Reise med stil eller comfort?

Det er kanskje litt tidlig, men dere vet jo nå at jeg er et planleggingsmenneske ut av en annen verden.

På lørdag er det bare 2 små uker til vi setter oss på flyet som skal ta oss til paradis, og jeg har allerede startet å tenke på hva i all verden jeg skal ha på meg når vi drar.

For å få inspirasjon, har jeg tatt en titt på bilder av de som kan dette best; the celebrities

Joggings er alltid deilig, men ikke den utvaska, grå og kjipe jeg har i skapet. Stilletter får meg alltid til å stråle, men definitivt ikke på en reise som tar ett døgn?

Så, hva burde jeg velge? Classy eller comfy?

Må legge til at selv om jeg muligens går til innkjøp av en ny joggedress, blir det absolutt ikke i samme stil som miss Hilton her.

180 kommentarer

 1. Thelover

  Heisann!
  Jeg var på bryllupsreise i Maldivene og gikk på fire fly i alt inkludert sjøfly! Et veldig godt tips er å ha med en god og varm genser og en lekker joggebukse som har litt fleecestoff/varmt stoff i seg! Det blir så iskaldt på flyet til tider! Brrr! =) Dere reiser vel sikkert med Quatar Airways? (Fantastisk og beste flyselskap ever by the way ;)) Quatar Airways deler ut teppe og lange tjukke sokker på sine flyreiser som er over 5 timer, men greit å ha med godt med klær altså =) Hvor skal dere mellomlande egentlig? Bare litt nygsjerrig =) Er og så spesielt å komme fra kalde europa og til et varmt land! For å si det sånn, vi mellomlandet i Quatar før Male, og der var det altså 41 grader!!! SYKT!! Og syyyykt varmt! =D Ørkenvarme er verst for å si det sånn ;P Ønsker dere en fantastisk bryllupsreise dit!!! Du kommer til å kjempepen ut med alle de fine kjolene du har – deilig å være ekstra glamorøs når man må gå barbent for det meste! 😉

 2. Hei 🙂

  Jeg ville gått for en blanding: Et par komfy jeans, et par pumps (bare å ta av seg under flyturen) og en behagelig skjorte eller bluse kanskje? 🙂

  Den følelsen man får før man reiser er så god, kribling i magen !

 3. Comfy class!

  Har selv flydd noen ganger mellom Australia og Norge, og gått for joggebukser med strikk i livet hver gang. Du kommer til å angre hvis du ikke tar noe behagelig! Ta med noe som er litt varmt, kan fort bli litt kjølig på flyturen over.

  Anbefaler også at dere legger tykke jakker igjen på Gardermoen, så slipper dere å drasse de med dere! http://www.osl.no/osl/servicetilbud/10_Bagasjeoppbevaring

  God tur!

 4. Elsker å kle meg classy når jeg skal ut å reise. Er noe med det. Er så glad i å reise, så feirer det med å pynte meg og da nyter jeg turen enda mer 🙂

  Men ser problemet ditt med at turen varer så lenge. Det jeg hadde gjort, er å ha på meg en tynn strømpebukse og feks en shorts eller et skjørt utenpå, og tatt med med en joggedress slik at du kan tre joggebuksen utenpå shortsen eller skifte på do underveis. Så skifte tilbake igjen mot slutten av reisen dersom jeg hadde følt for det. Det blir jo uansett noen toaletttbesøk i løpet av turen, og det er vel vanlig å skifte på så lange turer.

  Det er jo et alternativ 🙂 Så har du varme, komfortable klær store deler av reisen, samtidig som du kan føle deg classy på flyplassen 🙂

 5. Jeg har nettopp vært ute å reist i et døgn, så tro mine ord: comfy! Men så klart finnes det en blanding 🙂 Og husk, det blir ofte kaldt på en lang flyreise. Hettejakke man kan «skjerme» seg litt med er en fordel, eller evt. «øyebind». God tur når den tid kommer, husk at å glede seg til noe er nesten halve moroa 🙂

 6. jeans!

 7. så absolutt comfy!
  men du trenger liksom ikke kle deg helt ræva, sånn som en søndagskvell hjemme liksom, om du skjønner 🙂

 8. Hva med herrebukse som sitter pent, men er behagelige på. Og tynn ull under. Og ulltrøye og en genser som sitter inntil overkroppen, men som ikke strammer.

  Så en jakke over. Og skjerf.

  Gode sko med litt hel og gjerne supergode sokker inni (om ikke strømpebuksen har ben).

  Slik reiser jeg og fryser aldri mer.

 9. Victoria’s secret PINK har masse nye kosedresser. Både lekre og comfy 🙂

 10. Jeg ville nok tatt en blanding. For en stund siden dro jeg også på en laang flyreise, og jeg reiste i tights. Det er både behagelig, lett og du føler deg vell! Man kan jo ha en skinnjakke og et par behagelige kule sko til.

  God tur 😀

 11. Madeleine

  Uansett om det blir classy eller comfy har jeg et tips til lange flyturer (jeg «pendlet» Norge-Australia i 4 år, så vet hva jeg snakker om her). Det er ikke spesielt sexy, men jeg setter meg ikke på en long haul uten skikkelige støttestrømper! Det hindrer bena i å hovne opp og da kan du gå rett på stranden når du kommer frem uten å bekymre deg for cancles (calf/ancle som går i ett.. ikke pent!!)

  1. Fotballfrue

   Hehe, skal ta med et par 😉 Jeg skal jo ikke ha jeans uansett :p

   – C

 12. Awesome! You lovely post told me that think is one thing but do is a horse of a different color. So I will do from the basic. Like this style, thanks for great work.

 13. Jeg pleier å gå for strømpebukse og en hverdagslig kjole med litt lengde, gjerne med et belte i livet 🙂 Det er komfortabelt, men jeg føler meg likevel fin.

 14. Haha, Caroline, du må ignorere forrige kommentar fra meg! :p Tror safari har klikka litt, dette er nemlig første innlegget jeg kommer til når jeg går inn på bloggen. Så ikke på datoen.. lol

  1. Fotballfrue

   WHAT? :O Så merkelig :/

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *