Working Nine to Five

Nå skal jeg bare få på meg fillene, så er jeg klar for en lang arbeidsdag hos side2. Deilig at solen skinner ?

Har forhåndsskrevet Ukens Leserspørsmål, så det kommer litt senere.

Nyt været i dag, og gå gjerne en lang tur for meg ?

56 kommentarer

 1. Du er utrolig pen Caroline!
  Kjempeflott blogg!

  -Emma
  makeupconfessions.blogspot.com

 2. Jeg tror du er den fineste jeg vet om!

 3. Åh, du var utrolig pen på håret!! (som alltid)
  Nydelig bilde, var ganske uvant å se nærbilde av deg 🙂

 4. Madeleine =)

  Såå sykt søtt bilde <3 ELSKER bloggen din Caroline <333 Leser den HVER er innom minst tre ganger daglig <333!!! 😀 <3

 5. Hei hei. Vi har et spørsmål til deg: Liker du å løpe ute?

  Hilsen Trulla

 6. Elsker bloggen din!

  Drikker du noen ganger te eller bare kaffe?

  1. Hun drikker indian chai. Utrolig fint bilde Caroline. Du så så naturlig søt ut der.

 7. å så pent bilde av deg 🙂 så fin du var på håret 🙂 kos deg i dag 🙂 <3

 8. Her er det ikke sol -.-

 9. Ragnhild

  Det var et utroolig nydelig bilde!

 10. kos deg på jobb da 🙂

 11. wow du er pen da! du får ha en fin dag på jobb! hvertfall bedre enn meg som er syk 🙁

 12. For et pent bilde av deg!! Jeg skal ta den gåturen for deg, med glede! 😀
  Ha en fin dag på jobb hvertfall! 😀

 13. Wow, ufattelig pen! 🙂

 14. Hei! Jeg kommenterer sjelden blogger, men når noe slår meg, som et bra innlegg, bilde, kommentar osv. så liker jeg å kommentere.
  Når jeg så bilde du la ut nå, ble jeg helt paff. Nyyyydelig bilde, noe litt annerledes enn det du vanligvis har! I like!:) Utrolig vakker, og så fin på håret!!!
  klem

 15. Har du ikke brukt det bildet før? mener å huske at d var før fotoshooten med dagbladet for en stund siden? (:

 16. Malin V. Skoglund

  <3

 17. Nydelig bilde ^^,
  Lykke til på jobb 😀 Jeg skal selv på jobb fra kl 15.00 til 21.00 😛

 18. Hei:)
  Så fin overleppa di ble! Det så naturlig ut…ikke for mye! Akkurat passe. Flinke Caroline!

 19. ååå, det var kjempe fint bilde av deg ! 🙂 Kos deg på jobb ?

 20. utrolig fin close-up!!! looks nicer than profile pic! digger bloggen din :-)))

 21. Du er så pen. Kos deg på jobb:)

 22. Kjempenydeleg bilete! Det slår meg at du liknar litt på «Katherine» i The Vampire Diaries, med håret sånn 🙂 Veldig pent!

  Eg les bloggen din kvar dag, og no må eg berre seie at du er heilt fantastisk 🙂 Er dessverre dårleg på å kommentere, men her kjem ein kommentar, ein takk, for all inspirasjonen og motivasjonen du gir meg til å trene og leve sunt kvar dag. Er berre 19 år, men eg trur det er viktig å bygge gode vanar tidleg, og du er ein av dei som har motivert meg mest, særleg på dårlege dagar.

  Skal gå gåturen for deg i dag! Igjen, tusen takk for alt du gir, glede og motivasjon strålar gjennom bloggen din – akkurat balanserte porsjonar med trening, kosthold, med litt utskeielsar og ekstra kos i blant! Du har verkeleg medverka til å bringe harmoni og balanse inn i mitt liv. Tusen takk!

  Ha ein nydeleg dag og kveld, Caroline 🙂

 23. nydeliig bilde<33 du er utrolig pen!

  pleier ikke å kommentere men her er det umulig å iikke lege igjen en kommenrar<3

 24. Ha en fin søndag 🙂

 25. Du er kjempe pen 🙂

 26. Hei Caroline.
  Har fulgt med på bloggen din i lang tid og syns du skriver utrolig bra. Her er det også masse inspirasjon og hente!
  Traff mamman din i butikken for noen dager siden og lovte henne å kommentere siden jeg er din gamle barnepike fra sarpsborg. Da er det jo litt ekstra gøy for meg å følge bloggen din:) Fortsett videre med den gode jobben du gjør.
  Klem fra din gamle barnepike.

  1. Fotballfrue

   Å, så koselig 😀 Mamma altså, sprer ordet 😉

 27. Du er så flink til å blogge, og et kjempe bra forbilde til andre jenter! 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

 28. flott bilde, du er så vakker!
  men en ting jeg har lagt merke til er, hvertfall som jeg syns, at du har begynt å blogge mindre, skriver kortere innlegg o.l. syns det er litt trist fordi før måtte jeg inn og sjekke bloggen din flere ganger om dagen fordi det var alltid noe nytt og spennende å lese der, nå føler jeg det ikke slikt lenger. syns det er synd fordi jeg er utrolig fan av bloggen egentlig!
  mvh ida

  1. Fotballfrue

   Synes ikke selv at det har skjedd, det er i så fall kun i dag og i går, og jeg har fortalt hvorfor. Jobber åtte timer fredag – søndag denne uken. Scroll deg nedover, så ser du jeg har rett 🙂

   – C

   1. Jobber du ikke åtte timer de andre dagene?

   2. Fotballfrue

    6-8 timer hver dag. I går og i dag ble det 8.

    – C

   3. Det er bra at det er flere som ser verdien av å jobbe. Landet vårt kan ikke fungere over lenger tid hvis alle skal bruke penger, men ingen skal skape dem. Er veldig mange på vår alder som nøyer seg med en deltidsjobb, evt. en sykemelding. Det er kanskje noe dere kan ta opp i Side2? Ganske spesielt at så mange tidlig i tyveåra er så «syke» at de ikke kan jobbe. SIer ikke at alle som er sykemeldt er late, men en god del.

 29. Charlotte K

  så fin du er! 😀 leser bloggen din hver eneste dag..er liksom ikke det samme uten:)

 30. Hei!

  Lurer på hvor lenge du har levd karbohydratfritt? Spiser du absolutt ingen karbohydrater, og får du ikke cravings etter det da? har selv prøvd det en liten periode, men jeg savnet brød og knekkebrød for mye! =)

  1. Fotballfrue

   Jeg lever absolutt ikke helt karbohydratfritt, men spiser ikke brød, pasta, ris eller poteter. Mest fordi jeg får vondt i magen, men også fordi jeg tror at det ikke er nødvendig med alle disse karbohydratene. Får jeg craving etter brød, da spiser jeg brød 🙂 Det samme gjelder for eks. potetgull og hvetebakst.

   – C

 31. Ha ein fin dag på jobb 🙂

 32. Nydelig bilde, Caroline. Du er favorittbloggeren min, sammen med heddainusa.blogg.no.
  Du er et kjempegodt forbilde for mange jenter, og inspirer meg utrolig mye! Stå på videre!
  Klem

 33. kjempe fin blogg! men hvilket treningssenter er det du går på? 🙂

 34. Fint bilde, mn d likner jo ik på dg! 🙂

 35. Marianne

  For et nydelig bilde – du er vakker! Fortsett med den gode bloggingen 🙂

 36. Når kommer neste spm. runde-svar?

  1. Fotballfrue

   Kommer imorgen 🙂

   – C

   1. VIbeke

    Gleder meg =)

 37. Kjempefint bilde av deg! 🙂

  Jeg må bare spørre deg om en ting. Hvilken løpe-hastighet er det du har på tredemølla? Når du f.eks skiver «Løpe 10 kilometer»

  1. Fotballfrue

   Sjekk i kategorien trening, jeg løper intervaller som jeg har gitt detaljert beskrivelse av tidligere 🙂

   – C

 38. Hei! Titter ofte innom bloggen din, men som sagt over, så kommenterer jeg bare dersom det er noe spesielt jeg har på hjertet. I dag vil jeg si; utrolig fint bilde, du ser naturlig og skjønn ut, og det er alltid det beste! Ha en fortsatt fin søndag =)

 39. Er det ikke litt trist at den eneste tittelen du kan gi deg selv er basert på karrieren til mannen din? Hurra for feminisme og sånt liksom..

  1. Fotballfrue

   Jeg tror ikke helt du ser humoren i bloggen min? Dessuten er jeg utdannet journalist. En fin TITTEL!

   – C

  2. benedicte

   wow, stått opp med feil fot i dag eller? for Caroline er jo KUN fotballfrue siden det er det hun kaller bloggen sin. hallo!
   Kjempefint bilde av deg Caroline, du er nydelig:)

 40. Hei 😀
  Du sminker deg så utrolig pent og naturlig. Kunne du vist oss hvordan (steg for steg) og hvilke produkter du bruker? Hadde vært til stor hjelp!:D

 41. Du er utrolig pen !! elsker bloggen din !

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *