Nyttårsaften 2010 / 2011

I fjor tok vi en spontan kjærlighetstur til Göteborg, og skålte det nye året inn med en 5-retters på toppen av Gothia Towers.

I år skal vi til Norefjell med tre andre par, stå på ski, bli kalde i føttene, og drikke kakao med rom. En perfekt anledning til å puste liv i veldig gamle skikunnskaper.

Husker dere jeg skrev nyttårsforsetter i fjor? Gleder meg til å dra dem frem igjen, og se hvor flink jeg har vært.

43 kommentarer

 1. Hei

  Tenkte å tipse deg om fondue. Vi var 6 venner som spiste det he forleden, utrolig sosialt, og ikke minst kan man kjøpe litt forskjellig kjøtt…. magert for jentene, og gutta kan få biff. Perfekt med grønnsaker og gode sauser til. Kan jo være alternativ nyttårsaftenmat, eventuelt dagen før.

  Ha en herlig kveld, og takk for interessante blogginnlegg… sannelig kommer ikke jul og nyttår like overraskende i år også 🙂

  Klem

  1. Fotballfrue

   Ja jeg vet, det er helt fantastisk. Vi har både fondue, og raclette, men burde bruke det oftere 🙂

   Du kan lese om det her: http://fotballfrue.blogg.no/1282340526_perfekt_fredagskveld.html
   og her: http://fotballfrue.no/?p=407

   – C

 2. Hvor mange skopar har du?
  Så klesskapet ditt for første gang igår, og måpte da jeg så alle de fine skoene dine!

 3. du er såå flink til å svare på (nesten) alle kommentarer!! 😀
  eneste på topplista:*

 4. Elsker deg FotballFrue ^^ <3
  Du er kjempe pen og artig og er flink til og blogge, du er sikkert flink til masse annet da menn.
  Jah det var stortsett det jeg ville si.
  Fortskjett og blogge og ha det gøy med Ektemannen din ^^
  Ps: Han er også kjempe pen x*

 5. Hvilke nyttårsforsetter hadde du i fjor da?

  1. Fotballfrue

   Jeg tenkte å ta det opp i et senere innlegg, nærmere nyttår 🙂 Det ligger i arkivet fra desember i fjor. Eller var det januar? Husker ikke helt 😉

   – C

   1. Monica

    Okey. Har lest det før en gang minnes jeg. Har da lest bloggen din gaaanse lenge nå 😉
    Stå på Caroline! 🙂

 6. Jeg liker bloggen din veldig godt. Liker blandingen av hverdag, trening, oppskrifter, mote. Også har du en fin måte å skrive på. Jeg lurte på om du kanskje kunne skrive om noe som har gått inn på deg? Som du syns var trist, gjorde deg sint eller noe? Ha en super kveld.

 7. Kristina

  Heisann! 🙂 Jeg bare lurer på hvor du kjøper de svarte strømpebuksene dine? Jeg finner aldri noen som ikke er fullstendig gjennomsiktige. Jeg vet du har skrevet det før, men jeg klarte ikke å finne det ikke i arkivet.

 8. Kristine

  Nooooorefjell!!!! Geilo er best ingen protest, men det er vell mere for ekte vestkantinger:))) da mener vi ekte:D

  1. Fotballfrue

   Oooo, good for you!

 9. Hei Caroline! Du har en superbra blogg som jeg elsker:D Men ett spørsmål, hvordan er det å ikke bo der du er oppvokst?:) Jeg er en oslojente fra topp til tå å jeg kunne aldri tenkt meg å flytte herifra. Men siden du er fra Sarpsborg savner ikke du østfold litt?:)

  1. Fotballfrue

   Nei, ikke egentlig 🙂 Det er deilig å komme hjem i ferier og høytider, og for et avbrekk, men jeg liker Oslo. Samtidig som jeg er litt lei av Oslo, og egentlig vil flytte til Italia eller Paris.

   – C

 10. Hvilken mobil har du?
  Kan du skrive et innlegg om den?

 11. anbefaler deg å sjekke ut målselv fjellandsby også! maalselvfjellandsby.no

  1. Fotballfrue

   Takk for tips! Vi har booket på Norefjell. Alt blir jo tatt tidlig 😉

   – C

 12. Virker utrolig koselig 🙂 kakao med rom hørtes kjempe godt ut.

 13. Blir nok en kjempekoselig tur! 🙂 Selv har jeg ingen aning om hva vi skal i år.

 14. ragnhild

  hørtes SÅÅ koselig ut!! :D:D ingenting er som hytteturer med mange gode venner …

 15. Det kommer nok sikkert til å bli en herlig nyttårsaften! 🙂 Dere er flinke til å komme dere ut, og ikke bare sitte hjemme!
  Det så veldig fint ut på Norefjell, ikke lenge igjen til nyttår nå:P

 16. Karoline

  Så utrolig koselig da! Det blir sikkert supert 🙂
  Vil bare rose deg litt, Caroline. Du er en utrolig inspirerende blogger! De aller aller fleste innlegg har en mening, og du skriver ikke for å skrive – alt virker så gjennomtenkt. Det virker ikke som du skriver fordi du har lesere du MÅ underholde, men fordi du liker det og interesserer deg for det. All respekt til deg 🙂

 17. Er Lipsy store i størrelsene?=)

 18. Madelenew

  kunne du kanskje lagt ut nyttårsforsettene fra i fjor? 🙂 hadde vært litt morsomt å se!

  1. Fotballfrue

   Jeg har tenkt til det, og på en måte ta en vurdering av hvordan jeg har klart meg. Men synes det er litt for tidlig. Blir nærmere desember tenker jeg 😉

   – C

 19. Ah..dere skal på hyttene til faren til veninna mi;) har vært der et par ganger før,men ikke prøvd ut skianlegget der..men hyttene er koselige:)
  Selv skal jeg på Rauland med kjæresten min og familien hans.Har vært det de siste årene.Er så koselig på fjellet i romjulen,og ikke minst nyttårssaften!:)
  Kos dere masse!Dere har jo masse å glede dere til da dere snart skal på bryllupsreise også!;)

 20. Åh, det høres ut som en herlig måte å feire nyttårsaften på!

  Så ut som en utrolig fin hytte også! Kan jeg spørre hvor mye dere betaler for dem? 🙂 🙂

 21. Silje :)

  Heisann 🙂
  Elsker bloggen din!
  Har du forresten fått med deg at dagbladet har skrevet om ene innlegget du skrev?
  http://www.dagbladet.no/2010/10/28/sport/fotball/tippeligaen/mostafa_abdellaoue/caroline_berg/14039892/

  1. Fotballfrue

   Jeg har fått det med meg 🙂

   – C

 22. Åhh, så herlig : ) Det blir nok fantastisk : )

 23. Når du er hjemme igjen, så se filmen Frozen! kjedelig på førsten, men så blir den spennende. da reiser du nok aldri på skitur igjen hihi. du skjønner hva jeg mener når du ser den;)

 24. Hei Caroline.
  Ville bare si at jeg har skrevet et slags innlegg på min blogg som jeg håper du vil lese om du har tid. Det er ikke særlig langt, men jeg synes at gode bloggere som deg bør få vite hva noen ord du skriver betyr for andre. Jeg kan helt ærlig si at bloggen din har forandret mye av livet mitt på en veldig positiv måte. Du er den som inspirerer og motiverer meg. Vil at du skal vite det. Håper du har noen minutter til overs for å ta en kikk på innlegget og kanskje gi en liten tilbakemelding om du får lest det. Håper du fortsetter bloggen som den er nå, den er helt suveren 🙂
  Klem fra Rebecka

 25. Å så gøy nyttårsaften. Er ekstra spesielt og sende opp raketter i snø. Jeg skal feire nyttårsaften i Sydney i år. Gleder meg skikkelig:) digger bloggen din, du er helt spesiell og ærlig!

 26. der var vi for 1 eller 2 år siden også på nyttårsaften! hvis ikke var det storefjell 😀 husker ikke helt! men aah, koselig på fjellet på nyttårsaftner. har alltid vært det! på trysil <3

  1. Fotballfrue

   Ih, I will 🙂

 27. Sååå gøy : ) Gleder meg til advent, jul og nyttår. Det er en veldig spesielt koselig tid på året!!

 28. Kristinest

  heisann 🙂
  jeg lurte på om du kunne lage ett innlegg om hvordan du lager noen av frisyrene dine ? håre ditt er så pent !
  digger bloggen din 🙂

 29. Hei Caroline:-)
  Jeg lurte på om du kunne legge ut noen julegavetips om hva man kan kjøpe til kjæresten (ham)? 🙂
  Jeg lurte også på om denne kan brukes av herrer også :http://coverbrands.no/no/shop/lulu_s/lulu_s-beauty-toilet-bag-black//
  eller synes du den blir litt for feminin? 🙂

  Stoor klem fra Therese

 30. Jeg var på Norefjell nyttårsaften i fjor! Og det er en opplevelse for seg selv:) God tur dit, og kos deg alt du kan:) Det er fantastisk!!

  Men jeg lurer på om du kan komme med noen tips. Jeg er sammen med verdens flotteste fyr, og vi har et fint forhold! Helt til nå, hvor plutselig alt er snudd på hodet, og han sier han trenger tid og rom, som han sier han ikke får når han er med meg. Denne gutten betyr så ufattelig mye for meg, så jeg vil gi han den tiden han trenger osv. Men har du noen forslag på hvordan sånne ting som dette kan løses på en måte som kanskje er god for begge to? Som gjør at jeg ikke bare må vente og vente, og se om det er tid som hjelper, men noe som kan gjøre det fint for oss begge..?

  På forhånd takk! Og takk for at du blogger:)

 31. kan du lage en video om hvordan du krøller håret når du har det i hestehale ? tar du alt håret rundt tanga, eller tar du litt å litt ?

  1. Fotballfrue

   Litt og litt 🙂

 32. Hei.
  Vil gjerne ta med min kjære på en weekend-tur til Sverige nærmere jul, men synes det er vanskelig å finne et hotell. Så lurte på om dere sov på Gothia Towers? I tilfelle, åssen type rom valgte dere og var det romantisk?
  Forholdet trenger pleie siden vi er i et avstandsforhold dette året.

  Super blogg du har =)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *