Vanlig syn i strandkanten

Kan ikke si at jeg var høy i hatten, da denne digre fuglen plutselig dukket opp rett foran oss på stranden. I tillegg hadde den fanget en fisk den spiddet gjentatte ganger, som for å vise hvor stolt den var av fangsten sin. Deretter gapte fuglen himmelhøyt, og svelget fisken hel. Grøss. Naturens gang kan være grotesk. Skal ærlig innrømme at jeg var livredd for at jeg skulle bli neste offer. Heldigvis fløy den sin vei, og var i tillegg frekk nok til å ta med seg sola. Nå har det vært overskyet i noen timer, så jeg tror jeg skal kaste inn håndkle, og få med meg Lars-Kristian opp i boblebadet. Skulle i utganspunktet trene i dag, men etter et titalls drinker på deling i går, som forresten er SKREMMENDE sterke saker, fristet det ikke særlig i dag heller. Vi får se i morgen. Begynner å savne treningen fælt nå, samtidig som jeg er stresset for at formen skal være gørr når vi kommer hjem igjen.

I kveld skal vi ha stranden HELT for oss selv, egen kokk og servitør i måneskinnet. Gud, som jeg gleder meg!

Hilsen fra Veligandu til de nygifte

76 kommentarer

 1. Wow!
  Kos dere masse! =) Herlige bilder!

 2. nice 😉

 3. Hihi, morsomt du skrev med den fuglen, hadde selv blitt redd jeg :O Høres fint ut med stranden for dere selv og servitør og greier *måpe*. Akkuratt som på film jo<3

 4. kjedelig med været da!

 5. høres herlig ut!

 6. Kos dere masse til kvelden! :- )

 7. Kjempe fine bilder , kos dere 🙂

 8. Nyt resten av ferien 🙂

 9. Karen Marie

  Så deilig! Du er flink som blogger, til å med på ferie 😀 Stå på Caroline!

 10. Kos dere utrolig masse i kveld 🙂 nydelige bilder du tar! Takk for at du deler de med oss:)

 11. Gratulerer!!
  Og forresten, er helt enig med cathinthecity (cathrine) om at Ingunn Lindborg kan gå å legge seg! Snakk om å oppføre seg uprofesjonelt. Stå på videre Caroline, og ikke la det ødelegge ferien din videre, du og din kjære fortjener en koselig og avslappende ferie. Du har Norges beste blogg, så ingen grunn til bekymring. ha en strålende dag videre, og ikke bry deg om mennesker som bare er ute etter å lage kvalm.
  We love you!!

  1. Helt enig! Vedder på hun la ut om dette til VG, bare for omtale av boken sin.. Hun burde skamme seg..!! Jeg hadde gjort NETT det samme, Caroline 😉 Det er jo jobben din!! Ingen jobber gratis..

  2. Er helt enig!

   Virkelig kos deg videre, Caroline! Det fortjener du og din kjære 🙂
   Jeg må si som Katrine: We love you!!

 12. Karoline

  Ha en nydelig kveld, og kos dere! Dere fortjener det veldig mye 🙂

 13. så bildet ditt på weheartit.com, og som jeg forstod det er det ikke du som har lagt det ut…
  https://weheartit.com/entry/5049479

 14. Jeg blir så glad av å lese bloggen din! Virker som om dere har det utrolig fint sammen:)

 15. Jøss, et kjempeflott bilde. Virkelig et blinkskudd det der! Swer ut til å være en eller annen hegretype. Fisken ser eksotisk ut. Flott å ha med kamera når du er ute på opplevelser som disse….
  Du får nyte stranden og oppvartinga i morgen, og ta mange spreke bilder da…

 16. Beundringsverdig at du fortsetter å blogge så nydelig mens du er på bryllupsreise, takk for at vi har fått tatt del i det ! 🙂 Du får massiv støtte her hjemme både fra andre bloggere og sine lesere. Håper du klarer å nyte bryllupsreisen videre !! Varm klem

 17. Fikk du svar fra e24 ang. nr til denne Ingunn Lindborg? Fant henne på facebook, du kan jo ta kontakt der hvis du ikke fikk tlfnr.

 18. det hørtes perfekt ut!:) Hvor lenge blir dere på bryllupsferie?

 19. Uææ, da hadde jeg blitt skremt og!

 20. kos dere masse videre! 🙂

 21. Og for å si det som det er, så er ikke dette ment som kritikk, for å slenge dritt osv. Men har fulgt bloggen din fra dag 1. Merker bare at jeg ble skuffet, da du alltid har vært min favorittblogger, nr1, og jeg alltid har stolt på ting du har sagt (:

  Ha en fin ferie.

  🙂

  1. Fotballfrue

   Du kan alltid stole på meg, jeg har aldri skrevet positivt om et produkt jeg ikke likte 🙂

   – C

   1. Det tror jeg på Caroline, jeg tror virkelig at du bare skriver om produkter du liker. Jefg stoler på deg!

    Men – fra nå av må du love å oppi når du har fått penger og/eller produktet du omtaler gratis. Markedsføringsloven likestiller det å motta penger og det å motta produkter. Snikreklame er ulovlig. Vil ikke at du plutselig skal få store bøter eller lignende. Så skriver du om restylane i leppene, kaffemasiner, manikyrer, kjoler fra Nelly osv er du NØDT til å opplyse om at du har mottatt produktet du omtaler gratis, Husk dette!!

    Hilsen jusstudent på siste året

   2. Jeg har alltid hatt følelsen av at du snakker sant når det gjelder omtale av produkter 🙂 Og det gjør jeg enda. Du har jo skrevet mange ganger tidligere at du aldri skriver positivt om et produkt du ikke selv liker. Det tror jeg de fleste av leserne dine vet 🙂 Har stort tillit til deg, jeg! 🙂

 22. Kjempeheldige dere er! Dere får storkose dere!

 23. Så hærlig! Også stranden helt for dere selv da! Dere får sikkert en kjempefin kveld 🙂 Kos dere !

 24. gratulerer, du er ØVERST på blogglisten.no! 😀

 25. hei:) ville bare sende en liten hilsen og si at du har en fantastisk blogg og håper du koser deg på bryllupsreise:) det ser utrolig deilig ut. her i oslo snør det:(
  uansett…. syns litt synd på deg, nå som det plutselig er så mye blest rundt dette med bloggere og de produktene dere anbefaler. Jeg tror ALLE skjønner at meningene dine ikke er til salgs, og alle som leser bloggen din har nok inntrykk av at du er en ryddig og ærlig person. Ikke la dette gå inn på deg, ikke la det ødelegge den fantastiske tiden du har med lars kristian nå:) keep up the good work med bloggen:)

 26. syns du har en fantastisk blogg! og at du blogge så mye når du e på bryllupsreise, syns æ e utrulig. 😀
  Kos dokker videre!

 27. wow! du er nr 1 på blogglisten. jaja, all pr er god pr? 😀

 28. Leste artiklene om deg på e24, og håper virkelig ikke at du lar dette ødelegge bryllupsreisen din ! Det er utrolig dårlig gjort, og helt unødvendig ! Vil bare si at du har min støtte 🙂 Kos deg videre på tur i paradis !

 29. kristina

  kos dæ masse! :- )

 30. «Dersom du har et nummer til denne Ingunn, vil jeg gjerne at du gir det til meg. Hun har ødelagt store deler av vår bryllupsreise, skriver Eriksen i en SMS til E24.»

  Jeg får HELT VONDT! Håper virkelig dere klarer å nyte de siste dagene. Jeg blir utrolig oppgitt over enkelte menneskers handlinger.

  Over til noe annet: nyyyydelige bilder du har lagt ut. Så at du skrev at du hadde filmet en hai, hadde vært helt kanon om du kunne lagt ut et lite klipp av det 😀 Kos dere masse, masse videre!

 31. Jeanette

  Oi! Stilig bilde! 😀

 32. Christina

  Aaw, dere er heldige :))

 33. Huff… Sjekk ut bloggen min med modellbildene mine! 🙂 http://www.vilde-g.blogspot.com

 34. Du trenger ikke stresse med at formen ikke skulle være det som den var når du reiste. Du har en så pass god trenings form, og har trent så mye, at kroppen din kommer nok ikke til å merke noe særlig stor forskjell om den er en til to uker uten trening, så bare slapp av og nyt den gode ferien 🙂

 35. At meida har blåst opp den saken, om den boka, fortel berre kor lite det er å skrive om i desse dagar. Verken du, eller nokon som helst andre, fortener å bli pepra av ulike magasin/media medan du er på bryllupsferie. Eg syntest heile saka er teit. Det er ok at det har blitt kasta lys på saka, og at bloggarar må skrive at dei er blitt betalt for å omtale eit produkt – men at du skal få kjeft for at du kom med eit tilbod, det blir for dumt. Vil berre vise støtte, og at det er mange som støttar deg! Håpar du får nyte ferien din godt.

 36. Har du&Lasse serr en støvsuger som heter Roger? 😀
  Hahah, så genialt! ?

 37. Det kan jo være dere må dele stranden med den store fuglen dah :p

  Missunner dere noe sykt Caroline!! : )

 38. Støtter deg!:) Kos deg videre på bryllupsreise, skal være et minne for alltid<3 d ser helt fantastisk ut, og det gjør du også! Ikke bry deg opp alle kritikerne, sannsynligvis er de i all hovedsak sjalu på deg. Du har jo et liv som mange ønsker seg, og en kropp og utseende, de fleste ser langt etter. Og som de selv ikke orker å ta konsekvensene av sine ønsker. Og da blir de sjalu fordi du har gener, motivasjon og lyst til å ta konsekvensnee av de. Du sier jo at du elsker å trene, og gir kroppen den næringen den trenger. Probleme til mange er at de ikke gjør d. Og i stede for åinnrette kritikken mot seg selv, er det lettere å gå ut mot andre. Og da går det ut over slike "perfekte" personer som deg:) Fortsette å gjøre det du elsker, liker og har lyst til. Ikke la deg stoppe av kritikerne. Det er ditt liv, og det må du få lov å leve som du vil. Andre kan være uenige i din måte å leve på, men de kan ikke kritisere deg for det. Alle har lov til å leve det livet de har lyst til, også dere som er i media. Så lenge man ikke skader andre, og gjør ulovlige ting, så er alt lov:) Og feil er lov til å gjøre, det er jo det som gjør oss til mennesker.
  Og de som har fulgt deg lenge, har sett at du som oftes bruker å skrive når du har testet er produkt, at dette har du fått sponset. Iallfall slik jeg har forstatt det.
  Fortsett det gode arbeide med å motivere oss andre til et sunt liv, med trening og godt kosthold:) og vi vet jo at du også koser deg med "usunn" mat av og til, og det forteller jo bare at du har et sunt syn på ting, og ikke er fanatisk.
  Er imponert over deg!!!!

 39. Så morsomt det ser ut å være der, stygg fugl 😛
  Visste du forresten av bildene av deg og livingdoll er ute på nelly.com nå? det var kjempe fine bilder! 😀

 40. Jalda Alizadeh

  Hei
  Hva syns du om det Ida Wulff har skrevet?

  klem

 41. Gratulerer med 5 mnd! Synes bildene dine er utrolig flotte, gjett om jeg skal ha meg en sånn ferie en dag….nyt kvelden!

 42. Ehh, den så litt ut som en stork, og du vet hva storken har med seg? 🙂 hehe!
  Er forresten helt enig med Rebecka, ikke la alt dette styret ødelegge bryllupsreisen deres! Du er fortsatt den beste bloggen jeg leser, uten tvil! Du har oss jo med på bryllupsreisen!

  Fortsett å nyt hverandre og paradis!

 43. Ser ut som om du har det fantastisk! Misunner deg!

  Men kan du ta noen flere bilder rundt i området? Har så lyst til å se mer av hvordan det ser ut der!

 44. Lisabeth

  wow! Er skikkelig misunnelig 🙂 <3
  Håper dere koser dere masse, og at dere får en fantastisk fin kveld med hele stranden for dere selv 🙂
  Kos dere masse <3

 45. åhh, du ser ut til å ha det herlig:)! Ikke få dårlig samvittighet om du ikke blogger liker mye når du er der borte, nyt livet! Jeg tror nde fleste av dine lesere vil forstå uansett,. selvom jeg må si jeg er mektig imponert over alle innleggene du skriver selv på ferie! Kos deg videre i PARADIS<3

 46. Jeg er hundre prosent sikker på at du bare har godt av å ikke trene de ukene du er på ferie. Så slapp av og ikke tenk på formen (eller formene) når du befinner deg i paradis. Blir nesten litt irritert av å lese om treningen i hvert innlegg 😉

  1. For en som elsker å trene, og som har den som en viktig del av livet sitt, er det ikke så lett å kutte det ut. Selv om hun er på ferie. Og når trening er så viktig for henne, er det vanskelig å ikke komentere det når hun blogger. Fordi dette er noe hun bryr seg om, og derfor tenker på. Når man trener nesten hver dag jevnt over, blir man faktisk «avhengig» av det. Og det er vansklig å bare kutte rett over. Tilogmed kroppen reagerer på det. Så la henne skrive det hun har lyst til og bryr seg om. Det er jo at hun gjør dette som gjør bloggen interessant, og hun inspirerende:)

   1. LilleMy

    Alt det du skrev vet jeg, da jeg liker å trene selv. Bare nevnte det, litt sånn for å si at det var lov å slappe av og nyte det 🙂

 47. Caroline, du har en kjempefin blogg! Det er den eneste jeg følger fast. Nå har du blitt gjort oppmerksom på en feil, og lover å gjøre noe med det. Det vil straks blåse over og være glemt. Innen du kommer hjem er det noe helt annet som opptar mediene:-D Nyt ferien, den er vel fortjent!

 48. Slapp av, du trenger ikke være bekymret for at formen skal være gørr når du er kommet hjem igjen. Du er på ferie, hva kan 13 dager fra eller til ha å si på formen? Ærlig talt.

  Du skal ikke stresse når du er på bryllypsreise…. Treningen tar du når du kommer hjem igjen 🙂

  Nå må du kose deg, slappe av, ikke stresse eller tenke på trening.. 😀

 49. Støtter deg og det er det utrolig mange som gjør:) Du er jo et utrolig flott menneske så stå på Caroline.Her snør det og det er kaldt:( Så vi misunner dere men kos dere masse for det er vel fortjener:)Ser jo helt utrolig ut):):)

 50. Margrete

  Treningen tror jeg virkelig ikke du trenger å bekymre deg over! Du som trener såppas mye og ofte ellers, vil nok bare ha godt av å la kroppen få HVILE:) Du merker sikkert ingen nedgang i form heller, ettersom batteriene dine sikkert vil være fulladet når du kommer hjem igjenr. Så nyt heller resten av ferien uten stress og bekymringer:))

 51. Støtter deg og det er det utrolig mange som gjør:) Du er jo et utrolig flott menneske så stå på Caroline.Her snør det og det er kaldt:( Så vi misunner dere men kos dere masse for det er vel fortjener:)Ser jo helt utrolig fantastisk ut):):)

 52. Håper dere koser dere masse på bryllupsreisen:) Og håper virkelig ikke du lar dette mediestyre ødelegge noe, for du er en så flott blogger som virkelig ikke fortjener dette tullet. Har fulgt med bloggen din helt fra du startet den, og får nesten litt beskyttelseinstinkt når jeg leser kritikk om deg. Når jeg giftet meg i August, så fulgte jeg nesten alle sminketipsene du ga og har aldri følt meg vakrere enn den dagen:):) Det viser bare at du gir råd som du virkelig kan stå for, og det gjør at vi leserne har tillit til deg!

 53. kos dere videre!! 🙂

 54. Så romantisk med middag på stranden! håper dere får en fin kveld og at dere har det fint på bryllupsreisen 😀

 55. Nå har jeg bladd meg igjennom kommentarene på de siste innleggene dine. Jeg tror folk har misforstått veldig. Det er klart det er rettferdig at du skal kunne kreve betalt for en omtale av et produkt, med tanke på den store påvirkningskraften du har. Hvor mange bloggere gjør ikke det? En bedrift må uansett betale for å markedsføre produktet sitt og det krever litt fra en blogger å skrive et bra og gjennomtenkt innlegg som svarer til bedriftens ønsker og krav.

  Skjønner ikke at folk bryr seg. Dette er jo blitt jobben din og det er klart du fortjener å tjene noen kroner på det når det faktisk er en heltidsjobb. Hadde jeg vært en (topp)blogger hadde jeg garantert gjort det samme.

  Du har i allefall fått mye ufortjent pepper, for du opplyser faktisk om at du får betalt og ikke minst når du gjør det. Stå på! Og kos dere videre på bryllupsreise!

 56. åhh drømmer meg bort av å se de nydelige bildene av det stedet. her snør det.. huff.
  ønsker en fantastisk blogger/person en fantastisk ferie videre. vil at du skal vite at du er et utrolig sunt og bra forbilde :-))

 57. Hei!

  Har ikke kommentert før, men føler det er på tide nå. Ville bare si at bloggen din er helt super, og inspirerer meg masse både innen kosthold, trening, å kle meg og alt det andre du er så flink til å tipse om.

  Du ser helt strålende ut og er helt klart et godt forbilde for oss unge jenter, som driter i janteloven.

  Er også VELDIG takknemlig for dine tips og anbefalinger, uavhengig av denne reportasjen. Alle toppbloggere blir sponset, får betalt osv, men det er jo det dere får igjen for den jobben dere gjør. Jeg har bestilt alt fra kjoler til shampoo etter anbefaling, og er like fornøyd hver gang.

  Min tillit til deg er overhodet ikke svekket, derimot styrket.

  Håper du har det strålende på bryllupsreise, det fortjener du virkelig.

  Stå på og ikke la deg knekke. Dette er en filleting, som snart vil være glemt. Og vi er like trofaste.

  Klem fra meg 🙂

 58. åhh, jeg hadde fått helt panikk jeg; o
  men dumt at dere får dårlig vær.
  kos dere på stranda i kveld da hvertfal: )

 59. Morsom blogg. Innser nå at man har ett kjedlig liv selv i motsetning til mange andre;)

 60. Jeg sjekket tilfeldigvis blogglisten.no nå nettopp, og fotballfrue.no ligger øverst! Virkelig fortjent. :- )

 61. Vennen!

  Vær takknemlig, vær glad for at du er sammen med en flott mann som elsker deg på et nydelig sted, nyt tilværelsen. Nyt at du har styrke og pågangsmot, vær så grei og bevar det. Kritikerene fortjener ikke den seieren over deg. Og det du, men jeg ville bare si det.

  Du ser jo fantastisk ut, jeg er sikker på at du er den fineste jenta som har satt sine ben på øya!

  Denne omtalen er så utrolig utfortjent, jeg som har fulgt deg lenge vet at du er en god person som aldri snakker nedlatende eller stygt om noen. Det lusker så mange kamuflerte ulver på nettet at jeg beundrer og undrer meg over hvordan du holder ut. Men jeg er glad for det, for da får jeg følge med, og bli inspirert. At du blir sponset og er åpen om det, er noe omtrent alle som leser jevnlig har fått med seg. Det har du aldri holdt hemmelig. Media og nettsamfunnet er en frustrende og forferdelig forvrengt verden. Vær stolt, dette styrker psyken i det lange løp, og pfft… snart har de funnet en annen hare de kan jakte, nedlegge og hetse.

  NYT DAGENE <3

 62. Vennen!

  Vær takknemlig, vær glad for at du er sammen med en flott mann som elsker deg på et nydelig sted, nyt tilværelsen. Nyt at du har styrke og pågangsmot, vær så grei og bevar det. Kritikerene fortjener ikke den seieren over deg. Og det du, men jeg ville bare si det.

  Du ser jo fantastisk ut, jeg er sikker på at du er den fineste jenta som har satt sine ben på øya!

  Denne omtalen er så utrolig utfortjent, jeg som har fulgt deg lenge vet at du er en god person som aldri snakker nedlatende eller stygt om noen. Det lusker så mange kamuflerte ulver på nettet at jeg beundrer og undrer meg over hvordan du holder ut. Men jeg er glad for det, for da får jeg følge med, og bli inspirert. At du blir sponset og er åpen om det, er noe omtrent alle som leser jevnlig har fått med seg. Det har du aldri holdt hemmelig. Media og nettsamfunnet er en frustrende og forferdelig forvrengt verden. Vær stolt, dette styrker psyken i det lange løp, og pfft… snart har de funnet en annen hare de kan jakte, nedlegge og hetse.

  NYT DAGENE <3 Du er fantastisk!

 63. hei <3 lag videoblogg på øya det hadde vært sinnsykt kult så får vi se paradiset på video ! graatulerer med 5 måneder , kos deg videre !

 64. Victoria

  Det er en grunn til at så utrolig mange mennesker leser bloggen din! Bare husk det:) Du er utrolig vakker, og en stor inspirasjon! Nyt ferien, det fortjener du. Janteloven kan dra seg, jeg elsker bloggen din!

 65. Haha, for en ENORM fugl. Hadde beina i passgang rett inn i bungalowen hvis den der dukket opp. Og jeg hadde antagelig blitt der også.

  Ellers vil jeg bare si at jeg synes du får litt ufortjent tyn her om dagen. Det er tydelig at folk flest mangler kunnskap om hvordan blogg som JOBB fungerer. Videre synes jeg det er rart at folk påstår at meningene dine er til salgs, når det faktisk var DU som henvendte deg til Cappelen for å skrive om en bok DU har sett deg ut, liker godt, og genuint ønsker å anbefale. Det gjør det bare, etter min mening, enda tydeligere at du er selektiv på hva du velger å promotere.

  Ha en fortsatt fortreffelig bryllupsreise 🙂

 66. Må bare få si at du har en flott blogg! Liker veldig godt å lese den, både mote, mat, trening og bryllup 🙂 Får gode tips til antrekk av deg, så «keep up the good work» 🙂
  Håper dere koser dere på bryllupsreisen til tross for media-oppstyret. Jeg kommer fortsatt til å følge deg, uansett!

 67. […] dere fuglen jeg fortalte om, som spiddet den vakre fisken på stranda? De var også over alt. Finner du den på dette […]

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *