Arbeid

Nå har Dagbladet akkurat vært her en tur, så nå tar jeg en velfortjent arbeidspause med en utenomjordisk deilig sjokoladebolle Lars-Krisitan hadde med seg hjem fra trening

Vi snakket en del om det å kunne leve av bloggen sin, og om hvordan jeg jobber. Da kom jeg på at jeg kanskje aldri har fortalt dere hvordan jeg legger opp dagen min. Jeg kan i hvert fall si så mye at det går i planlegging og lister. Dere vet jo at jeg ikke liker å sove lenge, og at jeg står opp tidlig for å starte dagen. Faktisk foretrekker jeg å planlegge hele uken, og prøver hver dag og være kreativ, og idémyldre med meg selv. Skisse opp blogguken, tenke ut hva jeg ønsker å skrive om.

Alt blir skrevet ned her

Jeg liker å ha en plan. Noe å forholde meg til. Dersom jeg er helt blank på bloggfronten en dag, er det greit å ha back-up. Derfor klipper jeg ofte ut litt fashion her og der, så jeg kan hente inspirasjon.

Bloggingen er selvfølgelig mest spontan, men likevel. Det er alltid greit med backup.

Nå skal jeg ut i regnet 😀

86 kommentarer

 1. Hei Caroline!
  Jeg er kjempe fan av bloggen din og har fulgt med deg fra starten.
  Jeg har startet egen beauty-blogg nå og hadde syntes det var utrolig gøy om du tok en titt innom!
  -Emma
  makeupconfessions.blogspot.com

 2. Oi, det får en si! Flink du, gleder meg til å lese det i db 🙂
  Ha en fin dag videre!
  Jeg skal springe intervaller i ettermiddag og gleder meg- det er så herlig!

  1. Fotballfrue

   Ja! Det er det 😀

   – C

 3. Så flink du er! Digger deg Caroline, du er så flink til å blogge:) hadde vært gøy om du stakk innom vår blogg 😀

 4. Hei,

  Så deg på forsiden av Dagbladet 🙂 Elsker bloggen din, og er ikke i tvil om at du bruker mye tid på den! Her er det kvalitet! Lykke til videre!

 5. Josefine

  Gu hvor flink du er! Jeg vesunder deg virkelig for at du liker å stå opp tilig å få med deg det meste av dagen, å tillegg være så flink å sette å lage sånne fine ideer for dagene. Ha en fortsatt fin dag! digger bloggen din 🙂

 6. Runa Svendsen

  Høres smart ut med en slik plan over hva du gjør hver dag. Men er det ikke litt kjedelig? Våkne hver morgen å vite hva dagen går ut på, å samtidig vet du hva du skal gjøre i morgen og dagen etter? Blir det noe «spenning» i hverdagen? :- )

  1. Fotballfrue

   Er det ikke slik for alle som har en vanlig jobb? Det er det jeg prøver å skape, atmosfæren rundt en «vanlig» jobb, selv om jeg egentlig kan gjøre som jeg vil. Alle som har en 8-16 jobb vet hva dagen derpå bringer 😉 Jeg vet egentlig aldri det, for plutselig er det en invite i mailboksen, eller noe spennende som skjer. Men jeg liker likevel å ha en plan.

   – C

   1. En «vanlig» jobb betyr ikke nødvendigvis at du vet hva dagen bringer. Vil tro at det er mer uventede ting som kan skje når man jobber med mennesker, enn med en PC. Men jeg er selv fan av å planlegge ting, som f. eks middag for uka, og skrive handlelister så jeg ikke kommer hjem med alt annet enn det jeg trenger. 😛 Føler jeg at jeg virkelig har gjort et skikkelig dagsverk når jeg jobber som jeg gjør. Det er liksom ingen krise hvis du tar deg fri et par dager, om 😛 Men for all del, det du skriver er jo underholdende 🙂

   2. Fotballfrue

    Hæ? Jeg jobber jo så absolutt med mennesker:) er i møter hver uke,møter nye samarbeidspartnere og går på mange ulike events. Så har jeg jo side2 jobben,med både saker ute,og kolleger 🙂

    – C

   3. Helene

    Ang å jobbe med mennesker, så er det vel mest naturlig å tenke helse- og omsorgsektoren. Å gå i møter er vel ikke akkurat å jobbe med mennesker, da kan vi si at alle jobber med mennesker da, selv de som sitter i kassan på rimi..

   4. Fotballfrue

    Selvfølgelig jobber du med mennesker når du sitter i kassa på Rimi også. Å jobbe med mennesker kan være så mangt, det er selvfølgelig forskjellige grader av det, men treffer du mennesker og bygger relasjoner i jobben din så kan man ikke si at man ikke jobber med mennesker.

    Helse- og omsorgssektoren er en måte å jobbe med mennesker, mens journalistikk og detaljhandel f.eks er andre måter å jobbe med mennesker.
    – C

   5. Kristine

    Journalistikk og helse og omsorg høres vell litt forskjellig ut? Når man jobber med helse& omsorg så jobber man nesten med menseker døynet rundt. Det gjør man ikke i journalistikk, da sitter man litt foran pc, er litt i møter osv. Så journalistikk er vell noe annet enn hva Helse&omsorg gjør med mennesker!:)

   6. Fotballfrue

    Skummer du bare over det jeg skriver, eller leser du? Jeg skriver at det finnes forskjellige former og grader når det kommer til å jobbe med mennesker. Jeg har aldri påstått at det er det samme.

    – C

   7. Føler at folk her mener de gjør en viktigere jobb enn andre fordi de jobber med mennesker. Alle kan ikke jobbe med mennesker «døgnet rundt», da hadde ikke verden gått rundt.

 7. Så flink og strukturert du er 😉 Må si jeg er imponert over at du rekker å gjøre alt du har på planen!

 8. når kommer del 3 med spørsmål ???

  1. Fotballfrue

   First thing neste uke, eller søndag 🙂

   – C

 9. jeg er liste person og det er saa greit og planlegge endel!! men selvfolgelig greit og samtidig kunne vare spontan ! 🙂

 10. Å, fantastisk!
  God inspirasjon til å gjøre arbeidsdagen litt mer strukturert dette. Tror jeg må få meg en slik bok.
  Tusen takk. 🙂

 11. Ser du vil knocke ned Mos med høyhelte i dag. Way to go, du eier! ;*
  TUT&KJØR fra KEN! <3

  1. Fotballfrue

   Haha :p

 12. hei. Hva er ditt forhold til utroskap? og har du erfaringer med dette? er du reddfor at fotballmannen din skal gjøre som mange andre fotball»stjerner» gjør for tiden?. Hva hadde du gjort om mannen din var utro?

  er bare nysjgerrig på din mening om det. lider av angst for at typen skal være utro..igjen. har jeg gjort det rette. det vet jeg ikke.. men du som er så lykkelig i ditt forhold. har du noen dårlige efrainger? eller hørt om noen dårlige?

  hilsen litt trist jente..

  1. herregud marlene, for å være helt ærlig, hvis han har vært utro en gang så er det faktisk NOK! hadde du tilgitt han hvis han hadde prøvd å slå deg? Eller stjålet fra deg? Han har ljugd, han er ikke noe å spare på. Når du en dag møter en mann som behandler deg slik Lars Kristian behandler Caroline og slik min kjæreste behandler meg, så kommer du til å forstå alt, du kommer til å skjønne hvorfor det aldri har funka med noen andre! Jeg vet ikke hvor gammel du er, men uansett hva, DUMP han… it’s gonna feel soooo much better, i promise 😉

   Det er mulig han angrer og er lei seg for at han har såret deg, men det får han bare være, men han får være det UTEN deg. Hvis en person har vært utro, og den personen den er utro mot bare lar det gå og blir sammen igjen så er det som å gi belønning for at de har gjort noe feil! Han vil også lære av at du lar han gå og det syns jeg du bør gjøre sånn at han en dag kan behandle en jente slik hun fortjener å bli behandlet 😉

   Lykke til! 🙂

   1. Noe som er å lure på, er jo hvor din grenser for utroskap går. Hva du Marlene annser som utroskap. om han har hatt seg med en annen jente (noe jeg går utifra er problemet her), så er jeg enig med Marie. Da hadde jeg dumpet han uten å nøle. Du er sikkert kjempeglad i han, men ingen fortjener å bli behandlet slik.

 13. Sånn er jeg også, må ha det meste planlagt, og rundt i huset, på tlf og på pc’en ligger det lister over ting jeg må gjøre, så når det er gjort kan jeg krysse ut 😉 Når det kommer til bloggen har jeg ikke fullt så mye system som deg, men noen notater på tlf, og bilder har jeg da fått listet 😉 Vet du når artikkelen kommer i Dagbladet? Den vil jeg gjerne få med meg! Ha en fin dag!

 14. Hei:) elsker bloggen! Du har en fantastisk personlighet og jeg beundrer deg veldig (og listene dine, hihi)
  Men kan du pliiis si hvor du kjøpte den boken!! hat lett etter en sånn i evigheter!
  Klem<3

 15. Jeg er også opptatt av å planlegge, syns man får mer ut av dagene da 🙂 Og jeg har også mer orden. Hvilket stjernetegn er du født i?

 16. Jeg må si jeg er utrolig imponert over både deg og bloggen din. Jeg har aldri vært i tvil om at du bruker mye tid på den, men når jeg nå ser hvordan du jobber og hvordan du legger opp dagene dine, blir jeg bare enda mer imponert. Du fortjener virkelig at bloggen går så godt som den gjør. Må være moro å ha klart å skape et levebrød og en arbeidsplass for seg selv på denne måten. Det bare vitner om hvor dyktig du er og at du virkelig kan det du driver med! 🙂

  Fortsett det gode arbeidet! Jeg titter innom bloggen din mange ganger daglig og nyter å lese hvert eneste innlegg. Du er superflink og til stor inspirasjon! 🙂

 17. Heiii……det er en ting jeg lurer på……?
  Hva er det du jobber som???
  Livet ditt ser ut til å være så interessant..!
  Digger deg……håper du svarer!

 18. Det ser greit ut å planlegge alt så nøye! Jeg starter ofte slike ‘prosjekter’ med å lime inn i bøker osv., men så glemmer jeg det…

 19. Ser det er en del som maser på del 3 av spørsmålsrunden, synes litt synd på deg x) Ikke alle som har tålmodighet ser jeg 😛
  Synes det er skikkelig smart at du planlegger, det er ikke alltid like lett å alltid komme på noe å blogge om 🙂

 20. Hva heter modellen du har i Bergans jakke ? Den hvite.

  1. Lady dun jacket, er det ikke den hun har? Hadde iallefall en identisk i sølv i fjor 🙂

  2. Bergans Rena Lady dunjakke 🙂

   1. Takk folkens 🙂

 21. Jeg er også en listeperson. Må ha kontroll på alt – ellers får jeg ikke puste! Og med lister stresser jeg mindre og får tid til mer. Knall 🙂

 22. ja, greitt du jobber med bloggen din, men hvem betaler deg for det? det sjkønner jeg ikke helt.

  1. Fotballfrue

   Annonsører 🙂 Reklamen som er rundt bloggen koster jo penger.

   – C

 23. Hei 😀

  Kunne du lagt ut en ny liste over treningsmusikk?
  Er sick av alle sangene på ipoden, trenger litt
  treningsmusikk til motivasjon»

 24. Hildegunn

  Du skulle hatt deg en slik fin sak 🙂 http://www.ukeplan.no/

 25. Hva med barna i Indonesia?

  Hei!
  Håper du lager en innsamling for barna og de etterlatte etter tsunamien i Indonesia.
  og ikke bare aksjoner som du ‘må’ fordi du er Plan- fadder eller Sos fadder..

  1. Fotballfrue

   Hei du!

   Jeg laget innsamling for både Haiti & Pakistan. Sistnevnte foregikk over en måned, og jeg satte som mål å samle inn 5000 kroner. Jeg var sikker på at jeg, med mine 30 000 daglige lesere, skulle klare dette så lett som ingenting. Tror du jeg fikk det til? Jeg motiverte og minnet dere på dette i flere innlegg, men gleden ved å gi er visst ikke tilstede hos alle. Derfor føler jeg heller ikke at det er noe poeng for meg å starte slike innsamlinger, når kun en liten brøkdel av leserne mine vil bidra. Da gir jeg heller av egen lomme, og bryr ikke leserne mine med det. Men for all del, jeg prøver gjerne igjen.

   Sjekk under aktuelt og blogg i arkivet, for å se bla. slike innsamlinger, fadderskapet mitt (som er i Verdens Barn, og ikke i noen av de du nevner – hva får deg egentlig til å tro dette helt uten videre?) og aidssyke barn.

   – C

   1. Jeg ville vært litt forsiktig med å bruke uttrykk som «gleden ved å gi er visst ikke tilstede hos alle». Noen har penger i overflod, andre har svært lite å rutte med. Jeg har lite å leve for, og prioriterer husleie, mat på bordet og varme klær til barnet mitt. Allikevel gir jeg 200 kr i mnd til Unicef. Jeg hadde rett og slett ikke råd til å gi noe til innsamlingen din, selv om jeg gjerne ville. Så jeg kjenner at jeg blir litt lei meg når jeg leser kommentarer som det. Du mente sikkert ikke noe vondt med det, men det er nok ikke bare meg selv blant dine lesere som har dårlig råd? Jeg skjønner at du kanskje kunne fått inn mer siden du har såpass mange lesere, men…

   2. Fotballfrue

    Det var absolutt ikke ment på den måten. Noen ganger føler jeg bare at det alltid er noe å pirke på uansett, og mange glememr at jeg faktisk har hatt innsamlinger mer enn to ganger. Enten er det noen som klager på at jeg aldri skriver om det, eller så skriver jeg for mye om det, og presser leserne for penger (det er faktisk noen som har sagt dette også)

    Derfor blir jeg litt usikker og ganske oppgitt til tider. Jeg føler vel egentlig aldri at noen er helt fornøyd, og det er VELDIG frustrerende når jeg gjør så godt jeg kan.

    – C

   3. Jeg ser den… Så absolutt! Det er synd at noen (mange!) av oss leserne alltid skal pirke på noe, og jeg forstår veldig godt at du blir frustrert. Vi får heller si oss fornøyd med at de som vil bidra faktisk gjør det! Jeg mente overhodet ikke å ‘pirke’ på noe i innlegget ditt, jeg følte meg bare litt truffet av noe. Kanskje det var et lite grønt monster inni meg som kom frem, skulle jo tross alt ønske jeg hadde mer å rutte med. Både til privat forbruk og gode formål… Men det skal jo ikke gå ut over deg. Men jeg ser jo at du virkelig brenner for enkelte formål, og du har all grunn til å være stolt over det du faktisk har fått inn, selv om det hadde vært ønskelig med mer!
    Ønsker deg en riktig god helg! 🙂

   4. Fotballfrue

    Tusen takk! En veldig god helg til deg også 🙂

   5. Du må også huske på at mange av oss er engasjerte uavhengig av bloggen din. 😉 Da du hadde innsamlingene for Haiti & Pakistan hadde jeg begge gangene gitt penger før jeg så at du også samlet inn. Når jeg i tilleegg er medlem i Amnesty International, Leger uten grenser og har fadderbarn i SOS-barnebyer, er det ikke givergleden det mangler på, heller penger.

    Men for all del, fortsett med slike aksjoner som du hadde i de to aktuelle situasjonenen. Det er kjempefint at du bruker bloggen din til å rette søkelyset på slike viktige ting. At du skulle «presse leserne for penger» er det dummeste jeg har hørt. Jeg syns du er flink jeg.

 26. Hei, jeg liker bloggen din kjempe godt, leser den hver dag. Jeg syns det er drit kult at du bruker høye hæler masse og jeg har faktisk veldig lyst til å gjøre det selv! Men jeg blir kanskje litt for høy i og med at jeg er 1.73. Eller hva syns du? Hvor høy er du foresten? :))

  1. Plingplong

   Kan du ikke bare bruke høye hæler hvis du har lyst til det?
   Trenger ikke spørre andre om lov til å bruke høye hæler.
   Det er det bare du selv som kan finne ut.
   Lev livet..

   1. anonym

    jeg spurte ikke om lov, ville bare høre hennes mening jeg men..

   2. Fotballfrue

    Selvsagt skal du få min mening 🙂 Jeg er 170, og føler meg ikke høy i det hele tatt. Jeg synes ikke du skal tenke på høyden din, gå i det du føler deg fin og komfortabel med 🙂

    Klem til deg fra Caroline

 27. Lisabeth

  Hei Hei ^^

  Begynte nettopp å lese bloggen din. Det var utrolig interesant og du har definitivt en fast leser her! 🙂
  Jeg så deg i Dagbladet i dag og du var utrolig vakker. Likte den utrolig flotte kjolen du hadde på deg! Derme lurer jeg på hvor du har kjøpt denne kjolen? 🙂

  1. Fotballfrue

   Lispy i London 🙂

   – C

   1. Lisabeth

    Tusen takk for tilbakemelding! 🙂

 28. Det du har sagt til db om Mos er vel ikke seriøst ment? Skjønner at man blir provosert (egentlig ikke, for jeg er Enga supporter to the bone:P), men det er vel å dra det litt langt?

  1. Fotballfrue

   Nei,er du gal? Det er selvfølgelig sagt med et glimt i øyet 😉 jeg kunne aldri, i min villeste fantasi, gjort noe sånt.

   – C

   1. Takk for det:p
    Hadde sett det for meg, egentlig. Stakkars Mos;) Han skulle egentlig ha rødt kort etter det han gjorde mot Lasse, men er selvfølgelig lettet over at han ikke fikk noe som helst.
    Ha en fortsatt fin kveld.

 29. Genialt! Jeg har og en Scrapbok men det er mer Tv ideer mens du har mote. Gleder meg til kaffe Caroline…kommer svar på mail i kveld. Jeg har en veldig god plan/ide for ditt bidrag! Smask med smell og hils han som IKKE skal spille CupFInale høhø 😉

 30. spennende å høre hvordan du jobber Caroline:)

 31. Malene M A

  Virker greit å ha en sånn plan! 🙂

 32. å jeg blir helt innponert over hvordan du legger opp hverdagen din, rutinene dine, hvordan du planlegger både blogg og hverdagen din 🙂 jeg henter mye inspo fra bloggen din 🙂 du har uten tvil den beste bloggen i Norge 🙂

  1. Fotballfrue

   Tusen takk 🙂

   1. tror leserne dine har godt av å se at det er litt jobb bak å ha en så fin blogg. virker av og til som om noen tror det bare kommer av seg selv 🙂

 33. Hei Caroline!
  Virker som om du, som meg, er liker å følge et litt lavkarbo kosthold.
  Vil anbefale deg og lese bloggen til lenabeatrice.net isåfall, hun har masse oppskrifter som frister! 🙂

 34. Hvilke blader klipper du ut inspirasjonen din fra? 🙂
  Jeg gjør akkurat det samme, så kanskje du kunne gi meg flere tips.
  Outfitene dine bruker jeg også som inspirasjon, du har så fantastiske klær!

  1. Fotballfrue

   Elle, DetNye, Vogue & InStyle 🙂

   – C

 35. Haha! Digger hvordan Hugo (?) titter frem på bildet fra db.no ^^

  1. Fotballfrue

   Haha, me too 😀 Ellers er jeg IKKE fan av stylingen på disse bildene. Synes hele greia er altfor påtatt :O Følte meg skikkelig teit der jeg stod i finstasen :/

   – C

 36. du er forbildet mitt. elsker elsker bloggen din!

 37. Hanne HØ

  Åh! Du er herlig, ein bloggar vi kan stole på! Berre fortsett det gode arbeidet 🙂

 38. Jeg er en skikkelig planlegger selv, må ha planer og avtaler klart for meg i god tid. Sikkert lurt å ha litt planer for bloggen også, kanskje jeg må ut å kjøpe meg en ny notisbok 🙂

 39. Jeanette

  så morsomt at du også har en sånn bok/liste.det har jeg også:D

 40. Leste nettopp om deg på dagbladet og jeg må si, jeg irriterer vettet av meg at de skriver Berg til etternavn og ikke Berg Eriksen. Fritidsproblemer deluxe.

 41. Jeg så du uttalte deg i Dagbladet sammen med Rachel Nortømme. Flott artikkel. endelig ble jeg oppmerksom på bloggen din! 🙂

 42. Du imponerer stadig! Det vises så godt at du jobber utrolig mye med jobben, i motsetning til de fleste andre. Stå på 🙂

 43. Wow! Hører du seier ofte at du legger mykje tid i bloggen din men har ikkje skjønt før no kva du gjør…
  Stå på videre Caroline, bloggen din er utrulig bra! Syns det er kult at det finnest litt mere «seriøse» bloggere som deg 😀

 44. Utrolig smart 😀

 45. Hei, jeg er en fast leser av bloggen din. Skjønner du legger ned mye tid i bloggen din, og den oser jo av kvalitet. Virkelig en delikat, og inspirerende blogg, kikker innom daglig. 🙂

  Klem!

 46. http://www.dagbladet.no/2010/10/28/sport/fotball/tippeligaen/mostafa_abdellaoue/caroline_berg/14039892/ Jeg har spurt før, men du ville ikke godkjenne kommntaren min. Synes du dette er flaut?

  1. Fotballfrue

   Hva er det som er flaut med dette? (Når du legger ved linker, er det ikke alltid at kommentaren kommer med)

   – C

 47. Fint å se at du faktisk tenker hva du blogger 🙂 at det er arbeid bak det. det gjør jo at du fortjener oppmerksomhet for det du skriver 🙂

 48. Skulle ønske jeg var så rutinert som deg!

  Jeg liker ikke å stå opp tidlig, liker ikke å planlegge eller noe. Liker å ta ting som de kommer.
  Men jeg ØNSKER jo dette, og vil få det til.
  Har du noen tips til meg?

  Ødelegger treningen min med dette, og vet at dårlig døgnrutine gjør at kroppen får mer lyst på sukker…
  Hvordan skal jeg begynne?

  Jeg løper lett en mil og slikt på 50 min, handler ikke om at jeg er dårlig trent.
  Men jeg vet at jeg kan bli i bedre form om jeg blir mer rutinert, at jeg lærer meg å følge planene mine.
  Jeg tenker «i morgen skal jeg stå opp da, og trene to timer» – jeg vet hva jeg skal trene når jeg er der, men problemet ligger i at jeg ikke kommer meg dit til planlagt tid. Blir ALLTID sittende ved pcn for å skrive sanger og høre på musikk!! Skikkelig lei nå altså.

  Hvordan skal jeg starte?: )

 49. Ser virkelig opp til deg, Caroline! Du er et fantastisk forbilde for mange!:)

 50. Hei.
  Hvor har du kjøpt den scrapboken med lingjeark i, som du har lagt ut bilde av?

  1. Fotballfrue

   Det er en helt vanlig ringperm 🙂

   – C

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *