Sola er tilbake!

Hurra! Nå er solen på plass igjen, og alt er som det skal. Tror vi skal prøve oss på feriens første treningsøkt i morgen. Ikke at det frister noe særlig, jeg vet jo at det blir nok trening når hverdagen kommer igjen uansett. Hmmm. .

Vi får tygge litt på saken, mens vi boltrer oss foran det indiske hav.

Vi har forresten vært gift i 5 mnd. i dag ? Herremin, som tiden flyr. I morgen skal vi feire med full moon dinner på stranden. Helt privat og alene. Gleder meg!

264 kommentarer

 1. Å ååå,for et herlig bilde. Kos deg du så skal jeg heller kjøre en dobbel treningsøkt, en for deg og en for meg. Er det greit med spinning ?

 2. Wow 😀 det ser sykt digg ut!for et sted!Kos dere masse 🙂

 3. kristiin

  Så stilig bilde 🙂

  1. kristiin

   All PR er god PR 🙂 Det seie allefall kjedisane i USA 🙂

 4. Mmmmm:) Dette så herlig ut:D Kos deg masse og plei kjærligheten <3
  Jeg regner med at stormen i går blåser over, håper alt ordner seg!!!

  Ønsker deg alt godt, klem fra 10 minusgrader(!) 🙂

 5. Snygg bild! Ser ut som om du är med i en reklame..

  Coolt! Vi var ju med i paradiset førra året..15dgr i Dominkanska..Galet dyr resa men vara 3dgr med sol & resten regn..Uff var en riktig h-vetes resa..Så rekommenderar INGEN att dra dit..Och 24h etter vi dro derfra så kom jo det store jordskjælvet…Fy såå fruktansvärt..Glad at vi reste exakt 24h før det..Sykt!

  kOOOOS DERE!

  1. Dominikanske Republikk er et kjempe fint land! har vært der jevnlig i min oppvekst, og skal dit snart igjen. Det er synd du hadde uflaks med været..men det har ingen kontroll over og ikke heller jordskjelvet. Da syns jeg det er litt tynt å fraråde folk å reise dit på bakgrunn av noe så ukontrollerbart som været.

   1. TIl info Yaya:
    Grunn til at jeg frafråder og reise till Dominikanska var rett & slett fordi det IKKE eksisterer HVERKEN INTERNETDEKNING, SERVICE var folken der nede, butiker. Var var nödt til og bare vare på resorten HELE tiden fordi utenfor var det så EKSTREM kriminalitet. Vi vet fordi vi var utenfor.

    Maten gjorde oss veldig syke & i tillegg var väret piss…
    Så har IKKE noe godt og si om det stedet. Og håper IKKE noen reiser dit.

    Og min samboer har värt i over 53 land så han veit hva som er bra og hva som er ett mökkasted.

    Att reisearrangören skriver at det er Paradiset er lögn. Og det har vi tatt videre! I tillegg så var disse reiseguiden hvisste ikke noe om stedet i det hele tatt.

    Att ikke ens kunne gå på en liten kiosk eller butik og kjöpe noe det er SKIKKELIG dårlig. Og familien våres blei i tillegg veldig redd da di ikke fikk kontakt med oss på hele 15dgr ettersom hverken mobilen eller internet virket.

    At reise dit var som om reise laaaangt bak i tid! BIG mistake!!

    Og nice at du har hatt det så veldig bra der! Good 4 u! Men du burde nok tenke over og riese dit nå fordi det er kolera som kommet fra Haiti der nå…

    BTW, var ikke tropisk regn fordi den varte i mange dager…

   2. Sigrid

    Da må du ha vært utrulig uheldig. har vært der tre år på rad å aldri hadd noe som helst problemer.
    Nydelig mat, vennlige folk og ikke et spor av kriminalitet. Vi var nesten ikke på hotellet.
    Bra dekning å internett hadde vi å. Butikkene var lik som alle andre sydenplasser.

    Hvilken by var dere i?

   3. Sigrid

    Du må ha vært ekstremt uheldig. Vi har vært der flere år på rad å har ikke opplevd noe som helst av det du beskriver Domenikanske med.
    Vi merket ikke et spor av kriminalitet eller dårlig service. Alle var ekstremt hyggelig. Butikkene var overraskende bra! Har bare positive ting å si om det.

    Hvilken plass var du?

  2. Dominikanske Republikk er et kjempe fint land! har vært der jevnlig i min oppvekst, og skal dit snart igjen. Det er synd du hadde uflaks med været..men det har ingen kontroll over og ikke heller jordskjelvet. Da syns jeg det er litt tynt å fraråde folk å reise dit på bakgrunn av noe så ukontrollerbart som været. Jeg har alltid vært heldig med været, og når det har regnet har det vært tropisk regn som fort går over:)

 6. Gud så herligt det ser ut der nede! håper dere har en fin bryllups reise! 😀

 7. Fantastisk bilde….

 8. Hei!
  Jeg må bare si at jeg støtter deg i saken som nå ligger fremme på VG. Selvføgelig må bloggere kunne ta betalt for å reklamere for kjente merker/ eller for en bok som du skrev om under. At de har laget så mye oppstyr ut av det, og lagt ut prisliste som du skal ha sendt til Cappelen Damm, synes jeg er utrolig drøyt! Man kan si noen ord om saken, og så legge den dø, isteden for å «henge ut» enkelte bloggere, som i dette tilfelle ble deg. Stå på og kos deg i paradis 🙂

  1. Selvfølgelig er det ikke noe som tilsier at bloggere «må» kunne ta betalt for å reklamere for noen ting. Det er imidlertid noe som forekommer, og det er vel stort sett greit så lenge leserne gjøres oppmerksom på det. Det som IKKE er greit her, er at den tilsynelatende uskyldsrene Caroline har tatt kontakt med et forlag, og selv foreslått at hun kan reklamere for bøker for dette forlaget. Dette er IKKE god etikk, verken bloggmessig eller litterært (det er tross alt leseren som skal tjene på at en bok blir lest, ikke forlaget som gir den ut).

   Går ut fra at du, Caroline, følger nøye med på alle kommentarer og sletter over en lav sko alt som kan minne om kritikk. Før du sletter denne kan du imidlertid tenke litt over din egen rolle i dette oppkonstruerte universet ditt, og reflektere litt over hva du kan gjøre med makten som du har ervervet deg. Bruker du den på en etisk forsvarlig måte? Er det riktig at inntekten din skal avgjøre hva slags kvalitet det er på anbefalingene som du gir til dine lesere?

   1. Fotballfrue

    I dette tilfellet vil vel forlaget som utgir boken tjent på det uansett, men det er ikke poenget. For det første, så jobber et titalls bloggere på samme måte som meg (fra Voe til nummer 50 på listen), men dette er på ingen måte en unskyldning. Hvis jeg anbefalte denne boken. ville forlaget tjent TITUSENVIS av kroner på det, syns du virkelig at jeg skulle gitt bort mine meniger gratis?? Jeg hadde gjort meg opp en mening lenge før jeg kontaktet forlaget.

    Du sier at det er leserne som skal tjene på at en bok blir lest, ikke forlaget, det er jo ganske motsigende! Hadde jeg gitt forlaget gratis reklame, hadde de tjent i STORE summer på det!

    Når det gjelder etikk, så kan du stille deg dette spørsmålet: Ville jeg tjent noe i lengden på å anbefale dårlige produkter? Nei, det ville jeg ikke.. Jeg får masse mails fra leverandører som vil sponse/reklamere på min blogg, men flesteparten av de takker jeg nei til.. nettop fordi jeg ikke liker produktet. Hvert eneste produkt jeg reklamerer for, er nøye testet av meg. Coverbrands er et godt eksempel, da jeg bruker ALLE de produktene som jeg har reklamert for fast.

    – C

   2. hvis du mener Caroline sletter meldinger som er kritikk kan du ikke ha lest igjennom kommentarene hun får… sjekk ting litt grundigere før du skriver sånt. blir bare for dumt.

    btw hadde det vært veldig vanskelig å leve av det å være blogger hvis man ikke fikk betalt… og hun sier i innlegget at hun uansett hadde tenkt å skrive om boka, som hun hadde kjøpt før hun kontaktet damm…

   3. helt enig, hun sletter ikke kritikk. tydelig at «tragisk» ikke vet hva han/hun snakker om! Og hvorfor i all verden skal alle kritisere Caroline? akkurat som noen andre bloggere ikke får betalt. Forskjellen er bare at dette enkelttilfellet kom opp i media. Dette kunne skjedd hvilken som helst blogger, så hvis du er i mot at de tjener penger på blogging (noe som er tragisk siden Caroline f.eks. har dette som jobb), så får du bare slutte å lese blogger i det hele tatt.

    hun vil rette opp i dette, så slutt å kritiser. alle har lov å gjøre feil. Synes dette er en helt idiotisk ting å bli kritisert for!. Stå på videre Caroline:)

   4. Bak omslaget på mange bøker er det skrevet omtaler og div terningskast fra forskjellige aviser – aviser hvor man betaler for å få trykt sine annonser. Forlaget kjøper disse omtalene, akkurat som vi kjøper plass til annonser i avisene. Hva er forskjellen, og hvordan kan du skrive at det «IKKE er god etikk, verken bloggmessig eller litterært» å foreslå selv å reklamere for en bok hun mener er bra? Handler det ikke mer om å kunne få betalt for en evt(!!!) jobb hun gjør, både for forlaget, forfatter og for oss lesere? Det er tross alt det hun driver med – arbeid.
    Caroline har utdanning innenfor akkurat dette å skrive, så spesielt i dette tilfellet ser jeg IKKE noe feil i å få betalt for jobben man gjør.

    Normalt sett trykker man seg inn på internett, så på feks http://www.fotballfrue.no helt frivillig, og har du ikke lyst til å lese om hverdagslige ting, og ikke minst føle litt ærlighet i skriveriene, så foreslår jeg at du trykker deg inn på noe helt annet.
    Så, jeg mener du traff hodet på spikeren da du beskrev deg selv som «Tragisk».

 9. Ser fantastisk ut! Og du er bare superfresh, så hvorfor må du posere så voldsomt?

  1. Charlotte

   ja, slapp av vi syns du er pen, du trenger ikke stramme inn og posere hele tiden 🙂

   1. Fotballfrue

    Posere og stramme inn HVA DA? Jeg ligger jo som et slakt på solsengen her. Lasse derimot, han poserer 😉
    Jeg er svai i ryggen, kan ikke gjøre noe med det – dessverre.

    – C

   2. Jeanett

    Godt poeng! Du har ikke akkurat mye å stramme inn, nei. 🙂 Selv om jeg håper du likevel gjør det, så litt ubehagelig med så utstikkende ribben.. Men herlig bilde! Morsom pose på Lars Kristian!

   3. Jeg er også svai i ryggen, og fikk beskjed av legen om å gå i høye hæler så ofte som mulig, og det har hjulpet en del, men ikke mye. Rart at du som nesten lever i høye hæler fortsatt er svai i ryggen. Gjør at jeg mister litt tillit til den metoden, gitt.

   4. Bra svart 🙂 Posering eller ikke, if you got it flaunt it 😉 Du jobber hardt for aa vaere i saa god form, og det ville vaere en skam hvis du ikke skulle faa lov aa vise resultatet frem og vaere stolt 🙂

    Serioest folkens, hvordan kan dere komme med saa taapelige kommentarer? Hva var det ordet igjen? Misunnelse 😉

    Synes du er en fin stoerrelse jeg, ettersom det er lett og se at du ikke har kraftig benbygning.

   5. Sjalusi, det er det det går i 🙂 Fin du, Caroline.

   6. Ingrid

    Sjalusi og misunnelse?! Herregud! Det blir vel en litt vel generaliserende slutning å si at alle som tør å påpeke at hun faktisk ser ut som en fange fra auswitch på dette bildet er sjalu på henne. Jeg er vil aldeles ikke se sånn ut! Og nei, jeg verken tykk og feit selv sånn at jeg liksom skal forsvare det, bare så det er sagt.
    Grunnen til at folk gir sånne kommenterer det er blant annet for å gi et litt nøyansert bilde av dette perfeksjonismehysterie som regjerer her inne på denne bloggen. Her fremstilles det som normalt å trene nesten hver dag i uka og begynne på lavkarbodiett når man i utgangspunktet er undervektig…Personlig synes jeg Caroline er en pen jente med en godt trent kropp, men med en alt for lav fettprosent.
    Jeg synes Caroline burde tenke litt mer over hvilken innvirkning hun har på tusenvis av lesere, og prøve å temme sitt eget behov for å fremstå som «perfekt». Særlig etter at dette også ble trukket fra i media forrige uke, hvor eksperter gikk ut og påpekte den innvirkning dette faktisk har på unge jenter. Folk skriver selv at denne bloggen er en dårlig påvirkning og at psykologen har gitt råd om å slutte å lese den fordi den fremmer et unormalt og usunt forbilde! Folk sender mail og spør blogger hvordan de skal få spiseforstyrrelser. Har man da klart å være et sunt forbilde?
    Det er liksom så tydelig at alle bildene på denne bloggen er nøye regissert for å fremstå på en best mulig måte. Et eksempel er hvordan hun har samme ansiksposisjon som nesten samtlige bilder. Jeg syns bare det er trist, og håper at flere av dere som beundrer carolines livsstil og utseende, snart skjønner for det første at den mengden mat hun har i seg per dag ikke representerer hva et normalt sunt menneske trenger, og for det andre hvor mange timer som ligger foran speilet hver dag før disse nøye regisserte bildene blir tatt…
    Og så svai som Caroline fremstår på dette bildet er hun nok ikke…!

   7. Ingrid, shut up! er en grunn til at du tydeligvis har lest bloggen hennes 😉 hadde vi fulgt din hverdag hadde vi funnet masse ting og plukke på om deg og. Skjønner ikke at du gidder engang. LOWLIFE
    Stå på C! Vi liker deg som du er. Er en grunn til at du har så mange lesere 🙂 Bare fortsett å være deg selv.

   8. Det «ekspertene» kommenterte var at hun har innvirkning på hva leserne kjøper. Greit nok, hun har sikkert innvirkning på dem kostholdsvis og utseendemessig også, men personlig kan jeg ikke huske å ha hverken kjøpt noe hun har kjøpt seg, eller sluttet å spise fordi hun er slank. Jeg ser på henne som en inspirasjon mtp. klær og stil, og jeg beundrer henne for at hun mestrer et hektisk liv. Tviler ikke på at hun også har mørke dager og ups-and-downs, men at hun fokuserer på det positive er en god egenskap. Selv sier hun jo at hun ikke har et perfekt liv, ikke streber etter det eller vil fremstilles som hun har det. Det som står igjen da er en voksen jente med positiv innstilling til livet, som blogger som inntekt, har utrolig mange fellesinteresser med leserne, der trening tilfeldigvis er en av de største. Spiseforstyrrelser, dårlig selvtillit og en streben etter «size zero» har vært der siden lenge før bloggene kom. Eat your words.

   9. Herregud hahah, tror ikke akkurat bloggen her er det værste man kan lese…
    Til din informasjon finnes det MASSE blogger og sider om hvordan man kan få anoreksi hvis man virkelig vil..Hvis folk er så lett påvirkelige så får de jo bare kvitte seg med datamaskinen. Vg og dagbladet kan man jo bli deprimert av, SÅ mye dårlige nyheter. Slutt å gnæg og bruk energien din på noe nyttig a…

   10. Anne Maren

    Det er greit nok at Caroline har en innvirkning på folk, og at hun framstår som et forbilde for mange unge jenter, men hun må likevel få leve sitt eget liv slik hun vil det. Det er hennes valg om hun vil legge ut slike bilder. Jeg synes Caroline er en fantastisk vakker kvinne, som jeg ser opp til og som har mange betydningsfulle meninger. Og jeg vil bare avslutte med at bilde var fantastisk fint! Kos dere på tur 🙂

   11. Ingeborg

    du har en helt fantastisk kropp caroline! du jobber jo hardt for den med all den treningen, misunner deg. elsker bloggen din og er en fast leser ;*

   12. Vi ser jo at du strammer musklene. Det har ikke noe med å vere svai. 😛

   13. Fotballfrue

    Strammer ikke noe som helst, men at du sier det ser sånn ut, tar jeg som et kompliment 🙂

    – C

   14. synne :)

    Du har en kjempefin kropp som du har jobbet for, og den har du lov til å vise fram uansett om du mener det eller ikke 🙂

 10. Kos dere i solen og nyt hverandre. La hverdagen og «hundene» her hjemme ligge for en stund. Paradis er her og nå, hverdager er det nok av.

 11. Ser ut som om dere har det helt fantastisk! Nyt det, og ikke tenk for mye på det som skrives nå, det kan du ta når du kommer hjem.

  Men, i og med at det ikke gikk å kommentere i forje innlegg lengre, hvor mye fikk cappelen for å gå ut med dette til presen? Lite profesjonelt av de å henge deg som enkeltperson ut på den måten.
  Og til de som sier du, og andre blogger driver med kjøpepress, jeg og jeg vet mange med meg setter stor pris på å få lese div anbefalinger av produkt før jeg handler.

  Takk for at du har blogg 🙂

 12. Åhh! Livet ser bare helt herlig ut der!!

 13. Ble det krangel mellom deg og Lars Kristian pga markedsføringssaken? Sånn burde det virkelig ikke være! Ikke la folk sine idiotiske meninger og holdninger gå inn på deg! Du er ærlig om det, det er mer enn de fleste kan si 🙂

 14. Gratulere 😀

 15. Åh, ser helt syykt godt ut! 🙂

 16. Så herlig 😀 Gratulere!

 17. Hei Caroline. Håper du koser deg på bryllupsreise. Jeg kan ikke si at jeg kjenner deg, selv om jeg har lest bloggen din lenge lenge. Saken i går hadde heller ingen innvirkning på meg for jeg skjønner jo at dere må tjene penger.

  Men det som begynner å irritere meg er alle de frekke tilbakemeldingene dine til folk som kommenterer. Har sett mange som kommenterer hvor det åpenbart er ironisk ment, og du klikker tilbake på den stakkars leseren. F.eks. Charlotte sitt innlegg over her. Hva er vitsen med å svare så stygt tilbake? Husker innlegget om den natten dere satt rundt baren og drakk cocktails. Da poserte du og sa at du følte deg så teit men du gjorde det for vår skyld. Ser du ikke sammenhengen mellom det Charlotte skriver nå, og det innlegget?

  Føler du må ta litt bedre vare på leserne dine. Denne karrieren kan bli veldig kort hvis ikke. Og jeg er ikke i noen posisjon til å belære deg. Bare et tips på veien!

  Kos deg videre 🙂

 18. Så fantastisk herlig!

  Håper dere har en fantastisk bryllupsreise!:) Ikke la alle «jegerene» ødelegge en vakker opplevelse, det fortjener de virkelig ikke. Etter oppslaget i media, så må jeg bare ta bladet fra munnen. Det at du er på bryllupsreise, og fremdeles tar deg tid til oss her hjemme sier mer om deg, enn mange av de som er innom her, og ikke kan gjøre annet enn å «hoppe på» negativitet.
  Keep up the good work, Caroline:)

  Nyt ferien videre, begge to 🙂

  1. Hei, igjen!
   Har lyst å dele min favoritt for øyblikket, med deg:) Føler den har så godt budskap, som vi alle må huske på 😉

   https://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw&feature=share

   Kos dere videre:)

 19. Jeg har bare ett problem med bloggen din, og det er at den er litt vel kroppsfiksert. Som på bildet her, så stikker ribbeina veldig mye ut. Vet at mange kan ha det sånn naturlig, men husk hvor vanskelig det er å være jente i tenårene og veie 65-75 kg og så er det så mye press på å skulle være 1,75 m høy og veie 50 kg. Siden du har såpass mange lesere kunne jo et alternativ vært å styrke selvfølelsen til unge jenter, ved å ta opp skjønnhet i flere størrelser. Det er mye fokus på dyrenes velvære, men lite fokus på at mennesker skal ha det bra. Hvor mange jenter lider ikke av spiseforstyrrelser og depresjoner pga at de føler de ikke er bra nok og er for tykke. Jeg skriver dette fordi jeg følte meg dårlig da jeg så bildet av deg, og jeg jobber virkelig hardt for å ha det bra med kroppen min.

  Du burde forresten være litt forsiktig, du virker en smule nedlatende på svarene på kommentarene dine. Det er mange idioter der ute, men ingen vits i å synke til deres nivå 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg kan ikke noe for at jeg ser ut som jeg gjør. Jeg har en sunn og naturlig kropp, og elsker i tillegg å trene. Skjønner ikke hva som er galt med dette.
   Jeg har forresten skrevet et innlegg om skjønnhet tidligere, hvor jeg tar opp de forskjellige idealene verden over. Du kan jo bla litt i arkivet, under for eks. «aktuelt»

   – C

   1. Kan du ikke noe for hvordan du ser ut??? hehehe

   2. flyavsted

    Må bare le litt av noen av kommentarene du får. Folk i Norge er så utrolig flinke til å skulle «arrestere» andre. Hvis man ikke vil lese om kropp og skjønnhet så kan man vel lese andre blogger… jeg har lest bloggen din en stund nå og syns den er veldig underholdene. Jeg syns dessuten du virker veldig æreskjær!

   3. Ingenting galt i å elske å trene og leve sunt, for all del. Så klart at man ser ut som man gjør. Jeg skrev ikke kommentaren fordi jeg er sjalu eller ikke syns du fortjener å være slank. Du ser jo bra ut, men sier bare at det kan være noe å tenke på å hjelpe unge jenter med å finne selvtillit og selvfølelse, siden du har så stor blogg. Mange som dør i året fordi de ikke liker refleksjonen de ser i speilet.
    Dette var overhodet ikke ment som et angrep på deg! Bare så det er sagt 🙂 Var ikke ment som å pirke på utseendet ditt heller, var bare for å få frem poenget. Are we good? 🙂

   4. Dette synes jeg var en dårlig kommentar fra deg C. Du er en oppegående kvinne som kan mye om media. Du vet hva Iselin mener, uavhengig om DU er sunn. Synes Skårderud hadde en god kommentar om hvordan noen leser blogger… Uavhengig hva DU har eller ikke har 😉

    Så til deg som påvirkningskraft og media: ta de artiklene på alvor og tilpass deg litt en verden hvor mange andre leter etter oppskrifter og motiver for å opprettholde sine vansker.

    Og jeg skriver dette kun fordi jeg synes du er utrolig dyktig til å skrive, og tenker du er et sunt menneske, men samtidig er jeg realistisk til hvordan andre kan bruke alt de kommer over i sin egen syke kamp.

   5. Fotballfrue

    Da må jeg nesten bare beklage og be vedkommende finne seg en annen blogg å lese. Dette er min personlige blogg, og jeg legger ut de bildene jeg vil. Jeg kan ikke leve livet mitt, eller drive bloggen min utifra andre menneskers selvfølelse. Hva med de hundrevis av personene som har sendt meg mail de siste månedene, der de takker meg for hvilken stor inspirasjon jeg har vært? Jeg hadde jo aldri vært den inspirasjonen hvis jeg ikke la ut «ekte» bilder av meg selv.

    – C

   6. Therese

    Folk må skjønne at dette er Caroline sin blogg, der hun faktisk legger ut bilder av seg selv og ting hun gjør. Liker du ikke det du ser, vel.. ikke les bloggen! Ikke skriv at hun burde tenke på hvordan hun kan påvirke andre negativt, Ja hun er tynn, men 1. hun er det naturlig, 2. hun trener og fortjener den kroppen hun har.

    Caroline: Du burde være stolt av alt du gjør og skriver, jeg leste innlegget om kroppsidealer og hvis alle hadde lest det hadde de skjønt dine holdninger til kropp.
    De som får spiseproblemer etter de har sett/lest denne bloggen hadde problemer fra før!

   7. stå på Caroline! dette blir bare for dumt… dere som sier dere leser bloggen fast men likevel kommer med kommetarer og spørsmål som tyder på det totalt motsatte: slutt å skriv det! dere som liksom skal fortelle Caroline hvordan hun skal leve livet sitt, spise, trene, jobbe osv. slutt med det og heller gjør en endring i ditt eget liv! hvordan hadde du følt deg hadde det vært noen utenforstående som begynte å fortelle deg hvordan du skulle gjøre ditt og datt?

    synes generlt det er gøy å lese kommentarene for det dukker alltid opp noen som er litt over kanten merkelige, men innimellom blir jeg bare sliten. nei, STÅ PÅ Caroline. kos deg masse på tur:)

  2. Jeg må bare kommentere her. Det virker absolutt ikke som om Caroline trener for å være tynn, eller slanker seg, det handler vel mer om å være sunn. Trening, sunn mat og å ta vare på kroppen sin bidrar til å leve lengre og leve bedre. Ungdom burde heller ta det som et godt eksempel uansett klesstørrelse, ungdmmer har en tendens til å spise usunt. For Caroline å ta opp andre jenters former og kroppsformer er vel snakk om et innlegg eller to, men det er f.eks noe jeg ville funnet unaturlig på bloggen hennes, iom at hun har den kroppsfasongen hun har. Du kan jo heller lete etter bloggere som har en større størrelse/ annen kropssform etc, iom at du kanskje sammenligner deg med dem. Synes ikke det er riktig å gi Caroline dårlig samvittighet fordi fansen/leserne føler seg tykk eller stygg ift til henne. Og hadde jeg fått like mye refs som Caroline får hadde jeg sikkert ikke godkjent kommentarene en gang. 🙂

   1. Går da an å se lenger enn til sin egen nesetipp. Er du klar over hvor mange som dør av spiseforstyrrelse hvert år? Hvor mange som er deprimert fordi de tror de er for tykke? Syns bare det er rart at alle kjemper for at dyr skal få det bedre, men de som sliter med å finne en mening med å leve får lite hjelp.
    Det var ikke ment som et angrep på kroppen hennes, hun ser jo ut som hun gjør.

    Det er mer ved livet enn å utseende og pene klær. Skjønner jo at det ikke er rom for det i det norske bloggemiljøet, siden jeg i følge hun nedenfor her, er en «jævla fitte» for å i det hele tatt foreslå det. Men det spiller vel ingen rolle, så lenge det ikke skjer med en selv.

   2. Jeg tror du misforsto. Så det var litt overfladisk skrevet. Jeg mener bare at jeg personlig synes Caroline er et sunt forbilde fordi hun har variert kosthold og ønsker å ta vare på den kroppen hun har fått utdelt. Mente også at de som merker at de blir nedfor av å lese bloggen burde finne seg en annen inspirasjonskilde. Jeg tror absolutt ikke du angrep kroppen hennes, men som hun sier kan hun på en måte ikke ta hensyn til lesernes psykiske plager. Dagens skjønnhetsideal er helt sinnsykt, og det er forferdelig hvordan det påvirker unge jenter og gutter. Men jeg mener det er opp til alle og enhver å ta vare på de rundt seg, om det er i familie eller på skolen eller andre plasser.

   3. Haha, og så? Man kan ikke begynne å anklage alle slanke jenter på jorden for andres spiseforstyrrelser. Jesus.

  3. Jeg ser på dette som INSPIRASJON til å trene, til å ha et sunt kosthold, til å holde meg i form.
   Takk for at du finnes, Caroline! 🙂

  4. heeeeeeeeeeeeee

   herregud hun kan vel svare hvordan hun vil! Hun er jo drit kul for hvordan hun svarer, IKKE LES BLOGGEN HEENNES da din jævla fitte
   Synes dette er så UTROLIG MERKELIGT at ikke alle kan ha blogg uten å vise hva faen type mengde av flesk man har??? Det er jo det du sier!!! At hun skal passe på å ikke ta bilder av seg, at det blir for drøyt noen ganger for hun er tynn eller noe? Herregud. Hun gir jo faen ikke noe helvettes inntrykk over hvordan man skal være eller det kan tolkes på den måten du vil da du ser bilde av henne da, men hun redigerer jo ikke bildene hennes og hun tar jo bare bilde av seg selv slik som hun er !!!! Er det måte på

 20. kos deg masse.. ser helt fantastisk ut:)

 21. Lisabeth

  Det ser helt herlig ut! Kos dere masse videre, og gratulerer så mye 🙂

 22. Jeg syns det er kjempesynd at denne uheldige saken med Cappelen kom ut mens dere er på bryllupsreise og faktisk bare vil kose dere.

  Men utover det, og siden det ikke lenger er mulig å poste på innlegget hvor du snakker om dette:

  Det er ikke slik at man må opplyse bloggerne om hva som er lovlig eller ikke først! Markedsføringsloven er som alle andre lover, man må selv finne ut om man holder seg innenfor det tillatte. Det er ikke slik at bloggerne kan “prøve ut” forskjellige inntektsskapende teknikker, få ett dask på hånden med en oppfordring om å ikke gjøre dette igjen dersom det de gjør er ulovlig. At man ikke vet hva som er tillatt betyr ingenting. Er det OK om noen reklamerer for sigaretter dersom de ikke vet at det er forbudt? Er det greit at jeg som operasjonssykepleier lar være å telle kompresser/instrumenter som befinner seg inne i en pasient på operasjonsbordet fordi jeg ikke visste at det var mitt ansvar? Selvfølgelig ikke! Og hvorfor ikke? Fordi at de som driver forretninger innen en bransje forventes å ha satt seg inn i lover, ansvarsforhold og regelverk som gjelder for denne bransjen. Så når du og andre bloggere tjener penger på å markedsføre ett produkt eller ti, så forventer myndighetene at dere har satt dere inn i lover og regler for markedsføring.

  Til og med jeg vet at bloggere skal skatte av gaver de får i posten (var jo et kjempeoppslag i avisene i fjor med Voe som «plutselig» fikk restskatt på ca 300 000 kr), og jeg har aldri skrevet en blogg.

  1. Veldig bra skrevet.

 23. Syntes innlegget ditt om markedsføringsaken var veldig bra! Folk må forstå at man lærer så lenge man lever, og du sier jo selv at du ikke visste at en måtte oppgi at en fikk betalt for å anmelde en produkt på bloggen! Skjønner ikke hvorfor folk lager så mye styr rundt dette da. Man må jo få lov til å forklare seg selv!!!!
  Jeg sier KOS dere på bryllupsreise, og shit i hva folk mener om ditt og datt! 🙂

 24. Fekk ikkje kommentert på innlegget under, men må sei eg støtter deg 100%, og at du er forsatt en av mine favortittbloggara 🙂 Kos dokke masse vidare på bryllupsreise, ser ut som dokke har det ganske fint 🙂 OG gratulerer så masse med å vore gift i fem mnd 🙂

 25. Så fint bilde! 🙂 Avslapping på høyt nivå 🙂 Ha en stålende dag, og gratulerer med 5 mnd!

 26. Det så utrolig deilig ut, må si det frister så syyk!

 27. Ingrid W.B.

  Hei!
  Vil bare si at jeg syns det var utrolig kjedelig at du måtte få negativ omtale i media akkurat nå – mens dere er på bryllupsreise og burde få nyte den uten noen form for bekymringer. Kunne vel ikke vært en dårligere «timing». Når det er sagt kan jeg vel si meg enig i at den mye omtalte «prislista» var litt overraskene, men samtidig har det aldri vært noen hemmelighet at du tjener penger på bloggen… Jeg skjønner rett og slett ikke hva folk raser over! De som har fulgt med bloggen din en stund har vel fått med seg det du skrev tidligere om at du tjener mellom 40 og 100 k på bloggen din i måneden. Da er det bare å legge sammen 2 og 2 – du har godt betalt fra de som sponser deg. Likevel tror jeg på deg når du sier at du kun anbefaler produkter som du faktisk liker og er fornøyd med. Hadde du reklamert for drittprodukter hadde antagelig mange av leserne dine falt av etter hvert, og det er du jo hvertfall ikke tjent med!

  For all del – ikke la denne mediablesten ødelegge bryllupsreisen deres, for det er det ikke verdt! 🙂

 28. Caroline

  Kos dere! Virkelig! Bruk tiden på hverandre, og gi blaffen i alt annet. Dere er kjapt nok tilbake til hverdagen igjen. Ta vare på hverandre og nyt tiden sammen 🙂 Og stå på Caroline, du er en positiv og strålende person som er ett godt forbilde for mange 🙂

 29. Skulle gitt mye for å vært i dine sko nå, ser fantastisk ut!

  Leste innlegget om markedsføring på blogger, bra! Fikk også med meg at dere spiser lavkarbo. Selv har jeg spist lavkarbo i 8 år, og kommer til å gjøre det resten av livet. Er storfornøyd med kostholdet. Magen fungerer optimal, er full av energi, lite sug etter søtt, føler meg generelt bare bra:)

  Lykke til !

 30. Henriette

  Vil bare si at jeg støtter deg fullt ut i markedsføringssaken, og at det er utrolig trist at dette skulle komme i bryllupsreisen deres. Spesielt når det blir en sak mellom dere to også, det synes jeg er urettferdig for din del. Jeg respekterer meningene dine, og kommer fremdeles til å gjøre det. Selv har jeg aldri kjøpt noe av det du har anbefalt, og synes at dette mer reklame og påvirkning er noe blåst opp. Samtidig mener jeg at du skal kunne ta betalt da dette er jobben din, men at det kan være lurt med visse retningslinjer, som du selv sier.
  Jeg har vært interessert i flere av produktene du har lagt ut, og flere av dem er produkter jeg allerede bruker. Kan hende kjøper jeg noe senere, men dette er jo fordi jeg selv vil, ikke fordi noen «tvinger» meg gjennom en blogg. Dumme hjernedøde folk.

  I tillegg vil jeg ønske dere lykke til på lavkarbo. Dette er noe jeg selv er veldig interessert i, og jeg blir så irritert av sleivkjefta folk som ikke har peiling på kostholdet. Det er ikke KUN for folk som vil NED i vekt, men også for folk som vil BEDRE HELSEN! Jeez..

  Kos dere på ferie, dere fortjener det! Håper på maaaange flere bilder, er ikke kjempehappy for masse minusgrader nei 😉

 31. åh artig bilde:D

 32. Åh, herlighet så jeg misunner dere!

 33. kathrine

  ah gud jeg vil ned dit! 🙂
  må bare si at du ser utrolig bra ut! for en lekker svai i ryggen akkurat som gisele bundchen er kjent for sin perfekte svai 😉
  kos dere videre i paradis:)

  1. Ja liker den svaien faktisk xD Har litt svai jeg og, men jeg går og «retter» den opp hele tiden, for hvis ikke så tyter magen ut 🙁

 34. Håper du ignoerer alle dårlige kommentarer, skrur av PCn og lar deg selv være offline ut ferien!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Du er så god <3

 35. Vil bare si noe ang den markedsføringsaken. Jeg skjønner ikke hvorfor det var så mange som ble forskrekket over det. Tenk hvor mye tid Caroline bruker på bloggen sin. Det er jo JOBBEN hennes. Klart hun er nødt til å tjene penger på den. Det ville dere også gjort.
  Jeg stoler uansett på Carolines anbefalinger. Dere tror vel ikke hun skriver om produkter som hun ikke syns er verdt å anbefale? Det ville jo kun satt bloggen hennes i ett dårlig lys.
  Jeg må også si at jeg syns det er uproft og rett og slett dårlig gjort av Cappelen å henge deg ut på denne måten. Sier mer om de enn om deg.
  Nei, stå på Caroline! Kos deg og ikke la dette ødelegge ferien din. Vi lesere er her når du kommer hjem uansett;-)

 36. Det ser så vidunderlig ut der dere er! Jeg tror du må være utrolig heldig med Lars Kristian også, for det virker som han er med på «mye rart» og «jentete». Kjæresten min ville helt sikkert nektet den type ferie dere er på, haha.

  1. Fotballfrue

   Det er mange par her, han får søren i meg skjerpe seg 😉 Dette er jo paradis 😀 Lars-Kristian elsker det, og det ser det ut til at andre mannfolk gjør det også 🙂

   – C

   1. Haha, jeg skal jaggu vise ham alle de herlige bildene du legger ut, og så skal vi begynne å spare. 😀

 37. Jeg drømmer meg vekk i bildene fra reisen deres!!
  Håper gårsdagens hendelse ikke ødela for mye for reisen deres! Du er på bryllupsreise – og skal slippe å tenke for mye på jobb 🙂
  Nyt de siste dagene!

 38. Fredrikke

  Jeg må nok si meg enig dette innlegget.. Jeg har fulgt deg og bloggen din veldig lenge Caroline og det av den grunn at jeg syntes du virker utrolig ærlig, søt, og med en enorm viljestyrke. Men etterhvert har jeg desverre hatt veldig vanskelig for å følge bloggen. Jeg har det siste halvåret slitt veldig med selvbildet og jeg har fått et anstrengt forhold til mat og egen kropp. Det er dermed enormt vanskelig å se din tynne kropp og høre om ditt kosthold som om det er helt normalt. Ikke missforstå, jeg tror nok det er normalt for deg, og du er flink til å trene + at du som du har skrevet før er født «spinkel», men det er ikke like normalt for andre og jenter i min alder higer hele tiden etter den perfekte kroppen.

  Jeg har nå fått beskjed av min psykolog å slutte å følge bloggen din, noe jeg syntes er veldig trist, men kanskje også for det beste.. Håper du ikke tar dette som kritikk !! 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg synes det er veldig trist å lese dette, men samtidig kan jeg ikke late som jeg er noe jeg ikke er, bare for å tilfredsstille andre. Problemet er nok heller at mange jenter, inkludert deg selv, skaper et forvrengt bilde av meg. Dere tror dere vet hvordan jeg spiser og lever, men det gjør dere ikke. Det er ikke noe i veien med mitt kosthold, det er normalt og sunt. Til tider usunt også, jeg koser meg gløgg i hjel.

   Jeg får daglig mail fra jenter som sier at jeg har hjulpet dem til en sunnere livsstil. Ikle bare jenter, men også damer, voksne kvinner. Mitt glade forhold til trening smitter over, og blir motivasjon. Jeg har til og med fått mail fra jenter som har slitt med spiseforstyrrelser, men som ved hjelp av min blogg har kommet seg ut av dette, fordi de ser at det er mulig å ha et sunt og normalt forhold til mat og trening, og samtidig se normal / slank ut.

   – C

   1. Katrine

    Dessverre bidrar du selv til at folk får et forvrengt bilde av deg.. Treningen ser jeg ingen problemer med! Her er det mange som har et forbedringspotensiel og trenger et push i baken. Det tror jeg du bidrar til. Men du er tynn og velsig sprek jente. Og du er flink med kroppen din. Men det jeg ikke tror du helt skjønner er at selvom du ikke kan noe for at du er født sånn så påvirker det andre! Noen har anelgg for å være tynne og noen for å legge på seg lettere enn andre. Uansett om man har sultet seg, trent seg eller er naturlig tynn som deg så påvirker dette de som dessverre ikke ser sånn ut. Du må tenke over hvordan bilder du legger ut. Du ser sånn ut, og kan ikke noe for det! Men det påvirker andre i negativ retning alikevel. Tenk på de jentene som er yngre enn deg og som følger bloggen din. De vil så gjerne se ut som deg, men de må gjøre såååå mye mer for det enn deg! Tenk hva de kan finne på å gjøre. Dette må du tenke på! Legg ut sunne bilder av deg selv og slutt å skriv «jeg kan ikke noe for at jeg ser sånn ut» Det er ikke det dette handler om, det er hvordan du fremstiller «det du ikke kan noe for»

   2. Hva vil du hun skal gjøre? Legge på seg for å gjøre andre fornøyde, så de slipper å være misunnelige? Det er hennes blogg! Et sunt forbilde, alle har godt av trening og et sunt kosthold!

   3. Stå på Caroline

    Herregud folkens! Nå må dere skjerpe dere!

    Det er ingen som kan si noe på at hun er et dårlig forbilde osv for noen. Om noen velger å henge seg så mye opp i en person at man selv blir psykisk syk, så er det deres problem. Da må dere selv kjenne deres «besøkelsestid» og la vær å gå inn på diverse nettsider. For det er faktisk det en blogg er. Du blir ikke tvunget til å gå inn på en blogg og lese hva en person skriver der!

    Makan til oppførsel på mange av dere!

    Om det er noen som kommer med negative kommentarer, så er det for det meste sjalusi og misunnelse som ligger bak. Ærlig talt, vær opprikitge med dere selv. Hadde dere selv giddet å stå opp om morningen å gått på trening som Caroline gjør, så hadde dere også kanskje sett så flott ut som henne!
    Ikke ta det ut over henne at dere ikke får til det samme!

    Og når det gjelder reklame på blogg og det å ta betaling, sett deg selv i hennes sko. Om du også hadde hatt en så populær blogg, selvfølgelig ville du også fått betalt for en ting, når du vet det er sååå mange som blir påvirket!

    Skjerp dere alle sammen som kommer med negative kommentarer. Ta dere 5 minutter og tenk etter litt før dere slenger med leppa!
    Har dere ikke noe positivt å si til en person, hvorfor da si det??

    Stå på videre Caroline!
    Du er en inspirasjon for alle!!

 39. Er bryllupsreisen også sponset? Siden du hadde Manta Reisers logo i et av innleggene under?

  1. Fotballfrue

   Nei, så absolutt ikke. Da hadde det, som sagt, stått i innleggene. Manta ønsket å kjøpe annonseplass på bloggen, da de fikk vite at jeg er en offentlig blogger. Men banneret var ikke oppe og gikk som det skulle til avtalt tid, og da måtte jeg i mellomtiden legge banneret i et innlegg i stedet. Vi har betalt (spart) og bestilt denne reisen akkurat som andre ville ha gjort.

   – C

   1. Hvem tok kontakt med hvem egentlig?

    Fra vg.no: «Reiseoperatøren ønsker ikke å opplyse om hvilken avtale de har gjort med Eriksen.

    – Hun har gitt oss en god pris på annonsen. Etter hva jeg forstår har hun en av Norges mest leste blogger, sier daglig leder i Manta Reiser, Liv Tandstad Lindblad, til E24.

    – Så dere har ikke betalt henne for å skrive om turen?

    – Nei, vi kjente ikke til denne bloggen før hun tok kontakt med oss.

    Lindblad hevder Eriksen heller ikke har fått noen rabatter på bryllupsreisen. »

    Syns det er feigt av deg å stenge kommentarfeltet, det viser i hvertfall at du ikke tåler kritikk.
    Jeg syns også det er noe merkelig at du stresser med å blogge to ganger for dagen når du er på bryllupsreise, men jeg antar det er en del av avtalen som du er kjøpt og betalt for.

    Trist. Du har ikke mye troverdighet lenger.

   2. Fotballfrue

    hmmm.. hvis du leser kommentarene godt nok, så vil du se at det er like mye positivt som negativt! De negative kommentarene er uansett lite reflekterte, og vitner om dårlig kunnskap.

    – C

   3. Men hvem tok egentlig kontakt med hvem? Du svarer ikke på det.

   4. Fotballfrue

    Hvem tror du? Vi skulle på ferie, og kontakter naturlig nok et reisebyrå. De finenr ut hvem Caroline er, og vil kjøpe en annonse på bloggen 🙂

    – C

 40. Etter all drittslengingen i forrige innlegg, så burde du nesten poste annonselistene til VG! Da hadde mange fått hakeslepp.
  Ikke tenk på det folk skriver til deg. Svært få har peiling på hva annonser koster i dag, og hva prislappene på markedsføring faktisk er. Suppa som du havnet i med Cappelen kunne faktisk alle bloggere havnet i, du var bare litt uheldig og fikk slengt det i trynet!
  Det er ufattelig vanskelig å vite hva man skal forholde seg til av regler når man blogger. For din, og alle andre bloggeres del så håper jeg virkelig at noen utarbeider en Vær Varsom-plakat for bloggere ASAP!

  Jeg synes du er flink og det virker som du takler dette overraskende godt. Man må gjennom bra mye når man ruller ut livet sitt på den måten du gjør, og du viser både styrke og tålmodighet.

  Ha en fin ferie videre. Klem fra meg 🙂

 41. Ville bare si at det må være kjipt å plutselig bli utpekt som eneste case i en kritisk sak om kommersiell blogging og markedsføring! Jeg tror egentlig at hverken journalister eller bedrifter som Cappelen er klar over hvor utbredt og «vanlig» denne formen for markedsføring er, men for oss som har fulgt litt med er det jo virkelig ikke noe å heve øyenbrynene over. Jeg synes det er positivt at bloggindustrien profesjonaliseres, og mitt inntrykk er at du er en god ambassadør for dette! (jeg har forøvrig intervjuet deg om dette tidligere, hvis du husker meg:) )

  Lesere som blir snurt over dette må virkelig være naive- profesjonelle bloggere jobber selvfølgelig proaktivt med å få annonseringsinntekter, akkurat som nettaviser og andre websider gjør det!

  Og til dere som kritiserer Caroline for at «innlegget bare kom pga. e24-saken»- og så? Det er faktisk forventet og høyst meningsfullt at en blogger svarer på/kommenterer et presseoppslag i sin egen blogg. Jeg hadde derimot reagert hvis hun IKKE gjorde det! Saken på e24 og Carolines bloggpost ble publisert nøyaktig samtidig- noe som kan tyde på at Caroline kun visste om, men ikke hadde lest saken som kom på e24. Det blir litt vanskelig å skrive noe annet enn rent generelt om temaet da, når man ikke vet hvilke beskyldning og påstander som faktisk kommer!

  Trøst deg med at om noe, så er du nok ferdig med det verste i denne saken- nå er det de andre bloggerne som står for tur, og som kan skjelve i buksene:) Alt i alt vil denne saken antagelig, i beste fall, føre til en mer presis klargjøring av markedsføringsloven, og det er vi jo alle tjent med, både lesere og bloggere. Rist det av deg, og hev ansiktet mot solen:)

  1. helt enig!! jeg har aldri sett paa caroline som en peraon som selger bliggen sin som jeg foler kristina andersen gjor. caroline har reklamert for coverbrands Ja men hun har Alltid sagt at hun har testet
   de i noen uker forst. klart hun faar penger for det, bloggen er jo jobben hennes. men ja lanskje nevn at det er reklame pga markedsforings loven 🙂 du ser stunning ut paa BILDET!! utrolig flott og for noen laar!!:) kos dere.

 42. Helt utrolig fint! Jeg har alltid hatt lyst til å reise til Maldivene, det virker som en utrolig opplevelse. Og jeg må bare si; Du er utrolig pen og tynn! Du passer det utrolig godt, og jeg misunner deg 🙂

 43. Ah, dere er et vakkert par. Misunner dere! Men er det ikke skummelt med bare hav rundt seg? Hehe, jeg hadde vert livredd for hai… 😉

 44. Ah, dere er et vakkert par! Misunnere dere 🙂 Men er det ikke litt skummelt med bare hav rundt seg? Jeg hadde vært livredd for hai… 😉 Hehe

  1. Fotballfrue

   Det ER hai her!! Ææææ! Filmet en i stad, på 1 meter. Den svømte rett foran oss. Jeg er jo livredd for alt som heter fisk og kryp, så da jeg så denne haien, og i tillegg en piggrokke i går, er jeg GANSKE skeptisk før jeg bader. Men det har aldri skjedd noen ulykker her, så jeg får heller tenke på det :p I tillegg er det ingen krypdyr, mygg, biller og lignende, og det er et pluss 😉

   – C

   1. Susanne

    Jøss, no fikk jeg frysninger! Hehe, skummelt, men veldig spennende og 🙂

   2. kan du legge ut videoen? har veldig lyst til å se den! 😀
    utrolig at dere har vært gift så lenge, da flyr tiden fort for meg å!

   3. Elisabeth

    Seriøst, er det hai der? Hahaha sykt. Dere får være forsiktige 🙂

 45. Håper du vet hvor heldig du er <3 Det virker jo sånn også, men er så utrolig misunnelig på deg. Har spart i et halvt år nå for å gi kjæresten min en reise til Thailand, og må spare i et år til ca haha. Drømmer meg bort til et slikt paradis hver dag! Håper dere koser dere masse 🙂 Med tanke på at folk krisiterer deg/kroppen din så vil jeg bare si at jeg alltid har vært en tynn og slank jente men som har blitt inspirert av deg til å leve og spise sunt. Du er en som er naturlig spinkel og med all den treningen og sunn mat tror jeg er grunnen til at du får den kroppen du har, og man kan se stor forskjell på deg og en spinkel jente som aldri har løfta en vekt i hele sitt liv. Folk virker så utrolig misunnelige på deg, men jeg syns du fortjener all ros for at du behandler din egen kropp så bra. Det er så mange som kritiserer tynne mennesker, når de kanskje innerst inne vil se slik ut, og uten å vite hvor hardt det egentlig er for mange å ha "drømmekroppen". Det er en grunn til at ikke alle gjør dette, nettopp fordi det er krevende fysisk, men ikke minst psykisk å tenke sunt 🙂

 46. Jeg håper og tror du ignorer de usaklige kommentarene som tikker inn.

  Ola Nordmann er både sjalu på at du er så flott som du er, og at du har startet noe selv å tjener penger på det. Stå på og fortsett med din gode jobb med bloggen! 😀

  og ta deg fri fra oss (selv om vi er utrolig interesserte i å høre om/se fine bilder fra ferien).

 47. wow, det så utrolig herlig ut 🙂 !

 48. Blir så frustrert når jeg leser kommentarene fra de «få» som prøver å få medfølelse og prøve å gi caroline dårlig samvittighet ved å ytre sine spiseproblemer/latskap.! kom dere for faen opp fra sofaen og begynn å tren!! Ja det koster faktisk mye krefter og tid for å bli fornøyd med seg sjæl:)

 49. ååå så deilig det så ut! Dere må kose dere masse og nyte bryllupsreisen!:D Jeg er forresten helt enig med dem som skriver at det bare ville vært dumt å skjule deg, fordi du trener og jobber så hardt for å få en slik kropp som du har. Dumt at så mange automatisk tenker at man har et usundt og dårlig forhold til mat bare fordi man har en slank og veltrent kropp. Stå på Caroline! Jeg syns du er et kjempebra forbilde:D

 50. Det stormer virkelig rundt deg her hjemme..Håper det ikke påvirker bryllupsreisen din mer enn det allerede har gjort..
  Jeg har lest bloggen din lenge, og ble skuffet over det man kunne lese om deg på nett..Ser at du nå velger å snu, men du gjorde jo ikke noe før du ble «avslørt»..da har du jo allerede villedet lesere, og at du forandrer på det nå skulle jo bare mangle.. Jeg skjønner at bloggen blir en jobb og at den tar mye tid, men jeg håper ikke du blir altfor fokusert på penger.. blogging skal jo også være gøy.. men litt trøkk må man vel regne med..
  Håper bare vi kan stole på at du er ærlig.. hjelper heller ikke at du peker fingeren på andre bloggere..du gjorde jo også markedsføring feil…

 51. Du ser fantastisk ut:) Ang. Mange som kommenterer at de ahr dårlig selvtillig og føler seg dårlig av å se deg i bikini, dere må jobbe med SELVFØLELSEN jenter! Dere skal ikek trenge bekreftelse fra andre. vær fornøyd med den du er, eller ta i et tak og gå inn for en annen livsstil. Sånn er det bare. Hjelper ikke å «skylde» på at andre er tynne/ser bedre ut og at dere føler dere dårlig av denn grunn. Den dere sammenligner dere med legger nok mye arbeid, tid og har tatt i og utfører en livsstil. da syntes jeg det blir helt feil å vinkle at det «er så dårlig gjort» at hun/han ser sånn og såder ut.

  Gjør noe med det eller ikke. det er bare opp til dere selv!
  Flott blogg Caroline:)

 52. Synes du må vise en mer naturlig side av deg..ikke bare posing hele tiden! Blir litt kjedelig med all posingen hele veien

 53. Cathrine

  Hei Caroline.

  Jeg har nå fulgt bloggen din en god stund og følte det var på sin plass med en kommentar nå, i og med den derre markedsføringssaken. Sånne ting kan være tungt å få klint opp i ansiktet og brettet ut i media, og jeg må si jeg syntes det var oppriktig trist at det kom opp akkurat nå når du er på bryllupsreise. Utrolig synd hvis det setter en demper på stemningen! Bryllupsreisen skal være en god tid, en tid da man skal slappe av sammen og kose seg og lage gode minner som man tar med seg videre. Det kan være vanskelig å koble helt av når man har noe som ligger og ulmer i bakhodet slik som denne saken kanskje gjør. Jeg har blitt litt kjent med deg via bloggen og jeg tror (og håper) du klarer å ha et distansert forhold til denne saken mens du er på ferie.
  Uansett. Jeg synes ikke du har gjort noe galt; dette er tross alt levebrødet ditt, bloggen er bedriften din kan man si og denne typen ting skjer jo hele tiden i mange bedrifter! Klart man skal ta betalt for markedsføringen! Hvordan skal man ellers tjene penger? Jeg er sikker på at dersom du hadde gitt en god omtale av boken på bloggen din uten at du hadde kontaktet dem på forhånd så hadde nok pipa fått en annen lyd. Du skal se de hadde kontaktet deg og gitt deg ros og sendt deg en haug med bøker som takk. Er ikke det på en måte det samme, bare vridd litt på hodet??
  Så…alt i alt…denne saken er blåst ut av proporsjoner, men det jeg hovedsaklig ville si til deg er at jeg håper virkelig du klarer å koble denne saken ut når du nå er på bryllupsreise (det er ofte lett å si at man klarer det; noe annet er om man faktisk gjør det…) og at når det har gått en tid og du har kommet hjem igjen og alt har roet seg så vil du se at saken har satt lys på å få slike regler for bloggere til å bli skrevet ned på papiret så man har noe konkret å forholde seg til. Andre bloggere kommer til å takke deg.
  Jeg digger deg Caroline, du har mange gode kvaliteter, du er både pen OG omtenksom, i tillegg til alle dine andre kvaliteter. Andre som disser deg for kropp og luksus og alt er bare misunnelige. Go Caroline!
  PS! NYYYT ferien! 🙂 I Norge er det kaldt…brr…..

 54. Malene Isabella

  Først og fremst vil jeg gratulere dere med bryllups dag! Har fulgt med bloggen din lenge, og synes ikke det er lenge siden jeg satt spent og ventet på å se bildene fra bryllupet deres! 🙂
  Jeg synes det er utrolig trist at du blir hengt ut, og kritisert på den måten du har blitt nå, og særlig når du er på bryllups reise. Jeg tar meg nesten personlig nær av kritikken og de stygge kommentarene du får, rett og slett fordi jeg synes det er så vanvittig trist at noen mennesker må lempe sin usikkerhet og bitterhet over på deg. Jeg synes det står respekt at du er ærlig, det er noe jeg og helt sikkert andre også setter pris på. Og de argumentene om at du er et dårlig forbilde fordi du blogger om trening og kosthold er helt på tryne. Da kan man kritisere andre bloggere da, som Julia Nyland for å oppforde ungdom til å drikke ved å blogge om fester.. Blir like dumt.. Dette er DIN blogg, og da har du fulll rett til å blogge om ditt liv og det som opptar deg!

  Beklager for en lang kommentar, blir bare så frustert på dine vegne, og resten av Norges befolkning. Skjerp dere!
  Håper du får en fantastisk bryllypsreise videre og ikke lar deg påvirke av dette!

 55. Legg bort media og shit mens du er der nede – det kan du ta når du kommer hjem!
  Dette er et sykt springbrett for din blogg, mange fler vil bli oppmerksomme!
  Kos dere i varmen, og gratulerer med Norges mest omtalte blogg i dag 😉

  Du er kul!

 56. For et herlig bilde! Og du ser jo ut som tatt rett ut av en reklame – FANTASTISK flott er du! Og jeg håper ikke du tar deg altfor nær av de mindre positive kommentarene om kroppen din. Jeg skjønner at enkelte kan få dårlig(ere) selvbilde av å se bilder av deg, spesielt i bikini, men det handler jo om deres dårlige selvtillit og kroppsbilde og ikke deg.
  Det blir jo helt feil om du skal slutte å poste bilder av deg selv på bloggen.
  DET ER IKKE DIN FEIL, som enkelte prøver å fremstå det som. Jeg synes det er råttent gjort å skrive slike ting som noen over her gjør, rett og slett.

  Alle jenter (og gutter for den saks skyld) som leser denne bloggen burde bli inspirert av ei så flott jente som det Caroline er! Både på utsiden og innsiden. Jeg vet det kan være vanskelig, for jeg merker selv at noen knapper blir trykket på av og til jeg også, men det er da ikke noen grunn for å rakke ned på henne fordet! Jobb heller med deres eget selvbilde istedet for å kanskje skade andres. Makan.

 57. ÅÅårh. Caroline, håper du nyter ferien fullt ut, og ikke lar alle disse tåpelige kommentarene ødelegge noe for dere. Du ser nydelig ut, og er virkelig en inspirasjonskilde. Du har hvertfall inspirert meg til å trene mer, og visst begynner jeg å se resultater 😀

  Håper du bruker tiden på å kose deg, istedenfor å svare på alle nedsettende kommentarer folk kommer med. Du er flott!

 58. Heldig dere som er i paradiset!! Her i oslo er det kalt, og det snør 🙁
  I artikkelen i VG blir det referert til at du mener at hun Ingunn (var det det hun her?) har ødelagt brylupp reisen din. Hvorfor det?
  Nyt feiren videre :o)

 59. Håper dere koser dere masse på denne turen! I natt drømte jeg at vant en reise til maldivene! Håper jeg får muligheten til å dra en gang.
  Jeg leser ofte kommenentarene du får og jeg gjør meg vondt av alle de negative ordene du får hele tiden. Men samtidig er du blitt en offentlig person, men alikevel – må folk dele de stygge og sårende ordene?
  «Om du ikke har noe positivt å si, ikke si det».
  Men ang svaien i ryggen, har du en seng som er tilpasset denne? eller sover du på siden? har du oppsøkt lege ang dette?

  Jeg syntes du er en fantastisk person som lever et godt liv og velger å dele deler av det med oss, noe jeg setter stor pris på. Takk!:)

 60. Angående denne cappelensaken så vi jeg si at det er de som driter seg ut. Det er patetisk å gå ut med en sånn sak og angripe enkelpersoner.

  Det er jo mye sjalusi ute og går blant de stygge kommentarene du får ang innlegget ditt.

  Så vidt jeg vet er det ingen av dere som kommenterer her som jobber gratis eller ville ha gjort det. Så hvorfor i alle dager skal ikke bloggere kunne ta seg betalt? Jeg kjenner jeg blir vanvittig provosert, dere skulle bare visst hvor mye tid som legges ned i en stor blogg.

  1. Karoline

   Helt enig. Helt unødvendig av Cappelen å angripe enkeltpersoner på denne måten. Jeg skjønner hele tankegangen din, Caroline og det er jo ikke rart du tar betalt for slike anbefalinger. Slike anmeldeser kommer jo forlaget og forfatter til gode og de tjener flesk på slikt.

 61. Ann Kristin

  Jeg syntes du ser nydelig ut, og alle har forskjellig kroppsform/beinbygning/forbrenning +++ Du lever et superbra liv, og andre som disser dette, sitter nok på rævva i sofaen. Man kan dessverre ikke hindre i at folk kan se på deg og få et ekstremt vrangt selvbilde/bilde av deg, men bloggen din er så stor og velkjent at du kan ikke gjøre annet enn å skrive og si din mening og sannhet om at du ikke prøver å «endre» andre eller påvirke unge piker til å bli tynne. Jeg støtter deg og dine meninger, for du har fullstendig rett! Stå på, elsker bloggen!

 62. syns virkelig dere fortjener å slappa av på bryllupsreise, å slippe å trene! Jeg kan trene dobbelt for deg i dag, sånn at du kan ha god samvittighet :o)

 63. Så nydelig!

 64. Vet du, jeg syns du burde klappe igjen laptopen å være off-line resten av ferien…
  Hvorfor bry seg om alt dette bloggmaset på BRYLLUPSREISEN deres?
  Ferie er ferie 🙂 Kos dere videre i paradis!

 65. Jeg skjønner at du er som du er, og at du ikke kan gjøre noe med det, men jeg er enig med det noen andre har sagt i at det er vanskelig å lese bloggen din. Det er så absolutt ikke din feil, og du må jo få skrive om akkurat det du vil. Jeg sliter voldsomt med eget selvbilde, og får mange ganger vondt inni meg når jeg ser hvor vakker og veltrent du er. Det er vanskelig å være på den andre siden og se alt du har som jeg så inderlig skulle ønske jeg selv hadde.. Det er kun min egen feil, og absolutt ikke din, men jeg håper du av og til tar til deg kritikken om at du faktisk er et forbilde for mange. Når det er sagt, så håper jeg du fortsetter å være fornøyd med deg selv, og ikke la andre bestemme hvordan du skal være eller hva du skal skrive om! 🙂

 66. Hvorfor har du stengt kommentarfeltet på innlegget under? 🙂

  Jeg vil bare at du skal vite at jeg har skrevet et innlegg om deg og bloggen din på bloggen min som handler om saken under: https://madeleinenorrman.blogg.no/1290174106_jeg_m_si_jeg_er_skuff.html

  Fint om du leser igjennom og kommenterer hva du mener. Jeg har alltid elsket bloggen din, men må si jeg ble skuffet nå. Dessverre har troverdigheten din sunket litt i mine øyne, men jeg kommer fortsatt til å lese bloggen din. Du er fortsatt favorittbloggeren min og stå på, bare gjør det ordentlig! Skriv at du får betalt for innlegg du får betalt for. Vær ærlig! 🙂

 67. Åh, fantastiske ferien! Håper på mange mange flere bilder fra paradis.

  Ellers merker jeg at jeg gir litt beng i om du oppsøker produkt-folk for å tilby anmeldelse mot betaling eller ikke. Du får tenke at all pr er god pr.

  Personlig bryr jeg meg heller ikke om du viser fram ribbeina dine, men jeg ser poenget til noen over her – det kan sikkert påvirke huet til noen tenåringer på en gal måte. Hadde jeg vært deg hadde jeg kanskje droppa bilder hvor ribbeina synes veldig godt, men jeg er jo ikke deg og du må gjøre som du vil. Jeg tviler ikke et sekund på at du er sunn, det ser man veldig godt på resten av deg, men du har stor påvirkningskraft og akkurat slike bilder kan overstyre all den positive påvirkningen du har ved å blogge om kosthold og trening. (Dette hørtes nesten ut som kritikk, men jeg mener det ikke sånn altså, er bare ikke så god på å ordlegge meg.)

  Digger bloggen din og gleder meg som sagt til mange flotte blogginnlegg fra paradis! Kos dere videre, nyt hvert minutt med hverandre.

 68. Jeg bare elsker bloggen din Caroline, du skriver så bra! Håper virkelig dere koser dere på ferie. Du er en stor inspirasjon for meg 🙂

 69. Madeleine Eriksen

  Ååh, ser sykt deilig ut.

  Håper for deres del at dere for mye fint vær resten av ferien deres. KOS DERE : D

 70. elske bloggen din!! du e så pen, veltrent, flott og har så utrulig fin stil 🙂 e ikke nå æ sir ofte, men du førtjene å høre det som oppdatere hver dag, legg ut gode bilda og e saklig hele tida. elske bloggen din! håpe du kan legge ut flere bilda når du kommer heim, før det e nesten som æ drømme om dæ på natta før det e så bra bilda, så interessant å se på osv. du skjønne poenge mitt 🙂 du e et stort forbilde og min inspirasjon!

 71. Hei! vil bare si at bloggen din er kjæmpebra! Jeg synes det er veldig trist at alle skal «mobbe» caroline for at hun ser ut som hun gjør! Det er klart at hun er veldig tynn, og jeg ville ikke kalle hennes kroppsform som normal. Jeg ville si at hun er født sånn, og har opprettholdt denne kroppen ved å trene mye. Den «normale» kroppsformen, hvis vi i det hel tatt kan kalle det det er litt ekstra fett her og der, og former. Det som er så vanskelig her er å bedømme hva som er normal og ikke. Det er så mange forskjellige kroppsformer at jeg tror det blir litt feil å si hva som er normalt og ikke. Caroline er veldig tynn, men sånn er hun. Jeg ville kalle meg selv for tynn, men med litt ekstra på magen som jeg har komplekser for, akkurat som alle andre! Når jeg ser bilder av caroline slik som dette blir jeg missunelig pga at jeg har komplekser, men jeg hvet også at jeg kan få den kroppen jeg ønsker meg hvis jeg trener mer, så derfor vil jeg bare gi all cred til caroline for at hun faktisk trener så mye som hun gjør og klarer å holde et så sunt kosthold, for det er det ikke mange som klarer.
  Ha en fortsatt fin kveld alle sammen! 🙂

 72. har du så svai rygg at du ikke kan ligge rett på en solseng?:)
  det er ikke noe galt liksom:) du er driitpen

  1. Fotballfrue

   Ja, så ille er det :s Lars-Kristian liker svaien, men det gjør ikke jeg for jeg får ofte vondt i ryggen :s

   – C

   1. Camilla

    Tren mer rygg (og mage for å stabilisere) og tøy hoftene hver dag. Det eneste hjelper.

 73. Cecilie M

  Kjære Caroline!

  Jeg får bare lyst til å gi deg en stor, god klem, fordi jeg syns så synd på deg, og blir
  så sint for at reisen din blir forstyrret av media på denne måten. Syns du har svart
  kjempegodt for deg, og jeg håper, håper, håper at du klarer å slutte
  å tenke på det, og bare nyte ferien. Stå på, det er mange som støtter deg! Og for å si det slik – du er en av de beste bloggerne når det kommer til å være klar på hva som er reklame og ikke. Jeg har aldri følt meg villedet! Kristina Andersen er feks MYE verre, og jeg stoler ikke et sekund på henne. Der lukter det «muffins» lang vei…

  1. haha, SÅ enig.

   Fyller sidene med velskrevne ord om «jeg er SÅ ærlig», og «du har ingenting med hva jeg tjener»-bullshit.

   merker SÅ godt alle innleggene der hun får betalt/sponset ting. Kristina, altså, ikke Caroline.

   1. Enig med dere over! Hun er «så» ærlig .. Kristina altså.
    Caroline : Jeg digger deg og du har en super blogg 🙂 Ikke bry deg om dritten du får slengt i trynet, å ha en fin bryllupsreise 🙂

 74. Hei Caroline.
  Har fulgt med bloggen din en stund nå, og liker virkelig å lese den. Synes det er gøy å se hvor du finner fine kjoler og klær. Og dette bildet er nydelig. Du er nydelig! Nyt livet og kos dere masse i Maldivene!

  Jeg skal forresten også til Maldivene på bryllupsreise i februar, og det er noe jeg gleder meg masse til. Enda mer når jeg ser de fine bildene du legger ut.

  1. Fotballfrue

   Så koselig å høre 🙂 Hvor på Maldivene skal dere?

   – C

 75. CecilieM

  Kjære Caroline!

  Jeg får bare lyst til å gi deg en stor, god klem, fordi jeg syns så synd på deg, og blir
  så sint for at reisen din blir forstyrret av media på denne måten. Syns du har svart
  kjempegodt for deg, og jeg håper, håper, håper at du klarer å slutte
  å tenke på det, og bare nyte ferien. Stå på, det er mange som støtter deg! Og for å si det slik – du er en av de beste bloggerne når det kommer til å være klar på hva som er reklame og ikke. Jeg har aldri følt meg villedet! Kristina Andersen er feks MYE verre, og jeg stoler ikke et sekund på henne. Der lukter det «muffins» lang vei…

 76. Gleder meg til å se bilder fra kvelden i går, om de kommer! 🙂 Får virkelig følelsen av sommer bare av å se på bildene, så det er bare til å fortsette å legge ut bilder – det er virkelig et paradis! Må dere kose dere masse! Og så deilig at når dere kommer hjem, så er det jul! 🙂

 77. Syns du er kjempe flink Caroline, oppfører deg ryddig å svarer godt for deg. Imponert! Forresten så driter Cappelen damm seg veldig ut med å gå til media med dette, ikke du! Stå på og kos deg masse på bryllupsreise. Skikkelig misunnelig på deg;)

 78. Er det bildet tatt med selvutløser, siden Lars-Kristian «poserer»? Hehe, det var uansett kult 😀
  det ser såå deilig ut å være der!
  Kos dere videre på bryllupsreisen <3

 79. Du ser utrolig ut, Caroline. Og jeg ser på dette som inspirasjon til å trene, til å holde meg i form, til å ha et sunt kosthold osv osv! Ikke som et bilde som får jenter til å hakke ned på seg selv. Men, men.. Alla har sin egen tolkning.

  KOS deg maaaasse, i Norge er det superduperkaldt!

 80. Kjære Caroline. Har fulgt med på skriveriene de siste dagene og ble genuint lei meg når jeg leste at det hadde gått såpass inn på deg at du følte at deler av ferien din ble ødelagt. Men du må vite at det er mennesker der ute som syns du er helt fantastisk!! Du er flink, søt, morsom, herlig, god, nydelig, snill, dyktig, pen, fantastisk, smart, omsorgsfull, ambisiøs, interressant, hyggelig, omtenksom, vakker, artig, vennlig, oppmuntrende, begavet og inspirerende! Du er unik, Caroline!! Ikke la noen ødelegge for deg! Du er så veltalende og artikulert og jeg blir imponert over måten du har taklet uværet på!

  Du fortjener det beste disse ukene med mannen din, og la for Guds skyld ingen ta fra deg det -Kos deg!
  Varm klem fra Tonje 🙂

 81. HÆ, seriøst, er du SÅ svai i ryggen? Trodde du trakk opp ryggen eller noe jeg! Haha, uff, da skjønner jeg godt du får vondt i ryggen! Ikke bra.. jeg trodde JEG hadde svai rygg, hahah. :p

 82. du har en fantastisk kropp, og du er veldig flink til å trene! men er virkelig magen din så tynn, eller er det du soom trekker inn magen, for dette var nesten litt ekkelt ;o ikke ta det ille opp! for kroppen din er drit fin er bare på dette bildet jeg begynte å lure litt ..

 83. ragnhild

  håper du klarer å legge vekk bloggen på bryllupsreisa 😀 vi er her når du kommer tilbake til norge! kos dere masse:D

 84. Kjempedigg å se bilder fra reisen deres når det er så kaldt å ufyselig her hjemme! Får meg til å lengte til mars, da skal jeg ned i varmen 🙂 Til dere som ikke klarer å se bilde av Caroline uten å bli deppa: dere får la være å lese bloggen mens hun er på ferie da! Kommer vel ikke som noe sjokk at det er bikinibilder når de er på det stedet de er? Jeg synes du har en super blogg Caroline, og etter 2 års treningsfri har jeg nå meldt meg inn i Sats igjen takket være deg 🙂 Og de bildene du legger ut av deg selv skal jeg bruke som treningsmotivasjon fremover 🙂

 85. omg! u take so much crap from some of the readers, I really admire your patience, hats off to u woman!!!
  I think u r wonderful and I love your blog. rock on!!!!!!!!

 86. Caroline, jeg måtte bare legge igjen en kommentar, selv om du har stengt for kommentering på innlegget under. Jeg har lest bloggen din hver dag i mer enn et år, og føler jeg har fått et inntrykk av hvordan du er som person. Og jeg må bare få si det, jeg synes det er så trist at du skal få alt dette nå som du er på bryllupsreise. Jeg er helt sikker på at dine faste lesere vet (en del) om hva du står for, og hvordan du er. De som har fulgt deg lenge skjønner at du har kommet uheldig ut i denne situasjonen, men at hensiktene dine var gode. Jeg håper inderlig at du og Lars-Kristian klarer å nyte bryllpsreisen dere har ventet på så lenge. Jeg ønsker dere begge alt godt, og håper at du tar til deg de positive kommentarene du får gjennom dette.

 87. Gud! Det ser så fantastisk deilig ut! Kan tenke meg at dere koser dere max de dagene dere er der nede, og det må jo være utrolig herlig å få så masse tid sammen. Med tanke på at Lasse ofte er borte grunnet fotball. Kos dere masse videre 🙂

 88. Som vi sier det i Særp: Hællemillemåne så ille gæli mye oppstyr for ingenting!!! Vi i Norge har ikke mye å klage over gitt! Vit det kjære deg at dette har blåst over innen du er hjemme i Norge igjen. Selv om jeg er superglad for at bloggen din er en del av min morgenrutine nå som du er på ferie også, så klandrer jeg deg ikke om du smeller igjen laptopen og marsjerer ut i sola!!! Kos dæ glugg i hjæl på ferie!! 🙂

 89. Det er så mange mennesker her med rare meninger! Hva skal du gjøre da? Legge på deg for å tilfredsstille absolutt alle lesere?! Dette er jo din blogg, og du bestemmer hva du vil legge ut. Det er jo også din kropp, og du må jo nesten få bestemme hvordan du vil at den skal se ut! Hvis man får så dårlig selvtillit, får man bare hoppe over de delene om kosthold og trening da 🙂

 90. Jeg støtter deg i den saken som nå ligger ute på VG.. Skjønner ikke at det er mulig, og forstår at det er leit og frustrerende, håper ikke du lar dette ødlegge for bryllupsreisa 🙂

 91. For et fantastisk bilde, Caroline:)

  Ignorer alle negative kommentarer om at du poserer osv. Jeg kjenner fler med svai i ryggen, og det har ingenting med posering å gjøre!
  Jeg syns du ser ordentlig flott ut, og fortsett å gjør som du alltid har gjort:) Tren, spis det du føler er riktig for deg og din kropp, og ignorer de som sier du gjør det for å dra ned andre! Det tror jeg aldri du har gjort!

  Kos dere maks nå, og fortsett den gode jobben du gjør med bloggingen:)

 92. Jeg er ikke akkurat tynn, men jeg går ikke rundt og er irritert på de som er tynne heller. Hvis du er glad i å trene så er det jo bra for deg og du er ser syltynn ut. Jeg synes det ser litt ubehagelig ut, men det er det nok ikke :p
  Jeg synes ikke du skal ta til deg det som blir sagt. Så lenge du ikke dømmer ut ifra utseende og størrelse så skal ikke andre ha rett til å gjøre det med deg heller. Tenk om du hadde hatt komplekser for kroppen din da? Det er jo noen som har det når de er tynne også. Så lenge du er grei så er det det eneste som betyr noe 🙂 Håper du har en fin ferie og ikke bryr deg om slemme kommentarer, selv om man ønsker å ikke bry seg, så er det lett å få en klump i magen, for uansett om man nekter for det eller ikke, så bryr man seg om hva slags oppfatning andre har av deg. Kos dere videre 🙂

 93. Det ser kjempe deilig ut : ) håper du koser deg masse og ikke bry deg om de stygge kommentarene…

  Du er FANTASTISK! Klem V!

 94. Hei Caroline!
  Jeg vil bare si at jeg elsker bloggen din, og jeg synes du er topp! 😉
  Så ville jeg bare spørre deg om du tøyer magemusklene, og isåfall hvor mye? Har hørt så mye fram og tilbake om at man får slappe muskler hvis man tøyer, eller at man får lange, fine muskler når man tøyer…
  Synes hvertfall du har utrolig fin og veltrent mage, så tenkte jeg kunne spørre 😀

  Stå på videre!

 95. Gratulerer med 5 måneder! Så utrolig koselig! Kos dere videre på bryllupsreisen 🙂

 96. Gratulerer så mye 5 måneder, så utrolig koselig 🙂 Kos deg videre på bryllupsreisen 🙂

 97. Stemmer også for at du skal slå av laptopen og kose deg resten av ferien!!!! 🙂

 98. ååh, det ser heilt fantastisk ut. Trur det må bli min drømmeferie, he he.
  Vil og bare sei at eg har lest dei andre kommentarane, og synst at bloggen din er kjempebra! Eg får masse inspirasjon(?) av å lese om treinga di, og ikkje mist å sjå bilder av deg i kjempe stramme kjolar! Er sjølv ganske tynn, men eg kan jo ikkje garantere at eg er det når eg bikkar tjue. Så derfor blir eg utruleg motivert av treinga di!
  STÅ PÅ!

 99. Jeg elsker bloggen din og kos deg masse 🙂

 100. Pleier vanligvis ikke å kommentere selv om jeg leser bloggen din, men må bare si at det var et sinnsykt nydelig bilde.
  Også når det kommer til hva som er riktig størrelse av kropp. Det finnes ingen fasit!
  I mine øyne er det viktig at alle er fornøyde uansett hvordan de er. Jeg skulle ønske alle jenter kunne la være å fokusere på alle andres kropper og heller gi litt blanke. Det er tross alt opp til hver og en hvordan de ønsker å se ut og det er i bunn og grunn ingenting noen andre burde legge seg oppi. Såklart kan man selv ha et synspunkt for hva man foretrekker, men det er ingen grunn til å kritisere andres kropper av den grunn. Caroline liker å trene, hun foretrekker å ha kroppen sin slik den er nå akkurat som jeg vet hva jeg foretrekker med min kropp. Det er faktisk opp til hver og en! Kan ikke folk bare slutte å legge seg opp i diskusjoner om kroppen til en person og heller fokusere på din egen. Det er drøyt hvor mye fokus på kropp det faktisk er i dag!
  Men la nå jenta ha kroppen sin som hun vil, så lenge hun er fornøyd. Det er ingen som skal komme og fortelle andre hva som er riktig og galt med en kropp. Jøsses!

 101. Du er et veldig godt forbilde for unge jenter Caroline! Mange, inkludert meg selv, finner mye motivasjon i bloggen din. Du viser at trening kan være gøy! Tenk på alle de som blir motivert og inspirert av deg, ikke på de som har problemer med at du vil ta vare på deg selv. Er ikke som om du kan forandre deg selv for å gjøre andre fornøyde, you are beautiful just the way you are!

  Kos deg hinsides mye på bryllupsreise i paradis med drømmemannen din!

 102. Uff, jeg syns synd på deg Caroline! At bloggen skal få ødelegge bryllupsreisen din. Man storkrangler ikke på en brylllupsreise og sier via sms til en person at nå er nesten hele bryllupsreien ødelagt… Ikke sånn det skal være…

 103. Uff, jeg syns synd på deg Caroline!
  At bloggen skal få ødelegge bryllupsreisen din. Man storkrangler ikke på en brylllupsreise og sier via sms til en person at nå er nesten hele bryllupsreien ødelagt… Ikke sånn det skal være…

 104. Stå på Caroline! Eg digger deg 🙂 Håper virkelig media lar deg nyte bryllupsreisen din, og at alt går fint med deg og Lars Kristian 😀

  Dette gjelder jo alle bloggerne på topplisten, så synes det er dårlig at de velger å henge ut enkeltpersoner (Les: deg)! Skulle jo bare mangle at du tar deg betalt, ser på meg selv at om andre personer anbefaler noe er det større sjanse for at eg kjøper det, enn om eg skulle se en tilfeldig annonse. Og som du sier, HVORDAN SKAL MAN KUNNE FORVENTE AT EN BLOGGER SKAL KUNNE MARKEDSFØRINGSLOVEN? Mange som blogger er nede i 12 års alderen. Eg skal helt ærlig innrømme at eg hadde ikke visst om dette om eg hadde blogget og eg har rundet 20 tallet!

  Får håpe du klarer å tenke på noe annet enn dette som foregår i media, for plassen dere er på ser bare helt fantastisk ut og bryllupsreisen er bare en gang i livet!! 😀

 105. Synes det var en liten uke siden dere giftet dere! De fem månedene har gått fort.. Nyt resten av ferien deres, det fortjener dere. Takk for at du er du, Caroline.. Du er en fantastisk person:)

 106. Kristine

  HEI! . )
  Jeg gikk ikke komentert på det forrje innleget ditt. Veit ikke hvorfor, Men jeg blir faktisk veldig frustret.. Du er en av Norges mest kjente bloggere og ALLE veit eller BURDE vite at man får betalt.. Jeg skjønner ikke at man kan lage en så står sak ut av dette. Jeg har lest bloggen din nå i snart ett år og er innom hver dag. ELSKER rett og slett bloggen din. Defor blir jeg veldig frustret når noen mener at du ikke er ærlig. HERREGUD du har jo brettet ut om hele livet ditt. Hvordan kan folk si noe sånt…

  Jeg håper du virkelig har det bra og at det ikke øddla hele ferien for det fortjener du ikke! Du har ventet så lenge på dette. Bli litt brun for meg også! 😀

  Klem kristine

 107. Hei, Caroline! Jeg har et viktig spørsmål til deg, som jeg håper du kan svare på så fort som mulig. Jeg har, akkurat som deg en veldig svai rygg. Står noen ganger opp på morgenen med litt smerter i ryggen. Jeg er 13 år, så går på ungsomsskolen. Jeg får også ofte vondt på skolen. Tror ikke det er noe med stolene. Får bare vondt av å sitte. Har du noen tips til hva jeg kan gjøre for å ikke ha så vondt? Hva gjør du?
  Håper du kan svare!! Koooos deg. Her jeg bor har de meldt 20 minusgrader!

 108. Hei Caroline.
  Jeg satt nesten kaffen i vrangstrupen da jeg leste VG. Snakker om å henge ut folk!
  Syns ikke du skal bry deg noe om dette jeg, for dette er en sak som blåser bort like fort som den kom.
  Ser ikke noe galt i at bloggere som er så store som det du har blitt (ved å jobbe hardt med bloggen/oppdatere ofte og skrive om interressante temaer) skal kunne få be.t for det de gjør. Dette har jo blitt en jobb for deg tross alt og det er en grunn til at du har så mange lesere!
  Og til de som ikke takler at du er pen, slank eller hva annet det måtte være de vil kritisere syns jeg bare de skal slutte å lese bloggen din. Du har rett til å være deg selv og du skriver alltid veldig saklig og ærlig. Og innimellom legger du inn litt selvironi, og det er her jeg tror mange misforstår..Særlig unge, usikre jenter som ikke leser mellom linjene.
  Stå på videre og nyt ferien din du. Dette er over når du kommer hjem alikevel:)
  Klem

 109. Håper du nyter ferie og ikke tenker på dette oppstyret i media om omtaler og pluss pluss. Det kunne nesten vært hvem som helst av toppliste bloggerne som ble hengt ut , men det ble tilfeldigvis deg. Du får tenke at om en liten stund er alt ting rundt dette roet seg, og du har all god grunn til å nyte ferien din!

 110. Det så deilig ut! Sjekk gjerne ut bloggen min med modellbildene mine! 🙂

  http://www.vilde-g.blogspot.com

 111. Synes det er unødvendig av media og henge deg ut på den måten.. Du er Norges beste blogger, og har en enorm påvirkningskraft blant alle og enhver. Jeg støtter deg i den saken jeg 🙂 Helt grusomt hvis det skal påvirke reisen deres også. Håper virkelig du klarer å ignorere det så godt du kan, og nyte oppholdet. Husk at det er maange lesere av bloggen din som støtter deg og ikke ser noe annerledes på deg etter det som ble blåst opp i media nå.. Stå på, Caroline!

  Elsker forresten bikinien du har på deg 😀

  Stor klem 🙂

 112. Caroline, jeg får helt vondt av å lese de smålige kommentarene fra forrige innlegg…!! Slike ting skal man IKKE plages med på bryllupsreise!

  Ikke krangle, bare kose!!! Kanskje lettere sagt enn gjort, men glem situasjonen i noen dager.. KOS DERE 🙂

 113. Hjelp! Så mange fæle kommentarer du får stadig vekk! Blir helt sjokkert jeg. Er jo bare folk som er misunnelige på deg! Du er kjempeflink. Ikke din skyld at andre ikke har like mye selvdisiplin som deg;) stå på! Og kos deg masse i varmen;) det ser helt herlig ut:)

 114. Marte T.

  Hei!
  Så bilde av deg fra photoShooten på Nelly.com, du er så vakker. Virkelig et forbilde for andre jenter:)
  Kos deg masse på bryllupsreise! du fortjener et lite avbrekk fra hverdagen slik som du står på!

 115. Jeg blir helt sjokkert over hvor mye misunnelse det er, og hvor mye stygt folk skriver på bloggen din! Du ser utrolig bra ut, ikke din skyld at ikke andre har like mye selvdisiplin når det kommer til trening/kosthold. Du er kjempeflink! Stå på! Og kos deg masse:))

 116. Gratulerer! 😀

 117. STÅ PÅ CAROLINE!!
  Håper de dårlige kommentarene preller av deg som vann. Det er så godt å se en sunn og frisk jente med et «sundt» forhold til kroppen sin. Det hadde vært feil for enkelte uansett hvordan du hadde sett ut. DU SER FANTASTISK UT!

  Du burde jo bare ha vært «offline» hele turen din. Du mister uansett ikke dine trofaste lesere bare fordi du dyrker kjærligheten. Du skal jo tross alt se tilbake på bryllupsreisen med et smil, ikke med tanke over hvor teit JanteNorge er.

  Håper på mere treningsinlegg i tiden fremover. Å selvfølgelig hvordan lavkarbo dietten fungerer.

 118. Marte T.

  Hei!
  Så bilde av deg fra photoShooten på Nelly.com, du er så vakker. Virkelig et forbilde for andre jenter:)
  Kos deg masse på bryllupsreise! du fortjener et lite avbrekk fra hverdagen slik som du står på!

 119. så utrolig fint!

 120. Hei Caroline 🙂 må bare si at du har den beste bloggen jeg har lest ! og jeg går inn på siden din hele tiden for og se ! 🙂 spennende hver gang ! gratulerer med 5 mnd foresten.
  og dere er ett flott parr 😀 kos dere i varmen! vill også dit !

 121. Hjelp! blir sjokkert over hvor mye misunnelse det er, og hvor mye stygt folk skriver på bloggen din! Du er ei kjempepen jente, ikke din skyld at ikke alle er like flinke som deg! skulle virkelig ønske jeg hadde selvdisiplinen og treningsgleden din altså;) stå på Caroline, og kos deg masse. Ser helt herlig ut der;)

 122. Ahh, det her ser helt nydelig ut! Ser ut som dere storkoser dere og pleier kjærligheten 🙂
  Og for all del, ikke bry deg om kommentarene om at du er for tynn, og er et dårlig forbilde for andre! Det blir så dumt det folk skriver. Det er ditt liv, og du elsker å trene og spise sunt.. Hvis folk er så misunnelige kan de kanskje begynne med det også!
  Synes du er kjempe fin jeg 😀

  Kos dere masse videre 🙂

 123. Hei.
  Det er faktisk ikke sånn at noen er født tynne og noen er født feite eller tykke. Man er ikke velsignet med «naturlig høy forbrenning». Så hvis dere vil se ut som Caroline, må man rett og slett trene og spise sunt og magert. Det er ingen tvil om at inntak og forbruk går hånd i hånd.
  Fortsatt god ferie til deg Caroline.

 124. Herreguuud, det så virkelig herlig ut. Kjenner jeg er bare litt misunnelig her jeg sitter i iskalde Bergen!

 125. Så herlig ut!
  Ser ut som du har stengt for kommentarer på ditt forrige innlegg (skjønner til en viss grad det – ikke la dette forstyrre deg på bryllupsreisen:)), ellers skulle jeg kommentert dette der:
  Tror det er viktig både fra de som kommenterer og fra deg å ikke ta kommentarene for personlig (ja, vet det ikke er lett, mange tror de kan skrive det de vil bare fordi det er en blogg). Viktig å ikke være ufin – dette er alltid et godt råd for begge parter.. Tror man vil angre på det i ettertid.

  Ellers så vil jeg bare si at dere må nyte bryllupsreisen:) Vi skal også til Maldivene, og jeg gleder meg:)

 126. Ser helt herlig ut ! 😀 kos dere !

 127. Blir lei meg på dine vegne når jeg tenker på at du blir neddynget i så mye kjedelige greier når du er på bryllupsreise. Vet hvor mye du har gledet deg til denne turen, håper virkelig ikke gårsdagens case har ødelagt altfor mye – det har du ikke fortjent. Jeg synes damen på Cappelen var unødig «slem» her, det var virkelig ikke nødvendig å fremstille saken i media på den måten det er gjort.

  Og alle dere som hyler opp om manglende troverdighet og «fy søren – nå mistet vi respekten for deg altså». Hallo!!! Hva er galt med at bloggere får betalt for å skrive om produkter de liker? Får ikke dere andre betalt på jobben deres? Later dere som dere jobber gratis? Og hvis dere nå ikke skal «tro» på omtalen bloggerne gir – nei så la vær å kjøpe da vel. Hvor vanskelig kan det være?

  Også alle dere som ikke tåler å se at andre er slanke og veltrente uten å måtte komme med stygge kommentarer. La vær – dere også. Det skal ikke være nødvendig å måtte forsvare seg for at man ser bra ut.

  Jeg er ikke så opptatt av mote og utseende og blar fort forbi outfit-innlegg, men jeg synes det er god underholdning å lese «reisebrev» og se bilder fra eksotiske – og mindre eksotiske – steder så glad for at du har «tatt oss med» til sydhavsparadiset Caroline. Keep up the good work, synes du er både flink, modig, moden og tøff. Ønsker dere en riktig fin ferie resten av turen.

 128. Heii 🙂
  Ville bare gratulere dere med bryllupsreisen og 5mnd dagen deres :). Samtidig som jeg slenger med en liten kommentar. Har lest bloggen din en stund, og du skriver utrolig mye bra!! Du skriver variert og det er alltid noe som jeg får lyst til å lese. Du har en fantastisk motivasjon når det kommer til trening, koshold osv. Leste igjennom litt kommentarer her om at du er slank å slikt. Ikke ta deg nær av slikt, du lever nok et sunt liv og du er klar over selv at du er slank. Men litt enig i at man kan være litt forsiktig med å poste bilder å slikt. Kanskje du kunne skrive et innlegg hvor du tar opp dette? Siden det er så mange som kommenterer at du er et dårlig forbilde. Jeg mener selvfølgelig ikke at du er det, men syns at noen bilder blir litt drøyt noen ganger.. Men ellers har du en fantastisk blogg som jeg bare MÅ innom hver dag for å se etter oppdateringer.. Forsett med det gode arbeidet, og nyt bryllupsreisen. Et tips: ikke tren. Ha noen fantastiske uker hvor du bare slapper helt av, ta heller en nydelig strandtur med mannen din. Det er både romantisk og mosjon på samme tid 😀 ..

 129. Nyt bryllupsreisen! Du er en flott jente/dame som må gi litt blaffen i alt rundt deg når du ikke er på jobb!

 130. Kjære Caroline! Legg fra deg laptopen, bloggingen, steng hele verden ute. Du er på bryllupsreise en gang i livet. Slapp av, nyt det, nyt hverandre. Hverdagen i Oslo står og venter, og er akkurat som før dere dro. Du virker som et ivrig menneske som holder det gående fra seks om morgenen til elleve om kvelden. Bruk denne ferien på dere selv nå:-)

 131. Gjør meg en tjeneste. Vær så snill og nyt det siste av ferien, ikke tenk på bloggen. Dette har du fortjent! Og hils Lars-Kristian. Hilsen fast LSK-supporter 😀

 132. huff, nå kjenner jeg litt frustrasjon bruse i kroppen. «jeg får dårlig selvbilde av å lese bloggen din» er en kommentar som har gått i gjen en stund nå. både under dette innlegget og på andre.. herre min hatt! bare fordi dere ser bilder av en trent og good looking jente, så bryter det ned selvbilde deres?
  hvor ble det av tanken om å unne andre noe? betyr dette at dere ikke kan gå utenfor døren heller da, siden det hender dere treffer på en jente som er tynnere enn dere. beklager meg, men å legge ut om hvor dårlig selvblide dere får av å lese en persons blogg, gjør meg litt oppgitt.! kanskje jeg ikke «skjønner noe» når jeg skriver dette, men alvorlig. hvor mye jobber hun ikke for å ha en slik kropp? og i tillegg er født med smal kroppsfasong? jises, du ser flott ut caroline, og alle kan se bra ut, bare de gidder å gjøre noe med det 🙂 du gidder og trenger ikke NOE pes for det..

  1. Usaklig skrevet. Det er ikke dét saken handler om. Jeg tror de aller fleste unner andre mennesker å se bra ut. Problemet med denne bloggen er vel hvordan alt fremstilles så «perfekt», og måten ting skrives på kan fort få deg til å føle deg underlegen.

   Nå er det selvfølgelig ingen vær-varsom-plakat i bloggverden, men jeg mener likevel at toppbloggere (og forøvrig andre profilerte personer) innehar et visst ansvar med å ivareta lesernes interesser, for å samtidig skåne dem mot påvirkning av helseskadelig art. Den gjennomsnittlige bloggleser er i en veldig sårbar aldersgruppe, og har lett for å ta til seg inntrykk uten å være i stand til å kunne reflektere over hva som er bra for deg eller ikke.

   Caroline er et godt forbilde i forhold til det å fokusere på en sunn livsstil, med å oppfordre til trening og et sunt kosthold. All denne kroppsfikseringen kan samtidig virke villedende overfor leseren, dette spesielt ettersom Caroline tidvis har kommet med noen bekymringsverdige uttalelser om sin livsstil, som hun mange ganger i ettertid har valgt å fornekte.

   Personlig har jeg ikke et ønske om å se ut som Caroline, og det handler selvfølgelig ikke om kritikk, men at folk har forskjellige kroppsideal. Det er så mange som fokuserer på sjalusi, og at når folk har annet enn positivt å si, handler det kun om å komme seg opp av sofaen. Er ikke det litt vel trangsynt?

   Caroline må selvfølgelig selv få bestemme hvordan hun vil benytte seg av denne bloggen – uten tvil. Men enhver profilert person må også forstå at det underligger et ansvar med det å uttale seg foran et så stort publikum daglig. Man må være seg selv, men samtidig tilpasse seg samfunnet man lever i.

 133. Maria I.

  Hei Caroline 🙂 Leser bloggen din hver eneste dag, opptil flere ganger, men er dessverre ALTfor dårlig til å kommentere. Du sprer mye glede med bloggen din og gir masse inspirasjon på alle måter. Fortsett på den måten. Ville egentlig bare ønske deg en fantastisk byllupsreise, det fortjener du! Ikke la bloggen ødelegge den vakre harmonien det ser ut som dere har der nede:)

 134. Det ser såååå digg ut!!
  Her i Oslo er det sprengkulde på vei og jeg har flyttet inn i dunjakken. Nyt dagene, looking good!!

 135. hahahahah omg!

  vi alle vet at dere blogger for penger idag, hva er galt med det?? det stjeler jo mye tid av hverdagen til bloggeren så dt er helt riktig å få betlat for sjulte reklamer (ikke at de ser så sjult ut)
  men dere er litt harde mot caroline. det er greit å være slik som henne iom hun ikke har vanlig jobb. ser ikke på femelle og side 2 som vanlig jobb, fordi du jobber hjem og bestemmer selv når du vil stå opp osv…betale du skatt?

  men uansett, dette må være helt jævlig for deg…du er tross alt på bryllups reise.
  de kunne da ha venta m å være så frekke…
  synes du skal slutte å blogge eller bruke nette mens du er der 😉

 136. Håper dere koser dere masse på bryllupsreise!! Følger med på bloggen din ofte, å må si at dette er den bloggen jeg liker best av de jeg følger med på. Du skriver ofte og du skriver konstruktivt. Ikke minst skriver du veldig bra! Jeg kommenterer ikke ofte, men da jeg leste det forrige innlegget å så alle de negative kommentarene ble jeg virkelig overrasket. Folk skriver så mye frekt å negativt. Jeg tror folk ser veldig opp til deg, og når de » endelig» har noe å ta deg på så gnir de det inn. Folk kan virkelig være ufølsomme. Jeg håper virkelig du klarte å legge alt dette bak deg, å bare fokusere på dere to igjen. Bare tenk at av alle de tusen som ikke kommenterer er de alle fleste enige med deg:) bare synd at det er de negative som påvirker en mest. ( ellers må jeg si at jeg likte når du faktisk sa imot han med den smarte kniven. Det er lov å si ifra noen ganger også, selv om du er toppblogger ja! 🙂 )

 137. har ogsaa skrevet ett
  inlegg ang markedsforingen naa.

 138. Kjære Caroline. Har fulgt med på skriveriene de siste dagene og ble genuint lei meg når jeg leste at det hadde gått såpass inn på deg at du følte at deler av ferien din ble ødelagt. Men du må vite at det er mennesker der ute som syns du er helt fantastisk!! Du er flink, søt, morsom, herlig, god, nydelig, snill, dyktig, pen, fantastisk, smart, omsorgsfull, ambisiøs, interressant, hyggelig, omtenksom, vakker, artig, vennlig, oppmuntrende, begavet og inspirerende! Du er unik, Caroline!! Ikke la noen ødelegge for deg! Du er så veltalende og artikulert og jeg blir imponert over måten du har taklet uværet på!

  Du fortjener det beste disse ukene med mannen din, og la for Guds skyld ingen ta fra deg det -Kos deg!
  Varm klem fra Tonje <3

 139. Vil bare si at jeg tror hele denne saken er oppblåst, og at jeg støtter deg! For meg ser det bare ut som om du likte en bok, og tenkte og skrive om den på bloggen. Også tenkte du kanskje; hvorfor ikke prøve å tjene ekstra penger samtidlig? Og derfor det brevet.. eller tar jeg feil?
  Uansett, kanskje litt rart og ha en slik prisliste, men jeg liker deg fortsatt, og synes dere toppbloggere fortjener goder, så lenge dere er ærlige! Stå på, og kos deg videre på tur 🙂

 140. Så herlig, helt sykt:) Stå på å kos dere masse! negative kommentarer er latterlige, rein missunnelse! Nyt reisen deres og ignorer alle sjalue folk som ikke klarer og unne alle godt;)

 141. Så nydelig sted! Fin bikini også, forresten 🙂

 142. Jeg synes du ser utrolig vakker ut, som alltid! Og du motiverer meg skikkelig til å trene, ikke bare et par ganger i uka, men gjerne 5-6! Tusen takk for det, hadde det ikke vært for deg så hadde jeg nok ikke vært i den formen jeg er i ferd med å komme i nå! 🙂
  Håper du koser deg ihjel på bryllupsreise, ser helt fantastisk nydelig ut! DIT vil jeg også når jeg skal på bryllupsreise en gang i fremtiden! 🙂

 143. Karoline

  Ja, nyt bryllupsreisen sammen med mannen 🙂 Men det er slik at mange blogglesere er skuffet. Jeg ble litt irritert når jeg leste om deg i avisen. Jeg hadde ikke trodd det.

 144. Fiffig at det stort sett bare er positive kommentarer her. Hvor er de kritiske kommentarene? Sensurert?

  1. Selvfølgelig er de sensurert! Mennesker er forferdelige mot hverandre. Carolines blogg er et positivt avbrekk i hverdagen! Vi vil ikke ha de sure oppstøta her, nok negativitet i verden som det er! Vi lever i en rosa boble gjennom Caroline:)
   -benty-

 145. Hei Caroline!
  Må si du har fått ufortjent mye tyn i det siste. Håper du klarer å overse de fæle kommentarene, og bare kose deg på bryllupsreisen 🙂 Det er bare tull og sjalusi folk skriver om.
  Ønsker deg en fantastisk bryllupsreise videre!
  Klem

 146. Kos dere MASSE videre på bryllupsreisen!! Ikke la noe ødelegge for dere. Jeg syns overhodet ikke du har «lurt» oss lesere når det gjelder produkter. Vi vil jo vite hva du bruker, og det at du får det sponset skulle jo bare mangle, dette er jo jobben din. Mange klemmer. PS: Gratulerer med bryllupsdagen til dere begge <3

 147. Jeg følger med på bloggen din hver dag, Caroline! Er ofte innpå flere ganger om dagen bare for å se om du har publisert enda et innlegg, er like avhengi av deg som folk er av Facebook for tiden, så det sier vel sitt.. :p Du er blitt mitt forbilde, og hvis jeg har en dårlig dag, eller bare mangler gnisten til å sette pris på dagene vi har så titter jeg innom bloggen din, blar litt i arkivet og ser på koselige bilder!

  Det er så godt å se at du står for den du er! Det er det mange som bør lære seg! 😉

  xx Elfrid

 148. Hei, ville bare ønske deg en strålende bryllupsferie videre! Jeg sitter og oppdaterer bloggen din hele tiden for å få et lite glimt av paradis, men har såklart full forståelse for at du har andre ting å gjøre enn å sitte og blogge 😉 Vil også si meg enige med mange andre her om at media har vinklet bloggsaken skikkelig urettferdig. Slik jeg ser det går de rett og slett til personangrep på deg, noe jeg syns er helt forkastelig med tanke på hvor mange bloggere som faktisk får betalt for produktomtale. Dere bruker mye tid på å blogge og skrive om diverse produkter, og da syns i allefall jeg at det er HELT greit at dere får noe igjen for det 🙂 Men da må det jo som du selv påpeker, være merket at det ER en produktomtale, og at innholdet i denne er dine oppriktige meninger 🙂 Kos deg videre med ferie! Det fortjener du 🙂

 149. Silje Kristin

  Skjønner virkelig ikke hvorfor bryr seg om hvordan du ser ut?! Synes du ser helt nydelig ut jeg! 🙂
  Selvfølgelig kan du noe for «hvordan» du ser ut, men det er jo som bestemmer hvordan du vil se ut. Du er jo bare en person som liker å se bra ut! 😀

  Synes du er en helt fantastisk person, Caroline!

 150. Hæ? Trening på bryllupsreisen?
  Det holder vel leeenge med all the hot lovemaking <3 Det er sånn det skal være på bryllupsreise!!! Og det er god trening i det vettu 😉 Kos dere.det ser ut som dere VIRKELIG gjør! klem

 151. Hei du! 🙂 Siden alle andre sier sin mening, så kan vel jeg også gjøre det. For det første, jeg kjenner ikke denne saken inn og ut, men jeg vet likevel at du virkelig er en inspirasjonskilde 🙂 VG liker vel gjerne å «blåse» slike saker opp og skrive det med svære bokstaver på forsiden. Standard norske medier. Jeg har lest bloggen din så lenge jeg kan huske, og du har inspirert meg på mange måter med forskjellige innlegg. Du ser helt fantastisk ut – og nå har jeg også blitt bitt av basillen ang trening 🙂 Jeg hadde aldri klart å løfte på ræva før jeg leste et innlegg hvor du hadde skrevet om trening og div. tips 🙂 Trening har lenge vært noe kjedelige greier, men jeg ser nå at det ikke er så vanskelig likevel. Og det har jo alltid vært mye «juks» og fanteri ang dette sponsorgreiene og omtaler av diverse produkter. Jeg sier ikke at du gjør dette i dette tilfellet, men det er blitt snakket om før.. Og det var vel snakk om at man måtte betale skatt for sponsorgaver, om jeg ikke husker helt feil? Jess da, dette ble langt.. Uansett, kos deg så mye som overhodet mulig, bli brun, kos deg med mannen og ikke la dette knekke deg :o) Og jeg synes dette nesten er litt for.. teit, de driver og maser om dette mens du er på bryllupsreise? Men men, de må vel ha noe sladder å skrive om..
  Klem! 🙂

 152. Håper du nyter dagene som er igjen av bryllupsferien, og ikke bryr deg om stygge kommentarer som er fulle av misunnelse, for du ser flott ut! 😉 Gratulerer med 5 måneder som gifte!

 153. Seriøst, Caroline… KLAPP IGJEN PCEN OG NYT BRYLLUPSREISEN DERES!!! Du fortjener det <3

 154. Første gang jeg kommenterer her men føler jeg ble litt engesjert plutselig!:)

  Ser over kommentarene her, de er jo helt forferdelige.. Ser at mange sier du ikke bør legge ut slike bilder av deg selv med hensyn til jenter som sliter med dårlig selvtiliit og spiseforstyrrelser og dette syns jeg er helt tåpelig. Har selv spiseforstyrrelse og har hatt det i mange år nå, men det blir ikke faktisk ikke verre av å se på et bilde av deg.
  Syns bloggen din er en av de få som er litt gøy å lese igjennom det virker som det du skriver er gjennomtenkt og at du bryr deg om leserene dine:) Som andre også har nevnt så trener ikke du får å slanke deg virker det som ,men for å holde deg i form og vere sunn. blir ihvertfall veldig inspirert til å prøve det samme..Du trener og jobber mye for å ha den kroppen du har, du er jo derfor da et bra forbilde framfor enn feks en anorektisk modell som ikke spiser som enn kan finne i et hvert moteblad. det må jo vere verre hvorfor ikke klage inn til motebladene å be de slutte å publisere bilder av modeller!

  Synd at det har vert så mye rundt bloggen din nå når du er på ferie men legg vekk bloggingen litt nå og kos deg sammen med din kjære:) leserene er her nok når du kommer tilbake:)

 155. Christina

  Misune meg grønne her eg sitte i kalde Norge!! Ser ut så dåkke har det herligt!! Gratulera med 5 måndar! :))

 156. Seriøst, du må få være sånn som du er!

  På det bildet over der så ligger du jo for guds skyld strekt utover?! Man skal faktisk ikke være så jævla tynn for at ribbeina syns når man ligger..

  Selv er jeg 167 høy og veier vel 64-66 kg og mine ribbein inkludert hoftebein TYTER ut når jeg ligger..

  Nå skrur du av pcn Caroline, jeg er sikker på at det er det eneste som skal til nå for å gjøre din kjæres liv komplett! Du er på din egen BRYLLUPSREISE!!!!

  Blogg på bryllupsreise = Nedtur!

  Vi kan høre om alt når du har kommet hjem 😀

 157. heeeeeeeeeeeeee

  Vil bare sei: bare drit i alle dei skitkomentarane om at du e for tynn osv, legg ka faen bilder av deg skjøl du vill. Det som betyr noke e at du har det bra med deg skjølv og du har jo fonne kjærligheten med lars kristian så du veit du e elskverdig! Og han har nok valgt deg då pga UTSEENDE og! Så bygg opp den jævla sterke selvtilliten og skit i dei andre, her snakke me værtfall i stor grad missunnelse. Så legg ka faen bilder av deg skjøl, det e jo ikkje sånn at du har anoreksia så, herregud. blir så forbanna, men eg veit det ligg missunnelse i detta… det e jo realiteten vil eg sei. Tynne folk ruler !

 158. Karoline

  NÅ, er det på tide å legge ned hele dataen og la den ligge død resten av ferien. Du trenger utkobling fra omverdenen og ro. På ferie skal man koble ut og slappe av. Nyt kjæresten, Maldivene og kjærlighet. Gi faen i medieuttalelsene i det siste. Ta fri, for du fortjener deg så grundig. God klem.

 159. Enig med et innlegg som var skrevet tidligere, har man først ropt «brølern» så nytter det ikke å ro seg i land med å si at andre bloggere gjør det samme å at du skal ha cred for at du er ærlig ( for helt ærlig, hvis ikke denne saken hadde vært publisert hadde vi vel aldri fått vite om dette) MEN, jeg liker deg å jeg liker bloggen din. Alle kan drite seg på leggen inni mellom. Synes nesten det er en god ting. På bloggen din framstiller du deg selv som perfekt, som lever det perfekte liv. At du feiler gjør deg bare litt mere mennesklig. Uansett, Gratulerer med 5 måneder! 🙂 Håper du klarer å legge vekk pc’en din på bryllupsreisen din, kan ikke se for meg at mannen din synes det er så hyggelig med en kone som konstant sitter på pc’en på bryllupsreisen. hehe Kos deg!

  1. Synes det ser ut som de har det ganske så kjekt lell jeg, Lisa 😉 Dere burde bare vært takknemlig for at hun orker å blogge til oss, og ikke begynne å rakke ned på henne.

 160. Jeg har lest litt på forskjellige sider som f.eks. vg, media.no (elns) osv, og jeg skjønner ikke hvorfor de må lage en big case ut av dette. Du formulerer deg jo så godt, at bare folk med iq under 5 kan oppfatte dette på en negativ måte… JEG forstod at du valgte å bruke dette med cappelen damm som et ekesmpel på at du prøver å vise mest mulig tillit til dine lesere. Derfor digger jeg deg. Drit i hva media sier, de har sikkert ikke giddet å lese igjennom hele innlegget ditt engang. Det gjør meg utrolig irritert, men jeg synes likevel du skal gå vekk fra dette med løftet hodet. Det er tross alt ikke du som ikke vet hva du snakker om. Så nyt bryllupsreisen din, og kos deg sammen med Lars-Kristian. Vi lesere kan vente. Tro meg.

  – M ?

 161. Hei Caroline,

  jeg syns det er skikkelig synd at du blir hetset for å faktisk jobbe, og til og med i ferien din. E24 kan gå å legge seg sammen med Ingunn.
  Du har en fantastisk blogg, og jeg ser virkelig hvor mye arbeid du legger i den, og det settes pris på av alle leserne dine vil jeg tro. Janteloven i Norge gjør det veldig vanskelig for bloggere i mange situasjoner, men ved å stå på så er du med på å bryte den! Det er en uting å ikke kunne glede seg over andres lykke og fremgang.

  Stå på Caroline og kos deg masse på ferie:)

 162. You go girl! Ikke bry deg om de andre som kommenterer negativt. Jeg digger deg, har alltid gjort det, og kommer alltid til å gjøre det. Du er forbildet mitt, jeg vil bli som deg en daag! Kos dere videre, synes det er så kjekt at du blogger når dere er på bryllupsreise, for jeg elsker virkelig bloggen din! 🙂

  forresten, du og lars kristian er så utrolig søte! Ønsker dere alt godt 🙂

 163. Jeg synes du ser helt super ut, Caroline! Du er en stor inspirasjon for veldig mange der ute, meg også 🙂

 164. Anette A

  Jeg personlig syns du er en fantastisk inspirasjon når det kommer til trening! Jeg skjønner ikke at du skal få tyn fordi du har den veltrente kroppen du har pga. at du liker å trene mye og leve sunt? Kos deg videre på ferie og drit i folka som bare skal rakke ned på alt og alle! 🙂

 165. Å kommentere andre sine kropper i en negativ forstand, er noe jeg mener man ikke bør gjøre. Ja, Caroline er tynn. Det er den hun er, og årsaken til dette er trolig pga gode gener og mye trening. Men å komme med utsagn om at hun har spiseforstyrrelse og er fanatisk er rett og slett frekt.

  Hun bor med mannen sin – tror dere ikke han hadde sett symptomer? Drikker man vin og spiser sjokolade når man har spiseforstyrrelse? Er man ute på byen og fester når man har denne sykdommen? Svaret er nei. Jeg har en bekjent som kun spiste et eple (eller ingenting) om dagen, tok sits-ups morgen og kveld, trente tre ganger om dagen og ellers holdt seg isolert hjemme.

  Andre kjennetegn er jo at man får dårlig onde, pistrete hår og sover veldig mye. Lars elsker nok å kysse Caroline, og alle kommentarer om utseendet hennes bærer nok preg av misunnelse og sjalusi. Jeg forstår at enkelte kan reagere, for kroppspresset i dagens samfunn er stort og de fleste skylder på media. Men Top Model i USA har vist frodige og fine jenter i flere sesonger, og jeg synes alle mennesker er vakre uansett hvordan de ser ut.

  Jeg møtte Caroline på byen for ca tre måneder siden, og hun var så hyggelig og jordnær. Når det gjelder trening er hun en inspirasjon. Det er hennes lidenskap. Andre fokuserer f.eks på fotografi, mote, jobb, sex og har dette som en rød tråd. Hennes blogg er den eneste jeg leser hver dag, fordi den er så positiv og har så mange gode tips.

  Kjære Caroline. Ikke bry deg om negative kommentarer. Tenk på de positive, og nyt hvert sekund i paradiset. Hold fokus på de som vil deg godt. Du har Lars. Han står alltid ved din side, og han synes du er den beste jenta som finnes. 🙂

  1. Jeg er enig i mye av det du sier, men på noen områder er du rimelig trangsynt. En person med en spiseforstyrrelse er så opptatt av mat, kropp og vekt at det går ut over livskvaliteten. Det du beskriver er vanlige symptomer, men langt fra en regel uten unntak. De fleste med spiseforstyrrelser kan du ikke merke det på engang. Ser du for eksempel på hver tiende jente du møter at hun har en spiseforstyrrelse? Nei. Man kan være overvektig og anorektisk på samme tid. Mange med spiseforstyrrelser drikker vin og spiser sjokolade, bare at de tynges av dårlig samvittighet etterpå.
   Om Caroline har en spiseforstyrrelse eller ikke lar jeg være opp til henne og hennes nærmeste å avgjøre, men du kan ikke utelukke at noen har spiseforstyrrelser fordi de tar seg et glass vin eller en sjokoladerute i ny og ne.
   Jeg tror også du tar feil om det med sjalusi. Hvis man er sjalu på noen sier man ikke stygge ting til dem (på den måten som det blir gjort i kommentarfeltet her). Ikke tro at jeg unnskylder dem nå, for jeg synes det er helt forkastelig å kommentere negativt på utseendet til andre.

 166. Jeg blir litt satt ut over så mange negative kommentarer, huff – håper du ikke lar det gå inn på det!
  Dette ser bare helt fantastisk ut og jeg må få lov til å si at du har en helt fantastisk kropp, og du motiverer meg veldig med treningen din. Før syntes jeg det å løpe på mølle var så utrolig kjedlig men når jeg leste om hvor mye du elsket det så fikk jeg faktisk litt sansen for det, hihi:)

 167. Oi, drømmer meg helt bort i innleggene dine! Gratulerer med fem måneder, det har gått fort! Kos dere masse, og fortsett med å laste opp bilder jeg kan drømme meg bort i. 🙂 Men prioritér for all del ferien, fremfor blogg 😉 Vil bare meddele at det er nå -5,6 grader i Trondheim, og har vært nede i 10 minus, – snø og is på veiene. Nyt ferien for alle oss lesere i Norge!

 168. Henriette

  Hei Caroline! Leser bloggen din innimellom, og syns innleggene dine er spennende, morsomme og inspirerende. Men jeg har ett spm ang Cappelen Damm saken som jeg håper du vil svare på. Jeg dømmer ingen i denne saken, og mener absolutt ikke noe vondt med denne kommentaren. Du sier at du selv kontaktet Cappelen Damm ang en omtale på en bok, mot en betaling. Pleier det ikke som regel å være motsatt? Noen har kalt deg «tigger», noe som er en smule drøyt. Men, det virker vel kanskje litt desperat (i mangel av ett bedre ord) å ta kontakt på eget initiativ, fordi du vil tjene penger? Mener du at du ikke vil anbefale noe du ikke får betalt for? Ellers så håper jeg du har en flott ferie , og jeg håper at du kan ta deg til til å svare på dette. Kos deg videre!

  1. Fotballfrue

   Ja jeg inrømmer at det var feil måte å gjøre det på, men jeg vet hvor mye meningene mine er verdt. Daglig får unge bloggere tilsendt produkter som de velvillig skriver om. Det de da ikke vet, er at de som sender ut disse produktene tjener tusenvis av kroner. Dette kaller jeg utnytting.

   Hvis jeg hadde omtalt denne boken, ville Cappelen Damm tjent titusenvis av kroner, da syns jeg igrunn det er rett og rimelig at jeg får en del av det. La oss si at 500 personer hadde kjøpt denne boken, den koster 399,- , Jeg vet ikke hvor stor andel forlaget får, men boken hadde hvertfall omsatt for 200 000,-

   Jeg syns det er like ille at bedrifter utnytter bloggere til å reklamere gratis, som at jeg gjør dette.

   – C

 169. Kjære vene! Enkelte folk er så kvalm! De er bra tøff framfor pcn!
  Det sier seg selv at du har en flott og trent kropp, med tanke på hvor mye du trener! Husk: misunnelse er det beste komplemang man kan få! 🙂 stå på smukka <3

 170. Jeg skriver en kommentar her, siden det er stengt for kommentarer i forrige innlegg. Jeg har ikke lest mye i bloggen din, da såkalte «rosa»-bloggere ikke tiltaler meg. Leser derimot mange andre type blogger. Allikevel har jeg fått med meg ett eller annet sted at du har fortalt at du er utdannet journalist. Det som da forundrer meg er at du da ikke kjenner til markedføringsloven. Det er alment kjent innen media at man ikke skal blande produktomtaler og journalistikk, uten at det blir opplyst om dette. Nå kan det sikkert diskuterers om det er journalistikk du bedriver på denne bloggen, men noen varselklokker burde uansett ringt hos deg.

  En annen sak som jeg også undrer meg over, er den såkalte makten som du påstår at du har. Jeg tror en del bloggere har litt for høye tanker om viktigheten av sin egen blogg og markedsverdien av den. Veldig mange i min omgangkrets og kollegaer har aldri vært innom en eneste blogg.

  Du skrev i en kommentar at Damm Forlag ville ha solgt flere tusen ekstra eksemplarer av boken hvis du gikk ut på bloggen og anbefalte den. Er dette noe du virkelig vet eller er det noe du tror? Jeg håper virkelig jeg kan få et svar på dette. Ikke for å sverte deg på noen som helst måte, men fordi jeg oppriktig er nysgjerrig på den såkalte «makten» som bloggere ifølge noen av dem besitter.

  Noen har også forsvart deg og dine priser med at selvsagt må du ta betalt, da bloggen er jobben din. Jeg også forstår at man ikke kan leve på bare luft og kjærlighet, men at noen gjør bloggen sin til en jobb er da selvvalgt. Det bør i hvert fall ikke være en unnskyldning for brudd på markedsføringsloven og egen integritet.

  1. Fotballfrue

   På en blogg driver man ikke journalistikk, det er noe helt annet. Jeg har fullført journalistikkstudiene, og jobber i Side2, derfor kaller jeg meg journalist.

   Jeg sa ikke at boken hadde solgt flere tusen eksemplarer, men at de hadde tjent titusenvis av kroner på det. Jeg fører selvfølgelig statistikk over hvor stor effekt annonsering hos meg har 🙂

   – C

 171. Jeg jobber som journalist og vil si noen ord ift blogging og betaling. Det er ok at man ser for seg at man ikke skal gi bort meningene sine gratis, man kan for eksempel se for seg musikk- eller bokanmeldere i avisene som jobber med å mene noe om ei plate eller en roman. MEN, det finnes en kjempestor forskjell her. Disse får betalt av arbeidsplassen sin, en nøytral tredjepart, ikke av forlaget eller musikkselskapet som vil ha plata anmeldt.

  I norsk presse kunne man aldri ha tatt betalt for å omtale et produkt. Når penger står bak, hvordan skal da leseren kunne hvite hva som er den EGENTLIGE motivasjonen. Uansett hvor mye avsenderen bedyrer at de uansett skriver det de mener?

  For noen år siden, da jeg var fersk journalist, ble noen kolleger avmeg sendt på en presselunsj for Kari Traa og kom tilbake med varer for flere tusen kroner som de hadde fått «som en gave». Sjefen min ble moppriktig streng og ba dem sende alt tilbake umiddelbart. Hvordan skulle vi kunne omtale firmaet hennes på noen måte så lenge man på noen måte kunne beskyldes for å være kjøpt og betalt?

  Som skribent og avsender skal man holde sin sti rein for å holde troverdigheten oppe. Men det er fortsatt et skille på blogging og journalistikk. Likevel skal alle dere bloggere huske på: Blogging har blitt stort fordi det var vanlige mennesker som skrev ærlig om sitt liv og de faktorene som var en naturlig del av det. Blander man inn alt for mye produkter og betaling for disse vil fenomenet sakte men sikkert dø ut og erstattes av noe annet. Man ville se klærne som bloggerne hadde plukket ut av sitt eget klesskap, eller gått ut og handlet og funnet så kule at de var villige til å betale for det. Når man har mottatt ting, og etterpå hevder at man «uansett kunne ha tenkt seg å betale for det», så er det ikke like troverdig. Og bloggingen har mistet sin sjarm.

  Mange av dere bloggere er unge, og har en god penn. Kanskje ønsker noen av dere å jobbe i norsk presse i framtiden? Da skal dere huske på at bloggingen er fin bakgrunn å ha, men at dere har mottatt mye penger for å skrive om produkter kan gjøre det svært vanskeliig å ansette dere.

 172. jeg er sikkert ikke den eneste som har kommentert det, men du er tynn! Men ikke ta det negativt 🙂

 173. Tina Cecilie

  Syntes virkelig det er synd med alt dette styret midt i bryllupsreisen deres! Det er utrolig unødvendig og teit! Caroline jeg syntes du bare skal legge pc’en nederst i kofforten og glemme bloggen og annet stress for resten av ferien. Ingen blogg lesere kan hate deg for det! : )

 174. Hei Caroline!
  Håper du har en fantastisk bryllupsreise og koser deg masse 🙂
  Ser det er veldig mange forskjellige komentarer her på bloggen og jeg synes egentlig de bare beviser en ting;
  hvor utrolig påvirket vi i Norge er av janteloven!
  I Norge skal man liksom ikke være for pen, for rik, for tynn, for suksessfull og man skal i hvertfall ikke skryte av det. Det er liksom ikke lov å skryte av seg selv, være fornøyd med seg selv eller å føle at man er noe.
  Det synes jeg er utrolig synd, for hadde dette vært i amerika, eller en amerikans blogg tror jeg ikke du hadde fått så mange negative komentarer.
  Jeg synes det er utrolig dårlig gjort av folk ting som: Ikke legg ut alle bildene av deg selv, du er så pen at det får meg til å føle meg dårlig.
  Et menneske kan ikke ta ansvaret for selvtilitten til 100 norske jenter og damer. Vi i Norge burde bli flinkere til å skryte av oss selv, være fornøyde med oss selv og ikke minst slutte å trekke hverandre ned i søla.
  Måten så mange norske folk snakker dritt om andre velykkede personer ene og alene fordi de er vellykede er bare helt tragisk.
  Jeg sier ikke at det ikke er sånn i noen andre land, men jeg tror vi er ekstra sterkt påvirket av det her i Norge.
  Så alle dere som kommer med negative komentarer; Tenk dere om! Skal ikke Caroline få lov til å skrive om hvor bra hun har der bare fordi det finnes mennesker som ikke har det så bra? Skal Caroline måtte gå rundt og føle seg dårlig bare fordi mange andre gjør det?
  Jeg synes ikke det er riktig!

  Stå på Karoline/Caroline(?)! Blogggen din er veldig bra!

 175. off, jeg liker ikke de stygge kommentarene folk slenger ut. Jeg vil ikke si at det ser ut som du ligger å poserer eller strammer noe. Jeg har også veldig svai rygg, så vet at det blir sånn. Synest du har en flott kropp, og det at du skriver om treningen din på bloggen motiverer meg til å trene og leve ett sunt liv også. Når jeg vet hvor mye du trener og ser hvordan kroppen din ser ut, vil jeg tro at det er treningen som gjør at den ser ut som den gjør. Jeg ser det «funker». Det er motiverer meg veldig! Stå på Caroline, du har en flott blogg, kropp og mann, hehe 😉 <3

 176. Syns du ser fantastisk ut 🙂

 177. åååherregud!!! hvor fint det er der , kos deg masse vidre 😉

 178. vet at der er tusen kommentarer her men jeg må bare si at heg fant ett bilde av deg på http://www.weheartit.com
  her er linken: https://weheartit.com/entry/5049479
  Digg blogg,digg mann,digg ferieplass, digg vann 🙂

 179. Dette bildet av dere er lagt ut på http://www.weheartit.com under kategorien «blonde»….. ? tenkte jeg bare skulle si i fra. Eller er det du selv som har lagt det ut? Syns bare det så litt rart ut :p

 180. ja jeg så det nå jeg og….dette bildet ligger her: https://weheartit.com/tag/blonde?page=2

  vet du det?

 181. Hvor mye dritt går det an å slenge da, my gad !!! Folk har lite å bry seg om vettu. Du er super, slik jeg «kjenner» deg, gjennom bloggen:)) følger deg hver dag, og det er superstas for en småbarnsmamma:) kos dere ihjel 😉

 182. Hei Caroline.
  Følte bare eg måtte kommentere, eg er nemmelig ikkje den beste til nettopp det. Men du har fått gjennomgå alt for masse i det siste – og det heilt ufortjent. Så har eg sett litt på kommentarane over her og noken folk er bare utrulig slemme. Du er ein utrulig inspirasjon når det gjelder mote, sminke og ikkje minst trening. Det siste året har eg fulgt med på bloggen din og eg blir utrulig inspirert over det du skriver om trening osv. Det har iallefall motivert meg masse og eg har fått ein heilt ny tankegang når det kommer til trening. Eg synst du virka som ein fantastisk person som virkelig bryr seg om alt rundt deg, og eg håpe virkelig at du ikkje lar alt dette tullet som skjer no gå innpå deg. Så kan eg helt sei at den markedsføringsloven er super-stupid. Leser om den til eksamen no, og den er bare frustrerandes. Om det hjelper litt .. haha.

  Så tilslutt vil eg bare sei at eg misunna deg og Lars-Kristian så sinnsvakt masse. DJEEZ! Eg kunne ha gjort masse for at vi skulle ha bytta plass no, thats for sure! Heime i Bergen, 5 minus grader og litt for mangen eksamener på kort tid. Det ser ut som dåkke er i himmelen i forhold, det skal vere sikkert og visst. KOs dåkke og ha ein forsatt fantastisk bryllupsreise, dåkke fortjena det big-time 🙂

 183. Ser helt fantastisk ut 😀 skjønner ikke hva folk klager på. Stå på og kos deg masse videre på turen:D du trenger forresten ikke bekymre deg for trening, kroppen din er fantastisk;D

 184. Jeg vet ikke hva det er med jenter og sjalusi, men det er tydelig at det er nettopp sjalusi som får så mange til å kommentere kroppen og bildene til Caroline. Jeg blir virkelig helt sjokkert av å lese noen av kommentarene, det kan jo omtrent regnes som sjikanering. Jeg håper virkelig at du, Caroline, klarer å heve deg over alle disse kommentarene. Fokuser heller på alle de positive tilbakemeldingene!

  Stå på! 🙂

 185. HER VAR DET MYE SJALUSI GITT!!!!

  Jeg har selv et par kg for mye…10 kanskje, er veldig stolt av mine former, og det er utrolig nok flere gutter som liker dette…

  Når jeg leser en blogg som din, en jente som trener veldig mye, spiser sunt og er slank fra naturens side, føler jeg meg ikke mindre verdt enn deg, eller føler meg tykk! Disse som føler seg mindreverdige av å se bilder av en som er født slankere enn seg selv sliter jo i utgangspunktet, og hadde det ikke vært din blogg som fikk dem til å føle seg slik, er det 100390930 andre som kunne gjort det.

  Mange bitre jenter som slenger kommentarer her ser jeg, om at du prøver å se slankere ut enn du er, at du poserer voldsomt osv… Håper ikke du tar det til deg..Det grunner jo bare i sjalusi.

  Og de kirtiserer deg for å være tynn, og skulle ønske de var det selv, Litt dobbelmoralsk kanskje?

  Jeg synes du ser UTROLIG bra ut!!!!! Men det synes jeg også om meg selv, og jeg veier 80 kg.

  For mye jantelov i Norge..Og ser at du dessverre blir rammet av dette gang på gang…. Alle har sin egen stil, liker de ikke din, kan de lavære å lese bloggen din, studere bildene dine, og skrive milesvis lange kommentarer.

 186. Kos dere videre og ikke bry deg om all dritt snakken, folk er bare sykt sjalu på deg! noe jeg skjønner godt, jeg skulle også gjerne vært i dine sko, men ikke la det gå utover bryllupsreisen din! Slikk litt sol for meg også! :):)

  Marte

 187. Veronika

  Ser sinnsykt herlig ut der!
  Du/dere er kjempeheldige!
  Pene mennesker! 🙂

 188. Åh, ser helt fantastisk ut der! Dere fortjener virkelig denne ferien. Vil gjerne se film av haien! Kan du legge det ut? 🙂

 189. Og forresten så bryr jeg meg null om det greiene med markedsføring. Dette er en døgnflue i media og vil snart bli glemt. SÅKLART må du tjene penger på omtale, det visste jeg fra før. Det er jo jobben din. Og jeg vet at meningene dine ikke er kjøpt og betalt, at du mener at du sier. Ingen tvil om det. Folk skal alltid blåse opp sånne ting, blir helt flau over hva enkelte skriver. De tydeligvis å hakke ned på andre, og det sier mer om dem enn deg for å si det sånn. Bare å heve seg over de stakkarene! Kos dere videre på tur!! :)) Jeg elsker bloggen din, den inspirerer meg!

 190. Når man ligger på ryggen, blir magen automatisk flat, prøv det selv.. Caroline er kjempepen, men jeg synes hun skulle nyte et godt stykke sjokoladekake innimellom også. Hun trenger ikke diett, trene er bra for alle uansett og jeg sier ikke at hun skal slutte, men hun skal ikke være så kritisk til det hun spiser hele tiden, hvis ikke kan hun utvikle ortoreksi. Men hahahaha, nå kjenner ikke jeg Caroline da, så hva vet vel jeg. Likte bildet og håper dere har det fint i varmen ;D

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *