah.

87 kommentarer

 1. Fy søren, har ikke ord til å beskrive hvor misunnelig jeg er!! Vet iallefall hvor min bryllupsreise skal gå til, hehe 🙂

 2. Ååååh, paradis på jord!!

 3. Beautiful,der skal jeg også på brullup reise neste år. Caroline du er så fantastisk person,enting er vi til felles er at jeg er også fotballfrue.Kos dere masse!

 4. Hvordan er det å være der, siden det er såpas lite? Blir det intimt i den form av at det er litt for trangt, eller er det bare koselig? Er øya liksom stor nok til at man føler at man får boltra seg nok og ikke går på veggen? 🙂

 5. Lisabeth

  ÅH!! Så utrooolig deilig! Dette er et sikkert reisemål til fremtiden!
  Håper dere stooor koser dere 🙂
  Det ser helt fantastisk ut, og jeg skjønner hvorfor det kommer til å bli uvant å trippe rundt i høye hæler igjen, dette er jo rene paradis 🙂
  Håper dere nyter livet på Valigandu 🙂
  Stor klem <3

 6. Ser så altfor godt ut. Nyyyyyyyyt det, du som har gledet deg så fælt 🙂 Spent på hvordan du vil takle å komme tilbak igjen til hverdagen. Men ikke tenk på det nå 🙂 Lev livet mens du kan.

  PS: Håper ALDRI du slutter å blogge. Alltid så kos å stikke innom deg. Tror nok du gir mye inspirasjon rundt forbi <3

 7. Hellige Moses så nydelig det er!!!

 8. Det så helt himmelsk ut! Skjønner godt at dere koser dere 🙂 Likte den runde stolen jeg også, blir sikkert romantisk oppi der 😀

  Kos dere masse videre!

 9. Så utrolig herlig! Ser ut som om dere har det fantastisk:) utrolig gøy med blogging derfra

 10. Virkelig PARADIS!!

 11. Dere er i eventyrland jo! *misunnelse * =)

 12. Herregud, for et nydelig sted! 🙂

 13. Herreguuuud for noen bilder! Jeg dør av misunnelse her jeg sitter i kalde Oslo :(((

  Kos dere videre i kveld/natt 😀

 14. Dere er virkelig i PARADIS!

 15. Vil se bilder fra strandmiddagen :o)

 16. Hvordan er det egentlig med de som jobber der, bor de på øya året rundt?.. det finnes vel ingen matbutikker/andre butikker der, med tanke på hvor liten øyen er? hehe 🙂 blir alt bare fraktet dit, eller er det mulighet for å ta sjøfly til butikker, dersom man skulle trenge noe?

 17. er jo heilt nydelig der !

 18. Så vakkert, er sikkelig misunelig. Kos dere vidre!!!

 19. Ja den stolen var utrolig kul! Håper du har det fint:D Fortsatt en uke igjen! Kos deg masse!!!!!

 20. Ser helt fantastisk ut 😀

 21. Vilde :-)

  misunneliiiiig 😎

 22. Herreguuuud, Caroline. P-A-R-A-D-I-S!

 23. Så utrolig fint det er der, skikkelig paradis<3 Utrolig heldige dere er! 🙂 Kos dere videre! =)
  Må bare si at det er utrolig forvirrende at du har tittel over bilde og ikke under:p Mulig det bare er jeg som legger merke til det men :p

  1. Hehe, har tenkt over det jeg også, men har vendt meg til det nå :p

 24. Åh, så utrolig nydelig! 😀

 25. Du er veldig forskjellig fra meg, men jeg synes du virker som et godt menneske. Ha det fint i paradis!

 26. ååh, jeg vil dit! Så utrolig fint sted. Kanskje jeg kan dra dit når jeg skal på bryllupsreise en gang i fremtiden 😀 ? haha

 27. Paradis! Kan ikke engang beskrive hvor misunnelig jeg er. Dere er superheldige 🙂 Kos dere masse videre!

 28. Herregud, så utrolig nydelig det er der! Paradis 😀

 29. Så nydelig!! 😉 Jeg er så misunnelig. Kalde norge..

 30. Karen Marie

  Så utrolig vakkert det er der! Gleder meg til jeg en gang kan reise på en sånn bryllupsreise <3

 31. FY SØØØREN!! Paradis!! Gleder meg til et skikkelig oppsummeringsinnlegg!! 😀

 32. Herregud for et nydelig sted!! Mesunner dere så sykt.. Tror jeg blir nødt dra dit en dag selv etter jeg har sett disse bildene du legger ut og alt det fantastiske du skriver om stedet! Det virker akkurat som drømmeland!! 🙂
  Kos dere masse videre!!

 33. ÅÅ, det så ut som en drøm! og du er der, gud, dere er heldige, kos dere masse der nede, nyyt det for harde livet, og litt for meg også.. her er det iskaldt 🙁

 34. gud saa herlig!!! det er min
  drommeplass haaper jeg har penger til og dra dit endag!! kanskje vaar bryllups feiring nr 5 el no slikt!

 35. Herregud, kor fint der er . Misunner deg. Kos deg 🙂

 36. Å, det der så helt fantastisk ut!! Nyt hver dag 🙂

 37. Nå orker jeg ikke mer nydelige bilder! Herregud, er så missunnelig at jeg vet ikke hvor jeg skal sitte….FOR et sted!!! Mannen min er helt målløs…..jeg SKAL dit engang…..garantert!!

 38. Fantastiske bilder! Tipper det er like herlig som det ser ut:)

 39. Ragnhild

  Paradis!

 40. Kos deg på ferie!! Les aviser og ta problemene når du kommer hjem..ikke mye å gjøre nå uansett. om et par uke har alt roet seg, og mulig det til og med er glemt=p

 41. Herlig! *misunnelig*

 42. Kjære Caroline

  Håper du koser deg så mye som bildene viser til tross for at du får hard medfart i mediene om dagen. Har fulgt bloggen din lenge og må si at du skriver utrolig bra, har flotte innlegg med bilder og er en stor inspirasjon. Ikke la dette knekke deg! Nyt tiden i paradis og ta vare på hverandre.

 43. Synes det er synd at de trekker frem deg i dette eksemplet, vil jo påstå at du er en av de boggeren som er tydligst på dette området. Bolggere som voe tar jo fra 15 000 eks mva for sine produktanmeldelser. Håper du ikke bryr deg om det nå og koser deg på ferie 🙂

  https://e24.no/media/article3913151.ece

 44. Jeg var på Zanzibar i sommer, en nydelig øy utenfor Tanzania. Etter å ha vært der i omtrent fem dager la jeg merke til at føttene mine var utrolig myke, og tåneglene (faktisk) utrolig myke og fine! Det er sanden og vannet som pleier føttene sånn, utrolig deilig 🙂

  Kos dere masse videre i paradis!!

 45. Jeg har fulgt bloggen din lenge, og jeg ble oppriktig lei meg da jeg leste om alt styret i avisene om deg. Du virker som en fantastisk person, og jeg ble så trist over at du blir belemret med dette på turen deres. Jeg håper du bare kan slå av mobilen og ikke sjekke mail o.l. men bare kose deg. Det fortjener både du og din kjære!! Ikke la dette gå inn på deg. Noen er bare missunlige på deg (og andre bloggere) som har fått til så mye pga bloggen 🙁 Det er trist at folk ikke kan unne hverandre ting her i livet.

 46. Kos deg mens du kan for det ser ut som om du får litt å forklare når du kommer hjem :S

 47. Elizabeth

  Ohmylord!! For et utrolig flott sted! Den øya skal jeg kjøpe og bare ha for meg selv 🙂 Kos dere videre i paradis!

 48. Kos dere utrolig masse!! 🙂 NYDELIGE bilder!

 49. Det ser helt fantastisk ut!
  Det frister overhodet ikke her jeg sitter hjemme i kulden og leser til eksamen.
  Nyt hvert eneste sekund av bryllupsreisen
  🙂

 50. Åh, det ser virkelig helt fantastisk ut! Nyt ferien 🙂 Jeg lurer på om du kan ha et innlegg med forslag til julegaver til mor, far, søsken osv??

 51. Så utrolig fint :):) Tror det er mange bleke kropper som sitter misunnelig her hjemme..
  Ser forresten at du har vært en del i media i det siste, senest i kveld; https://e24.no/media/article3913151.ece , så utrolig kjedelig at alle skal henge seg opp i ting.. Tror det er mye misunnelse der ute å går, og kjedelig at dette skal komme å «forstyrre» midt oppi bryllupsreisen.. Ikke bry deg! Kos dere masse, nyt sola… Her hjemme ser jeg ut på en juletrepyntet Bogstadveien…Litt koselig det også da!:)

 52. så fantastisk fint:D

 53. Ååå, har ikke ord for hvor fantastisk det så ut til å være der! Nyt ferien deres! 😀

  Ps: Er det haier der?

 54. Er det slanger der? I og med at dere går barbeint i «jungelen»..

 55. fy søren så deilig det ser ut 🙂

 56. Gud. Jeg unner deg virkelig en slik ferie. Stå på, vi lesere elsker deg.

  Karoline. Du har virkelig gitt meg en dytt i riktig rettning! Etter at jeg begynte å lese bloggen din har treningsmotivasjonen min kommet tilbake etter lang tids fravær. Du aner ikke hvor forferdelig det har vært. Takk, stå på, og nyt ferien din. Du fortjener den.

  – Sofie K. Larsen

 57. https://e24.no/media/article3913151.ece

  Jeg klikker på den siste artikkelen fra E24…. Du fortjener ikke slikt!
  Jeg har lest bloggen din siden du startet og kommer heller ikke til å slutte! 😀
  Du er så herlig! Stå på videre Caroline<3

  Kos deg videre i paradis! Det fortjener du<3

 58. hei!
  Først og fremst – Gratulerer med bryllup og bryllupsreise. Håper dere nyter den maks 🙂
  Det er dere vell fortjent begge to 🙂
  Hvordan er det med tanke på privatliv på øyen?
  Er det mange andre folk der, eller føler dere at dere får vært alene ?
  Håper resten av dagene blir fantastiske 🙂

 59. Håper dere skal være der en stund til, blir nok møtt av en sinnsyk telefonstorm når du kommer tilbake. De legger jo ikke saken død heller, med Carl-Erik Grimstad i media i dag. Og joda, de har et poeng med tanke på at du har studert journalistikk, du burde kanskje vite bedre enn de andre rosabloggerne uten utdanning. Men synes det er urettferdig at all oppmerksomheten er rettet mot deg, kun du som blir hengt ut, når dette gjelder de fleste toppbloggerne. Veldig synd det måtte bli tatt opp nå under bryllupsreisen.. Nyt resten av ferien!

 60. Caroline

  Hei Caroline.

  Jeg er fast leser av bloggen din, og finner utrolig mye nytte i det du skriver. Som alenemor, og fulltidsstudent, er det ekstremt godt å sette seg ned på kveldstid å lese nye innlegg fra deg (den eneste bloggen jeg leser faktisk).

  Men jeg har altså et spørsmål, som jeg håper du kan skrive et lite innlegg om. Jeg er omtrent like høy som deg, og har skapet fult av nydelige sko med høye hæler. Problemet er bare at jeg ikke får meg til å gå i de fordi jeg føler meg som en skyskraper på slike hæler. Jeg vet også at mange andre har det samme problemet.

  Jeg håper du har noen tips til å føle seg mer vell med høye hæler, til tross for høyden.

  Stor klem fra Caroline, og ønsker dere et fortsatt fint opphold med mye sol:)

 61. det så helt fantastisk ut! :O
  Tror ikke jeg er den enste som er «litt» misunnelig nå, nei… 😛 Det er vel ikke mulig å ikke nyte det der! 😀

 62. Åh herregud, det ser så flott ut!! Er så misunnelig 🙂

 63. Jeg synes det er litt kjipt for deg at du er sånn «i vinden om dagen», man får vel forsøke å tenke at all pr er god pr og prøve å nyte dagene langt borte fra alt dette styret i avisene. 🙂
  Nettavisene skriver at tross gjentatte forsøk, svarer du ikke deres henvendelser. Vel… er det så rart??
  De er jo inne på bloggen din stadig vekk… ser de ikke at du er på bryllupsreise?
  Det går an å ha litt respekt!! Kjenner jeg tenner på alle tolv….!!!

 64. missuner deg til tusen! vet hvor jeg skal reise på ferie!! 😀 kos dere masse videre!

 65. Det ser virkelig så nydelig ut. Bora Bora er drømmereisen min også. Og da ert bryllupsreise dit drømmen!
  Ha et fantastisk opphold videre!

 66. Men hva med oss som hater og gå barbent? Har man lov å gå med sandaler?
  Nyyydelige bilder!

 67. Utrolig vakkert! 😀

 68. Dette ser ut som himmelen! Jeg har bestilt biletter til samme sted! Gleder meg <3

 69. Det er virkelig paradis. Nydelige bilder <3

 70. åå, for et fantastisk fint sted!! håper dere kosere dere masse 😀 Var forrsten utrolig fine bilder 😉

 71. Så utrolig fint! Håper nesten bildene er redigert, men det er fordi jeg sitter her i Norge, hvor det er meldt opp til 17 minus i løpet av uka. Ikke la E24 ødelegge for dere, Ida Wulff har vært i ilden før, og nå var det din tur til å få en liten fislesak blåst opp. Stå på! Ah, maldiveneeee…. <3

 72. Burde vel vært misunnelig men…………
  dette er såååå fjernt fra min hverdag at jeg bare må inn her for å drømme litt! Takk for du deler dette med oss Caroline! 😉

 73. I’d be so happy to lay in that hammock!

 74. Åh, ser jo helt vanvittig herlig ut! 🙂 Misunner deg utrolig mye!

 75. Dette ser jo helt fantastisk ut! Misunner deg. Håper du koser deg masse! 🙂

 76. Nyyyyyydelig sted! Heldig dere er!! 🙂

 77. Har allerede bestemt meg for at der skal jeg på bryllupsreise, selvom jeg bare er 19! 🙂 Du må kose deg masse de siste dagene dere har der!

 78. Nå ble jeg bare enda mer sikker på at det her hit jeg og min forlovede skal ta bryllupsreisen! Fy søren for en fin plass!

 79. Sunniva B. Kaalaas

  Oj, for et nydelig sted!! Har nettopp begynt å lese bloggen din, så det er mulig du har sagt det før, men hvor er det i verden? 🙂

 80. Michelle

  Ser utrolig nydelig ut!!! Kose dere kjempe masse 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *