Svar på spørsmål del III

Vil du karakterisere ekteskapet deres som perfekt? Det ser sånn ut!
We are in love! Da er alt perfekt ? Men nå har vi jo ikke vært gift så veldig lenge, så om det fortsatt er som dette femten år frem i tid, da skal jeg være fornøyd. Vi har selvfølgelig dårlige dager som alle andre vi også, som for eksempel de dagene hvor jeg har lyst til å slenge alt som heter playstation og fotball ut av vinduet. Menn altså.

Kjenner folk deg igjen på gata?
Ja, det skjer oftere og oftere for tiden. Jeg synes det er kjemperart, men også veldig hyggelig.

Fikk du gode karakterer på ungdomskolen?
Ja, det gjorde jeg. Karakterer har alltid betydd veldig mye for meg, også har jeg har alltid vært veldig glad i skolen, lekser og lesing. Men gymkarakteren min var faktisk i faresonen en periode i åttende klasse. Læreren min måtte dra meg til side og snakke med meg, for hun var i ferd med å gi meg en 4’er. Da fikk jeg panikk, tok meg sammen, og ble glad i gym. Og i dag, vel. Dere vet jo hvor mye jeg elsker å trene i dag!

Har du noen tips til koselige ting en kan gjøre når en er alene? Jeg har en samboer som ofte er veldig optatt, og jeg kjeder meg sånn når jeg er alene. Hva bruker du å gjøre når din mann er opptatt eller på trening?
Jeg er faktisk veldig glad i litt alenetid, og de gangene han er opptatt med andre ting enn meg, passer jeg på å gjøre ting som han ikke er så glad i. Det kan være å se en hel sesong med Gossip Girl eller Sex&Singelliv, ta fotbad og ansiktsmaske, lakkere negler, øve meg på å bli bedre til å bake (så får han bakst når han kommer hjem), lese om sladder & fashion på nett og i blader – rett og slett bare kose meg og gjøre jenteting. Han drar jo til La Mange og Marbella på treningsleir i januar / februar, og da er jeg alene i flere uker. Da blir jeg fort lei av å gjøre jenteting, og synes ikke det er like stats å være alene. Heldigvis er det mye selskap i hundene, men jeg pleier å benytte anledningen til å pleie vennskap med venninne mine, dra på kino og kafé med dem, og ha masse jentekvelder.

Hvor gammel var du da du møtte Lars-Kristian?
Jeg traff Lars-Kristian i april 2007. Da var jeg 20 år ?

Hvor kjøpte du de flotte, grå Louboutinskoene dine som du hadde sammen med den gule kjolen i bryllupet?
De er ikke fra Herr Louboutin, men fra Karen Millen. Jeg kjøpte dem på Paleet her i Oslo.


Du har et par RayBan pilotbriller, hvor har du kjøpt dem?
De kjøpte jeg på Tatler i Oslo.

Kan du skrive et innlegg om julebord? Nå er det ikke lenge til julebords-sesongen er her, og jeg har ikke peiling på hvordan jeg skal kle meg. Kanskje du kan gi tips til kjoler og pynt & stæsj til denne anledningen?
Du leser tankene mine! Et slikt innlegg kommer i morgen tidlig 🙂

Hvordan var du som ungdom? Hadde du mange kjærester, og festet mye? Røykte eller snuste du?
Jeg var vel en normal ungdom. Pliktoppfyllende, og med en ganske stor vennegjeng, som festet i helgene. Jeg var 15 år da jeg tok min første slurk med alkohol, og ble full av fire Tuborg som jeg og Elise tvang nedpå sammen med en hel haug smågodt. 
Jeg hadde ikke mange kjærester, men var i noen forhold. Det lengste fra jeg var 15 til jeg ble 18. Jeg har aldri verken smakt røyk eller snus, og sånn har jeg tenkt til å fortsette.

Jeg lurer egentlig på hvorfor du ikke varierer treningen din mer? Siden du nesten bare løper? Finnes jo utrolig mange gøye gruppetimer på treningssentere.
Jeg var mye på gruppetimer i begynnelsen, spesielt likte jeg HøyPuls, StramOpp, MageRygg og diverse spinningtimer. Før kunne jeg virkelig ikke fordra å løpe, men da gruppetimene ble til rutine, og ellipsemaskinen bare var gørr, måtte jeg ty til andre midler. I dag er mølla min beste venn! Jeg blir ikke lei.

Har du noen tips til hvordan jeg kan trene når jeg har menstruasjon?
Akkurat som vanlig 😀 Mensen er ingen hindring. Har du store smerter, anbefaler jeg å stå over treningen, men ha i tankene at trening i mange tilfeller kan hjelpe på smertene.

Kan du poste bilder av deg fra du var yngre (13-18)?
Alle bildene fra jeg var yngre er hjemme i Sarpsborg, men her er et jeg hadde på dataen. Er rundt 16 her, på ferie i Hellas.

Jeg har et spørsmål i forhold til gifteringen din. Den er jo så flott, og det jeg lurer på er om du bruker den hele tiden uansett hva du gjør? Har du den på når du trener for eksempel? Selv pleier jeg å ta av meg alle smykker under trening siden jeg blir så svett.
Det er ikke til å stikke under en stol at jeg også blir VELDIG svett når jeg trener. Men jeg tar likevel aldri av meg ringen. Den er på, uansett. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare liker ikke å ta den av meg. Lasse derimot, tar den av seg ganske ofte. Når han spiller FIFA, ordner håret, lager mat også videre. Jeg er nok litt redd for å miste min.

Hva tenker du om fremtiden, har du en drøm om hva som skal skje? Et fremtidig sted du vil bo, jobb?
Alle har vel drømmer, og jeg er intet unntak. Jeg er veldig fornøyd med livssituasjonen min akkurat nå, men jeg har alltid hatt en drøm om å bo i Italia eller Paris. Der skal vi stifte familie, jeg skal jobbe i et fashion magazine, og kjøpe brød som jeg bærer under armen på vei hjem fra jobb.

Hvordan klarer du å holde huden din så fin?
Jeg renser huden min morgen og kveld. Uansett om jeg står med den ene foten i drømmeland, skal sminken alltid av. Ellers får jeg angst, og mareritt. Andre «hudregler» jeg følger

 • jeg smører hele kroppen med fuktighetskrem hver eneste dag, både morgen og kveld
 • jeg bruker peeling og ansiktsmaske 1-2 ganger i uken
 • jeg bruker aldri sminke i solen, og sover heller aldri med sminke. Det er fyfy, og forferdelig usunt
 • jeg renser ansiktet hver kveld før jeg legger meg, og bruker både ansiktskrem og øyekrem

Jeg skal snart gifte meg, og lurte på om du kunne gitt meg noen tips når det gjelder en bra vannfast maskara. Jeg er av den som har dådyrøyne, og trenger da en maskara som gir meg lange fyldige vipper.
Jeg brukte en fra Barry M da jeg giftet meg, og var veldig fornøyd.


Jeg lurer på hva slags sminke du bruker til hverdags?
Jeg har akkurat gått inn i en videre avtale med Coverbrands, så det blir ikke lenge til det kommer innlegg om hverdagssminken min. Jeg bruker veldig mange produkter fra blant annet Smashbox. Kommer til å dele opp disse innleggene på samme måte som da jeg testet bryllupssminke.

Hvilke sko er dine favoritter?
Jeg ELSKER alle Loboutinskoene mine, og har planer om å gå til innkjøp av et par til om ikke lenge ?

Hva heter modellen til den hvit Bergansjakken din?
Det er en Bergans Rena Lady dunjakke.

Jeg finner ikke igjen det innlegget hvor du postet et bilde av toalettmappen din, kan vi få se den igjen?

Fra Coverbrands / Lulu’s

74 kommentarer

 1. Gøy å lære mer om deg!
  Dette er min favorittblogg, gleder meg til å lese den hver dag 🙂

  -Emma
  Makeupconfessions.blogspot.com

 2. Kjempe bra svart ;- ) Kommer det en del 4 også? 😀

  Elsker bloggen din!

  1. Fotballfrue

   Ja, siste delen blir vel nr. 4 tror jeg 🙂

   – C

 3. Julianne

  Du er så ekstremt flink til å svare på spørsmål, Caroline! Jeg beundrer deg så utrolig mye, og jeg kan vel si at du er mitt forbilde! 🙂 Tusen takk for at du har denne bloggen!

 4. Så flink du er – Det er ikke ofte at «spørsmålsrunder» er så interessante og velreflekterte! Forfriskende å lese en blogg uten stavefeil og meningsløse setninger 🙂

 5. Bra reklame for toalettmappen, jeg måtte bare bestille den :p så helt perfekt ut. 😀 Hvor stor er den ca?

 6. De Louboutinskoene du brukte i bryllupet er helt nydelige! 🙂

 7. Perfekte svar på spørsmålsrunde 😀

 8. Benedicte

  Fantastisk med alle bildene syns jeg 🙂
  SÅ vet jeg HVA det er snakk om liksom… Genialt.. I LIKE <3

 9. Så mye interessant! 😀 Liker å lese svar på spørsmål.
  Oi, du kledde boblejakke kjempe bra! 🙂 Du kler det meste.

  V<r super artig å se et gammelt bilde av deg. Håper det kommer flere 😀

 10. Du er utrolig flink!
  Men jeg lurte på en ting, hehe kan være det er jeg som ikke følger med da, men jaja!
  Er Lasse den samme som Lars-Kristian?
  Og isåfall hva er navnet og hvorfor bruker du litt av begge? 🙂

  Klem Katrine

 11. kanskje vi kan legge inn en søk funksjon i bloggen din også, så kan folk finne frem til ting de ønsker å lese litt enklere 🙂

  1. Fotballfrue

   Det hadde ikke vært så dumt, noen som vet hvordan man gjør det? 🙂

   – C

   1. Jaa, søkefunksjon hadde vore knall!! Få ein flink datamann til å hjelpe deg 😉

   2. Bare et tips:P Hvis du holder inne Ctrl + F kommer det opp en søkemotor under favoritter oppe i venstre hjørne. Der kan du skrive inn det du leter etter og du finner det hvis det er på den siden du er på. Det gjør saken LITT LETTERE!
    Ellers er jo ingenting bedre enn en smart søkefunksjon:)

  2. det er jo bare å google! «fotballfrue.no» også en ting, en frase eller noe du husker fra innlegget du leter etter.

 12. Synes det er gøy at du ahr klart å gjøre svarene på en spørsmålsrunde så bra, og interessante!:)

 13. Elizabeth

  Åå, er så glad jeg har funnet en favorittblogger!
  Du er utrolig flink.
  Hadde gjerne hvert kjekt om du kunne lagt ut mer bilder da du var ung 🙂

  klem

 14. Først og fremst må jeg si at du har en kjempefin blogg, Caroline. Deretter lurer jeg på en ting. De smålappene som Lasse skrev til deg om hva han liker ved deg, kan du gi eksempler på hva han tok med der? Og har du noen tips til julekalender til en gutt? Og en ting til, hvor er den maskaraen fra, som du har anbefalt?

 15. Hei! Jeg bruker daglig dermalogica- produkter, og er veldig fornøyd med disse. Jeg har fått med med at du har gjort dette tidligere også? Jeg har en veldig sensistiv hud, og reagerer fort på nye kremer og produkter. Vil du anbefale de nye produktene dine fremfor dermalogica?

  Jeg synes forresten at du har en kjempefin blogg!

 16. Elsker når du svarer på spørsmålsrunder 🙂 Du er helt herlig, Caroline!

 17. Hva synes du om pels? 🙂 Sånn hva er ditt standpunkt til det, også med tanke på de nye videoene som dyrebeskyttelsen har publisert?

  Leser bloggen din hver dag, og lurer på hva du mener om temaet 🙂

 18. Åh, fyy så glad jeg ble da jeg trykket inn og la merke til overskriften. ELSKER svarene dine, de er veldig konkrete. Og i tillegg var du veldig skjønn som 16-åring.
  Jeg bare lurer på en ting 🙂 Når du trener med den treningsrockeringen (med alle slags mulige farger), hvordan er det for piercingen? Har hatt piercing to ganger, men har tatt de ut. Vurderer å ta på ny, men er litt usikker på hvordan det påvirker magetrening. Jeg liker rockeringen veldig godt, men er redd for at det kommer til å gjøre EKSTREMT vondt å rulle en stor ring midt på magen. Håper på svar 😀 Du er forresten såå nydelig, elsker bloggen din!

 19. Tips til øyenkrem? Hver så snill

  Hei =)
  Jeg lurte på om du har noen tips til øyenkrem som kan hindre VELDIG mørke ringer under øynene? Jeg er mild, asiatisk mørk i huden og trenger sårt øyenkrem og conceler, jeg har prøvd diverse concelere men alle farger øynene mine grå?
  Hver så snill å hjelpe meg! <3
  Jeg er 15 og syns det er altfor tidlig at jeg skal få mørke ring rundt øynene på grunn av skolestress og treningstress.
  mvh

  1. clinique all about eyes concelerene er min favoritt! sliter veldig med mørke ringer og denne visker dem bort! :)https://www.clinique.com/product/CATEGORY4896/PROD9479/Makeup/Concealers/index.tmpl og øyekrem fra dermalogica!

 20. deepika:)

  Når du dere på honeymoon reise til Maldivene? 🙂

  1. de drar 13 nov 🙂

 21. bra besvart! 🙂

 22. Så søt du var når du var 16 🙂

 23. Herlige svar, Caroline 😀

  Har nettopp gitt meg selv førjulsgave og klikket hjem et par nye Christian Louboutins selv, Madame Butterfly booty, ser de her: https://www.polyvore.com/christian_louboutin_madame_butterfly_booty/thing?id=21938366 jeg ELSKER de allerede! Får bare håpe det ikke blir aaalt for glatt i jula nå så jeg ikke klarer å stable meg avgårde 😉

  Har veeeeeldig lyst på Bridget’s back også (https://www.thestyleandbeautydoctor.com/2010/08/christian-louboutin-bridgets-back-ankle-bootie/) men da må jeg nok spare litt mer først, he he, 20.000 for et par sko, samboern hadde nok drept meg :p haha

 24. ææh elsker svarene dine 🙂 du svarer så utfyllende og bra 😀

 25. Du er så flink til å svare på spørsmål! Tusen takk for at du deler dine tips og alt mulig!
  Stå på videre, du er min favorittblogg nr.1! 😀

 26. interessante svar altså:) blir bestandig glad når du har laget et nytt innlegg! bloggen din er mitt «daily glam» 🙂 livet mitt er ikke så glamorøst, men du tipsene dine og all motivasjonen du gir er min bit glam:) skikkelig gøy!!

 27. så du syntes at en 4’er i gym er dårlig ? ..

  1. 4 er jo dårlig om du satser på 5. På samme måte som 4 er bra om du satser på 3.

  2. Man er nødt til å måle karakterer ut i fra hva hver og en har mulighet til. 4 for gym kan være topp for deg, men nå har Caroline sagt at hun var skoleelsker og da blir det gjerne 5 og 6 som teller. Alt kommer ann på hver person sine muligheter til å få en så høy karakter.

 28. shit, har du alltid vært like vakker du eller? 😮

 29. hvor fort har du tredemøllen og heving på når du løper?
  håper jeg får svar, har lurt lenge på dette, du gir meg motivasjon 🙂 tusen takk for en fantastisk blogg 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg har ikke på noen heving. Løper intervaller, hvilken fart og nøyere beskrivelse finner du i arkivet «trening» 🙂

   – C

   1. Lurte på dette jeg også…så da fant jeg dette ;
    «Slik løper jeg intervaller

    Jeg deler alltid inn i kvarter. Jeg synes det går mye fortere på den måten, men dette er jo helt individuelt. I starten på hvert kvarter går jeg i 2 minutter, deretter løper jeg i ett og et halv minutt, før jeg har pause i et halvt minutt, og fortsetter.
    I pausen går jeg, eller står på mølla og venter.

    Jeg starter på 10.5 og øker helt til 14 i fart, avhengig av hva jeg orker akkurat den dagen.

    Generelt
    Jeg løper ca. 11 kilometer når jeg springer i 60 minutter, og ca. 8 kilometer når jeg springer i 45 minutter.»

    Supersporty du Caroline – har foreløpig ikke klart å løpe mer enn 1,1 mil jeg…men det ga absolutt mersmak om å bli bedre ja:)

 30. HeHei vil bare si at jeg elsker bloggen din fra A til Å, mye nyttig og mye morsomt og lese om.
  Og i kveld har jeg laga min egen vri på lakse salaten din, ble en hit her i huse så tussen takk for en super oppskrift 😀

 31. Hei, flott innlegg! 😀 Lurte på en liten sak da; hvor lenge var dere sammen før dere flyttet sammen? 🙂
  Jeg bor i Halden, og syns det er litt morsomt at du kommer fra Sarpsborg. Du er virkelig kjempepen 😀

 32. Hei!

  Må først få si at du blogger utrolig bra 😀 Du er virkelig en inpirasjon på mange måte. Nå har jeg tenkt til å begynne å løpe. Så har et par spørsmål jeg håper du kan svar på:
  1) Hvordan bør jeg begynne for å kunne opparbeide meg en bra kondis, uten å bli lei?
  2) Hvilken musikk er fin å løpe til?
  3) Hvor for løper du når du løper 10km og hvor lang tid bruker du på det?

  Håper på svar!^^

 33. Må si jeg liker bloggen din og leser den hverdag. 🙂
  Håper du vi sjekke ut min, den er helt ny så har ikke kommet ordentlig i gang enda,men det vi komme mye mer etterhvert om make-up, mote osv siden det er det jeg driver med daglig på Hudpleielinjen. 🙂

 34. Hei!

  Det jeg liker spesielt ved deg og bloggingen din er at du tar hensyn til leserne dine. Vært innom mange blogger der bloggeren bare blogger i vei uten å ta hensyn til hva leserne lurer på eller mener. Føler ikke at det skapes noen «forhold» mellom leserne og bloggeren i så fall. Men synes du behandler dine lesere bra!

  Stå på 🙂

 35. Hvem er Lasse? Som du nevnte i svaret der du snakket om gifteringen din.

  1. man trenger vel ikke være rakettforsker for å skjønne at Lasse og Lars-Kristian er samme person.. ? Makan…

   1. marte:)

    man trenger ikke være så spydig heller da… eller??

 36. Du er så utrolig flink til å ta bilder! Er det en del av journalistutdannelsen å lære sånt? Kunne virkelig tenkt meg å lære mer om fotorafering, men vet ikke hvilke kurs man bør velge osv.. Ha en fin dag!!! 🙂

 37. De rosa Louboutin-skoene dine.. de er virkelig en drøm!!! 🙂
  Flere som har kommentert det, men det jeg liker ved bloggen din er den personlige tonen du har med bloggleserne. At du lytter til det leserne ønsker å vite og lese om. Man føler kommentarene blir lest og det betyr mye! Ha en strålende dag! 🙂

 38. Ah, du er så sinnsykt flink Caroline, kjenner jeg blir glad av å lese bloggen din 🙂
  Stå på!

 39. Kan du ikke legge inn en kategori på høre siden sammen de andre kategoriene) som heter oppskrifter/kosthold. Du har så mange gode matoppskrifter, men det er litt kronglete å finne de når jeg trenger de:)

  Eller takk for en super blogg:) stå på

  1. Fotballfrue

   Sjekk under «mat» 🙂

   -C

 40. Hei!
  Jeg drikker den nydelige kaffe/banan/mandel drikken til til frokost hver dag nå! Den smaker helt fortreffelig!
  Bare lurte på en ting.. Er det et greit måltid, eller vil du si det er for mye kalorier. Hva med en sånn til lunch også? Blir det for mye kalorier?

  Veldig gøy å lese bloggen din! er stadig innom for å hente tips!
  Kom gjerne med flere sunne matoppskrifter:)

 41. Så flink du er til å svare på spørsmål! Jeg blir alltid i godt humør av å lese bloggen din; den er skikkelig feelgood 😀

 42. Gleder meg forresten til innlegget ditt om stylingtips til julebord! Jeg skal på mitt første julebord med min nye jobb i desember så noen tips blir bra! Litt vanskelig å føle meg smashing nå som jeg er gravid og den flate, stramme magen er borte men håper jeg finner noe annet å fokusere på :p Har jo fått noen flotte «fordeler» men jeg syns det er så tacky med gravide som omtrent velter ut sine nye assets, og man har skikkelig problemer med ikke å glo… Nei det blir bra med litt råd! hehe

 43. Hei!
  Jeg lurte på en ting: jeg har et par C.Louboutins, men er veeeldig redd for å bruke dem. Bruker den somregel bare hvis jeg skal i selskap osv.. er så redd for å ødelegge helene om jeg går ut (da tenker jeg på brosteiner osv.) hvordan holder du dine sko så fine? Med tanke på at det er veldig lett å sette helene fast i mellom brosteiner osv. når man tar seg en bytur!

 44. anna omenås

  bilder fra russetiden din ? :D:D

 45. Hvorfor skriver du «Lasse» om Lars Kristian?

  Elsker bloggen din, du er mitt forbilde! 😀

 46. Jeg må bare først si at jeg er fast leser av bloggen din, er inne flere ganger til dagen i håp om at det er kommet et nytt innlegg. Jeg har et spørsmål til deg. Hvilken øyekrem bruker du? Har du en du kan anbefale til oss lesere?

  Ha en fin dag 🙂

 47. Elsker å lese bloggen din!! Innlegget før dette var helt fantastisk! Du er et stort forbilde for veldig mange!

 48. du har så mange fine sko 🙂 du bader i sko!! 🙂 hvilken er dine dyreste?

 49. Hva heter sangen til Black Eyed Peas du nevner på Twitter? 😀 Må høre den :p

 50. Emilie Ness Olsen

  Hei Caroline 🙂 du har en super blogg! er innom hver dag 🙂

  Har du noen erfaring med bestilling av klær fra Topshop.com??

 51. Hudpleier

  Hvis du er redd for å bruke sminke i solen, så vil jeg anbefale bareMinerals(i.d)! Den er det jo solfaktor 15 i også 🙂

 52. All den tiden du bruker på oss lesere, på å svare på til og med personlige spørsmål gjør denne bloggen spesiell og blir lagt merke til. Og det sier at du absolutt er jordnær og ikke overfladisk, slik jeg har sett folk har skrevet. Da hadde du ikke brydd deg om leserne dine da, noe som du absolutt gjør:)

  Har derfor gitt deg en blog award, og håper du forstår at du fortjener den 🙂

  – Daglig leser 🙂

 53. Elsker måten du skriver på, stå på! 😀

 54. Hei Caroline! Kanskje dette blir et litt for personlig spørsmål, men jeg prøver meg. Hvor mye koster ringen din? Kunne absolutt tenkt meg en sånn selv en dag, men lurer på om det er en urealistisk tankegang?
  Skjønner om du ikke vil dele prisen, men kan du såfall bare skrive høy eller normal-pris? sånn at jeg skjønner sånn ca;)

  Du har en FANTASTISK blogg! stå på! ( Dette er ikke smisk for å få deg til å si prisen;) ) hehe!

  Klem Marthe

 55. Heihei! Jeg er som deg, ELSKER sko! Har eget walk in closet for skoene mine. Men det jeg har problem med er at hælene blir så fort slitte!! Jeg kan bruke skoene 3-4 ganger på byen så er de nesten nedslitte til spikeren. Kan du gi noen tipsom hvordan man kan styrke hælene?

  Mvh Maren 🙂

 56. kan du begynne med video blogg?
  kan du legge ut en sminke video fra når du sminker deg om morgnen?

 57. Hej jättefinblogg!:D Du kan gärna kolla in i min om du vill/har lust. Vi kan ju följa varandra via bloglvin:D Söt hund!:D Hör gärna av dig på min blogg!

 58. Hei, du har en kjempe fin blogg. Ang. det med playstation og fotball. Har du noen tips eller triks som får han til å slutte å tilbringe fem timer om dagen på å spille FIFA? Samboeren min er sånn og jeg tror jeg kommer til å bli gal:P Han står opp to timer før han trenger å gå på jobb for å spille FIFA og når han ikke spiller FIFA sitter han på pcèn og spiller FM (Football manager) Jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre, har ikke lyst til å nekte han det å være kjiip å bitchy, og har heller ikke alltid bedre alternativer til hva vi kan gjøre unntatt å «snakke», noe som ikke klarer å utkonkurere FIFA. Jeg venter på svar og prøver å ikke gå løs på playsationen og den nye flatskjermen hans (som han forøverig kjøpte mens jeg var i Praha)i mellomtiden.

 59. Lurte på noe angående gifteringen din. Den er så nydelig. Er det den samme som forlovelseringen, eller fikk du to? Kjempe flott blogg du har 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *