Svar på spørsmål del III

Vil du karakterisere ekteskapet deres som perfekt? Det ser sånn ut!
We are in love! Da er alt perfekt ? Men nå har vi jo ikke vært gift så veldig lenge, så om det fortsatt er som dette femten år frem i tid, da skal jeg være fornøyd. Vi har selvfølgelig dårlige dager som alle andre vi også, som for eksempel de dagene hvor jeg har lyst til å slenge alt som heter playstation og fotball ut av vinduet. Menn altså.

Kjenner folk deg igjen på gata?
Ja, det skjer oftere og oftere for tiden. Jeg synes det er kjemperart, men også veldig hyggelig.

Fikk du gode karakterer på ungdomskolen?
Ja, det gjorde jeg. Karakterer har alltid betydd veldig mye for meg, også har jeg har alltid vært veldig glad i skolen, lekser og lesing. Men gymkarakteren min var faktisk i faresonen en periode i åttende klasse. Læreren min måtte dra meg til side og snakke med meg, for hun var i ferd med å gi meg en 4’er. Da fikk jeg panikk, tok meg sammen, og ble glad i gym. Og i dag, vel. Dere vet jo hvor mye jeg elsker å trene i dag!

Har du noen tips til koselige ting en kan gjøre når en er alene? Jeg har en samboer som ofte er veldig optatt, og jeg kjeder meg sånn når jeg er alene. Hva bruker du å gjøre når din mann er opptatt eller på trening?
Jeg er faktisk veldig glad i litt alenetid, og de gangene han er opptatt med andre ting enn meg, passer jeg på å gjøre ting som han ikke er så glad i. Det kan være å se en hel sesong med Gossip Girl eller Sex&Singelliv, ta fotbad og ansiktsmaske, lakkere negler, øve meg på å bli bedre til å bake (så får han bakst når han kommer hjem), lese om sladder & fashion på nett og i blader – rett og slett bare kose meg og gjøre jenteting. Han drar jo til La Mange og Marbella på treningsleir i januar / februar, og da er jeg alene i flere uker. Da blir jeg fort lei av å gjøre jenteting, og synes ikke det er like stats å være alene. Heldigvis er det mye selskap i hundene, men jeg pleier å benytte anledningen til å pleie vennskap med venninne mine, dra på kino og kafé med dem, og ha masse jentekvelder.

Hvor gammel var du da du møtte Lars-Kristian?
Jeg traff Lars-Kristian i april 2007. Da var jeg 20 år ?

Hvor kjøpte du de flotte, grå Louboutinskoene dine som du hadde sammen med den gule kjolen i bryllupet?
De er ikke fra Herr Louboutin, men fra Karen Millen. Jeg kjøpte dem på Paleet her i Oslo.


Du har et par RayBan pilotbriller, hvor har du kjøpt dem?
De kjøpte jeg på Tatler i Oslo.

Kan du skrive et innlegg om julebord? Nå er det ikke lenge til julebords-sesongen er her, og jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal kle meg. Kanskje du kan gi tips til kjoler og pynt & stæsj til denne anledningen?
Du leser tankene mine! Et slikt innlegg kommer i morgen tidlig 🙂

Hvordan var du som ungdom? Hadde du mange kjærester, og festet mye? Røykte eller snuste du?
Jeg var vel en normal ungdom. Pliktoppfyllende, og med en ganske stor vennegjeng, som festet i helgene. Jeg var 15 år da jeg tok min første slurk med alkohol, og ble full av fire Tuborg som jeg og Elise tvang nedpå sammen med en hel haug smågodt. 
Jeg hadde ikke mange kjærester, men var i noen forhold. Det lengste fra jeg var 15 til jeg ble 18. Jeg har aldri verken smakt røyk eller snus, og sånn har jeg tenkt til å fortsette.

Jeg lurer egentlig på hvorfor du ikke varierer treningen din mer? Siden du nesten bare løper? Finnes jo utrolig mange gøye gruppetimer på treningssentere.
Jeg var mye på gruppetimer i begynnelsen, spesielt likte jeg HøyPuls, StramOpp, MageRygg og diverse spinningtimer. Før kunne jeg virkelig ikke fordra å løpe, men da gruppetimene ble til rutine, og ellipsemaskinen bare var gørr, måtte jeg ty til andre midler. I dag er mølla min beste venn! Jeg blir ikke lei.

Har du noen tips til hvordan jeg kan trene når jeg har menstruasjon?
Akkurat som vanlig 😀 Mensen er ingen hindring. Har du store smerter, anbefaler jeg å stå over treningen, men ha i tankene at trening i mange tilfeller kan hjelpe på smertene.

Kan du poste bilder av deg fra du var yngre (13-18)?
Alle bildene fra jeg var yngre er hjemme i Sarpsborg, men her er et jeg hadde på dataen. Er rundt 16 her, på ferie i Hellas.

Jeg har et spørsmål i forhold til gifteringen din. Den er jo så flott, og det jeg lurer på er om du bruker den hele tiden uansett hva du gjør? Har du den på når du trener for eksempel? Selv pleier jeg å ta av meg alle smykker under trening siden jeg blir så svett.
Det er ikke til å stikke under en stol at jeg også blir VELDIG svett når jeg trener. Men jeg tar likevel aldri av meg ringen. Den er på, uansett. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare liker ikke å ta den av meg. Lasse derimot, tar den av seg ganske ofte. Når han spiller FIFA, ordner håret, lager mat også videre. Jeg er nok litt redd for å miste min.

Hva tenker du om fremtiden, har du en drøm om hva som skal skje? Et fremtidig sted du vil bo, jobb?
Alle har vel drømmer, og jeg er intet unntak. Jeg er veldig fornøyd med livssituasjonen min akkurat nå, men jeg har alltid hatt en drøm om å bo i Italia eller Paris. Der skal vi stifte familie, jeg skal jobbe i et fashion magazine, og kjøpe brød som jeg bærer under armen på vei hjem fra jobb.

Hvordan klarer du å holde huden din så fin?
Jeg renser huden min morgen og kveld. Uansett om jeg står med den ene foten i drømmeland, skal sminken alltid av. Ellers får jeg angst, og mareritt. Andre «hudregler» jeg følger

 • jeg smører hele kroppen med fuktighetskrem hver eneste dag, både morgen og kveld
 • jeg bruker peeling og ansiktsmaske 1-2 ganger i uken
 • jeg bruker aldri sminke i solen, og sover heller aldri med sminke. Det er fyfy, og forferdelig usunt
 • jeg renser ansiktet hver kveld før jeg legger meg, og bruker både ansiktskrem og øyekrem

Jeg skal snart gifte meg, og lurte på om du kunne gitt meg noen tips når det gjelder en bra vannfast maskara. Jeg er av den som har dådyrøyne, og trenger da en maskara som gir meg lange fyldige vipper.
Jeg brukte en fra Barry M da jeg giftet meg, og var veldig fornøyd.


Jeg lurer på hva slags sminke du bruker til hverdags?
Jeg har akkurat gått inn i en videre avtale med Coverbrands, så det blir ikke lenge til det kommer innlegg om hverdagssminken min. Jeg bruker veldig mange produkter fra blant annet Smashbox. Kommer til å dele opp disse innleggene på samme måte som da jeg testet bryllupssminke.

Hvilke sko er dine favoritter?
Jeg ELSKER alle Loboutinskoene mine, og har planer om å gå til innkjøp av et par til om ikke lenge ?

Hva heter modellen til den hvit Bergansjakken din?
Det er en Bergans Rena Lady dunjakke.

Jeg finner ikke igjen det innlegget hvor du postet et bilde av toalettmappen din, kan vi få se den igjen?

Fra Coverbrands / Lulu’s

74 kommentarer

 1. Emilie Ness Olsen

  Hei Caroline 🙂 du har en super blogg! er innom hver dag 🙂

  Har du noen erfaring med bestilling av klær fra Topshop.com??

 2. Hudpleier

  Hvis du er redd for å bruke sminke i solen, så vil jeg anbefale bareMinerals(i.d)! Den er det jo solfaktor 15 i også 🙂

 3. All den tiden du bruker på oss lesere, på å svare på til og med personlige spørsmål gjør denne bloggen spesiell og blir lagt merke til. Og det sier at du absolutt er jordnær og ikke overfladisk, slik jeg har sett folk har skrevet. Da hadde du ikke brydd deg om leserne dine da, noe som du absolutt gjør:)

  Har derfor gitt deg en blog award, og håper du forstår at du fortjener den 🙂

  – Daglig leser 🙂

 4. Elsker måten du skriver på, stå på! 😀

 5. Hei Caroline! Kanskje dette blir et litt for personlig spørsmål, men jeg prøver meg. Hvor mye koster ringen din? Kunne absolutt tenkt meg en sånn selv en dag, men lurer på om det er en urealistisk tankegang?
  Skjønner om du ikke vil dele prisen, men kan du såfall bare skrive høy eller normal-pris? sånn at jeg skjønner sånn ca;)

  Du har en FANTASTISK blogg! stå på! ( Dette er ikke smisk for å få deg til å si prisen;) ) hehe!

  Klem Marthe

 6. Heihei! Jeg er som deg, ELSKER sko! Har eget walk in closet for skoene mine. Men det jeg har problem med er at hælene blir så fort slitte!! Jeg kan bruke skoene 3-4 ganger på byen så er de nesten nedslitte til spikeren. Kan du gi noen tipsom hvordan man kan styrke hælene?

  Mvh Maren 🙂

 7. Camilla

  kan du begynne med video blogg?
  kan du legge ut en sminke video fra når du sminker deg om morgnen?

 8. Hej jättefinblogg!:D Du kan gärna kolla in i min om du vill/har lust. Vi kan ju följa varandra via bloglvin:D Söt hund!:D Hör gärna av dig på min blogg!

 9. Hei, du har en kjempe fin blogg. Ang. det med playstation og fotball. Har du noen tips eller triks som får han til å slutte å tilbringe fem timer om dagen på å spille FIFA? Samboeren min er sånn og jeg tror jeg kommer til å bli gal:P Han står opp to timer før han trenger å gå på jobb for å spille FIFA og når han ikke spiller FIFA sitter han på pcèn og spiller FM (Football manager) Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre, har ikke lyst til å nekte han det å være kjiip å bitchy, og har heller ikke alltid bedre alternativer til hva vi kan gjøre unntatt å «snakke», noe som ikke klarer å utkonkurere FIFA. Jeg venter på svar og prøver å ikke gå løs på playsationen og den nye flatskjermen hans (som han forøverig kjøpte mens jeg var i Praha)i mellomtiden.

 10. Lurte på noe angående gifteringen din. Den er så nydelig. Er det den samme som forlovelseringen, eller fikk du to? Kjempe flott blogg du har 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *