Den nye eieren av GHD stylingjern. .

. . er ingen andre enn Monica, som fanget blikket mitt med dette diktet, blant nesten 5000 kommentarer

Evig trofast leser følger jeg deg dagen lang!
Og nå kan jeg kanskje vinne en søt, rosa rettetang?

For at denne skal bli min,
må jeg kommentere på bloggen din.

På den søte rosa rettetangen jeg så gjerne vil få,
står det skrevet tre små bokstaver på

GHD er disse bokstavene små,
og jeg skal fortelle deg nå

At disse bokstavene står for “Good Hair day” som jeg gjerne vil ha,
og med denne rettetangen kan jeg få det hver dag.

Med disse ord, håper jeg å fange oppmerksomheten din,
slik at du overrasker meg, og sørger for at denne blir min.

Monica Solheim – gratulerer! Send meg en mail med adressen din 😀

Så vil jeg selvfølgelig takke for alle bidragene, dere er fantastiske som deltar! Lover flere konkurranser fremover ?

50 kommentarer

 1. ÅÅÅÅÅRHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:((((

 2. Hahahaha, der må jeg se meg slått av en verdig vinner. 🙂 Herlig Monica!

 3. Trodde man bare skulle svare på spørsmålet jeg, hvis ikke hadde jeg også vært kreatiiiiiv 🙁

 4. Så søtt dikt! 😉 Hihi, gratulerer Monica!

 5. Gratulerer til henne! :))

 6. Enig med Marte! Du sa jo ikke at vi skulle være kreative! Urettferdelig egentlig;) Men men, livet er jo IKKE RETFERDIG HELLER DA! Si ifra og forklar bedre neste gang da, slik at vi vet det..

  1. Kreativitet handler om å overraske. Det var ikke noe krav fra Caroline at dere skulle være kreative, men monica var det. Herregud.. dårlig tapere er det verste jeg vet.

   1. hallo..?! Monica fikk jo ikke noe beskjed om å være kreativ heller da.. Take a chill pill.. 😉
    Gratulerer til Monica:) Vell fortjent!

   2. Eniiig 🙂

 7. Endelig er det noen som trekker vinneren på en rettferdig måte. Synes hun fortjente det 🙂
  Kjempe kreativ og flink bloggleser! Gratulerer så mye til henne <3 🙂 Likte diktet kjempe godt.

 8. er det min tante monica ? hhehe, nå begynte jeg å lure 😀 !! men gratulerer til henne uansett 😀 det var kreativt og fint 😀

 9. Synes det er utrulig hvor egoistiske noen kan være, selvfølgelig setter det en frem å skrive et dikt ! herlighet.

 10. Hun fortjente virkelig å vinne! Gratulerer til Monica!

 11. veronica

  gratulerer så masse monica! Verdig vinner! heilt enig med deg sonja alexandra, vinneren vart trekt på en rettferdig måte og skilte seg ut fra alle andre! jeg og likte diktet godt! Ein skal ikkje trenge å be om å vere kreative i en konkurranse , det er en konkurranse og det sier jo seg selv at om en vil vinne så må ein skille seg ut og vere kreative pga det kommer til å bli mange svar, og rette svar så da er det jo bare rett at den som vinner har et rett svar som skiller seg ut fra alle andre!

 12. Fint dikt hun skrev. Hun fortjente denne premien 🙂
  Gratulerer til henne 🙂

 13. Karine ;D

  Gratulerer til Monica Solheim!! 😀

 14. Hun fortjente det virkelig 🙂 Gratulerer!

 15. jeg trodde også at man bare skulle skrive svaret..

  Men gratulerer til heldig vinner 🙂 Den rettetanga er superfin! Digger sommerfuglene :))

 16. Jepp en virkelig verdig vinner 😀 Kjempe bra dikt!! Jeg fikk ikke engang sjansen… «You are posting comments to quickly» ?? Hadde ikke engang hatt tilgang til internett på 4 dager så hadde ikke kommentert en eneste gang 🙂 men men.. Verdig og heldig vinner var Monica uansett.

  Men vet du hva denne feilmeldingen skyldes? Er ikke første gangen jeg har fått den(ikke bare på din blogg altså) 🙂

  1. Fotballfrue

   Det pleier vanligvis å bety at man kommenterer med for eks. 2 sekunders mellomrom, og at man må vente, si 30 sekunder med å prøve på nytt 🙂

   – C

 17. Victoria

  Gratulerer! 😀 Utrolig velfortjent!

 18. det var bra dikt 🙂 elsker og skrive dikt selv, og skriver også sanger,hun er jammen meg flink til og dikte 🙂 vell fortjent, og du kåret en bra vinner 🙂

 19. Prinsesse Marthe

  Herlig dikt! 🙂 Så absolutt fortjent! 😉

  Gleder meg til nye konkurranser 🙂

 20. huff, den hadde jeg skikkelig lyst på, var skikkelig spent på hvem som vant..

  Gratulerer til Monica! Dette bør du virkelig være takknemlig for !! ;))

 21. linn pinn

  slutt å syt da! monica var en utrolig verdig vinner 🙂 kjempekreativt! gratuleres så masse 🙂

 22. Karoline

  Fint dikt! 🙂 Men trodde man bare skulle svare på spørsmålet jeg! Arrrgh. Skulle gjerne vunnet noe en gang 🙂

 23. Gratulerer til vinneren 🙂

 24. jeg er daglig inne å sjekker bloggen din, syns den er veldig inspirerende 🙂 men jeg har ikke kommentert før, men iidag må jeg komme med en kommentar: la merke til at det var en del som syns det var urettferdig at du ikke hadde skrevet at di skulle være kreative, for hadde du skrevet det, hadde di såklart vært kreative. sjalusien lenge leve! man må vel ikke bli fortalt å man skal være kreativ? syns det var en kjempe verdig vinner 🙂 et veldig bra og kreativt innlegg som skilte seg ut 😉

 25. Gratulerer til vinneren! 😀

 26. Virkelig vel fortjent 🙂

 27. Så klart skrev hun ikkje noe om hvordan hun kom til å trekke vinneren, syns Monica fortjente det virkelig med en slik kreativ sjel! :):) Å verdig måte å trekke ut vinneren på! Alle må bare tørre å være litt kreative i bland, det lønner seg som dere ser! :):)

 28. Kjempe bra dikt. Monica er en verdig vinner! Gratulere 🙂

 29. Veldig fint dikt 😀 Velfortjent 😀

 30. Karoline

  Gratulerer så mye til vinneren! Fortjent med et så fint dikt 😀

 31. Gratulerer til henne! Fint dikt 🙂

 32. Hei,hei !

  Vil bare si at jeg synes du har en kjempe fin blogg. Du har også en utrolig kul stil og ser ut som en veldig søt jente.
  Gleder meg til å «følge» deg/dere på bryllupsreisen.

  Stå på videre!!!

 33. JAAHOOOOO 😀

  you make my day.. etter dagens øsregn og kollektivtransport som ikke har samarbeidet med meg i dag, så blir dette fint å få. hihi..

  mail er på vei

 34. Gratulerer til en verdig vinner! Håper du har flere sånne konkurranser i fremtiden, Caroline!:-)

 35. Cecilie P

  Hehe, næste gang du holder en konkurrence, ender du sikkert op med fem tusind digte da 😉
  Hehe, ej, jeg driller bare :b Stort tillykke til Monica, håber du bliver glad for din rettetang!

 36. Kine Marie

  Jeg sa til min kjære samboer at jeg dør av latter hvis noen vinner fordi de skrev et dikt.. Og hva skjedde?Det er som å løpe marathon der du tror det handler om å komme først i mål, men så sier de at den som løp finest vant! Gratulerer likevel vinneren uten bitre miner, men det er da kanskje greit å klargjøre reglene først? Sånn at alle vet at de handler om å løpe finest og ikke det å svare konkret på spørsmålet. 🙂

  1. Fotballfrue

   Dette var absolutt ikke en konkurransen som handlet om dikt. Jeg ønsket ikke at alle skulle skrive dikt, men noen ganger synes jeg det er fint at noen er kreative 🙂 Det ble bare lettest for meg å plukke dette diktet fra 5000 kommentarer. . Beklager om jeg tråkket deg på tærne.

   – C

  2. Elisabeth

   Åherregud, Kine Marie! Snakk om å være bitterf*tte…

 37. Kine Marie

  PS: Neste gang skriver jeg dikt 😀

  1. Nå er jo den allerede brukt i en konkurranse. Du vil jo skille deg mye mer ut om du finner på noe nytt neste gang 😉

 38. Gratulerer så mye til henne! 🙂

 39. som den lykkelige vinneren jeg er så er det litt kjedelig å se en del av kommentarene (selv om de fleste er hyggelig å lese!).

  Jeg valgte en mer kreativ løsning, enn å bare skrive svaret på oppgaven. Selv om det ikke var noen krav, men slik har jeg alltid vært, eksamen, jobb eller hva det nå enn måtte være. Så jeg satt faktisk en god stund innen jeg fikk forfattet ned de ordene som jeg kommenterte i form av et «dikt».

  Dessuten så skjønte jeg også at det var ikke bare lille meg som kom til å ha et ønske om å vinne (noe som vi ser resultatet av antallet som kommenterte).

 40. Er vel helt opp til hver enklet hvordan man velger å svare på en konkurranse og det sier seg jo selv av du må skrive svaret uansett om du velger å svare på en kreavtiv måte eller ikke. Jaja, på neste konkurranse ender du nok opp med mange dikt…!

  Uansett, du er et kjempe fint forbilde Caroline og jeg blir skikkelig inspirert av deg! (og du har ikke tråkket noen på tærne, de er bare dårlige tapere) Caroline, du er topp 😀

 41. Stine Jeanette

  Gratulerer! 😀

 42. Alexandra

  hehehe, sykt kult dikt da!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *