I have a secret to tell

Nå er det over en uke siden jeg var hos Be One, og tok restylane i leppene for første gang. Jeg vet allerede at mange av dere kommer til å synes at dette var unødvendig, og det er faktisk derfor jeg har ventet så lenge med å få det gjort. Jeg har vært så redd for hva dere skulle si. Men så kom jeg til slutt frem til at jeg ikke kunne ta hensyn til andres meninger. Jeg har aldri gjort det før, så hvorfor skulle det være annerledes denne gangen? Dette gjorde jeg kun for min egen del. Jeg har faktisk hatt det i tankene helt siden jeg så meg selv på TV for første gang.

Februar 2009 – Studio Fem

– Men, herregud?!? Hvor i all verden blir det av overleppa mi når jeg prater? Jeg vil ha overleppe når jeg prater! Har jeg aldri hatt overleppe når jeg prater?

Jeg husker godt at det var flere av dere som også kommenterte dette, og det er klart at det ikke var så veldig gøy. .

Klippet kan dere se her. Logg deg inn med brukernavn & passord: bloggleser.

Men nå har jeg altså overleppe når jeg prater. Det fine er at ingen av dere har sett det, og det er jeg glad for. Det skal jo være naturlig.

Før / etter

Etter / før

Jeg var litt usikker på om jeg ville fortelle dere det, men siden dere vet såpass mye om meg nå, følte jeg nesten at dere hadde rett til å vite det. Dessuten kan det jo være at en av dere er like nysgjerrige som meg. For jeg var kjempenysgjerrig på hva egentlig dette var for noe.  I Oslo er nemlig restylane like vanlig som å tygge tyggis, og like ufarlig som å stripe håret. Hos frisøren vel og merke. Jeg har faktisk blitt fortalt at damer ofte stikker innom slike steder for en oppfriskning av restylane i lunsjen, eller før en stor fest. Dét er drøyt å tenke på!

Uansett. Det forsvinner etter cirka 3 måneder, så dette er ikke plastisk kirurgi. Det opp til deg selv om du vil gjøre det på nytt senere.

Ha i tankene at en tatovering eller silikon er mye verre enn å ta restylane. Dette er, som jeg skrev tidligere, et naturlig stoff, som kroppen også produserer selv. Det går bort etter ca. 3 mnd. , og er ikke permanent.

367 kommentarer

 1. Hei Karoline 🙂

  Håper du ikke misforstår denne kommentaren. Jeg synes du virker som en flott person, og leppene ble fine de. Ser ingenting i veien med at du prøver ut nye ting, men det jeg reagerer på er måten du «forsvarer» det hele på. For å være ærlig, skulle jeg ønske du holdt det for deg selv. Det å si at det er like vanlig som tyggis, og det at du forsøker å rettferdiggjøre det (er det inntrykket jeg får) ved å si at det finnes verre ting, som silikon og tatovering, fordi det er permanent, er det jeg reagerer på. At du velger å gjøre noe sånt, er selv sagt opp til deg. Men stå for det, ikke prøv å bortforklare det, slik du gir inntrykk for.

  1. Fotballfrue

   Jeg står jo for det, hvis ikke ville jeg aldri fortalt dette. Mange ser på dette som noe helt forferdelig, men jeg ønsker at de skal reflektere over det før de åpner munnen. Derfor sier jeg at permanente ting er verre, for hei! Det ER det jo!

   – C

 2. Miamaja

  Jeg synes egentlig at du er helt fin sånn som du er. Har aldri tenkt over at du har liten overleppe. Men tydeligvis henger folk seg opp i de minste detaljer. Det må være utrolig slitsomt å bli utsatt for slike dumme og sårende kommentarer som går på utseende. Håper og tror at du tar til deg de fine kommentareren som jeg ser er i overvekt og gir blaffen i surmuggede kommentarer.

  1. Fotballfrue

   Det er ikke alltid like hyggelig, i hvert fall ikke på en dårlig dag 😉 Men jeg er veldig flink til å overse det meste.

   – C

 3. Synes ikke at du burde ta deg nær av kommentarene folk skriver, om du har tynne overlepper eller ikke, mennesker må aaalltid finne feil hos andre .. Synes resultatet ble fint jeg, selv om jeg synes det ikke var nødvendig, man skal være glad med det man har 🙂

 4. Christiane

  Jeg synes du er en nydelig jente Caroline/Fotballfrue, og det virker som du har reflektert grundig over hva du velger å gjøre for/med utseendet ditt. Det jeg er litt betenkt over er faren for å bli «avhengig» av å fikse på ting man ikke er fornøyd med. Jeg sier ikke at du er i faresonen, men det er et aspekt man burde vurdere – enten det er hår extensions, tannbleking, leppeinjeksjon eller kirurgiske inngrep etc. man vurderer å utføre. Det ER et kjent fenomen at de kvinnene og mennene som endrer på utseendet sitt i større eller mindre grad ÈN gang, ikke nøyer seg med den ene gangen. Har man gått over en grense èn gang, er det lettere å tråkke over den grensa neste gang, helt til den grensen blir helt uthvisket og ubetydelig – og man ikke lenger tenker seg om to ganger før man legger seg under kniven. Ja, hengepupper ER ikke pent. Men hvis du har født et barn og ammet det i de x antall månedene som ekspertene anbefaler – du har blitt en mor og har et nydelig barn og en fantastisk familie – TRENGER du virkelig struttepupper à la singel-Caroline ? Har formen og utseendet på puppene dine så mye å si for selvfølelsen din da ? Det er umulig å vite nå, men jeg håper at når jeg har blitt mamma en gang i fremtiden, vil jeg ha nok selvtillit til å elske kroppen min uansett hvordan den ser ut (okei, uansett hvordan den ser ut gitt at jeg trener og spiser sunt da). Håper du ikke tar dette som kritikk ! Bare som et innlegg i en interessant diskusjon!

  1. Fotballfrue

   Respekterer innlegget ditt, men om jeg vil ha struttepupper eller ikke, har ingenting med singeltilstanden min å gjøre? Jeg er jo en gift kvinne. Jeg vil føle meg attraktiv for mannen min, og da må jeg også være vel med meg selv. Jeg vet at jeg ikke vil trives med hengepupper, og jeg vet at når jeg trives med meg selv og føler meg bra, har jeg også lettere for å føle meg attraktiv. Skjønner ikke hvorfor ikke dette er noe som bare kan aksepteres. Det er uansett ikke tid for barn hos oss ennå, men når den tid kommer vil jeg gjøre mitt for å holde meg sprek og fit. Innebærer det å rette på puppestellet i ettertid, så gjør jeg det. Men det er MEG.

   – C

 5. greier ikke logge inn

  1. Fotballfrue

   Det er noen som har vært morsomme, og ødelagt brukeren jeg laget til dere. Men det tar bare et par minutter å lage en egen konto – og det er gratis 🙂

   – C

 6. Christiane

  Jeg mente bare at kroppene våres forandrer seg, og at jeg ikke synes det er naturlig å forvente at kroppen skal se ut som den gjorde før du møtte L.K.(altså tidlig i 20-årene) for alltid. At jeg skrev «singel-Caroline» var bare en kreativ måte å skrive «ung, tidlig i tjue-åra Caroline». Hengepupper var bare et eksempel, og hva du velger å gjøre med dem er selvfølgelig DITT valg. Men skjønte du hva jeg mente om å krysse personlige grenser mhp ting man gjør for å føle seg attraktiv ?

  – C

  1. Fotballfrue

   Ja. Selvfølgelig skjønte jeg det 🙂

   – Caroline

 7. Alternativ

  Takk for at du deler naturlige alternativ til oss! Ikke alle som er like oppdaterte =)

  Ha en smashing bryllupsreise!

 8. Jeg har lest alle kommentarene ovenfor, og jeg føler meg riktig oppgitt.
  Folk har blitt så respektløse for tiden. Det som forundrer meg mest, er at folk tror de bestemmer hvordan du skal bruke dine egne penger. Ut i fra hvordan du fremstår på bloggen, se det ut som om du jobber hardt for pengene dine. En annen ting er at de mener du har blitt sponset.OGSÅ? Hvis de selv hadde blitt tilbudt om sponsing, hadde de ikke nølt ett sekund.Du er mitt største forbilde. Du er pen,barmhjertlig, suksessrik og omtenksom.
  Hvis jeg hadde vært i din situasjon, tror jeg ikke at jeg hadde holdt ut alle haterne.De tåler ikke at andre har det bra. Stå på , og gi blaffen i disse sjalue menneskene. Du er et fantastisk menneske, som kommer til å nå langt.

  Hilsen 14 år gammel jente

  1. Fotballfrue

   Tusen takk for fine ord! Virkelig 🙂

   1. Bare hyggelig:D

 9. Jeg får ikke logget inn med «bloggleser» som brukernavn og passord! hmm :s

  Leppene ble forresten veldig fine 🙂

 10. Har ikke lagt merke til det, men var veldig fint 🙂

 11. oh lord.. jeg blir så matt! Enkelte mennesker her inne er jo rett og slett sinnsyke!

  La nå jenta være i fred, hvem bryr seg egentlig om hun er blitt sponset eller ikke, om hun har andre verdier enn noen har oppfattet tidligere og alt det der?
  Caroline skriver en blogg, en nettside om henne og hennes liv. Har dere ikke et liv selv kanskje?

  Stå på videre frøken, du er en kjempe inspirasjon med føttene godt plantet på jorden!

 12. Veronika

  Åh, jeg er litt skuffet over at du gjorde dette. Selv om det ble naturlig og slik, trodde jeg at du hadde større selvtillit enn dette. Du kan jo se at det ikke er så mange folk som har lagt merke til forskjellen. Men visst det ga deg høgere selvtillit, så var det vel verdt det! : )

  – men stå på du !

  1. Fotballfrue

   Forandring fryder, dette er ikke permanent.

   – C

 13. Kjempe fint! 😀

 14. Utrolig hvor mye dritt folk kan få seg til å skrive.. Kan ikke alle bare bry seg med seg selv å ikke dømme andre for hva de gjør da? Disse stygge komentarene er et tydelig tegn på sjalusi, rett å slett tragisk at folk legger så lite skjul på at de har ekstrem dårlig selvtilit… La folk få fikse på det de vil! Om man føler seg bedre med seg selv så er det toppers! Jeg mener vi skal gjøre det som gjør oss glad jeg 🙂 Det som er viktig.. Hvor mange er det ikke som opererer seg i dag? Det er helt vanlig! Å hver enkelts valg !
  At Caroline sprøyter restylane i leppa si er vel hennes sak og de som ikke liker d kan holde kjeft 🙂

 15. Andrea :D

  Åherregud! Jeg kjenner jeg blir så mektig provosert over mange av kommentarene over her, nå går Caroline ut med at hun har gjort dette,for at hun vil meddele det med lesernesin, så fyker dere i tottene på henne med en gang… Forstår veldig godt om toppbloggerne kutter ut og fortelle om slike ting i livet sitt på bloggen jeg, når folk tar så sykt av…!
  Nå synes jeg folk skal begynne å tenke på at det er ikke VÅRE liv og hva vi synes er rett og galt Caroline og de andre toppbloggerne skriver om,men SITT eget liv. Så voks opp folkens, og finn på andre ting å gjøre enn å hakke ned på andre!

  Håper virkelig ikke du tar til deg denne driten folk skriver og henger seg opp i, det er ditt liv søta! :))

 16. Hei! Jeg må si jeg beundrer deg for å publisere dette innlegget og være så ærlig med oss lesere. Det kan jo godt være mange som vurderer dette selv, uten å vite noe som helst om selve prosessen.
  Og alle negative kommentarer skal du ikke bry deg om. Du er som alle andre; herre over egen kropp. Ingen andres meninger har noe å si når det gjelder DINE valg om DIN kropp. Jeg synes du var vakker fra før, men det gav en liten ekstra glød, det må jeg si. 🙂 Det ser veldig naturlig ut.

  Når det er sagt, så håper jeg ikke at den eneste grunnen til at du gjorde dette var pga kommentarer fra leserne. For du er virkelig nydelig akuratt som du er 🙂 (Men resultatet ble veldig bra!!) ;-D

  1. Hva sa forresten Lars-Kristian? om at du ville det, og angående resultatet? 🙂

 17. hei Caroline, lurer på hvor du har tatt restylane? vil prøve ut det samma til julebordet. Så håper på et svar snart, du er en engel hvis du kan svare. Kan du sende meg en link her med adressa til klinikken, eller på mail? Jo bedre man føler seg jo mer positivt energi man har å spre rundt seg.så go for it.
  Digger bloggen din og deg.. stå på

 18. Jeg synes det ble kjempefint. Men, håper du ikke blir hekta! Litt som med bleking av tenner, silikon og tatto; man får liksom aldri nok.

 19. fashionchikz.blogg.no

  Jeg skjønner meg egentlig på slike folk! Hva er problemet deres? Hvis dere syns ho er et dårlig forbilde for de småjentene, hold de unna bloggen hennes! Og hvis dere ikke liker det hun gjør, hold meningene deres til dere selv enn å motsi henne hele tiden når hun forklarer. Hun har forklart hvorfor hun gjorde det. Og selvom hun mener at kjønnheten kommer fra innsiden så er det jo alltid noe man ikke liker ved utseende sitt? Caroline er kanskje ikke en av dem som sier » oh, fy søren..så stygg kropp jeg har» osvosvv og går rundt og klager på seg selv.. Er det ikke bra at ho faktisk er VELDIG fornøyd med utseende sitt, men at det forsatt var noe hun ville forandre på? Patetiske mennesker!

  Men stå på, caroline:) Du er en kjempe søt jente og jeg liker alt ved deg:)

 20. Men hva er vitsen når ingen ser forskjell 🙂

  1. Fotballfrue

   Fordi jeg ser forskjell 🙂

   – C

 21. jeg kommer ikke inn med det brukernavnet og passordet :s

  1. Fotballfrue

   det er noen som har vært morsomme, og endret det :/ Det er gratis å lage en bruker selv, og tar bare 1-2 minutter 🙂

   – C

 22. Resultatet ble kjempefint! Veldig naturlig 🙂 Men lurer bare på en ting, håper du kan svare! eller egentlig på TO ting, hehe. Hva syns Lars-Kristian om dette? det spm. var ikke rettet negativt, men bare lurte på hvilket syn han hadde på dette, og slikt! ooog, er det 18. års aldersgrense? antar at det er det, men må likevel spørre! ha en fin dag videre 🙂

 23. Herregud, så den episoden av deg på fem! Synes hun der Mina var ei skikkelig kjerring mot deg. Du som er så flott å fin, så kommer hun å bare » jeg hadde en sånn venninne som så ut som deg å hun kastet opp hele tiden» .. noe i den retning. For et menneske. Hvordan hun får sove om natten er for meg et under! Synes du ser smashing ut, både med ut og uten restylan!

 24. ElisabethJ berg

  Syns det ble kjempefint!! 🙂

 25. kamilla

  jeg skjønte ikke det med brukernavn og passord bloggleser :/ får det ikke til

 26. Ulrikke

  Janteloven er desverre sterk her i Norge.
  Endrer man på utseende sitt, er man velykket med ett prosjekt, er man rik eller gjør noe som er litt «hysj-hysj», så blir man snakket dritt om, eller slengt dritt til over tastaturet. Kunne sagt mye om de menneskene som skriver slike kommentarer, men istede vil jeg si:
  – Legg merke til de positive kommentarene og glem de negative.

  Heier på deg(og sarpsborg 08).. Du ser flott ut, både med og uten restylane! 🙂

 27. Hei, måtte bare legge igjen en liten kommentar! Jeg syntes du er ei kjempeflott jente. Hva du gjør med din kropp er ditt valg, men jeg må si meg enig i flere andre over her som syntes du kunne holdt det for deg selv.
  Det har vært ett enormt fokus på leppebehandling på hele topplisten nå, og dere er forbilder for veldig, veldig mange unge jenter.

  Selv om du skriver at dette er helt naturlig og ikke permanent, så er det ikke det det handler om!

  Det handler om å sprenge en grense..

  Første steg på veien er gjerne noe som er betraktet som ufarlig! Som feks å fylle restylane i leppene, og her blir det jo frontet av kjente bloggere i tillegg. Derfra er det kanskje ikke så langt til å gjøre andre kosmetiske inngrep i ansiktet eller på kroppen sin..

 28. Alltid hatt lyst til og prøve restylane selv.
  synes det er veldig dumt at man blir så dømt pga det, ikke alle vil ha fillere i leppen for og se ut som negar kahn.
  Men heller for og jobbe mer med det man har…
  De fleste av oss gjør jo det daglig med sminke, så er det ikke permanent så man kan angre lissom..

  Jg ble mobbet kanske heftigt på barne skolen, og da var det pirking på det som kunne pirkes på.
  Blitt hengende igjen over meg de kommentarene om at overleppen min var så liten at den kunne like gjerne latt være, og at jeg skulle hatt ett matchende underbitt og..

  Enn så lenge så har jeg enda ikke gjort noe med dette da jeg ikke kjenner en flink behandler i bergen, pluss at jeg har DØDS angst for sprøyter.
  Men hadde vært deilig og kunne smilt på bilder framfor og bare lage grimaser fordi jeg har så komplekser for overleppen min som bare «forsvinner».

  Jeg synes uansett det så veldig naturlig og pent ut på deg, viktigste er jo at DU føler deg vel med det..

  kun du som skal bruke ditt ansikt så 😛

 29. hahaa, fail. det er jo ikke no forskjell. er du virkelig seriøs? du SKAL virkelig være mer enn perfekt du!!

 30. Marianne

  Lurer litt på om du har vært fornøyd med å ha restylane?! Har du gjort det på nytt eller har du droppet det?! 🙂 Kjekt å få en liten update, for oss som er litt nysjerrig på restylane! 🙂

 31. Hei og hopp!

  Jeg vil ta det selv, har også en smalere overleppe som du hadde, så tenker å teste ut litt som deg. Er ikke noe galt i det overhodet. Jeg ammer da, så må vente…..kjedelig. Du er fin med og uten, men det er gøy å prøve noe nytt, spesielt når det er ufarlig og forsvinner igjen. Tut og kjør!!!! 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *