Frokost for morgenfugler

God morgen, alle hjerter ?

Det ble litt dårlig med blogging i går, rett og slett fordi vi koste oss så fælt. Tiden strakk ikke til, og jeg kjenner med en gang at den dårlige samvittigheten er vanskelig å legge fra seg. Men jeg prøver å tenke at dere forstår.

Kan du ønske mer? Jeg vil ha denne utsikten ved frokostbordet hver dag, resten av livet

Ser ut til at vi får regn resten av dagen. Skumle skyer er på vei mot paradis, så jeg tror jeg skal søke ly på solsengen utenfor bungalowen vår, og stupe inn i et nytt eventyr med Harry Hole.

Rakk å bade før regnet komSenere har jeg lovet mannen å spille biljard. Jeg skjønner godt at han vil spille med meg. Det er tross alt garantert seier. Jeg er elendig.

I kveld er det krabberace! Haha. Det kan bli gøy. Jeg skal ta med kamera, og forevige øyeblikkene for dere.

Mange spør om reiseselskap, priser, også videre. Jeg oppsummerer slike ting når jeg kommer hjem, så vet dere det.

Ha en herlig dag i Norge!

129 kommentarer

 1. Det var kjempe fint der (:

 2. Hadde jeg vært deg hadde jeg tatt bloggfri mens jeg var på bryllupsreise 😉

  1. Enig. Dette er nesten litt pinlig å følge med på… Bryllupsreisen skal nytes, ikke fokuseres på dårlig samvittighet ift at en haug fjortis jenter på 25 som meg skal ta del i en privat ferie. 😉

   Men jeg antar det er en beslutning gjort av dere begge. Kos dere videre.

   1. Så ikke følg med da! Det er ikke verre enn det 🙂

   2. Helene

    Er man en av Norges mest leste blogger så tar man ikke fri! Virker da på meg som om hun nyter i fulle drag selv om hun blogger om det i tillegg! 🙂 Jeg er ingen «fjortis på 25» men hvertfall veldig glad for at jeg får være med på tur!

   3. jeg er heller ingen fjortis men er gift og 27 aar! herremin hatt hun liker
    og blogge og hva er vel ett
    innlegg per dag ! jeg var ogsaa paa interett paa bryllups reisen man har tid til det ogsaa:) man sittrr ikke og stirrer i hverandres
    oyne 24/7:)

   4. jaja, men uansett er det no need for dårlig samvittghet;)

   5. Jeg er dirtglad for at du blogger:D Den der klisjeen rundt at man bare skal nyte hverandre kan bli for meget i lenged. enig med ina, man sitter ikke og stirrer i hverandres øyne hele tiden, man har tid til 20 minutters blogging om dagen:)

   6. la hun skrive hva hun vil NÅR hun vil! BRYLLUPSREISER ER STØRSTE UNNTAK I LIVET. DA SKAL MINNES FOREVIGES OG DRØMMER DANNES

    KOS DEG CAROLINE, SLAPP AV, OG IKKE STRESS…. IHVERTFALL IKKE TENK ALT FOR MYE PÅ BLOGGEN!

   7. Vanaja

    Det er greit at du blogger på reisen din, men ikke få dårlig samvittighet! <3

  2. Enig! Caroline, ta deg fri og nyt reisen, det fortjener både du og hubby’en 🙂
   Ps; -5 grader i oslo i dag .. brrrr! Kos dere i varmen 🙂

 3. Åh, skjønner godt at du vil ha den utsikten ved frokostbordet hver dag! Så nydelig 😀

 4. Så koselig! Dere får ha en fin dag da!
  – Forresten: Kan du si hva tiden er hos dere og hva den er hos oss da? På blogginleggene? Hadde vært veldig fint 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har allerede skrevet at det er 5-timers forskjell 🙂 Klikker du deg inn på selve innlegget står den norske tiden i bunnen på det, også er det bare å legge på 5 timer. Den er 12.50 her nå 🙂

   – C

 5. Selvfølgelig forstår vi! Det så helt fantastisk ut. Ha en strålende dag og send litt varme til en stakkars student som skal ha eksamen i dag. Grøss og gru.

  1. Fotballfrue

   Lykke til! *varmetanker*

 6. Så vakkert! Prøver alt jeg kan å overtale resten av gjengen at vi må ta oss en tur dit når vi reiser til Sri Lanka i feb. Gud som jeg gleder meg!

  Ha en fantastisk dag. Og kos dere masse 😀

 7. synest du e flink å blogge så mye, selv om du er på din bryllupsreise! ta deg fri, og post heller dobbelt så mye bilder når du kommer hjem igjen, for vi vil gjerne se paradis vi også! ENJOY!

 8. Unnskyld meg, men du er på bryllupsreise – hadde du bloggen annen hver dag tror jeg de fleste hadde vært fornøyd! 😀 Synes du gjør en super jobb – du bor faktisk i paradis, og tar deg tid til å skrive til oss stakkarene som sitter hjemme i kulda? BRA JOBBA!

 9. Ida Rindarøy Vestad

  Herlige Caroline! Jeg missunder deg, men unner deg også veldig denne reisen! 😉
  Hvor har du kjøpt den røde bikinien? Ha en fortsatt strålende dag i paradis!
  Idag måtte jeg skrape av frost på bilen, brrrr… 🙁
  Klem fra kalde Norge!

  1. Den er fra Victoria secret 🙂

 10. Måtte le litt da jeg viste disse bildene til medelevene mine og tenkte på at vi sitter her i Norge med minusgrader, snø og tåke og gjør oss klare til fremføring som garantert går i dass. Ikke ha dårlig samvittighet for bloggen, dette har dere ventet lenge på. Kos dere! <3

 11. Ha det fantastisk kjære brudepar:)

  Alle de beste ønsker for bryllupsreisen 🙂

  Du ser forresten fantastisk ut i bikini frue!

 12. Jeg forstår veldig godt!
  Åh, det ser og høres helt fantastisk ut! Jeg kan tenke meg dere koser dere veldig:) Harry hole hørtes slett ikke dumt ut hvis det er regn i dag.
  Ha en fin dag, og kos dere masse masse! 🙂

 13. Ikke tenk på oss, vi klarer oss 🙂 Det viktigste er at du nyter ferien! Men om du blogger så håper jeg du gjør det fordi du syns det er gøy og fordi du vil dele det med oss, ikke fordi du føler deg presset og pga. skyldfølelse! Jeg syns det er helt luksus å få se de flotte bildene og følge med på livet i paradis, heldige er vi lesere 🙂

 14. Så utrolig flott det er der!! Det er kjempegøy å se alle de fine bildene du legger ut! 😀 Men du må absolutt ikke ha dårlig samvittighet om du ikke blogger. Ta deg noen dager fri du, dersom du føler for det! 🙂

  Håper solen skinner for dere i hele dag, og at de mørke skyene drar en annen vei. 😉
  klem!

 15. WOW! Tror det er dette man kan kalle frokost i paradis! 🙂
  *Drømme seg bort*

 16. Kjipt at det er regn da! Men da kan dere jo tenke på å prøve spa-mulighetene osv? Dere kommer til å få det topp likevel! Kos dere 🙂

  1. Fotballfrue

   Solen kom tilbake, var bare en regsnkur 🙂

   – C

   1. 🙂

 17. ser helt fantastisk ut 🙂

  kan du ta mer bilder av Lars Kristian og? hva han har på seg om kvelden, og når dere bader og slik?

  er det mange personer der dere bor i området ?

 18. Kos dere videre 🙂 Det ser helt fantastisk ut!

 19. Du blogger mye synes jeg 🙂 utrolig flink er du. Du skal ikke ha dårlig samvittighet, men nyte å være i paradis sammen med mannen din 🙂 Bare gode tanker !

 20. Kathrine

  Skjønner godt at du ikke blogger så mye, du er jo på bryllupsferie! Ser veldig herlig ut. Bare nyt turen, utsikten og hverandre, og legg fra deg den dårlige samvittigheten. Vi har såpass mye forståelse 🙂
  Kos dere videre i solen, her er det -7 grader. Brr. :p

 21. ikke ha dårlig samvittighet søta! du er på bryllupsreise:D helt enig i hva andre sier, hadde bare vært glad for å få en oppsummering når du kom hjem:)

  by the way du ser kjempe bra ut, du er en ekte inspirasjon:)

  kos dere masse og nyt paradis<3

 22. Takk for at me får vera med på reisen deres!
  Får du trent noe der nede?

  Du er herlig1

  1. Fotballfrue

   Treningen er lagt på hylla foreløpig 😉

   – C

   1. veier du mye under 45 kg?
    Du er hvertfall nydelig:) KOs deg

    Sorry vet det er ett veldig frekt spørsmål og at jeg egentlig ikke har noe med vekta di å gjøre:)
    føler meg bare veldi tykk:(

    Ha en fin dag:)

   2. Fotballfrue

    Jeg veier nok en del mer enn 45 kg.

    – C

   3. og godt er det! kos dere ordentlig mye:-)

 23. Lizbeth Osnes

  Du må kose deg mye 😀
  Denne ferien handler tross alt om dere to! <3

 24. Heldige! Det så helt nydelig ut. Ikke ha dårlig samvittighet, de fleste av oss leserne er såpass oppegående at vi skjønner at du vil ha litt tid med mannen og tid til å nyte paradis 🙂 Kos dere masse!

 25. kos deg ihjel!!!!!! Du skal faen meg ikke føle du er på jobb nå. SELVFØLGELIG forstår vi… det er bare mange av dine lesere som har en sær interresse av å terrorisere deg med dårlig samvittighet. Du har det perfekte liv, kjære! Nyt det! Det er godt å se på litt fine bilder mens jeg (og mange andre) sitter å leser på eksamen 🙂 Neste sommer er det MIN tur å nyte solen i en 5 ukers ferie <3

 26. Kjære, søte Caroline – legg fra deg alt som heter dårlig samvittighet! Du er på byllupsreise, jo!!! Nei, nyt denne uken til det fulle, du kommer tidsnok hjem til bloggpress og hverdag 🙂

  Kos dere!

 27. ragnhild

  prøv å ikke tenk så mye på bloggen når du er på reisen 😀 vi er her uansett når du kommer tilbake!! ikke ha dårlig samvittighet 🙂 kos dere videre.

 28. jeg forstår veldig godt at du ikke oppdaterer hele tiden, men veldig stas at du oppdaterer såpass mye! tusen takk. Du er flink!! jeg vil å ha den utsikten!

 29. Ikke ha dårlig samvittighet for å ikke blogge mye nå, er jo bryllupsreisen din ^^ unner deg absolutt denne turen, spesielt med en mann som spiller mye fotball :p Fint å se alle bildene da, er jo så nydelig der, hvem vil ikke ha havet rett utafor døra ! Ha en god ferie fortsatt : )

 30. Ser helt nydelig ut! Paradis ja..
  Men jeg savner mer bilder av deg / dere. Og ikke bare langt fra, men vanlige bilder tatt av hverandre, og sammen, utsikten kommer også med i bakgrunn uansett 🙂 En mellomting på bilder av deg / dere og utsikten hadde vært fantastisk!

  Uansett, nyt deres dager!

  1. Fotballfrue

   Vanskelig å få noen til å ta bilder når alle er her for privatlivets fred 😉

   – C

 31. Så klart forstår vi:) Dette er deres bryllupsreise, og det viktigste er at dere koser dere sammen og nyter dagene med hverandre, ikke at vi har lyst til å «se» hvordan dere har det. Blogg når du føler for det, ikke ut av dårlig samvittighet for oss. De som har lest bloggen din lenge, håper jeg er som meg, mest opptatt av at dere får en fantastisk tur! «Vi» kommer i andre rekke;)

  Er så klart utrolig moro å få følge litt med på hva dere gjør – er absolutt glad for at du blogger derfra. Men om du føler for en dag eller to uten blogging er det ingen som skal stoppe deg i det 🙂
  Du er utrolig flink, Caroline 🙂

  Kos dere utrolig masse, og igjen; nyt dagene! 🙂

 32. Seriøst: NYT bryllupsreisen din, og ikke tenk på blogginga!! Dette er once in a lifetime! Fint at du holder oss her hjemme i kalde Norge oppdatert, men ikke STRESS!

 33. Neiii, må ikke ha dårlig samvittighet! Full forståelse fra min side i hvertfall;) Allikevel er det supersnilt at vi får noen innblikk i turen.. Flott utsikt og utrolig klart vann! Hvilken Harry Hole bok er det du leser da!?:) Jeg har lest Snømannen, og er akkurat ferdig med Panserhjerte. Jo Nesbø skriver så fengende! Fortsatt god bryllupsreise <3

 34. Kos deg på bryllupsreise! Du må i allefall ikke ha dårlig samvittighet! 😀 Ser ut som om dere har det kjempe fint ! :DD

 35. Bestem deg for å ta noen dager med fullstendig blogg-fri, Caroline. Bloggen er jobben din, og selv om du elsker det aldri så mye i hverdagen, trenger også du fullstendig avkobling av og til. Dette er noe du skal gjøre for deg selv, ikke for oss – du gir så mye av deg selv resten av året! Nyt bryllupsreisen din, det fantastiske stedet dere er på, og ikke minst mannen din – til det FULLE!

 36. åh, herregud! du må jo ikke få dårlig samvittighet 🙂 Tipper omtrent 90% av oss skjønner det hvis du ikke oppdaterer flere ganger om dagen! bryllupsreisen får du bare oppleve en gang, så nyt den 😀

 37. Oj vad underbart det ser ut! Inte det minsta avundsjuk hehe 🙂

 38. Åhh det er vakkert der 🙂 Og du ser smashing ut 🙂

 39. Kjære vakre caroline, jeg er så Happy for at du blogger mens du er på bryllupsreise med din kjære, Gud for et vakkert sted! Jeg håper dere nyter hvert øyeblikk. er stadig innom for å se om du har postet nytt innlegg! Må si jeg kjenner følelsen av at du er langt borte, «det skal bli godt å få deg hjem igjen»!! Dette høres kanskje litt creepy ut, men sånn blir det bare, når man elsker en blogg, leser den hver dag fra første dag og titter innom gjerne flere ganger om dagen! Jeg føler jo at jeg kjenner deg og at du er en venn på distanse! 🙂

  Kooooos dere vakre!

 40. Kos dere masse.Ikke ha dårlig samvittighet for ikke å blogge.frokosten så kjempegod ut.namnam.

  Dere er jo på bryllupsreise:-)

  Her har det kommet litt snø inatt men ikke så mye,synes det er «tungt» å gå i snø.:-)

 41. Karoline

  Herregud, KOS deg på bryllupsreise, ikke tenk på bloggen din 🙂 ser ut som det er helt nydelig der nede! nyt resten av bryllupsreisen, så kan vi heller få ett innblikk i turen deres når dere er vel hjemme i (kalde!) Norge! 😀

 42. Det var sykt fint der! 🙂

 43. Kaltrina

  Jeg er fast leser, og i tilfeller som dette, så forventer jeg ikke at du skal blogge en gang! men såklart det gøy å komme til bloggen din og se at du har oppdatert <3 Det ikke noe å ha dårlig samvittighet for en gang 😀
  Helige bilder, savner sommern skikkelig !!

 44. Nyt bryllupsreisen din!!
  hadde ikke sjenket bloggen en tanke hadde jeg vært på bryllupsreise med min forlovede, for å si det sånn 😉 gleder meg heller til du kommer hjem 🙂

 45. Cathrine R

  Du skal jo ikke ha dårlig samvittighet! Nyt dagene, og får vi et innlegg i ny og ned mens du er på BRYLLUPSreise er det en bonus 😉

  Kos dere videre! Bli litt brune for oss her hjemme 🙂

 46. Sjølvsagt skjønnar me at du ikkje har tid ! Det er ei bryllupsreisa, og det er fantastisk fint der ! Ta mange koselige bilder og kos deg masse ! Mange varme tankar til dykk nede i paradiset !

  Klem <3

 47. så deilig ut 😀 med det vannet og alt..

  hvor mange grader er det egentlig?

  Kjipt med regn da..

 48. Har ikke ord for hvor misunnelig jeg er!!!! Hele kroppen min skriker etter sol og ferie! Nyt den og slutt å ha dårlig samvittighet:-)

 49. Jeg sier som andre her: du må ikke finne på å ha dårlig samvittighet! Du kan blogge akkurat så lite som det passer når du er på bryllupsreise ^^ Men det er virkelig fint å høre at dere koser dere der borte!

 50. jeg ser på kjoler på nelly som jeg kan ha på juleballet, og akuaratt de to jeg vil ha er utsolgt : (
  du har begge, kan jeg kjøpe en av de av deg? 🙂 det er den som du har i både svart og blå med litt diamanter oppe 🙂

 51. Er det noe vannsport der nede? 😀 Dykking, snorkling, vannski, paraglider, windsurfing osv måtte da ha vært moro for dere to sporty friskuser? 🙂 Og vi har da full forståelse om det «bare» kommer et innlegg hver dag eller annenhver dag; litt ferie fra bloggen skal du få unne deg 😉

 52. Det der så utrolig herlig ut! Jeg har alltid vært så inspirert av deg! Du ser jo alltids så bra ut, og du hadde det fine bryllupet. En av de beste bloggene, helt klart. Men tilbake til utsikten, det så utrolig deilig ut! Bedre enn å være hjemme i kalde Norge, syntes da jeg! Selv om jeg ikke kan vente til å stå på slalåm!
  Kos deg masse på bryllupsreisen!

 53. Hei! Scrubber du kroppen hver dag, mens du er på ferie også? Eller var det bare for å forberede deg til solen?
  Nyt turen og kos dere for fullt!! 🙂

 54. Flotte bilder 🙂 Kos dere på tur 🙂

 55. Kos dere på bryllupsreise, det fortjener du. Ikke ha dårlig samvittighet for bloggingen, bare fokuser på å nyte hvert øyeblikk! 🙂

 56. Hei! Syns det er fantastisk at du tar med bloggen på bryllupsreise, og at du vil dele det med oss.
  Men syns ikke du burde får dårlig samvittighet om du hopper over en dag eller to 🙂
  Kos deg på turen, bryllupsreise skjer forhåpentlig kun én gang i livet !

  Du kan jo eventuelt blogge annenhver dag og oppsummere litt?

 57. tenk nå ikke på leserne på denne ferien!
  Men jeg syntes det uansett er veeldig fint å få se hvor fint dere har det på tur! 🙂 Og for din del så får du kanskje med noen ting ekstra når det ligger friskt i minnet 🙂 Så har du lagret mange minner!

 58. Syntes det er fantastisk nok at du tar deg tid til å blogge på bryllupsreise jeg 😀 Dere må kose dere masse, så skal vi kose oss hjemme i kalde Norge 🙂

 59. Å så herlig! Kos deg videre 🙂

 60. Så flott utsikt! Jeg ville bare si til deg at du må nyte ferien og ikke tenke på å blogge så mye, vi overlever nok! Bare ta masse bilder og nyt ferien så får du oppdatere oss når du kommer hjem! 😀 <3

 61. Ser helt fantastisk ut! Jeg har allerede overtalt kjæresten min til å reise dit på bryllupsreise selv, og vi er ikke en gang forlovet:P Men han var ikke vanskelig å be da, så får bare vente på ring 😉

  Hvor varmt er det der nede nå?:)

 62. Ida Marie

  Det må jo være fint å blogge turen også da, det må jo være fantastisk å se tilbake på i ettertid hvis man ikke husker hva man gjorde den og den dagen for eksempel.

  Bare nyyt ferien og gjør som du vil med bloggingen 😀

 63. ahhhh saa deilig det ser ut!! naa ble jeg misunnelig.. :):) hvor eksakt ligger stedet dere er paa naa? hvor i verden liksom? 🙂

 64. Hei! Så deilig det ser ut som dere har det!

  Jeg, som en nysgjerrig bloggleser, har et par spørsmål 😉 Lurer egentlig bare på hvilke Harry Holebok du leser. Selv er jeg halveis i snømannen… ja, har faktisk bare lest den tre ganger før… hehe.

  Og så lurer jeg på om dere trener?

  Kose deg videre!

 65. det så utrolig deilig ut ved frokostbordet! 🙂 kos dere masse!

 66. IKKE ha dårlig samvittighet! du er helt seriøst i et minne for livet og der du baare skal konsentrere deg om din nye ektemann! helt seriøst, vi forstår og hvis det er noen som ikke forstår skal jeg personlig peke fingeren på de for å le for jeg syns så synd i dem. Du er på bryllupsreise, ikke tenk på oss så mye! Null press eller stress.

 67. IKKE ha dårlig samvittighet, skjønner godt at du vil vere med mannen din når du først er på bryllupsreise! 🙂
  FOR ETT PARADIIIS!! det fineste jeg har sett! :O <3 <3

 68. Drit i å blogg mens du koser deg på bryllupsreise 🙂 Leserne dine består!

 69. KROPPEN DAA!:D

  håper dere har det fint, og koser dere masse! hvor lenge skal dere være der?

 70. Caroline, ikke tenk på bloggingen – du er på ferie og skal koooose deg!

  Apropos det…. Er du virkelig så usikker/misfornøyd at du ikke klarer å kose deg med mat? Du er på luksushotell med en nydelig frokostbuffet, men velger å spise grå havregrøt og ananasskiver. Jeg får vondt inni meg og syns synd på deg – du må klare å nyte livet og maten! Det er viktig å trene og være sunn, det er jeg selv også. Men du oppnår ikke harmoni og balanse før du også klarer å slappe av med det og nyte fristelser også. Håper du snart får det bedre med spising/kosthold, masse lykke til!

  1. Haha! Synes maten frista jeg ;)! Sund og god mat som gir energi 😀

 71. Ida Charlotte

  Det er klart vi forstår!! Er så fantastisk misunnelig på deg nå! 😀

 72. Charlotte

  Det ser virkelig ut som en drøm!
  Nyt hvert sekund dere er der!

  Og jeg tror alle som leser bloggen din har forståelse for at det blir færre innlegg enn vanlig, og det er helt OK! Du fortjener litt ferie, så nyt bryllupsreisen din uten dårlig samvittighet <3

 73. Åherre så deilig det ser ut! Misunner deg og din mann til tusen! Håper dåker koser dåke masse! 😀

 74. Jeg må si jeg er imponert over at du tar med deg leserne på bryllupsreise, sånt blir det bra blogg av! Ellers er jeg en ivrig matbloggentusiast, og ønsker meg følgelig flere matbilder! Er voldsomt nysgjerrig på hva dere spiser der nede.

 75. Ser fantastisk ut*enjoy* Og håper du legger ut litt pris info når du er tilbake igjen!!:D

 76. Lettere sjalu. Sitter og skriver en eksamensoppgave i politikk i superkulde. Ullskjerf og ullgenser er et must.
  Kos deg ihjel på bryllupsreise! Blogge kan du gjøre når du kommer hjem!!

 77. Åh, så heldig DU er da 🙂

 78. Dere må kose dere 🙂 Du trenger ikke å ha dårlig samvittighet for at du ikke blogger så mye. Tror de fleste skjønner at blogging ikke kommer i første rekke når man er på bryllupsreise.

 79. Bare lurte på et lite spm som ikke akkurat har noe med dette innlegget å gjøre, men vet du hvilken kanal man kan få sett VS show 30.nov? : )

 80. Takket være de deilig bildene du legger ut har jeg fått med meg kjæresten (som hater syden) til Maldivene! 😀 Guuuud, som jeg gleder meg!

 81. Kjipt med negativ omtale på nettet, men all PR er god PR? Kos dere på bryllupsreise! Ser helt fantastisk ut 🙂

 82. wow, heldig du er! Jeg blogger med bilder fra modellkarrieren min, sjekk den gjerne ut 🙂

  http://www.vilde-g.blogspot.com

 83. AWHHHH – så utrolig herlig! Det ser ut som dere har det helt fantastisk. Jeg blir såååå misunnelig! 🙂 Du er sååå flott Caroline 🙂 Kos dere max videre.

  -Lene

 84. Fy faen, caroline!
  Kos deg til tusen, nå vet jeg hvor jeg skal på bryllupsreise når jeg en gang gifter meg! 😀

  sånn btw, vi som tenker litt skjønner at bloggen kommer i andre rekke når du er på bryllupsreise 😉

  KOS DEG VIDRE! 😀

 85. HERLIG!

 86. Hvorfor har du løftet ryggen slik at rumpa ser større ut?? du er jo veldig veldig tynn det har vi sett på flere bilder, blir nesten alt for stygt å stille opp med en rompe man ikke har;)
  det kler deg ikke poser vanlig og ikke porno det ser trashy ut;)!

  1. Fotballfrue

   Løftet ryggen? Jeg er VELDIG svai, og har alltid hatt sprettrumpe :/ Kan ikke gjøre noe med det :/

   – C

   1. Torunn

    Caroline; du har ikke rumpe.

   2. er det mulig? seriøst la kvinnen være i fred! kan dere ikke se henne for hvem hun er og ikke bare kroppen hennes!
    Selv syns jeg hun ser bra ut, men hadde jeg ikke syntes det ville jeg aldri kritisert henne som dere gjør.

    – gjør mot andre det du vil andre skal gjøre mot deg-

   3. Elisabeth

    Å herremin! SHUT UP! Caroline er flott!!!!

   4. Hva skjer med å skrive sånne kommentarer?? Bare fordi du ikke snakker til henne to face, så tør du å si negative og frekke ting? Patetisk.

    Håper virkelig du ikke tar deg nær av sånne kommentarer, Caroline 🙂

   5. Kristin

    Haha, oooy! hva skjer med å være misunnelige a? Sånn kropp er det ikke mange som har.. her lyser det misunnelse lang vei.
    men ja, stakkars jente.. har alltid hatt sprettrumpe, FOR et problem… hehe 🙂

 87. Ååh, jeg vil også ha den utsikten. Her har jeg utsikt rett ut på hovedveien, kjempefint…
  Du trenger ikke ha dårlig samvittighet for å ikke blogge så ofte nå. Vi, hvertfall jeg forstår at du er bryllupsreise og vil gjerne kose deg masse sammen med mannen din. Ikke tenk på mye på oss lesere, vi klarer oss selv om det blir litt mindre blogging en liten stund 🙂

  Kos dere 🙂

 88. Kjempegøy å få «være med» på turen deres, mens synes virkelig ikke du skal ha dårlig samvittighet!Synes heller du skal nyte å ha ferie,det er jo tross alt bryllupsreisen deres! Ser uansett ut som dere har det fantastisk:):)

 89. Haha! Blir skikkelig flau når folk får seg til å kommentere pose’en din!? Off!! Du er super nydelig og har en fantastisk blogg, synes det er veldig kjekt å se deg i dine stilige klær! Masse bra tips om hvor ting er kjøpt osv! Nyt reisen med mannen!!

 90. Woow. Det så enromt fint ut! Mega misunnelig.
  Du har forresten en veldig fin kropp, så jeg skjønner ikke
  poenget med all lavkarbogreiene og det. Når man trener så mye som du,
  kan du ikke da spise litt mye og ikke være så veldig kosholdsfiksert?

 91. Hadde jeg vært deg hadde jeg lagt fra meg pc`en og nytt hvert eneste sekund av bryllupsreisen min! Er ikke hver dag man våkner opp til synet av paradis med den man elsker!

 92. Jeg misunner dere dette til tusen. Men unner dere to det enda mer 🙂 Det ser ut som dere har det helt fantastisk, håper jeg får oppleve noe av det samme en dag! Jeg syntes det er supert at du lar oss «få være med» på dette… Men syntes heller ikke du skal ha noe som helst dårlig samvittighet for at du blogger som du gjør.. Det er moro bare å få litt innblikk i hvordan dere har det, og vi alle burde ta til takke med det! Håper dere får en fortsatt super ferie, begge to! 🙂 Nyt den til tusen!! Det dere opplever og er med på nå, er ting dere skal minnes om resten av livet 🙂

 93. wow, må si at du har en virkelig spretten rumpe :=) fint med litt former selv om du har modellmidje 🙂 mange som er tynne er helt flate bak , bra du ikke faller i den kategorien :O)

 94. og by the way, siden du er glad i krim anbefaler jeg Drapet på Taparud gård, av bjørn bottolvs, hihi

 95. Å, så herlig!! Synes det er superspennende å følge med på! men for all del! det er deres bryllupsreise og vi forstår jo helt klart at dere vil nyte hverandre! 😀

 96. Henriette

  Ikke uttal deg om noe du ikke vet. Syntes Caroline ser naturlig og flott du. Du er tydeligvis misunnelig.

 97. Hei, Caroline!:) Lurte på, blir det noe trening der nede? Skal dere være der lenge? Syns forresten du ser kjempe bra ut!! Kos dere videre:)

 98. For en deilig frokost Carolinemor !! Ser ut som dere har en fantastisk bryllupsreise, og det fortjener dere <3
  Klem fra meg og Lukas 🙂

 99. Ser at du har stengt neste innlegg for kommentarer, og skjønner deg godt. har lenge vært fast leser av bloggen, og jeg er stor fan av deg. Utifra hva jeg har oppfattet ser det ut til at du nå har klart å lage en «ripe i lakken», men dette er selvfølgelig ikke noe jeg kan si sikkert i og med at jeg ikke vet hva som har blitt gjordt og sagt i denne saken. Dessuten vet jeg heller ingenting om hva som er vanlig for bloggere i dag. En ting jeg derimot kan si med sikkerhet er at jeg synes det er utrolig dårlig gjort av media og lage en så stor sak av dette når du er på bryllupsreise. For det første er det kanskje ikke dette du har lyst til å bruke tiden på, og for det andre befinner du deg mange mange mil unna.

  https://www.luksusdyret.com/archives/10349
  Du er ikke den eneste som gjør slikt caroline. Kos deg videre på ferie, så for vi håpe dette roer seg ned.

 100. Karoline

  wow, så mye tragiske mennesker. Tror dere at noen gjør en blogg til en del av livet sitt på denne måten uten å ta betalt?! Er dere klar over hvor mye tid en blogg av denne størrelsen tar?

  Og en ting til… Jeg sier ikke at du har fått bryllupsreisen for det vet jeg ingen ting om Caroline, men hadde jeg fått tilbud om gratis reise eller reduksjon i prisen for å annonsere på bloggen min, hadde jeg takket ja og jeg hadde kost meg hinnsides.
  Så konklusjonen er at folk er naive og at du må kose deg på turen din, uavhengig av at Cappelen prøver å henge deg ut. Screw them

 101. Dere har virkelig kommet til Paradise! Kos dere videre, og nyt hverandre! <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *