When You Wish upon a Star

Jeg vil ikke hjem. Jeg vil bare bli her, sammen med Lars-Kristian. Ingen bekymringer, bare nytelse.

Godt at det fortsatt er mange dager igjen.

Vi har jo vært gift i 5 mnd. i dag, og fikk et brev fra ledelsen 😀

I dag var forresten solnedgangen utrolig vakker. Fineste på lenge. Nesten så jeg hadde lyst til å hyltute. Er vel litt for følsom akkurat nå. Det gir seg.

Ellers vil jeg si tusen takk til alle dere trofaste lesere. Jeg føler at jeg kjenner mange av dere nå, og det er så godt med litt støtte noen ganger.

Tror jeg skal finne drømmeland om få minutter, ble nok litt flere drinker enn planlagt i kveld. Men først skal jeg se etter stjerneskudd på terrassen med Lars-Kristian.

158 kommentarer

 1. Idyllisk!!

 2. Gratulerer så mye 🙂 Og takk for at du skriver mens du egentlig bare burde vært på ferie. Det er morsomt å kunne følge med.

 3. Ååå, det ser helt nydelig ut! Forstår godt du kunne tenkt deg å bodd der 😀
  Nyyt dagene!

 4. Så deilig! Det virker som verdens koseligste bryllupsreise! Håper du nyter hver dag like mye, og at du aldri glemmer paradiset!

 5. Hvor mange varmegrader er det der? 😛 Det ser veldig varmt ut, men jeg føler at det er litt kaldt. (sikkert fordi at det er ISKALDT i norge)

  Håper på svar 🙂

 6. Caroline;) Kos dere og ha den fineste ferien i ditt liv:D Det ser helt fantastisk ut! Bloggen din gir meg så mye inspirasjon;) Glem alle de sjalu personene som er innom her hver dag og bare sprer dritt! Du er veldig veldig heldig, husk på det! NYT KJÆRLIGHETEN;)

 7. Proev aa legge alt til side og bare kos deg du 🙂 Fokuser paa hvert oeyeblikk for det er der du befinner deg akkurat der og da 🙂

 8. Nydelige bilder, fortjener å kose deg masse 🙂

 9. Så utrolig fint det er:) misunnelig…Her hvor jeg er, er det -12 grader, brr… Vil bare si at du har en fantastisk blogg Caroline, og uansett hva alle andre sier så har du også en flott kropp, vær stolt! Jeg har faktisk begynt å trene mye for tiden, og spiser masse deilige grønnsaker, dette på grunn av din blogg, og den inspirasjonskilden du er som person.
  Takk for den fine, inspirerende, morsomme og herlige bloggen din, som jeg titter innom hver dag:)
  Ha en fortsatt fin bryllupsreise Caroline og Lars-Kristian!

  – HL

 10. Må bare si at jeg har lest gjennom kommentarene på forrige innlegg, og ble sint inni meg!
  Du jobber hardt for å ha så flott kropp, og har god grunn til å vise den frem! Jeg kunne tenkt meg en del av din vilje og motivasjon! Janteloven stiller alt for sterkt, og jeg blir provoser av å lese slikt sjalu dritt!
  Vita at du har utorligt mange støttespillere rundt om i hele landet! Forstår heller ikke hvorfor de som kun kritiserer, leser bloggen din i det hele tatt! Få tips fra ditt arbeid på ulike områder, for deretter å kritisere?

 11. Du er den bloggeren jeg mener er mest trofast mot leserne sine. Du er virkelig et forbilde, det virker som du har ordentlig orden på alt du gjør. STÅ PÅ!! Ikke la mediene knekke deg. Du er skikkelig bra 🙂 JEG DIGGER DEG!!

 12. Gratulerer med 5 mnd:-)

  så fine bilder dere har tatt:-)

 13. Aww, høres herlig ut… Ha en fin helg videre og kos deg på bryllupsreise. Happy 5-månders-anniversary! ??

 14. Silje Kristin

  Så hæærlig det ser ut 😀
  Kos dere, søtinger!

 15. Håper du koser deg på ferie!! Kast de negative og triste tankene fra deg og kos deg! Husk, denne bryllupsferien er «once in a lifetime», så nå må du bare konsentrere deg om å KOSE DEG! 😀 Synes det er synd å se folk som «mister tilliten til deg» osv, når det har med en så liten ting å gjøre.. Du kan jo ikke endre dine meninger i forhold til hva folk vil du skal mene.. Og hvem vet vel ikke hvor mye media kan vende og snu på dette og bare gjøre det verre! men husk; dette er noe som antagelig fort kommer til å gå over, er sikkert bare verst nå med det første! Skulle ønske jeg kunen bidra med mer, synes virkelig synd på deg som skal oppleve dette på bryllupsreisen din.. Men både håper og tror det hjelper med hver og en positiv kommentar 🙂 Stå opp, fortsett og vær deg selv, slapp av og nyt livet! 🙂 Digger deg!

 16. Så utrolig koselig. Lurte bare om du kunne svare meg på det spørsmålet jeg stilte deg på forrige innlegg når du får tid. Hvis ikke du husker hva det var så var det om du har tips til meg siden jeg har svai rygg. Det gjør vondt når jeg våkner, og jeg får av og til vondt på skolen også.

  Håper du kan svare meg.
  PS: Du er mitt store forbilde. Jeg skjønner at det ikke er posering på bilde på forrige innlegg. Folk sier det bare fordi de er misunnelige:D Du er jo bare DØDSPEN!! Ikke la noe av det de sier gå inn på deg!!
  Kos deg masse!

  1. Hei! Jeg kan prøve å svare deg, jeg er nemlig også veldig svai i ryggen. To av hovedgrunnene til at man har svai rygg er for det første at ryggen er for svak, rett og slett. En annen grunn kan være at man har for stramme hofteleddsbøyere (den muskelen som binder låret til resten av kroppen, på fremsiden). Mitt beste råd er at du trener stabiliseringmusklatturen, dvs, mage og rygg, i tillegg til at du tøyer hofteleddsbøyerne.

   Nå vet ikke jeg hvor mye du har trent før, og hvor mye du kan om dette, men på grunn av din unge alder (leste på det forrige innlegget at du bare er 13 år) vil jeg anbefale deg å ta kontakt med noen som har peiling på dette, som kan vise deg noen gode øvelser og kanskje sette opp et program som kan styrke stabiliseringmusklaturen din. Kanskje du har en gymlærer du kan søke råd hos, eller kjenner noen andre voksne som kan litt om dette? Å trene styrke i så ung alder krever at det gjøres riktig, fordi du enda ikke er ferdig utvokst, slik at feil trening kan gi uheldig utvkling senere. Grunnen til dette er at knoklene hos mennesker frem til man er ferdig utvokst består av både hardt bein og en noe mykere bensubstans. Ved feil styrketrening kan man risikere å skade dette myke benvevet.

   Tror verken jeg eller Caroline har faglig sterk nok bakgrunn til å veilede deg videre, du er som sagt ung, og det er viktig at dette gjøres riktig. Jeg har selv hatt veldig god effekt av både styrketrening og tøying, og håper du får det også. Det finnes nok ingen mirakelkur når det gjelder dette, vi må nok bare trene og stå på. LYKKE TIL! 🙂

   Og Caroline; ha ei fortsatt fantastisk ferie!!! 🙂

   1. Tusen takk:D Skal høre med gymlæreren min til mandag:)

 17. Gratulerer med dagen <3 Kjempe fine bilder. Kos dere videre og ikke tenk på det som skjer her hjemme 😉

 18. Åh, livet ditt må være helt perfekt! Hvertfall der du er nå. Men alle de innleggene du har skrevet fra Maldivene har dere vært på terrassen. Er dere ikke på stranda på dagtid?

 19. kan med hånden på hjerte si at jeg elsker bloggen din ! er det en blogg jeg er innom flere ganger daglig så er det din blogg, jeg ser veldig opp til deg, på en positiv måte, jeg elsker måten du kler deg på, holdningen din, og måten du står fram på, jeg kjenner deg ikke, men på en annen måte så kjenner jeg deg. Har aldri «møtt» en så sterk og vakker kvinne, stå på Caroline, jeg kommer alltid til å være en fast leser så lenge bloggen din lever!

  iselin

 20. Ser ut som om du har det fint! Fortjent som bare det, kos deg resten av ferien din, og 🙂

 21. Åh, det ser helt herlig ut! Dere får kose dere masse videre og nyte bryllupsreisen 🙂

 22. Dere er utrolig heldige! Nyt den tiden som er igjen av ferien deres 😀 Ser utrolig fint ut forresten!!!! Du fortjener det!

 23. Du er helt fantastisk!!
  Drit i cappelen, drit i janteloven og drit i negative kommentarer.
  Ingunn i cappelen er sikkert ei småfeit kjerring i midten av førtiårene som er missunelig på kroppen din, livet ditt og alderen din.

  1. hehe! 😀 tviler ikke..

 24. Så utrolig fine bilder! Kjempetrist at den saken måtte dukke opp i nyhetene nå som dere er på bryllupsreise, men du skal vite at mange støtter deg og ikke har mistet tilliten til deg! Jeg forblir i allefall en trofast leser :o)

 25. Hei Caroline..

  Fast leser av bloggen dinm selv om jeg er en » gammel » trebarns mor på 40.

  Håper og ønsker at du klager gi f… innimellom… Teite kommentarer fortjern ikke svar heller hodebry.

  Missliker sterkt hvordan de dømmer deg for vekt og utseende, det er ikke greit, uansett om man er tynn heller tykk, skjerp dere…

  Nyt ferie og verandre, som du selv skrev, skjønnheten komme innenifra og den har du plenty av.. Man blir ikke populær uten å få noen fiender…Men hva gjør det når fansen er så sinnykt mange fler :o))

  Mvh Eva

 26. Drit i cappelen!!! Jeg har fulgt med på bloggen din siden januar og jeg synes du er den beste bloggeren som er i dag. Du er ærlig og blogger til og med på bryllupsreisen din. Det sier noe om hvilket fantastisk menneske du er som tenker på andre når du egentlig bare skal tenke på deg selv og mannen din. Kan ikke tro at Ingunn i cappelen kan være så misunnelig på din suksess at hun går så langt. Som du selv sa har hun ødelagt bryllupsreisen din på en måte, men jeg håper at du har det fint selv om folk er så slemme. Jeg håper du blogger lenge og driter i sånne ting som dette. Fortsett å vær så ærlig og husk: Alt ordner seg for snille jenter. Sånn som deg 🙂

 27. åå, ser utrolig herlig ut!
  kos deg vidre og nyt dagene i paradis. det fortjener du: )

 28. Å, ser herlig ut på bildene. Kos deg videre 🙂

 29. Synes det er utrolig trist at du får så mange negative kommentarer for tiden. Det blir helt feil at media nå skal plutselig angripe akkurat deg, når du bare har gjort det som de fleste andre i bloggverdenen har gjort. Blir virkelig lei meg inni meg. Så også noen som hadde kommentert og prøvd å gi deg skylden for at andre jenter får spiseforstyrrelser osv. Fatter ikke hvordan det er mulig, du er en inspirasjon for meg og mange andre jenter der ute! Ikke pga du er så tynn(naturlig da, vel og merke), men fordi du er så sunn, og positiv til trening. Du har absolutt ikke et usunt forhold til kroppen din, tvert imot! Ble utrolig sint når jeg leste det. Du burde ikke trenge å forsvare deg mot slike. Men sjalusi har alltid vært et problem for jenter, og vi slipper ikke unna det. Håper bare virkelig at du klarer å kose deg ordentlig på bryllupsreisen deres, og at du slapper av og ikke tenker så mye på dette. All creds til deg, du er mitt største forbilde! 🙂 Klem

 30. Jeg blir helt satt ut av disse bildene og jeg elsker å være med på bryllupsreise…..sikkert fordi jeg ikke hadde det selv (vi var akkurat ferdig med studier og jeg var gravid og vi hadde lite penger, men vi er gift enda etter 20 år ) Vi har bestemt bryllupsreise når vi har 25 års brylupsdag. Det blir kjemperomantisk fordi vi fremdeles er foresket i hverandre Thi hi hi. Kos dere videre…..jeg er fremdeles med vet du. Hils Lars-Kristian, stakkar han blir jo litt statist på denne bloggen.

 31. Utrolig fine bilder!

 32. Elisabeth

  STÅ PÅ! Du har ikke gjort noe galt! Jeg har fulgt deg siden du startet bloggen din Caroline, du er et flott forbilde og ei «steike bra» dame! Får ikke håpe du og LK kranglet pga denne saken her, for det er den ikke verdt! NYT hverandre og turen! 🙂

 33. Jeg blir så glad inni meg når jeg hører at du koser deg på bryllupsferie med kjæresten din! nygift og forelsket! ! <3 kan se for meg hvor koselig d ere har det og hvor koselig dere får det ikveld under stjernehimmelen. Håper deg alt det beste Caroline! ha en strålende ferie i paradiset med drømmekjæresten ! ble litt sur når jeg leste noen av de kommentarene i forrige innlegg, ikke ta deg nært av dem, for det er det de vil! Stå på Caroline og ha et fantastisk liv ! super glad i deg, selv om jeg ikke kjenner deg! :)) hehe.

 34. Tor Arne

  Det er kanskje ikke så rart at du vurderer å bli på Maldivene, men det spørs vel hvor lenge Manta Reiser vil sponse dere for å bli der. Jeg synes det er utrolig at du kan si at meningene dine ikke er til salgs. Når du får penger/produkter for å skrive et innlegg er det klart at du skriver med positivt fortegn. Noe annet ville være å skyte seg selv i foten. De som tror på dine «produkttester» er stort sett 15 år gamle jenter hvilket gjør ditt ansvar ennå større. Så vidt meg bekjent skal gaver/tjenester som man mottar gratis legges til inntekt, et raskt skattesøk på deg viser en inntekt under 70.000 når man da leser igjennom bloggen din ser man at verdien av tjenestene og produktene du har «testet» overstiger dette. At du heller ikke kjenner til markedsføringsloven synes merkelig. Du registrerte et enkeltmannsforetak 10.09.2009 og forteller på bloggen din at du har studert både jus og journalistikk, du burde vel kanskje kjenne til markedsføringsloven da? Jeg håper at skatteetaten innleder undersøkelser av deg og evt. kobler inne økokrim dersom saken er alvorlig nok. Dette for å statuere et eksempel ovenfor de andre rosa bloggerne.
  Ettersom det er så mange som leser bloggen din burde du utnyttet det til noe fornuftig og inspirert dine lesere. Å skrive om lav karbo dietter til 15 år gamle jenter kan i beste fall anses som uforsvarlig. At mange også stiller spørsmål om ditt forhold til mat og evt. spiseforstyrrelser forstålig.
  Jeg regner ikke med at du kommer til å publisere dette innlegget, hvilket ikke gjør så mye. Det finnes nok av andre steder å publisere det.

  Vil oppfordre deg til å legge deg flat ovenfor dine lesere og be om unnskyldning. Legg kortene på bordet og fortell at du er kjøpt og betalt. Evt legg ned bloggen og søk jobb i et motemagasin, hvis du kvalifiserer til det.

  Fortsatt god ferie

  1. Fotballfrue

   Du har virkelig ikke skjønt det 😀 Skattelistene er fra ifjor, da var jeg heltidsstudent, ganske normalt med lav inntekt da. Jeg har både enkeltmannsforetak og org. nummer, skatt blir betalt som avtalt. Sjekk fakta før du kommer med beskyldninger.

   – C

   1. Men ærlig talt Tor Arne, dette blir vel litt dumt. Jeg gadd ikke lese hele innlegget , men å skrive «stil» med usakelig oppgulp blir litt dumt. Skal du debater må det være litt mere nyansert. Og denne bloggen er veldig kjent og det er jo ingen som mååååå lese den.

   2. veldig bra svart caroline! stå på å kos dere videre på bryllupsreise! jeg er så misunnelig!!!

   3. Herlighet! Det er Caroline sin blogg, la være å kritisere henne hele tiden! Som andre ha sagt, Caroline har den mest troverdige bloggen og er den jeg anser som den mest trofaste av alle bloggerne i Norge. Hun skriver om det hun er opptatt av og hva hun mener, hun kan jo virkelig ikke tenke på at; å nei, jeg kan ikek skrive om lavkarbodietter, eller, å nei, jeg kan ikke mene det og det og trening og mat, BARE fordi det kankje er noen som er litt yngre. Uansett så vet du ikke hvor gamle de er, de som lese bloggen hennes!
    Folk leser den om de vil, og Caroline må få skrive om hva hun vil!

    Flott blogg Caroline, fortsatt god ferie!
    – HL

   4. Denne bloggen passer best til oss jenter, og ikke til sure, sjalu menn som f.eks Tor Arne.

    Alle digger deg, Caroline 🙂 I do 🙂 NYT ferien, glem de slemme kommentarene på bloggen! 🙂

    Farlig å mobbe på internett, folkens, det er skikkelig barnslig!

  2. Føler du at hun er skyldig DEG en unnskyldning? Jeg følger bloggen hver dag, og føler ikke at hun skylder meg noen unnskyldning. De som følger med vet at hun blir sponset. Jeg leser ikke bloggen hennes fordi hun anfefaler produkter av og til, de innleggene bryr jeg meg minst om. Bloggen er jobbene hennes, en jobb hun gjør bra. (se plassering topplisten)

   takk for at jeg får følge deg på bryllupsreise Caroline 🙂
   I can feel the love. Love is good! 🙂

  3. Jeg er faktisk bare 13 år, men jeg syns caroline ikke er et dårlig forbilde i det hele tatt! Derimot synes jeg at hun gir meg lyst til å spise sunn mat og trene!

  4. Elisabeth

   hvis du hadde tenkt deg litt om så viser skattetallene du har søkt opp inntekt og formue for 2009. det var først i 2010 at hun «slo» gjennom som blogger…. i tillegg så går hun ikke på en lavkarbodiett, hun spiser minimalt med karbohydrater siden hun får vondt i magen av det. hun har ikke blitt sponset av manta reiser for å dra til maldivene, hun har BETALT for det av egen lomme. at manta reiser velger å annonsere på bloggen hennes er en helt annen ting.

   du skal være forsiktig med å pirke på andre når du ikke vet hva du skriver om. alt dette hadde du funnet ut av hvis du hadde lest tidligere innlegg, men det er kanskje for mye å forlange???

   og det at du skriver at bør søke jobb, hun har det også 🙂 så dette er en dame med ben i nesa! noe du tydeligvis ikke har….

   1. Amalie og Louise

    Å herregud, er det mulig å bli mer stalker Tor Arne??!!?!!
    Hun blogger fra hjertet, og har en fantastisk blogg. Jeg tror neppe at hun har blitt sponset for hele bryllupsreisen sin, hun har da ikke nevnt reiseselskapet en eneste gang. Og hvis hun hadde det, hva hadde du hatt med det å gjøre, det gjør jo alt mye mere spennende for leseren å lese når hun er på bryllupsreise ett så fantastisk sted som det!

    Vi er to jenter 15 som elsker bloggen hennes, og ikke har noe i mot at hun blogger om et sunt kostholt, du velger frivillig om du vil lese bloggen hennes, og hun oppfordrer ingen til å slanke seg, bare å leve sunt. Finn deg noe annet å gjøre en å prakke ned på andre, og finne ut hva andre tjener, det er da jo egentlig privat! Alle skjønner jo at du gjerne skulle hatt den statusen selv. Stå på Caroline, du har verdens beste blogg <3

   2. jente25

    Kjære Elisabeth – hvorfor tror du tilfeldigvis det reisebyrået er linket til under innleggene om hennes bryllupsreise? Siden du har bestemt deg for å være ærlig Karoline/caroline så bør du kanskje svare om bryllupsreisen også er sponset?

   3. Fotballfrue

    Bryllupsreisen er ikke sponset 🙂

    – C

  5. Unnskyld meg, Tor Arne. Men du skriver at Caroline ikke skriver noe fornuftig og inspirerende.. Er du da klar over hvor mange jenter og damer som blir inspirert av henne? Hun har jo hjulpet så mange damer! Jeg blir hvertfall inspirert til å være sunn og trene, IKKE for å bli tynn men for å få en sunn og frisk kropp. Man skal da tross alt ha denne kroppen hele livet. Hun er jo en helt fantastisk jente!!

   At Caroline som blogger får betalt for å teste produkter og anbefale de på sin blogg er vel ikke noe særlig annerledes enn reklame på TV? Jeg tror på henne når hun sier at hun kun anbefaler ting hun kan stå inne for at er gode produkter.

   At det er uforsvarlig å skrive om lavkarbo-dietter på en blogg er jo heller ikke noe annerledes enn UTALLIGE slankekurer i alle mulige ukeblader i butikken. Man kommer ikke utenom dette slankehysteriet.

   Håper du storkoser deg Caroline 🙂 Nyt ferien til det fulle, og kos deg med mannen din. Gratulerer med dagen!!

   1. økokrim? vet du hva det er? da snakker man store penger og kriminialitet! OMG! så har det vell seg slik att det er vell nå i det siste (4-5 måneder siden) att bloggen din har blitt så populær og du har reklamert og tipset om ting og da er det ikke snakk om flere mill lissom!
    Kos deg på reisen spånset el ei! jeg kunne GLADELIG blitt sponset med en sånn tur aic!

   2. Dessuten så har vel aldri Caroline anbefalt lavkarbokosthold til andre gjennom bloggen sin, og det er en vesentlig bit. Hadde hun frontet dette til unge mennesker uten kunnskap, kunne jeg skjønne at folk hadde reagert. Men her skriver hun tross alt KUN om sin egen hverdag. Tror ingen av oss leserne har vondt av litt påvirkning når det gjelder trening og et bevisst forhold til mat, det er alt for mange av oss som lar kroppen forfalle! Og jeg er ikke for slanking, og at alle skal være så og så tynne osv., men jeg er veldig for å ta best mulig vare på den kroppen man har, og som man skal leve med resten av livet!! Hvordan man velger å gjøre det, er vel opp til hver enkelt.

  6. Alexsandra

   At det blir vel mye fokus på hva Caroline putter i munnen og hvordan hun trener er jo i bunn å grunn fordi det skaffer faste lesere, Enten vi vil eller ikke så er ALLE stortsett opptatt av kropp. MEN, når det gjelder lavkarbodietter etc så synes jeg at Caroline ikke trenger å legge særligt mye vekt på det. Heller inspirere til å trene fast og jevnt slik hun gjør. Jeg trener mye selv og spiser variert og har lite å ingenting fett på kroppen.,har dog mere muskler enn Caroline. Men det jeg vil frem til er at, man kan fint oppnå en strøken kropp og spise variert… særlig jenter i 15 års alderen trenger mer energi. Caroline har sagt det flere ganger hun spsier lavkarbo pga mageproblemer, å det kan stemme. Min mor tåler ikke poteter, brød og for mye sukker, da dør hun av magevondt. Synes alikevel du Caroline skal ta kritikken til deg å legge bort fokuset på så lavt kaloriinntak, det er null mening med det. Du gjør det jo ikke for å slanke deg, men andre kan kanskje begynne å gjøre det pga det, å det er ikke bra for unge aktive mennesker å spise så lite kalorier /energi som en sengeliggende 80 år gammel dame trenger. Majoriteten av dine lesere er 13-19 år kan jeg tippe, det syns jeg du skal ta mer hensyns til. Jeg leser ingen andre blogger enn din, å har følgt me en stund. Jeg driter i innleggene som har med mat å gjøre, men leser alt annet. Du inspirerer meg som er 27 på måten du får gjort ting på. Du er effektiv og har en struktur som man skal lete lenge etter– du er også flink å trene og er fornuftig. La det du putter i munnen din forbli din sak, å heller del andre ting med oss lesere.. Inspirerende og motiverende innlegg slik du har for det meste, så slipper du dette kaoset. Det ender opp med at foreldere stenger serveren slik at ungene ikke får tilgang til bloggen din, vertfall siden det er såå pass mye om det i mediene akuratt nå. Du har muligheten til å nå så mange unge og lovende mennesker, du kan inspirere til valg av utdanning,røykeslutt for di som gjør det, mobbing.. ja det er ett hav muligheter.. men glem selvsagt ikke Rosa innimellom, det er jo alltid fint å se deg posere i gangen , 😉

 35. Nå sitter jeg i stua og fyrer i peisen, ute et det 15 kalde. Blir liksom litt misunnelig når jeg leser dette….
  Herregud, skjønner godt at dere nare vil være der!
  Gratulerer med 5 mnd 🙂

 36. skulle ønske jeg var deg! du har drømmelivet 😀

 37. Har lenge vært fast leser av bloggen, og jeg er stor fan av deg. Utifra hva jeg har oppfattet ser det ut til at du nå har klart å lage en «ripe i lakken», men dette er selvfølgelig ikke noe jeg kan si sikkert i og med at jeg ikke vet hva som har blitt gjordt og sagt i denne saken. Dessuten vet jeg heller ingenting om hva som er vanlig for bloggere i dag. En ting jeg derimot kan si med sikkerhet er at jeg synes det er utrolig dårlig gjort av media og lage en så stor sak av dette når du er på bryllupsreise. For det første er det kanskje ikke dette du har lyst til å bruke tiden på, og for det andre befinner du deg mange mange mil unna.

  https://www.luksusdyret.com/archives/10349
  Du er ikke den eneste som gjør slikt caroline. Kos deg videre på ferie, så for vi håpe dette roer seg ned.

 38. Åååå, så utrolig fine bilder. Jeg fikk frysninger

 39. Kjære flotte, vakre deg.
  KAST drittslengingen og de latterlige kommentarene i søpla, nyt tiden med mannen din!
  Jeg har vært trofast leser i snart et halvt år, og skjønner faktisk at denne mailen ikke har blitt ment sånn som den har blitt fremstilt. Føler faktisk at man på en måte «kjenner» deg nå, jeg bare ler av de negative kommentarene. Noen virker som de nesten gleder seg over den negative omtalen hos E24(?), akkurat som om de har ventet på noe å «ta» deg på.

  Nei vet du hva, kos deg på bryllupsreise du, Caroline.

 40. Ida Elise

  Kos dere masse begge to! Slå av mobilen, og nyt hverandre uten forstyrrelser fra andre! Stedet er jo fantastisk nydelig, ny det!

 41. STÅ PÅ Caroline!

  Har vert fast leser av bloggen din i lange tider. Ikke bry deg med dumme mennesker som ikke har annet å gjøre enn å rakke ned på andre. Du har en kjempefin blogg, og jeg merker at produktanmeldelsene dine er ekte og ikke noe som er funnet på for å skaffe penger. Det er da ingenting galt i å ønske penger for å anmelde produkter, dette er jo «jobben» din og du er tross alt en av norges mest leste blogger.
  Glem folk som «Tor Arne» og NYT ferien din. Dette er ikke verdt å kaste bort god ferieenergi på! Det hele har blåst vekk før du kommer hjem.
  Stor klem <3

 42. cathrine

  kos deg masse på ferie søte caroline ! ikje tenk på omverden, bare hverandre 🙂

  stor klem

 43. For et vakkert sted. Det må jo virkelig være godt for alle par å komme seg bort til et sånt sted og bare nyte hverandre.

  Uff, jeg får så vondt av alle drittkommentarene. Hva vet de egentlig? Håper du ikke tenker så mye på det, og bare hever deg over det. Du er så mye bedre enn de som skriver sånne ting. Kos deg 🙂

 44. Kos dere ! Her er det bbare kuldegrader 🙁

 45. åh, merker jeg ble sur på ham » Tor Arne» bare blås i ham og nyt ferien din! du fortjener den! 😀 åh, nydelig bilder! Jeg hadde lyst til å begynne å grine da jeg så dem, og jeg sitter her i Norge, haha 😀

 46. Ååå, herregud hvor fine bilde! 🙂 Jeg likte spessielt det første av deg! Og jeg håper du og ektemannen din har det kjempe koseligt vider 🙂

 47. ah! Du er utrolig heldig! jeg er en fast leser og en stor fan! Jeg kommenterer ikke så mye, men må nok begynne med det nå:P ikke bry deg om de dumme kommentarene! Du er en flott dame! Gratulerer så mye med dagen ! Kos dere masse 😀

  Foresten må jeg si deg en ting! jeg holder på med en scrapbook om mitt drømmeliv:P Og masse av tingene er inspirasjon fra deg ! Tusen takk 🙂 <3

 48. så utrolig fint dere har det! dere må bare nyte denne tiden for det er ikke så stor sjansje for og oppleve dette igjen! du er den enseste bloggeren som jeg virkelig ser opp til og er trofast til leserne sine som en skrev lenger opp her og det er du virkelig! du bryr deg ikke mye om og være kjent og alt det der, men du er en super hyggelig jente og jeg ser veldig opp til deg!

  klem Ylva

 49. Gratulerer med 5.mnd 😀
  Håper dere koser dere max, her hjemme snør det :S

 50. Det ser helt fantastisk ut:) kos deg masse videre på ferie.

  Ps. Jeg synes fortsatt du er helt super. Ikke hør på alt det negative:)

 51. Unnskyld meg, men hvor kommer du Tor Arne inn i bildet? Dette er Caroline sin blogg, og en sur 40-åring som tror han tar ansvar bør bare holde seg langt unna. Jeg vet ikke jeg(har ikke akkurat sjekket Caroline på skattelisten), du har vel rett i NOE av det du skriver, men mye av den sarkastiske dritten du slenger er på grensen til mobbing. Har stor respekt for deg Caroline, for at du faktisk publiserer slike ubehagelige innlegg, det viser bare hvilken ærlig og tøff person du er. Synes det er sikkelig dumt at du skal få all den drittslengingen mot deg når du er på bryllupsreise. Håper uansett du har det fantastisk og klarer å legge bloggen fra deg litt og nyte livet sammen med mannen din:)

 52. åh! heldige dere er, nyt turen! kos dere masse!

 53. Utrolig fine bilder, dere er superheldige 🙂 Elsker bloggen din, du skriver så bra! En klar favoritt 🙂

 54. Du har den beste bloggen i Norge!! Kan ikke en sammenlignes med f.eks Voe, som bare kan gå å legge seg.
  Dette med «kjøpt og betalt» bryr jeg meg svært lite om. Jeg er veldig lett påvirkelig av produktene du legger ut på bloggen, og kjøper mange av dem, men jeg blir aldri skuffet!! Jeg håper virkelig ikke at du kommer til å anbefale produkter som du selv ikke ville brukt, da blir jeg skuffet.

  Jeg leste saken på e24.no, der du hadde sendt SMS og sagt at denne saken hadde ødelagt mye av bryllupsreisen deres. Da kjente jeg at jeg fikk litt vondt i hjertet. Jeg vet ikke alt om saken, men håper og tror at det ordner seg. Jeg vil ikke at du skal bruke bryllupsreisen din til å ha tanker om denne saken oppe i hodet. Jeg håper at du virkelig kan nyte resten av ferien med din kjære, med minst mulig bekymringer.

 55. Hei!
  Det ser megaflott ut der! 🙂
  Jeg har meninger om sponsesaken osv. jeg også, som mange andre.. Men det tenker jeg at ikke er nødvendig å skrive.. Du har fått mer enn nok tilbakemeldinger på det!

  Jeg har bare lyst å skrive at jeg håper du klarer å koble av fra Norge, og legge ned pc’en resten av oppholdet! Kritikerne fortjener ikke oppmerksomheten fra deg på bryllupsreisen din! Tenk på at det er bryllupsreisen din, den eneste bryllupsreisen din. Nyyyyyyt den sammen med din hærlige mann og glem det som skjer her hjemme! 🙂 Det kommer fort nok tilbake uansett!

  Legg bort datan og ta med deg mannen ut for å danse, og nyt livet 😉

  Klem

 56. Ida Marie

  Jeg sitter å leser igjennom noen av dine innlegg og kommentarene som følger med.. Kjenner jeg blir vanvittig provosert.. For det første så er Caroline på BRYLLUPSREISE med mannen sin. En reise hun har spart til og ventet på LENGE!!! På denne reisen som hun egentlig skulle bare slappet av, kost seg med mannen sin og ikke gjort noe som helst annet enn å ligge på solsengen, så bruker hun litt av tiden sin til å oppdatere bloggen sin så vi skal kunne følge henne. Dette gjør hun for oss, leserne sin skyld!

  For det andre så lurer jeg på hvordan dere andre lesere tror hun tjener penger på bloggen sin? Trodde dere pengene bare kom inn fordi hun hadde mange lesere og folk skreiv kommentarer.. Begynner å lure på intelligensen på noen av leserne her..
  Dere sier dere mister troen på henne??? Hva f…? Hahahaha..

  For det tredje: Mange skriver at dere syns hun er et dårlig forbilde fordi hun er for tynn…
  Caroline har en SUNN og bra livsstil.. Hun liker å være tynn, ha en fin kropp og føle seg bra. Du trenger nødvendigvis ikke å føle det samme. Noen vil være tynn, noen vil være lubne og noen ønsker å spise godt og være feite.. Verre er det ikke! Alle har sine meninger, og det må dere gjerne ha, men ikke si noe negativt om at hun er for tynn. La henne ha denne kroppen. Hadde hun vært tykk ville dere sagt at hun var for tykk og at hun hadde dårlig kosthold. Ser jo på Kristina Andersen sin blogg. Hun får stadig vekk høre at hun er feit enda hun er helt normal akkurat som Caroline er.. Alle kropper er forskjellige!!! Caroline godtar alle dere leserne der hjemme som kanskje er tynne eller tykkere…!

 57. Du er nydelig Caroline, og bryllupsreisen ser helt fantastisk ut! 🙂

  Prøv å glemme alt som pågår her hjemme nå, det er bare latterlig hele greia! Hele saken er oppblåst spør du meg! Man må jo betale for å få reklamere alle plasser nå til dags, så hvorfor skal du gi gratis reklame på bloggen din.. Det hele handler om å følge med i tiden, blogginga er det store «nye», som blogger når man ut til flere tusen mennesker om dagen, så det er jo en fantastisk plass å reklamere!
  Jeg har kjøpt flere ting som du har teste på bloggen din, og vært kjempe fornøyd! Det er så godt å ha noen som tester produkter for meg, og det burde de forskjellige selskapene sette pris på, de tjener jo penger på det i bunn og grunn! Til sommern skal jeg gifte meg, og på bryllupsreise til høsten, å når jeg ser de fantastiske bildene dine, så tror jeg reiseselskapet skal få en telefon av meg 😉

  Koos deg masse Caroline, og fortsett å legg ut flott bilder av turen og deg selv! Du er et forbilde for oss alle! Fortsett å blogg om kosthold, trening osv også, syns det er masse gode tips å hente! 😉

 58. Ragnhild

  så fantastisk fint det er der!
  kos dere massemasse videre

 59. Kos deg kjempe masse videre! Eg har lest bloggen din i et år no og har aldri tenkt noe negativt om deg. Det e så sykt mange misunnelige mennesker som bare må rakke ned på deg. Tragisk. Syns du er en kjempe fin/grei/ sympatisk osv. jente

 60. Nå er du på nelly ! ;D supre bilder av deg caroline ! stå på videre ! ;D DU ER MITT FORBILE OG MIN STORE INSPIRASJON!!! <3 glemm han "tor arne" !! han vet tydeligvis ikke hva han skriver om.

 61. Kos deg videre på ferie, og la alt annet ligge, Caroline! Jeg heier på deg og din fantastiske og inspirerende blogg 🙂

 62. Så deilig det ser ut!
  Jeg ville bare komme med litt støtte jeg 🙂 Synes du gjør en kjempefin jobb! Og måten du har taklet dette styret på er veldig voksent og ordentlig synes jeg,alle kan gjøre feil…
  Du er en kjempesøt jente og virker som en nydelig person!
  Stor klem til deg 🙂

 63. Er en fast leser og føler du har gitt oss faste lesere mye, reklame eller ikke reklame. Du har brukt masse tid på bloggen, sikkert mer tid enn noen av oss kan tenke oss. Nå er det på tide å gi tilbake. Vi støtter deg i det her. Nå må du bare lære av feilene du har gjort og stå strak og stolt – som den Caroline vi «kjenner». Du er et menneske, ikke en blogg. Norge er langt unna, det er bekymringene og bråket også. Kunne gjerne sagt «ta dette når du kommer hjem», men det er ingenting å ta. Gjort er gjort, kom deg videre! Vi får håpe media-Norge gjør det samme… Jeg har stolt på meningene dine, det vil jeg fortsette å gjøre. Håper du fortsetter å tjene penger på bloggen, slik at du kan oppdatere like mye som du har gjort hittil! WE <3 YOU!

 64. Det så ikke dumt ut!! Kos dere masse og ikke bekymre deg for deg alt som venter når dere kommer hjem!! Bryllupsreise skjer kun en gang i livet!!

 65. Gratulerer med 5 års bryllupsdag!
  Kan informere om at det er minus grader og iskaldt her i Norge, så kos dere og nyt sol for alle oss lesere også !

  1. 5 mnd!!!!! Hun er på bryllupsreise da…

 66. Lisabeth

  Ser så utrolig fantastisk ut! Skulle virkelig ønske det var jeg som satt der du sitter! I forhold til hvordan det er her hjemme, med flere minusgrader, is og vind, ser det så utrolig deilig ut 🙂
  Misunner dere masse, og er utrolig takknemlig for at du sitter å blogger selv om du er på ferie, du er virkelig mitt nummer èn forbilde!
  For å ta opp noe av det som er blitt sagt i det siste, av ting i media osv. håper jeg at du virkelig holder hodet høyt og ikke bryr deg om disse kommentarene! Du er et utrolig menneske og jeg ser virkelig opp til deg!
  Håper dere koser dere videre i paradis med bading, soling og ikke minst hverandre 🙂
  Skal ta en skikkelig god treningsøkt for deg i morgen, ettersom jeg skal stå opp tidlig og gå på spinning i 45 min. Koooos dere så mye!!! Stor klem til deg <3

 67. så søtt! gratulerer 🙂

 68. Christina Damayanti

  Gratulerer så masse Caroline!
  Ikke tenk på at du skal reise hjem, nyt hver og en av dagene dine til det fulleste! Slapp helt av, nyt og opplev tiden din sammen med Lars-Kristian! 😀

 69. Åååh, det ser så deilig ut! Kos dere resten av tiden der! og ikke bruk mer tid enn du vil på bloggen, men nyt hvert eneste sekund du er i paradis! (-:

 70. Stå på Caroline! Husk endelig på å nyte ferien din.
  Jeg synes bloggen din er inspirerende, no matter what 🙂

  Gratulerer så mye med 5 måneder!! Det må være en idyllisk plass å feire den dagen på!

 71. Er så sint og lei meg på dine vegner, Caroline! Håper ikke dette tullet med Cappelen Damm har fått ødelegge bryllupsreisen deres! 🙁 Har selv vært på en lignende bryllupsreise og det var helt magisk! Jeg blir så lei meg av tanken på at dagene i paradis (da man skal koble av og KUN fokusere på hverandre) skal forstyrres av mas fra burugler her hjemme! HÅPER du klarer å legge dette på hylla for nå og heller ta det når du har kommet hjem. Kos dere på tur, nyt hverandre..dere får aldri bryllupsreisen igjen!!!!!!!!! Gode klemmer!

 72. Håper dere koser dere masse! 🙂

 73. Gratulerer så mye med 5 månders jubileum! Er så glad for at du tar deg tid til å blogge selvom du er på bryllupsreise 🙂 syns du viser at du setter stor pris på oss lesere 🙂 kos dere masse resten av ferien! Og jeg støtter deg fullt og helt ang. det som foregår nå. Forstår ikke at folk gidder å henge seg opp i det.. Jeg sier bare; stå på! Elsker bloggen din!

 74. stå på Caroline! regner med det er godt å ha Lasse når det hagler som værst rundt deg. må bare si at jeg aldri har tenkt over at det ikke står at du får betalt eller ikke for noen av innleggene dine, er bare noe jeg har regnet med at du har fått. har ikke stusset over det i det heletatt og har fulgt bloggen din lenge:) nesten så samboern er missunnelig:p «er du inne på den bloggen igjen nå?» haha:) alt som ikke dreper deg gjør deg sterkere! så stå på videre og vit at vi som faktisk leser bloggen din fordi vi liker den ikke har tenkt oss noen plass.

  kos dere masse på reisen!

  ps. håper hun ingunn har litt dårlig samvittighet for å satt en demper på brylluppsreisen. og til dere haters: boka hadde hun kjøpt før hun kontaktet damm, og blogginnlegget er publisert før artikkelen… også for oss andres del: ta å trekk pusten dypt før dere skriver masse tull og bruker tid på å dumme dere ut på nett:)

 75. Ser ut som dere har det fantastisk, og du fortjener det skikkelig mye etter all jobbinga du har drevet med i det siste. (Etter det jeg har lest på bloggen din)

  Har lest bloggen din ganske lenge nå, sidenn bryllupet. Og jeg skal si deg en ting! Du er så heldig. utrolig heldig har du vært med livet ditt. Du har ett perfekt utseende, du er så vakker! Du har en kjekk mann, og du har en fin jobb! Nyt livet, mange skulle ønske de var deg 🙂

  Nok en gang, kos dere videre på ferie <3 ser helt fantastisk ut der.

 76. Hei =)

  Jeg er 15 år og har alltid vært en fast leser på bloggen, og ble veldig glad for at du i forgje (?) innlegg sa at du ville informere om hvilke produktanmendelser du får betalt for og hvilke ikke, men plutselig kom seg over denne artikkelen og følte at jeg ble veldig skeptisk til det hele, https://e24.no/media/article3908968.ece jeg ble faktisk litt lei meg. skrev du forgje innlegg fordi fu viste at denne debatten kom til å komme opp snart? Jeg vet at jeg ikke skal stole på hele artikkelen, men de kan vel ikke ha tullet med å publisere hva du har sagt til dem (om at du vil ha nesten 7000,- betlat for en bokomtale?)

  klem

 77. nydelig bilder!kos dere masse 😀

 78. Maren...

  Vakkert!
  Gratulerer så masse!

 79. Bloggen din er veldig bra, og en inspirasjon for mange!
  håper du klarer å ta til deg alt det posotive folk sier, som er 9/10 deler av kommentarene.
  selvom jeg vet det er lettest å legge merke til alt det stygge!
  Ha en fin ferie og kos deg masse med mannen din 🙂
  Ps: Lars kristian er drit deilig så der har du skutt gullfuglen 😉 hehe

 80. Ah, nyyyt bryllupsreisen:) Glem alt her hjemme – media blåser opp alt! Ha en hyggelig ferie med mannen din – dette er DERES bryllupsreise, så legg stress og mass hjemme:)

 81. Jeg vil bare si at jeg digger bloggen din! Har vært fast leser i flere måneder, og kommer til å fortsette med det. 🙂 Håper du kommer til å blogge lenge fremover. Jeg er en av de som har kjøpt flere av tingene du har anbefalt, og jeg elsker alle tipsene dine, og ting du anbefaler… aldri stopp med det. 🙂 Bloggen din er litt som et sukkertøy i hverdagen, og jeg digger deg! Stå på videre, du kommer deg gjennom dette og, nyt tiden dere har sammen, den tiden får dere ikke igjen. 🙂 Klem fra en trofast leser!

 82. Håper du har det fantastisk der borte! Ser helt nydelig ut, Glem alle negative tanker, du er en av de beste bloggerne. Kos dere masse.

 83. Agus/Anne

  Til deg, Caroline:
  Håper du sover godt og drømmer vakre drømmer!
  «Hold ansiktet mot solen, så merker du ikke skyggen». (Helen Keller)

  Til oss, leserne:
  Vær engasjerte, vitebegjærlige, ha egne meninger, vær uenig, still kritiske spørsmål og diskutér, men vis respekt og vær konstruktiv/saklig. Er det mindre «farlig» å rakke ned på en tynn/slank person, enn en tykk/overvektig person? Mange etterlyser at Caroline skal tenke på alle de unge som blir negativt påvirket av det hun skriver og hvordan hun ser ut, men vi – leserne – påvirker jo de samme unge med det vi skriver i kommentarfeltene: Vi sier at det er OK å mobbe, være frekk og til tider ufordraglige. Er det slik vi vil at våre medmennesker skal være?
  Nei takk!!

  «Tungen er som en sylskarp kniv, du kan drepe uten at blod strømmer» (Lao-Tse)
  «De vennlige ord som sies i dag, kan bære frukt i morgen». (Mahatma Gandhi)

  God natt! 🙂

 84. ragnhild

  ser svært idyllisk ut!! ikke tenk på noe annet enn å pleie ekteskapet 😀

 85. Kjære Caroline!

  Er innom bloggen din i ny og ne, bare for å titte og finne litt inspirasjon nå og da. Du er en pen jente, ikke minst ultra feminin. Leste kritikken om deg og vært gjennom mange av kommentarene på det forrige innlegget ditt. Jeg blir provosert. Provosert av lesere, media og ikke minst deg! Provosert fordi vi alle skal fremstå som perfeksjonister. Du har jo selv sagt at du er en perfeksjonist! Men det er godt å se at du også har dine feil, likeså har nok alle de som postet stygge og usakelige «fraser» på det forrige innlegget ditt. Fy flate så godt vi har av å «tråkke i salaten» en gang i blant. Det er det vi lærer av, det som gir oss et rikere liv, og det er det vi kan smile av om en stund og tenke: «herre min hatt, så teit jeg var» osv.. Husker ennå en gang jeg var liten, på skolen, og slapp en lydløs promp. For at det ikke skulle virke som det var meg lukta kom fra, spurte jeg:»æsj, hvem har prompa?» Da var det en i klassen som svarte:»Mamma sier at den som skylder på fisen, er skyldig i fisen selv!» Og dette stemmer! Derfor var det kanskje litt uklokt å poste dette innlegget i går. Selv kongen og dronningen promper, MEN de sier det ikke høyt! (metaforer er alltid morsomme!!!)

  Jeg synes det er synd at offentlige personer skal bli hengt ut gang på gang når man tar noen mindre kloke valg. Skulle ønske folk kunne bli flinkere til å si:»søren heller, jeg dreit skikkelig på draget, men nå vet jeg dette til neste gang!» Og le litt av seg selv. Le av deg selv på reisen din, bring latter inn i disse dagene som skal være fantastiske for deg og din kjære. Le av hverandre!

  Så neste gang «prompen» er ute, sier du : «Det var godt,» og bare går videre med et fornøyd smil om munnen. Du turte faktisk å gjøre noe veldig få andre turte.. du lot det bare skje:) Og det med hevet hode!

  Jeg ønsker deg en fortsatt flott tur, Caroline. Og mange flotte mnner å ta meg seg videre i livet. Solen skinner alltid bak enhvere sky!

  En varm god klem til deg!

 86. Steike du er tøff, Caroline! Jeg leser bloggen din hver dag, du gir meg alltid et smil om munnen. Dessuten er jeg veldig fan av godt språk! Haha 🙂 Utrolig hyggelig av deg å prioritere bloggen når du skal på bryllupsreise. Hils Lars-Kristian og si det samme! Håper dere har det flott sammen, og gratulerer med femmånedersdagen! Du er bare tøff, som sagt! Håper du føler overskudd til å fortsette med denne bloggen lenge-lenge! Det er mange som er enig med meg der! Stå på!
  – Hilsen Åshild

 87. Glem janteloven og vær stolt av det du har fått til med bloggen! Merkevaren din er gull verdt for markedsførere (som henger med i tiden) og det er naivt å tro at du ikke tar deg betalt for å teste/ promotere produkter. Nyt resten av ferien din og stå på 🙂

  Klem fra trofast leser

 88. Denne bloggen er vel ikke mer ille enn alt annet unge jenter får meg seg i blader og på tv. Her snakker vi foreldreansvar, det er ikke Caroline sin jobb å opplyse deres barn.
  Som tidligere nevnt må man jo fundere på intelligensen til enkelte lesere.
  Vi med litt vett i knollen vet å kose oss med det Caroline skriver, men løper ikke ut døra for å kjøpe inn til lavkarbodiett, eller hiver oss på tredemølla mil etter mil for å matche Caroline.
  Bloggen er for meg et koselig avbrekk fra hverdagen, spennende lesing og snapper opp et tips i ny og ned ang trening, matlaging, sminke osv.
  Min «troverdighet» er på ingen måte svekket av dette styret.
  Jeg gleder meg til å lese bloggen, for å se fine bilder av en vakker og flott jente som opplever mye spennende i sin hverdag!
  Gratulerer med dagen og nyt ferien videre!
  -benty-:)

 89. Jeg synes du skal slå av pc’n din resten av ferien 🙂 Hvis du fortsetter å lese alt som skrives og alle stygge kommentarer, så tror jeg du vil angre på det senere, fordi du ikke klarer å nyte ferien hundre prosent. Det er ikke lenge siden jeg selv var på bryllupsreise, og jeg hadde blitt heelt fortvilet om noen hadde ødelagt ferien vår. Jeg følger fast med på bloggen din, og om du ikke blogger mens du er på ferie, så har det ingenting å si! Jeg slutter ikke å klikke meg inn på bloggen din av den grunn :o)
  Jeg er overrasket over alt jeg har lest, både her og på vg.no, men dette er noe du får ordne opp i selv, uten både min og andres meninger og innvendinger. Folk burde la deg være i fred.
  Ha en fortsatt fantastisk ferie! 🙂

 90. DU er et stort forbilde:) Håper å få møte deg en dag. Har stor respekt for deg og at du deler så mye av deg selv, spesielt alt med løpingen.. Du gir meg motivasjon til å løpe noen kilometer lenger.

 91. du er så utrolig flott! det ser helt fantastisk ut der dere er,
  kos dere masse videre!
  fatter ikke hvordan folk kan slenge stygge kommentarer, du skal vite at du er et sunt forbilde og er en fantastisk person, Caroline! 🙂 de er bare misunnelige og «har’sje liv» som vi sier i stavanger 🙂
  kos dere videre på bryllupsreisen 🙂

 92. Du er bare vakker, Caroline… Jeg er en trofast daglig leser.

 93. Men…

  Her sitter jeg å nesten sikler når jeg ser det lyseblå havet i bakgrunn.. Hvorfor legger du ikke ut noen bilder hvor du boltrer deg i det??

  Vil veldig gjerne se, er litt deilig å være sjalu også:)

 94. Så litt ned gjennom bloggen, og må si at bildene dine var utrolig fine!
  – Og gratulerer så mye med fem måneder 😀

 95. Oh my! Jeg har lest bloggen din lenge, Caroline, og jeg digger den! Er innom hver dag:) Har faktisk aldri kommentert før, og pleier heller ikke å lese kommentarene til innleggene dine. Men det har jeg gjort nå. Og jeg bøyer meg i støvet for at du står oppreist og med hevet hode! Det er så mange som skal mene så mye om alt. Selv har jeg ikke hatt problem med å forstå at du får penger for å omtale produkter, men jeg har aldri tvilt på at dine uttalelser på bloggen er dine egne meninger! Dette syns jeg du har gjort klart og tydelig mang en gang, lenger før dette styret i norske medier. Også kommer selvfølgelig alle de som må hakke eller skrive nedsettende om andre, bare fordi de ikke har bedre å gjøre. Det lyser gjennom de fleste innlegg av den typen at de ikke har lest bloggen din før saken nå dukker opp på vg nett. Nok om det.

  Er det ikke deilig å være lykkelig? Å kjenne på følelsen av forelskelse og ekte kjærlighet til et annet menneske, og at HAN elsker nettopp DEG på samme måte? Å…nyt nyt nyt dagene sammen, og ikke la kalde Norge og nordmenn ødelegge stemningen i paradis.

  Stå på Caroline, jeg syns du er flott! Gleder meg over hvert nytt innlegg fra deg!

 96. Ville bare si at jeg synes du fikk ufortjent mye pes for det inlegget om bøkene!! Selvfølgelig skal du ha penger for å reklamere på bloggen din! Du er en stor inspirasjonskilde for meg, og jeg kjenner jeg blir irritert når folk skriver negative kommentarer til deg. Håper du ikke tar deg nær av disse! De fleste burde sjønne at du får betalt for det du reklamerer for, og jeg tror at du kommer med ærlige meninger. Derfor er jeg glad du skriver slike innlegg, på den måten tjener du penger på bloggen, mens vi får lese anmeldelser av produkter. Win-win slik jeg ser det! Gratulerer med 5 måneder som gift 😉 ha en fantastisk brullupsreise;-) og bare så du et klar over det er du min favorittblogger 🙂

 97. Det ser fantastisk ut 🙂 Jeg håper dere nyter det til det fulle. Husk, at det er deg og ditt vesen som fanger oss lesere og får oss til å følge bloggen din, ikke produkter som er sponset eller ei. Jeg er glad for all inspirasjon du gir meg, både til mote, trening og positiv holdning. Jeg synes du er et flott forbilde Caroline 🙂
  «Alla dessa dagar som kom och gick, inte visste jag att det var livet.»

 98. Jeg må helt ærlig innrømme at jeg skjønner ikke helt oppstyret rundt dette avisoppslaget, kommer jo ikke akkurat som noen bombe at bloggere tjener penger på produktanmeldelser – det skulle da bare mangle. Bloggen er en jobb, og selvfølgelig får man betalt for å utføre en jobb. Om man skal diskuterer moral og etikk, synes jeg derimot det var kvalmt av cappelen og gå ut med mail og informasjon til vg. For min del er det hvertfall de jeg har mistet tillitt til, og ikke caroline. Håper dere fortsetter å nyte ferien til det fulle – det fortjener du!:) Drit i janteloven – for det er jo egentlig litt det det dreier seg om her, folks misunnelse og «endelig» en sjanse til å ta noen for å være suksessfull – og fokuser heller på hvor fantastisk forbilde du er for mange av dine blogglesere – i hvertfall meg.

 99. Ser kjempekoselig ut der! 😀 Kommer det en video snart? ;P

 100. Karianne

  Jeg synes det er veldig synd at dette oppstyret kommer midt i bryllupsreisen deres. Min mening om deg har ikke rikket seg en tomme, du er fortsatt en sterk, tøff, vakker og forelsket dame, og det står stor respekt av det du gjør. Nyt bryllupsreisen 😀 Og forresten, jeg synes det er kjempekoselig at du har tatt med oss lesere på ferie, det setter hvertfall jeg stor pris på. Lov å drømme seg bort 😉

 101. Så deilig! drømmeparadis:)

 102. Nydelige bilder, blir ikke så rent lite reiselysten.

  What does not kill you makes you stronger. Greit å tenke på i motgangstider. Også må man ikke glemme å nyte hverdagen tross alt. Fine ferien deres!

 103. Du fortjener virkelig en romantisk og avslappende bryllupsreisen nå! Hvor lenge er det dere skal være der igjen? Uansett må dere kose dere masse <3
  hilsen fast leser

 104. For et utrolig nydelig bilde det første der var! ahh 😀 drømmer meg bort i bildene dine. Stå på Caroline, ikke la e24.no, Cappelen med Ingunn i spissen osv ødelegge bryllupsreisen din og livet ellers, de har ikke peil 😉 tullinger 😉

  og forresten, ikke anbefal boken deres, de fortjener ikke at hundrevis kjøper den fordi du liker den, når de har gjort dette mot deg 😉 he he

  Ha en strålende dag!

 105. Sjekk gjerne ut bloggen min med modellbildene mine:) Ser ut som dere har det veldig deilig!

  http://www.vilde-g.blogspot.com

 106. Heii C!
  Har fulgt bloggen din i over et halvt år nå. (første gang jeg kommenterer et innlegg!)
  Vil bare si at jeg synes du er en kjempe inspirasjonskilde! Og skjønner virkelig godt at man må ta betalt for å markedsføre noe på bloggen. Ser noen i tidligere har kommentert at tilliten svekkes – det er den i alle fall ikke for meg!
  Det er knall å lese bloggen din. Du er ei flott dame! NYT FERIEN VIDERE!

 107. Ville bare si at jeg støtter deg fult ut, Caroline.

  Og jeg håper indelig at du klarer å fokusere på annet enn denne idiotiske damen fra cappelen,
  som tydeligvis bare er ute etter å lage kvalme.

  Det kunne jo ikke skjedd på et dårligere tidspunkt..

  Stor klem til deg, og prøv å kos deg!!<3

 108. Nydelige bilder.
  Håper turen blir flott videre. Kjipt å se at denne «saken» kom frem akkuratt nå som du er på drømmeferien. Personen som lekket dette til media kunne ha taklet det bedre ved å informere deg før hun informere avisene.. og kanskje vente til du faktisk ikke sitter i Paradis!

  Ha en god ferie videre!! 🙂

 109. Kjære Caroline,
  Legg bort bloggen og nyt bryllupsreisen. Dette er deres tid. Ikke la det bli ødelagt av negativitet og anklager fra alle kanter. Dere har vel fortsatt en uke igjen? Nyt den MAX!
  Alt det beste,
  Linda

 110. Hei! utrolig fine bilder du tar! Hvilket kamera bruker du, er det speilrefleks`? i såfall hvordan speilrefleks? jeg vurderer å kjøpe meg speilrefleks jeg også, og det du har ser jo ut så tar utrolig fine bilder!! 😉

 111. Vet du Caroline, jeg synes utrolig synd i deg som må bruke bryllupsreisen til å tenke den saken som nå er kommet opp, og alle de usaklige kommentarene du må svare på – all kreds til deg som tar deg bryet å svare de menneskene som ikke har bedre å bedrive tiden med.
  Og selv om jeg elsker å lese innleggene dine, synes jeg virkelig du burde legge vekk bloggen for resten av reisen. Det unner jeg deg, og jeg synes du skal bare nyte selskapet med mannen i stedet. Ta vare på deg selv. Du får én bryllupsreise, nyt den nå! 🙂

 112. Vil bare si at jeg symtes du ikke har noen grunn til å føle deg noe annet enn fantastisk! 🙂

 113. Hei!

  Har lest bloggen din evig lenge nå, og liker den kjempe godt, håper du storkoser deg på ferie!

  Syns medieoppmerksomheten rundt deg de siste 24t har vært unødvendig. En trenger ikke å publisere sånt bare for å sværte folk. I dagens samfunn er det lite som er gratis, og jeg syns du har vært veldig åpen om at du tjener penger på bloggen lenge. De som ikke skjønner det må jo være helt vekke…. Håper at du og LK koser dere og ikke tenker på hva som skjer her hjemme 🙂

 114. Caroline!!!!! Hev deg over dritten, mange mange jenter følger deg og synes du er super!!
  Skulle gjerne møtt deg, leser bloggen din hver dag, og er supergøy å lese for en småbarnsmamma:))

  Nyt ferien!
  Håper å få oppleve den plassen en gang i livet:)

 115. Å, så nydelig! Kos dere masse! 😀

 116. Heisann:) Håper du har det bra der nede!Bare lurte på om du har blitt brun?eller brunere:)) I dag snør det her, så du er veldig heldig:)) Hvis man tar de utdanelsen som du har tatt, kan man få jobb fort? og en bra en? Kos deg videre:D

 117. Stå på Caroline, ikke la dette i mediene ødelegge bryllupsreisen deres. Den skal nytes max! Du har en super blogg, og en er stor inspirasjonskilde.

 118. Så herlig! Jeg misunner dere fryktelig, men kjenner at jeg unner dere det like mye 😀

 119. Gratulerer så mye! Du er så fantastisk heldig som får oppleve Maldivene! Det er en av de plassene jeg absolutt SKAL reise før jeg har fylt 30. Misunner deg ordentlig her jeg sitter hjemme i kalde Nord-Norge.. Kos deg masse! Etter å ha fulgt bloggen din i ett år vil jeg virkelig si at du fortjener det:-)

 120. Kjære Caroline

  Ingen grunn til at dette skal ødelegge en slik ting som bryllupsreisen deres, kos dere masse og ikke tenk så mye på alt det negeative folk kan komme med. Nå er bloggen blitt såpass bra og populær og det har positive og negative sider. Sånn er det med alle ting i livet, ikke noe man kan gjøre med det annet enn gå videre med litt mer kunnskap til fremtiden.

  Naivt og tro at toppbloggerne ikke blir sponset og betalt for å skirve anmeldelser, det er tross alt mange tusen unge forbrukere innom hver dag, vi er verdt gull og bare en idiot ville ikke bruke det man har å jobbe med. Du har bloggen din og bruker den så bra du kan, jeg er imponert! Dette er noe du har skapt selv og som faktisk kan forsørge deg. Du bruker bra mange timer daglig på å planlegge hva som skal postes og omtales, greit å få betalt for innsatsen du legger i hvert innlegg.

  Dette ble litt lengre enn jeg hadde planlagt men ville bare gi min støtte:)

  Kos deg med din kjære mann, om 2 uker er dette glemt;)

  Susanne (22)

 121. Kjære deg, legg bort bloggen nå. I hvertfall for noen dager. Det ødelegger jo bare for bryllupsreisen din, med alle negative kommentarer. Prøv å tenke at nå eksisterer ingenting annet enn DEG og LARS-KRISTIAN, og de vakre omgivelsene rundt dere 🙂 KOS DEG, og ha litt bloggfri-tid.

  Stor klem!

 122. Girl you’re amazing, just the way you are! sangen minner meg så om deg. Tusen takk for at du blogger! har vel sikker lest bloggen din daglig ett år nå, sikkert mer, men går liksom aldri lei. Keep up the good work!

 123. hei Caroline!
  ønsker bare å si at jeg støtter deg, og jeg synes det er forferdelig at du skal måtte tenke på denne saken når du er på bryllupsreise! Håper at du greier å nyte reisen likevel, og at du vet at det er mange som støtter deg. At media blåser opp denne saken er bare råttent, og jeg ser egentlig ikke problemet heller. Stå på Caroline, er imponert over hva du har fått til med bloggen din:))

 124. ahhhhhh saa herlig!!!! ikke bry deg om
  alt det som blir sagt og skrevet vi trofaste lesere gaar ingen vei. bare start og skriv hva som
  er reklame evt saa du er innenfor markfor loven og alt blir bra:) du er toppers
  og har den beste bloggen der ute. den er variert
  og aldri reklamebasert etter min mening. jeg nevnte deg i ett innlegg jeg skrev ang dette haper det er greit, jeg synte kristinaandersen sin blogg er basert paa reklame og sponsing altfor mye men hun innrommer det jo ikke i hennes innlegg om
  dette. jaja. denne stormen gaar over, ha en topp dag!!:)

 125. Hei 🙂
  Hær sitter jeg hjemme i -20 kuldegrader.
  Får lyst til å bestille meg en syden tur for resten av vinteren.
  Men får nokk greie meg med å lese i bloggen din om sol og varme <3 🙂

 126. Hei Caroline!
  Jeg ser virkelig opp til deg. Du er så utrolig pen, og det virker som om du har en fantastisk og god personlighet! Kos deg masse videre med ferien, og tusen takk for at du tar deg tid til å blogge til oss lesere!

  Fantastiske bilder!

 127. Fast leser

  Er det mulig å ha en så glødende interesse av å rakke ned,undersøke jentas private saker,såre ,være spydig og i tilegg formidle til alle oss lesere at du er en meget misunnelig ,voksen mann,som ikke har noe annet fornuftig i tankene enn en glødende interesse av å fortelle din mening om en ung 23 års gammel kvinnes blogg.
  Jeg tipper du er en mann i satt alder,hjemmeværende og lat.Kom deg opp av sofakroken,få deg en jobb,kanskje du får andre ting å tenke på. Hilsen fast leser i 40 åra

 128. Lenge leve janteloven. Herregud så mye idiotiske folk det fins.

  Prøv og kos dere på ferie, hils så mye til Lasse 🙂

 129. Mamma & Pappa

  Kjære jenta vår og kjære svigersønn.Gratulerer så mye med 5 mnd dagen.
  Ønsker dere en fantastisk strandmiddag i romantiske omgivelser.
  Vi er på hytta,snøen laver ned og vi fyrer i peisen.Nå skal vi ut å gå tur.
  Hugo gleder seg.Stor klem fra oss.

 130. Hvem er du da Tor Arne? Sherlock Holmes? Derric? Poirot? Sjekke skattelistene hennes? Økokrim? Jeg fikk meg ihvertfall en god latter. Greit nok at du prøver å leke detektiv, men hvorfor? Kommer vi til å lese på VG.NO – helten Tor Arne oppklarte den største skattesvindelsaken av dem alle, og får hederspris? LOL.

  Og til fortballfrue: Jeg har ikke akkurat lest bloggen din så ofte, men hadde noen sent 10.000 frekke kommentarer på MIN bryllupsreise, hadde det blitt månelyst. Og aldri livet om jeg hadde gadd å svare noen. Synes du er sterk, tross alt. Om du prøver å ro deg unna, og hva som er sant eller ikke, er et fett. Who cares.
  Og til alle der ute: Er det ikke andre ting å bekymre seg for i verden enn dette? Hvis svaret er nei, ja da er det jammen ikke håp.

  -ARK

 131. Linn-Renè :- D

  ahh, misunner deg caroline <3

 132. Ser herlig ut! Og Caroline, jeg støtter deg i saken angående E24 og Cappelen Damm…

 133. ååh, så nydelig! (:

  Syns det er så tøft av deg å skrive så personlig, og så bra at du faktisk skriver selv om du er på honeymoon i herlige omgivelser, du er vakker!

 134. Støtter deg!:) Kos deg videre på bryllupsreise, skal være et minne for alltid<3 d ser helt fantastisk ut, og det gjør du også! Ikke bry deg opp alle kritikerne, sannsynligvis er de i all hovedsak sjalu på deg. Du har jo et liv som mange ønsker seg, og en kropp og utseende, de fleste ser langt etter. Og som de selv ikke orker å ta konsekvensene av sine ønsker. Og da blir de sjalu fordi du har gener, motivasjon og lyst til å ta konsekvensnee av de. Du sier jo at du elsker å trene, og gir kroppen den næringen den trenger. Probleme til mange er at de ikke gjør d. Og i stede for åinnrette kritikken mot seg selv, er det lettere å gå ut mot andre. Og da går det ut over slike "perfekte" personer som deg:) Fortsette å gjøre det du elsker, liker og har lyst til. Ikke la deg stoppe av kritikerne. Det er ditt liv, og det må du få lov å leve som du vil. Andre kan være uenige i din måte å leve på, men de kan ikke kritisere deg for det. Alle har lov til å leve det livet de har lyst til, også dere som er i media. Så lenge man ikke skader andre, og gjør ulovlige ting, så er alt lov:) Og feil er lov til å gjøre, det er jo det som gjør oss til mennesker.
  Og de som har fulgt deg lenge, har sett at du som oftes bruker å skrive når du har testet er produkt, at dette har du fått sponset. Iallfall slik jeg har forstatt det.
  Fortsett det gode arbeide med å motivere oss andre til et sunt liv, med trening og godt kosthold:) og vi vet jo at du også koser deg med "usunn" mat av og til, og det forteller jo bare at du har et sunt syn på ting, og ikke er fanatisk.
  Er imponert over deg!!!!

 135. Sigrid 16

  For noen fantastiske bilder! Hvilken kamera bruker du?
  Håper dere får en fortsatt fin bryllupsreise! Ønsker dere to søte alt godt 🙂

 136. Så fantastiske bilder! Ser utrolig fint ut! Og bildene har jo kjempe bra kvalitet! Best wishes 🙂

 137. Utrolig fine bilder! Nyt de neste dagene 🙂

 138. Mona venn til mamma.

  Kjære Caroline og Lars Kristian.Gratulerer masse med 5 mnd idag. Glem alt det negative her.Det er bare misunnelse dere. Leste det Tor Arne skrev.Han må være en gammel uføretrygdet GRIS som er bare sykelig sjalu på unge mennesker som har kommet seg så høyt som dere. Og TOR ARNE de unge flotte mennskene her har spara til hele sin Bryllupsreise de. Så du har nok ikke peiling på en dritt hva du skriver om du. Og jeg vet at snuppa mi vil ikke anbefale blogglesere noe hun ikke er fornøyd med sjøl. Så slutt og rakke ned på flotte ungdommer.Kos dere masse videre dere og nyt resten av ferien dere er jo i paradis,Mange flotte bilder. Artig og se dere. Og låv meg og glem det negative dere. OG HUSK TOR-ARNE ER SYK. Klem fra oss i kalde norge..

 139. For noen herlige bilder, Caroline! Kjempe fine 🙂
  Og gratulerer masse med fem måneder allerede! Det har gått sykt fort.. Husker som det var i går alle bryllupsforberedelsene, bildene og hvor mye jeg gleda med til å komme hjem fra syden for å se alle bildene og lese om bryllupet 😀 Tiden flyr!

  Og alt surret som foregår nå.. Pliiiiis, legg det bak deg nå! Ikke bekymre deg, DU ER JO I PARADIS MED MANNEN DU ELSKER! Det er det du skal tenke på nå 🙂 Nyt de dagene dere har igjen <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *