GarageFashion

Pumps fra Zara / Bukse fra Forever 21 / Belte & jakke fra H&M

Blondebody fra BikBok / Klokke fra D&G / Smykke fra Accsessorize

Hektisk, hektisk, hektisk i dag! Ønsker alle en deilig start på helgen ?

54 kommentarer

 1. Silje Fagerlid

  God helg 🙂

 2. Utrolig fint antrekk! Ha en super helg Caroline 🙂

 3. Ser bra ut! Du er virkelig flink til å sette sammen tøy. Skål for den!

 4. hei caroline! det jeg skal spør deg om nå, har ikke noe med inlegget å gjøre 😛 Jeg lurer på ca hvor mye kalorier det er i laksesalaten?:) Håper på svar!

  God helg 🙂

 5. Hei

  Blir du ikke kald av å gå i pumps osv nå? Eller bruker du noen «usynlige» strømper? 🙂

 6. Du er nydelig!
  Men hvordan bestilte du fra Forever 21? Når jeg skulle bestille meg noe derfra, kom det opp at de sender ut ting kun til Canada :O :/

 7. Wow! Nydelig antrekk!
  Ha en fin helg du og 🙂

 8. Nydelig antrekk, Caroline 🙂

 9. Karoline

  Hei Caroline!

  Jeg utfordrer deg til å variere mer i stilen. Jeg synest det går mye i bukser/skjørt til livet, trange topper og et par pumps. Jeg liker stilen, men synest det blir litt kjedelig i lengden..Jeg blir ikke inspirert lenger.

  Et spm: hva er din indre motivasjon for trening og sunn kost?

  Mvh Karoline =)

  1. Fotballfrue

   Dumt at du ikke blir inspirert, men jeg tror ikke jeg kommer til å skifte ut garderoben av den grunn :p Jeg liker stilen min sånn den er, og i går følte jeg meg ganske drøy & litt annerledes, med en blondetopp og kun BH under 😉

   Min indre motivasjon er rett og slett helsa mi 🙂 Jeg vil så gjerne bli gammel, og da er det viktig å være sprek. Farfaren til Lars-Kristian har alltid mosjonert, og han klatrer fortsatt på taket i en alder av 90. DET vil jeg også 🙂

   – C

   1. men du mosjonerer jo ikke, du bein-trener jo, og det i lengden skader jo mer en det gjør vel….
    Helt enig at at du kandkjse burde væert litt mer edgy i stilen!! og ikke minst variere litt!!
    Vi kan jo lese i blader om den vanlige moten liksom…..
    🙂 ha en fin kveld! vin her også.

   2. Fotballfrue

    Jeg beintrener overhodet ikke. Hva med Lars-Kristian da? Han trener dobbelt så mye som meg, er det skadelig også da? Hva med andre toppidrettsutøvere, de trener MYE mer enn meg.. ser ikke at de sliter så veldig.

    Jeg har den stilen jeg ønsker, hvis du ikke blir inspirert, så er ikke det mitt problem 🙂

    – C

   3. hva i? Stilen til Caroline er da langt ifra kjedelig?! Uansett må hun jo gå i det hun føler seg vell i. Sjekk arkivet så vil dere finne ganske mye variasjon 😉 Hun motiverer meg hver eneste dag, ikke bare når det gjelder klesstilen, men også livsstilen 🙂

    Caroline, you’re amazing, just the way you are 🙂

   4. Karoline

    Det var ikke ment som negativ kritikk i den forstand. Det er jo en grunn til at jeg leser bloggen. Men, poenget var å utfordre Caroline litt. Kanskje hun kunne prøve ut noe litt annet, men det innebærer ikke å skifte ut den flotte stilen hun allerede har, bare krydre den litt.

    Er helt enig at det er viktig at man må trene for å holde helsen ved like, for å bli gammel og se sine barnebarn få barn=) Det er imidlertid skadelig å harkjøre kroppen sin. Toppidrettsutøvere trener for hardt. Det er jo en grunn til at svært mange utøvere sliter med skader…?

    Noen trener mere for å se fine ut. De vil ikke en gang få barn fordi kroppen kan få merker etter det og forandre seg. Det synest jeg er noe tull. Hva skjedde med mennesket sitt instinkt til å formere seg, og hvor ble det av den sunne fornuften? Hvem sier at vi må se ut som supermodeller for å føle oss på topp? Jeg synest samfunnet prøver å støype oss i noen former som ikke matcher et normalt og sunt liv, med passe trening og passe med mat og kos.

    Caroline; du er en fantastisk person. Du er vakker, men din fineste kroppsdel er denne; hjertet. Husk det =)

 10. Karoline

  Så flott! Endelig er det helg 😀 wiho. 10km. i dag, og så er det sofaen!

 11. Alltid like pen! Elsker blondebodyen jeg, syns den er så søt.

 12. Kjempe fint antrekk 🙂

 13. Super lekkert outfit Caroline!!
  -Emma
  makeupconfessions.blogspot.com

 14. Elsker den jakken! Er så oppgitt over at de ikke har fått inn den på H&M Gjøvik :/

 15. hei 🙂
  jeg lurte på en ting, hvorfor bor dere i oslo?
  hadde det ikke vært enklere å bo på lillestrøm når lars-kristian trener der?

  1. Fotballfrue

   Lars-Kristian (nå vi) har kjøpt leiligheten vi bor i. Lars-Kristian har bodd her i 8 år, og det er så unødvendig å flytte for en 3-års periode. Fotballen er usikker, og vi vet aldri hva som skjer neste år for eksempel. Oslo er sentralt og fint. 11 min. til Lillestrøm med toget, og 20 min. å kjøre. Det er ingen sak 🙂 Kjenner de som pendler helt til Kongsvinger – den er verre 😉

   – C

 16. Kathrine

  Jeg synes du er utrolig flink til å kle deg! Du er jo like pen hver dag 🙂
  Jeg lurte på om du kanskje kunne lage et innlegg om hva en jente som skal bygge opp sminkesamlingen sin helt fra bunnen av absolutt bør ha. Hva er must haves? I en alder av 23 har jeg fortsatt ikke funnet ut hva jeg bør ha i sminkepungen min. Kom gjerne med tips til de forskjellige delene. Jeg har sett på hva du har anbefalt tidligere og hva du brukte i bryllupet ditt, men føler det flere av samme tingene (for eksempel mer enn en leppestift og concealer om jeg ikke husker feil), og at ikke alt dette er helt nødvendig/basic? Jeg lurer for eksempel litt på hvor mange concealere jeg trenger, en til mørke ringer under øynene og en til røde prikker og urenheter? Så er det mye snakk om PhotoFinish Primer’en. Er dette en ting jeg trenger når jeg skal kjøpe inn sminke? Blir veldig glad om du kan gjøre dette og hjelpe meg.
  Ellers vil jeg takke for en fantastisk inspirerende og motiverende blogg 🙂

  1. Fotballfrue

   Jeg skal hjelpe 🙂 Kommer snart en rekke innlegg om hverdagssminken jeg bruker, men tenkte å dele det opp i noen innlegg 🙂

   – C

 17. SV: Hahah! DU er best søta <3

 18. Hei karoline!

  Flotte klær:) liker stilen din. Har akkurat vært i USA og hamstra fra Forever21, men hvordan kjøper man når man er i norge? Har du tips?? 🙂

 19. du er så sykt flink til å sminke deg og kle deg! Digger bloggen din! 🙂

 20. Digger antrekket ditt her, du passer så godt med bukser og skjørt som fremhever den smale midjen din. Er ikke enig med at du er uinspirerende i det hele tatt. Du inspirerer ihvertfall meg veldig mye 🙂
  Jeg bare lurer på en ting, som jeg håper du kunne svare meg på. Jeg leste i et blad at man skulle pakke vekk haremsbuksene for denne gang, er du enig i dette? Eller kommer du til å forsette å bruke dem i tiden fremover. Jeg elsker haremsbukse/ bukser som er høye i livet, og føler det gir meg en fin fasong.

  Ha en fin helg, Caroline! 🙂

  1. Fotballfrue

   Ja noen forstår tydeligvis ikke humor og ironi, kanskje de burde holde seg til fotballen istedenfor bloggingen 😉

   – C

 21. Hei Karoline!

  Er fast leser av bloggen din, syns den er kjempeinspirerende! Flere ganger har jeg tenkt på deg når jeg har følt at andre har dømt meg pga. klesstil o.l. Du har fått meg til å drite litt mer i hva andre syns om meg, for som deg så liker jeg å kle meg moteriktig og ikke så «mainstream» og det blir noen lange blikk når man er fra en liten plass i nord-norge! Så tusen takk for det 🙂

  Jeg bare lurer på noe ang. deres tur til Maldivene. Har dere ordnet alt selv og booket fly og hotel separat, eller reiser dere gjennom et selskap? I så fall hvilket?

  Samboeren min og jeg tenkte å reise dit i vinterferien eller påskeferien neste år nemlig 🙂

  Ha en fin helg 🙂

 22. Kommer du til å ta restylane, slik som så og si alle de andre store bloggerne?

 23. Hvor mange skopar har du?

 24. Kult sammensatt antrekk! Liker godt blondebodyen din.

 25. Au! Føttene dine ser veldig slitne ut… Men hva gjør man ikke for skjønnheten 🙂

 26. utrolig fint anntrekk 🙂 men blir du ikke kald på beina? 🙂 ha en kjempe fin dag , kos deg masse 🙂

 27. Tar Lars bildene dine?

  1. Fotballfrue

   Ja, Lars-Kristian tar bildene 🙂

   – C

 28. I love the shoees 😀

 29. Elisabeth

  Hvorfor har du sommerfugler i magen? 🙂

 30. Mulberry Oversized Alexa i svart eller Alexander Wang Rocco Duffel Bag i svart – hvilken ville du valgt? 😀

 31. stakkar, Lars-kristian som må bruke tid på å ta bilder der du står å pose!!
  hadde dama mi spørt om jeg ville tatt bilde av der hun står å poser, og trur hun er VERDENS fineste + at du skal legge det ut på bloggen.. haha fy f*** da hadde jeg rømt til andre stedet av landet og gjerne lenger.. Ikke rart Lars-kristian ikke er så god i fotball, fordi han må bruke tida si på deg(altså ta bilde, ehhehhe) ps! jeg er gutt, og synes ikke du er noe spess pen, ligner på en katt!

  1. Ja det er fryktelig synd i meg Steffen 😀 Hvis du tror Caroline lar seg avbilde på bloggen fordi hun tror hun er deilig, så har du misforstått.

   Og når det kommer til fotballen, så tipper jeg at jeg er mye bedre enn deg 😉

   1. HAHA, høres ut som en utrolig moden og sympatisk kar du Steffen. For et usaklig og patetisk utsagn! Tipper det er en liten sjalu fjortisjente som står bak kommentaren. Hvem gutt syns ikke Caroline er pen? Hun er vakker! 🙂

   2. kristina

    HAHA syns noe av det morsomste er å gå inn å lese alle de «kule» kommentarene som folk legger ut eg 😀 tenk at i et så lite land finnes det så mange merkelige folk 😛 hva man bruker tid og energi på altså!!

  2. Haha, hvor stusselig er ikke du?
   Jeg tipper enhver gutt med glede hadde stått å tatt bilde av Caroline, jeg!
   Er ikke alle som er like heldige å ha en såpass vakker kone som Lars Kristian har.,
   Stakkars dama di om du hadde vært såpass lite interessert i å hjelpe til med noe som
   hadde vært viktig for henne.

   Og i likhet med Lars Kristian, så tipper jeg også at han er mye bedre i fotball enn deg..

   1. Fotballfrue

    tusen takk, milla!

 32. Elsker buksa di! God helg Caroline 🙂

 33. er det ikke veldig kaldt med bar rist, nå som det er så kaldt ute? 😮

 34. Hei! Utrolig fint antrekk og super-inspirerende blogg! Elsker at du oppdaterer så ofte, og twitterprofilen enda oftere! Bare lurer på hvordan man bestiller fra Forever 21, og blir det mye ekstra i toll og frakt?

  Fortsett med det gode arbeidet!

  PS. Har du vurdert å løpe ute? det er utrolig deilig! Jeg er desverre ikke gammel nok til å trene på sats (uansett for dyrt..), så jeg jogger ute et par ganger i uka, i tillegg til turn og pilates 🙂

 35. Skal du kle deg ut på halloween? jeg trenger inspirasjon 😛

 36. hvordan handler du på forever 21? pleeease svarr!

  1. Fotballfrue

   Jeg bruker nettbutikken 🙂 Det er bare å legge bestilling som i andre nettbutikker. Her ser du listen over hvilke land de sender til: http://www.forever21.com/customerservice/customerservice.asp?content=shipping

   – C

 37. Du er så fin! <3

 38. Du har så fin stil! Mitt forbilde!:)
  Reiser til london på shopping imorgen, og vil gjerne finne meg noe unikt og fint!
  Har du noen tips til butikker?:)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *