Caroline Tester

Jeg har testet fire forskjellige produkter fra Ole Henriksen i  nesten 3 uker nå, og føler at det endelig er på tide å fortelle dere hva jeg synes.

Starter med On the Go Cleanser & Herbal Day Creme (trykk på lenkene for å komme til produktet)

Ole Henriksen – du har fått deg en ny kunde! Jeg absolutt elsker disse produktene. Ikke bare er de basert på naturlig ingredienser, men de produseres også helt uten parabener. Jeg har tidligere brukt Dermalogica & MD, og synes fortsatt disse er gode, men Ole Henriksen sine produkter gir meg en mye renere følelse etter bruk, i tillegg til at de dufter helt fantastisk.

Det er ikke til å legge skjul på at denne mannen er genial. Han har vunnet priser for den stilrene innpakningen på produktene sine, og  de brukes i behandlinger på over 300 spa og skjønnhetsklinikker verden over.

Gleder meg til å fortelle dere om de to andre produktene jeg sverger til – i neste uke ?

49 kommentarer

 1. jeg har brukt produktene i over et år , elsker dem 😀
  men er du oppe så sent når du står opp så tidlig som du gjør?

 2. Ingebjørg

  Oh-lykke! Har i en tid tenkt på å innvistere i Ole Henriksen produkter (en startpakke – for å se om det er noe for meg), men det er jo litt dyrt, så det er på en måte ikke noe man kjøper. Men siden du synes at det er bra, tror jeg at jeg våger 😉

 3. Helt enig. Har brukt produktene hans i 1 1/2 år nå. Varierer litt mellom seriene slik man burde, men alt er like fantastisk 🙂

 4. Jeg synes de aller fleste hudprodukter som er verdt å ha er ganske dyre, men de fleste varer jo også ganske lenge. Så i lengden er det jo verdt å investere i dem. Har aldri prøvd Ole Henriksen, men kommer kanskje til å gjøre det senere.
  Ville også bare si at jeg er en fast leser av bloggen din (selv om jeg aldri har kommentert), og synes den er både informativ og underholdene 🙂

 5. Så gjennom treningsarkivet ditt, og lurer på om du trener likt nå? Har du fortsatt de samme intervallene osv? Funker intervaller bedre når det kommer til fettforbrenning enn f.eks. langdistanse?

 6. Jeg har lenge hatt lyst til å teste disse! Tror kansje jeg må det nå 🙂

  -Emma
  makeupconfessions.blogspot.com

 7. Og prisen var jo heller ikke så værst 😉

 8. Bruker det selv. Begynte for knapt en måned siden. Skal fortsette på det for å si det sånn! 🙂 Fantastisk.

 9. Christina Damayanti

  ville bare si (om du ikke visste om det) at det er kommet et program som heter «football wives!»
  Begynte å tenke på deg med en gang 🙂

 10. Er ansiktskremen drøy i bruk? 🙂
  Har OH-shampoo og balsam – er kjempefornøyd. Kanskje jeg må prøve litt ansiktsprodukter fra han også :O
  Btw: Anbefaler Jane Iredale mineral make up. Virkelig fantastisk 😀

 11. Har serien for tørr/sensitiv hud, og den er fabelaktig! Kjøpte eit startkit for eit år sidan. Den beste delen er ansiktskremen «Nurture Me repleneshing Creme». Den tørre huda mi blir så glad når eg brukar den!:)

 12. Disse produktene er fantastiske. Jeg har hele serien, pleier å hamstre når jeg er i københavn, veldig bra utvalg på flyplassen. Jeg har brukt serumet hans i over et år, huden min har aldri vært så «poblemfri». Serumet gjør også at fuktighetskremen du legger over serumet trekker bedre inn, og har derfor bedre effekt. Liker lukten og konsistensen.
  Peelingen er også veldig bra.

  Caroline, anbefaler deg en tur på Artesia, Majorstuen eller Grand Hotel, og be om Ole Henriksen behandlingen, da lærer man også litt mer om produktene, og det er en kjempebra ansikstbehandling:)

  Ha en herlig uke

 13. Det er jo mange som har samme konseptet som han. Det må da være veldig vanskelig å slå igjennom.

 14. Kjøpte «Three Little Wonders» fra Ole Henriksen i sommer og nyter alle tre produktene! Beste jeg har prøvd!

 15. Hei! Tror du disse produktene passer for en 17 åring? Virker som om de er veldig bra, så har veldig lyst til å prøve:) Men vet ikke om de gjør så bra virkning på litt yngre hud? 🙂 Super blogg, du er flink! Håper på svar!

  1. Fotballfrue

   Produktene er utviklet til å passe alle hudtyper, så jeg regner med at «alder ikke er en hindring» 😉

   – C

 16. Hei! 🙂
  Jeg bare lurer på, har du kjole i str. S du vil selge meg? Du har så mange utrolig vakre kjoler!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂 Jeg bruker dessverre ikke strl. S.

   – C

 17. Hei 🙂
  jeg lurer på om du har prøvd OH-hårprodukter? love ur blog 🙂

 18. Kjekt at du deler dette, har vært gjennom så mange dustete produkter som har spist hull i lommeboken.
  Igjen har jeg begynt på en ny serie – men blir jeg ikke fornøyd skal jeg prøve denne

  1. Fotballfrue

   Det må du. De er helt fantastiske 🙂 Jeg har også slitt med å finne produkter som har det jeg leter etter. Alt er som regel svada synes jeg :/

   – C

 19. kristine

  Hei! Bruker du akkurat disse produktet?? 😀

  1. Fotballfrue

   Ja 🙂

 20. Hei! Jeg vet ikke om du er ofte i Stockholm, men om du er det har jeg et tips. Denne siden har veldig mange gode neglstudioer og spasteder m.m. Har vært på mye av det de reklamerer for, og det kan virkelig anbefales!
  Klem

 21. leste reportasjen om kleskapet ditt på side2.no:) likte navnet på russebilen deres, hehe!!

 22. Ahh høres fantastisk ut 😀 Dette må jeg prøve!

 23. Hei. Jeg bare lurte på hva som egentlig er jobben din?
  Veldig bra blogg!

  1. Fotballfrue

   Sjekk ofte stilte spørsmål 😉

   – C

 24. kan du legge ut negative sider med produktene også? 🙂

 25. Hei Caroline, jeg trenger noen treningstips fra en erfaren en. Jeg har litt fett på kroppen og dette har jeg lyst og få bort og få en fin trent kropp, derfor trenger jeg noen nybegynnertips, har du noen gode rutiner og tips jeg kan begynne med, har en spinningsykkel jeg kan bruke, håper på svar, du er ei svært pen og veltrent jente så er det rart jeg vi ha tips fra deg 😉 STÅ PÅ

 26. hei Caroline 😀 du har en fantastisk blogg, blir så inspirert 😀
  jeg ser på intervjuet med deg på side2.no at du liker H&M Trend. har hørt om
  denne «kolleksjonen» til H&M, og mener den ikke sleges i alle H&M butikker. tror du har sagt før at
  det finnes på H&M i oslo city, men hvor i butikken finnes det? er det liksom «avmerket» at det er H&M Trend?
  håper du kan hjelpe 😀

 27. Supert med anbefaling – er på utkikk etter en ny ansiktsrens. Men jeg lurer på om den også fjerner mascara, eller om man trenger en ekstra sminkefjerner til øyesminke?

  1. Fotballfrue

   Dette er bare rens til huden, så jeg bruker sminkefjerner ved siden av 🙂

   – C

 28. Er det bare din mobil som er litt “ødelagt” eller har du hørt om flere som har samme mobil og samme problemet?

 29. Maren ;)

  Heei Caroline, på torsdag så jeg deg i byen, kjempe morsomt !! 😀 du er så pen, det var når du og lars kristian skulle sette dere i bilen, lurer på om det var ved aker brygge et sted 🙂 det var så kult, du er sååå pen !! <3 Stor klem fra 12 år <3

 30. Jeg har sett masse på det merket der, men har kommet fram til at jeg ikke har nok penger til å kjøpe meg det der xD

  1. Prøv deg frem på ebay, og spør om de kan merke pakken som gave, for da slipper du toll 🙂
   Der får du ofte varene for mindre enn halve prisen !!

 31. Hei
  Jeg har fått prøvevarene hans med da jeg bestilte sminke fra coverbrands. Tenker å teste de ut, så det var gøy å lese nå at du er fornøyd 🙂
  Et teit spørsmål, men jeg lurer litt på hvordan du renser ansiktet ditt. Med kun hender eller bruker du bomullpads. Jeg bruker hendene med cleansing milk, og så tar jeg bort med bomullpads. Så påfører jeg toner med bomullpads før krem. Men er litt usikker på om jeg gjør det riktig.

 32. Er du obs på om produktene du bruker er testet på dyr?

  1. Fotballfrue

   Selvfølgelig. Du har vel lagt merke til det når jeg omtaler sminke? 🙂

   – C

 33. Hei Hei ! Har lest bloggen din en stund, men har aldri kommentert! Men jeg blir veldig inspirert !

  Men jeg lurte på om du hadde noe tips, fordi jeg elsker å gå i høye heler, men føler at jeg har en lei tendens til å skli på gulv og lignende, særlig inne. Finnes det noe man kan gjøre for å unngå å skli i stilettheler?

 34. Har dere bil? Noen mulighet for å se bilder av bilen? Og leiligheten og soverommet deres? 🙂

 35. Elisabeth

  Trener du med tunge eller lette vekter ? Nå tenker eg spesielt på armene dine. Di er veldig fine muskuløse men alikavell velig kvinnlige 😉

 36. kan du lage ett nytt innleg om osen du trener ??
  altså sånn mage,armer og rumpe :))

 37. Super test! Veldi kult at du er ærlig på testene dine =)

 38. Jeg er så glaaad så glad for at jeg bor i New York og kan kjøpe disse produktene til under halve prisen:):) Skal helt klart teste de ut!!

 39. Hei 🙂 Aldri hørt om produktene, men de høres jo bra ut på det jeg fikk lest til nå. Men ingen parabener? Hva bruker de da slik at produktene ikke skal mugle? Mye parabener er jo selvsagt ikke bra, men litt må man jo ha slik at produktene skal vare lengre, å ikke mugle etter bare en måned eller to 🙂 Men hørtes spennende ut 🙂

 40. Produktene er fantastiske, men de er IKKE parabenfrie som du skriver… Har faktisk alle former for parabener om du sjekker ut ingredienser!!!

 41. Jeg jobber og bruker denne serien og jeg blir utrolig glad av å lese dette =) Jeg vil gi deg et lite råd nå om vinteren »Black currant complexion oil» er en fantastisk olje å bruke i ansiktet om vinteren.
  Klemmer Ole-Marius »Ztirpe»

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *