Caroline Tester

Da jeg avslørte at jeg ikke brukte ordentlige produkter til håret mitt, men kun produkter jeg har kjøpt på for eksempel Body Shop eller Vita, var det flere av dere som ble ganske rystet. Derfor bestemte jeg meg for å slutte med dette, og har testet ut produkter fra Tigi i noen uker nå.

Det viser seg at mange av dere hadde rett, for å pleie håret med skikkelig proteinrik shampoo & balsam har vist seg å være noe av det lureste jeg har gjort. Jeg har i hvert fall fått mye mer glansfullt hår nå enn hva jeg hadde, i tillegg til at jeg slipper å vaske det så veldig ofte. Selv om jeg trener regelmessig. Dessuten klarer ikke Lars-Kristian å stoppe og lukte på meg. Hihi ?

En god investering. 750 ml. med både shampoo & balsam koster kun 238,- hos Blivakker. De har forresten kampanje på 750 ml. flasker nå, og du får én for 119,-

Skriver du i tillegg koden Caroline i feltet ved utsjekk, vil du få 10 prosent avslag på kjøpet ditt, samme hva du har klikket deg ut.

Vil også legge til at jeg har vært i kontakt med TIGI via mail, og fått bekreftet at de ikke tester på dyr ?

Leverandøren av produktet har betalt for dette innlegget, men omtalen over er basert på mine personlige meninger og erfaringer, uten noen som helst påvirkning fra andre.

117 kommentarer

 1. de ser bra ut! kanskje jeg skal teste..? 🙂

 2. Så bra at du gir lesere rabbat ^_^har ikke testet de, men skal kanskje gjøre det. Det som fristet er fylde i håret. Noe det tynne håret mitt trenger så mye. Jeg bruker balsam fra The Body Shop for tiden, som gir kun volum og fylde, men ikke så mykt hår og ikke så mye glans. Så det blir spennende å prøve noe nytt. Til og med, til billigere pris! 🙂

  1. Fotballfrue

   Det som er så bra er at det er så MYE. Jeg tror aldri jeg kommer til å gå tom :p

   – C

   1. Grethe

    Jeg kjøpte disse i februar og måtte først kjøpe ny nå, så den er drøy ja! Og super god:)
    (Bruker også balsamen som hårkur innimellom.)

   2. Nå ble jeg veldig nysgjerrig på hvordan det virker *løper og kjøper* 😀

   3. eg trener omlag kvar dag, og vaskar difor håret omlag kvar dag, for å ikkje lukte sveitte i omgang med andre menneske på skule, jobb og slik. eg kjøpte ein blå balsam og sjampo i august i fjor. dei gjekk tom førre veke, som tyder at for 119 kroner får du sjampo for eit år. ikkje dumt, ikkje dumt, ikkje dumt.

 3. Visste du at du også kan bruke balsamen som en kur? 🙂

  1. Fotballfrue

   Nei! Takk for tips 🙂

 4. Jeg liker det at du gir oss, leserne, rabbat. Det er så UTROLIG søtt av deg, og jeg bare elsker det at du er villig til å prøve noen nytt bare for at vi skal få din anbefaling.

  Håper du ikke føler det at vi tvinger deg til å «endre» hverdagen din bare fordi vi nesten krever at du skal gi oss din mening om alt, prøve ditten og datten, gjøre ditten og datten.
  Synes du er en bra blogger som alle burde verdsette. 🙂

 5. Så fint at du likte de 🙂 de har vært min favoritt i mage år, men si meg en ting…hvor ofte vasker du håret ditt??
  det anbefalles ikke å vaske hver dag, og mitt lange hår bærer preg av at det vaskes for ofte, men med trening så å si hver dag så føler jeg for å dusje hele meg, ink håret etter trening…hvordan gjør du det??
  Du har et praktfult og glansfult hår *missunnelig ja* 🙂
  🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   Jeg vasker det faktisk ikke oftere enn hver 3. dag. Noen ganger annenhver dag, men prøver å unngå det. Bruker rikelig med varmebeskyttende spray hver dag, samt en hårkur fra Joico 2 ganger i uken også 🙂

   – C

   1. Tidligere har sagt at du vasker håret hver dag pga at du trener så ofte?
    Vasker du ikke håret etter trening lenger?

   2. Fotballfrue

    Ja, jeg gjorde det tidligere, men det blir altfor slitt av all føningen hver dag. Etter at jeg fikk extensions er det mye lettere å holde det rent lenger, selv om jeg trener.

    – C

   3. Camilla

    Hvordan holder du det rent selv om du ikke vasker det etter trening da…? Jeg blir i hvertfall nesten helt våt i håret, særlig helt i hodebunnen av svette og føler meg nødt til å vaske håret etter trening, som jo nesten er hver dag.

   4. Fotballfrue

    Det er helt sikkert forskjell fra person til person hvor mye en svetter. Jeg blir ofte gjennomvåt, men ikke så veldig i hodebunnen. Synes uansett det er viktigst å skåne håret. Vasker jeg det oftere, blir det i så fall lufttørking om jeg har tid.

    – C

   5. blir ikke håret ditt fettete hvis du bare vasker det hver 3. dag?
    bruker du tørrshampo eller noe sånt?

   6. Fotballfrue

    Har aldri slitt med fett hår 🙂

    – C

 6. Kristine

  Hei! Hva syntes du om bærum?:D Super blogg du er flink!!! <3

 7. Tigi sine produkter er grusomme, etter hva jeg har erfart. Nå skal det legges til at jeg har ganske slitt hår, så alle hårtyper takler jo ikke de samme produktene. Men man får ihvertfall mye for pengene, og de dufter himmelsk. De brune Tigi shampoene lukter Baileys 😀

 8. Har brukt de i ett år nå, elsker de 🙂

 9. er også kjempefornøyd med tigi shampoo og balsam. Har i tillegg klikket med meg en joico K-PAK fra blivakker som ligger og venter på meg på postkontoret 😀 gleder meg til å prøve! har du prøvd den?

 10. Har brukt samme serien i 2 år nå. Er kjempe fornøyd 🙂 Bruker også en tørrhårs balsam som man skal ha i håret etter man har dusjet (dvs tørt hår) for og ikke få kruser i håret. Masse fantastiske produkter fra Tigi 😀

 11. Nå ble jeg overbevist!

  Dette er jo faktisk like dyrt eller billig som butikk. 750ml varer jo en liten evighet. Veldig bra at du også tilbyr leserne dine en ekstra rabatt Caroline. Morsom og festlig blogg å følge med på i hverdagen.

 12. Tusen takk for tips! Den skal testes ut;-)

 13. Hei

  Litt feil det du sier der: Ferdige produkter er ikke testet på dyr, men Tigi sier det er umulig å ha oversikt over om ingrediensene er testet på dyr. – dyretesting.no

 14. Lisabeth

  Tusen takk for tipset. Har vært en fan av Tigi produkter lenge nå, så denne skal deffinitivt testes og opp på ønskelista til jul 🙂

  Lurte på om du har en bra fuktighetskrem å andbefale?
  Tusen takk for et super dupert innlegg! 🙂

  1. Fotballfrue

   https://fotballfrue.no/?p=2108 🙂 På kroppen bruker jeg Nivea eller Biotherm – helst sistnevnte.

   – C

   1. Lisabeth

    Tusen takk! 🙂 Dette kommer på handlelista til helga! 🙂

 15. Hva er galt med Body Shop? De har jo utrolig mye bra! Tigi er det merket som bruker mest parfyme og sterk sulfat, men de er jo kjempegode for dem som ikke har sensitiv hodebunn.

  1. takk for tips. tenke kjøpe, men har sensitiv hodebunn så nå skal jeg ligge unna. Dette er viktig info :p

   1. Bodyshop har bra produkter, men ikke til hår. jeg jobber som frisør og anbefaler alle å kjøpe shampo og balsam hos frisøren. det du kjøper på bodyshop og på Ultra inneholder kun såpe og skum og masse parfyme. det er ikke bra for håret. uansett hva som står på shampoen er det ikke bra for håret ditt. Frisørshampoer innheholder fukt og proteiner og er sammensatt på en helt spesiell måte som passer for DITT hår 😉 Men har aldri prøvd TIGI, det vi har på salongen jeg jobber er Kerestase, Redken, SexyHair, Sebastian osv osv.. DET er gode produkter! ANBEFALES 🙂

 16. Du får begge til under 200 kroner på feelunique.com … 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg hadde skrevet feil, 238,- for begge to er det 🙂

   – C

 17. Ah, digger bloggen din, Caroline! Husker første gangen jeg gikk inn på bloggen din da den enda var ganske langt nede på topplisten. Ble avhengig med en gang, og har lest den siden! Du gir meg virkelig så mye inspirasjon i hverdagen, og jeg blir alltid så glad når jeg ser du har postet et nytt innlegg 🙂

  Skal til London neste søndag så kanskje jeg skal gå til innkjøp av nye hårprodukter. Har lenge letet etter hårprodukter som holder på duften, så kanskje denne funker 🙂

  Hvilken varmebeskyttelse bruker du? 🙂

 18. Elsker Tigi sine produkter, har mange av dem, og de varer jo evig!

  Lurte på om du har vurdert videoblogger? Synes ikke det er et stort behov siden du har den beste bloggen i Norge, etter min mening. Den eneste bloggen jeg ikke har blitt lei av etter 2 mnd! Er inne flere ganger daglig og er alltid like herlig å lese hva du skriver, enten det er om trening, Lasse eller bare hverdagen din! Du føles virkerlig som en ekte blogger som ikke bare lever i en boble! 🙂

  Du er også veldig flink til å svare leserne dine på kommentarer og mail, og det er utrolig kjekt! Sendte deg en mail en gang, trodde aldri du kom til å svare på den, men det gjorde du, og det var en lettelse! Du er ikke overflatisk i det hele tatt! Stå på, du er super ! 🙂

  Klem fra Marie i Bergen

  Marie

 19. hehe ja disse produktene er gode, men er faktisk mange som sliter med at håret blir tørt av disse når man da bleiker håret, så kanskje lurt å kjøpe litt mindre flaske for å prøve 🙂 Selv liker jeg disse godt, har tipset om de på bloggen, og så et produkt som er i sammer serie som er helt fantastisk for håret !! 🙂

 20. Moro å lese om testene dine 🙂

 21. ÅÅ de lukter helt fantastisk 🙂 digger blivakker, det er billig å handle der + at flaskene er gigantiske 😉
  har åsså mye billig parfyme for både han og henne på blivakker, kjente merker.

  Jeg bare lurer på en ting ?
  Den lille kjolen du har på deg fra fotoshoten ? har den kommet på nelly ? den var helt NYDELIG..
  Var den så fin i virkligheten som på bildet : ) ?

  1. Fotballfrue

   Den rosa? Jeg har linket til den 🙂 Den var veldig vakker, ja 🙂 Litt stor i strl. bare, men nåler fikser alt 😉

   – C

   1. Helene

    Ja den rosa ja 😉 Jeg trykket på linken men det kom bare error, sikkert bare noe galt med nettet mitt da eller noe, skal prøve igjen etterpå 🙂

   2. Fotballfrue

    Bah, så typisk! Jeg får den opp :O

    – c

 22. Takk for tips, men som noen allerede har nevnt, så er det billigere på feelunique.com, de har gratis frakt, og da slipper du å betale sjokkerende 106 kroner som hos blivakker. For at det skal lønne seg å bestille fra sistnevnte, så må man nesten gå mange sammen :s

  1. Elisabeth

   jeg vet av egen erfaring at bestiller man fra blivakker.no så bestiller man mer eller bestiller sammen med andre og da er frakten null problem 🙂 husk at hvis du bestiller fra utlandet så må man betale toll på varer over 200 kroner også….

   1. Wenche

    feelunique.com betaler faktisk tilbake avgifter for toll og moms! Kjempegreit 🙂

 23. Bevarer den hårfargen for brunetter og? 🙂 Siden det står Blonde, tenkte jeg kanskje det er en annen for brunetter..=)

  1. Fotballfrue

   Kan brukes av brunetter og rødhårede også 🙂

   – C

 24. Hei! Et lite spørsmål; bruker du kun «falske» negler, eller har du naturlige negler? Tenker da på når du får ordnet neglene dine, om du støper nye eller om du bare får manikyr på de «naturlige» neglene dine 🙂

  Stå på, du er et veldig godt forbilde 🙂 Og ikke minst utrolig vakker!!!

  1. Fotballfrue

   Jeg biter negler, så jeg klarer dessverre ikke spare ut min egne. Skulle ønske jeg klarte, men har gitt opp :/

   – C

 25. Jeg har brukt denne siden mars og sverger til denne + at den varer leeenge så trenger ikke å kjøpe shampo så ofte, noe som er fantastisk for lommeboken! 🙂
  Også fantastisk å bruke balsamen til hårkur 🙂

 26. Fantasia

  Takk for kampanjekoden, Caroline;) Jeg valgte disse: https://www.blivakker.no/ProductPage.aspx?prid=4572&pgid=362 og https://www.blivakker.no/ProductPage.aspx?prid=1768&pgid=362! Gleder meg til å prøve dem.

  Ang produktene fra The body shop. Har hørt liknende ting før og selv om produktene ikke er testet ut på dyr, så inneholder hårproduktene veldig mye vann ++. Jeg synes frisørproduktene er drøye i pris til tider, men til gjengjeld holder de lenger og er sunnere for håret.
  Håper jeg blir like fornøyd med mitt kjøp:)

 27. Hei 🙂

  Ville legge igjen en kommentar for en gangs skyld!

  Jeg har lest bliggen din fast siden i sommer, og synes det er fint tidsfordriv etter arbeidstid 🙂
  Du er så flink til å skrive! Liker at du har et såpass vidt spekter av temaer, viktige som uviktige, så stå på!

  Btw, har brukt Dumb Blonde i over ett år, SUPERFORNØYD!

  Hilsen Connie

 28. Er helt avhengig av gode produkter selv, om jeg bruker produkter for volum bare et par ganger merker jeg det på håret mitt med en gang :-p

 29. Hei!
  Takk for gode tips, gleder meg masse til å prøve!! 🙂
  Vet du hvor lenge tilbudet varer forresten?

 30. Heii på deg og takk for mange inspirerende og gode blogginnlegg!
  Jeg har så lyst å teste ut disse produktene selv, men dropper det ettersom Tigi står oppført på den røde lista til dyretesting.no. Se link her:

  https://www.dyretesting.no/forbruker/liste-r0d-alt.html

  Føler kanskje at denne lista er hakket mer troverdig enn opplysninger en får via mail…
  Biotherm står forøvrig på den røde lista også 🙁

 31. Karoline

  Da klikket jeg hjem dette settet 🙂 Håper det kan gi tilbake liv til det hårfargeskadde håret mitt

 32. Lise Furset

  Hei, vil gi deg et tips om den shampoen og balsamen der som jeg selv helt tilfeldig fikk vite av en frisør og er veldig glad for. Ikke bruk den mer enn en gang i uken! Jeg husker ikke helt grunnen, men sjekk det opp med en frisør! Personlig bruker jeg denne en gang i uken og så Redken all soft to ganger i uken ca. Det er lurt å variere shampoo og balsam. En frisør-regel er at man skal bytte hver gang man er tom for en type til en annen, håret blir på en måte immun. Og de flaskene der er så store at man bør ha en annen type i tilegg:)

  1. Haha, håret blir da ikke imunt.. Er som å si at huden din ikke tar til seg fukt hvis du bruker samme krem over lengre tid..
   Og du kan fint bruke den mer enn en gang i uken, min frisør anbefalte denne spesielt til meg, og da visste hun hvor ofte jeg vaske håret 😉

   1. Annette; Lise har nok litt rett i det hun sier. Man burde variere shampoo!

   2. Annette, da bør du høre med en annen frisør også. Jeg sjekket det opp igjen i en salong som kun fører TIGI og Joico, de sa at den shampoen og balsamen er så proteinrik, at man ikke skal bruke den mer enn en gang i uken (max 2) og heller variere med en annen shampoo og balsam som for eksempel går mer på fukt enn å bygge opp håret.
    Du kan samtidig høre om det er lurt å variare og ikke alltid bruke samme shampoo og balsam.

 33. Hei du 🙂
  Jeg bare lurte på om du har prøvd produkter fra Kerastase eller Shu Uemura ?
  Da skal jeg love deg god pleie til håret, fuktighet og ikke minst duft.
  Det er noe av det beste du får for håret på markedet, hvertfall fra Loreal, og skal du ha et flott hår, må hodebunnen være flott ! : )
  Anbefales på det sterkeste å prøve ! 🙂
  Garanti for at du blir fornøyd ( om du såklart får med deg riktig produkt, til ditt hår hjem! (: )
  klem!

 34. Dumb Blonde lukter ikke jordbær, den lukter ananas.

  1. Fotballfrue

   Den rosa lukter jordbær i min nese. . Egentlig er det vel mer en blanding av frukt den lukter 😀 😀 😀

   – C

   1. Ja, det er vel sannsynligvis en blanding av tropiske frukter, men jeg føler at ananaslukten er ganske dominerende.

   2. Emilie

    haha så sykt sært å kverulere på noe sånt.. jeeesus

   3. Andrea

    Ja, svært viktig å poengtere. Det er ananas, Caroline!! IKKE JORDBÆR!!!

   4. He he 🙂

 35. Elisabeth

  Ah, Tigi sine produkter lukter så utrolig himmelsk! Noen av produktene er litt for sterke for min hodebunn, men de som funker er nydelige!
  Må dessverre si at Tigi ikke er 100% garantert dyretestingsfritt. De ferdige produktene er ikke testet på dyr, men de kan visst ikke ha oversikt om ingrediensene er brukt i dyretesting… (noe jeg synes er et merkelig utsagn når det er så mange andre store merker som greier å være 100% fri for dyretesting…)

 36. Caroline, du har jo så fint hår fra før av!
  Men TIgi er helt fantastisk, var morro å se at vi bruker samme shampo:)

  -SofieFie

 37. Du vet vel at hår er dødt, på linje med negler ? Altså, de såkalte proteinene som shampoo’en inneholder legger seg kun på utsiden, og er midlertidig. Håret blir altså ikke reparert. Shampoo fjerner kun vanlig smuss, fett, olje ol som finnes i hodebunnen og rundt hårstråene. Frisørshampoo er dermed like effektive som butikkshampoo. Tigi shampoo inneholder parfyme, som faktisk sliter på det naturlige talget over tid..

  1. Fotballfrue

   Ah. Dere leser er søren ikke lett å tilfredsstille. Alltid noe som er feil 😉 Bruker jeg ikke frisørshampoo er det feil, men bruker jeg frisørshampoo, da er det også feil.

   – C

   1. Jannickake

    Bra du har kommet over på den gode siden, Caroline 😉 Jeg sverger til hildechristina.com til info om alt som har med hud og hår å gjøre 🙂

    Vilde: Om det er slik man ser på det, er zalo enda bedre, da trenger man bare EN dråpe, og kan ha en flaske til neste hundreårsskifte. Den også fjerner smuss, olje og fett.
    Forskjellen på God og Dårlig shampoo i mine øyne er resultatet, hvordan hår og hodebunn føles etter bruk. Om man bruker produkter proppet med SLS og silikoner, vil man da få resultater deretter. I mitt tilfelle betyr dette grusom kløende sår hodebunn. Dette slipper jeg unna om jeg bruker «god» shampoo(trygge ingredienser). Men selvfølgelig, funker det for en, kjør på. For meg funker ikke butikkshampoo eller billighudpleie. Da ser jeg ut som en lusebefengt aknerammet boms.

   2. Skulle ønske det var en I LIKE knapp ved siden av kommentaren din, Jannickake 🙂

  2. Det som er sikkert er at de billige kjøpeshampoene inneholder billig silikon som legger seg som et seigt lag utenpå hårstråene. De dyrere shampoene inneholder også silikon, men av bedre kvalitet. Slik har jeg forstått det. Har ei ung jente her hjemme som før brukte rimelig shampo, men det måtte vi slutte med fordi håret hele tiden så » fett» ut uansett hvor lite/ mye hun dusjet. Når vi fikk frisørshampo til henne har hun fått pent og fint hår. Hun bruker også Tigi sine produkter.

  3. Nathalie

   Nei men hjelpes….nå er jeg spent, hva i alle dager skal man vaske håret med da? Zalo inneholder sikkert det samme det også eller?

 38. Elsker TIGI sine produkter, de lukter så godt. Kjøpte nettopp både shampoo og balsam og har fått mye finere hår etter jeg begynte å bruke de. Styling produktene til TIGI lukter også sikkelig godt, mm.
  Må også ta med at jeg elsker blivakker.no, så utrolig bra utvalg og mange gode tilbud på priser som allerede er lave det gjør en student glad 😀

 39. HEii <3
  Baare lurte, spiste du noe av den maten eller godteriet fra den nelly- dagen?
  haha…sorry, vet jeg er utrolig nyskjerrig.
  Men du er nydelig, og digger bloggen din 🙂
  Hadde blitt utrolig glad hvis du skrev hvor mye godteri eller noe du spiste, sånn at jeg klarer å få enda mer motiasjon.
  (sorry vet det er frekt å spørre om, og at mange mener jeg ikke har noe med det, noe som forsåvidt er sant)..

 40. Hei Caroline! Kanskje dette blir et litt for personlig spørsmål, men jeg prøver meg. Hvor mye koster ringen din? Kunne absolutt tenkt meg en sånn selv en dag, men lurer på om det er en urealistisk tankegang?
  Skjønner om du ikke vil dele prisen, men kan du såfall bare skrive høy eller normal-pris? sånn at jeg skjønner sånn ca;)

  Du har en FANTASTISK blogg! stå på! ( Dette er ikke smisk for å få deg til å si prisen;) ) hehe!

  Klem Marthe

 41. kjempefin blogg, jeg digger den !

  kunne du kanskje skrive et innlegg om piercingen din? 🙂 🙂

 42. kristine

  jeg har akkurat den 😀 den er kjempegod, men jeg er snart tom for shampoo så må vel gå en tur innom blivakker 😀

 43. Tigi sine produkter er grusomme etter min erfaring. De er alt for sterkt parfymert, men de lukter jo himmelsk også da:) Jeg begynner å klø og flasse etter kun få vask. Det kommer vel an på hvor sensitiv hodebunnen er I guess.

  Kjempebra blogg forresten:)

  1. Jeg har veldig sensitiv hodebunn, og har ikke hatt noe problemer 🙂 Men folk har forsjellig hår, sånn er det bare.. 🙂

 44. Hvorfor i all verden synes noen det er feil at du ikke bruker frisør shampoo? Er det noe å være rystet over? Ganske mange prosent her i Norge bruker nok normal shampoo, så hvorfor skulle ikke du?

 45. Jeg har brukt den shampooen i over et år nå og elsker den! Finnes ikke bedre shampo for håret, særlig nå om vinteren=)

 46. Jeg hadde det likt deg, brukte butikk shampoo og balsam, så byttet jeg.
  Det er helt fantastisk! Jeg har prøvd det meste fra Bed Head, anbefaler også Catwalk 🙂 Som er Tigi sin serie. Lukter også himmelsk! Jeg har en hel hylle med bare produkter, og nesten kun bed head. Jeg har ikke brukt annen shampo pa 3 år, ikke for en dag en gang!

  Nå bruker jeg sexy hair sin shampoo pg balsam, og anbefaler den virkelig 🙂 De flaskene er enda større 🙂
  1000 ml, og selges på blivakker 🙂

 47. Du burde prøve Paul Mitchell sine produkter, de er kjempegode! I alle fall på mitt behandlede hår. Brukte Joico K-pak før og var veldig fornøyd med de, men ved en tilfeldighet så prøvde jeg Paul Mitchell og har ikke byttet tilbake. Paul Mitchell tester heller ikke på dyr! Noe som er det viktigste ved all kosmetikk! 🙂

 48. Har kjøpt de nå 😀

 49. Jeg bruker akkurat de der selv, faktisk! Veldig fornøyd, og jeg har de i nesten et halvt år!
  Bedhead lukter så fantastisk godt! Sist handlet jeg inn 5 forskjellige leave-in produkter og hårkurer og slik bare for å teste. Anbefales.
  Brukte også å handle fra blivakker, men på bedhead er de ofte billigere på blush.no har jeg merket. Frakten er billigere også. 😉

 50. Bruker den shampoen og de har også bra priser på samme produktene hos Blush.no 🙂

 51. marianne

  da har jeg klikket hjem shampoo, balsam og hårkur.. Hva er dette med at man kan bruke balsamen som hårkur??

  Uansett, takk for godt tips og ekstra 10 % rabatt =)

  1. Fotballfrue

   Usikker, jeg bruker balsam som balsam, og en hårkur ved siden av 🙂

   – C

 52. har brukt disse over lengre tid, og de er fantastiske! varer ekstremt lenge og lukten holder seg HELE dagen^^ elsk

 53. Takker for tips 🙂 Selv er jeg brunette så denne sjampoen er kanskje ikke ideell for meg, men en fin gave til mine blonde venninner!

 54. Takk for tipset Caroline!! Nå har jeg vært å bestillt meg litt stesj! 😀 Hurra, billig ble det også. Og ellers har du en flott blogg <3

 55. Jeg har brukt Tigi Bed Head Control Freak i mange år. Den lukter godt og er forsåvidt bra. Men jeg tror det viktigste er å variere hvilken shampoo/balsam man bruker så ikke håret «går lei». Så bruk en annen shampoo feks 1-2 ganger i uken. Det funker hvertfall bra på mitt hår!

  Og disse flaskene varer leeeenge. Mitt problem er alltid at shampoflasken blir tom mens balsamflasken fortsatt er halvfull (jeg pleier å kjøpe 2-pack) 😛

 56. Gu så bra 😀
  Ble glad nå, og kjempe bra at du merker forskjell selv også.
  Og joico sin kur er fantastisk!!
  – love

 57. Om du kjøper på blivakker.no, så er det mye billigere! Tror det er 99,- for én flaske eller noe ; )

  1. Fotballfrue

   Dette er fra Blivakker.no, det koster 119,- pr.flaske 🙂

   . C

 58. Må man betale for frakt eller toll hvis man bestiller fra blivakker.no?

  ps!! fantastisk blogg!!

 59. Har brukt dette lenge og er strålende fornøyd, men visste du at det også finnest TIGI PETHEAD? (Altså shampoo for hunder) Det er kult det!

 60. Caroline, nå som du ennå er inne på shampoo. pureology er desidert det beste merket EVER. Den innehåller heller inget sulfat! Virkelig noe du burde pröve. Jeg har prövd de aller fleste merker som finns, alt fra L’oreal til Kerastase og Redken. Pureology er BEST!!!!..

 61. TIGI hevder til PETA at de er dyrevennlige når de spør, men når PETA spør om de vi «delta» i kvalitetssikringen på at de er dyrevennlige, dvs at PETA får innsyn eller noe så svarer ikke TIGI dem lengre, så det er tydeligvis noe muffens der. John Master Organic er organiske produkter du får billig billig på feelunique.com, håret blir superrent! De fleste frisør og butikkprodukter inneholder SLS (sulfate) et eller annet som kan irritere hodebunnen etterhvert.

  Hvorfor svarer du ingen av de som kommenterer at TIGI ikke er dyrevennlig? Har du en avtale med blivakker.no som gjør du ikke kan si noe annet om produktene de fører?

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke noen avtale med noen, men jeg forholder meg kun til det TIGI har informert meg om. De vil ikke ta ansvar for underleverandører uten at de kan være 100 % sikker. De tester i hvert fall ikke noen av produktene sine på dyr.

   – C

 62. Haha, synes det er utrolig at folk faktisk kritiserer deg for hvilken shampo og lignende du bruker. Selv har frisøren min sagt at det ikke finnes noen shampo, hårkurer og lignende, som reparerer håret. Spesielt slitte tupper kan ikke repareres med noe som helst, kun ved hårklipp.

  Selv bruker jeg mange forskjellige shampoer. For tiden bruker jeg uten parfyme eller noe som helst, som er mild mot hud og hår, fordi jeg sliter med eksem. Ellers pleier jeg rett og slett å velge etter lukt.

  Bruker også Cutrinprodukter fra frisør, men akkurat shampo, som man bruker så ofte, er jeg ikke interesset i å legge så mye penger i. Derimot vil jeg anbefale hårkuren fra Cutrin, håret blir kjempe mykt, fullstendig tuggefritt og glatt. Bruker også et serum et par ganger i uken, som man tar i tørket hår. Og varmebeskyttende spray, de gangene jeg føner og retter ut håret. De er jeg veldig fornøyd med, veldig drøye i bruken. Godt lukter de også. 🙂

 63. Åh, jeg hadde lest på ei sånn liste at Tigi testet på dyr, så nå ble jeg glad 😀

 64. Hei, jeg lurte på hvilken hårkur du brukte fra Joico? Hva heter den?

  1. det lurer jeg på også!!?

   1. Fotballfrue

    Det kommer en produktanmeldelse av denne hårkuren neste uke. Den er fra Joico – K-pak.

    – C

 65. Kristine

  Den sjampoeen og balsamen er ikke noe bra! Dn gjorde håret mitt tørt og glansløst. Dette er ikke noe jeg sier for å være en vrien leser, men jeg sier det for å advare dere mot å gjøre et dårlig kjøp. Lukten forsvinner når du putter produktet i håret og vasker det ut. Det er mye produkt som varer lenge, men hv er vitsen med masse produkt når du like så godt kan kjøpe en billig jordbærsjampoo på matbutikken. Caroline er nok litt for kjøpt og betalt av alle disse skjønnhetssidene til at dere lesere burde tro på alle prduktanmeldelsene hennes! Husk at hun har fått disse produktene!

  1. Fotballfrue

   Mamma har alltid brukt disse produktene, det var hun som anbefalte disse til meg. Håret mitt har aldri vært så glansfullt og luktet så godt som nå. Jeg TAKLER IKKE at du skal skrive ting som dette. Herregud! Ingen kan noen gang kjøpe og betale meg! Testene jeg skriver er basert på noe jeg har testet ut i 3 uker eller mer. Jeg ville ALDRI løyet for noen av dere. Tror du virkelig jeg er interessert i å miste troverdigheten? Alle har da forskjellige hårtyper. Kanskje noe du bruker og synes funker, ikke passer til mitt hår? Har du tenkt på det? Og jeg LOVER deg! Lukten blir i håret i opp til 2-3 dager. Jeg håper noen av dere andre som leser dette, og som har prøvd produktene, kan bekrefte at jeg ikke lyver. Er det mulig???

   – C

 66. Henriette

  heisann:) har samme selv, bestillte i juli, har forsatt samme flaskene, utrolig gode både på glans, vask og lukt! ELSKER DEM!!:) et bittelite tips: https://www.blush.no/p-2537-dumb-blonde-shampoo-og-balsam-2x750ml.aspx
  Kan bestille derfra også, der er ofte tilbud på både hårprodukter, hudprodukter, parafyme og myemye mer! Elsker den siden! Og som jeg så noen hadde kommentert ovenfor: balsamen er kjempeflott å bruke som hårkur en eller flere ganger i uken, håret blir silkemykt og deilig! Prøvd det?:)
  Helt til slutt vil jeg bare si at du Caroline, du er et fantastisk menneske! Blir så inspirert av å lese bloggen din, har fulgt med ca et år nå, og håper på flere år!:) Har faktisk begynt og trene etter at jeg leste bloggen din, og føler meg mye bedre og mer komfortabel med kroppen min. Tusen takk caroline, for den du er <3

 67. Helt enig, jeg også eelsker de produktene. Men, må anbefale deg noe annet fra TIGI også som man får billig. Det er TIGI Catwalk Headshot. Den store pakka med 1 shampoo og 1 balsam. De lukter også HIMMELSKT av bl.a mint. Håret lukter sånn da i flere dager. Og den er beregna til hår som er tørt. Superbra. Burde teste den altså… 🙂 Ellers, så anbefaler jeg L’oreal sin Silver Shampoo, den er suuperbra for å fjerne gulskjær i blondt hår, for å skape en kaldere farge. Jeg er helt hekta på frisørprodukter, bruker ikke annet. Kan ikke heller, jeg har et veeeldig tjukt hår og det har rett og slett blitt litt bortskjemt 😀

 68. Ååå, nå vart jeg glad!!:)
  Hørte at Tigi testet på dyr så sluttet med produktene.. Men om de ikke tester på dyr skal jeg bestille meg sporenstraks! Det er definitivt de beste shampoene og balsamene jeg har brukt!:)

 69. Har brukt denne shampoen og balsamen en stund, og for ikke så lenge siden begynte jeg med «superstar» fra samme serie. Herregud så godt det lukter! Lukter en blanding av jordbær og vanilje, og blir nesten ikke noen floker av det. Synes faktisk superstar er mye bedre enn dumb blonde! Og faktisk, så er det tilbud på blush.no (billigere enn blivakker) akkurat nå.

 70. Lisa-Mari

  Hei!
  Bruker selv TIGI sin shampoo og balsam for brunetter pluss hårstyling-produkter. Er veldig fornøyd.

 71. Hei hei!
  Vet ikke om noen her allerede har sagt det eller har opplevd det samme, men i alle fall etter at jeg hadde brukt denne shampoen og balsamen (Dumb Blonde) i ca. 1-2 uker begynte jeg å klø i hodet. Etter hvert begynte jeg å klø overalt på kroppen, spesielt på armene, og det utviklet seg til utslett både på høyre arm og i ansiktet + at jeg fikk noen røde prikker her og der.

  Jeg liker shampoen og balsamen veldig godt. Lukter helt fantastisk og virker kjempe bra på håret! Så derfor ble jeg virkelig skuffet da dette skjedde, men jeg har også noen andre shampoer og balsamer fra Tigi som jeg ikke reagerer på. Så det er bra!

  Jaja..Ville bare si ifra jeg, og håper det ikke skjer med deg!:)

 72. Hei, Caroline! Jeg er fast følger av bloggen din, og er en av de som også er opptatt av at ting ikke skal være testet på dyr. Ser du har skrevet et spørsmålstegn her, der det står om at det ikke tester på dyr. Men i appen «Dyretestet» fra Dyrevernalliansen, så er dette merket på den røde listen det står at ferdige produkter ikke er testet på dyr, men Tigi sier det er umulig å ha oversikt over om ingrediensene er testet på dyr. Bare sånn for å få det oppklart, hehe ^^

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *