Ukens leserspørsmål

Etter at jeg viste dere bilder fra bryllupet jeg selv ikke hadde sett før, kom det en hel drøss med spørsmål fra flere av dere, både i kommentarfeltet, og på mail. Jeg vet at jeg har fått noen nye lesere den siste tiden, og derfor vil jeg minne dere på at jeg har en del kategoriknapper til høyre her –>

Under bryllup finner dere svar på det meste som omhandler bryllup, under sminke ligger alt om sminke, under antrekk ligger alle antrekk, også videre. For å gjøre det litt lettere for dere som går med en brud i magen akkurat nå, lenker jeg til det de fleste lurer på under her

Fredagen på Hällsnäs Herregård

Bryllup del I- forberedelser

Bryllup del II -vielsen

Bryllup del III -fotografbilder

Bryllup del IV – diverse, middag & fest

WeddingCupcakes

Generelle spørsmål rundt bryllupet; som meny, trykksaker, hvor tiaraen min er fra, sko, kjole – ja, nesten alt

Takkekortene våre

Såpebobler & goodiebags

Utdrikningslaget mitt

Valsekurs

Anbefalte bryllupsbutikker på nett

Det burde være en grei oversikt! Kan være at noen av sidene er litt treige, siden jeg ennå ikke har fått lastet opp alle bildene i riktig format etter plattformbyttet.

Svar på spørsmål del III kommer i morgen, dere ?

55 kommentarer

 1. Du er så jævla inspirerende og vakker!

 2. Åh, brudekjolen din var så nydelig! 🙂 Husker jeg oppdaterte siden din gang på gang da du giftet deg for å få sett den 🙂

 3. Mathilde

  Hei Caroline! Jeg skal gifte meg sommeren 2012, og lurer på om jeg kan ta med bilder av brudekjolen din fra bloggen og bruke den som inspirasjon? Syntes kjolen din var fantastisk!

  Hilsen Mathilde

 4. Synes å huske at du sa at dere ikke skulle ha kake i bryllupet, bare cupcakes? For ingen av dere likte det og dere ville gjøre noe annet?

  1. Fotballfrue

   Nei, det stemmer absolutt ikke. Vi hadde begge deler, jeg har alltid ønsket en slik bryllupskake som vi hadde, og gjorde MYE research på kakefronten. Jeg har hele tiden vært klar på at vi skulle ha begge deler. Hadde også franske macroner i rosa og ivory 🙂

   – C

   1. kristine B

    jeg husker også at dere ikke skulle ha kake 🙂

   2. Fotballfrue

    Det er en veldig merkelig påstand. Jeg har skrevet flere innlegg om hva slags kake vi skulle ha, om kakespaden / settet vi kjøpte med våre ingraveringer etc., så dette med at vi ikke skulle ha kake vet jeg ikke hvor kommer fra. Det har aldri vært et spørsmål en gang. Bryllupskake, cupcakes, franske makroner & godteribord (de krukkene på bilde vet du. . )

    – C

   3. Jeg husker også at Caroline skrev noe om det. Men det hun skrev var ikke at de ikke skulle ha kaker; de skulle bare ikke ha det klassiske kakebordet som finnes i de fleste brylluper, der det er vanlig at slekt/venner tar med kake, og det finnes en hel masse kaker i alle former og fasonger.

    Du er ei tøff dame, Caroline! Du takler kritikk og unødvendige kommentarer på en veldig bra og saklig måte, og er et veldig godt forbilde. Bloggen din har blitt et must i hverdagen, og jeg har faktisk begynt å bry meg så mye at jeg blir irritert dersom noen kommer med unødvendige kommentarer og kritikk (vet ikke om det er heelt bra for meg, men jeg har i hvert fall sympati med andre da!). Liker at du alltid er så positiv, og at ingenting er umulig. Lars-Kristian er heldig som har ei så vakker kone og kjæreste. Og Hugo og Ronaldo som har en så vakker «mamma». Fortsett slik! 🙂

   4. Fotballfrue

    Tusen, tusen takk 🙂

   5. så tanter og kusiner hadde ikke bakt et lass med deilige kaker altså, kun «designerkaker»?

   6. Fotballfrue

    Ingen medbrakt bakst nei.

    – C

 5. Du hadde et drømmebryllup, Caroline 🙂 kommer nok til å bruke deg som inspirasjon hvis jeg finner min mac dreamy en dag 😀

 6. Mathilde

  Altså printe ut bilder og ta de med til skredder og/eller brudesalong

 7. Strømpebånd, hadde du det?
  Hvordan så det ut, med eller uten strømper og måtte Lars ta det av, i så fall, hvordan gjorde han det? 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja, jeg har linket til dette også. Sjekk linken https://fotballfrue.no/?p=162

   Han tok det av med munnen 😉

   – C

 8. til neste ukes leserspørsmål:
  kan du ta et bilde av hver penkjole du har og skrive hvor du har kjøpt den ??
  PLIS !!

  1. Fotballfrue

   Huff, det går aldri :/ Hadde blitt et altfor langt innlegg :O

   – C

 9. kristina

  Hei Caroline 🙂 nydelige bilder fra bryllupet. blir aldri lei av å se de 🙂 men du, et spørsmål. siden dere hadde bryllupet i Sverige, hvem betalte for at gjestene skulle komme seg dit? betalte de det selv eller betalte dere transport?

  ha en fin kveld! klem klem

  1. Fotballfrue

   Reiste de med fly, betalte de dette selv (noen kom fra ålesund) Andre valgte å bruke bilen, og dekket også dette selv. Men for de som ville, hadde vi leid en buss som fraktet gjestene fra Oslo, og som hentet på flyplassen i Sverige 🙂 Leide også buss som fraktet gjestene til og fra kirken fra herregården på lørdag (vielsen)

   – C

 10. Du er så vakker. Virke som de hadde et drømmebryllup. Alt som du skriv er inspirerande. Trur mange kjem til å sjå på desse bildena når dei sjøl skal ha bryllup, veldig god inspirasjon 🙂

 11. Så utrolig mange fine bilder. 🙂 Digger at bryllupet var så utrolig gjennomført med alt som skulle serveres, farger osv.

 12. Så fin, vet du!

  Flere av mine venninner som er i giftemodus for tiden. Jeg har tipset flere av de om sveisen din. Den var bare helt fantastisk!!

  Men du, den musikkkarrieren din? Er den lagt helt på hylla? Vært stille på den fronten lenge nå?

 13. Åå Caroline! Jeg elsket bryllupet deres! Alt var jo perfekt! 😀

 14. absolutt ELSKER bloggen din!!!!

 15. Benedicte

  Hei!1

  Blir aldri lei av å se på bildene fra bryllupet ditt, alt virket perfekt!!

  Man har lett og lett, men finner ikke noe om hva dere ga hverandre i morgengaver……

  1. Enig! Det hadde vært moro å fått vite 🙂 men skjønner hvis det blir for personlig da 😀

   1. kristine B

    enig 🙂 jeg lurer også på dette.

   2. Fotballfrue

    Akkurat dette med morgengave har jeg faktisk bestemt å holde for meg selv. Håper dere respekterer det.

    – C 🙂

 16. Så nyderlig brudekjole 🙂
  Du er utrolig pen!

 17. Utrolig lekre bilder Caroline…

  -Emma
  makeupconfessions.blogspot.com

 18. Heihei, lurte bare på hvem side du hadde kjøpt den kjolen du hadde på deg på det øverste bilde?:)<3

 19. Du virker så utrolig lykkelig, håper jeg kan oppleve samme lykke en dag!

  http://www.thebigcity.blogg.no

 20. Monica Celine

  Oj! er du gift!!! når skjedde dette??

  1. Fotballfrue

   Du er morsom 😉

   – C

 21. Hei! Jeg lurte på en ting, for litt over en måned siden sa du at du skulle lage noen proteinbarer, enten er det bare jeg som fulgte dårlig med når du la det ut eller så har du ikke lagt de ut. Har ventet lenge nå på de, men ikke sett noe. Spent på hvordan de ble også, hadde tenkt til å prøve ut selv 🙂

 22. Endelig 😀 Det hender seg at jeg blar om i evigheter i sidene her og der og prøver å finne noe på bloggen din, men her er jo alt servert i et innlegg 😀 slik liker jeg. Takk!

  Du er fantastisk, Caroline! Liker bloggen din kjempe godt. Får bedre humør og mye inspirasjon når jeg leser den. Har aldri hatt noe forbilde, for jeg er jo meg selv, det er ingen jeg vil ligne på, men du er noen jeg virkelig jeg ser opp til. Jeg gleder meg å skjekke bloggen din hver dag. Det har blitt så vanlig som morgenkaffen. 😀 Du utstråler så mye positiv energi og glede, og det smitter over leserne dine! 😀

  Ha en fin kveld 🙂

 23. Fantastisk!
  TUT&KJØR fra KEN! <3

 24. Skikkelig prinsessebryllup!! 😀 Ble ikke for mye rosa for mannen da?? 😉

  1. Fotballfrue

   Nei, ingen klaging 🙂 Han synes faktisk rosa er den mest riktige bryllupsfargen – etter hvit / ivory selvsagt, hurra for meg 😉

   – C

 25. Virker som en perfekt dag 🙂

 26. hei, leser bloggen din hver dag:)
  men lurte på om ikke du kunne ta en titt på mitt innlegg om dyremisshandling, kansje kommentere din mening eller ta det som tema på din egen blogg. Værtfall prøvd å nå ut til resten av verden er jo tross alt vi som former fremtiden, forhåpentligvis uten dyremisshandling:)
  https://lolsap.blogg.no/1288564639_dyremisshandling_er__.html

 27. VIKTIG: Hvem var fotografen deres på bryllupet? Håper jeg finner svaret ditt opp i alle disse kommentarene!!

  1. Fotballfrue

   Benny Ottoson 🙂 Sjekk ut del III – fotografbilder. Navnet hans står på alle sammen.

   – C

 28. Du er så flott, Caroline! Gjør det lille ekstra for leserne dine, det er det ikke mange som gjør..

 29. Hei.
  Jeg jeg bare lurte på noe, og hadde vært veldig fint om jeg fikk svar.
  Ikke fordi det er veldig viktig, men hadde vært litt gøy å vite.
  So her it goes: Bryllupskaka deres, hvordan var den laga? Vet du det? Hvilken kake var det?
  Var det sånn bløtkake aktig eller noe helt annet? Og hvilket fyll var det i den kaka?
  Grunnen til at jeg lurer er fordi jeg har en veldig sta pappa som mener at sånn kake ikke går ann
  å lage vis man ikke jukser. Så nå lurer jeg bare på om det var en god kake, eller om den bare så fin ut 😉
  Håper på svar 😀

  1. Fotballfrue

   På Hällsnäs har de en av Sveriges beste konditorer, og en kokk som er med på Sverige kokkelandslag, så kaken både så fantastisk ut, og smakte rett og slett HIMMELSK 😀 Lys sjokolade, vanilje og jordbær 🙂

   – C

 30. kristine

  først må jeg bare si at jeg elsker bloggen din og at jeg er fast leser. jeg blir aldri lei av bildene fra denne bryllupshelgen. jeg lurer på en ting, jhva ga dere hverandre i morgengaver? finner ikke dette noen sted

 31. Hei Caroline

  Jeg har et spørsmål som jeg ikke finner svar på noe sted på bloggen din 😉
  Hva gir man kjæresten i 1/2 års gave?
  Hvem er vel ikke bedre å spørre om dette en deg som virker som å ha oversikt over det meste og i tillegg har en kjæreste med god smak (ser det ut til) 🙂
  Nærmer seg jo jul også…

  Takk for en inspirerende blogg som som gir hverdagen «det lille ekstra» 🙂

  Hilsen trofast leser

 32. Hello,
  I really love the dress in the first photo. May I ask you where did you got it? 🙂

  1. Fotballfrue

   Hi,

   it’s from Lipsy in London 🙂

   – C

 33. Julianne

  Så lenger oppe her at det var noen som spurte om du kunne vise alle penkjolene dine.. Og du svarte at det nesten var umulig, som jeg absolutt forstår. Men kunne du vist nooen? :DFavorittene kanskje? Har så utrolig lyst å se noen av de i et samlet innlegg skjønner du 😀

  Hvis du ikke orker dette, er det HELT i orden! 😀

 34. Økonomfrue

  Hei Caroline:)
  Jeg holder på med bestilling av takkekort etter bryllup, og har tenkt å bestille fra kortshop slik som du gjorde. SIden du har fått dine takkekort tenkte jeg å spørre deg om hvordan kvaliteten på papiret er? Og hvordan bildekvaliteten blir når de er trykket?
  Deres takkekort ser forresten nydelige ut:) Kan tenke meg det var vanskelig å plukke ut bilder! Dere er et flott par:)

 35. Jättefin klänning på första bilden!

 36. Hei Caroline,
  Jeg skal gifte meg i sommer, og er inspirert av bryllupet ditt 🙂
  Jeg leter etter sånne godteri»skåler» til godis,
  Hvor kjøpte du de?:)

  1. Det husker jeg ikke, mulig vi har fått de i gave :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *