Hendrix Hair

Mange av dere lurer på hva slags extensions jeg bruker, og selv om jeg har fortalt det før, sier jeg det gjerne igjen. Det er vel snart 3 måneder siden jeg la clipsen på hylla, og det er jeg veldig glad for. Det så til slutt veldig uekte ut, og jeg følte behovet for å krølle det hele tiden. Hvis jeg ikke gjorde det, knutet det seg så fælt.

Nå bruker jeg en ganske ny type extension som heter Peaks Hair. Håret festes med teip, slik at du slipper keratinen. Hodebunnen min reagerte jo på festene jeg hadde da jeg brukte Balmainhåret i en kort periode.

Håret er ikke så blondt som på bildet, men det vet dere


Litt øm blir du selvfølgelig i hodebunnen de første nettene, men til slutt merker du ingenting. Festene kjennes heller ikke når noen stryker deg over håret, det er et stort pluss! Jeg mener å huske at lengden er ca. 55 cm, men met bør jo alltid klippes litt i tuppene. Farging, vasking, krølling og retting går som en drøm.

Du velger selv hvor mye du ønsker, men et helt hode koster mellom 5000 – 6000. Håret kan du bruke om igjen, og bør flyttes opp etter 2 -3 måneder. Jeg vet ikke om andre salonger i Oslo enn Hendrix Hair, som fører dette. Der går jeg til Carina.

Nå må jeg løpe, har en lang arbeidsdag foran meg!

65 kommentarer

 1. å hadde jeg hatt rå skulle jeg gjort det med en gang hehe 😛

 2. ginaelise

  beste bloggen Caroline!<3 stå på:D

 3. Hei kjære fotballfrue:) hver morgen før jeg skal på jobb, og sitter på bussen med iphonen min (som jeg gjør akkurat nå), blir jeg alltid så glad når jeg kommer inn på din blogg. Du er den eneste som blogger så tidlig som du gjør, og det settes sterkt pris på! Ha en fantastisk dag:) hilsen fra det i dag regnfylte Sørland:)

  1. Fotballfrue

   Takk, det samme 🙂

   – C

 4. ragnhild

  du burde prøve extensions med microringer!!! det er superbra 😀

 5. Christina Damayanti

  åh, så vakkert og naturlig håret ditt ser ut!
  Kunne du laget en konkurranse hvor en av oss lesere kunne fått muligheten til å oppleve en sånn drøm ?
  Har ikke på langt nær 5/6000 jeg kan bruke på hår.. dessverre :'(og mitt hår ble myrdet noen en månedstid siden, det ble klikket ca 10 cm for mye, against my will!

  1. Fotballfrue

   Skulle gjerne holdt en slik konk. for dere, men dette er ikke noe jeg får gratis 🙁 Hvis det hadde vært det, kunne jeg spurt 🙂

   – C

 6. http://femelle.no/mat-2/herlige-champagnemuffins/

  Prøvd disse? Om du harskal, kan du legge ut om det her på bloggen da?:)

  1. Fotballfrue

   I will!

 7. Ha en fin dag da 🙂

 8. Har du kun exstensions for tykkelse? 🙂 Har du så langt hår fra før eller har du skulderkort hår?
  Du er forresten superpen, misunner deg veldig for alt. Spesielt klesskapet. Jeg liker definitivt din blogg best av alle!

  1. Fotballfrue

   Ja, for tykkelsen 🙂 Det har blitt så slitt av all stripingen med årene, hadde mye tykkere hår før 🙁

   – C

 9. Tror ikke det blir fint med slik på meg uansett, når jeg tar i ext så er det så stor forskjell i teksturen mellom mitt eget hår og det jeg tar på. Jeg har litt lette krøller, og håret er veldig tynt. Men så er jeg en fattig student, så da er det jo like greit. hehe. Du har hvertfall kjempe fint hår nå, bra du fant et produkt du er fornøyd med!

 10. Det ser kjempe bra ut Caroline!

 11. Hvor langt er ditt ekte hår? Det ser VELDIG fint ut med extensions i ihvertfall! 🙂

  Hvor mye trener en tippeligaspiller som Lars Kristian?

  1. Fotballfrue

   Det er litt kortere enn ex. , siden jeg klippet det før jeg satte det på 🙂 Det er vel ca. til midt på puppen 😉

   – C

 12. Jeanette

  hvor langt hår har du egentlig?når du ikke har løshår altså

 13. Hvilken mobil har du?
  Hvilken mobil har du?
  Hvilken mobil har du?
  Hvilken mobil har du?
  Hvilken mobil har du?
  Hvilken mobil har du?
  Hvilken mobil har du?

  1. Fotballfrue

   Sony Ericsson Xperia x10, men jeg vil ha ny 🙂

   – C

   1. kristina

    hvorfor vil du ha ny tlf? eg tenkte å kjøpe den. er den ikke noe god?

   2. Fotballfrue

    Den har blitt kjempeslitsomt, mottar ikke mails som den skal, kommer ikke inn på facebook, og henger seg opp når jeg skal ta tlf, eller sende SMS. Håpløst :/

    – C

   3. prøvd å restarte den? funka på min:) lykke til uansett:)

   4. Er ikke Xperia x10 veldig stor?
    Du bruker jo ofte veske men ikke hele tiden…
    Har du mobilen i lomma hvis du ikke har veske?

   5. Fotballfrue

    Hvis jeg ikke har veske, er mobilen hjemme, eller i bilen 🙂 Det er ca. samme strl. som Iphone 🙂

    – C

   6. Er det bare din som er litt «ødelagt» eller har du hørt om flere som har samme mobil og samme problemet?

 14. Jeg synes den hårfargen du har på bildet er fin jeg, hihi ^^

 15. hadde jeg bare hatt 5000-6000 kr til å bruke på håret mitt hadde jeg gjort det med glede 😀

 16. nysgjerrig

  hvorfor ikke bare spare til langt hår? billig,bra og ikke minst; ekte.

  1. Fotballfrue

   Jeg har langt hår, men ønsker litt mer fylde 🙂

   – C

 17. Du har så fint hår!
  Hvilken hårfarge er din naturlige hårfarge, og hvor ofte må du ta etterveksten? 😀

  1. Fotballfrue

   Jeg er ganske mørk. Var lys da jeg var liten, men ble mørkere og mørkere. Til slutt mørk blond 🙂 I dag er jeg nok enda mørkere enn det igjen, og håret mitt vokser fort, men jeg prøver å ikke ta det så ofte, for det sliter veldig på håret. Holder meg til hver 6.uke.

   – C

   1. Hvem striper du håret hos ? Blir liksom aldri fornøyd hos frisøren.

   2. Fotballfrue

    Hos Carina på Hendrix Hair 🙂 Hun jobbet hos Peludo tidligere, så jeg har gått til henne en stund, men nå har hun byttet salong. Jeg er alltid fornøyd når jeg har vært der 🙂

    – C

   3. Hvorfor vil du ikke ha din egen naturlige hårfarge?

   4. Fotballfrue

    Du, det vet jeg ikke. Jeg tok striper for en forandring da jeg gikk i 8.klasse, og fortsatt med det. Vips, så var jeg blond. Jeg liker også å tenke at jeg faktisk var lys helt frem til jeg var rundt 10 år, så helt feil er det ikke med lyst hår.

    Jeg trives som blond, og tror jeg ville følt meg blass som brunette.

    – C

 18. Kjempe fint 🙂

 19. anna omenås

  hei ! 🙂 litt usakli å komme med denne kommentaren under dette innlegget x) men lurte fælt på om du var russ når du var yngre? 😀 å om du hadde bilde fra den tiden ?

 20. Elisabeth

  Dette virker som en super løsning! Tenk så mye enklere hverdagen min hadde blitt…

  Hvor mye koster det å kun feste på håret igjen etter 2-3 mnd?

  1. Fotballfrue

   500,- per times jobb tror jeg 🙂 Kan sjekke nærmere, eller du kan jo ringe og høre, 99255613 🙂

   – C

 21. Hvordan er det å ha håret i strikk osv når det er festet med teip? Blir det ikke «bulkete» (om du skjønner hva jeg mener…:S) om du drar det bakover? Vil gjerne teste ut noe annet enn klips selv, og keratin tok knekken på håret mitt.. :S

  1. Fotballfrue

   Nei, de legger seg naturlig bakover 🙂 Jeg har det alltid bak i hestehale når jeg trener for eks.

   – C

 22. Du er så forferdelig flink til å svare på kommentarer 😀 Megapluss! Ingen andre som gidder. Ha en kjempefin dag!

 23. Hvor lenge holder håret før det blir slitt og du må kjøpe nytt?

  1. Fotballfrue

   Det vet jeg ikke ennå, jeg kan høre 🙂 Med balmainhåret var det så mye som 6 mnd, men jeg tror ikke dette holder like lenge. Det kommer nok an på hvordan du behandler det også tenker jeg, om du bruker varmebeskyttende spray, kurer det / farger det etc.

   – C

   1. Tusen takk for svar 🙂

 24. Du har et drøm av et hår 🙂 Jeg har et typisk nordisk hår..mange hårstrå men de er så tynne så jeg har ingen mulighet til å få langt hår med mitt eget. Jeg har aldri prøvd hverken clips eller extentions fordi jeg er redd for at festene blir å vises pga mitt tynne hår. Noen som har erfaring med dette? Vil jo at det skal se naturlig ut, slikt som ditt 🙂 Vil egentlig bare fylle ut håret mitt slik det er nå, litt lengre enn skuldrene.

 25. Line Michelle

  Kjempe fint hår : )

  Hadde teip engang,men det falt av etter 3 uker ,
  så jeg liker keratin best : )

  1. Fotballfrue

   Oi, hørtes rart ut :/ Dette er i hvert fall en ny type, så satser på at denne er bedre. Jeg mistet jo hår av keratinfestene :O Men alle tåler / liker forskjellig 🙂

 26. Karoline

  Hei, Caroline: Du har den beste bloggen som noensinne er opprettet! Selvsagt ikke bare på grunn av matoppskrifter som i dette innlegget, altså. Det er nemlig måten du skriver på gjennom interessante tekstinnlegg og bilder. Blir inspirert på alle fem! Du har en blogg som et lite magasin, du, hehe 🙂 Stå på, du rocker tvers igjennom!!

  1. Fotballfrue

   Tusen takk! Jeg liker å variere litt 🙂 Mitt eget lille magasin 😀

 27. Du mister ikke hår av keratinfestene du mister ca 100 hårstrå hver dag og om du har hatt extensionet i 6 mnd og du tar det av er det jo hår som ikke har fått falt av mens det har vært limt på håret. Så det håret skulle falt av uansett 🙂 Puh vanskelig å forklare skriftelig men det er nå fjerde gang jeg har keratinfester og superfornøyd!det blir heller ikke tungt for hårstråene/røttene.men – smak og behag, du er hvertfall veldig fin Caroline 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg fikk betente hårsekker, og mistet håret 🙁 Hadde det på i 1 mnd.

   – C

   1. Når jeg hadde spiseforstyrrelser, hadde jeg også kreatinfester, og mistet mitt eget hår. Belastningen på mine egne hårrøtter ble for stor. Nå spiser jeg betydelig mer enn før, og har prøvd meg på kreatin igjen….. Nå går det strålende! Har ikke mistet noen hårrøtter.

   2. Fotballfrue

    Dersom du sikter til at jeg har spiseforstyrrelser, kan jeg bekrefte at det ikke stemmer.

    – C

 28. Etter å ha lest din blogg og sett anbefalingen av Hendrix hair, tok jeg og bestile meg en time hos han, var super nervøs for en ny frisør siden jeg har hatt min gamle i 3 år nå, men siden hun ble sykemeldt har jeg bare vært uheldig..
  Isåfall det jeg ville frem til, har gått til Hendrix to ganger nå og han er virkelig utrolig flink! Han tar seg god tid til meg og vet virkelig hva som passer til meg og mitt hår!

  Til dere som har vurdert å prøve Hendrix, gjør det! Kan absolutt anbefale han! 🙂
  Jeg har i hvertfall endelig funnet meg en ny fast frisør, takket være deg Caroline 🙂
  Ha en fin søndag!

 29. Heia..
  Håret ser veldig fint ut. Kan du legge ut bilder hvordan håret er festet?

  1. Fotballfrue

   Jeg hadde noen bilder av det, men har tydeligvis slettet dem :/ Skal be mannen ta noen nye senere i dag, følg med så oppdaterer jeg posten 🙂

   – C

   1. Kjempe fint 🙂

 30. Carina er så flink og hyggelig, og Hendrix Hair er et topp gründerinitiativ – bra du backer dem opp! 🙂

 31. Teip kan også ødelegge røttene når det skal fjernes. Min erfaring med extensions, Cleopatra frisør i Sarpsborg Great Lenghts hår (hun er en av de mest erfarne med extensions Caroline): håret virker merkbart tynnere etter 6 mnd med dette håret, jeg mistet ikke mye av mitt eget hår under perioden det satt på eller etter, ingen plager med håret ang. fester, ikke vondt å sove, mistet 2-3 fester til slutt, hun er dyktig til å skjule festene og håret ser veldig ekte ut, man kunne ikke skille på mitt hår og extensionen selv om jeg hadde skulderlangt hår og extensionen var langt hår, 45 cm, det ble virkelig bra, det kostet rundt 5 000 tror jeg, men du vet det varierer med ditt hår og hun setter ikke på mer hår enn du har selv! For da kan det visstnok slite mer på håret ditt. Å bruke extensionen over lang tid eller hele tiden er ikke anbefalt selv om noen av hennes kunder faktisk gjør det. Du som har så flott hår trenger ikke extensions, jeg syntes du var flottest på håret før du satt på noen form for hår, du er finest med krøll =) Du bruker gjerne mennesker du kjenner som Carina, hva med Geir? Du burde virkelig prøve Cleopatra, hun tar seg god tid til kundene ved eventuelle spørsmål osv.

  1. Fotballfrue

   Carina kjente jeg ikke fra før av? Hun ble jeg kjent med da jeg begynte hos henne.

   – C

 32. Elsker bloggen din Caroline! Jeg har også de extensionsene, jeg er suuper fornøyd! 😀

 33. Paulina

  I do love your hair:) if u have some free time please mail me some info about them in english

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *